Höstens Molo är här. Höstmolo har redan bö...

img_0848 (MMS)

Höstens Molo är här. Höstmolo har redan börjat droppa in. Så fort vi får lite tid så kommer det ut i butiken, men är ni sugna så säg till så plockar vi fram.


REA,REA,REA,REA,REA,REA

REA!!!

TJOHOOOO...SOLEN SKINER OCH IMORGON BÖRJAR VÅRAN STORA VÅR & SOMMAR REA!!!! ONSDAG D.30/6 KLOCKAN 10 ÄR NI HJÄRTLIGT VÄLKOMNA..

FÖR ER SOM ÄR MEDLEMMAR OCH HAR FÅTT MAIL FRÅN OSS...NI HAR JU MÖJLIGHET ATT FÅ HANDLA LITE INNAN ALLA ANDRA. SÅ JAG HOPPAS VI SES PÅ VIP-REAN!!

HA EN GRYMT BRA DAG!!!!



Söndag!

Hej på er!!

Vilken fantastisk helg..vädret på topp och glada barn!! Midsommar bjöd på dans runt stången,god mat, och härliga sommar drinkar tillsammans med trevligt folk..Kan det bli bättre?? Hoppas ni oxå har haft det riktigt bra!!



Felicia och Winnie..(båda i Molo outfit).



I lördags var det en slappar dag då vi bara gled omkring i området från altan till altan..Nice!! Och idag har vi varit på Liseberg!! Känns skönt att ha bockat av något på "att göra i sommar listan" innan semestern drar igång. Var dessutom lagom med folk vilket underlättar det hela och man behöver inte tänja allt för hårt på tålamodet.



Flygande elefanterna:-)



Lisebergs kaninen Svenne står vi nappometern och lägger i Emmies nappar..



Emmie får en kram och ett diplom..Sååå nöjd!!Och än har hon inte ångrat sig:-)





Nu e jag helt slut, så bums i säng..och imorgon är det dax för Quiksilver inköp!! Alltid kul att se deras fina kollektion samt träffa söta Karin:-)

Kram på er/ Annika♥

Idag blev det Liseberg. Det har varit en s...

img_3978 (MMS)

Idag blev det Liseberg. Det har varit en super dag. Barnen har varit glada och vädret perfekt. Vi var inte helt ensamma, men det var helt ok. Malcolm vågade åka lisebergsbanan och blev väldigt nöjd med sej själv. Ofelia lämnade sina nappar till lisebergskaninen så det återstår att se hur natten går. Men det är väl bara ett par nätter i värsta fall.. Hoppas jag.


Glad midsommar!!!

img_1740 (MMS)

Glad midsommar!!!


Glad Midsommar!!

Haloj..

Hoppas ni mår bra och är laddade inför morgon dagen. Var precis och handlade det sista på Maxi, 21.30 och hela parkeringen var nästan full..helt otroligt. Snacka om att det laddas ordentligt till denna helg. Känns ju dessutom helt ok i "väder" vibbarna inför morgon dagen...må solen lysa på oss:-).



Winnie, förra året...midsommar fin i sin krans. Tyvärr åker jag på att göra krans själv i år så den lär nog inte riktigt se ut såhär. Förra året fick vi ju hjälp av Emilie och Carina. Men jag ska göra ett tappert försök..hehe.



Emmie och mamma förra året.. Världens bästa Mamma som för övrigt fyller år idag.♥

Nä, dax att ladda batterierna. Så gonatt alla så hörs vi snart igen!! Glad midsommar!!

Kram Annika♥


Tisdag!

Gokväll!!

Hur mår ni..bättre än mig hoppas jag!!! Är super förkyld och har ont i halsen, tycker såå synd om mig själv just nu:-). men men bara att bita ihop, men jag är ledig imorgon så det ska bli riktigt skönt och välbehövligt!!



Haha, Emmie spänner "musklerna" i en byxdress från Desigual..jag var bara tvungen att testa den på henne. Har varit oerhört skeptiskt till den här och var redan på inköpet. Säljaren lyckades övertala oss att testa några  och nu när jag ser den på så tycker jag verkligen att den har växt:-).. Den är rätt cool, eller hur? eller ful/snygg:-). Vi har sålt en hel del så helt fel har den ju inte varit..kul att våga testa något man inte tror på från början..

