Fantastisk helg!!!!!

Haloj alla!!

Då var man tillbax till verkligheten..

Vilken helg!!! Vi valde då att tillbringa 15 timmar i tåg på årets varmaste helg. Inte så kul..men utan tvekan var det värt det. Vi fick vara med om ett helt fantastiskt bröllop där en av mina allra bästa vänner gifte sig. Får rysningar bara jag tänker på det...Åhh va fina dom var Jenny o Petter och deras följe :-) Platsen dom hade valt för vigsel o fest var hos Petters Mamma & man ute på Alnön,strax utanför Sundsvall. Vi bodde i deras våning i stan och blev hämtade med båt på den stora dagen...shit va kul vi har haft!!

Jag vet att det e barnkläder som ska visas på bloggen...men ibland måste man bara dela med sig;-)


 
På väg till båten..



Petter o Jenny..



Och deras härliga följe..



Bruden och syster Stina..



Tjejorna har mått som fina fisken ute i Bollebygd hos mormor o morfar..badat järnet o hoppat studsmatta. Och Winnie har lekt med grannens tjej Amanda och så kom Johan o Emilie o hälsa på. Så nu sover dom gott i sina sänger. ska göra d-samma tänkte jag helt färdig. Önska det vore lördag idag så man åtminstone har en dag kvar på helgen..=)



Emilie och Winnie vid poolen i Bollebygd..här tillbringande dom helgen, Inte undra på att dom trivs:-)
Gonatt alla! Höres imorgon..Kram Annika♥


Vatten.

Tänk att vatten är så himmla kul för barn. Så fort någon här hemma tar fram en pool eller vattenspridare m.m så sugs alla barn dit som magneter. Det spelar ingen roll att vattnet är iskallt, det är lika kul ändå.



Ha en fortsatt härlig dag i solen.
Elisabet

Lite kort!

Här kommer i alla fall lite kort från idag och igår.

Ofelia har valt sitt favorit linne från Molo.

Malcolm och Arvid leker i sandlådan. Malcolm i tröja från Hummel och shorts från MeToo.

Ofelia, Gabriel och Felicia kör sina dockvagnar. Här har Ofelia bytt till Villervalla kjol. Felicia är klädd helt i Ida T, som för övrigt är 50% på nu.

Äntligen är sommarvärmen här och grannen tog fram en liten pool. Det var väldigt uppskattat. Ofelias baddräkt från Panos.

Malcolm och Felicia står och diskuterar något. Malcolms badshorts från Quicksilver och tröja från Molo.
Nu är det dax för Robinsson finalen för mej. Hör av mej imorgon igen.
Elisabet

Fint väder!!!

Ska försöka lägga ut lite bilder i kväll. Det har varit lite dåligt igår och idag, men det är för det är så fint väder så jag har ingen lust att sitta inne. Antagligen inte ni heller. Igår hade vi grillkväll med grannarn och idag har jag jobbat lite, så nu ska jag ut och ha vattenkrig med barnen...hörs ikväll.
Elisabet


Sundsvall

Hej go vänner!!!

Lite smått stressad är man..fast vi inte ska åka än på några timmar. Packade i morse innan jag lämnade kidsen på dagis.Känns som jag har glömt hälften..men men det finns väl butiker öppna i Sundsvall imorgon tänker ja.. Nu e jag på jobbet en stund o knegar lite..!! Ska möta upp resten av gänget lite senare på Sanna och Jills jobb o ställa bilen där. Stackars dom som ska sitta i våran vagn på tåget..ska öva sång där..Iihh kommer låta sådär och mycket!! Kanske blir utslängda på vägen...


Ofelia o Emmie leker affär. (Ofelia,Nova star t-shirt, molo mysisar..Emmie i Novastar brallor o villervalla top.)

Mamma ska hämta tjejorna på dagis, som längtar så dom kan dö!! Åka till Bollebygd och hoppa studsmatta, titta på hästarna och bli matade av godsaker och träffa morfar=). Kan ju inte bli bättre. Kommer sakna dom små liven..e dock skönt att få längta lite ibland.



Älskade favvis mormor..

Ha nu en helt fantastisk helg, får se om det blir något bloggande från mig..om jag får tillgång till någon dator.Annars höres vi på söndag...Elisabet får blogga desto mer=)

Kramelikram Annika♥ 

Badplagg o Uvdräkt 30%

Haloj..

Imorgon bär det av till ytterligare ett bröllop. Ska fara till Sundsvall imorgon och kommer hem på söndag kväll. Ska bli super kul men man e dock lite slut efter alla dessa möhippor o bröllop som varit i maj..så någonstans måste jag erkänna att jag längtar till juni..En månad som ligger spegelblank framför oss...endast vardags kaos o impuls happenings!!

Paret som gifter sig heter Jenny o Petter, Jenny är en av mina bästa vänner. Ni kanske har stött på henne på småtufft där hon hjälper till lite då o då. Alicia hennes dotter är mitt gudbarn, hon var först med barn i vårat lilla gäng så det är allt lite speciellt sen fick hon lille William, eller lille o lille..han blir 6år snart. Herregud va tiden springer iväg.. Ska allt ta några fina kort i helgen..



Alicia idolen modellar.. Leia o Winnie har något att lära upp till kan man säga..=)

GLÖM NU INTE GOTT FOLK...KUPONG I KUNGÄLVSPOSTEN..(2 olika) Den ena 30% på valfritt badplagg el,Uvdräkt från b l a Panos Emporio. Eller 20% på ett köptillfälle.,gäller t om nu på lördag.


 
Malcolm i badshorts från Quiksilver och Emmie i Uv dress från Panos.(finns även i blå/turkos och gul/orange).



Bikinibyxa från Panos, finns i flera färger.



Badräkt från Panos..

Åhh härligt o se sol o värme!! LÄNGTAR!!!

Gonatt alla!! Höres imorgon.

Kram Annika♥


GLAD!!!

Gomiddag mina vänner!!!
 
Hoppas eran dag har börjat bra!
Erkänn att man blir en föga gladare o spralligare när solen skiner, man bara längtar till sommar och semestertider!!!
Och få använda alla barnens "sommriga" plagg i gaderoben..även om man givetvis har börjat smyg använda en hel del...Och med tights o top under en klänning funkar det ju super....Och det känns som barn aldrig fryser...kan bero på att dom rör sig lite mer..!!! En deras trötta morsa som sätter sig ner så fort hon får chansen=) 



(Winnie i top från Mexx och jeans från Diesel.)



På väg till dagis i morse...Emmie var inte på sitt bästa humör direkt!!! (Cardigans från Ida T. NU 50%..passa på.)

Ha en bra dag i solen...!!! Höres lite senare.

Kram Annika♥

Sol i sikte!

Jag tittade i tidningen i morse och såg bara solar varenda dag. Hur skönt är inte det. Tänk om det kunde bli riktig sommarvärme nu. Malcolms prickar börjar äntligen torka så nu sover han gott på nätterna igen. Skönt om man hinner få några nätters ordentlig sömn innan det är Ofelias tur.
Har precis varit inne på Sweetstar här i Kungälv och shoppat loss. Det blev en klänning och en topp från Desigual. Helt underbara. Har spanat in mej på en kjol oxå...får se om den blir min. Har ni inte varit inne i den butiken så gå dit! Kanonfina kläder och super gulliga Linn och Tina.
Här är outfiten idag:

Molo jeans och Ticket tröja.
Malcolm är inne i en tejp period. Allt ska tejpas.

Lipfish klänning och Mexx tights.
Ofelia körde lite spex på golvet i morse.
Nu kom Annika tillbaka från lunch så nu är det min tur. Trevlig lunch på er alla.
Elisabet

Miljö ombyte!!

Gokväll..!!

Som vanligt e jag helt slut efter min lediga dag..slut på ett annat sätt än vad jag är när jag jobbar. Så det e snart dax att bänka sig framför Tv:n och kolla på Grey`s, Ronnie blir kvar där nere framför fotbollen..Brukar allt bli så en del kvällar i veckan, vi har inte riktigt samma smak vad det gäller tv program. Och vi är inte paret som sitter o tittar varandra djupt in i ögonen 7dar i veckan..ha ha Så thank u för burken=)ett skönt sätt att gå ner i varv på kvällen.

Eftermiddagen var super mysig, som ni ser på Elisabets inlägg. Som sagt skönt med lite miljö ombyte. Nere i butiken har Mamsen o Linnea haft å göra idag hoppas att ni kommer ner en sväng till mig o Elisabet imorgon och tjingsar=)





som Elisabet skrev så vägra Ofelia åka ner om inte.....



Mamma Elisabet åkte med..(Metoo tights o Molo fleece.)



Ibland så...lyser syskon kärleken igenom...!! Tur e väl det, annars hade både varit flintskalliga, så som dom drar varandra i håret..=)

Natti natti...sov så gott!!!

Kram Annika♥

Härlig utflykt.

Hela em var vi hos Ann-Sofie på deras lekplats. Underbart att byta miljö ibland. Synd bara att man gör det så sällan. Det är ju inte speciellt jobbigt men ändå gör man det inte. Varför? Antagligen för att det är så bekvämt att vara hemma.
Alla barnen har i alla fall lekt hela em utan problem och bråk, förutom Ofelia och Emmie, men det hör till att dom ska bråka lite. Båda är lika envisa.


Ann-Sofie med nyfödda John.

Malcolm och Arvid klättrar.

Ännu mera klättring.

Så här glad är Ofelia när hon åker rutchkana. Hon har alltid tyckt att det är jätte kul, men helt plötsligt har hon blivit en fegis.

Glada barn.

Söta Amanda.

Lite gladare.

Hemma var det dax för middag. Fiskbullar är favoriten och hon kan äta nästan hur många som helst. Tyvärr luktar hon inte så gott efteråt...
Nu ska jag slappa i soffan helt själv, för Robert är ute med jobbet idag. Hoppas att det kommer nått bra på tv...antagligen inte för jag är ju själv och då går det aldrig nått på tv.
Ha en bra kväll. Elisabet

Sandlåde byte=)

Halojsan!!

Japp, då var det onsdag och min lediga dag..alltid lika gött att sega på morgonen o ta det lugnt..!!När vi hade ätit frukost så plingade det på dörren och utanför stod Matilda, Winnies dagis kompis och ville att Winnie skulle följa med ut o cykla. Det ville hon såklart..Jag o Emmie hängde oxå på ut en sväng..Herregud vilken blåst det var ute.



Emmie träffade Ofelia i sandlådan..dom e som syskon dom två..Antingen funkar det kanon eller så blir det rena rama kaoset när dom alltid ska ha samma sak.. Här bakar dom pannkakor till oss..=).  (Emmie i jacka från Helly Hansen NU:30%, Jeans från Diesel. Och Ofelia har Molo fleece,villervalla kjol och Katvig tights.)



Winnie o Matilda tröttnade på cyklingen efter en stund o lekte i lekstugan, här på väg ner för att hämta en docka.(Molo top & Diesel jeans.)



Som jag sa..efter ett tag blev det kaos. Både jag o Elisabet fick springa hem efter nappar..Emmie ville absolut inte till mig utan det var bara Elisabet som gällde=)..Ann-Sofie med en nykläckt lite bebis, deras lilla 3:a ,John..sååå söt!!  Ska ner till dom lite senare o fika lite på deras lekplats..Elisabet o Sara på gården ska oxå med samt våran klan av ungar. Kul med en annan lekplats miljö.. Vad gjorde man innan man fick barn egentligen...=). Inte var man nöjd en dag för att man gjorde något så crazy som att byta fik eller ngt..!!ha ha Snacka om att livet förändras och det bästa är att man ÄLSKAR verkligen detta härliga kaos liv med allt var det innebär=)

Nu e det lunchdax!!

Höres senare alla glada!!

Kram Annika♥

MOLO!!!

