Måndag!.

Hej alla!

Måndag och ny vecka igen..kan ju inte säga att det har varit en rogivande helg direkt med alla aktiviteter så jag var tröttare än någonsin när klockan ringde imorse. Och barnen oxå vill jag lova, jösses!! Det var nästan så jag fick rulla ur dom ur sängen och trycka på dom kläderna ta dom under armen och raskt iväg. Emmie vill absolut ha någon pippi tröja på sig..och det går sådär med att lura henne att loggan till villervalla är herr nilsson:-)..Men det var grymt så länge det varade... Tur att vi får Pippi kläder till våren..men då ger jag mig i backen på att hon e betuttad i någon annan figur:-)...grrr!


Ni måste bara komma å titta på höstens nyheter från Villervalla! I like♥

Idag har vi fått gjort en hel massa på jobbet jag å Elisabet...Fick ordning på tonårs hörnan, ska bara göra den sista finishen imorgon:-).. Sen har vi gjort en villervalla vägg, blev super bra. Innan hade vi det på en gondol som det heter på golvet, men då hade man svårt att se alla modeller. Så nu är Nova star där istället. Ni får komma å titta hur det blev!!! Vi e grymt nöjda..

 = Prisvärt och massa coola kläder från128cl -152cl.

Ni har väl inte missat att Molo fleecarna har kommit!!

 

 

Nä, dax att ladda framför ett nytt avsnitt av Lipstick jungle..så bra!! Ha ha vilken såpa "lover" jag är. Längtar även tills idol drar igång..rätt mysigt när fredagsfinalerna drar igång och man har något att titta på:-)

Kram å gonatt alla glada!! Och ett jätte tack till alla söta kunder som har handlat järnet i helgen. Det e tack vare er vi finns♥ / Annika♥


Fullt ös medvetslös!!

Haloj alla!!

Hoppas eran helg har varit bra!! Min har varit kanon dock ingen rast å vila här inte:-). Igår jobbade jag och det var super mycket att göra...så kul men svettigt:-) Efter jobbet drog jag hem och bytte kläder sen bar det av mot Rosstock där Ronnies farbror Lars och Maja bor..där var även hans faster Gerd samt hans kusiner och kusinbarn..Var super trevligt!!! Så det blev sent hem...



Glass i stora lass:-)


Så idag fick jag ställa klockan så vi kom upp i tid till Antons 6-års kalas på bushuset på Backaplan..och där var det fullt ös vill jag lova!! Tre timmar höll kalaset på..ljudnivån var av den högre kalibern..jösses va slut jag är i huvudet nu!! Längtar efter att klockan ska gå så det är tid att gå å lägga sig:-)



Anton 6år..yeah!!!





Anton visar brorsan sina paket..





Söta Alicia. (tröja från Metoo.)

Men det e några timmar kvar, ska se om jag får tag på min kära bror och se om han kan hjälpa mig med en sak på Småtufft,.Och Winnie ska snart ner till simskolan..så spännande:-)

Igår medans jag jobbade var Winnie på Davids 6-års kalas på gatan...Hennes outfit är en skjortklänning från Mexx!



Kram på er!! / Ha en fortsatt härlig söndag!!

Annika♥

Filmtajm??

Febern har inte gett sej idag heller. Men det är tur att det finns alvedon, för det var bara att ta några och sen iväg och jobba. Och det har verkligen varit att göra idag. Nu börjar man märka av att folk börjar titta på overaller och jackor. Även om det känns lite tidigt för vinter plaggen ännu så blir det utplockat ganska fort.
Jag och Robert skulle ju se filmen "Män som hatar kvinnor" igår, men vi fastnade framför Kristallen isället, så ikväll ska vi göra ett nytt försök.



Malcolm och Ofelia har på sej morgonrockar från Schisser. Dom är helt grymt bra och sköna. Det är två knappar ovanför skärpet som gör att den sitter på bra, för annars tycker jag att morgonrockar har en förmåga att öppna sej och glida ner på barn. Höstens morgonrockar har just anlänt till butiken och det brukar vara en bra julklapp att önska sej.
Ha en bra kväll!!
Elisabet


Trött och bad.

Jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv som jag har varit idag. Typiskt när man är ledig, men det kanske är därför man blir trött för man slappnar av, plus att jag har lite feber. Men dagen har rullat på ändå. När Robert kom hem så åkte vi till simbadet som vi hade lovat barnen, även om varken jag eller Robert kände för det. Men vad gör man inte för barnen.
Båda var som fiskar och slängde sej i från kanten och hamna under vattnet och kom upp och skrattade. Det var verkligen jätte mysigt att göra något med hela familjen.
Efter var det dax för fika. Dom valde inte dom minsta bullarna så klart.

Nu ska jag och Robert titta på "Män som hatar kvinnor". Egentligen skulle jag och Annika sett den på bio när den kom, men tiden räcker inte till, och nu finns den på DVD.
Godnatt. Elisabet.

Fredag!!

♥Haloj!!!

Fredag och vi har haft full rulle i butiken..märks att våra kunder börjar känna av att hösten e på väg..herregud vilket trök väder det e ute. Har sålt ett å annat regnställ idag som ni förstår:-) plus massa annat skoj. Har t o m fått lite snurr på overallerna och vinter jackorna..Så tänk på att inte vänta allt för länge om ni är kräsna och vet precis vad ni vill ha..eller rättare sagt "barnen"..vet. ha ha. Tycker det är mer å mer dom som bestämmer när man lyssnar på dom små liven i butiken...

Mina små troll inan dagis i morse:-)



Winnie i klänning från Metoo och tights molo.



Emmie i Molo klänningen och tights från Metoo.

Idag börjar dock inte helgen för mig, jobbar imorgon oxå.. (Önskar jag kunde trolla mig till Rhodos där för närvarande Linnèa göttar sig på en solstol just nu:-).. Hoppas det blir att göra imorgon oxå..ska försöka få i ordning på"tonårs" hörnan en gång för alla..Ibland önskar man att dygnet hade fler timmar...!!Men men...dax att sätta igång med fredags käket..som idag blir varma mackor..yummi:-)

Ha en underbar fredags kväll...Kram /Annika♥

Bollebygdstripp!!

ZZZZZZzzzzzzz...gäsp!! Det kan inte vara roligt att läsa våra "trötta" inlägg:-)..men jag måste säga att det e såå kul att trots våran svacka och hel stressade period att ni ändå följer oss här på bloggen. Betyder mycket♥..





Mysiga fleecar från Metoo..74-98cl. Finns även i blå/grön på kille och i en lila på tjej.





Handmålade stövlar från Maximo...149:-

Kom precis hem från "jobbet" och hela familjen snarkar.. kul kvalitets tid med familjen:-)Not!..tur att det inte e så ofta. Direkt efter jobbet var vi en sväng förbi Bollebygd och lämnade en blomma till Emma och Anna som "ny"öppnat sin butik. Emma har haft dam och herr i en annan lokal i Bollebygd tidigare men nu har Anna som har butik i Ubbhult och Emma slått ihop sina påsar och ska tillsammans driva "fröken Emma och lilla jag. Så ett stort LYCKA TILL..



Är det inte riktiga bebbar så e det dockor som gäller:-).(Lipfish)

Tidigare idag var vi och träffade söta Terese på DIESEL..och handla in för våren -10. Massa fint som vanligt, man bir bara helt köpgalen..men  vi lyckades hålla band på oss..trots värsta socker kicken..ha ha (dom har alltid världens godis skål på bordet.) Trots att Terese erbjöd oss att ställa fram fruktskålen istället så banga vi..så det går sådär med att vara nyttig som ni förstår...tur att det bara är ett inköp kvar:-)

Nä, jösses va klockan tickar dax att  göra som resten av "la familia"..snarka!!!

Gonatt å kram på er! /Annika♥

Triss i tjejor på besök!

Haloj alla!!

Hoppas allt e tipp topp med er!! Idag har jag haft en grymt  härlig ledig dag...med en super lugn förmiddag och sen när vi äntligen hade kvicknat till åkte vi ner till kungälv och gjorde några ärenden. Sen när vi kom hem kom Jenny i föräldragruppen förbi för att umgås lite med sina tre små sessor. Hon fick oxå med sig Emmies spjälsäng hem i bilen, så nu blev vi av med den..gött!!

