Söndag!

Hej hej alla!!

Har haft en tuff morgon med ett tråkigt besked..men nu känns det bättre och jag är back in track..!! Ska snart hem till Mamma och pappa en sväng och fika lite och kolla på nya köket och sen är det dax för Emmie att gå på kalas hos Ofelia..gissa om hon längtar:-)..

Igår var vi på middag hos Maya och Mattias tillsammans med Karin, Linda och Claes. Johan jobbade. Super mysigt som vanligt och barnen lekte kanon bra! Hugo och Oliver hade dock varit på kalas innan vi kom.så dom deckade tre timmar innan våra. Som passande nog hade fått sig en power nap på vägen dit! Men dom satt och kollade på film och skötte sig bra:-).



Hann ta detta kortet och sen dog batterierna..haha.. Winnie i ny top från Molo. Om ni undrar varför Oliver och Emmie hänger ut genom fönstret så står killarna ute i snön och grillar. Galet,ja vet!!! Men grymt gott!!

Imorgon är det studiedag så dagiset är stängt, så det blir att pussla lite på Småtufft. Men en halv dag kommer jag vara där!! På tisdag kommer dom coola jeansen från I dig denim!! Sååå kul!! Längtar...



Här är dom igen..



Coola harems byxor(Goa heter dom)..



Deras fina jeans klänning Sahara!!

Kram Annika♥

Mera kalas.

Igår var det kalas för Ofelia , igen! Bara för att man är borta när någon fyller år, så slipper man inte ifrån att ha kalas. Men det var mysigt igår och Ofelia var nöjd. Idag är det dax för barn kalas. Det som är skönt när dom fortfarande är små, är att föräldrarna är med och tar hand om sina barn. Men det blir nog röj ändå...tur att Malcolm har lovat att hjälpa till!

Ofelia i molo nyheter väntar på att gästerna ska komma.

Ofelia var inte så pigg på att blåsa ljusen på tårtan, så hon tyckte att Malcolm kunde göra det.
Nu har vi fått in Molo skor till butiken. Dom är super coola, och det bästa är att det är dragkedja på sidan.



Man får med både gröna och rosa sko snören så man kan välja själv.
Nu ska vi försöka få med barnen ut en stund så dom får luftat sej.
Elisabet

Lördag!

Gomorron mina vänner!!

Hoppas ni har sovit gott..Det har vi kan jag lova! Emmie vaknade nu, så lyxigt!! Så ska snart ner och hämta Winnie så familjen blir komplett:-). Pratade precis med henne och hon hade haft det super mysigt!! Mamma ska till en vännina i Bollebygd, annars hade nog Winnie stannat där hela dagen om hon hade fått:-)



Emmie vill hämta syster yster NU..tänk va dom saknar varandra när dom är borta från varandra.

Lena och Susanna kommer ta hand om er på Småtufft idag!! Så ner och shoppa med er..haha låt dom få jobba hårt!! Nä, dax att gå ner och äta frukost!! Återkommer lite senare...



Ha en bra dag, hälsar hela familjen "taikon"...Visst e jag fin i min röda klänning!!!??

Kram på er/ Annika♥

Fredags mys..

Haloj alla!!

Nedräkningen till helgens start har börjat..Står fortfarande i butiken då det är min sena fredag men snart får jag gå hem å mysa jag oxå:-). Igår var det precis som vi trodde, ingen anstormning direkt..några få tappra trotsade vädret och gav sig ut!! Så stort tack till er♥..

Det fortsätter att komma varor..synd att det inte går ut ur butiken lika fort bara.!! Vi vill ha vår nu!!! Idag fick vi regnoveraller från 74-98 från Metoo, grymma! Vi har även fått två delade set med avtagbar fleece,inte alls fel nu i övergången..! Om det nu blir någon övergång vill säga,men det kanske bara smäller till. Men då har man ivarje fall ett vanligt regnställ i det oxå..Och regn lär vi ju inte slippa undan ivarje fall. Ska ta kort på dom och lägga upp till er sen.