MOLO GÖR MIG GLAD!! Jag älskar deras kläder o färger..ni som läser bloggen lite då o då har säkerligen märkt detta=) Kan hålla med om att det är lite väl dyrt, men designen på deras print är så speciella o deras fantastiska kvalitè går inte av för hackor.. Dock är det inte samma sug o hugg som det var precis i början...e det på väg ner lite kanske, för att stilla lite o sen dra upp till höga höjder igen..En sak är säkert, det stannar hos oss ett bra tag till,.för jag samt Elisabet och massor av trogna molo fans ÄLSKAR DET!!!

En liten nostalgi tripp i Molos värld med mina sessor=)





Barnens kusin Lotta helt i Molo.











Ett liten flaschback...på tidigare säsonger. Nu ser vi fram emot den nya kollektionen som kommer i Augusti. Ska visa er någon dag en lite förhands titt var ni har att vänta...=) Den som väntar på något gott...

Imorgon hörs vi igen mina vänner!! Nu e det dax för sängen o Desperate Housewifes...Konstigare serie får man leta efter men jag gillar det..

Gonatt o Kram Annika♥


Kupong...

Gomorron!!!

Knallblå himmel på morgonen...och sen? Vad hände? Himmlen förvandlades till vit o det kom några regndroppar precis. Och jag som satte på Winnie shorts idag till dagis..hmm tur att det finns en reservlåda på dagis..men dom byxorna där i kanske är mer som shorts än långbyxor. Man e ju inte grym på att byta ut saker i den lådan direkt...

Idag e det jag o söta Linnea som jobbar...hoppas på lite drag i butiken idag då vi har kupong i kungälvsposten..!!



Emmie i sin nya klänning från Lipfish...o tights från Metoo.



På väg till dagis...(Metoo harems bralla, Hood från Peak.) 

Ha en bra dag alla!!!

Kram Annika♥

Gammal??

Imorse fick Malcolm mej att känna mej gammal. Han satt och tittade på tv när jag kom in i rummet.
-Är det Björnes magasin, frågade jag
-Ja, hur visste du det?
-För det tittade jag på när jag var liten.
-Va, fanns det när du var liten, det var ju länge sen!
Just då när han sa så och tittade på mej med stora ögon så kände jag mej som om jag var stenåldersgammal. Kul start på dagen.

Malcolm följde med grannen Linn och några barn till skogen igår kväll. Då var det en gren som smätte till han under ögat, så på kortet här nere ser det ut som om han varit med om värsta slagsmålet.


Skjorta från Nova Star och shorts från Mexx.

Ofelias outfit är från Molo.
Ha en bra dag alla. Elisabet

Liljekonvalj!!

Gokväll!!

Dagen på Små tufft gick fort idag..fick galgat upp o larmat Lipfish!! Har redan sålt en hel del så det känns som vi gjorde rätt att ta in lite. Så tack för det tipset mina vänner!! När jag hade hämtat barnen på dagis var det fullt ös som vanligt, Räknade till 16 barn på våran trötta lilla lekplats nu på eftermiddagen..tur att dom har grym fantasi..=)

Emmie hade vägrat sova på dagis idag men var förhållande vis lugn o glad..så länge hon fick som hon ville dvs..bestämda unge!! Undrar verkligen om förskole personalen är ärliga el,om dom låser in henne i torkskåpet ibland för att få lite lugn o ro..skämt åsido, men dom säger att hon e på el.av..antingen super glad el,super arg..Hmm



Här sitter dom o planerar bus..=)



(Malcolm i Hummel jacka, Winnie i Molo fleece och Felicia i hood från Ticket.)

Winnie följde med våran kära granne Linn på tur, hon brukar ta med sig ett gäng ungar till skogen. Idag skulle dom gå o plocka liljekonvalj.Så jag har en fin liten bukett på köksbordet. När dom gick passade Ofelia på att smita in hit..Dom blev så glada att se varandra så det blev en liten puss...och sen var buset igång.



(Villervalla klänning och molo tröja.)



Åhh vad jag ångrar att inte jag tog dom Mexx byxorna till Emmie...finns inte kvar i hennes storlek=(.. Och tyvärr eftersom man kan ha dom som trekvarts långa shorts lär ju Ofelia inte växa ur dom heller...!!



Här sitter dom o leker med mina ljus stakar..inte undra på att allt man har är fullt med "tallande" små fingeravtryck =)Aja Baja.

Nu ska jag ner till mitt tredje hem efter lekplatsen..nämligen Maxi. Så hej då..sov så gott!!

Kram Annika♥

Att göra vad på dagarna???

Så var denna dagen slut. Det känns som om det kommer att bli en vaken natt med Malcolm. Just när jag trodde att det värsta var över och att han har klarat sej lindrigt och nog inte får så mycket mer koppor (han har ju ändå haft vattkopporna sen i fredags) så ser jag att han har hur mycket koppor som hellst som är på väg... kul. Det är väl därför som det kan ta upp till 2 veckor...ännu mer kul. Men sen är det i alla fall gjort. För hans del, för då är det förhoppningsvis Ofelias tur. Om det är någon som har nått bra förslag på vad man kan hitta på med ett vattenkopps sjukt barn och hans lillasyster på dagarna utan att utsätta någon annan för smitta som inte vill, så ge gärna förslag på det, för det känns som om vi måste hitta på lite saker på dagarna annars kommer inte jag vara någon glad och snäll mamma.




Kalsonger från Molo.
Nu är det ialla fall snart dax för cityakuten (ska bara röja undan lite först) och det ska bli så himmla skönt.
Elisabet.

Kliig natt.

Bara för att jag skrev igår att Malcolm inta hade så ont av vattkopporna så har han vaknat inatt av att det kliade. Tur att det finns tavegyl. Nu väntar vi på farfar som ska komma hit och passa barnen så att jag kan jobba. Farmor var osäker på om hon hade haft vattkoppor så farfar kommer själv. Idag fick barnen välja vilken tröja från Lipfish dom ville ha. Självklart valde dom samma... så idag går dom omkring och är apor båda två.



Tröjor från Lipfish och Ofelias byxor Mexx och Malcolms byxor Molo. 
Malcolm har börjat att verkligen tycka det är jobbigt när jag plockar fram kameran, så det är svårt att få glada kort på honom nu för tiden, men det vänder väl hoppas jag.
Njut nu av solen idag. Elisabet

Drama Queen!!

Gomorron Måndag och alla goa o glada!!!

Då var man på jobbet igen efter en lång helg..Båda tjejorna är på dagis...Var helt inställd på att vara hemma idag men igår kväll kolla jag igenom den lilla kroppen och nästan alla koppor är borta och dom enstaka som är kvar är torkade.
Så nu e det en bock i kanten..gött!!!

Eftersom Emmie har varit på dagis så lite nu det sista, så är hon  super ledsen när jag lämnar henne..även om man vet att det går över efter 2min så känns det i hjärtat när den lilla kroppen försöker hålla om mig sten hårt..och man får slita över henne till någon fröken..Men hon e en drama queen utan dess like...så som sagt så vet ja ju att hon har det super bra där o att så fort jag har kommit runt hörnet så flabbar hon o "gör lång näsa till mig"...=) 



Emmie vill oxå leka med puttekulor..Nej ropar Winnie bestämt. Men efter ett tag är dom polare igen..



Båda i kläder från Villervalla.

Näe, dax att gå ut o öppna gallret. Ska hänga ut Lipfish idag..kul kul.

Kram Annika♥


Lyckad lördag!!

Wow..vilken fantastisk dag det var igår..Bröllopet var helt sagolikt..allt var verkligen sååå lyckat!! Har kommit på mig ett flertal gånger under dagen idag med att bara gå o små le så där fånigt..med andra ord en minnesvärd dag med massa trevligt folk,god mat,fina tal ,mycket dans och inte minst ett helt otroligt vackert brudpar (Magnus och Caroline.) med söta näbbarna Ebba o Vera.



Idag har dock inte varit lika roligt om man säger så...det märks att man inte har sovit så många timmar i natt..Hmm) Men vi har slått ihjäl ytterligare en trött söndag med b l a trevliga grannar som har varit här o fikat samt varit ute i det fina vädret o lekt. Försökte få mig en lite power nap när Emmie skulle sova middag men det gick sådär..för den lilla piggelinen ville inte sova..och när hon tystnade i sitt rum så slöt jag ögonen o helt plötsligt ser jag två flodhäst tröjor när jag tittar upp...gissa vad?? Winnie hade gått in o lyft ur Emmie ur spjälsängen..så det vara bara att bita sig i läppen o gå upp och..grrr Så nu ska jag hoppa i säng!





Båda tjejorna i dom nya t-shirtarna från Lip-fish..Vi ska hänga ut dom i butiken imorgon=)..

Gonatt alla glada..Hoppas helgen har varit bra!!!

Kram Annika♥


Äntligen!!!!

Nu har Malcolm äntligen fått vattkoppor! Ofelia däremot har inte en enda prick. Får hon det inte efter Malcom så måste hon vara imun...
Nu har vi haft en helt underbar helg på sommarstället. Vädret har varit bra och även humöret på alla. Som tur är så märks det inte av att Malcolm har vattkoppor, han sover på nätterna och leker på dagarna som vanligt, och det kliar nästan inget alls.


Leker med playdoh efter frukosten. Ofelia i Molo topp och Malcolm i Fixoni pyjamas.

Vi åkte och köpte en ny flytväst till Ofelia för hon hade blivit för stor för sin gamla. Hon valde själv och det blev den här fina. Malcolm hjälper henne att ta på den. Båda har Mexx jeans och Ofelias tröja från Nova Star och malcolms från Peak.

Frukost första vattkopp-dan. Ofelias topp från Mexx och byxor från MeToo. Malcolm i Molo tröja.

Malcolm och grannen Gustav spelar fotboll.

Ofelias favorit sak = studsmattan.

Grillad hamburgare till middag. Så himmla skönt att kunna sitta ute och äta.
Malcolms tröja från Hummel.

Så här kladdig blir man när man äter chokladbiskvi. Villervalla tröja och Pippi klänning som var en födelsedagspresent från Emmie.

Även Malcolm blev lite små kladdig. Molo tröja.
Vi har ett bageri som ligger 2min från huset så det blir mycket fika och nybakat bröd varje dag. Gott, men kanske inte helt nyttigt. Nu är det uppackning som står på schemat. Ha en bra söndags kväll.
Elisabet

Bröllops yra igen!!

Gomorron!!

Hoppas att ni har sovit riktigt gott...erkänn man blir glad när man vaknar o det är knallblå himmel o sol.... Hoppas bara att det håller i sig nu för Tosse O Lella som ska gifta sig idag ute på Marstrand. Ska bli super duper kul att gå på bröllop...! Är alltid så kul med sån mix av människor det blir på en sådan fest..Linnea skulle ha passat barnen men eftersom dom inte e helt friska så rycker Mamma o Emilie in..Pappa skulle iväg på något.och Johan jobbar. Barnen jublar o bara längtar tills dom kommer...

Min kära sambo är som vanligt ute i sista sekund..så han ska sticka till stan nu o inhandla det sista "lilla xtra" till sin outfit. Även om vi var på bröllop nyss så var det ett lite mer "leisure" bröllop. Nu e det kyrka o hela baletten, så det e bara att dra på sig kostymen å klänningen o se glad ut=)... Jag e verkligen ingen klänning tjej utan en mer jeans typ så jag trivs sådär i min outfit så jag får helt enkelt "vina"mig bekväm...;-)



Winnie har fått en idèe att hon vill se ut som Britta eller någon i Bullerbyn. Så hon har snott rosetterna från Emmies Pippi stol...Ha ha. Ser sådär ut=). (Metoo klänning o Mexx top.)


Emmie valt film..guess what!! Pippi.... (Metoo klänning)

Nä, dax att dra igång dagen..hoppas ni får det helt fantastiskt i solen idag!!

