Mellandagarna!!

Hej på er!!

Hoppas ni har haft en riktigt härlig jul. Det har vi, en med massa mys,mat och klappar. Och i allt det mysiga får vi inte glömma av syskon tjiv, bygga ihop leksaker och just nu städas och rensas det för fullt här hemma. Linnéa håller ställningarna nere på Småtufft denna vecka så jag och Elisabet får vara lediga och hänga med våra familjer:-)..Lyx!! Det känns som en riktigt grym julklapp.





Winnie hjälpte i vanlig ordning "tomten" med att läsa på paketen:-). Hon valde sin jul outfit själv, ticket klänning och tights från Tumble n dry.



Emmie:-)..

Då det e riktigt kallt ute så har jag ingen större lust att ge mig ut..men det känns som ett måste att rasta barnen lite, då dom är en aning rastlösa här hemma. Emmie håller på att bli förkyld igen..så jag hoppas att det inte blir något mer utav det då det ska firas Nyår snart ju:-)..Och snart e det dax att börja på ett nytt år och en säsong med massa fina vår nyheter att se fram emot!!!!

Hörs snart igen!!!

Kramar /Annika♥

P.S Vi har lite mellandags REA i butiken framförallt på ytterplagg. I januari börjar vi den stora REA:n återkommer om när så fort vi har spikat datum.


GOD JUL!!!

Hej på er!!

Julafton och en mysig dag att gå till mötes...Barnen flög upp ur sängen imorse med siktet inställt på klapparna under granen:-)..men dom ska i vanlig ordning få längta tills tomten kommer efter Kalle. Synd bara att dagen går så fort så det e bara att suga tag i nuet och njuta.



Vi på Småtufft vill önska er en riktigt GOD JUL.

Massa kramar♥


23:e December!

Tack alla som kom och förgyllde våran kväll igår. Vi kämpade på till 22 och hade folk hela tiden, så kul. Körde som vanligt vårat "lotteri"..om man handlade för 300:- fick man ta en lott och få 10-40%på hela köpet. Väldigt uppskattat:-).

Idag är det dan före dan och dax att öppna sista luckan för den här gången. Och i den hittar vi ett riktigt bra erbjudande som jag hoppas ni inte kan motstå;-)..







50% på ytterplagg samt 25% på övriga sortimentet!!! De ni...en julklapp från oss kan man säga:-)))



Kram på er och hoppas ni får en helt fantastisk dag och JUL, kommer ett till inlägg men antar att det e fullt upp för många så det "hinns" inte med så mycket dator i dagarna!!!


22:a December

Dax att öppna lucka 22. och i den hittar vi:

Alla underdelar 25%.



Jeans



Mysisar



Byx/leggings



Strech jeans




Nämn blogg i kassan så får du rabatten.(gäller endast idag.)

Välkomna!!!

P.S Idag har alla butikerna öppet till 22 och dom flesta butikerna har erbjudande mellan 19-22. Brukar vara en succé. Vi kommer självklart oxå hitta på ngt så hoppas vi ses!!!


21:e December!!!!

Tisdag och det börjar ta på dagarna..herregud, det e verkligen julafton på fredag!!Längtar...dels till julafton men framför allt till ledigheten med min kära familj. Det kostar att ligga på topp, drömmer om paket inslagning på nätterna;-)

Nu börjar det verkligen ta på fantasin vad det gäller kalendern.Så vi tänkte att ni skulle få bestämma själva(gäller endast tis.den 21:e dec.)

Så säg blogg i kassan och få 20% på EN valfri vara.

Missa inte heller vårat grymma julerbjudande som vi har denna veckan:

Hela 50% på coola I dig denim:s kollektion!!!



Deras "trasiga jeans" med förstärkning bakom.



Snygga jeans chinos. 



Jeansklänning samt jeans till oss vuxna "tjejor" eller tanter eller vad e vi??

Välkomna!!!!!



20:e December!!!!