Så nu har vi rensat huset på baby saker så nu får det inte bli en tredje..men en av oss är grymt sugen på en liten till..gissa vem??



Helt rätt..Emmie!! Hon fixade och trixade med stackars Ronja..ha ha. Men hon e nog rätt van med två systrar som älskar att hjälpa till:-)





Ronja,Tilda och Emmie..

Stora syrrorna såg vi knappt röken av, märks inte att dom inte har lekt på ett tag:-)



Winnie och Julia leker med dockskåpen..Jag fick inte gå med en gång..dom ville givetvis visa sin värsta grimas först...



ha ha..dom e för söta!!

Näe nu luktar det mat i hela huset..dax att gå ner och ta ut potatisen ur ugnen.

Kram på er alla!!! / Annika♥

Onsdags morgon.

Morgonen började med att Robert, som är ledig idag, fick åka iväg och hämta panel. Så nu äntligen kan vi snart få gjort iordning våran hörna för lite större barn. Vi ska bara få upp den på väggen oxå...
När han kommer hem nu så är det dax för mej att åka och jobba, hoppas att det kommer något spännande idag, kanske lite mer Didriksson??

Min lilla prinsessa i sin favorit tröja från NovaStar. Kjol från Diesel, tights från Katvig.

Prinsen i Quicksilver tröja och Molo jeans.
Nu är det dax för mej att åka. Vi hörs antagligen ikväll.
Elisabet

Mer varor i butiken!!

Haloj alla!!

Nyss hemma från en lång dag på jobbet!! Som har gått i ett som vanligt,..det var något nytt..INTE!! Nu är som sagt lite ytterplagg på plats men vi väntar förbrilt på mer..Väntar fortfarande på tre byx & jack set från Didriksons samt termobyxor. Och hela Helly Hansen ordern..Men den som väntar på något gott....!!!

 
Denna jacka har vi fått samt en rost färgad. settet e på ingång, får den i färg som synes samt en cerise och en blå jacka.


Overaller har vi i svart, röd, lila samt blå. Och byxor i svart är på ingående oxå.



Helly hansens jackor, får även en i marin blått. Samt byxor till givetvis.

Idag fick vi påfyllning på checkmate stället, så nu finns det massa spännen diadem etc igen..och våra stor säljande små hårband som vi säljer som smör..perfekt för barn/bebis med tunt och lite hår.

  

 

  

Lite smått å gott som kom idag!!

Fick även några prinsess tröjor idag..enligt mig,ugly!! Men mina tjejor skulle offra allt för en sådan, och känner jag mig själv rätt så e det inte svårt att räkna ut att mina små sessor kommer vandra omkring med varsin sådan snart!! Men shit vad dom måste briljera för att få en sådan:-).. Ska visa bild på dom på torsdag.



Vårat skylfönster som jag lova att fota..har satt upp lite mer på väggen idag bara..Såg lite tomt ut i ena hörnet. Synd bara att dockorna är stelbenta som få..och inte bjussar dom på några leende heller:-) Trökmånsar.



På dagis parkeringen..en till trökmåns:-)..(Winnie i Metoo och Emmie i zebra klänning och tajts från Lipfish,).

Nä, nu e det dax att sätta på burken och bara slappa!! Ledig imorgon, sååå lyxigt!! Så imorgon slipper ni inte undan mig!!

Kramiz å gonatt / Annika♥

Kväll igen.

Nu är vi hemma igen i vardagen efter en härlig helg på Bohus-Malmön. Vi har äntligen målat klart huset så nästa gång som vi åker dit så kan vi bara njuta och inte göra nått.
Idag kom Didrikson äntligen. Så nu finns det overaller och jackor i massor. Vi väntar fortfarande på jack-byx setten, men dom borde komma när som helst.
Idag kom oxå en super cool Molo jacka på tjej.


Idag var det fotbolls match på våran gräsmatta och småtjejerna stog på våran altan och hejade på.