Ta hand om er../ Kram Annika♥

Trist väder!!!

Haloj!!


Fick läges rapport från Bohus-malmön precis..det verkar som Malcolm har fått "pricken" nu..Så nu väntar vi bara förbrilt på Ofelia..!! 


Fy bubblan vad regnet vräker ner. såå trist!! Man blir så rastlös, har varit ute på lite uppdrag under dagen men mest bara slappat o varit hemma. Skulle åkt till Hunnebo idag egentligen men eftersom Mamma o Pappa ska passa barnen imorgon så får dom lite lugn och ro idag..=) För med dom här duracell kaninerna går det på högvarv mest hela tiden..



Winnie står på scen och uppträder..(Top o tights från Metoo och kjol från Molo.)



Emmie har rymt med Puh bilen...

Ha en fantastisk helg alla glada!!!

Kram Annika♥


Tacksam o ödmjuk!!

En av våra största uppgifter idag som förälder är nog att få våra barn att vara tacksamma och ödmjuka och ha respekt för andra..!! Man ser fler o fler exempel på barn som redan nu känns helt hopplösa. Var o handla tidigare idag och några barn i 9-års åldern stod på utsidan av affären o skrek subba åt mig bara för att jag inte ville köpa något som dom sålde..Vad e det som händer!!

Hoppas o ber till högre makter att man ska lyckas bättre med sina egna..!! En stor eloge till mamma o pappa som enligt mig har lyckats rätt bra..ha ha. Skämt åsido..alla har vi våra fel o brister men det här med att ha respekt för andra o vara ödmjuk o tacksam för det lilla..det har jag åtminstone inpräntat i skallen sen barns ben.

Tänker på när vi var små och man fick önska sig saker..länge länge innan man till slut fick det eller hade råd att köpa det, nu känns det som barnen knappt hinner önska sig något förrän det står i bokhyllan. Näe snacka om att vi har ett hästejobb framför oss!!

Ibland känner jag att man nästan har dåligt samvete för att man driver en butik med märkeskläder..what`s happening..vad hände med "hacke hackspett tröjan o sned tofsen" som man hade på skolkortet i 3:an. Nu ser ju barnen ut mer eller mindre som en kopia av oss vuxna. Så vi letar hela tiden efter märken så barnen får vara barn...lekfulla o färg glada kläder.

Ja ni..hoppas att ens egna värderingar smittar av sig på sina barn....!! Eller vad tycker ni???

Ha det bäst!!

Annika♥

Klämdag!

Haloj..

Klämdag som det så fint heter. Och både jag o Ronnie e lediga..kors i krösamoset!!  Lite trist väder bara..,vad ska vi hitta på för något kul tro?? Hmm tål att tänkas lite mer på, ..! Igår avslutade vi eftermiddagen nere vid fästningen. Det e så mysigt där och "gott"..(för dom har världsgo mjukglass där, yamii =).



(Hummel tröjor.)



Måste bara säga att det e super kul att så många läser våran smått "konstiga blogg"..ha ha.  Ni får jätte gärna lämna en kommentar då o då i kommentarsfältet under inlägget.Och det behöver inte handla om texten utan om ni har någon annan fråga el. bara vill säga hej;-)  Jag läser själv lite bloggar o e apkass på att lämna kommentar, men har blivit bättre nu när jag märker hur kul det är att få själv!!! Har fått lite frågor på mailen samt i butiken så inom kort kommer frågor o svar..(det e tydligen så man gör när man bloggar.)

Nä nu ska jag in o hämta Emmie i sin säng..hon har precis vaknat...!!!



Gomorrron =). Kanske ska byta till en större säng snart..;-)   (Pyjamas från Max collection.)

Ha en bra dag så höres vi lite senare!

Kram Annika♥

Lekstugan o jordgubbar

Haloj!!

Nu sover Emmie så jag passar på att göra ett litet inlägg...Vi två har precis varit nere på Maxi o handlat lite,hon älskar att åka dit. Hon pratar med alla som kommer i hennes väg.."hej..heter du" och flörtar med allt o alla. Fick köpt lite svenska jordgubbar, det var inte planen från början men hon lyckades få ner näven i en kartong när kundvagnen gick förbi jordgubbsståndet..unge!! Men gott ska det bli=)..

Hela fm har barnen lekt i lekstugan..i våran!! Kors i taket..för det brukar nästan alltid bli Ofelias då den ligger intill lekplatsen.Emmie var där uppe med Winnie o Felicia o var deras lilla syster o unge..=) Hela 40min tog det innan kaoset bröt ut..Emmie vill inte gå med till kyrkan o döpa dockan. Så då blev hon utslängd..





Winnie outfit har jag ju redan presenterat idag men Felicia har haremsbrallor o tunika från metoo.



Emmie har givetvis en ny outfit med tanke på att hon höll på att dränka sig i yogurt i morse. (Metoo top och mysisar från Molo.)



Hmm, var uppe hos tjejorna vid lekstugan..och se vem som passar på..ha ha. Skämt åsido...så här dutig e han:



Nu e det dax att sätta sig i solen o njuta av tysnaden lite..eller inte..hör hur Winnie o Filippa ropar på utsidan..vill ha pyssel hjälp.Så, så var det med den tystnaden.

Kram på er! / Annika♥

Italiensk afton!!

Gomorron alla!!

Idag e jag helt färdig..dels efter en otroligt mysig kväll hos Sarah. Tusen tack vännen..!! Hon hade dukat upp massa italienska godbitar och mums var gott det var. Och eftersom vi cyklade dit så slant det ner ett o annat glas vin oxå=)..Vi var 6 av 8 som kunde..Anna hade med sig sin lilla söta bebbe William, åhh va mysigt det var att snozza lite på han..!! som jag har nämnt tidigare så är det nog ganska ovanligt att man efter 5år fortfarande träffar sin föräldragrupp..för er som missade våra uppradade bebbar..kommer här ett nytt=)



Ida,Hugo, Wilma, Winnie, Matilda, Pontus, Johanna o Julia.

När jag kom hem o precis hade lagt mig så vaknade Winnie med "kli"panik!! Så det har tyvärr inte blivit så många timmars sömn inatt. Så det blir en dag i slow motion kan man lugnt säga...Ska cykla ner till söta Anna o låna lite Tavegyl nu så vi höres senare.

Här e dgens outfit:från Winnie!!



Roxy tunika o Levis jeans!



Ap ungen...(levis top.)

Ha en bra dag alla!!!

Kramiz Annika♥

Bullar!!

Idag kom det lite grejer från Bombadill. Det är bullar ocg bakverk som är gjorda i tyg. Dom ser jätte härliga ut. Ofelia fick lite när hon fyllde år och har lekt med det jätte mycket. Dom fick även varsin "bullkudde" som dom tyckte var super rolig, speciellt när pappa kom på att man kunde ha den på huvudet.


Malcolm med "bullkudden". Tröja från Katvig ocg byxor från Villervalla.

Ofelia i kläder från MeToo.

Bakverken står framme i kassan så det är bara att köpa. Dom är lite roligare än dom som fins i plast. Nackdelen är att dom är lite dyrare än dom i plast, men barnen kan ju önska sej i födelsedagspresenter, eller varför inte ge bort själv.

Vi kom inte iväg  till Bohus-Malmön idag men vi åker i morgon bitti när vi vaknat istället, det är ju ändå långhelg!!
Elisabet.

Lycklig!!

Gissa om Winnie är lycklig!! Idag har hon fått välja en cykel...Blev en rosa/limegrön cresent. Hämtade mormor utanför Småtufft och åkte till cykelaffären. Vi stoppade in huvudet när dom precis hade öppnat o frågade om dom hade haft vattenkoppor...som tur är hade dom haft det. Så nu strålar hon..och står startklar för att gå ut o testa väntar bara på att Emmie ska somna.



Lycklig..or what!!! (keps från Diesel och jacka från Didriksons.) Blev en 16 tummare..testade en 20 men den var på tok för stor!

Hörs senare!! Nu ska vi ut o cykla...

Kram Annika♥

Sommarfest.

Igår em var det sommarfest på Malcolms förskola. Vid 17.30 startade det med att barnen hade en sång uppvisning för oss föräldrar. Dom var jätteduktiga och jag har nog aldrig sett så mycket kameror. Alla föräldrar knäppte kort. Efter det var det grill, och tillsist hade barn och fröknar bakat en jätte tårta som räckte till alla. Det var verkligen en jätte mysig em/kväll.


Alla sjunger.

Ofelia tyckte det var jätte spännande.

Malcolm håller upp skylten för "Var bor du lilla råtta?"

Sitter och väntar på korven.

Underbart god tårta.

I em åker vi till sommarstugan och är där hela helgen. Det ska bli så skönt, men det innebär att det kommer att vara tyst ifrån mej hela helgen. Innan sommaren ska jag försöka att skaffa mobilt bredband. Jag kanske hinner göra ett inlägg till innan vi åker, annars får ni ha en väldigt trevlig helg.
Elisabet

Trio av tjejor!

Gomorron!

Natten har varit lugn..vid 5-bläcket vaknade Winnie av näsblod o "kli"..men tack o lov så somnade hon om. Men shit va prickar..känns som hon kommer få det bra mycket tuffare än lill syrran.



En glad prickekorv=)..(tights o kjol från Metoo o tröja från Roxy.) För er som inte vet är Roxy den tjejiga motsvarigheten till Quiksilver.


Idag Onsdag o min lediga dag..så vi slipper vabba, trist bara att man inte kan hitta på så mycket..Hade gärna åkt in o shoppat lite med barnen, men det funkar ju tyvärr inte...Får ta på ungen en superman dräkt eller ngt annat med heltäckande mask..=)

Igår kom Jenny från min föräldragrupp förbi Småtufft..hon har fått prinsessa nummer tre. Så nu har hon en Julia,Tilda och en liten Ronja. Sååå söta!!



Lilla Ronja..(Villervalla body)



Villervalla trion..=)



Söta tjejligan..

Ska träffa föräldragruppen idag faktiskt...ska ha lite Italiensk kväll ho Sarah.Ska bli super mysigt,nu var det allt bra längesen vi sågs och dom sista gångerna har barnen varit med. Men nu e det bara vi mammor. Men tre har ju precis fått en liten bebis så hoppas man kanske kan låna en lite o snozza på..=)

Vi höres lite senare. Ha en riktigt bra dag alla!!!

Kram Annika♥




Japp, då var det dax igen!!

Haloj!!

Yes. då var det dax för nya spännande prickar att blomma upp. Dom kom rätt sent nu på morgonkvisten...fick syn på en misstänkt precis innan vi skulle åka..sen bara ploppade dom upp!Så snälla Elisabet fick ta hand om Winnie en stund innan Ronnie kom hem. Sen vart det jobb och frissan och lösa Linnea för lunch...Nu e det dax att åka hem och ta över stafettpinnen så att  Ronnie kan åka på styrelsemöte..



Inga prickar i ansiktet än..men dom e på väg!!!(Metoo klänning.)



Emmie på väg till dagis..(Helly hansen jacka. Nu:30%.)

Och eftersom man väljer att klippa sig på lunchen har jag inte ätit ännu...så det blir att köpa något på vägen,,,vi snackar stress på hög nivå..!! Helt slut=)...Winnie e lite ledsen att hon missar städdagen på dagis ikväll...skulle ju minsann vara en häst där som man skulle få rida på..!! Så det e väl bara till att gå ner på knä o slänga upp ungen på ryggen o gnägga lite!! Vad gör man inte för att få glada o nöjda barn...Hmmm.

Nä nu e det dax att hämta lillpluttan, funderar på att ställa bilen hemma så Winnie får cyklat ner till dagis...

Höres lite senare!!!

Kram Annika♥

Morgonbesök.

