Söndag!!

Söndag kväll och helgen passerade fort förbi..I morgon är det måndag och jobb igen, startar dagen med ett inköp i Borås,dax att köpa in Didrikssons till nästa vår och sen är det tillbax till butiken för att packa upp mer varor som kom i fredags.

Helgen har varit fullspäckad med aktiviteter och som ett perfekt avslut,kräftskiva igår hos goda vänner så just nu hade jag känt för ytterligare en dag ledigt för att återhämta mig...



Emmie igår efter kalaset hos Vera.. Ny Molo tröja med söta katter och nya svarta leggings från Molo med silver prickar..



Söta Ofelia...

Hoppas ni har haft en härlig helg!! Vi hörs snart igen, ville bara titta in och säga hej:-)

Kram Annika♥

Idag var det kalas på schemat. Ofelia och ...

img_2130 (MMS)

Idag var det kalas på schemat. Ofelia och Emmie hade sina nya katt tröjor från Molo på sej. Ovanligt att dom väljer samma kläder. Inte.  Nu ska Robert och Malcolm på hockey och jag och Ofelia ska till Ikea. Sen blir det nog en ganska lugn lördagskväll. Ha det bra och ät mycket godis. Elisabet.


Onsdag!!

Gomorron!!

Klockan är 09.00 och jag har redan fått gjort en hel massa. Första lediga dagen då jag måste gå upp med tuppen för att följa med Winnie bort till skolan. Segt men när man väl är uppe är det rätt skönt att dra igång dagen och få gjort lite måsten..underlättar ju dessutom en del att du slipper gå in och medla mellan två syskon när du vill få ngt gjort.



Winnie i ny top från Diesel.

Det fortsätter ramla in nya kläder i butiken så nu börjar den se riktigt välfylld ut men vi saknar givetvis en hel del till. Men det är tur att allt inte kommer på en gång,för vi hinner knappt med som det är nu. Som om inte butiken vore nog så är det inköp höger och vänster inför nästa vår oxå...ja jösses vilken hektisk period men sååå roligt det är:-)...I like<3



Emmie i ny kjol från Diesel.

Vilken höst vi har fått, hoppas allt att det kommer lite sommar inslag till innan det riktigt kalla drar igång.

Ha en fortsatt bra dag i blåsten!! Kram Annika♥

Lite smakprov på höstnyheter som finns i b...

img_1377 (MMS)

Lite smakprov på höstnyheter som finns i butiken.


Fredag!!

Fredag...redan? Jösses va fort denna veckan har gått. Idag slutade jag tidigt så nu sitter jag här och e helt slut!! Måste hela tiden hitta på ngt att göra så jag inte somnar i soffan..tjejorna är hos grannen och bakar chockladbollar. Så det är helt tyst i huset. Man e ju inte så van vid dom här marathon veckorna än men snart så är väl allt som vanligt igen skulle jag tro!!

Vi sliter ska ni veta för att få ut alla nyheter. Idag fick vi b la leverans från Villervalla samt Quiksilver. Har haft en grym dag på Småtufft idag så det märks allt att ni är sugna på lite fina höst nyheter till era barn samt till er själva då även Sweet har haft full rulle:-)..



Färgerna och modellerna på Didriksons overaller i år.



Lite jackor från Molo och Didriksons..Saknar dock setten från Didriksons med svart och rosa jacka. Får oxå in jackor från Nova star som jag visade i onsdags samt jackor från Metoo.

Har fått flera mail i veckan igen ang.webbutiken att man inte får upp några varor, vi rensade ju den inför Rean..Men jag lovar att det snart ska finnas varor i den:-). Är det ngt ni ser på bloggen, maila oss gärna så hjälper vi till!!



Emmies nya favvis tröja från Metoo med ugglor på:-).Finns även i rosa.

Ha en grymt trevlig helg alla!!! För er som ska lördags shoppa så ses vi i butiken imorgon!!! Glöm inte att titta i KP då Sweet firar att dom har flyttat in med en grym kupong:-).. Ni får ju inte glömma att "pimpa" er själva:-)

Kramiz / Annika♥

Nova star in the house!!!!

Hej på er!!

Idag har jag varit ledig med tjejorna..Underbart och slippa stressa på morgonen. Man har ju inte riktigt kommit in i morgon rutinerna än. Men nu är det slut med att ligga å lata sig på onsdagar då Winnie ska upp till skolan fr om nästa vecka. Fin dag idag, så då kramade vi ut det sista av sommar klänningarna innan hösten sätter in;.)..

Tjejorna i Nova star klänningar!!



Idag kom massa nytt från Nova star!! Tjohooo:-) Hoppas ni tycker kollektionen är lika fin som vi,här kommer  lite bilder på plagg vi har tagit in, ni hittar mer i butiken. Snart hittar ni även dom på våran webbutik.











Dessa coola vinterjackor är tyvärr lite försenade och kommer till butiken i september!!

Ska försöka hinna fota lite ytterplagg imorgon. Har fått massa Didrikssons nu oxå. Så butiken är smockad med vinter!!!

Gonatt Annika♥

Måndag!

Hej!!