Ofelia i Mexx och Emmie i Molo (höstnyhet).
Från och med idag ska jag och Annika vara duktiga och försöka komma igång med våra kvällspromenader igen. Undra hur länge det håller...men nu ska vi gå ialla fall. Ha en bra kväll.
Elisabet

60 års fest och & 6 års kalas...

Haloj alla!!

Söndag idag och trots ledig dag så har det varit en hektisk dag:-)..ingen vilodag här inte..!!! Nä det har städats och röjts och sen ett besök till IKEA..som man inte ska åka till på en söndag!! Att man aldrig lär sig..jösses va folk. Men vi fick handlat en säng till Winnie och lite smått å gott..pga att det tog så lång tid fick vi stressa järnet till min älskade gudbarns 6-års kalas för nära å kära och nästa vecka är det kalas på bushuset som gäller för han och sina polare:-)..



Ha ha Winnie var med på Ikea..( klänning och tajts från Metoo.)hon var så nöjd och tyckte hon satt bekvämt på "soffan"..Ronnie hatar IKEA, så han och Emmie var hemma. Men vi fick med oss mormor och Johan och Emilie.

Anton blev glad över sitt star wars lego som han hade önskat sig..



Här med..ehöö jag e bättre på Barbie och tjejsaker:-)...någon gubbe från star wars helt enkelt:-)



Emmie och Anton ska hugga in i tårtan. (Emmie i en höst klänning från Metoo.)

Igår var vi i Hindås på överaskningsfest för min Pappas syster Ann-Britt som fyllde 60år. Alla syskon till henne var där samt barn och barnbarn så vi var 45 personer. Så det var full rulle hela dagen och kvällen med grillning, tipspromenad, spotta råtta och tal m.m Barnen hade super skoj så dom såg vi knappt röken av på hela kvällen.



Emmie på lekplatsen brevid lokalen där vi va. ( Helt klädd i Diesel. Tröjan är en höst nyhet )



Winnie( i Molo, även där är tröjan en höstnyhet "rosesky" )



Söta Klara i Molo tröja(höstens) och Levis kjol.



och söta Maja även hon i Molo.



Och Klara och Elin. Släkten gillar oxå Molo som ni ser:-)...Inte bara jag.



Winnie och Alfred tog av sig skorna och doppa fötterna i vattnet..



Och Coola Alfred i rutchkanan..



Emmie valde och äta lite chokladkakor..samtidígt som hon rocka loss på stolen..med andra ord släktens pajas..höll låda hela kvällen:-) Ahhhh



Emmie rymde med godispåsen på kvällen och ville dela med sig till Klara. Och istället för att spela golf valde dom att gå banorna.



Winnie o Alfred valde dock det hedliga sättet:-)

Nä, dax att sova..Ronnie står fortfarande i Winnies rum och pustar å stånkar för att få ihop sängen..det var tydligen ett monster projekt då det är med extra säng under och hej å hå..Han hade sett fram emot soffan och avslutningen på solhiem cup. Så Winnie ligger i våra sängar nu så vi får bära över henne snart!! Emmie ligger i Winnies gamla..inte hel nöjd med det men hon somnade tillslut...hon saknar sin spjälsäng:-)

Kram på er och GONATT!!! / Annika♥

Lördag...

Gomorron!!

Härliga underbara lediga lördag..herregud vad man värdesätter helgerna nu igen efter att man har börjat vardagen. Ligga å dra sig och bara strosa omkring å greja utan någon tid att passa. Ska snart ner och handla för en rolig träff som vi ska på lite senare i em..vågar inte skriva ut det då det är en surprise fest..ifall hon skulle vara här inne och läsa bloggen,man vet aldrig. Återkommer mer om det senare idag eller imorgon..beroende på hur sent det blir ikväll.

Ska oxå snart ner och handla present till mitt gudbarn Anton som fyller hela 6år imorgon..herregud va tiden springer iväg, Lill plutten har verkligen börjat nollan..så stort! Nästa år är det Winnies tur..jösses amalia!!



Jag å Anton♥



Winnie å Anton för x-antal år sedan...ha ha



Söta Anton nu..(hummel t-shirt.)

Nä nu e det dax att sticka till affären, förresten nedan är dom nya hummel tightsen som kom igår..som jag skrev om på bloggen igår.