Snart kommer Winnie, hon ska hjälpa mig lite här i butiken. Sen ska jag släppa av henne hos Mormor och morfar. Hon ska sova där i natt och fredags mysa med dom. Skönt att få vara ensam och "minst" ibland och få ha dom helt för sig själv.



Chokladbollar till myset!! Malcolm och Wnnie

Imorgon är jag ledig så det ska bli lyxigt!!Ha en riktigt härlig fredags kväll alla!!

Kram Annika♥


GULDKVÄLL 18-20

GULD KVÄLL!!!

Ja då var det guld kväll idag..känns jätte kul. Kommer säkert sälja shorts som smör i solsken.."snökaos" menar jag snarare:-).. Blir garanterat sten dött..!!Men men chocka oss gärna.

Vi kommer ha erbjudande på pyjamasar,nattlinnen, regnkläder, stövlar och Helly hansens vår jackor mellan 18-20ikväll. Ligger ivarje fall bättre i linje än sommar klänningar och shorts.

Hoppas vi ses ikväll!!

SMÅTUFFT

Nu släpper vi bomben...!!!

Snart händer det...

Snart får vi hyresgäster i våran butik!! Spännande eller hur?? Vi ska tillsammans med Sweet som ligger på västra gatan köra tillsammans inne i våran butiksyta. För er som inte vet vad Sweet är så är det en dam/ungdoms butik med massa fina och coola kläder!! Dom säljer b l a Desigual(samma som oss:-), Ed hardy, Vila mm. www.sweetstar.se . Dom har som sagt en butik i kungälv och en inne i Göteborg. Världens goaste tjejer så det känns super kul!!

Anledningen är många. Men framförallt så hinner vi inte med, butiken är snäppet för stor för oss, och nu när vi har valt att ge oss in i web världen som tar så mycket mer tid än vi kunnat ana så känns beslutet helt givet. Nu dras vi mellan båda sakerna och det känns som allt blir halv hjärtat då vi inte hänger med. Personal är oxå en fråga för oss båda parter, då vi kommer hjälpa och stötta upp varandra i vardagen samt semestertider mm..och så tjänar vi givetvis ekonomiskt på det då vi delar fasta kostnader samt hyra.

Så snart e det dax att renovera upp det till två butiker, och det lutar åt att det snart ska hända...vi återkommer när vi vet mer!! För givetvis ska vi fira detta med dunder å brak!!!

Ni är många som har trott att vi har en ny butik i sikte, har ju fått en del förfrågningar ang.tomma lokaler.men just nu fokuserar vi på detta och så får vi se vart framtiden leder oss... Och ni som är oroliga att vi ska ta bort märken..behöver inte oroa er, vi kommer ha samma sortiment som tidigare samt ligga på samma inköps peng:-)..

Ha en grymt bra kväll!!Och hoppas ni kommer trivas ännu mer hos oss snart. Då ni kan handla till er själva och barnen samtidigt:-) Lyxigt va??

Kram/Annika♥

GULD KVÄLL imorgon torsdag!!

Gomiddag!!

Har haft en underbar slappar morgon som inte har gått i många knop. Bara älskar onsdagar när man inte har något planerat. Har precis rensat bland alla 100 filmer tjejorna har och vi väckte liv i en gammal hitta nemo film som vi inte sett på år å dar..Den e ju verkligen så bra:-)..fick t o m lite tårar i ögonen.

Nu ska vi iväg och handla lite och göra lite ärenden..sen är det lugna puckar igen. Måste samla kraft till morgondagens "långa" dag. Imorgon är det guld kväll i Kungälv, vilket betyder att det kommer att vara uppe till klockan 20.00 i alla butiker. Dom flesta butiker kommer ha lite erbjudande mellan 18-20. Kan ju bara hoppas att det blir lite folk dom sista två timmarna..tvivlar dock lite p g a att folk inte tänker VÅR i huvudet än. Vilket är fullt förståligt när man tittar ut. Får frågor om thermo brallor och overaller varje dag. Känns som vi hade kunnat sälja ett ton till. Barnen har verkligen slitit sönder sina ytterplagg denna vinter och vissa har panik..!! Nu kommer didriksons i veckan och då får folk med panik hålla tillgodo med fodrade regnställ eller köra lager på lager under vår jacka och överdragsbyxor..



