Promenixa!!!

Heje!!

Nu har jag och Elisabet varit ute o gått en sväng....så härligt när all kaos på kvällen tystnar o komma ut på en härlig promenix. Efter jag hade hämtat kidsen på dagis ville barnen vara ute o leka...Passade mig som en badmössa med lite frisk luft efter en dag inne i butiken. Kryllade med barn o föräldrar på lekplatsen... Så man fick t o m skvallra lite med grannarna samtidigt som man ska ta spring fart med gungan el,se till att Emmie inte kör in i ngt och står på näsan med Bobby caren.



Här har vi Bobby car gänget..ha ha.Ser för kul ut när dom kommer åkandes..Emmie har inte riktigt fått in samma grymma taktik som Ofelia och Gabriel än..Men det kommer väl antar jag!!



Winnie o Frida lekte med Barbie ute vid lekplatsen...Hennes älsklings jacka kommer från katvig och jag drömmer om att dom ska göra en ny sån..!! Just att den e så grym med avtagbar fleece o regntålig. Vid varje inköp talar jag om det. Finns ngn liknande nu men inte riktigt samma. Tur att Emmie får ärva den så jag får se den på igen.



Vi fick ett ryck när vi hade ätit färdigt middagen. Winnie skulle leka bullerbyn och letade efter sina vita sandaler. Och då ramla det ut en å annan sko från den hyllan. Fick rensat rejält, fick ihop 2 påsar med skor som ska bort. Hittade Winnies alla converse..som ni ser hade jag en förkärlek till converse innan jag ens öppnade Småtufft. Hmm 6par på 5 år, hur ska detta sluta.

Gonatt alla♥

Kram /Annika

Stressigt.

Nu är det fullt upp i mitt liv. Huset är helt uppånerpå, det flyger sågspån vart jag än går, jag behöver tvätta men det går inte för det är sågspån och snickare i hela tvättstugan. Jag behöver packa inför fjällen, men det går inte för jag behöver tvätta först. Alla möbler ska flyttas och plastas in för att målaren ska kunna tapetsera. Där imellan ska man hinna träna och laga mat och ta hand om barnen. Var ska jag börja.?.
Nu för tiden när jag tar fram kameran så ser det ut så här:



Ofelia springer och gömmer sej under trappan.

       '
Alla kläder från Molo.
Malcolm däremot springer och hämtar kameran hela tiden och undrar om inte jag ska ta lite kort nu. Imorse sprang han och hämtade den och ville själv ta ett kort på Ofelia. Han klarade det riktigt bra. Så här blev det:



Sen satt dom i våran säng en stund och ritade på Ofelias rittavla och kom överens. Helt otroligt.



Malcolm har tröja från Villervalla och byxor från Katvig. Ofelia har tröja från Villervalla och byxor från MeToo.

Nu ska jag fortsätta att städa så att det är rent och fint imorgon när snickarna kommer och ska såga och damma ner..
Godnatt. /Elisabet

Pippi!!!

Gomorron!!

Som jag skrev igår så har ju min lilla plutta Pippi på loftet=).... Det är det som gäller nu förtiden. I stort sätt varje morgon ska pippi peruken på en liten stund. Idag avancerade hon, Winnie o Emmie stängde in sig i Emmies rum när jag duscha och sen ropade dom på mig...Och det var ett sant kodak moment, sprang ner o hämtade kameran....o plåta denna lilla glada pippi på en pippi stol=)..ha ha



Synd att jag inte filmade en snutt för här skrållades det "här kommer pippi långstrump,här kommer faktiskt ja" Svenska blandat med lite arabiska el,ngt!!

Nu e jag på jobbet o väntar på Linnea som snart e på ingående..sen kommer Rita våran gamla granne!! Hon ska vara med här under dagen o spana lite...hon ska nämligen öppna en barnklädes affär om allt går i lås med lokal m.m Säger inte vart än förren det blir klart. Ska ge henne lite tips på vägen...eftersom jag nu e proffs...inte=) Men lite har man ju lärt sig under dessa åren vi har haft öppet.

Ha en bra dag, så höres vi lite senare!!!

Kram Annika  


Dagis hämtning!!!

Heje!!♥

Då har man hämtat dom små liven på dagis, Emmie e super trött så hon fumlar runt här o snubblar på sina egna fötter. "Enveten" är bara förnamnet på den ungen, snacka om att hon vet vad hon vill. Dom säger det på dagis oxå, har hon bestämt sig för att inte sova så struntar hon blankt i det=)..o s v.  Emmie är inne i en extrem Pippi period, hon har pippi på loftet kan man säga. Så är man lite stressad på morgonen så lägger man fram ngn pippi tröja så går det av sig självt...Vi har ju dock inte pippi i butiken så nu har jag lurat i henne att villervalla loggan är herr Nilsson...o gissa vad?? Det funkar=).



Tycker nästan att man ser ut som en "galet" söt liten pippi i deras kläder. Bara Pippi tofsarna som fattas idag...det e oftast det första hon säger på morgonen.."idag Emmie pippi tofsar"...men idag var vi lite stressade på morgonen så det fick bli spänne!!

Bowling kalaset igår gick super bra, ett tips att anamma om man inte e sugen på att ha kalaset hemma. Först fick dom bowla en timme o sen var det hamburgare, paket öppning , glass och avslutningsvis godispåse.... Tycker bara synd om det stackars golvet , när dom hivar iväg kloten..ha ha. Insåg tidigt att Winnie brås på sin  mamma..hon var urkass, visade inget större intresse att vilja lära sig heller.

Winnie hade på sig en top o kjol från Me too...(Toppen kostar 179:- o Kjolen 249:- och finns i 2 färger).



   

Matildas turkosa klänning är oxå från Me too och är helt nyinkommen och finns även i rosa. Tänk att dom två har gått i samma föräldragrupp & träffats regelbundet i 5år..Och nu går dom på samma dagis o e polare!!



Här kramas Winnie o Meja från dagis..hon e så söt & charmig den lilla tjejen!!

Ha en bra em o kväll alla så höres vi i morgon♥

/Annika

 

Badkläder.

Jag och Annika har just avslutat vårat badklädesryck. Vi har gjort ett hörn med bara badkläder och solskyddsdräkter. . Blev riktigt bra. Det känns lite tidigt att börja tänka på badsäsongen nu innan våren ens har kommit. Men det är som sagt dax.

Vi har fått in lite fina smycken i äkta silver från Kalassmycken. Dom är riktigt fina och perfekta presenter.Här kommer några exempel på hur dom ser ut. I butiken har vi många fler. Pris är från 195:-










Nu ska jag försöka att göra ett sista ryck innan det är dax för hemgång. Det kanske kommer ett till inlägg senare, beroende på om mina barn är sugna på att agera fotomodeller. Ha en fortsatt bra dag.
/Elisabet

Hänga om!!

Gomorron alla!!

