REAN i full gång!!

REAN i full gång!!!!



Och till råga på allt...Massa höst nytt från MOLO damp ner idag!!!

Så just nu high life i butiken..tjohoooo...

REA START...Onsdag kl.10.00

Hej alla!!

Då var midsommar helgen över för denna gången och min förlängdes med en ledig måndag oxå:-))Så lyxigt.. Firade midsommar här på gården med massa goa grannar å sen bar det av till Hunnebo på midsommar dagen för att fira mamsen och hänga lite med la familia:-)..Så härligt och med det vädret som blev!! I like!!



Midsommarafton började med att Elisabet fick laga tältet efter förra årets fest:-).



Fina midsommar tjejor. Winnie å Emmie i Fransa klänningar och Ofelia och Felicia i Metoo. Och så snygg skorna:-) Crocs..haha.



Våran granne Linn med små tjejorna:-)





:-))



Mina fina..syster å Emmie. (byxdressen från Metoo.)



Självklart blev det bad i havet..eller åtminstone doppa tårna för en del;-))


Nu laddar vi för fullt för våran stora REA start på onsdag kl.10.00. Som ni vet brukar vi ha en riktigt grym Rea..Så kom å fynda. Imorgon tis d.28 kommer vi hålla stängt för inventering och prismärkning.

Varmt välkomna på onsdag............då kör vi:-))

Kram på er!! Trevlig kväll♥

En väldigt glad Ofelia har lärt sig cykla ...

img_5763 (MMS)

En väldigt glad Ofelia har lärt sig cykla utan stödhjul. Det är väl bara att åka till Maxi och bunkra upp med plåster för det lär väl behövas. Trevlig midsommar på er allihop. Elisabet


Snart midsommar!!!

Hej på er!!

Snart Midsommar afton och vädret ser osäkert ut i vanlig ordning:-)). Precis som det ska vara helt enkelt. En typisk svensk midsommar!! Imorgon kommer vi att ha öppet till 14 om ni har missat att inhandla ngt till festen. Sen är vi back on track på måndag igen:-))..



Är trassel med att ladda ner bilder...blir tokig!! Så jag återkommer snart med det! Ha nu en helt fantastisk midsommar och helg så höres vi snart igen!!



Massa kramar// Småtufft♥





Måndag!!

Gomorron alla bloggläsare!!

Hoppas ni har haft en skön ledig helg!! Vädret kunde ju ha varit bättre men om man ska se det positiva i det hela så har jag fått gjort en hel del hemma. Och det e ju skönt att bocka av så många måsten som möjligt innan semestern drar igång!!



Känner att jag går som i ett töcken hela tiden, p g a allergi så e jag ständigt trött och orkar typ nada..Eftersom jag aldrig har haft detta tidigare så har jag först nu efter tips från min omgivning köpt medicin,näs spray, ögon droppar mm. Så nu kanske det blir något bättre. Var så trött i morse att jag passerade dagis och åkte en bra bit innan Emmie frågade - Var ska vi?? Öhhh..vi fin åker lite bil bara så här på morgon kvisten..Nooot!! Bara till att vända och se glad ut:-))).



Moa och Julia i dom fina Fransa skjortorna. Finns i blå/vit randigt och i röd/vit randigt och hänger just nu på 30%.

Midsommar på fredag...och som vanligt korsar vi fingrar å tår för fint väder., och någon gång borde vi lyckas tycker jag. Ha det grymt bra idag så hörs vi snart igen!!

Kram på er// Annika♥

Vinnaren i bloggtävlingen:-))

Fredag och dax att presentera vinnaren i bloggtävlingen:-).. Vi har fått in ett tjugotal mail, inte så många denna gången men då är det större chans för er som har varit med att vinna. Då alla svarade rätt på frågan och hade bra motiveringar drog vi lott...

Och Vinnaren är: Johanna Andersson

Svaret på frågan är Danmark och det kunde alla..och Johannas motivering var:

"Jag och barnen älskar Molo fleecarna!! Och nu när min bror skall bli pappa för första gången till hösten hade det varit så kul att ge dom en till lille Troy i magen"

Grattis Johanna vi kontaktar dig via mail..(om du ska hämta den i butiken eller om vi ska skicka en till dig!!)



Ha en fortsatt fin dag samt helg!!!

Kramar från oss på Småtufft!!!



Söta Julia och Moa på besök i butiken och ...

img_4532 (MMS)

Söta Julia och Moa på besök i butiken och provar de nya fleecar.


Nyinkommet från Molo.

img_1353 (MMS)

Nyinkommet från Molo.


Nyinkommet från Molo.

img_5233 (MMS)

Nyinkommet från Molo.


Skolavslutning!!

Hej!!

Då var skolavslutningen avklarad och SOMMARLOV för massor av barn. Mina får dock gå på dagis/fritids ett tag till men snart så...är det även sommarlov för dom.



Winnie var fin i Desigual tunika och vita leggings..!!



(Tilda å Winnie fikar i klassrummet efter cermonin.) Söta Tilda hade den gula tunikan från Nova star dagen till ära.

Kul att så många vill vara med i utlottningen på en Molo fleece. Alla mailar, vill man inte röja svaret på frågan tro:-))). Hittills har ingen haft fel dock så det får bli en fair lottning i vanlig ordning. Fortsätt att maila, än är det inte försent. På fredag presenteras vinnaren. 

Några frågade vilka färger som kom och vi lär ha tröjorna i våran hand imorgon eller på fredag och då lägger jag ut det direkt.

Kram på er!! Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi imorgon eller senast på fredag då vinnaren presenteras.



Blogg tävling!!