Idag fick jag med mej ett barn hem efter att jag lämnat Malcolm. Winnie har fått vattkoppor och Annika skulle iväg. Så jag tog med mej Winnie hem. Så om Ofelia inte har blivit smittad av Emmie, vilket skulle vara otroligt, så får hon nu en ny chans att bli smittad. Nu sitter dom små sötungarna och tittar på film och jag ska försöka sätta mej och dricka kaffe.


Ofelia i Nova Star tröja och Diesel jeans och Winnie i MeToo klänning och Mexx tights.
Hörs senare.
Elisabet

Var är prickarna??

Imorgon är det 14 dagar sedan Emmie fick vattkoppor, så nu borde Ofelia och Malcolm få det. Men det skulle inte förvåna mej om dom lyckats undvika det. Vi har verkligen kämpat för att dom ska bli smittade för att det skulle passa så bra nu, så bara därför kommer dom antagligen inte få det. Det kommer säkert mitt i sommaren när det är strålande sol och varmt, och det inte alls passar bra. Men nu kan vi inte göra mer än att leta efter prickar dom närmsta dagarna.
Ofelia var inte så intresserad av att somna ikväll heller. Får nog försöka skippa middagsluren någon dag. Kanske imorgon...eller inte. Det är så otroligt skönt den lilla stunden på dagen när hon sover. Men någon dag snart är det nog dax att pröva. Jag måste bara bli redo först. Det är jobbigt att inse att lilla prinsessan börjar bli stor! För att inte tala om våran stora kille. Han har helt plötsligt blivit stor, och kan "allt". Nu hade det varit skönt om tiden kunde stanna upp lite, för båda är i en helt underbar ålder, men det tycker man nog jämt. Eller??


Malcolm helt inne i tvn som vanligt på morgonen. Tröja från Hummel och byxor från Molo.


Även Ofelia är ett stort fan av tvn. Top från MeToo och byxor från Levis.
Ha en fortsatt trevlig kväll. Elisabet

Måndags trött!!

Haloj alla!!

Måndag och ny vecka åter igen...jisses va fort det går!! Var själv idag fram till två därför har det inte kommit något inlägg tidigare..sen när Elisabet väl kom var det lunchdax o sen var projekten igång. Klockan 4 stack jag där ifrån, lite lyxigt faktiskt eftersom jag skulle ha stängt idag. Så jag passa på att göra lite kungälv innan jag åkte hem.
 
Ronnie o tjejorna var i vanlig ordning ute på lekplatsen när jag kom hem.Emmie satt med napp i truten o ville inget hellre än hem o sova.., hade inte sovit middag på dagis..så vi har fått kämpa så inte hennes små blå ska gå igen under em. Nu e klockan sju och hon sover som en stock. 



Trött tjej..(Metoo top o humel byxor.)

Winnie är i full action fortfarande o brottas med pappa Ronnie=)..hon ska allt snart ner i bingen oxå den lilla trollungen..=) Hon e vanligtvis en riktig liten nattuggla men det sista har hon knappt hunnit lägga ner huvudet på kudden förrän hon har somnat.,.så peppa peppa.



Buseri...(Metoo top och hummelbyxor här oxå.)

Snart ska jag ta på joggingpjuxen o gå en promenix med Elisabet tänkte jag, ser att det små duggar lite ute..hoppas det slutar snart så det inte börjar regna mer..för då blir det nog soffan istället..ha ha kanske ska önska regn ändå=)...jag..lat??Nääe, lite kanske eller snarare mycket..Hmm 2010 då jäklar ;-)

Trevlig kväll alla!!

Kram Annika♥

Gonatt från 23:an oxå!!

Heje!!

Dax för oss o säga gonatt oxå!! Har haft en rejäl röjar dag idag, känner mig sååå duktig o nöjd=)..Fått rensat o slängt o putsat o fejat...Ronnie har suckat periodvis och kallat mig för kommendoran;-). Idag har verkligen varit en sådan dag då jag stört mig så fort han har satt ner sin ända i soffan..Ha ha..Stackarn, han e helt slut nu!! Så fort han har försvunnit har jag efterlyst han med lupp...!!



Vacker syn när man står o diskar i köket..(Winnie i peak performance tröja.)..Väntar o väntar på detta märke, så till dess får vi handla det av Söta Anna på lilla stjärnan i metropolen Ubbhult=)..

Men nu ligger han o göttar ner sig i soffan,..och erkänner faktiskt att den e bra mycket godare o ligga där med ett sånt här dagsverk...Vi tog en liten hål timme o va ute så Winnie fick tränat på cykeln. Nu går det riktigt bra, så i veckan får hon peka ut den hon vill ha=). Va så mallig o nöjd när hon ringde mormor..



Emmie ska bestämt ha med alla bebbar i sängen när hon ska sova...

Nä, nu ska jag ner o äta en kvälls macka o sen krypa till kojs...Ladda inför tandläkar besök med Emmie o jobb imorgon. Ska bli kul o se om jag får henne att gapa på beställning.

Gonatt alla..höres imorgon!!

Kram Annika♥

Godnatt.

Min lilla prinsessa har börjat att få svårt att somna på kvällarna. Antagligen börjar det att bli dax för att hoppa över middagsluren, men det är så himla skönt när hon sover! Det lilla avbrottet mitt på dagen är så välbehövligt, framför allt dom dagarna som Malcolm är på dagis. Det finns inget skönare än att äta lunch och sedan lägga henne och veta att man har nästan en timma helt själv! Men som sagt nu börjar kvällarna bli lite jobbiga, för nästan första gången sedan hon slutade med spjälsäng så gick hon upp. Hon ställde sej vid trappan och ropade:
-Mamma, jag är vaken!
-Men du ska sova.
-NEJ

Sen kom hon på allt möjligt som hon behövde, som att byta blöja och dricka, och sen kom hon på att hon var hungrig oxå. Men det blev ingen mat eftersom hon just druckit välling. Just nu ligger hon uppe i sitt rum och sjunger "ja må hon leva".
Vad ska man göra med denna bestämda lilla dam??? Det värsta är att hon gör allt detta på ett väldigt charmigt sätt så man kan inte låta bli att skratta åt henne. Här kommer lite kvälls kort på denna lilla ängel.




Hon ser i alla fall väldigt snäll ut på bilderna.
Godnatt! Elisabet

Tillbaka.

Igår blev det inget inlägg från mej. Kl 20.30 sov både jag och Robert i soffan. Väldigt skönt men det känndes lite tråkigt en lördagskväll. Så vi fick läsa på texttv imorse vem som vann melodifestivalen.
Vi hade ialla fall en väldigt bra dag igår. Vi var ute hela dagen och fixade, sen åkte vi till fästningen och åt glass. Barnen sprang omkring och lekte på gräset och tyckte det var jätte kul. Ibland behöver man inte åka så långt...


Här cyklar Ofelia på sin nya cykel som hon är så stolt över. Kläder från MeToo.


Malcolm visar upp sina kläder som är från Molo.

Ofelia och Gabriel har fullt upp med att måla på gatan. Ofelias tröja från Nova Star.

Kunde inte låta bli det här kortet. Ofelia i sin älskade lekstuga.

Här klättrar Malcolm i träd vi fästningen. Tröjan är från Peak Performence.

Här körde dom en liten show för oss.
Skriver mer ikväll (tror jag om jag inte somnar på soffan).
Elisabet

Söndag!

Gomorron..!!

Klockan e halv 10 o resten av familjen sover fortfarande..Känns hel skumt!! Blev lite sent hos Susanna o Sami igår. Jill o Peter kom oxå, blev en riktigt trevlig kväll..Barnen lekte grymt bra hela kvällen och det är ju en fet bonus=-). Maten satt som ett smäck..var super gott!!



Dom skulle givetvis spexa lite dom coola grabbarna...(Liam i shorts från Mexx o T-shirt från Quiksilver.)



Anton älskar sina Hummel kläder=)



Söta Leia spänner musklerna..(Molo tröja).



Söta Casper. (Hummel tröja)



(Winnie i Mexx top)



Emmie har fått en skål chips av Susanna=super lycklig!!! (Molo klänning.)

Vi hade på schlagern i bakrunden..och man blir förvånad varje år, finns så mycket skit och dom man tycker e okej hamnar långt bak på listan i vanlig ordning. Sverige hamna på en 21:a plats, både väntat o helt oväntat..Vad man visste var att det blir nog antingen eller. Och personligen så tycker jag sådär om låten..!!

Nu e det dax att ta tag i dagen känner jag...men det e allt gött att bara gå o dra o göra ingenting.Får se vad vi fyller dagen med. Ronnie fick beställt bilen på bilden igår..Emmie sprang runt som en duracell på Bilia igår så Ronnie var super stressad. Alla som var där hade typ med sin farsa eller någon motor intresserad kompis och så Ronnie då, med en vild två åring..Köpa den pappa, eller den osv. Sen fick hon syn på en kanelbulle lika stor som henne..den gick hon o hämta o slafsa med. Så det blev ingen provkörning för Ronnie direkt..ha ha

Have a nice day!!! Alla glada o fina...höres lite senare!!

Kram Annika♥

Lördag!!

Haloj alla!!

Sol sol sol...Yippi!!! Helt UNDERBART blir glad i hela kroppen. Synd bara att jag står i en just nu tom affär o väntar som en ko som ska på grönbete på att komma ut i det fina vädret...=). Såååå desperat så jag ringde till Linnea precis o bad henne komma o jobba lite i em...!! And guess what??? Hon kommer, hon e en klippa hon=)...

Winnie är här o hjälper mig lite, då Ronnie skulle iväg till Bilaffären och se vad han får i inbyte på sin bil då han har beställt en ny. Och det e sådär att ha med båda barnen då dom älskar att retas...Så Winnie sitter här som ett litet ljus o målar lite..Tur att det e lördag, tröttnar hon kan vi alltid gå till kjorren o köpa lite lördags godis.



Vi fortsätter o vara Svenssons ett tag till...Blir en Volvo V70  om han inte har ändrat sig på vägen vill säga...=). Har varit allt från Audi A4 till u name it!!!

Ikväll ska vi grilla med Susanna o Sami o barnen, ska bli super mysigt...vattnas i munnen bara jag tänker på grillat..mums filibaba!! Fick reda på att Jill o Peter o barnen kanske kommer oxå...Va trevligt!! Hittade precis ett kort på deras söta barn...



(Leia, klänning från Villervalla o Liam i pikè från Quiksilver,)



Anton O Casper....Hummel kids=)...

Nu kommer det lite folk så hej så länge!!! Höres sen..

Kram Annika♥


Stödhjul...

Heje!!

Fredag kväll och som vanligt är man rätt seg efter en arbetsvecka. Jag ska ju jobba imorgon oxå..känns sådär när det ska bli sånt super väder..

Hämtade kidsen klockan tre på dagis och sen bar det av hemåt..där stod mamsen och hennes väninna Lisbeth och väntade, dom skulle lämna en sak o ville säga hej till barnen. Sen åkte dom vidare till Hunnebo dom gottegrisarna=).

Och vi gick ner till fotbollsplan o Winnie fick träna på att cykla utan stödhjul. Hon har sedan hon varit liten inte haft ngt intresse av att cykla..men nu har det börjat komma lite när hon ser alla andra...framför allt när dom yngre barnen sveper förbi henne. Men något vi har lärt oss genom åren är att allt har sin tid..kan inte stressa fram något om dom inte är intresserade och inte vill lära sig. Hon chockade oss kan jag säga..Ronnie tog av stödhjulen och så drog hon iväg..blev nästan så rörd att jag började lipa..ha ha. Så det går åt rätt håll kan man säga...helt spelklar är hon inte än dock, får allt öva lite till innan vi släpper ut henne själv i området!!!



