Nu är det inte långt kvar till jul. 2 måna...

img_3683 (MMS)

Nu är det inte långt kvar till jul. 2 månader. Snart dax att börja tänka på julklappar. Ett bra tips är badrock från Hummel. Jätte skön kvalité och fina färger.


Fredag!

What a day:-)..Säga vad man vill om Vikinga marknaden, de må va riktigt mycket skit men du kan allt fynda ett å annat oxå. Kul när det händer något om inte annat:-)Trots trökigt väder så har det periodvis varit massa att göra både i butiken och ute på marknads ståndet... Så vi e grymt nöjda!! Tusen tack!

Nu e det snart dax för tacos och fredags mys med Elisabet och barnen..Grabbarna ska ner och kolla på bandyn med en plunta i fickan så dom lär vi inte se röken av mer ikväll:-))) Så snart massa mys! 



Winnie i Desigual top! Finns även i turkost. (stl.3-14 år.)

Ha en grymt härlig helg!! //Kram Annika♥


Vikinga marknad!!

Idag, fredagen den 29/10 är det dax för höstens årliga vikinga marknad. Vi har plockat ihop massa grymma fynd. Tanken är att vi ska stå på utsidan, utanför Jeanettes men vi får se hur väder gudarna har tänkt sig det hela. För häll regnar det så kommer vi stå inne i klocktornet utanför butiken.

Så kom å fynda,hoppas vi ses!!!!

/Småtufft

P.S Vi lär höras i helgen men för alla som inte läser bloggen på helgen..Ha en grymt trevlig helg!!!!

Onsdag!!! 27/10

Onsdag fm och regnet öser ner på utsidan. Har Winnie hemma från skolan idag då jag kände att vi behövde en återhämtar dag alla tre...Vi e grymme förkylda hela bunten. Så idag blir vi inne för att kurera oss, så mycket mys och lite måsten.





Coola svarta Hummel tights med bakfickor och fickor framtill och Molo`s katt tröja:-)

Läste precis på aftonbladet att en kvinna i 30-års åldern omkom nu på morgonen i en olycka utanför Kungsbacka. Hade kört in ett grävmaskin släp. Hennes två barn på 2 och 5 satt i baksätet och klarade sig med lindriga skador. Fy, blev så illa berörd att jag nästan började lipa. Tänk va livet kan ta en vändning. Tänk hennes sambo och föräldrar som för en stund sen fått det tunga beskedet. Och på barnen...hua. Får en att inse att man måste leva i nuet och ta vara på varje sekund!!!!

Ha en grym dag alla!! Och kör försiktigt.....

P.S. Snart dax för en ny blogg tävling, håll utkik...:-)

Kram Annika♥

Tisdag!!

Hej på er!!!

Nu kom Villervallas härliga velour program i multiranden!! Så fint...



Ha en grym dag så hörs vi lite senare:-))))...


Måndag!!

Ny vecka och nya möjligheter...och lön:-). Veckan börjar kallt men det ser ut att bli en fantastisk dag när jag kollar upp mot takfönstret och ser att himmlen är knallblå!!

Hoppas på lite nya varor idag och trevliga kunder!! Hoppas vi ses:-)



Ny klänning från Metoo som kom i fredags.

Har även fått en söt tunika från Fransa. En liten försmak...snart är det ju jan/feb och då kommer massa Fransa till både tjej och kille:-)



Kram på er!! Hoppas ni får en kanon dag /Annika♥


Söndag!!

Haloj!!

Söndag eftermiddag och helgen börjar lida mot sitt slut. Har haft en grýmt bra helg som resulterade i massa spontana besök med härliga vänner. Skönt att inte alltid planera så mycket utan bara ta helgen som den kommer:-)..

Först spenderade vi hela lördags fm med min fina vän Maya och hennes grabbar. Mys♥



Oliver i Metoo t-shirt och Nova star byxor och Hugo i Tumble n dry t-shirt och Nova star byxor.

Och sen fortsatte en riktigt trevlig kväll med god middag hos fam.Persson,så idag har vi varit bra sega och slappa. Så sega att vi bjöd in oss själva på söndags middag hos mamma och pappa:-). Så nu återstår det badning och sen gonatt för dom små liven och sen blir det magplask i soffan för min del:-)..



(Metoo tunikor och diadem från checkmate.)