Ha en fortsatt bra dag!! Så hörs vi säkert lite senare igen!!

Kramelikram Annika♥


Tisdag!

Haloj!!

Hoppas ni alla mår bra!! Antar att ni som bor i Kungälv har fått den lokala tidningen idag..där vi denna vecka har en helside annons.!!För er som inte har sett den, var glada för det..haha, vi är nämligen med på bild!! Tanken med annonsen e dock inte att skrämma iväg någon trots likblekhet och dubbelhakor..utan snarare få er nyinflyttade att få en chans att se vilka vi är och vilka märken vi säljer samt åldrar vi sträcker oss till:-)..



Förlitar mig fortfarande på att barnen sköter all skottning här hemma..hehe;-)

Vi laddar för fullt på web-butiken och fyller på varor varje dag. Jobbar dessutom med layouten..så ingen rast å vila här inte:-). Har ni några frågor är det bara att maila oss.. [email protected] eller [email protected].

Idag har vi varit på 3 inköp och köpt fina kläder från Metoo,Next Level och Quiksilver som kommer till hösten. Känns super bra och vi är såå nöjda med dagen. Så nu e huvudet tomt, och det är sängen som gäller!! Hörs imorgon igen!!

Kram å gonatt Annika♥

Hemma.

Nu är vi äntligen hemma. Det tog lite tid, för vi fick mellan landa i Sunne och sova över. Men vi har haft en super bra vecka med mycket skidåkning. 
I fredags fyllde lill tjejen 3år! Så vi väckte henne på morgonen och på kvällen hade vi lite kalas, övriga kalas tar vi nu till helgen.

På morgonen.

Fullt upp med att leka med nya leksakerna.

Kalas med kusinerna och farmor& farfar.
Nu är det dax att fortsätta jobba med webben. Ha en bra dag.
Elisabet.

Snö,snö och åter snö!!!grrr

Gomorron..

Då var man insnöad igen..!! Det här e ju verkligen inte klokt!! Kom ihåg sist det var såhär -95 och Mamma kom in och väckte mig å sa att alla skolorna var stängda,gissa om man blev lycklig:-)..och strax där efter ringde dom från ICA där jag jobbade extra och frågade om jag kunde jobba!! Så jag fick åka traktor till jobbet..haha!! Det lär väl knappast hända nu men jag kan inte låta bli att undra hur jag ska ta mig till jobbet imorgon om det fortsätter såhär..



På väg in i grottan...



Inne...

Elisabet med fam fick stanna i Sunne igår och övernatta då vägarna var avstängda!!Så nu har dom börjat sin resa hem igen!! Hoppas det inte e massa problem på vägarna och går friktionsfritt hem.. Emmie pratade precis med Ofelia i telefonen och bad henne skynda sig då hon ville leka:-)..

Dax att äta frukost innan det e dax för etapp skottning!! Tur att min kära sambo och barn fixar den biten..hehe Vissa har det bra;-)..



Kramelikram alla/ Annika♥

Snopet!!

Haloj!!

Vilken dag..började med att pappa fick hämta mig med sin 4-hjulsdrivna bil och köra mig till jobbet då det inte gick att komma ut med våra. Sen öppnade jag och en timme senare fick jag stänga igen..Ligger en halv meter snö på taket och dom kunde inte garantera våran säkerhet eller kundernas, anledning:takras..Så på egen risk fick man stänga eller ha öppet!! Och självklart stängde vi alla, det e ju inte värt våra liv att stå där några timmar!! Med knappt något folk dessutom!!



Söt klänning som kom i fredags från Metoo!! Gissa om Emmie bara kastade av sig kläderna hon hade på sig för denna prinsess kreation!!