När hon fyllde år "fick" hon en cykel av mormor o morfar...eller fick o fick hon har pekat ut en men får inte hämta den förrän hon klarar att cykla helt själv utan stöd. En röd med blommor på..så det e moroten nu..=)  
 ( Tröja från Peak, klänning o tights från Molo.)

Eftersom vi drog där nere en stund blev det mackedonken till middag/kvällsmat!! Alltid lika uppskattat..dock inte lika roligt att få spiderman i happymealet som Kitty.Men gott vad det säg..





Gonatt alla goa o glada o trötta vänner!! Höres imorgon...

Kramiz Annika♥


Lite fina kort.

Vi har frågat grannarna om inte dom har lite fina kort på sina barn som vi kan få använda så ni får lite variation på barnen som är på korten. Här kommer lite kort som Christina (granne) skickade.


Filippa och Lisa i MeToo klänningar. Här är dom ute och rastar Lisas kanin Hoppan.



Här är söta Lisa i Mexx klänning och hårband. Ofelias absolut största idol - det är Lisa.
 
Här är Jesper, Lisas lillebror som är Malcolms kompis. Han har på sej en Quicksilver tröja.

Så här elektiskt blir håret av att hoppa studsmatta. Visst ser det härligt ut.
Lisas tröja från Mexx och Filippas jacka från MeToo.
Det var allt för den här gången. Elisabet


Världens bästa barn!!

Idag kom som sagt säljaren för Lipfish till oss för att visa kläderna. Egentligen skulle vi inte köpa något, men vi kunde inte låta bli för kläderna var såååå himla fina. Jag hade båda barnen med mej och en film och godis. Ibland får man chansa, och det gick jätte bra. Dom satt så snällt i lekrummet och tittade på film och åt godis medans jag och Annika kollade på kläderna. När det var färdigt gick vi och åt lunch ute i solen. Så himmla härligt och barnen var så glada och nöjda. Tyvärr hade jag inte kameran med mej.


Ofelia tittar på tv. Outfit helt från Molo.

Malcolm spanar oxå på tv. Outfit helt från Quicksilver.

Var tvungen att ta ett kort på shortsen bakifrån oxå för dom är så coola.

Busungen är på väg till något nytt bus..
Köpte föresten en ny trehjuling till Ofelia efter att pappa backade på hennes. En rosa. Så glad hon blev. Kommer nog kort imorgon när hon cyklar på den. Nu är det dax att natta barn så jag kan krypa ner i soffan sen och njuta av att det är fredag.
Elisabet


Kanelbullar, dammsugare, ...

Kanelbullar, dammsugare, muffinsar, chockladbollar...u name it!! Erkänn söta små bakvärk!! Tillverkade av velour. Vi har precis beställt lite trots vårat köpstopp...Kunde helt enkelt inte låta bli. Så det kommer nog nästa vecka skulle jag tro...


Kunde inte heller låta bli Lipfish...vilka färger o vilka söta djur. Mamma kommer döda oss..kommer inte få någon lön i Maj=)...Kolla bara denna söta klänning!!!



T-shirts:

  

Leksaker:

  

Som sagt ett litet axplock av vad vi beställde...

Höres senare igen!! / Annika♥

Fredag!!

Gomorron!!

Fredag, knallblå himmel....kan det bli bättre!!! Ja just det, jag jobbar ju imorgon...blir ingen lång helg direkt men det ska bli skönt att bara vara..Inget bröllop el,möhippa. Bara softa o göra ingenting..!! Okej, kanske städa lite då!! Mitt hem är väldigt fint när det e molningt o regningt men när solen lyser in..aj aj, då syns all skit och mina fönster ska vi inte tala om..Hmm



Morgon frillan e go...=) (Top och byxor från Molo.)



Super nöjd, brödet var slut så det blev rostat bröd..Vilken lyx!! 

Nu väntar jag på Elisabet och hennes små liv..En säljare från Lipfish kommer nu klockan 10, o mamma e ledig så jag bad hon komma ner. Så vi får muta Malcolm o Ofelia i barnhörnan med Dora o salta pinnar...Hoppas psykopaten från igår kommer då=)...ska jag springa till kjorren o köpa ett berg med chocklad till dom...;-).

Näe nu måste jag öppna upp..lätt o fastna här!!

Jag skriver mera lite senare! Ha en underbar fredag mina vänner!!!

Kram Annika♥

Psykopat!!!

Halojsan!!

Ibland undrar man..vad e det för fel på folk?? När Ronnie kom hem stack jag o Emmie ner o handlade. Framför oss i kassan stod det en mamma och hennes lilla dotter (2år)..när dom hade betalt fick den lilla tjejen en liten chocklad kaka.

Samtidigt kom det in en dam i 60-års åldern och skällde ut denna mamma efter noter..hur man kunde ge sitt barn godis en vardag, att hon var kass som mamma etc. Helt sjukt...var har denna människa för rätt att döma någon annan!! Om hon så ger sin dotter godis varje dag så är det väl upp till mamman,el?

Både jag o Emmie stod som två fågelholkar..fick inte fram ett ord!! Tillslut sa Emmie, jag åsså chocklad..ångrar att jag inte köpte en bit till henne nu i efterhand. Men jag fick ivarje fall fram..du fick ju igår,kunde inte låta bli...fniss. Sen kan man ju få tycka att man bara bör äta godis på lördagar eller bästa fall inte alls..!! Men jag erkänner då "jag e kass"..ibland sitter dom och knapprar på något gött  trots att det inte är lördag!!!



Vi leker att denna bilden e tagen idag...så e vi lite wild &crazy..!!! (villervalla klänning).

Näe snacka om att psykopaten måste haft en riktigt dålig dag...

Nu e det dax att sova..helt slut!! Imorgon e Linnea tillbax på jobbet!! Ska bli super mysigt o se henne igen!!
Gonatt alla / Kram Annika♥

Halojsan!!

Gomorron el.gomiddag alla glada!!

Känns som måndag morgon...har ju inte jobbat fm på två veckor nu. Fattas bara att dom ringer från dagis snart o säger att dom har upptäckt nga prickar på Winne. Har precis haft ett inköp här i butiken...på stor tjej stl.128 t,170cl. Lite väl mycket bling bling för våran smak så det blev endast några få plagg.

Nu har vi prismärkt alla Ida t plagg o säljer dom för 50%...





Litet axplock på Ida t..för er som inte vet vad det är för något.....

Nä nu e det dax att jobba lite...jag återkommer lite senare.



Lyckades få tag på kameran o tog på sig själv.. (Diesel tunika o Molo mysisar.)

   

Ha en riktigt bra dag!! / Annika♥

Torsdag igen.

Jag lyckades idag med. Satte klockan på 06.30 och tog en promenad. Jag känner mej väldigt duktig, hoppas verkligen att det håller i sej.
Jag har lite bilder från i går som inte kom in på bloggen för att jag var så trött, men eftersom det är regn idag så kan det vara skönt att titta på lite sommrigare bilder.


En glad tjej som hoppar i soffan (det får hon inte) i sin Mexx klänning och Molo tights.




Här sitter busungarna på rad. Alicia kom och hälsade på oss.
Ofelia helt i Mexx, Emmie i Hummel tröja och Molo byxor och Malcolm i Molo tröja och Hummel shorts.


Fråga mej inte var han gör på detta kortet, men jag tror att han kastar stenar.
Nu är det snart dax för lunch, och som vanligt blir det nog en sallad från "Tant Rut".
Elisabet

50% på Ida T...

Haloj!!!

Vilken dag!! Man känner sig väldigt mycket piggare när solen tittar fram och man känner att huden stramar lite av sandlåde brännan=)...Så det var väl lite av den energin jag behövde kan jag tro...

Idag efter frukost åkte vi ner till Susanna och Anton o Casper..och bytte lekplats miljö lite..ha  ha sen när klockan slog lunch åkte vi upp till oss. Susanna o grabbarna hängde på. Så det har varit en lugn o skön mysdag..med lek o bus!!





Anton o Casper satt o spela när vi kom..(Anton har hummel t-shirt o shorts o Quiksilver keps o Casper har Hummeltröja, dodipetto shorts o Helly hansen keps.)



Emmie i Zip från Hummel o molo mysisar..



Winnie i klänning från Mexx o Nyckelpige leggins från Nowali.



Anton o Casper har fått på sig zippar...Hummel och Dodipetto.

Dagsrapporten från Småtufft va sådär..antar att folk nyttjar det fina vädret o hoppar att gå i affärer...Hoppas på mera drag imorgon. Ska kanske locka er med något...Ida T kommer vi sälja ut för 50% från imorgon..Anledningen är att vi inte ska ha det till hösten!! Så passa på o fynda lite=)...

Nää, nu ska jag ut o gå tänkte jag..hmm var ett tag sen sist!! Kass man e..har ingen som helst karaktär!! Tryckte i mig ett paket Remi idag så jag får gå långt....=)).

Kram o Gonatt Annika♥

Dora.

Nu sitter man här framför datorn igen. Ofelia sitter och tittar på Dora utforskaren. Gud vad jag är trött på Dora! Men så länge hon sitter och är nöja så ska jag inte klaga.
Imorse ställde jag klockan på 06.30 och gick upp och tog en morgon promenad. Det var jätte skönt. Men det känndes lite knäppt att gå upp frivilligt när alla andra låg och sov. Får väl se hur många mornar det håller...
Efter dagis lämningen så stannade Ofelia kvar en stund ute och gjorde "soppa". Det är så härligt att hon kan leka själv ibland, så man får gjort lite.


Här sitter hon och gör soppa. Mexx klänning, Molo tights och Didriksson jacka.

När hon inte trodde att jag såg så tog hon jord från blommorna.
Hej hej nu är det dax att umgås lite med dottern, och förhoppningsvis stänga av Dora lite.
Elisabet

"Muggi"

Jag vill att någon ger mig lite ENERGI nuuuI!!! Förstår inte hur trött man kan va!! Och man blir ju inte piggare direkt när det e super lugnt på jobbet. Åhhh vill bara sova..men det vill tydligen inte mina duracell kaniner..Så passar på att göra ett snabbt litet inlägg innan jag brottar ner dom i sina sängar. För när dom har slutit sina små blå..e det min tur att gotta ner mig i sängen...klart underskattat ögonblick!!

Efter stängning åkte jag direkt till mitt andra hem...nämligen till lekplatsen!! När jag hoppade ur bilen o mötte Emmie så haspla hon ut sig att hon ville ha "muggi"..(tuggummi).Glömde givetvis spotta ut mitt och där har vi en som har falköga..kanske ska sätta henne på span i butiken=). Hon tuggar o tuggar o e så lycklig för detta lilla hörn på ett tuggummi...helt plötsligt när hon satt o gunga med Ofelia så undrar jag  vart det hade tagit vägen,,"muggit va slut..sååå borta".och pekar på magen...hmmm så det gick sådär...hon får allt vänta ett tag till nästa gång!!



Emmie med "muggi" i truten..(Molo tröja o Nova star kjol.)

Näe nu stupar jag snart o det låter som batterierna håller på att ta slut trots allt på mina små kaniner...för nu har dom  förvandlats till gnällspikar.



Winnie kvällsmyser lite med pappa..(molo tröja.)

Gonatt alla o sov så gott=)...Kram Annika♥

Värme!

Äntligen har det kommit lite värme igen. Hoppas vekligen att den stannar länge den här gången. Jag sitter mest ute och njuter av att det äntligen har känns som sommar igen. Ofelia har varit i sin lekstuga nästan hela fm och lekt. Hon går och pysslar, gör kaffe till nallarna och ärallmänt nöjd. Så härligt. Malcolm skulle ha med fika och gå till skogen med förskolan så han var super nöjd imorse.
Han har fått låna Robbans (min bror) dataspel och det spelade han en liten stund i morse, Ofelia var lite avundsjuk och ville oxå gärna spela.


