Söndag!

Gomorron..!!

Klockan e halv 10 o resten av familjen sover fortfarande..Känns hel skumt!! Blev lite sent hos Susanna o Sami igår. Jill o Peter kom oxå, blev en riktigt trevlig kväll..Barnen lekte grymt bra hela kvällen och det är ju en fet bonus=-). Maten satt som ett smäck..var super gott!!



Dom skulle givetvis spexa lite dom coola grabbarna...(Liam i shorts från Mexx o T-shirt från Quiksilver.)



Anton älskar sina Hummel kläder=)



Söta Leia spänner musklerna..(Molo tröja).



Söta Casper. (Hummel tröja)



(Winnie i Mexx top)



Emmie har fått en skål chips av Susanna=super lycklig!!! (Molo klänning.)

Vi hade på schlagern i bakrunden..och man blir förvånad varje år, finns så mycket skit och dom man tycker e okej hamnar långt bak på listan i vanlig ordning. Sverige hamna på en 21:a plats, både väntat o helt oväntat..Vad man visste var att det blir nog antingen eller. Och personligen så tycker jag sådär om låten..!!

Nu e det dax att ta tag i dagen känner jag...men det e allt gött att bara gå o dra o göra ingenting.Får se vad vi fyller dagen med. Ronnie fick beställt bilen på bilden igår..Emmie sprang runt som en duracell på Bilia igår så Ronnie var super stressad. Alla som var där hade typ med sin farsa eller någon motor intresserad kompis och så Ronnie då, med en vild två åring..Köpa den pappa, eller den osv. Sen fick hon syn på en kanelbulle lika stor som henne..den gick hon o hämta o slafsa med. Så det blev ingen provkörning för Ronnie direkt..ha ha

Have a nice day!!! Alla glada o fina...höres lite senare!!

Kram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0