Ha en fortsatt fin Söndag!!! Så hoppas jag att vi ses imorgon i butiken:-)

Kram Annika♥

 


Efter 1 1/2 timmars bergsklättring så blev...

img_2159 (MMS)

Efter 1 1/2 timmars bergsklättring så blev det fika på stranden. Supermysigt. Grillen var inställd för i år, men den åkte fram igen till middagen. Malcolm tittade lite förvånat och undrade om man kan grilla på vintern oxå. Gott var det iallafall.   Elisabet.


Fredag!!

Fredag igen, det är inte klokt va fort en vecka går. Det är jag som kör på här hela dagen till klockan 18. Står redan och gäspar så det känns som det kommer bli en lååång dag. Men så fort ni trevliga kunder kommer och jag får babbla lite så blir jag pigg igen:-).

Elisabets bror Robert var precis här med söta Charlie..Var bara tvungen att knäppa ett kort.Han e bara sååå söt.



Här i Molo overall och Quiksilver mössa:-).

Nu susar ytterplagg,mössor och vantar ut ur butiken. Har haft några riktigt grymma dagar. Märks att folk som inte hade lusten att köpa vinterkläder i september har vaknat upp och insett att nu e der dax:-).

Ha en fortsatt fin fredag och mys nu ordentligt!!!

Kram Annika♥


7 minus var det imorse! Hela morgonen gick...

img_0168 (MMS)

7 minus var det imorse! Hela morgonen gick åt till att plocka fram och namna vinterkläder. Nu är det dax att åka och byta till vinterdäck på bilen. Självklart behöver vi nya i år så vi blir 7000:- fattigare, men vad skulle vi annars gjort för pengarna? Elisabet.  (Ofelia i molo jacka och Malcolm i quiksilver jacka.)


Utmaningen!


Hej gomorron på er!!

Hoppas allt e bra, min och Emmies lediga dag har nyss startat. Har precis pusslat hela våran pussel samling så nu ett kort blogg inlägg innan det e dax för att styra kosan ner mot Kungälv för lite ärenden.

Fick igår ett uppdrag här på bloggen från en "gammal" skolkompis som heter Jessica(bollesjessie.blogg.se) Man ska välja ut ett kort som betyder x-tra mycket. Och det var minsann inte det lättaste,efter ha kollat igenom några bilder så var det en självklarhet...att hela min lilla familj skulle vara med, så tillslut blev det de här:-)



♥♥♥

Sen skulle man skriva ner 3 saker som ligger en varmt om hjärtat.

- Min familj..både min lilla och stora:-) och mina underbara vänner.
- Mitt företag som jag har någon slags hat kärlek till:-)Mest kärlek tack å lov..:-)
- Huset i Hunnebo, en oas där hela tjocka familjen har plats för att umgås och bara vara.

Listan kan förmodligen göras mycket längre men nu har jag hållt mig inom ramen 3. Eller? Och jag skulle vilja skicka vidare utmaningen till:

Elisabet- Kollega,granne och grym polare.
Linnéa- Hjälper oss på Småtufft,passar barnen och är även våran privata bartender;-), kul och se vad en utan barn väljer för bild. (nejaos.blogg.se)
Och till sist, goa Linn på Sweet.( sweetstar.blogg.se).

Have a nice day!!



Me and my girls♥


Tisdag!

Hej!!

Hoppas ni har fått en bra start på veckan:-).. trots det burriga höst vädret. Just nu öser regnet ner här i Kingriver och jag och Eisabet passar på att hänga om lite i butiken. Vi blir inte nersprungna direkt så något får vi hitta på så vi inte går ner i viloläge:-)...

Kan säga att min snart planerade november resa inte känns helt fel, längtar massa...!!Tänk att halva resan nästan är längtan innan, att ha något att se fram emot! Lovely<3



Lotta och Emmie vid poolen förra året!

Men nu passar snarare än sådan här bild in bättre..



En gosig liten villervalla bebbe med villervallas fleece overall och mössa:-)

Eller vänta lite nu, skulle snarare säga att den här bilden passar in bättre idag:



Imorgon Onsdag den 20/11..barnbidrags dagen:-) kommer vi ha ett grymt erbjudande på just regnställ. Vi kommer ha 30% på Boardman set från Didriksons. Det är dom fodrade regnställen som vi har "promotat" mycket under åren. Så passa på!!!Nämn blogg i kassan så får du rabatten.

Ha en fortsatt fin dag!!