Gais mössan har hon gått omkring med idag. Jag har frågat henne om hon inte är lite varm och vill ta av den, det är ju ändå en vintermössa. Men hon vägrar.
Malcolm har på sej en tröja från Quicksilver och byxor från Mexx. Ofelias tröja är från Molo och byxor från Mexx.
Nu ska jag passa på att plocka undan medans Ofelia sover. Hoppas jag hinner sitta ute i solen en stund oxå.
Ha en bra dag. Elisabet

Desigual!!!

Hej hej!!

Då var man hemma på fm idag oxå..börjar bli en vana..På ett sätt rätt skönt o slippa stressa på morgonen. Fortfarande inga koppar på Winnie...väntar med spänning!! Malcolm o Ofelia borde ju oxå snart ramla dit!! Tänkte städa barnens gaderober idag..ser ut som "hej kom o hjälp mig"...får säkert rensat ut ett o annat plagg som flaggar på halv stång kan jag tro..

Igår kom Mamma förbi butiken efter dom hade skrivit...hi hi Nu är det klart!! 1 juli är dom kungälvsbor :-)..Sååå fantastiskt kul!! Hon hade haft det super bra i Barcelona..hade köpt varsin present till tjejorna som hon lämnade..En kjol var och ett linne var av märket Desigual. Så söta...får se om det är något märke för kungälv. Sweet har det för vuxna och jag älskar det!! Men tror att barnkläderna ligger på samma pris som vuxna o då finns det inte en chans att det funkar i lilla Kungälv!! Märket e tydligen från Barcelona så där var det inte så dyrt som här...Men helt klart värt att kolla upp!!!





Visst va kjolen söt? (från desigual o top från Diesel.)



Linne från desiual o kjol från Nova star... Nå vad tycks..tror ni på detta märke??

När Winnie föddes var jag med i en föräldragrupp..Vi var 8 stycken par, och vet ni? Vi mammor träffas fortfarande lite då o då efter 5 år. Antar att det är en smula ovanligt att vi alla fortfarande ses och e "med" och vi är så grymt olika så ni anar inte.. Sen fick 7 av oss nummer två lite utspritt och nu för någon vecka sen fick 3 av oss nummer 3. Inte klokt...Så grattis Jenny, Anna o Ann-Sofie. Får se om någon mer hänger på 3 trenden...Inte jag ivarje fall...=))..



Ida,Hugo, Wilma, Winnie(hårbollen), Matilda, Pontus,Johanna,Julia. Ha ha sötisar!!
Får försöka knö ner våra 8stycken 5-åringar nästa gång...;-).

Ha en bra dag alla glada...Höres lite senare!!

Kram Annika♥


Ny vecka!

Ibland undrar man vart allt folk har tagit vägen. Idag har det varit en väääldigt lugn dag på småtufft. Vart är allt folk? Kanske på jobbet...eller? Det som är positivt är att man hinner greja mycket, t.ex fylla på varor, larma mm.
Idag har  farmor haft barnen och äntligen börjar det bli lättare att lämna Ofelia. Hon har hela våren varit super ledsen när jag lämnat henne, och det gör så ont i en att lämna sitt barn skrikande, men nu äntligen börjar det släppa. Idag när jag gick så började läppen darra, men då kom hennes underbara storebror och tog hand om henne och började leka och vips så var hon glad igen.
Hemma var det full rulle på gatan när jag kom hem, och Emmie satt på våran trappa och solade sej.


Molo fleece och Nova Star byxor.


Ofelia är arg för att jag inte förstog vad det var hon ville ha som låg på hatthyllan.
Tröja Nova star, kjol Villervalla och tights Katvig.


Glad igen. Det var hårbandet som hon ville ha. Att du inte fattade det med en gång mamma!!!



Här är Gais tröjan som Malcolm fick på matchen igår. Han är väldig nöjd med den och det var det första han sa imorse att han ville ha den på sej.
Shorts från MeToo.


Självklart fick Ofelia oxå nått. En Gaismössa!
Nu är det City akuten som gäller medans Robert damsuger.
Elisabet

Åter måndag!!

Japp då var det måndag igen...Halojsan på er!!

Hoppas allt e tipp topp..en annan vabbar fortfarande, känns super skumt då Emmie e som en duracell kanin och inte det minsta "sjuk"..alla koppor har fått en liten skorpa dock någon röd kvar under blöjan..så mot slutet av veckan hoppas jag allt att vardagen blir som vanligt igen. Ett himla massa pusslande. Men då lär väl Winnie ramla ner i fällan antar jag =)



I väntan på Tilda o Ella. (Byxa o tröja från Nova star.)

Vi har varit på promenix nu på fm med Mamma Anna, Tilda o Ella. Barnens dagis polare..gick till en lekplats o gunga o busa lite..Ella är för tillfälligt oxå en söt liten pickekorv. När det var dax att gå hem ville Tilda följa med hem till oss..och det fick hon såklart o Winnie var super lycklig. Så nu har vi ätit pannkakor o Emmie sover o tjejorna leker med barbie. Sååå kul o höra deras lek...sitter o garvar stuntals..ha ha dom e för härliga. Hörde precis Winnie säga till Ken dockan.."du kan inte bara ligga där i soffan, gör nån nytta"..undra vart hon har hört det=). 



( Tröja från Nova star o klänning från Katvig.)



Söta Tilda!





söta Ella o Emmie!!

Nä...nu e det dax att göra sig färdig. Elisabet dör väl av hunger nere på jobbet.

Ha det bäst!! See u later / Annika♥

Sandlåde häng!

Gokväll alla som fortfarande sitter vid datorn o lurar!!

Har själv gått igenom min lilla blogglista o e redo att snart göra ett magplask i sängen..helt slut. Dagen har rullat på bra, var lite orolig att den skulle kännas sådär super lång och seg som den kan kännas efter ha rullat hatt på krogen en kväll...men den har gått förvånadsvärt bra o lagom fort...=)

Först på programmet idag var Winnies dans uppvisning..hennes grupp var små nyckelpigor. Satt där med ett fånigt leende på läpparna och kom på mig själv med att sträcka på mig lite extra när Winnie fladdrade runt på scen..Min lilla tjej vågar gå ut där med en hel biosalong full med folk=) Det e stort i min lilla värld. Tänk va stolt man e över sina små liv. Undra hur stolt man är när dom e 17år och grannarna ringer o talar om att min lilla nyckelpiga ligger på rygg o sprattlar utanför krogen...hmm. Åhh varför började jag tänka på det nu..Ångest!



Nöjda o glada tjejor på scen..Felicia o Winnie. (Tunika från Mexx)

Sen efter dansen kom Freddie o Edwin på ett spontan besök, super mysigt. Sen tillbringade vi resten av eftermiddagen ute i sandlådan samt att  jag o Emmie var inne hos Elisabet o Ofelia en stund .Då Emmie absolut inte kunde vänta tills Ofelia hade ätit färdigt...trots att hon kom direkt från middagsbordet hemma kunde hon inte låta bli att tigga till sig lite pyttipanna av Elisabet..härligt matvrak man har=).



(Elisabet har top o tröja från Sobea..finns i butiken och Emmie har klänning från Villervalla.)



Äpple mys framför Dora till efterätt.



Här bakas det kladdkaka..(Winnie i molo tights, villervalla kjol o tröja från Katvig.)



Molofleecar..



Emmie tar spring fart på Elisabet=)



Det nya nu...stå på gungan..!!

Gonatt alla..sov gott o dröm sött!! Höres imorgon / Kram Annika♥
 

Skogen.

Idag gjorde vi nått som tyvärr inte hör till vanligheten. Vi gick till skogen hela familjen. Det var hur mysigt som helst och barnen älskade det. Så nu har vi bestämt att vi ska göra det mycket oftare. Ofelia gick omkring och sågade med Malcolms såg på alla grenar som låg på marken, och letade efter småkryp. Malcolm klättrade i berg och hjälpte pappa att bygga en koja. (Den är inte färdig ännu.)
Efter en stund var det dax för fika. Jättemysigt.


Malcolm går på upptäcksfärd. Jacka Hellyhansen och keps Quicksilver.


Ofelia sågar för fullt. Jacka och överdragsbyxor från Hellyhansen, stövlar Maximo, och mössa från Katvig.


Malcolm hittade träd som växt ihop så det blev som en koja.


På väg hem. Visst har Ofelia tagit med sej en passande skogsväska. Hello Kitty väska i rosa fluff är perfekt att ha i skogen. Eller hur??
På em var Robert och Malcolm på Gais match i Gbg. Malcolm kom hem med en match tröja som det var tryckt
"WARPER 4" på ryggen på. Tror ni han var nöjd!
Nu sover dom gott i sina sängar och det gör snart jag med. Det har blivit en del sena kvällar den sista tiden så ikväll tänkte jag lägga mej i tid.
God natt. Elisabet

Låång söndag....;-)

Gomorron alla!!

Fick ett sms nu på morgon kvisten..där det stod RING så fort ni vaknar!! Tänkte oj vad e det nu som har hänt!!! Gå ner så kommer Ofelia med något... fick syn på en liten naken skrutta..ha ha tänk vilka grannar man har,färskt bröd levererat till frukosten!! I like...



Måste tacka alla go tjejer för igår, var verkligen super duper trevligt. Lella var helt fantastisk, snacka om att bjuda på sig själv..Vi hade ett antal uppdrag åt henne men när dom var slut valde hon att hitta på egna..den klassiska klippa av kalsonglappen var givetvis med, hon skulle fixa 5 men då tita hon på oss o suckade..jag fixar 10 istället!!!



Söta Lella♥

Så hon åkte motorcykel,körde grävmaskin och sedan fyrhjuling o hon rockade..hade en svin bra tid, grabbarna på bergsjöns äventyrscenter var grymt impade. Kvinnliga saker hon fick göra va?=)) sen bar det av för att spela in en låt..I will always love u..lätt låt..inte men hon klarade det galant..så den fick spelas upp på Hard rock under kvällen. Där vi avslutade dagen..fick bowlat där lite oxå i väntan på att dansgolvet skulle köra igång.



  

Nu ska jag iväg på avslutning på Winnies dans på bio trappan. Ska bli kul men jag e helt slut!! Ronnie som ramla hem vid halv 5 fick triumkortet idag..Winnie olade. Eftersom Emmie har vattenkoppor får ju inte hon hänga på..så han lär ju muta henne svårt framför Pippi=).

Ha en bra dag alla glada!! O tusen tack Lella för att jag fick vara med o dela din dag♥ Ser fram emot bröllopet!!
Och ett Mega Tack till Johan o Emilie o fam,Warper som tog hand om våra barn under dagen..

Höres lite senare idag

Kram Annika♥

Lördag.

Idag hade vi frukost gäster. Winnie och Emmie. Det blev en liten stund i soffan framför Dora, sen var det full rulle.

Malcolms tröja Molo och byxor MeToo. Emmie i en Kitty tröja (födelsedagspresent) och Nova Star byxor. Winnie i MeToo outfit. Ofelias klänning från Nova Star och tröja Mexx.
Här sitter dom och vilar upp sej för att orka busa resten av dan!


Ofelia och Emmie lekte Pippi på Ofelias rum...


...medans Malcolm och Winnie spelade memory på Malcolms rum.
Efter en stund ville Malcolm och Winnie prova att ta kort på varandra med min kamera. Så här blev korten:




Dom kanske ska överväga att bli fotografer.
Efter en stund kom godiset fram. Ok jag erkänner, det var en muta för att få göra iordning Ofelia inför kompisen Gabriels kalas, men det funkar.


Godis är gott!!!!

På em var det dax att gå ut. Men vart har det fina vädret tagit vägen??? Det var bara att plocka fram regnkläder och stövlar. Tur att barnen inte har så mycket emot det.