Måndag och ny vecka!! Idag är det jag & Elisabet som jobbar. I dag står det omhängning på programmet. Ska försöka få fram vårat nya märke Next level lite bättre. Vi har ju precis börjat med lite större storlekar så Next level är fortsättningen på Metoo. Så det börjar på 128cl. Till hösten har vi fler märken som kommer gå upp i storlek, och då  får vi helt enkelt göra en liten hörna som e lite coolare!! Här e lite bilder på kläder vi fått från Next level. Snygga eller hur??



T-shirt: 159:-  Jeans: 399:-



T-shirt : 249:- Jeans shorts: 399:-




Jeans shorts: 299:-  T:shirt: 159:- Bas linne: 129:-  Tub top: 259:-



Jeans kjol: 299:- Top:199:-  Leggins: 179:-



Coola jeans fr. 299:- T-shirt i olika färger fr. 79:- .

Så dax att börja galga..vi hörs lite senare igen.

Kram / Annika

Mera kalas!

Här tror man att barnen kommer att sova en timma "längre" när klockan ställs fram. Men inte då. Istället vaknade båda barnen en timma TIDIGARE!!!  Hur kul är det. Men jag fick ialla fall sovmorgon. Robert var snäll och tog ner barnen så jag kunde ligga kvar en stund.
Igår lördag tog vi med barnen och skulle titta på tapeter. Jättemysigt. Förutom att dom inte uppskattade det alls. Tur att det var lördag så vi kunde hota med att dom inte skulle få något lördagsgodis om dom inte var "snälla". Så här fina var dom när vi åkte:



Ofelia har på sej en Didriksson jacka, Nova Star mössa, Mexx jeans. Malcolms väst är från Diesel, jeansen och keps från Quicksilver.

Idag var det dax för kalas hos mormor och Ingemar. Hela tjocka släkten var där. Kul för det blir inte så ofta man träffar dom annars. Tyvärr hann jag inte ta några kort innan för det blev så bråttom, speciellt när det tar ca en halvtimma för att lyckas få på Ofelia andra kläder. Det är näst intill omöjligt att byta kläder under dagen på henne, om det inte är hennes eget förslag förstås. Dom kläderna som hon tar på sej på morgonen dom ska hon ha hela dagen. Så det gäller att tänka igenom vad man ska göra under dagen innan man tar på henne kläder. Efter kalaset blev det några kort i alla fall.



Klänning och tights från Mexx.



Tröja från Molo. Malcolm var inte på sitt bästa humör. Men det kanske syns. Dessto roligare tyckte han att det var när han ville att jag skulle ta kort på hans blixten kalsonger som oxå finns i butiken.



Nu börjar det snart bli dax för sängen så jag är pigg på jobbet imorgon.
Godnatt. /Elisabet

Grått o trist!!

Haloj alla!!

Shit vilket trist väder, helt grått o tråkigt!! Så idag e det städning på programmet, roligare söndag får man leta efter...Har precis varit ute en sväng med Emmie på lekplatsen, Ronnie var ute först men sen ville han helt plötsligt in o vika tvätt...hmm tills jag kom på att det var golf på tv så när vi kom så satt han framför tv:n & vek...kom inte som en blixt från klar himmel direkt=). Winnie är på kalas hos Clara här på gatan...senare ska hon på bowling kalas på nordmanna bowling,Celine har sitt 5-års kalas där.. Snacka om många mars barn...



   
Här posar hon i sin kalas outfit,.klänning från Nova star & tights & kofta från Mexx. Sen e det dax att gå...i jacka från Katvig.
Här e Emmie o Ofelia ute och gungar men först håller Ronnie på att ta på henne..kan själv e hennes främste ord just nu=). Emmie har på sig en tröja & leggins från Me too..Tröjan kostar endast 149:-..Erkänn bra pris=)???

   



Här har Ofelia o Emmie på sig sina fleece fodrade regnställ från didriksons.

Tack Susanna o Sami för en trevlig kväll igår...Och för uppvaktningen <3....
Jag åkte ner o hämtade dom o så var dom hurtiga o promenera hem på natten med barnen sovandes i vagnar.

 

Casper i molo fleece o mössa f,Maximo o Anton i didrikson fleece o Katvig mössa.

Ha en bra em..nu börjar ju solen skina..yippi!!!

Kram / Annika

Hela 32år=)

Haloj!!

Då var man hemma igen..Hade det helt fantastiskt igår, synd bara att tiden går så grymt fort.! Idag e det min födelsedag så på vägen hem åkte vi förbi Torp o gick in på Pondus o shoppa loss lite, aldrig fel!! Så tack Älskling..! Sen när jag kom hem blev jag uppvaktad av barnen & mamma o pappa. Fick massa fint pyssel..hmmm och en vårjacka från bondelid och ett par Converse plus en annan söt top från MQ. På tal om Converse så e vårens converse på väg in, fick bebis skorna igår=) så dom större storlekarna kommer nog i början av nästa vecka!! Så både jag o tjejerna kommer matcha varann i vår...töntigt va? Ha ha lite kul e det allt ibland...

 
Fördelen när man sticker bort en fredag tll lördag är att helgen känns lite längre då man har både lördag kvällen o söndagen hemma. Så nu ska fixas o trixas lite innan kvällen, Susanna o Sami o barnen kanske kommer upp en sväng.. blir dock en lugn kväll..antar att vi hamnar framför Robinsson. Missa ju det förra helgen, så få se om det e ngt att ha.



Så här såg större delan av vistelsen i Hunnebo ut=)..Slappa i soffan...ha ha. Och sån här utsikt har vi från fönstret vid soffan. Var så trist väder ute så vi kom bara ut en stund. Och då skulle vi bestiga ett berg som jag drutta ner från o då ville jag gå hem till soffan igen..=)..Ska upp till påsk igen o då hoppas vi på lite sol.



Nu ska jag gå in o väcka Emmie så hon somnar i hyfsad tid ikväll. Ha en bra em o kväll alla glada!!! Och Grattis bror..Ibland glömmer jag bort att jag e tvilling!!

Kramelikram / Annika

Mysig eftermiddag/kväll.

Att vara själv med barnen kan ibland vara väldigt mysigt. Man hittar på mer saker med dom just för att man är själv och man vill hålla dom glada och på bra humör tills det är dax för sängen. Efter lunch idag hade Malcolm en grann kompis här i ca 2 tim och sen gick dom hem till honom i ytterligare 2 tim, så honom har jag inte sett mycket av under dan.
Ofelia lekte som vanligt med sin docka AnnaBell. Idag hade AnnaBell hosta och var tvungen att ta medicin. Hon gick och hämtade sin inhallator och gav dockan. Fasinerande hur barn bearbetar saker dom själva har varit med om.



Efter middagen som blev våfflor (Ofelia åt bara grädde) så gick vi ut en stund för att fördriva lite tid innan läggdax. Det var så himmla härligt ute. Blött och slaskigt, men varmt. Jätte skönt.