Kram Annika♥








Hummel nytt i butiken. Vi har beställt en ...

img_6056 (MMS)

Hummel nytt i butiken. Vi har beställt en jul kollektion från hummel i år, och den har redan börjat dimpa ner i butiken.


Bobux!!

Vi har även fyllt upp vårat Bobux lager..Så nu till alla små söta fötter finns det massa fint att välja mellan igen. Och för er som inte vet vad bobux är, så är det våra populära små skinn"tofflor"som sitter som ett smäck på foten. Och det bästa av allt, dom sitter på och eftersom det är äkta skinn så formas dom efter foten och andas och håller värmen nu när det börjar bli kallt på golven:-).. 


Fundering.....!!!!???

Bara denna veckan när jag har sålt overaller och jacka/byxa till er kunder så är det väldigt många som säger att dom inte ska använda den sk.fin overallen på dagis utan den ska dom ha hemma. Varför?? Enligt mig så måste det vara bättre att ha en bra overall som håller dom varma och torra på dagis när dom är ute och man själv inte kan kontrollera om dom är varma och goa.För det är ju inte lätt för en förskole fröken och hålla koll på alla barn. Hemma kan man väl ha den där "billiga och inte bästa kvalitèn"overallen för du går ju in om barnet känns kallt och fryser. Eller, har jag fel???

Bara en sak som ploppade upp och som jag har funderat en del på!!


Söndag!!

Då var man hemma igen efter en helt fantastisk helg i Hunnebo. Så nu är man lite ny energi i bagaget inför veckan som kommer:-). Tjejorna har varit hemma och myst med Mormor i helgen. Emmie sov hos Ofelia i går och det hade gått super bra. Så man kan säga att vi har haft det bra på "var sina" håll:-)

Imorgon är det dax för jobb och vardags kaoset igen. Har massa projekt att fixa och trixa med så det ska bli kul!! Får ständigt mail om våran web-butik och vi jobbar på att hitta en bra lösning. Vi har inte varit nöjda med nuvarande då det har tagit så otroligt mycket tid. Tid som vi känner att vi inte vill lägga nu när barnen är så små. Men vi har lite andra ideér som vi snart hoppas det ska bli verklighet av....

Påfyllning av dom coola I dig denim jeansen(Unisex)!! Finns även till "mamma".





Ha en fortsatt härlig söndag!! Kram Annika♥


Den här otroligt fina klänningen dumpade n...

img_2032 (MMS)

Den här otroligt fina klänningen dumpade ner hos Småtufft idag. Super fina brodyrer på bröstet och på volangen längst ner. Pris=399.


Måndag!!

Måndag morgon, knallblå himmel och solen skiner..Men i skuggan är det riktigt kallt. Fick ett sms av Elisabet imorse där hon skrev..Vad ska du ha för jacka på barnen i dag?? Och till svar fick hon: Ingen aning, beslutsångest! Det blev tillslut skal jackan och en fleece under men hur länge klarar man sig på det? Läste i Gt i helgen (dock inget facit) att nu kommer kylan..Så gör er beredda!! Nu börjar det bli riktigt utplockat på ytterplaggen dessutom så vänta inte allt för länge!! Jag vet att många väntar på REAN, men vi ska ha is i magen i år och inte rea ytterplagg i januari då vi vet från tidigare år att folk har panik i feb, mars för det finns inte att få tag i något. Rear vi då så har vi inget att erbjuda våra kunder och det känns inte bra.

Dax att pimpa dom små liven med en go och varm fleece overall. Och ja, dom små klarar sig på en fleece hela vintern då dom ligger nerbäddade i en vagn eller i en baby björn där dom får kroppsvärme från oss. Får jätte många frågor från kunder: Men räcker denna verkligen hela vintern? den känns så tunn? mm. Jag har haft Molos fleece overall på mina tjejor och då har vi dessutom varit i fjällen i massa minus och aldrig har jag känt att dom har varit kalla.



Fleece overallerna vi har nu.. Villervalla,Molo samt Metoo.

Helgen har varit tipp topp. Lugn och skön och inte massa måsten. Givetvis har helgen kantats av massa kalas. Här är Winnie på väg till Fridas bowling kalas. I sin Desigual klänning och Metoo leggings.