I lucka 20 hittar vi:



Fleece tröjor, en favorit i repris nu i kylan:-).. Säg blogg i kassan och du får hela 35% rabatt. (Gäller inte dom nya vår fleecarna från Molo.)

Passa på, lär bli en lååååång vinter om inte annat så är den grym att ha hela våren samt sommar kvällar.Gäller även fleece overallerna.




Välkomna!!!!


Söndag!

Hej alla!!

Har haft en grymt bra helg i butiken, tack alla som har valt att köpa sina jul"stasser" och julklappar hos oss:-). Man blir glad i hela kroppen:-). Nu kör vi till 19, mån.tis och torsdag. Och så är det julklappsnatta på onsdag då vi har öppet till 22. Så ni som inte är klara har allt lite mer tid på er.

Igår var jag ledig, då var jag och Elisabet och barnen på Lisebergs teatern och kollade på Madicken. Det var  jätte bra och barnen var super nöjda.



Sitter å väntar på att det ska börja.



Nöjda barn efteråt.

Nu är det dax att komma på vad vi ska ha i kalendern imorgon och lägga ut det här:-) Då vi har gått igenom dom flesta varumärkerna så får vi skruva upp procenten lite..

Ha en fortsatt fin söndags kväll!!!

Kram på er/Annika♥

Dax för lucka nr: 19. Där under hittar vi ...

img_0854 (MMS)

Dax för lucka nr: 19. Där under hittar vi ytterplagg 30%. Imorgon kör vi alla ytterplagg som jackor, overaller och thermobyxor 30%.


18:e December

Lördag och dax att öppna lucka 18:



Mössor och vantar!!

20% avdrages i kassan när du nämner blogg. (Gäller endast lör.18:e dec.)

VÄLKOMNA!!!!!!! Öppet 10-16


17:e December

Det börjar närma sig sakta men säkert...en vecka kvar till Julafton!! Dax att öppna lucka 17 och i den hittar vi idag:





Mysbrallor...perfekt att ha under overallen eller thermobyxan och världens bästa mysplagg. Och ett stort plus är ju att dom är grymt snygga oxå:-)..

Nämn blogg i kassan så får du 25% på mysbyxor. (Gäller alla storleksgrupper och vi har fler modeller i butiken.) Erbjudandet gäller endast idag 17:e december.

Välkomna!!!!

16:e December!!!

Hej på er!!!

Dax att öppna lucka 16:



8-14år



3-7år

Quiksilver, finns mer styles i butiken. Säg blogg så får du 25% avdraget i kassan. Gäller endast 16:e december.

Välkomna.../Småtufft

Molo fleecearna till kille har kommit. Jät...

img_8436 (MMS)

Molo fleecearna till kille har kommit. Jättefin svart med grå/orange kanter. Tjej fleecen väntar vi fortfarande på. Även Diesel har skickat lite tidiga vår nyheter som är perfekta julklappar. Malcolm har dieseltröja och molo fleece på sej.


Onsdag!

Hej på er!!!

Onsdag och min lediga dag...!! Pga förkylningar så valde jag att ringa till skolan och säga att Winnie blev hemma idag oxå. Så skönt att bara slappa och ta det lugnt och slippa stressen.

Nu bär det av till Maxi för att handla, ska ge oss på att baka lite:-)Tjejorna vill så gärna baka lussebullar. Har aldrig gjort detta då jag e totalt värdelös i köket men vi ska försöka. Skratta så när vi var på lusse fikat på dagis och alla plockade fram sina nybakta lussebullar och våra stackars ungar fick nöja sig med "lusse gifflar"..haha som tur va fick dom varsin av Tilda å Ella..Så jag måste helt enkelt ta mig i kragen.Nu vill dom göra julgodis oxå vrålar dom..shit!!! Kanske ska smuggla ner en färdig ask med ischocklad på Maxi och trolla lite för dom sen:-)..wish me good luck!!



Winnie i Desigual klänning!!!

Hörs sen!! Och ni glömmer väl inte att det är öppet till 19 hela veckan och att det är erbjudande på Metoo idag. Nytt erbjudande presenteras ikväll för morgondagens lucka.