  

Ofelia har på sej ett fodrat Didriksson regnställ och Nova Star mössa. Malcolm, som efter mycket tjat kom så jag kunde ta ett kort på honom oxå, har på sej Helly Hansen jacka, Didriksson regnbyxor och Katvig mössa.

Ofelia var inte alls sugen på att sova idag. När jag hade lagt henne och jag och Malcolm satt och hade lite mys, så hörde vi hur hon gick omkring i sitt rum. Efter en stund gick jag upp, och så fort hon hörde mej så sprang hon och la sej. Så gjorde hon flera gånger. Men hon var inte ledsen och då är det ganska ok. Massa bus i henne finns det i alla fall.

Nu är det Let´s dance som gäller resten av kvällen sen är det sängen. Det lär ju vara jag som får gå upp imorgon när Robert ligger och är "bara trött" efter en utekväll.
Natt natt. /Elisabet

Ledig fredag.

Fredagar är härliga. Självklart för att det är just fredag, men oxå att Malcolm är ledig och Robert börjar inte fören klockan 9 vilket innebär att morgonen för det mesta blir ganska lugn. Inatt vaknade Ofelia och kunde inte somna om. Hon försökte verkligen, men det gick inte. Hon försökte i sin säng och i våran säng, och i sin igen. Hela tiden ville hon ha välling. Till slut fick hon det och självklart somnade hon om då. Ibland är man så dum, hade hon fått det med en gång så hade det gått mycket fortare...


Idag har Ofelia på sej just den toppen från Molo som Annika har lagt ut en bild på, så nu får ni se den på oxå. Malcolm har på sej en "fotbollströja" från Hummel och Nova Star byxor. Ofelias "hårband" är från Maximo.




Det blir mycket pussa och kramar innan pappa kan åka till jobbet.



         

Efter frukost och en film (så mamma får lite lugn och ro på morgonen) så ville dom gå ut. Det är ju snö mamma! sa Malcolm när jag frågade om vi inte skulle vara inne en liten stund till. Så det var bara och packa in dom i overallerna (från Molo och Didriksson) och gå ut.

 
Malcolm älskar att skotta snö precis som sin pappa. Så fort det har kommit minsta lilla snö så ska dom ut och skotta. (Hör av er om ni vill ha hjälp, jag hyr ut dom.)

   

Ikväll ska Robert ut med jobbet så jag är själv med barnen. Till middag har jag lovat våfflor för vi gjorde inte det på våffeldan. Sen när Ofelia har lagt sej så ska jag och Malcolm ha myskväll. Ska bli jättemysigt!
Fick föresten ett roligt brev på posten idag att Ofelia har fått förskoleplats i augusti. Tänk vad livet kan kännas lättare med ett sånt besked.
Ha en härlig snödag. /Elisabet


Mormor & Morfar!!

Vitt ute o det snöar järnet, what`s happening!! Det e ju inte sant,...dax att lämna barnen på dagis o sen e det jobba som gäller o sen....ska jag o min kära sambo åka till Hunnebo bara vi..erkänn lyx? Så Mamsen o Papsen ska hämta barnen på dagis o sova här med dom. Vågar knappt tro på det förrän man e där....!! Hade dock hoppats på vår o sol men samtidigt e det skönt att inte få dåligt samvete om man e inne!! Här e huset, nu börjar det bli helt klart runt om oxå...ska ta flera kort imorgon.

   

Tack mamma o Pappa som alltid ställer upp <3



Här e Winnie o Mormor från i sommras. Molo toppen hon har på sig finns inte nu men vi har en annan i samma modell som e super fin. Ligger givetvis i Winnies garderob i väntan på våren o sommaren=). Visst är den fin???

   

Morfar o Emmie. Emmie har på sig en stickad klänning från Metoo det e dock vinterns men kom en super söt stickad klänning med kort ärm förra veckan. På det sista kortet är Winnie & min kära sambo o där har Winnie på sig en Mexx klänning som fortfarande finns i butiken, l

Ha en riktigt härlig dag alla<3 / Annika


Hysterisk mamma!!

Rubriken säger allt idag,.min morgon började med att Emmie klättrade upp i sin dockvagn o bang sa det o sen kom vrålet...det där vrålet där man hör att nu fick hon ont på riktigt..Sprang in i rummet o där låg hon med blod som rann ur näsa o mun. I panik...lyfte jag upp henne o sprang runt runt, helt hysteriskt o ropade på stackars Winnie som om hon skulle kunna ta över. Ring pappa ropa jag o hon titta på mig som om jag kom från rymden. Stackarn!! Men efter ett tag insåg jag att det inte var nga lösa tänder utan en spräckt läpp...men shit vad det kan blöda ur en sån liten mun. Pluttan<3



Sen när vi hade tagit på oss o varvat ner, fick hon äta halva frukosten i soffan framför Pippi. Som om det inte var nog med det så gjorde hon ett magplask utanför dagis..Kul start på dagen. Nu står vi här i butiken o undrar vad allt folk tagit vägen. Så kom hit...så vi får jobba lite=). ( Emmie har klänning o tights från villervalla.)

Ha en bra dag alla! / Kram Annika


Härligt att jobba!

Ofelia är fortfarande sjuk. Inte mycket men tillräckligt för att hon ska vara mammig och klängig om jag är i närheten. Då är det så skönt att jobba. Robert är hemma torsdagar och det är så skönt att bara lämna över till honom på morgonen, visserligen lämnar jag Malcolm innan jobbet, men ändå.

Ofelia lekte pajas igår kväll och sprang omkring och skulle vara "nakenfis". Men innan hon hann få av sej alla kläder så lyckades jag få ett kort som visar dom härliga Nova Star byxorna som finns i butiken.





Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra dag!
/Elisabet

Ingen hängmatta!!

Dagen blev precis vad jag hade tänkt mig=)..Ingen hängmatta dock men ändå..!!Lugn o skön med inslag av lite kaos när vi skulle ner till butiken o ta en fika. När vi hade fikat och terroriserat mamma o Linnea så åkte vi hem igen och gick ut o lekte lite. Nu e det Pippi på tv:n som gäller för Emmie och Winnie äter middag hos Malcolm.

     

Här går Winnie o Emmie balansgång på våran mur innan det e dax att åka ner till Små tufft. Sen sitter dom modeller vid kassan..gick sådär att få till ett bra kort trots Linneas o mitt försök...eller vad säger du Linnea?



Här ska det snurras på gungan. Winnie o Malcolm i sina Helly hansen jackor. Malcolm har en mössa från Katvig o Winnie från Nova star.

   



Emmie hamna i sandlådan en stund ( Villervalla jacka o mössa)



HEJA FRÖLUNDA IDAG!!! ( Lilla winnie när hon var bebbe...) Trevlig onsdag kväll=). / Annika


Trött på sjukdommar.