Kram på er ha en riktigt bra helg!!! / Annika♥

FREDAG!!!

Gonatt alla!!

Hoppas ni har haft en härlig fredag.. har som vanligt varit en hektisk dag på Små tufft, slitsamt men fruktansvärt kul. Men tyvärr går det ut över bloggen lite men jag lovar att snart bättra mig när allt har lugnat sig en aning!! Samt ungarna börjar använda lite mer höstnytt:-)..Shit va trist det är med samma paltor på varje kort, ni måste vara super trötta på dom oxå. Så jag lovar även där att det ska bli ändring på det;-)



Winnie i sin nya hummel zip och solhatt från Maximo.. (P.S. Idag kom även leggins från dom, i samma färg som tröjan.)
.
Idag efter dagislämning åkte vi och gjorde ordning skylt fönstret. Blev jätte mysigt med alla leksaker som vi snällt fick låna av fröknarna bus. Har även satt in en gammal skolbänk..från många år tillbax, samt lite dockor med våra fina kläder såklart!! Bild kommer snart jag lovar...hann aldrig med det idag.



Innan dagis idag..den nya Nova star tröjan och jeans från Levis.



Ap ungen..efter dagis med mariekex som muta:-)...(Molo tröja och hummel byxa).

Gonatt mina vänner!! Hörs imorgon

Kram Annika♥

Godmorgon...eller lunch.

Nu är det äntligen fredag. Sista dagen på inskolningen. Idag var hon hur glad som helst när jag lämnade och hon sprang in och började leka. Så himla skönt.
Vi hade planer på att åka till Bohus-Malmön idag, men med det här vädret så är jag tveksam, vi kanske åker imorgon bitti istället om vädret är bättre.
Jag och Malcolm har varit på Småtufft hos Annika hela fm och gjort i ordning skyltfönstret. Det blev super fint. Vi har fått låna lite leksaker från Fröken Bus (leksaksaffären i kungälv) som vi har i skylten så det händer lite annat än bara dockor som står rätt upponer. Malcolm var jätte duktig som var med, fast det var lite tråkigt, så när han ville ha några pokemon kort så kunde jag inte säga nej.
Nu är det lunchdax för oss och om en stund ska vi hämta Ofelia.

Nya NovaStar tröjan är vrekligen super fin på.
Bokhyllan i bakgrunden skruvade jag och Robert upp i går kväll. Det blev kanon bra.

Malcolm gör som vanligt miner när jag tar kort. Quicksilver tröja.
Hejsvejs.
Elisabet

Inköp..jobb..sova:-)

Gokväll!!

Japp, då var sommaren tillbax med besked..what`s happening?? Nu..när man helst av allt vill att hösten ska komma!! Känns hel skumt och ni tycker säkert att jag e helt knäpp, men just nu längtar jag faktiskt efter hösten, tända ljus, lite bra tv och kura ihop i soffan. Och givetvis få använda alla höstnyheter på barnen..

Idag fick vi hängt ut all Nova Star, imorgon fm hänger vi ut massa nytt Villervalla som kom idag.Ni förstår vad det ramlar in varor..efter jobbet åkte vi till Novhotell och köpte Metoo för sommaren -10..massa fint som vanligt och svårt att välja.Och det gick som vanlit sådär att hålla budget..Hmm



Erkänn stört cool jacka. Passar grymt bra till både pojk/flick..499:-


Älskar dessa mys brallorna!!!

Gonatt alla från en trött och urtråkig bloggare...

kram Annika♥ 

P.S Nu  håller vi tummarna för att resten av Molo kommer imorgon samt Didriksons..för jösses vad det frågas om det just nu:-)..trots sommar värmen vill folk gör klart vinter kittet så fort som möjligt!

NOVA STAR!!!

Heje, gokväll..

Sitter här vid datorn och stirrar rakt in i den..totalt nollad. Ändå har jag varit ledig idag så det borde finnas lite mer energi kvar att ta av..men icke som nicke.