Så nu e jag hemma igen, bra snopet!! Så det blir till att fortsätta att jobba här hemma..med dammsugan b l a. Så ha det gott!! Och stanna hemma om ni inte måste ut å köra!!Blir helt nojig när jag är inne på nyheterna och ser alla olyckor som sker runt om i landet!!

Kramiz Annika♥

Lördag!!

Gomorron!!

Hoppas ni alla mår bra och hade en härlig fredagskväll igår!! Vi hade super mysigt på Melodifestivalen..och enligt mig den bästa delfinalen hittils.Om det nu säger något..hehe Darin var grym, så jag hoppas på han:-)..Tjejorna hejade på Alcazar och Timotej..dom var rätt så poppiga oxå!! Och Timotej överraskade, hade en riktigt go melodi..!!



Lycka:-)



Slitna schlager hjältar..på väg hem!!

I dag ska familjen Warper åka hem från fjällen. Stackarna att köra i detta väder, såg att dom hade gått ut med klass 2 varning. Och jösses va snö det är, inte klokt!! Pratade med Elisabet och i värsta fall så tar dom in på hotell på vägen om det blir illa. Så får det helt enkelt ta den tid det tar!!

Söta Ofelia fyllde 3 år igår..Emmie väntar nu förbrilt efter kalas:-)..



Hipp hipp hurra för söta Ofelia!!

Nä, dax att ta tag i dagen..Ska ner och jobba idag!! Undrar om det kommer något folk!! Förstår verkligen om man inte vill ge sig ut i detta sket väder...Tur att jag har varor att packa upp!! Sommar klänningar och shorts..känns helrätt nu..haha.

Kör försiktigt om ni ska ut på vägarna/Kramar Annika♥

Torsdag

Haloj!!

Snön vräker ner och våren känns avlägsen!! Jag precis kommit hem från ett pass på gymet!! Känner mig oerhört stolt att jag äntligen har fått tummen ur och masat mig dit några gånger:-)..

Imorgon e det dax för gen repet på "mello"!! Winnie och hennes kompis Tilda fick det i julklapp!! Ni kan tro att dom är spända och ser fram emot detta..Dom har bestämt allt från outfit till hår uppsättning..haha. Dom har valt plagg som båda har så det kommer bli en fantastisk blandning!! Emmie och Ella e lyckliga för dom ska fredags mysa tillsammans..!!Så det kommer bli en händelserik dag för dom små imorgon!!

Fick ut all Nova star imorgon..så imorgon blir det att ta nya tag. Då det bara välde in varor i dag oxå..så Elisabet valde helt rätt vecka för semester..not!!Haha..det e så typiskt!! 



Ny Nova star mössa och T-shirt:-)

Nä dax att sova..lär bli en lång dag imorgon!!

Höres..Natti natti/ Annika♥ 


NOVA STAR!!

Yihoo nu är Nova star in the house;-)..I like!!!





Flera image bilder ligger på ett inlägg lite längre ner för er som e nya på bloggen;-)..

Ha en underbar dag!!! Kram Annika♥

Lurad!!

Blir nästan lite förbannad...för er kunders räkning!! Har kollat in lite olika webbutiker och vad ser man, massa varor som ligger ute till fullpris som är flera säsonger gammalt!! Inte för att det är något fel på produkterna..men borde man inte upplysa kunden om det!??! Vissa har sten koll på vad som är säsongens,men långt ifrån alla!! Jag hade känt mig lurad om jag hade klätt på barnen kläder som jag precis har köpt och så går man in i en butik dagen efter som säljer samma varor för 70%.. Och det e helt sant på våran slutrea nu har vi 50-70% på massa varor som ligger där ute i cyber världen för full pris!! Enligt mig.."skandal" haha får använda lite OS termer nu när det är igång!!