 BLOGG TÄVLING!!!

Dom fina fleece tröjorna från MOLO är på väg in i butiken. En skön höst nyhet som kommer redan nu, lagom till "kalla" sommar kvällar samt en tröja att ha hela hösten:-)..Våra barn bara älskar dom. Vi får den i 4 fantastiska färger:-)..

Nu har du chansen att vara med på utlottningen av en:-). (Värde 499:-) Vi kommer ha dom från stl.68-152cl. Det enda ni behöver göra är att svara på en fråga och skriva en motivering varför just ditt barn ska bära en fleece till sommaren/hösten.

Frågan lyder:

Från vilket land kommer MOLO?? (Lätt eller hur? nu ska du bara skriva en motivering oxå:-) Skriv i kommentars fältet nedan eller maila oss på [email protected] eller elisabet@smatufft . På fredag presenteras vinnaren!!

Ha en fortsatt dag:-))

Några "fleece" bilder från förr...:-)))































Edvin Å Lova

Som ni ser så har vi haft några fleecar med åren. Och att vi fortsätter med dom är ju ett kvitto på att vi diggar dom och att dom håller i tiden:-))

Hoppas ni vill vara med!!! Lycka till!


Måndag och ny vecka!!

Gomorron på er!!

Måndag och ny vecka och solen skiner!! Kan inte bli en så mycket bättre start på veckan än så här..möjligtvis att man skulle få vara ledig:-). E på jobbet och om en timme e det dax att dra upp gallret för er..först lite papperarbete och städning.

Har haft en bra och fullspäckad helg i vanlig ordning..det finns inte mycket utrymme för varken blogga eller slappa just nu. Men man vet ju att det är den tiden nu och att det snart lugnar ner sig lite och sen är det SEMESTER! På onsdag är det dax för skolavslutning, ska bli mysigt!! Winnie längtar redan till hösten då hon tycker det ska bli så spännande att börja ettan:-)



Diesel hood och Roxy tunika och söta legging med rosett från Fransa.



Diesel hood och Desigual klännning.

Lite senare idag startas den sista BLOGG tävlingen för vår/sommar terminen till höst kommer det givetvis nya tävlingar. Så missa inte det!! Ha en grymt bra dag alla och ta hand om er♥

Ledigheten slut och vardag igen....

Hej på er!!

Hoppas ni har haft en härlig ledighet..!! Idag var det min första jobb dag på två veckor, hel skumt!! Men det kändes skönt att vara tillbax, så nu kör vi så det ryker nga veckor till innan det e dax för ny uppladdning i form av mer semester:-))..

Idag kom Metoo`s badshorts..äntligen!! Behövs nu när vi har sådan värme:-)



Stl.98-140cl å kostar 199:-



Badshorts i stl.74-98cl, 199:-. Grymma att ha som vanliga shorts oxå.



Emmie i Molo top och Metoo shorts.



Winnie"tandlös" i Diesel t-shirt och tumble & dry jeans shorts.



Nova star tunika och Molo tights.

Nu e det ngt varje kväll känns det som..mkt avslutningar och grejor som händer!! Kul men intensivt. Elisabet har typ dubbelt upp med aktiviteter,bröllop,student mm så vi får nog tyvärr vänta till nästa vecka innan vi får se lite bilder från henne:-).

Ha en fortsatt grym vecka så hoppas jag vi syns snart!! Kanske ska fixa en bloggtävling innan semestern!! Känns som ett tag sen sist!!Eller???

Kram på er// Annika♥


Home sweet home!!!!

Hallå..

Nu är vi hemma igen efter en toppen semester med härliga vänner, god mat, bad å massa sol. Helt otroligt va skönt det är att komma iväg och bara släppa alla måsten å bara vara och få maten serverad varje dag. Måste säga att konceptet Sunwing är grymt om man har mindre barn..helt å hållet skräddarsytt för att hela familjen ska få ut så mycket som möjligt av semestern!!!I like....

Självklart va kameran med på semestern, men jag måste erkänna att jag inte har varit grymmast. Hoppas få kopiera Elisabts och Lenas kort då dom var mer i farten....:-))



Hela härliga barna skaran..



Underbar utsikt från balkongen...(Sommar tunika från Roxy).



Emmie å Ofelia i sina favorit klänningar från Fransa. Bolero från Metoo.



Emmie snick snackar med Freddie.



Metoo bikini..(98-140cl).



Winnie å Lova på jakt efter kex tjuven.-) (Winnie har Roxy linne och jeans shorts från Tumble & Dry.)



Ofelia å Emmie... oxå på spaning.



Piff å puff i Molo klänningar och solhattar från Maximo.



Fått glitter hjärtan målade i mini klubben. (Ofelia i Molo klänning och Emmie i Fransa klänning.)



Nere vid stranden..Ofelia i Molo klänningen och Emmie i Fransa shorts och linne.



Winnie och Malcolm..(Desigual tunika och Malcolm helt i Quiksilver.)



Fina tjejor i samma frisyrer:-))..(Ofelia har den nya fina skjortklänningen från Roxy.)


 Grabbarna ville oxå vara med:-))



Winnie "tandlös" i Desigual:-)

Ett litet urval av vad som finns i butiken. Elisabet lär lägga ut lite mer inom kort. Bra att vi tog med oss solen hem hit eller hur?? Nu e det bara att komma in och se om ni hittar ngt till alla fester och speciella tillfällen samt givetvis vardags kläderna till beachen mm.

Välkomna!!

Vi har öppet på fredag som vanligt, lördag 10-15 som vanligt och på måndag har vi öppet mellan 11-15.

Kram// Annika♥


RSS 2.0