Har ivarje fall haft en riktigt bra dag..tog det super lugnt på förmiddagen och sen drog vi ner till ankdammens lekplats och mötte Susanna och grabbarna..där var det fullt ös och när det var dax att fylla dom med ytterligare "energi" blev det restaurang gyllene M:et som fick vip-besök av familjerna taikons..ha ha fullt ös medvetslös:-)









Fullt ös som ni ser:-) (Emmie i Molo och Winnie i HH och Roxy.)

Sen tog Susanna med sig alla fyra barnen hem och jag drog till små tufft för att göra lite ärenden, b l a löste jag av mamsen lite då Linnèa ligger sjuk hemma..Krya på dig vännen!! Sen när vi kom hem var det som vanligt femtioelva barn på gården och full rulle..så vi fick släpa in dom på middag och nu är Ronnie och tar in Winnie. Emmie sover sen en timme tillbaka..

Längtar oxå efter kudden..P.S. Idag kom det något jätte kul till Små tufft...nämligen NOVA STAR!!! Yippi, I like..så mycket fint...ska försöka få upp det så fort som möjligt imorgon.



 

Bara ett litet axplock av det som kom idag...

Kram å gonatt alla fina / Annika♥


Klippdax!

Var 8:de vecka är det kalabalik på Studio S i kungälv. Då kommer hela familjen Warper ner för att klippa sej. Alla utom Robert. Först är det Malcolms tur, sen Ofelias, efter det tar Robert med sej barnen hem och jag stannar kvar HELT SJÄLV och klipper och färgar. Den här gången gick det jätte bra med Ofelia oxå.

Malcolm börjar för att visa lillasyster hur still man ska sitta.

När man är klar får man välja färg. Idag blev det orange och grön.

Ofelia satte sej i stolen helt frivilligt idag.

Även hon ville ha orange och grön, samma som storebror självklart.
Idag gick det även bra på förskolan för Ofelia. Emmie var ledig men det gick bra ändå. Hon hittade en anna tjej att leka med. Även sovningen gick bra.
Idag kom Nova Star till butiken så imorgon ska jag och Annika försöka få packat upp det. Sen på kvällen är det inköp för MeToo. Fullt upp med andra ord.
Elisabet

Äntligen kväll.

Vilken dag. Jag har nog inte suttit ner i 5 min på hela dagen. Morgonen började med att Ofelia satt i soffan och skrek och grät:
-JAG VILL INTE ÅKA TILL DAGIS!!!
Då sa Malcolm att:
-Jag tror inte heller att jag vill mamma!
Vad gör man?
Men båda blev lämnade och dagen hade gått jätte bra för båda. När dom var lämnade åkte jag och köpte färg, sen till småtufft och måla. Köpte med lunch och åkte och hämtade Ofelia. Somnade henne och åt lunch. Väckte henne och åkte och hämta Malcolm. Hemma i 20 min tills Robert kom, sen ner till tandläkaren och lagade ett hål. Tillbaka till småtufft och måla en gång till sen på inköp för HellyHansen i gbg. Tillbaka till Kungälv och till Maxi och handlade...så nu är jag helt slut och ska gå och lägga mej.



Malcolm, Ofelia och Sofia vattnar grannen Christinas blommor...hoppas att dom inte har blivit dränkta.
Om din blommor dör Christina så vet du varför och vem du ska skicka räkningen till.
Malcolm i Hummel shorts och Molo tröja, Ofelias tröja och tights från Mexx och kjolen är en höstnyhet från Hummel. Super fin mjukis kjol.

Så här orange blev väggen i skylten. Den kommer nog att synas i alla fall.
Godnatt.
Elisabet

Vår jackor i massor!!

Hallå!!

Då var vi hemma igen..har varit på inköp för Helly hansen vår -10. Som vanligt fina jackor..jösses vad vi ska sälja jackor till våren. Kommer ha Didriksons,Molo,Ticket to heaven,Villervalla,Metoo och Helly Hansen. Ett super brett sortiment, så att ni kommer ha världens chans att hitta något som just ni söker till era små liv:-).. Allt från klassiska och enfärgade i alla möjliga färger till "sticka ut" jackor.