Winnie med kusinerna Lotta å Malin!! På dagen exakt lika stor som Emmie är nu!! Vem vet du kanske hittar någon av dessa tre toppar på någon webbis..haha /Lotta Metoo,Winnie Ticket, Malin Diesel;-)

Åhh jag bara längtar nu tills våran webbis sätter igång på riktigt, då jäklar!! Där ska det bara vara nytt och fräscht!! Innan vi drog igång det här projektet så trodde vi nog aldrig att det skulle vara så mycket jobb som det verkligen är!! Och självklart e det extra tufft då vi inte är några geni bakom burken.. Elisabet lär sig nya saker varje dag nu så snart så:-)..E det dax att marknadsföra den och köra så det ryker!! Och hoppas på resultat för hårt arbete!!

Ha en fortsatt fin kväll hemma i stugorna!!!Ses kanske imorgon i butiken!!

Kram Annika♥

Fjällen.

Här kommer ett snabb inlägg innan jag och Ofelia ska till backen. Malcolm och Robert är redan där, men vi tycker det är skönt att ta det lite lugnt på morgonen. Vi har haft några jätte sköna dagar med sol och mycket åkning, och några till hinner vi med även att en vecka går väldigt fort. Malcolm ser vi nästan inte röken av och Ofelia håller på att lära sej för fullt. 






Nu är det dax att sticka, men ska försöka göra något mer inlägg innan vi åker hem.
Elisabet. 


Onsdag!

Gomorron!!

Onsdag och ledig i vanlig ordning!! Helt slut, är inget annat nu förtiden!! Undra om det är vädret som spökar lite men framför allt är det nog allt som händer i mitt lilla huvud..Ibland önskar jag att dygnet hade fler timmar, man vill så mycket men man hinner inte med..och så gör det att man bygger upp någon inre stress och blir helt utmattad..!!Ja, jösses, tur att man gillar det man gör;-)..



Idag står det inte mycket på programmet, något får väl hända så inte mina små duraceller springer på väggarna:-). Men vad, är frågan!!??! Dom e nog inte super sugna att ligga framför burken å kolla på OS direkt..Ska säga att det där med sport är inte min 100%grej men börjar jag titta som igår med Björn ferry så e jag fast!! Går helt in i det..kul att han vann!! Så heja Sverige!



Denna står överst på Emmie önskelista..Som tur är så varierar det varje dag..!!För den här blir det inte..haha

Vill önska er en härlig dag!! Mamsen och Eva-Lena är på plats i butiken och hjälper er idag..bland 15 stora lådor som kom igår..haha.Så dom lär ha å göra..medans jag ska försöka att inte tänka jobb utan bara vila "hövvet"..hur det nu ska gå.."mamma,får vi göra det" "mamma,färdig" "mamma, hon nyps";-)..♥

Kram på er!!/ Annika♥

Snö!!

Snö snö snö..så var det dax igen!! Jag som såg en strimma hopp igår när solen sken att skiten skulle smälta bort:-)..Men men det e ju super kul för alla barn som har sportlov denna veckan..får hitta det positiva!! Lite sommriga bilder nedan..får en att längta ännu mer!!















Coola image bilder från Nova star..Som snart är på ingång i butiken...Gissa om vi längtar!!!

Hoppas ni alla mår tipp topp och trots all snö å kyla är lite smått sugna på vår nytt..för nu händer det grejor i butiken. Ska fortsätta dagen med att plocka ut allt nytt som kom i slutet av förra vecka..Ska oxå försöka få in all Hummel i web-butiken. Synd att man inte kan klona sig!!

Elisabet med familj är ju borta denna vecka och åker skidor..så jag antar att vi inte kan hoppas för mycket att hon ska göra ett inlägg. det e nog fullt ös där uppe. Men jag pratade med dom igår och dom hade strålande sol och grym skidåkning...Får inte alls dåligt samvete.. Winnie har aldrig testat skidor..så nästa år känns det som ett måste för oss att ge oss iväg till fjällen:-)..

Ha en grymt bra dag alla!!

Kram Annika♥

Söndag!!

♥Hej alla!!♥

Hoppas ni har haft en härlig Söndag och alla ♥-dag.