Visst sover barnen bättre när de blir större, men det kommer fortfarande jobbiga nätter. Ofelia har hostat hela natten så det har inte blivit så mycket sömn. Sen kan man ju inte ligga kvar och ta det lungt i sängen på morgonen heller. Klockan 7 började snickarna hammra...skönt när det blir färdigt. Det som är positivt när barn är lite småsjuka (Ofelia har 38 i feber och lite förkyld) är att dom blir så mysiga. Hela förmiddagen har vi suttit i soffan och tittat på film och bara myst. Nu sover hon gott i vagnen så nu ska jag passa på att vila oxå.
Har inte hunnit ta några nya kort ännu idag, men jag hittade några på Ofelia och Emmie för några dagar sedan, där dom är så söta.



  Dom gick och la sej i Ofelias säng. Där låg dom och skrattade och busade jätte länge. Alla deras kläder är från MeToo.

Får se om jag får några fina kort i em kanske.
/Elisabet

Ledig!!!

Gomorron!!

Onsdag och min lediga dag..=). I dag ska vi inte stressa runt som yra höns som vi gjorde förra onsdagen utan bara ta dagen som den kommer...ingen stress!!! Ska bli sååå skönt!! Solen skiner dessutom,kan det bli bättre...ha ha snacka om att måla upp en bild, låter som jag ska ligga i en hängmatta hela dagen medans barnen sitter o tittar på med tindrande ögon. Vi får helt enkelt se vad den landar men skönt o inte ha massa in planerat.

Som ni förstår när ni ser mina bilder så har våran kamera ballat ur så det blir att önska sig en ny,fyller ju på lördag... Så Ronnie hoppas du läser detta o fattar piken=). Kolla bara på Elisabets bilder kontra mina suddiga..hmmm.

Dagens outfit:



Winnie har klänning från Metoo helt ny i butiken o Emmie har en tröja från molo.

Eftersom varken jag eller Elisabet knappt läst en blogg innan vi startade denna så e vi super glada om vi får lite hjälp på traven. Har ni nga tips eller ideér på vad ni tycker vi ska skriva om eller ta upp här i bloggen så blir vi jätte glada. Maila oss på [email protected] el, [email protected] . Vi har haft väldigt struligt med våran data kassa men så fort vi får ordning på den så e tanken att vi ska öppna en web butik, känns spännande. Därav ideén att börja blogga, och det kan vi tacka våran grann butik Sweet för som tipsade oss om det. Så tack Linn o Tina<3 (sweetstar.se).

Ha en riktigt bra dag alla!!!

Kram Annika

Teckningar!!

Tillhör du den kategorin som badar i dina barns teckningar=)...Det gör jag, herrgud va mkt som produceras både hemma o på dagis. "Åhh tack" vad gullig du e säger man med ett leende när teckning 500 hamnar i handen o sen lägger man den i en låda och allt som oftast i en annan korg(papperskorgen). Usch va hemsk man känner sig. Men jag har nga favoriter från varje år som jag sparar. Och dom allra finaste hamnar på kylskåpet=)




En sådan här hänger numera på Winnies rum, så himla bra. Finns i butiken o kommer från Kids concept o kostar 259:- .




Denna härliga vår!!!

Vilken härlig vår vi har. Just när man tror att vädret har blivit lite stabilt och man vågar tro på våren, då kommer det snö! Men den ser inte ut att bli så långvarig. Det som är mest jobbigt är att jag får släpa med så mycket kläder till dagis. Overall om det är kallt, och jacka och överdragsbyxor om det är varmare. Allt måste ju finnas där, för jag vet ju inte hur vädret är när dom ska ut. Man vet ju aldrig från dag till dag vad barnen ska ha på sej.
Igår när jag jobbade så kunde jag inte låta bli att ta med en klänning hem till Ofelia. Inte för att hon behöver någon mer... men jag kunde inte låte bli. Den är så himmla söt. O den var lika fin på.



Klänningen är från MeToo och Malcolms tröja är från Mexx. Byxorna är från Villervalla.

     

Som vanligt så lär Malcolm sin lillasyster bus så fort han får tillfälle. Här håller han på att öva henne på att göra grimaser. Och hon lär sej fort. Snart kommer det att vara grimaser på varenda kort jag tar.



Efter att jag lämnat Malcolm på förskolan så brukar Ofelia få titta på film medans jag dricker kaffe. Det är så himmla skönt. Här ligger hon på bordet och tittar på Fifi.
Just nu ligger hon och sover lunch så nu ska jag dricka kaffe...
Ha en härlig vårdag.
/Elisabet



Tisdag=)

Gomorron alla!!!

Gissa om jag blev förvånad när jag slog upp dom små blå i morse o det var vitt ute..blir lika chockad varje år med alla dessa väder omslag! Vi som rensade bort vintern i butiken igår...o hängde ut mera vårmössor,kepsar o solhattar. Ni som behöver vårjacka o överdragsbyxa till era barn..ut o kolla i butikerna. Börjar redan bli utplockat, skumt kan tyckas när  våren knappt har börjat men vi får ju jackorna redan i början av feb.

   

  

Här är ett litet axplock av vårens didriksons sortiment. Vi har även en jacka i marinblått. Det prickiga setet är ett fleece fodrat regnställ som oxå finns i lila. Perfekt på hösten men även nu mellan vinter o vår. Har haft sånt på Winnie sen hon började på dagis o fröknarna har berömt mig..ha ha. Så slipper man dra på ett regnställ över overallen..så dom ser ut som små michelingubbar. Men smaken e olika!

 

Har även snygga vår jackor från Helly Hansen. Och grymma överdragsbyxor med förstärkning på knäna. Sen har vi jackor från villervalla,metoo,hummel.

Ha en bra dag!!! / Kram Annika




Ny vecka!!

Haloj!!

ja, då var det måndag igen,lika förvånande varje gång hur fort en helg går. Man hinner knappt börja njuta så vips börjar en ny vecka. Tur att man trivs så bra på jobbet att det inte känns så jobbigt o att barnen diggar dagis. Här e vi på väg till dagis...känner mig som en paparazzi fotograf nu förtiden. Har alltid tagit mkt kort men nu..ha ha. Kameran e med överallt=). Så passa er...

   

Emmie har på sig en villervalla jacka o mössa & Winnie har en jacka från Helly hansen o mössa från Nova star. Båda har gråa super coola mysbyxor från Hummel med lång mudd nertill o hummelmärket i rumpan. I like!!!

Nu e det fylla på varor som gäller för våran del o städa upp kaoset från i lördags. Ska nog försöka komma ut lite i vårsolen under lunchen.

Ha en bra solig dag alla<3 / Annika


En hektisk dag är slut.