Ha en bra dag i kylan..brrr

Kram Annika♥

15:e december!!

Dax för lucka 15:



 

 

 











Idag kör vi på Metoo...detta är bara nga få styles, vi har massa mer i butiken. Nämn blogg i kassan och få 20% på Metoo.

Välkomna!!!!


14:e December

I Lucka 14 hittar vi:







Next level... (Metoo:s store bror och stora syster kan man säga finns från Stl.128-164cl). Här ovan ser du några styles, finns mer i butiken. Nämn blogg i kassan och få 20% avdraget.

Välkomna!!!/Småtufft


Lucia!!

Hej på er!!

Hoppas ni har haft en bra lucia. Våran startade på dagis tidigt imorse..och det hölls utomhus! Jösses va kallt, 13 minus och lussetåget såg mer ut som ett gäng michelingubbar än ett tradionellt lussetåg.Men dom var super duktiga och efter hade vi en mysig fika INOMHUs. På Winnies skola var det bara treorna som stod för lussetåget så dom fick endast titta på i år. 



Ofelia och Emmie som små söta lucior med overaller och mössor under...haha.

Kram på er och ha en fortsatt fin kväll!!/Annika

13:e December!!!

Lucia...och dax att öppna lucka 13:



Kallt som attan...så vi tar fram underställen och kör 20% på dom. Gäller endast idag, nämn blogg i kassan så drar vi rabatten.

Välkomna!!!

P.S. Nu har vi öppet till 19.00 på vardagarna innan jul.




12:e December!!!

Hej på er!! Dax att öppna lucka 12:











Diesel top.



Diesel kjol



DIESEL.....25% avdrages i kassan om du nämner blogg i kassan!!!

Idag Söndag d.12:e öppet 11-16.

VÄLKOMNA!!!!!

Lör 11:e December!!

Dax att öppna lucka 11:









Idag d.11:e dec har vi erbjudande på vårat nya märke för hösten "Tumble & Dry"..Nämn blogg i kassan och du får 25% avdraget.

Välkomna!!! / Annika♥


10:e December!!

Vad blir det för spännande i lucka 10 tro!!!

Jo där gömmer sig:



Pyjamasar och nattlinnen 20% avdrages i kassan när du säger blogg.

Välkomna!!! /Småtufft♥


Torsdag !!

Hej alla!!

Vilken vinter...helt otroligt vackert!! Såå skönt att slippa allt regn å slask..Peppa peppa, vi får verkligen hoppas att det håller i sig och förblir vitt till jul. Hur går det för er med julklapps inköpen?? Jag har börjat men är långt ifrån klar. Har en tendens att överdriva lite så i år ska jag tänka smart och hålla låg profil..he he. Säger jag nu men det kommer gå sådär om jag känner mig rätt. Jag älskar att ge bort presenter och få skämma bort mina nära å och kära:-))))





Vinter klädda Molo tjejor:-)

Ha en mysig kväll, själv har jag åkt på stans förkylning och ska bädda ner mig i soffan. Ska snart lägga ut morgondagens lucka...

Natti natti/ Kram Annika♥

9:e December.

Hej på er, i lucka 9:e finner vi följande:











All Desigual 30% avdrages i kassan när du säger blogg. (Erbjudandet gäller tors.den 9:e dec.)

Välkomna!!! / Småtufft


Julklapps tips!!



Body eller haklapp till den minsta:-)) Från Diesel.

8:e December!!

Dax att öppna lucka 8 och i den hittar vi följande:









Hummel, 30% avdrages i kassan när du nämner blogg.

Välkomna!!! Passa på, grymt julklapps erbjudande / Småtufft


Julklapps tips!!

Vill du ha en enkel och snygg pikè till kille från 3år-14år. Så kolla in dessa snygga enfärgade med Diesel logga på bröstet. Snyggt till fest men även till vardags och perfekt till sommaren oxå:-)

Bra Julklappstips!!!



Stl.3-7år: 349:- 8-14år: 399:-

/Småtufft

Påfyllning...