Efter dagis följde Tilda med Winnie hem och Ofelia kom och knackade på när hon kom hem från slottskogen..



Bus i soffan.(Ofelia i Desigual.)



Och Emmie i Molo kjol och Nova star t-shirt.

Nu ska jag gå och kurera mig tänkte jag. Har på ett ungefär lika röda ögon som jag hade efter två veckors festande när jag var 17bast och jobbade som bartender på Kos..!! Skämt åsido..hoppas dock på att det är förkylningen som har satt sig i ögonen och att det inte är någon gräs allergi eller ögon inflammation..så här lagom till midsommar och allt..

Kram på er och ta hand om er!! //Annika♥

Söndag!

Haloj!!

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig helg!! Vädret har haft sina toppar och dalar men det har ju ändå varit hyfsat. Igår höll Susanna och Tina ställningarna i butiken och en annan bara gled omkring och gjorde typ..nada. Drog igång en del små projekt men hade en sådan dag då jag inte fick avslutat dom riktigt. Tyvärr finns det ingen annan som kommer avsluta det heller så det får häng över mig i veckan istället!!

Idag skulle Winnie på kalas hos söta Eveline som fyllde 6. Ett Hannah Montana party:-)..



Kalas fin och redo att gå på kalas!! Desigual tunika och leggings. Jeansjacka från Diesel.

Medans Winnie var på kalas passade jag och Emmie på att hälsa på en gammal kollega från åren utomlands där yttterligare en dök upp som jag inte har träffat på flera år. Sååå kul!! Snacka om nostalgitripp.

Sen hade vi inget i kylen så vi bjöd hit Warpers så vi stod för hälften av ingredienserna och lagade ihop ngt tillsammans. Emmie och Ofelia tvättar altanen och varandra..lätt roade;-)



Nu e det dax att lägga sig i soffan och se å dum burken. Gonatt på er!! Hörs imorgon..eller så kanske vi ses i butiken. Kram Annika♥

Eftersom Robert har sommarlov, så är han a...

img_6807 (MMS)

Eftersom Robert har sommarlov, så är han anställd på vår gata som barnvakt. Här har han packat bilen full med barn och kör en sväng. Hoppas ni haft en bra helg. Elisabet


Fredag

Haloj!!

Fredag..den bästa dagen på veckan!! Jag är snart på väg till jobbet..har fått gå omlott idag p g a att lill loppan e sjuk. Eller sjuk å sjuk, pigg som en lärka men hade feber i natt så det får bli en feberfri dag hemma och med andra ord en lite längre helg!!



Emmie testar Winnies Nintendo Ds.

Vill önska er en härlig helg, hoppas att vi får en helg med det här vädret!! Helt underbart, tänk om vi har sådan tur att sommaren är här för att stanna.

Kram på er alla fina♥ / Annika

P.S. Nya fina armband från Humanity på Sweet. Där en del av intäkterna går till männskliga rättigheter. Visst e dom fina???


Nu är vi på väg till Bohus-Malmön. Bara öv...

img_6807 (MMS)

Nu är vi på väg till Bohus-Malmön. Bara över dan, men det ska bli skönt. Antagligen kommer vi få slå gräset med lie.. Ha en bra dag. Elisabet


Torsdag!!

Hej på er!!

Vill bara säga gonatt. Fint väder och en massa inköp gör att det har varit lite glest bland blogg inläggen. Idag har vi varit och köpt in Metoo och Next level för nästa vår. Inte alls lätt kan jag meddela då det finns såå mycket fint!! Men tillslut satte vi ordern och vi är super nöjda!! Hoppas ni kommer bli det oxå:-)..





Ni glömmer väl inte att kolla in på www.mariawingfors.blogg.se imellanåt och bli inspirerande av alla hennes fantastiska fotojobb. Just nu plåtar hon bröllop för fullt:-)

Har oxå bokat in massa möten med nya leverantörer, känner att vi saknar en del i den romantiska och klassika stilen..Färg i all ära men vissa gillar det lite lugnare med inte så mycket print och dylikt. Så det ska bli spännade..har en del favoriter som ligger högt i kurs!!! Hoppas dom håller en bra pris nivå och en bra kvalitè..Återkommer med mer info snart!!