För en gångs skull så sov barnen ganska länge imorse. Annars brukar dom alltid vara uppe med tuppen på helgerna när man kan sova. Efter frukosten var det dax för bushuset. Det första Malcolm gjorde var att vägra gå in i rummet där alla barn var, för han ville inte ha på sej en blå väst. Typiskt han. Det släppte självklart efter en liten stund. Sen var det full rulle. Ofelia oxå. Hon och Emmie sprang runt och hade jättekul. Åkte rutchkana, hoppa studsmatta och discorummet var favorit.


Malcolm i rutchkanan. Han har på sej en Quicksilver skjorta som är riktigt snygg nu till våren.

      

 
Idiscorummet. Ofelias topp från MeToo kom nu, den är så himmla söt. Byxor från Mexx. Emmies outfit från Molo.



Vi kom hem strax efter 13 och klockan 14 var det dax för nästa kalas. Malcolms dagiskompis hade kalas. Snacka om att det har varit en riktig kalashelg. 3 kalas på 2 dar... Malcolm var helt slut ikväll och somna som en stock.
Nu ska jag kolla klart på Beck sen är det dax för sängen.
/Elisabet

Bushuset!!

Haloj!!

Yes, ett år kvar till nästa gång:)...

Morgonen startade m,att Winnie vaknade,hörde mig själv säga "tyst det e natten fortfarande,gå in o lägg dig igen" tills jag insåg att det var rätt ljust i rummet. Kollade på klockan o den visade kvart i 8. Hoppsan... dax att dra igång dagen...borde ju vara vi som kommer först till bushuset. Winnie fick välja klänning själv o det blev blommklänningen f,molo. Emmie fick syskon matcha lite idag så hon fick tröjan f,molo med samma mönster fast m,pärlplattemönster på armarna. Här sitter dom i Emmies rum o leker lite med fifi medans vi gör i ordning oss.



Sen var det då bushuset...det bara vällde in ungar f,höger o vänster o Winnie var helt stissig, hon fick massa paket o sen la vi av dom i kalasrummet..sen var det leka järnet som gällde tills det var dax för korv m.bröd o glass. Efter det fick dom leka lite till o sen var det godispåse o Hej o tack!!! Phuu nu e vi hemma, jag e helt slut. Emmie sover som en gris o Winnie har fullt upp med att packa upp sina presenter o leka med dom. Som sagt ett år tills nästa gång=)..Tack alla som var där och för alla fina presenter. Winnie e helt överlycklig!!

     

   

   

Ha ha Elisabet var helt slut efter disco dansen o alla åk med småtjejorna i rutchkanan..Susanna o Maya fick oxå dra ett strå till stacken med alla turer ner med Emmie.Tack sötizar!!
 
Ha en härlig söndag em, alla glada<3 /Annika


Kallt var det.

Idag har det varit kallt. Inte ute i det fina vårvädret, men inne i parkeringshuset var det inte ett dugg varmt. Jag och Jill stod där och sålde kläder på löpande band. Och frös. Händer och fötter var som is bitar. Men roligt var det, och otroligt mycket folk. Det är så himmla kul att när Kungälv ordnar något sånt här, så kommer det folk.

Så ikväll ska jag bara sjunka ner i soffan och titta på Robinsson och äta godis, och försöka få tillbaka värmen.

Tack för idag alla som var i parkeringshuset och handlade.


/Elisabet


Camden market!!

Haloj!!

Vilken dag!!! Hade inga större förväntningar på garage försäljningen idag men oj va mkt folk. Blev helt paff när det slog till redan vid 10. Så kul..hade dessutom bra drag i butiken oxå.  Så skönt att få rensat  på lagret, o glada kunder=)..Inte varje dag du kan köpa ett diesel linne för 20:-.



Söta Jill o Elisabet stod nere i garaget o frös fötterna av sig!! Lite dålig bild här nedan men ni ser  hur mkt folk det var redan vid 10 bläcket!!



Ha en mysig Lördag kväll. Själv ska vi ner till Lena o Freddie på middag. Ska bli super mysigt!! Och imorgon bitti bär det av till bushuset! O sen kan jag änligen bocka av det på listan..längtar=).. Kram/ Annika

Utflykt i vårvädret.

I dag bestämde vi oss för att hitta på något roligt. Eftersom Malcolm är ledig på fredagar så är det mysigt att göra något. Vi bestämde oss för att sticka till ankdammen tillsammans med Malcolms dagis kompis William och hans mamma och lillasyster. Eftersom det var så fint väder så gick vi ner. Malcolm och William cyklade hela vägen dit och hem. Hur duktiga som helst! Det är så himmla mysigt att hitta på saker med barnen, för man ser hur kul dom tycker att det är.


Overall från Molo, mössa från Nova Star.

  Hmmm, vad ska jag hitta på för bus...

Självklart hittade dom det lerigaste stället som fanns på hela lekplatsen och gjorde chokladtårta!!. Lite leriga blev dom.


Jacka och byxa från HellyHansen. Mössa från Villervalla.

Efter denna heldag ute så ska jag bara sitta i soffan och njuta, och ladda inför garageförsäljningen imorgon.
(Till middag grillade vi för första gången i år. Det var verkligen gott. Synd bara att det var för kallt för att sitta ute.)

Ha en trevlig fredags kväll.
/Elisabet

Trevlig helg!!

Nu sover mina busungar...så tyst o härligt!! Snart e det tv-tajm..antar att det blir tidig läggdax för mig oxå idag med tanke på att jag e helt slut!! Och så e det marknad i garaget imorgon så det e tidigt upp..,spännande å se om det blir mkt folk eftersom det e första gången dom testar det. Vi ska ivarje fall sälja tidigare säsongers varor för 20 spänn plagget o så säljer vi ut  våra fodrade converse för 50 spänn.Billigt va? Så kom å fynda=)...




Här sitter Emmie o kollar på Bolibompa..(klänning från metoo o tights likaså).

Ha nu en riktig härlig helg!!! Hoppas vi har våren med oss=)

Gonatt o Kram /Annika 

Sol sol sol!!

Gomiddag alla!!!

Vilket underbart väder...,men jag får njuta av det lite senare då jag slutar tidigt idag. Nu e det packa upp varor som gäller,.Kom ju massa varor igår igen. Jag som redan har spräckt min budget vad det gäller tjejorna. Ni anar inte hur det kliar i fingrarna när det kommer nyheter,..=). Åhh vilka nyheter då,färgsprakande klänningar o kjolar o toppar från metoo. I like!!!!! Kom en super cool t-shirt på kille...en Anton t-shirt han som gillar djur som helst ska se lite hemska ut. En scary fish t-shirt=). ett par super snygga rutiga bermuda shorts...m.m

  

Igår var det ju Winnie födelsedag, blev ingen riktig uppvaktning på sängen då Ronnie började super tidigt..kändes sådär o gå in o sjunga ja må hon leva vid fem bläcket. så det fick bli ngn present när hon vaknade o så blev det nga mer på kvällskvisten. Det blev möbler till det nya dockskåpet,pyssel...m.m. Min kära sambo älskar golf, ibland tror jag han gillar golfen mer än mig..haha...Så Winnie fick ett medlemskap på gullbringa o ett riktigt golfset med bag o hela kittet. Hon tittade skeptiskt på kartongen när hon öppnade det...kollade på Ronnie o sa..pappa jag älskar golf!! Vi vet dock inte om det var för att hon verkligen älskar golf el,för hon visste va pappa ville höra=). Vi får se nu när säsongen drar igång....