Måndag förmiddag och när det var tänkt att allt skulle vara som vanligt..så har givetvis dagis och fritids stängt idag. Så jag är hemma på fm och sen bär det av mot småtufft. Så imorgon kan man väl säga att ekorr  hjulet startar på riktigt. För nu är inskolningarna avklarade:-)..så nu kör vi!!!

Mässan var som vanligt grym med massa montrar med kläder i alla stilar och smaker. Tyvärr så hade vi väldigt många inköp under denna mässa så det blev väldigt lite av att bara gå runt och titta. Men vi hann givetvis med en liten runda och vi hittade som vanligt ett å annat märke som vi ska suga på lite och se om budgeten tillåter:-)




Winnie, Alfred och Elin på släkt träffen i lördags<3



Emmie provar den nya Desigual jackan som är vändbar. Så fin..På andra sidan är den grå med Desigual skrivit i cerise.

Nu kommer ni få se oss här mer regelbundet!!!

Ha en bra dag!! Kramiz Annika♥

Onsdag!!!

Haloj!!

Hoppas ni mår bra..idag snackar vi höst!! Mörkt och regnet öser ner. Ska snart ge oss iväg neråt landet och hoppas på bättre väder där. Dax för mässa i Köpenhamn imorgon, åker ner idag då vi ska upp med tuppen imorgon. Har massa inköp bokade men vi har oxå lagt lite extra tid för att kolla runt på nya märken. Spännande...och lika spännande är det att se våren 2011:s kollektioner i dom märkerna vi redan har. Rena julafton!!



Lite nytt från Desigual!!



Söt mjukis klänning som kom idag. Finns även i rosa.

Vi fyller butiken så fort vi bara kan, dimper ner varor varje dag.. Som ni såg på tidigare inlägg så har Molos ytterplagg kommit. Jackor,Overaller, både lurv och funktions fleecar..m.m Så tänk på att vara i god tid även om det känns konstigt att ställa om mentalt för höst och vinter. Didrikssons har inte kommit än men snart kommer även det.

Märken som vi kommer ha under hösten är: Tumble & Dry, Molo, Metoo, Diesel, Nova star, Villervalla, Hummel, Didrikssons, I dig denim, Desigual, Next level, Fixoni, Ticket 2 heaven, Nowa li, Checkmate, Shisser.

Ha det bäst!! Så hörs vi till helgen. Nästa vecka är det dax att börja mata in varor i nät shoppen samt få ut massa mer i butiken:-)..

Kram Annika<3 


Nu är Molos ytterplagg här.

img_6952 (MMS)

Nu är Molos ytterplagg här.


Nu är Molos ytterplagg här!

img_7701 (MMS)

Nu är Molos ytterplagg här!


Höstnytt från Hummel. Mera finns i butiken.

img_4080 (MMS)

Höstnytt från Hummel. Mera finns i butiken.


Fredag!

Hej på er!!

Snart e det dax för oss att börja jobba och därmed fylla web.shoppen och börja blogga på heltid igen:-).. Fullt upp framöver med andra ord. Denna vecka som kommer blir lite taikon då det är inskolningar höger å vänster och mot slutet av veckan väntas det mässa i Köpenhamn. Ska bli grymt kul å se om vi hittar ännu ett nytt och roligt märke. Så vecka 33 blir det mer kontinuitet här:-)



Winnie i Diesel outfit.

Har fyllt på butiken med en hel del höst nytt men nu kommer det som sagt varor varje dag så tycker ni det ser tomt ut på väggarna och ställen så ska ni snart få se en full proppad butik. Nästa veckas börjar dessutom overaller och jackor komma för er som vill vara i god tid i år..



Med det vill jag önska er alla en riktigt grym helg!!!!! Har fått min nya kamera idag så det lär bli ngt mer inlägg snart igen. Har väntat lite på den då jag tycker halva grejen är bilder..vet själv när jag läser andra bloggar att jag tröttnar halv vägs om det bara är massa text.

Kramar Annika♥

Ett nytt märke som heter Tumble & Dry har ...

img_9229 (MMS)

Ett nytt märke som heter Tumble & Dry har anlänt till butiken. Coola kläder till både killar och tjejer. Denna piké tröja som Malcolm har på sej hänger nu ute i butiken. Elisabet


Måndag!

Haloj!!

Ja, då var man inne på sista semester veckan och det känns både trist och skönt!! På ngt konstigt sätt så längtar man tillbax till vardagen igen och sina fasta rutiner. Då det ska bli sämre väder på onsdag så åker vi hem imorgon och gör lite måsten. Jag och Elisabet ska bl a ner till butiken och hänga ut lite mera höstnytt som ligger å skriker åt oss på lagret:-).Har bl a fått en del Tumble and dry som är ett av höstens nya märke i butiken..Såå mycket fint!!!



Emmie i sin Desigual dräkt!! Innan partyt..:0)



Lite ostbågar och en tablett ask gör att festen kommer igång..hihihi

Hoppas det blir en fantastisk dag imorgon oxå...!! Ha det bäst!

Kram Annika<3

Just när man trodde att sommaren var slut,...

img_8753 (MMS)

Just när man trodde att sommaren var slut, så kommer den tillbaka igen. Antagligen inte för att stanna så länge, men man får vara nöjd för det lilla. Elisabet.


RSS 2.0