Ofelia rustad för regn. Regnkläder från Didriksson, regnhatt från Hellyhansen och stövlar från Maximo.
Självklart fick AnnaBell (dockan) följa med ut. Det är synd att det inte finns regnskydd till dockvagnar!
Ha en bra kväll. Elisabet.

Möhippe dax igen=)

Gomorron alla glada!!

Nu ska vi iväg på Möhippa respektive svensexa..med andra ord dax för sista paret att grillas. Lite annorlunda att ta båda parter samma dag men samtidigt bra då det händer så mycket ändå i maj..Caroline o Magnus alias Lella o Tosse är dom drabbade el, jag menar lyckliga...ha ha. Vi ska faktiskt vända på steken till en början, så vi tjejor ska ta Tosse o tvärtom. Ska bli super kul..Återkommer med mer smaskiga detaljer imorgon=)...

Då vi ska träffas redan vid 9 så får tjejorna äta frukost hos fam,Warper. Så söta som alltid ställer upp!! Sen kommer Brorsan o Emilie o tar över stafettpinnen runt halv 12. Sen  får vi se när vi ramlar hem. Vi tjejor ska ut i stora staden o grabbarna ska till stenungsbaden o rocka loss.

Söta Maria tar hand om butiken o ser till att ni har det bra!!(Kom ihåg..25% på alla regnartiklar idag oxå.) 
Ha nu en riktigt bra dag alla...o njuuut av nuet!! Livet kommer inte i repris!

Kram Annika♥

25% på regnkläder!!

Haloj alla!!

Då var man hemma efter att ha varit på möte nere på klocktornet..Fick stoppa in huvudet lite försiktigt o kolla om alla hade haft vattenkoppor innan vi gjorde entré. Det hade alla, annars hade Elisabet fått sköta den biten. Nu är vi hemma o prickekorven sover, ska läsa lite jobbmail o ringa några samtal sen ska vi ner o hämta Winnie på dagis.



Winnie med sin såpbubblemaskin hon fick från Marie o Jocke igår..Tack va söta ni är!! ( Metoo tunika o Levis jeans).

Ni anar inte hur LYCLIG jag är idag, känslan går inte att beskriva. Vågar knappt ta ut segern i förskott men på måndag ska mamma o pappa skriva på pappret som gör dom till ägare av en bostadsrätt här i KUNGÄLV=))..Yippi!!! Dom ska flytta hit....!! Efter ha köpt huset i Hunnebo så har det blivit samlingspunkten för hela familjen..tidigare var det Bollebygd men nu sitter dom där  två pers i ett stort hus på 300m2, pool o stor tomt med en massa måsten...plus att mamsen dessutom pendlar till småtufft o kungälv o papsen till gbg...Så mina kära tvillingbror o fantastiska Emilie ska köpa huset i Bollebygd....!!



Min kära mamma o pappa!! Som e det bästa som finns o som alltid ställer upp i vått o torrt.

Självklart måste jag erkänna att det givetvis blir lite lyxigt för oss, då Ronnie inte har sina föräldrar i livet o inga syskon så har vi inte så många barnvakter runt oss. Mina vänner och syskon ställer upp super mycket o även mamma o pappa..men det är ju när det verkligen är något som man ber om hjälp. Aldrig det där spontana i vardagen. Jag o Ronnie kanske äntligen kan unna oss en bio...ha ha har aldrig varit på det tillsammans!!



En dag som denna, regn o jag på strålande humör...Behövs nya regnkläder, säg blogg i kassan så får du 25% rabatt på valfria regnställ.Gäller även våra coola handmålade stövlar 129:-, sydväst och regnvantar!! Endast idag och imorgon Lördag 9/5.)

Hoppas det blir lite mer o göra i butiken idag, igår var en riktigt lugn dag.Ingen ville ge sig ut i skitvädret.. Satt o drömde att trollpackan som snodde alla kläder skulle komma in o göra rätt för sig men hon kom aldrig..hoppas hon stannar på blåkulla för gott..Nä nu ödslar vi inte tid på henne mer... fokus på alla fantastiska o underbara kunder som alltid bjuder på glatt humör o positiva vibbar. Ni är bäst!! Tack vare er, överlever vi!!

Nä nu ska jag jobba lite...sen ska jag ner till butiken när Ronnie har kommit hem. Åhhh va gla jag e♥

Kramelikram Annika♥


Morgonbesök.

Idag på morgonen kom Emmie och hälsade på oss. Annika skulle köra Winnie till förskolan och ville inte ta med Emmie så hon smittade ner kompisarna. Ofelia och Malcolm blev jätte glada och tog hand om henne.
-Emmie titta bollibompa med Fela?? frågade Ofelia. Sen satt dom i soffan och myste.


Emmies tröja från Levis och byxor från Mexx, Ofelias tröja från Molo och byxor från Diesel.


Malcolm ville välja kläder själv idag. Byxor från Katvig och strumpor villervalla. Fotbollströjan har farmor och farfar köpt ute på en resa.
Idag är det jobb för mej, Robert är hemma med barnen. Annika kommer i em och löser av mej.
Nu är det dax för påfyllning har jag tänkt, bara jag får lite energi!
Ha en bra dag. Elisabet

Barn som sover = söta.

Idag har jag varit själv på jobbet största delen av dan. Snälla Annika kom ner en stund så jag kunde gå ut och lufta mej lite. Vi fick fixat orden till Novali oxå så till hösten kommer det mera strumpor. Ungefär hela dan har jag larmat, larmat och larmat, så nu är alla kläder larmade. Det känns skönt för alltid stoppar det nån som annars hade tagit något.
Barnen var ute ganska länge idag, men dom hade så kul och så är Malcolm ledig imorgon så vi lät dom vara uppe lite längre. Men nu sover dom gott.


Malcolm är helt slut efter en dag på förskolan och lek hemma med kompisarna. Pyjamas med döskallrpirat från Fixoni. Malcolm tycker att den är super cool.


Även Ofelia sover gott efter en dag med mycket lek. Pyjamas med tingeling från Max collection.
Natt natt. Elisabet


Torsdag!!

Gomorron alla glada!!

Ny dag o nya möjligheter och förhoppningsvis inte massa svinn i butiken..Åhh vad arg man blir.Det man inte kan förstå är hur dom lyckas plocka på sig allt utan att man ser. Det är en gåta o lär förbli en!! Vi får helt enkelt snärta upp oss lite mer o fälla ut falk ögat..

Trist väder det e ute idag..hoppas det åtminstone klarnar upp framåt eftermiddagen som det gjorde igår...jag vabbar idag på fm, så det e lugna puckar som gäller här hemma. Ronnie kommer o löser av vid 2 bläcket så jag får ner o göra lite nytta på jobbet. Har deadline på en order som måste in idag. Har fått både mail o tfn samtal ang.Lipfish..o alla verkar vara rörande överens att vi ska ta in det..så vi får se, får kolla klämma o känna o se vilket pris dom ligger på först!! Återkommer...=).



Vem vill ha vattenkoppor???? Jaaa, hon tror seriöst att det e kul o se ut som en prickekorv o klia ihjäl sig på natten. ( Linne och mysisar från Molo ).

Hoppas förbrilt på att det ska dyka upp några koppor på Winnie oxå, och inte först om två veckor...men så lär de ju bli. Har varit allt för kaxig om att vi på 4år har vabbat 5 dar..så nu lär dom få allt i ett bräde..



Oj..det verkar vara ett allvarligt samtal..( Top från molo.)

Ha en bra dag så höres vi lite senare!!

Kram Annika♥


Malcolm och Winnie.

Idag efter middagen så lekte Malcolm och Winnie i vårat uterum. Dom bar ut alla soffkuddar och filtar och la på golvet. Väldigt ofta när dom leker så gör dom olika saker med just kuddar, madrasser och filtar.Mysigt, men mycket att städa.







Malcolms tröja från Molo, byxor och Winnies outfit från Villervalla.
Var nere på Småtufft idag och växlade lite pengar och hittade alla dessa galgar från försvunna kläder (se tidigare idag på bloggen). Vad jag har svårt att förstå är hur man kan sätta på sitt barn stulna kläder. Är det så viktigt att folk runt omkring tror att man har råd med dessa kläder? Vad tror den här mamman att hon är för förebild för sina små flickor? Det som är skönt är att vi vet vem hon är till utseendet, så vi får väl se om hon kommer in igen...
Nu är det dax för sängen, och imorgon är det jobb.
Elisabet

SNATTARE!!

Hej igen!!

Igår mellan 14-18 hade vi en tjej inne i butiken. Hon är mamma till två tjejor..en i 1-års åldern och en i 3-4 års åldern. Denna mamma valde att ta massa kläder utan att betala. Vi tror vi vet vem det är...så självklart kommer vi följa denna person med järnblick. Det denna mamma inte visste är att vi har full koll på vad vi hänger ut...det hon tog var ett par blommiga molo tights i stl.98, katvig klänning i ljuslila med äpple mönstret i 104cl, Molo linne i orange/rosa i 104cl, molo shorts i rosa 98cl, regnbågsklänning molo. Till lilla tjejen Katvig pyjamas lila äpplen i stl.86cl, molo body och en ida t pyjamas i lila, Helly Hansen shorts.....Kan hända att vi hittar mer saker. Har ni ngn kompis eller någon ni känner som har kommit hem med en ny garderob till sina tjejor..så har hon snattat dessa saker...Har ni något namn på denna tjej, snälla kom in o tala om detta eller om ni misstänker någon!!

Men ni har ju larm...tänker säkert några!! Just dessa kläder hade vi fyllt på under dagen så vi skulle ta en raid o larma dessa men hann inte. Hon har dessutom hängt galgarna tillsammans med plaggen brevid.Blir så trött...hon valde dessutom att handla ngt plagg, hon trodde väl att hon skulle vara mindre misstänkt då.

HJÄLP OSS!!!!!

Annika o Elisabet

Lipfärdig..

Gomorron..

Vilken natt..är helt lip färdig så trött är jag. Klockan halv 2 valde Emmie att börja gorma, till slut vann den sabla ungen och jag lyfte över henne till oss efter två timmars spring mellan rummen..till slut orkade jag bara inte längre. Hon var såå nöjd när hon kom in till oss.eftersom hon aldrig får det. Efter ha brottats med henne där kände jag hur tålamodet började ta slut...såg Ronnie ligga där på rygg och snarka..jag säger bara karljäv.."jag kan väl inte hjälpa att jag inte vaknar är hans försvar jämt"...grrr.. Tillslut såg jag Emmie krypa över till hans sida o pussa han på kinden o säga "pappa, emmie ser ut som en prickekorv" "imorron köpa apelsin till magen" hon menar medicin..ha ha då kunde jag inte låta bli att små le .Det kliade så på hennes lilla kropp...Sen vid halv 5 ville hon tillbax till sin säng..gött tänkte jag nu sover hon länge..Halv 7 ropade hon att hon hade en bajplutt i rumpan.....så det vara bara att byta blöja, lätt att somna om sen..Not.!!!

Ska bli spännande o se var denna dagen slutar..känner mig helt yr i bollen. Ska snart ner till banken o växla lite pengar till Jillsan som ska knega på småtufft idag. Du är en pärla Jill som ställer upp! Ska åka ner i em en sväng när Ronnie har kommit hem tänkte jag och få gjort nga måsten.Hoppas bara min bil blir klar i tid, den e på service idag plus att den får sina sommartofflor på..bättre sent en aldrig!!!Hmmm



Bildbevis..så här såg hon ut igår innan jag lämnade henne på dagis. Ha ha. Sitter o väntar på frukost,äter lite special k sålänge. (Emmie i Metoo klänning o Winnie i Metoo top.)



Idag..prickarna bara pluppar upp,...Rumpan är värst än sålänge..(kläder från villervalla.)

Ha en bra dag alla glada..Nu ropar prickekorven, måste gå=)

Kram Annika♥

Ofelias idol.