                
(Winnie har på sig en Stjärnklänning(189:-) o tights(139:-) från Villervalla.)

Hörs senare.!!/ Annika

Det gick bra!

Efter att ha varit väldigt nervös inför idag så gick det jätte bra. Våra snälla grannar hjälpte oss med att lämna Malcolm på förskolan så han slapp vara där för tidigt.
Halv 9 var vi på Östra och då fick hon emlasalva (bedövningssalva) på båda handerna och båda armvecken. (Syns på kortet) Hon började som vanligt skrika så fort hon fick syn på en sköterska. Men efter en liten stund slutade hon. Både jag och Robert var lika förvånade över det.  En timme senare var vi tillbaka, och hon var jätte glad, tills dom stack henne och injecerade vätskan. Då skrek hon, och tårarna sprutade.
Efter det var det bara att fördriva tiden i 4 timmar. Vi åkte till Allum.
När vi kom tillbaka var hon så trött så ögonen gick i kors. Hon somnade på 1min i vagnen. Sen sov hon sej igenom hela röntgenundersökningen. När den var färdig lyfte vi i henne i vagnen igen och sedan in i bilen. Hon sov hela tiden och vaknade inte fören i Kungälv. Bättre kunde det inte gått. Men en sån dag tar på en så jag är helt slut.



Bandage på båda armarna. Topp och tights från Mexx, kjol från Villervalla.



Var tvungen att ringa och berätta vad som hänt...

Mellan 17-18 var jag i butiken (så Monica fick komma hem och fira Winnie som fyller år idag), hur mycket fina MeToo kläder som helst har kommit idag. Man vill hellst ha allt, det är så mycket fina färger. Ska skynda oss att packa upp och få ut det i butiken.
Sov gott. Det ska jag.
/Elisabet

Nova star!!!

Påfyllning av Nova stars super snygga harems jeans...Båda tjejorna har dom o dom sitter som ett smäck!!!



Sobea...

Nu har dom äntligen kommit, yogabyxan från Sobea..Gravid el,icke gravid...dom e grymma. Jag kommer bo i mina=). Så f-låt älskling nu kommer du få en myspys sambo=)


(Linnea agerar modell..detta e velouren och den finns även som en tunnare bomullstrikå.)

Nu får barnen snart använda sina molofleecar...längtar. Igår fick vi en liten försmak på våren o framför allt när vi satt på altanen i lä. Här kramas dom tajta polarna!! Ofelia o Emmie.



Ha en bra dag!!! Kramar Annika

 

Äntligen!

Äntligen känns det som om våren kanske är på väg. Man vågar inte riktigt hoppas fören det har varit fint i några dar, men nu känns det som om det går åt rätt håll.
Idag har jag bara varit hemma och inte gjort nått. Riktigt skönt. Vi har varit ute och lekt nästan hela dan.



Malcolm har som vanligt åkt inlines. Han har på sej en fleece från Molo, och byxor från Nova star.



Ofelia kan inte åka inlines men hon är duktig på sin Fiffi sparkcykel. (Overall från Molo)

Imorgon ska vi till Östra med Ofelia på återbesök. För ett år sedan hade hon njurbäckeninflammation och fick en liten skada på ena njuren. Så imorgon ska hon på gammakamera röntgen. Dom injecerar ett radioaktivt läkemedel som söker sej till njurarna som dom sedan röntgar med en speciell kamera. Det känns lite halv jobbigt. Sist skrek hon nela tiden. Hoppas det gåt bättre imorgon. Från det att hon har fått injeceringen så måste det gå ca 4 timmar innan röntgen, så imorgon blir en lång dag.

Ha en bra natt.
/Elisabet

Ledig dag!

Haloj!!

Idag har jag varit ledig...el,ledig o ledig=). Det beror allt på hur man ser det. Är inte alls så trött när jag har jobbat som jag är en onsdag. Morgonen började med en frukost dejt..Susanna o grabbarna kom hit och åt, barnen lekte järnet o jag o Susanna fick tjöta av oss på en stol i solen på altanen. så göööt!!! Givetvis blev det en glass paus i soffan för busungarna.


( Casper har en t-shirt från Ida T med hajar på, & Anton en t-shirt med ödlor från Mexx o Winnie en top från Metoo.)

Sen var det dax att ta en promenix till Karina o hennes två sessor o äta lunch. Där var det livat!! Där blev vi bjudna på lunch o kladdkaka..mums filibabba..känns som jag redan har gett upp beach 2009=). Kan verkligen inte hålla mig ifrån sötsaker.Löv it!! Här ligger småtjejorna o busar under Evelines loftsäng. Tilda,Emmie o Felicia.

Medans dom stora tjejorna hade lekt klart bullerbyn på utsidan så kom dom in o kolla lite på Hannah Montana. Första gången Winnie såg den,känns som hon tappa intresset rätt fort. Hon e en riktig Astrid Lingren tjej hon. Det e jämt rollspel, o då e det Madicken,bullerbyn,Lotta m.m som gäller. Har hon ingen o leka med så får Emmie vara med, men winnie tröttnar fort när Emmie inte fattar ngt..konstigt..ha ha ,när hon står o ropar Britta el,Kerstin efter henne..
          

Sen var det dax att gå hem, en grym utmaning att hålla Emmie vaken då hon inte hade sovit middag. Men jag lyckades fick stanna på vägen o gunga lite. Sen kom Emilie o Lilla Edith förbi o hälsa på innan dom skulle upp till sälen igen,så mysigt. Sen var det två tjejor som stupa i säng..och jag lovar att jag kommer göra d-samma snart!! Men först ska jag ner o slå in den sista presenten till Winnie som fyller 5 imorgon. Lillskiten börjar bli stor=).

Kram /Annika


Pino äter=)

Idag när vi kom hem från dagis så ville tjejorna ut o leka...det underbara med det här vädret e att alla kommer fram från sitt ide,där man har boat hela vintern..så det var fullt med barn o föräldrar vid lekplatsen. Hoppas nu detta vädret håller i sig....

När det var dax att gå hem ville Ofelia följa med Emmie hem o leka..o dom lekte super bra! Jag hörde inte "min" en ända gång utan dom dela med sig!! Kors i krösamoset=) Sen kom Robert för att hämta Ofelia o då ville Emmie med dom hem. Så hon åt middag där..ha ha 2år o redan tajta polare..