Gonatt på er och sov så gott!!!

Kram Annika♥

Morgonfika.  Ibland blixtrar barnen till o...

img_6807 (MMS)

Morgonfika.  Ibland blixtrar barnen till och kommer på en lek som dom kan leka TILLSAMMANS!! Här har dom dukat upp fika på köksgolvet. Ha en bra dag och njut av solen, det ska jag göra...genom takfönstret på Småtufft! Elisabet.


Tisdag!

Gokväll!!

Hoppas ni alla mår tipp topp!! Nu har vi ju äntligen fått lite sol och värme tillbax så det är ju grymt lyxigt!! Hoppas verkligen det vill hålla i sig och ännu bättre, här för att stanna. Har haft en fixar dag idag på jobbet så vi känner oss grymt nöjda med dagen. Linn på Sweet kom lite senare idag för hennes fantastiskt söta barn hade skolavslutning..

Och se på dom..Såå fina♥!! Måste ha en trave beundrare/beundrarinnor efter sig:-)



Sebastian i Scotch & soda skjorta och chinos från Next level och Filippa i Desigual tunika.

Imorgon är det onsdag och jag är ledig, så skönt!! Mamma, Elisabet och Tina tar hand om er nere i butiken. Ni glömmer väl inte att kolla garderoben om det behövs en ny jacka till kalla och regninga sommarkvällar eller framför allt till hösten innan det e dax att börja med vinterjackan el.overallen!!! 50% på alla modeller, även svart kort skinn jacka och dom få Molo fleecarna som är kvar..Först till kvarn och glöm inte att säga till i kassan så du får din rabatt.

Hörs imorgon/ Kram Annika♥




50% på Jackor!!

Veckans erbjudande!!

50% på alla VÅR JACKOR!! Så har ni inte köpt någon vår/höst jacka så passa på.

Ni som läser bloggen har lite förtur, så säg till i kassan så drar vi av rabatten. På fredag gäller erbjudandet för alla kunder. Så passa på:-)

/Småtufft


Nu när fotbolls VM har börjat så har Molo ...

img_6807 (MMS)

Nu när fotbolls VM har börjat så har Molo skickat ut en del av höst kollektionen redan nu. När ni ser printet på tröjorna förstår ni varför. I butiken finns det ett lapp med en fråga på. Kom in och svara på den och du kan vinna fina priser. Tävlingen pågår till den 10 juli.


Hello Kitty..

Nytt i butiken..



Hello kitty för hela slanten:-)..Allt från läppglans till parfym och nagel lack..!! Priser från: 49:-

Lördag!

Gomorron!!

Lördag och storm..vad ska man hitta på för kul? Blir väl att gå loss här hemma i röran..Igår hade vi en hjälpreda i butiken. Söta Bella, Tina på Sweets dotter följde med till butiken efter skolavslutningen. Så söt och gullig tjej.  



Här i tunika från Desigual, tights från Cadeau och kofta från Mexx.



Sen kom två coola killar på besök..Anton i I dig denim jeans, vit pikè från Metoo och hummel zip. Och Casper i Diesel t-shirt,hummel zip och metoo byxor.

Idag är det Lena och Linn som tar hand om er på Småtufft/Sweet. Så välkomna..

Ha en grym dag!! Kramiz Annika♥


Lite kort.

Som ni läst på Annikas inlägg så har vi haft några dagar med mycket som gått emot oss, därav inte så mycket inlägg.
Semestern var helt underbart skön, en väldigt bra start på sommaren.




Ofelia pausar med en vattenmelon.

Malcolm tittar på uppträdandet som var på scenen nästan varje kväll.

Ofelia förbereder sitt pippi framträdande...

..och Malcolm och Edvin sitter och tittar på.

Edvin och Malcolm

Malcolm har vunnit en klubba och var väldigt nöjd med det.

Många glassar blev det...