Våran dag började med att Emmie såg ut som en pricke korv, kul start på dagen. Var bara att ringa jour centralen och dra dit. Dom vet inte exakt vad det kan vara men det ser ut som någon typ av allergi chock,nässelutslag u name it.... Hon fick medicin och jag hoppas och ber att det ser bättre ut imorgon..! Jobbigt när man inte vet vad det är men eftersom hon e helt pigg i övrigt så e det väl förhoppningsvis inget att oroa sig järnet för.

Sen har vi mest slappat och fixat å trixat lite här hemma. Ingen vidare kärleksfull dag med två rastlösa barn..hehe. Men det har varit mysigt att bara vara trots en å annan repremand. Och ibland glänser dom ju till.

Imorgon e det fullt ös på jobbet..så då ska det ut massor av nya varor!! Ska bli så kul. Har fått massa fint från Quiksilver b la som ska ut och pryda väggen. Så har ni vägarna förbi...så titta in vetja:-).









Bilder tagna från inköpet så därför har vi valt vissa styles i andra färger..Men visst är det mycket fint och detta är lång ifrån allt!!

Kram på er / Annika♥


Lördag och back in Kungälv:-)

Gomorron!!

Då var man tillbax igen efter några mysiga dagar i Malmö och Köpenhamn. Har haft det riktigt skönt men det tar på krafterna vill jag lova, blir ju en aning sena kvällar och tidiga mornar och på toppen av det har min förkylning växlat upp en växel.



Det går vilt till här hemma när tjejorna brottas..haha. Emmie hämtade hjälmen och satte den bak å fram:-)

Som vanligt hittade vi massa nya märken som vi gillar, tyvärr kan man ju inte köpa allt..Utan man får ta ett el.två nya märken per säsong. Man har ju sina andra starka varumärken i butiken oxå. Och så får man ta bort något man inte säljer så bra av..Det gäller ju att hela tiden pröva sig fram så att ni ska få den ultimata mixen på varumärken,prisklasser och styles..Och man vet ju inte om det funkar om man inte provar. Men det är en del av charmen i denna bransch..som jag bara ÄLSKAR!!Ska snart presentera det nya som händer!!



Längtar nu massor efter I dig denim..Erkänn coola jeans. Håll ut, slutet av februari!!

Jag bara längtar till på måndag då det ska komma massa nytt..så gissa om jag får slita nu iveckan då Elisabet åker till fjällen i morgon fm..Tur att mamma ska komma ner och hjälpa till lite och att Eva-Lena är där. För nu e vi på hugget att fortsätta fylla butiken med vår. Lite terapi att se alla dessa vår nyheter och slippa tänka på kylan och snön i några timmar..haha. Är så trött på den nu..;-).



Tjejorna var glada att se mig och min kära sambo med hoppas jag!! Nu e det dax att ta tag i dagen, får se vad den leder oss till idag!!?? Antar att den blir en aning lugn med tanke på förkylning och trötthet. Men man vet aldrig!! Höres lite senare..

Kram på er och hoppas ni får en härlig lördag! / Annika♥


Mässa i Cph!!

Gomorron!!

Mitt tidigaste inlägg ever *gäsp*..,fick inte igång det igår av någon konstig anledning. Tror det var fel på blogg.se då internet funkade i övrigt. Ska snart åka och lämna mina små sessor på dagis och sen åker vi..!!! Ska bli super kul som alltid att komma iväg några dagar. Spännande med mässa och se om vi hittar massa nytt samt att vi ska göra en del inköp..bla Molo,Nova star och hummel..



Emmie har krypt in i overallen..ser knappt hon är där:-)..Länge leve Molo overallen!!

Sen blir det mysiga restaurang besök och lite shopping på det..I like! I början av nästa vecka kommer ett nytt lass med varor från Metoo och Nextlevel..och det är efterlängtat vill jag lova. Trots massa snö så har vi haft en del snurr på vårens nyheter och gapar därför efter mer:-).