Sen var det lite mys i soffan o gonatt!!! Ronnie min kära sambo brukar läsa för Winnie medans jag får svarte petter o får läsa för Emmie...hon e riktigt mammig på kvällarna...Nu börjar det bli lite variation på böckerna men Pino ska läsas varje kväll. suck! Pino äter frukost,pino leker med bilen,pino går ut.....

Gonatt, dax för tv soffan!! /Annika


En helt vanlig morgon.

Hur tidigt jag än sätter klockan på morgonen så får jag alltid stressa. Självklart känner barnen på sej det och blir inte direkt mer samarbetsvilliga. Men av någon konstig anledning så lyckas jag alltid ändå lämna Malcolm i tid på förskolan.

Från att ha levt på risgrynsgröt på "tub" sen i sommras så vill Malcolm helt plötsligt bara ha havregrynsgröt! Självklart får han det eftersom det är bra, men det innebär ytterligare 5 min på morgonen. Ofelia vill oxå helt plötsligt ha gröt (hon är ingen frukost tjej), men hon vill ha "bebisgröt" (pulvergröt från 8mån). Tur att det fanns lite kvar från den tiden, annars hade det blivit en tuff morgon.

       

Efter frukosten hinner dom som vanligt spralla upp varandra och små bråka lite, vilket innebär att det blir lite småjobbigt att ta på ytterkläderna. Fokus är INTE på mej och vad jag vill att dom ska göra! Men det är ganska svårt att bli arg på dom för dom är så otroligt söta när dom ligger och brottas på golvet och i soffan.




         

Idag har Ofelia på sej topp och tights från MeToo, kjol från Villervalla.
Malcolm har tröja och byxor från Molo. Zipp tröjan på nästa bild är från Nova star.
Just nu är det väldigt svårt att få kort på Malcolm där han inte gör någon min som ni ser, men det är lite charm med det oxå.





Idag har jag och Ofelia ätit lunch i uterummet. Det var varmt! När man sitter där så känns det verkligen att våren är på G.
Nu ska jag gå och sätta mej där och slappa. Man måste passa på när Malcolm är på förskola och Ofelia sover middag och man har det alldeles lungt och tyst...

/Elisabet

Vår!!!!

Gomorron alla!!!

Vilket underbar vår väder!!! Men det e jobba som gäller...kommer säkert vara stendött idag, kanon väder o tomt i plånboken...så här dagarna innan barnbidrag o lön! Idag ska jag jobba med Linnea, våran gulliga medarbetare. En glad o go tjej, Det är hon som har hjälpt oss komma igång med bloggen...för hon e själv en bloggdrottning=).Samt en grym barnvakt till mina barn...Barnen älskar henne.



Linnea som lägger i kassan, för nu e det snart dax att dra upp gallret o börja dagen!! Hoppas ni får en helt fantastisk dag!!



Trots vädret idag blev det overall på morgonkvisten när det skulle ut o lekas på dagis.Trots allt kallt i skuggan. Stannande kvar o hjälpte fröknarna lite o tog på Emmie sin "pride"overall från molo.Ha ha. Man ser vart hon e ivarje fall=).

Kram Annika

En trött dag.

Idag har det varit en trött dag. Inte för att jag vet varför, men jag har liksom inte riktigt kommit igång. Men vissa dar är ju såna. Hoppas bara inte att det är några mer sjukdommar på g.
Lite lättare blev det ju när Pippi kom och hälsa på på morgonen.



En väldigt bestämd Pippi som ni ser.

Egentligen skulle vi åkt till vårat landställe, som ligger på Bohus-Malmön, denna helgen. Men tyvärr blev det inte så för Robert åkte på halsfluss. Så himmla synd, för jag hade verkligen längtat dit. Vintern är helt underbar där. Alldeles lungt och stilla och det enda man hör är havet (och alla pensionärer som bor där året runt). Även barnen blir alldeles rofyllda när vi är där.
Jag kan ju inte påstå att jag längtade mindre när jag tittade på alla sommarkort därifrån (kanske lägger upp lite såna nån dag), för sommaren på Malmön är helt oslagbar.  Får verkligen hoppas att vi får någon helg utan kalas snart (nästa helg ska Malcolm på 3 kalas) så vi kan åka dit.
Här är ett kort från förra gången vi var där. Vi är på lekplatsen som ligger 3min från vårat hus.
För övrigt ligger allt (affär, resturang, bad, bageri m.m) ca: 1-5min från huset. Helt perfekt.



Här har Ofelia på sej en Didriksson jacka och Helly Hansen överdragsbyxor. Dessa överdragsbyxor är verkligen helt super. Båda barnen har såna och jag hade inte klarat mej utan. Verkligen nått jag rekomenderar.

Nu är det sovdax för mej om jag ska lyckas vara piggare imorgon än jag varit idag.
Natt natt / Elisabet


Edith!

Då har man jobbat färdigt för idag, slutade "tidigt" idag...så det var Elisabets tur att  ta kvällspasset=). Mamma har varit inne idag oxå trots att hon e ledig måndagar. Är marknad på lördag i garaget nedanför butiken, a la London Camden market . Ska bli kul. Har rensat ut en hel del från lagret som vi ska sälja för 20 spänn plagget o fodrade converse som vi kommer sälja billigt.

Glömde lägga ut en bild från kalaset igår på Johans o Emilies hund som dom har skaffat..Har blivit faster..hi hi. Edith heter hon,världens goaste..T.o.m Winnie som e hundrädd i vanliga fall föll för denna charmiga hund...Emmie var livrädd,jag o Emilie bröt ihop av garv när Emmie klättrade o sprang så fort hon såg den. Hon vänjer sig väl antar jag=).

Nu ska jag laga lite mat..Tänkte bara visa en bild på Winnies outfit idag. T-shirt o Kjol från Nova star o tights från Katvig..
Ha en bra kväll!!!


Redo för natten!



Det första Malcolm frågade idag när han vaknade var om snön var borta så han kunde åka inlines. Annars brukar väl dom flesta barn vara glada när det finns snö!?! Efter frukosten tog han på dom och sen hade han på sej dom i princip hela dan, med undantag när han var tvungen att gå in och äta. Man köper alldeles för mycket onödiga och dyra saker till sina barn, men det är väldigt kul när man köper nått som blir så använt och uppskattat som Malcolms inlines. Då är det värt varenda krona!