..och mycket bad.
Det kommer säkert mer bilder framöver när jag har hunnit titta igenom alla.
Nu ska jag försöka att ha en bra helg trots att humöret fortfarande inte är det bästa. Men först är det frukost sen kan dagen börja.
Elisabet

Fredag!!

Gomorron!!

Ny dag och jag hoppas på en bättre dag idag än igår. Både jag och Elisabet hade en dag då allt bara gick emot oss, massa tråkiga besked och strul. Så därav inget bloggande, ja tror jag började på ett inlägg 20 ggr men insåg att det skulle bli ett negativt inlägg så jag la ner..

Men idag mår jag bättre och jag hoppas att ni där ute mår tipp topp oxå..är ju fredag idag och det betyder ju "fredagsmys och helg" och många av er ska nog på skol avslutningar och se era "stora barn" sluta skolan. Nästa år är det Winnies tur, jösses amalia..va hände??

Snacka om att vi valde fel vecka att dra utomlands på. Skulle ha åkt denna istället..Sååå trist väder här hemma. Känns som tidig vår eller höst. Nää, nu kommer några uppiggande bilder från varmare breddgrader!!!



Emmie i sin söta Nova star klänning.



Emmie och Ofelia sjunger lite på scen..Emmie i Desigual och Ofelia i Molo..I bakrunden skymtar vi Lova i sin röda Desigual.



Winnie i Metoo bikini..

Ha en bra dag alla!!! Kram på er/ Annika♥

 


Hemma!!

Home sweet home:-)..

Efter 10 år var man tillbax på ön, dock inte i orange Ving uniform utan med sin familj och vi var den där "familjen" som man då för 10 år sedan fnissade åt..Ungar högt å lågt..-nej,kom nu..-akta så du inte kommer bort från oss,   -gå på bussen nu då..osv. Men var man inte visste då var hur fantastiskt det är att ha det där kaoset och hur mycket mer resan är värd när man har en familj att dela den med. Och när man ser deras tindrande ögon när dom ser..poolen,miniklubben,Lollo och Bernie m.m. så är det värt varenda penny!!



Bada har dom gjort för ett helt år:-)..Malcolm fångas i ett dyk:-)



Tjejorna med lite färg i truten:-)..I sina Desigual klänningar.



Lova och Winnie pratar med Bum bum innan showen.



Ofelia och Emmie tränar inför deras uppträdande på mini stars, Emmie ballade dock ur när det väl gällde och lämnade stackars Ofelia i sticket..men hon klarade det galant:-).



Väntar på sitt diplom dom ska få av Bernie.



Lova i Mexx klänning och Winnie i Nova star.



Winnie och Lova dansar till Timotei och låten kom. Var super duktiga.



Glada barn:-)..Hade vi att göra med hela veckan.

Som sagt, vi har haft en grym semester med fint väder och hopp å lek:-). Dock lite inslag av feber, men som tur va gick det snabbt över. Men nu e vi tillbax i Svedala och det är inte fy skam det heller. Borta bra men hemma bäst! Har sovit som prinessan på ärten i natt..Men snart får vi allt boka till nästa år, halva resan är verkligen att se fram emot resan man har bokat och det gör dom gråa dagarna lite lättare att hantera.



Det blev många kramar till Lollo & Bernie under veckan..

Nu e det dax att gå ner och äta frulle, barnen sov länge idag!!Så lyxigt.. Blir en dag i "tvätt"stugan kan man säga:-). Elisabet är i butiken och tar hand om er!! Ha det bäst! Elisabet lägger nog ut lite fler bilder sen ikväll..och jag kommer med fler oxå.

Kram på er / Annika♥






Vad är en semester utan sjuka barn? Med vå...

img_6807 (MMS)

Vad är en semester utan sjuka barn? Med våran vanliga tur så ligger båda barnen i 39 graders feber. Antagligen så är dom friska igen lagom tills vi ska hem. Så nu dom sista dagarna blir det solning i skift för mej och Robert. Men vädret är i alla fall bra. Elisabet.


Som ni ser har vi det helt underbart här. ...

img_6807 (MMS)

Som ni ser har vi det helt underbart här. Solen skiner och alla barnen är glada. Hoppas att ni alla oxå har det bra där hemma.  Elisabet & Annika


RSS 2.0