Elisabet har ju skaffat iphone så det kanske blir ett å annat inlägg från den, om hon har lärt sig det vill säga.. Annars hörs vi på fredag. Tills dess får ni ha det grymt bra!! Ta hand om er så hörs vi snart!!

Kramiz Annika♥

Schlager & skidor.


Så var det måndag igen. Helgerna flyger iväg. I lördags var det min dag på Småtufft, och det var så himla kul för det var så många ute och handlade. På kvällen var det schlager-kväll med några kompisar. Ofelia och Tilde var på riktigt party humör:

På söndagen stack vi till fontin backen och åkte skidor. Kul att kunna göra det i Kungälv, men nu lär det väl dröja 10 år innan vi får så mycket snö igen att det går. Malcolm älskar att åka skidor och har nedräkning tills vi ska åka till Funäsdalsberget vecka 7. Ska bli skönt att få lite miljöombyte och bara umgås.

Malcolm provar utrustningen.

I år är första året för Ofelia, men det känns inte riktigt som att hon har samma intresse som Malcolm, så det blir nog mer pulka än skidor även i år. Men man vet aldrig...
Trevlig kväll.
Elisabet.

Måndag

Hej på er!!

Måndag och jag e ledig..!! Rätt skönt faktiskt att förlänga helgen lite samt att slippa måndags ångesten på söndag kvällen;-).. Anledningen att jag & barnen är hemma är att barnen ska gå på dagis på onsdag vilket normalt sätt är våran lediga dag. För då ska vi ta oss söder ut och ner mot mässan i Cph. Ska bli grymt kul som vanligt!! Hoppas vi hittar några riktigt bra märken som vill bo på Småtufft en stund innan dom flyttar in till era barns garderober:-). Som vanligt ber jag er tipsa oss om det är något märke vi ska glutta lite extra på... [email protected] .




Hade dock ett litet möte idag på fm, så det var bara att ställa klockan och dra ner med kaoset. Emmie är bra gnällig då hon har åkt på stans förkylning och givetvis vad det något strul med tv:n på jobbet. Men men..vi fick göra det fort och jag kände att min koncentration var si sådär, som tur var så var att mamsen och Elisabet oxå där. Sen gick vi in till Linn på Sweet och då bjöd hon tjejorna på bullar och dricka:-),lyxigt värre.. Dom har förresten fått in massa fint på Sweet nu.. www.sweetstar.se . Vet inte hur mycket dom har fått in på webben än..men jag vet att det är på G.



Nu ska det städas eftersom det inte blev något av det i helgen. So long..

Ha en fortsatt fin dag alla!! P.S Mot slutet av februari kommer Nova star,Quiksilver och I dig denim..Längtar..!!

Kram Annika♥


Natti natti

Gokväll!!

Efter en grymt seg söndag med inte så många knop gjorda vill jag bara säga gonatt och sov så gott:-)

Avslutar detta med att visa lite Molo nytt:







Lite smått å gott för dom små, finns mer i butiken.

Denna söta klänningen och kjol har jag nog inte visat innan heller.





Natti natti/ Annika♥

Söndag!

Gomorron alla!!

Jösses vad det kokar och går..fullt ös mest hela tiden känns det som. Februari brukar vara en ganska händelse fattig månad..men inte i år:-) Så det e bara att spotta i nävarna och göra så gott man kan..Därav lite glest mellan blogg inläggen.

Igår firade vi söta Caspers 5årsdag, han var ju i Thailand när han fyllde år. Så först var det barn kalas och sen var vi även med en stund på släkt kalaset.Glömde kameran så det blir tyvärr inga kalas kort!!



Casper♥

Elisabet hade fullt ös på Småtufft igår..sååå kul!! Så tack alla..Idag söndag, vad ska man hitta på då tro?..får se om det händer något kul!!



Lite Desigual kille. Kommer snart mer till butiken..Lite annorlunda kill plagg, får se om det är något för Kungälv!! Tjej har börjat snurra riktigt bra.Super kul!!



Trött Emmie..i ny tröja från Metoo, hon tyckte den var så fin för det är massa "halsband" på och nyckelpiga:-)

Hörs snart igen!!