Morgonen började som vanligt med att Ofelia inte skulle byta natt blöjan, och inte ta på sej kläder. Men när jag då inte gjorde det utan struntade i henne och gick ner, då blev hon arg! När jag då försökte så ville hon inte igen...o så där höll vi på tills vi skulle gå ut. Så om det är någon som har bra förslag på hur man hanterar dessa envisa 2 åringar så skriv!!!
När vi väl kom ut (alla med kläder på) så var båda barnen som änglar. Dom lekte och hade kul hela dan (kan bero på att alla grann barn var ute oxå).
Men idag har vi verkligen varit ute hela dan, hela familjen. Helt underbart. Det där dåliga samvetet som man har haft hela vintern för att man är ute för lite med barnen och hellre sätter på en film till dom börjar så smått försvinna.
Det är så himmla skönt att ha en dag när man inte har några måsten och bara kan vara med barnen. Tyvärr har man inte så många sådana dagar. Det finns alltid en miljon saker som man MÅSTE göra innan man har tid att leka. När man väl har tid så är det sovdax! Tänk vad upptagna vi vuxna är.

På kortet har Malcolm på sej en av favoritpyjamasarna med Blixten. Den kommer från Max Collection. Jätte härligt med kortärmat och shorts nu när våren närmar sej.

Nu är det sovdax för mej. Imorgon halv 7 kommer byggarna och gjuter plattan för våran tillbyggnad. Så vi lär väl vara uppe med tuppen imorgon. Kul!

/Elisabet

Fullspäckad Söndag!!!

Haloj!!!
 
Som sagt en fullspäckad söndag...som började "för" tidigt!! Halv 6 vaknade Emmie o ropa att hon hade bajsat, hmm kul! Tror ni det var lätt att få henne att somna om när blöjan var bytt....Icke som nicke,hur pigg som helst!! Ända lyckades vi inte komma ner till frukostbordet förrän vid 10-tiden. Så skönt o slippa stressa...

Sen var det dax för dammsugning, eftersom Emmie nu har börjat läsa Emma böckerna så har hon givetvis läst Emma dammsuger...ni vet när Emma sitter på dammsugarn å åker med...men vi har ju centraldammsugare, men det är inget som hindrar Emmie inte. Här tar hon sig en åktur på dammsugarslangen. Lite jobbigt o dammsuga bara..hmmm! (Idag har hon på sig en dalmatintopp från molo o svarta stjärntights till).



Dagen fortsatte med Barndans på sportlife för Winnie...o sedan vidare till Bollebygd för ytterligare ett kalas denna helgen. Pappa fyllde 61år igår samt att Winnie blev firad av sin Mormor o morfar, Moster Tina o Emilie o Morbror Johan o Johan. Lyckan va total när hon fick sitt efterlängtade dockskåp..(för övrigt nr 2) Så nu står både Småland o Stockholm i hennes rum. Fick även en sparkcykel som blinkade rosa..coolt! O prinsessklänning o klackskor..ha ha+ en massa pyssel.(Winnie har på sig en jeansklänning från Mexx ).


Nu ska jag gå o sussa..helt slut!! By the way så klarade lillstumpan att se nästan hela melodifestivalen igår..somna lagom till omröstningen. Å tur var väl det då hennes nya idol Molly bara fick 2 poäng och kom sist=).

Gonatt Kram alla...hörs imorg!!

Mina goingar.

 

Hejsan.
Här sitter mina goingar och myser i soffan. Dom sitter o väntar på hela släkten som ska komma på Ofelias 2 års kalas. (Tröjorna är vårnyheter och kommer från Molo och Quicksilver. ) Men nu sover dom båda gott i sina sängar.
Malcolm ville titta på melodifestivalen, men innan första låten var slut så bad han om att få gå o lägga sej, inte säjer man nej till det... Han var trött för han har varit ute hela dagen och skottat bort den sista snön så han kan åka inlines imorgon. Gissa om han var arg när det började snöa för några dagar sedan, då hade han precis fått sina nya inlines.
Ofelia som är 2 år har ett sånt j-la humör så jag blir tokig. Allt kan hon själv (tror hon), man får inte byta blöja, inta ta på kläder, inte hjälpa till med någonting. Efter en dag med hennes humör sover man gott. Men det går ju över, och för det mesta så är hon alldeles, alldeles underbar. Precis som en 2-åring ska vara!
Ha en bra natt.
Kram Elisabet

Lördagsmys!!!

Haloj!!

Då var det lördag o äntligen kan jag börja njuta av den=)...Har varit ledig idag men det har varit kalas för Winnie som blir 5 i dagarna. Gick hur smärtfritt som helst men snacka om att det tar på krafterna...Helt slut!! Maskeradkalas, å alla tjejorna var utklädda till små söta prinsessor..o givetvis var färgvalet rosa...tills Winnie helt plötsligt gjorde ett Petra Meade inhopp o bytte till snövit klänningen istället, mitt i kaoset.

Med tanke på Petra Meade så e det schlager som gäller ikväll, fick lite ont i hjärtat i går när Winnie hade kompisar hemma o dom pratade om vem dom skulle rösta på...O Winnie såg ut som ett frågetecken,men hon spelade med & när tjejorna hade åkt hem talade hon om att hon hejade på Amy Diamond men nu när hon hade åkt ut så heja hon på Molly Sandèn. Så hon ska få sitta med ikväll o se sin nya idol..ha ha om jag så ska spänna upp tandpetare i ögonen på henne=).

Ha en trevlig kväll alla!!! (Nu e det bara o ladda för nästa helg då det e kalas nr.2 på bushuset!! Vad e det med dagens barn egentligen eller rättare sagt barnens föräldrar!!! 2 kalas när man e ynka 5år...Men jag kan inte utesluta ngn,bra el,dåligt..vet inte! Men magkänslan säger bra!!)

Kram Annika


Butiken


Om oss

Småtufft slog upp dörrarna i augusti -05 och ägs av mor och dotter. En stor anledning
till att butiken startades är barnbarnet Winnie.


Vi tyckte det var skönt att slippa åka till Göteborg för att få tag på unika barnkläder med
hög kvalitet. Hos oss hittar du allt från baskläder till det lilla extra i alla prisklasser.

För oss är det extremt viktigt att kunden går ut från vår butik och känner sig helnöjd med
allt från service till presentinslagning. Tanken är att man lämnar Småtufft med en känsla
av kvalitet. I butiken har vi storlek 44-152 cl.
Vi erbjuder alla våra kunder öppet köp i 10 dagar.

För att hålla oss uppdaterade åker vi på modemässor och läser mammatidningar för att
kunna erbjuda det senaste inom barnmodet.

Välkommen till oss


Annika, Monica & Elisabet


Våra varumärken

   

  

  

   

  

  

Kontakta oss

Små tufft

Västra gatan 59
442 31 Kungälv

Tel: 0303-130 02
Fax: 0303-130 02


E-post:
[email protected]
 E-post: [email protected] 


Öppettider

Små tuffts öppettider:

Måndag - fredag 10.00-18.00
Lördag 10.00-15.00


Tel: 0303-130 02
Fax: 0303-130 02


Välkomna!


Här finns vi!

Vi finns på Västra gatan 59, inne i klocktornets galleria mittemot mammacaféet
i centrala Kungälv. Karta »

Välkommen till vår nya blogg!


RSS 2.0