En fantastisk dag!

Gomorron!

Vet inte var jag ska börja..Vilken fantastisk dag det var igår....Som Johans syster Lena sa i talet..Enkelhet med klass! Helt klockrent sagt för det stämmer verkligen in på dom.Vigseln ägde rum på bryggan nedanför Blomstermåla i Särö. Helt otroligt vilket vackert brudpar o med den miljön runt om dessutom.Får gåshud! Jag o Ronnie klarade våran uppgift galant, så ringarna sitter nu på dom nygifta och inte på ngn krabba under bryggan=).





Fick t o m tagit ett kort på våran lilla ankfamilj ute på bryggan men den kameran åkte på smekmånad i dag så det kortet får ni se vid ett senare tillfälle.Efter vigseln var det champagne mingel på bryggan och sedan lunch på blomstermåla. Där vi fick höra nga fina tal samt att Patrik tog fram sin gitarr o sjöng en låt för brudparet...jösses vad vackert, tårarna kom. Sen valde Emmie att ta en plats i centrum med att sjunga bä bä vita lamm (yeah versionen).för alla. Hon älskar verkligen att vara i centrum den ungen helt motsatt sin syster. Måste verkligen säga att barnen klarade att föra sig galant. Var dock lite sotis på alla som satt o åt och njöt utan sina kaos med sig...ha ha.




Emmie o Morbror Johan o Emilie.



Winnie och fru Biörsmark♥

Efter lunchen o kaffet bar det av hem till Johan o Tina där bröllops tårtan och champagnen väntade...Och festen fortsatte nog in på småtimmarna, vi sa dock hej då vid 22-tiden och då var tjejorna så trötta att dom såg dubbelt, men inte ett gnäll på hela kvällen, så stolt över dom!!

Nu ska vi snart iväg på 5-års kalas hos Ebba, en av Winnies bästisar från förra dagiset. Och sen bär det av på 2-års kalas hos Ella.

Ha en bra dag alla!! Kramelikram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0