Kram på er/ Annika♥

Vart tog våren vägen?

Så här lång vinter har vi väl aldrig haft?
Nu strömmar vårkläderna in och jag vill inget annat än att börja använda dom...men det känns som om det får dröja ett tag till.
Hela helgen var barnen friska och pigga, medans jag och Robert åkte på var sin rejäl förkylning. Men nu äntligen börjar den att släppa.

Här är det fina vårjackan från metoo. Så här supersöt är den på.

Eller hur!?!
Nästa vecka är det dax för mässa i köpenhamn. Ska bli kul att se om vi hittar några nya fina märken som skulle passa i butiken. Antagligen hittar vi ganska många...det gäller bara att välja.
Godnatt. Elisabet

Vår jackor!!

Gomiddag!!

Hoppas ni har fått skottat er ut. Själv e man ledig och bara slappar. Ska snart ner och hälsa på min kompis Susanna som har kommit hem från en månad i Thailand. Ska bli såå mysigt å träffa dom, har längtat massa. Snacka om kontrast för dom å komma hem till detta..Kommer känna mig som ett lik brevid dom..haha

Lite vår jackor har sakta men säkert börjat komma..känns lite skumt då det inte är det första som ploppar upp i hjärnan när man tittar ut. Men jag vet att vissa vill vara ute i god tid.



Villervalla! (74-128cl)



Metoo..lite odd molly känsla..(3-8år)



Metoo..74-98cl



Ticket..(74-92).

Vi väntar på massa mer..bla på 5st olika helly hansen samt 6 olika från Didriksons och 3 från Ticket..Så ni lär ha ett stort utbud att välja mellan i år.

Ha en bra dag alla!!

Kram Annika♥

Snö kaos!!

Haloj alla i snö kaoset!!

Vintern lär inte ge sig än på ett tag..så det e bara att gilla läget!! Oavsett väder å vind så ser vi att ni har börjat bli lite smått sugna på vår nyheter..å det e kul!! Kan ju hoppas att vi får en riktigt bra vår och sommar som kompensation för en "riktig"vinter. Kanske för en gång skull kommer i fas med årstiderna..Som dom var förr:-).

Känns i kroppen att jag tränade igår vill jag lova..jösses, fru stelben..hehe!! Kändes som jag hade blivit påkörd av en buss imorse..vill inte tänka på morgondagen, det lär väl vara värre då!! Tur att man e ledig!!

Lite fina Lip-fish kläder:



Räven och grodan:-)



Hajarna:-)



Kanin klänning och leggings:-).

Nu håller vi på med webbutiken järnet. Idag har vi fått in Desigual tjej, på torsdag ska jag köra in Molo och Desigual kille och Hummel..och givetvis massa annat!! Men nu äntligen har vi hittat en teknik så det blir bra bilder med vit bakrund. Gå in och kolla på Desigual tjej och se..:-)..

Kram på er!! Hörs imorgon!

Annika♥

Måndag!

Måndag igen..

Har haft en jätte mysig helg. Lördagen tillbringade vi i Kungsbacka hos syster yster med familj. Hade super mysigt. Var på Kungsmässan en sväng och kollade läget, handlade tränings kläder till mig då det e dax nu..haha. Att få tummen ur och börja röra lite på dököttet:-)..Har inte tränat på jag vet när. Sen drog vi hem till fam.Biörsmark och hade en kanon eftermiddag/kväll.



Emmie vispar med Moster tina:-). Som vanligt fick vi massa god mat och pricken över i:t en god kaka:-)



Medans Winnie å Lotta slappar framför en film.

Idag har det inte kommit några varor alls, så trist. Så vi hoppas på morgondagen, det e ju väldigt mycket vi saknar. Ska snart väg och träna för första gången på 6år. Ska bli intressant..hehe. Spännande å se om jag kommer upp ur sängen imorgon.

Ha en fortsatt bra dag!! Hörs imorgon!

Kram Annika♥






RSS 2.0