Idag har vi fått påfyllning på underställ,



Så passa på innan dom tar slut igen. Kittet kostar 399:- och finns i färgerna som synes och i stl.100-160cl.

/Småtufft


7:e December

Hej!!

Idag måndag la sig dagens erbjudande av ngn konstig anledning bakom det jag skrev i söndags, hel skumt. Så missade någon av er det så gäller det erbjudandet även imorgon tis den.7:e(Morgonrockar 20%.)

Då öppnar vi lucka sju och ser vad vi hittar där:







Alla "styles" från Villervalla har vi 25% på, gäller endast tis d.7:e dec. Nämn blogg i kassan så drar vi rabatten.

Ha en bra dag!!! / Småtufft


Hej på er!!

Hallå där!!

Hoppas ni mår bra och att helgen har varit tipp topp. Vi mår bara bra och börjar äntligen komma tillbax till verkligheten med andra ord vardagen:-) Har varit en intensiv vecka med allt från jobb,träning,tvätt till adventsmys på dagis. Så nu e vi är back on track kan man säga!! Men vi längtar dock efter att få gå i flip flops igen:-)))



Missa inte hummel erbjudandet som kommer i veckan!! Avslöjar inte vilken lucka än,men det e nära:-)

Igår var vi på Julbord på hamnkrogen på Liseberg..helt fantastiskt julbord med allt man kan önska sig. Tänk er ett tradionellt julbord med allt plus sushi,lax i alla det former,räkor,skagenröra,musslor..u name it. Efterrätts bordet ska vi inte tala om..Mums vad mycket gott!!! Där efter styrde vi kosan mot Incontro. Så lite trött har man allt varit idag..Tjejorna sov hos Elisabet och Robert, tänk att ha sådana grannar och vänner som alltid ställer upp♥



Dagen har jag och Elisabet tillbringat på Småtufft. Var ganska lite folk i omlopp på stan idag men några passade allt på att inhandla sina julklappar i lugn och ro utan köer å stress. Känns lyxigt att få ge 100%:ig service.. Det vill man alltid men ibland är det svårt att klona sig, så vi gör allt vi kan för att ni ska trivas så bra som möjligt hos oss å få den hjälp ni önskar.

Nu e det dax att kolla på så mycket bättre på tv4play då jag missade gårdagens program samt reprisen då jag jobbade. Riktigt bra "feel good" program Ha det bäst!!Så hörs vi snart igen.

Massa kramar Annika♥

6:e December.

Dax att öppna lucka 6:-)




Morgonrockar...20%, avdrages i kassan när du nämner blogg!!! (Erbjudandet gäller endast idag.)

Välkomna!!!

5:e December!!!

Andra advent och dax att öppna lucka 5.



Bobux 20%, avdrages i kassan när du säger blogg.

Vi har öppet idag från 11-16. Välkomna!!!!


4:e December!

Idag lördag den 4:;e december har vi följande i luckan:



Flecce tröjor...25% idag, avdrages i kassan när du nämner blogg. (Erbjudandet gäller endast idag och gäller inte vårens nya Molos flecce som precis har kommit.)

Välkomna!!!!!

3:e december!!

I tredje luckan gömmer sig:



Body från Molo..ord.pris 149:-..Idag 99:-

Ha en bra dag!!!!


2:a December!!

Dax att öppna lucka två på våran kalender: Grymt erbjudande idag!!









Unisex Jeans från I dig denim, gäller både dom "trasiga" som givetvis har förstärkning på insidan samt chinos byxan i denim och klänningen.
  
Nämn blogg i kassan och få 50% avdraget i kassan. (Erbjudandet gäller endast idag 2december).

Ha en bra dag!!!




1:a December!!

1:a december och dax att öppna första luckan.



Varmfodrad fleece overall från Villervalla. Finns i turkost och rött. Gäller Idag 1:a december, 30% avdrages i kassan när du nämner blogg i kassan:-).

Ha en bra dag!!!


RSS 2.0