Som jag har skrivit tidigare så är Lisa (grannen) Ofelias stora idol. Gissa om hon var nöjd när Lisa kom hem från skolan och hade likadan jacka på sej som Ofelia.





Jackor från Didriksson, solhatt Villervalla och jeans från Nova star. Lisa har på sej en jeanskjol från Nextlevel, men tyvärr så syns inte den, men den var superfin på.
Annars idag har jag och Ofelia varit nere och löst av Annika för lunch, och ikväll har vi gjort allt för att smitta ner barnen med vattkoppor som Emmie fått. Dom har pussats, ätit av samma glass, petat på Emmies prickar och lekt inne, så om dom inte får vattkoppor efter det här så kommer dom väl aldrig få det...vi får väl se om så där 10-14 dagar.
Elisabet


Lipfish..







På fredag får vi hit en säljare som vill visa Lipfish för oss. Vad tycker ni, tror ni det är något för Kungälv??
Säljer tydligen grymt bra i Stockholm. Och nu leter dom återförsäljare i Göteborgs trakten. Svensk designer o väldigt bra kvalitè enligt en butiks ägare jag har pratat med.. Det jag undrar är om barnen drar i det som hänger ner...eller rättare sagt hur tåligt är det när barnen drar......!!??

Emmies resa!!

Haloj!!

5:maj o Emmie fyller 2år idag!! Tänk att tiden har gått så fort...på ett sätt känns det som igår jag krystade ut denna lilla hårboll på 4kg. Och på ett annat känns det som hon har funnits mycket längre ...så konstigt! Att hon bara har funnits i 2år.



Nykläckt och 10 minuter gammal...snacka om flaschback!! aj ohh aj smärta tillsammans med världens lycka..härlig kombination.



Stolt syster yster.har fått hem sin lilla syster från BB. (kläder från Mexx.)



1 år ...Winnie har tryckt sig ner brevid syrran i vagnen. (Winnie i molo klänning och Emmie klädd i Mexx.)



Nu...en busig o charmig 2-åring som vet vad hon vill...

Hon var så stolt idag när hon skulle till dagis o  få bjuda på glass..och vet ni vad som hände! Klockan 11 ringde dom från dagis o sa att Emmie hade fått vattenkoppor. Stackarn!! Det var då en rolig present..not! Kände mig som värsta morsan som inte såg något i morse,..men dom sa att det bara kan ploppa upp och då går det rätt fort. Så typiskt då Linnea är ledig denna veckan o Mamma är i Barcelona Så Ronnie fick hämta upp henne. Elisabet o Ofelia var precis här och löste av för lunch. Ofelia fick sova på lagret...Så tack vännen för hjälpen=).

Imorgon ska min kompis Jill hjälpa till här..Tur att man har vänner som hjälper o stöttar!!

Höres lite senare!!



Nostalgi kramar / Annika♥

Emmies inlägg=)



Hej alla!! Idag har jag haft en kanon kul dag på dagis. Och vet ni va..imorgon blir jag 2år..alla frågar vad jag önskar mig..och då säger jag allt med Pippi! Och nu när jag blir så stor kan ja allt själv ,mamma får inte hjälpa mig med något. Här har jag precis kommit in från lekplatsen och klär av mig min jacka..(Metoo).



Och mina skor...(Top från Mexx o byxa från hummel.)



Sen e det dax att sova i min Pippi pyjamas, min stora syster Winnie läser en gonatt saga för mig..men just nu vill jag upp o leka med henne och inte ligga här. Sova e ju inget kul. (Winnie har Me too top,kjol från Molo och tights från Mexx).

Gonatt../ Emmie♥

Molo fleece!!!

Gomiddag alla!!

Hoppas helgen varit bra..!! Då var det måndag igen..vad händer idag då?? Hade tänkt att hänga om men den gnistan vill inte vakna i mig..hoppas att den dyker upp under dagen=). Idag kom det solhattar från Villervalla för er som siktat in er på en sådan nu i solskenet.

Molo fleece, alla som provar denna underbara fleece jacka blir fast=). Finns från halvåret o upp till 152cl. Får mail dagligen om folk som bara måste ha...Vi har nga kvar dock väldigt utplockat i storlekar. Kan trösta er som har mailat att färgerna som kommer till hösten e sååå fina. Vi fick värsta beslutsångesten när vi la ordern...men det slutade med att vi valde: Turkos/Cerice, Lila/Grön, Röd/svart, Brun/orange. Kan oxå glädja er med att priset går ner lite..kors i krösamoset..det e inte ofta det går åt det hållet. Kommer kosta 499:-...mot nuvarande pris 549:-. Inte mycket men lite.



Söta Edvin o Lova i sina fleecar.



Noel o Liam i sina o Anton o Casper i Diesel tröjor.(deras molo fleecar ligger hemma..). Nästan alla mina vänners ungar går omkring med en=)-

Mina o Elisabets ungar ser ni ju i fleecarna var o varannan dag=)..så det e bara glida lite längre ner på bloggen så ser ni ni som e nya på bloggen. Måste säga att vi är jätte glada att så många följer våran blogg..vill oxå påminna om att ni super gärna får maila sköna bilder på era fina barn.([email protected]) Längre fram ska vi börja ha lite roliga tävlingar där man kan vinna fina priser. Säger jag för mycket om jag avslöjar att det handlar om mjuka paket..hi hi.

Ha det bäst!! Så höres vi senare!! Länge leve MOLO fleecen...=)

Kram Annika♥

Ny vecka.

Som vanligt blev det stress idag på morgonen. Det spelar ingen roll hur tidigt man går upp, man kommer alltid på nåt i sista stund som ska göras. Idag var det att Malcolm ville ha med sin cykel till farmor och farfar som passar dom på måndagar. Efter att ha lastat in vagn och cykel i bilen så kom Ofelia på att hon oxå ville ha med sej sin cykel...självklart, mamma fixar. Att bagagen redan var full spelar ingen roll!


Ofelia i Mexx outfit.


Världens skönasta vår byxor.


Malcolm spexar i tvättkorgen. Tröja från Molo och byxor från Mexx.


Tur att dom för det mesta är glada, för då gör det inget att man måste stressa ibland.
Nu är det dax att jobba vidare. Det kom just ett jättesött shorts och tröja set stl:56-74. Synd att inte mina barn kan ha dom stl, för det verkligen ur gulligt. Ha en bra dag.
Elisabet

Härlig helg.

Nu är jag tillbaka efter en helt underbar helg på vårat sommarstället på Bohus-Malmön. Vädret var kanon, barnen var glada och friska. Det är bara synd att en helg går så himmla fort. Här kommer lite bilder som sammanfattar våran helg.


På färjan till Bohus-Malmön. Malcolm i Mexx kläder och Ofelia i MeToo kläder.


När vi kom fram satte sej Ofelia och slappade i en solstol och tittade på medans vi klippte gräset.


Malcolm övade konster på rutchkanan. Solhatt från Quicksilver.


Malcolm lärde sej att cykla utan stödhjul. Det har varit på g länge men nu har det släppt, så han ville mest cykla hela tiden. Kläder från Hummel.


Studsmattan åkte oxå fram denna helgen, och Ofelia var på den så ofta hon kunde. Klänning från MeToo och jacka från Hummel.


Som ni ser lekte dom väldigt bra ihop, vilket var väldigt skönt.


Några promenader till havet blev det oxå. Ofelia var lite arg för att hon inte fick bada.


Glada barn.


Här håller vi på att göra oss redo för hemfärd. På vägen hem ska vi stanna till hos morfar Lasse som fyller år och äta middag. Malcolm i kläder från Quicksilver och Ofelias klänning från Molo, tights från Mexx.


Fotbolls match blev det hos morfar med alla "kusiner". Malcolm är målvakt här.


Även Ofelia ville vara med.


Hoppas att ni ser vilken underbar helg vi har haft. Hoppas att alla ni andra oxå har haft det. Hörs imorgon.
Elisabet

En fantastisk dag!

Gomorron!

Vet inte var jag ska börja..Vilken fantastisk dag det var igår....Som Johans syster Lena sa i talet..Enkelhet med klass! Helt klockrent sagt för det stämmer verkligen in på dom.Vigseln ägde rum på bryggan nedanför Blomstermåla i Särö. Helt otroligt vilket vackert brudpar o med den miljön runt om dessutom.Får gåshud! Jag o Ronnie klarade våran uppgift galant, så ringarna sitter nu på dom nygifta och inte på ngn krabba under bryggan=).





Fick t o m tagit ett kort på våran lilla ankfamilj ute på bryggan men den kameran åkte på smekmånad i dag så det kortet får ni se vid ett senare tillfälle.Efter vigseln var det champagne mingel på bryggan och sedan lunch på blomstermåla. Där vi fick höra nga fina tal samt att Patrik tog fram sin gitarr o sjöng en låt för brudparet...jösses vad vackert, tårarna kom. Sen valde Emmie att ta en plats i centrum med att sjunga bä bä vita lamm (yeah versionen).för alla. Hon älskar verkligen att vara i centrum den ungen helt motsatt sin syster. Måste verkligen säga att barnen klarade att föra sig galant. Var dock lite sotis på alla som satt o åt och njöt utan sina kaos med sig...ha ha.




Emmie o Morbror Johan o Emilie.



Winnie och fru Biörsmark♥

Efter lunchen o kaffet bar det av hem till Johan o Tina där bröllops tårtan och champagnen väntade...Och festen fortsatte nog in på småtimmarna, vi sa dock hej då vid 22-tiden och då var tjejorna så trötta att dom såg dubbelt, men inte ett gnäll på hela kvällen, så stolt över dom!!

Nu ska vi snart iväg på 5-års kalas hos Ebba, en av Winnies bästisar från förra dagiset. Och sen bär det av på 2-års kalas hos Ella.

Ha en bra dag alla!! Kramelikram Annika♥

Bröllop!!

Hej o gomorron !!

Då bär det snart av till Blomstermåla på Särö. Ska bli helt fantastisk att se min underbara syster yster gifta sig med mannen i hennes liv. Winnie o Emmie är förväntansfulla, deras första bröllop går av stapeln. Moster Tina ska gifta sig går Emmie runt o sjunger...ha ha, låter super gulligt!

Här har vi dom små liven=)







( Klädda helt i Mexx båda två.) Visst e dom söta?  Emmie ser hämtad ifrån "lilla huset på prärien" med den solhatten...=)

Hörs imorgon igen! Antar att dagen kommer vara fullspäckad...Jag e så lycklig o lite nervig för min systers skull♥..Jag o Ronnie ska vara vittnen och ansvara att ringen inte tappas genom bryggan...hjääälp!!!

Kram Annika♥

Dubbelmoral!

Haloj...

Snacka om dubbelmoral...Här förespråkar jag ledighet o stängt i klocktornet och vad gör vi?? Åker in till stan o shoppar, skyller dock på min kära sambo då han kom på i sista sekund att det  hade varit kul att ha något nytt att  ta på sig imorgon på bröllopet...Karlar säger jag igen. Alltid ute i sista sekund=). Men men han fick handlat en outfit tillslut,. och känner sig nöjd o glad. Tjejorna höll sig i skinnet..(får dock erkänna att mut morsan hade varit framme...om dom gick snällt utan o gnälla skulle vi glida in på leksaksaffären det sista.) Så det blev en rockring till Winnie och en pippi bok till Emmie.







(Winnie i klänning från Metoo o top från Mexx och Emmie i Diesel top och kjol från Nova star.)

Nu e det slappa som gäller för min del, tjejorna röjer i lekstugan med Agnes o Josefin o Ronnie spolar av altanen och jag ska lägga mig i solen o läsa lite tänkte jag. Får se hur många meningar jag hinner.....

Ha en härlig ledig dag alla!!

Kram Annika♥

RSS 2.0