Dax att göra en lista till våra prao elever. Malin är kvar även denna veckan och så har vi en ny tjej som heter Sara. Det värsta är att nu den andra veckan så blir det grymt svårt att hitta på arbets uppgifter så dom har att göra hela tiden.. Men men..dax att trolla med knäna:-)))

Ha en fantastisk vecka alla goa och glada!!!

Hörs snart igen!!! Kram Annika♥

Kvällspromenad på Draget. Just nu kan det ...

img_6585 (MMS)

Kvällspromenad på Draget. Just nu kan det inte bli bättre. Elisabet.


Nu är vi äntligen på Bohus-Malmön. Efter f...

img_0670 (MMS)

Nu är vi äntligen på Bohus-Malmön. Efter frukosten blev det en långpromenad i bergen. Barnen klättrade på och jag o Robert fick snällt följa efter. Annars händer inte så mycket här, men det är det som är så skönt. Blå himmel och strålande sol, barnen leker med grannbarnen och jag dricker kaffe på altanen. Ibland är livet för bra. Elisabet.


Fredag!

Fredags myyyyys!!! Tjohooo fredag idag och det är inte klokt hur fort en vecka går. Idag blir det simmis med tjejorna och sen blir det idol och massa mys. Har ledig helg så det blir lugna puckar för min del..I like:-)

Guldkvällen igår blev lyckad, ingen folkanstormning direkt men en hel del tog sig ner för att shoppa och mingla runt lite. Kul att folk dyker upp när det väl händer ngt i lilla Kungälv!!! Snart e det nog dax för en liten myskväll hos oss här på Småtufft/Sweet med massa bra erbjudande!!!Eller hur!!!??



Winnie i morse med kläder från Tumble & Dry. ( Det ser ut som hon har två tröjor med det är en som sitter ihop).

Ha en fin fredag alla underbara!!! Hörs snart igen<3 Kram Annika

GULDKVÄLL I DAG!!!

GULD KVÄLL!!!!

Idag torsdag mellan 18-20 är det x-tra öppet här i Kungälv med massa bra erbjudande som jag skrev tidigare i veckan. Nu har vi bestämt vad vi ska ha men vi avslöjar inget här...;-) Vi vill ju ha ner er till oss ikväll!!! Sweet har oxå grymma erbjudande...Så missa inte detta!!! 

Hoppas vi ses<3...

 


Tisdag den 5:e okt!!!

Gomorron!!!

Hoppas ni alla har fått en god start på veckan. Måste säga att det är bra segt att gå upp nu när det är så mörkt och ruggigt ute. Som ni förstod på Elisabets inlägg så gick modevisningen jätte bra och dom var super stolta efteråt:-) Så det känns inte som sista gången vi kör ut ungarna på en catwalk;-).

Nu på torsdag är det GULDkväll i Kungälv. Alla butiker har öppet till 20.00 och dom flesta kommer ha erbjudande mellan 18-20. Vi kommer ha massa bra erbjudandande..Dom avslöjas på torsdag..mest för att vi inte har kommit på dom "super bra" erbjudande än..Men snart så;-)



Cool Anton med Metoo jeans och Quiksilver t-shirt.



Anton och Casper.(Casper med Nova star byxor och Metoo t-shirt,finns även i rött.)



Finger vantar,mössor och härliga fuskpolo kragar från Villervalla med karborre baktill. 

Ha en härlig tisdag..Nu e det dax för mig att åka ner till jobbet. Vi har två goa praktikanter på Småtufft/Sweet, Malin och Linnea. Så nu blir det ordning och reda på torpet. Dom får oss att tända till lite oxå och ta tag i massa spöken som hänger över oss.!!!

Kram Annika♥

Modevisning!

Igår var det modevisning i klocktornet. MQ, Sweet, Walk on, JC, Jeanetts, Klcotornets blommor och Småtufft var med. Vi hade samlat ihop en hel drös med barn bara för att vara säkra på att i alla fall några skulle gå. Våra små kände vi inte direkt att dom var så pålitliga. Men alla gick ut på scenen och ingen var ledsen! Det blev super lyckat. Det var 2 visningar. En kl 12 och en kl 14. Efter båda visningarna var det direkt över till leksaks affären för att inhandla mutorna. Men det var dom väl värda. För er som missade så kommer här lite bilder från Småtuffts catwalk.


Det började med att Sebastian kom ut på skateboard.
















Tack alla underbara barn som ställde upp för oss!! Ha en mysig söndag och slappa ordentligt, för imorgon är det måndag igen. Elisabet.

RSS 2.0