I butiken idag har det varit å göra mest hela tiden så när Linnèa började vid ett tiden så tog jag mig en lång lunch ute på stan..så lyxigt! Fick sällskap av mamsen, mysigt:-). Gissa vilken färg vi valde till skyltfönstret..orange!!Knall orange, blir nog riktigt bra, hoppas jag:-).det lär synas om inte annat! Så det var bara för Elisabet att hoppa i målar stassen idag igen.Hon kanske byter branch snart:-)



Nytt i kakfatet..Wienerbröd och biskvier.



Body från the beatles..99:-

Barnen har haft en mindre rolig dag idag..inte alls på humör, antar att förkylning är på G. Båda är lite hängiga. Så Tack snälla Robert som passade våra barn en stund så Ronnie kunde åka ner och fixa en plats på simskolan till Winnie nu till hösten. Blev såå glada när det gick att lösa...Så nu blir det både simskola och dans skola till hösten:-)..Antar att det bara är början till alla aktiviteter som kommer plusas på genom åren..hmm.



Innan dagis..(Winnie i Metoo klänning med trekvartsarm, höst nyhet!, Emmie i Lipfish och Molo.)



Visa att det är en liten blomma vid kanten, syns inte när Winnie sitter så.

Ha det bäst!! Sov gott, sängen nästa!!

Kram Annika♥

Lipfish!

Gomorron!!

Ett litet snabb inlägg såhär innan jobbet..då jag vet att när jag väl har kommit dit då e det kört. Då existerar inte datorn för mig utan då är det 100% butik och kunder om gäller. Är en riktigt hektisk period nu i butiken..så sorry för dålig blogg uppdatering.

Nu e det dax att åka ner och sätta igång och packa upp Nyheter, Elisabet ska måla i skyltfönstret i mellan inskolningen:-)  så vi kan börja skylta om där snart..phuh. Igår kom det lite lipfish och Mexx så det e det som ska packas upp samt lite lådor next level. Hoppas på ytterplagg och regnställ idag.

 

 

Lite av det som har kommit till butiken. (Lipfish).

Näe dax att gå ner å äta frukost och slita barnen från bolibompa. Efter jobbet idag är det inköp Helly Hansen inne i stan. Köpa lite vårjackor och överdragsbyxor vilket för övrigt är grymma, då dom är förstärkta vid knäna.

Ha en bra dag alla!! Höres ikväll!

Kram Annika♥

Jobbig lämning.

Nu kommer bakslaget. Det gick lite väl bra med att lämna Ofelia på förskolan förra veckan. Idag sa hon redan i bilen att hon inte ville, för hon ville vara hemma. Så jag fick bära in henne på förskolan och lämna över en väldigt skrikande Ofelia till personalen. Det är fruktansvärt jobbigt och gör ont i hjärtat, men det går ju över. När jag ringde en stund senare så satt hon och Emmie och målade och sjung "ja må hon leva".

Pussel barn. Molo tröjor och Hummel och Mexx byxor.
Just nu är jag och Malcolm hemma själva och myser, för han börjar inte fören imorgon. Ha en bra dag.
Elisabet

Söndag på jobbet!!

Gokväll alla!!

Tycker nog allt att söndags kvällar är rätt mysiga trots att helgen är slut och det e dax för jobb och dagis imorgon. Min förkylning har lättat lite så det var nog bara en light version jag åkte på..peppa peppa. Vågar inte vara morsk än:-)

Som Elisabet skrev så tillbringa vi några timmar på Små tufft idag..är riktigt nöjda med dagsverket.. Men jösses amalia vilket kaos det var i mellan mutorna. Emmies och Ofelias ljudnivå är inte att leka med direkt..!! Men som sagt, det kommer bli super bra när det blir klart med våran  "tonårs"hörna. Så slipper dom se en å annan body på vägen in..vilket är rätt töntigt i den åldern.



Här grejar små tjejorna bakom disken..(båda med byxor från Mexx.)



Dom stora har siktet inställt på ngt..vet inte vad dock.(Höst nyheter från Hummel.)



Flitiga Elisabet med penseln i högsta hugg...



Dom nya pyjamasarna med blixten på som jag lova visa er!! Coola va?

Vi är egentligen inte jätte för alla dessa blaffiga tryck men vi inser att det är många som är det och det efterfrågas en hel del..så vi har beställt lite.Framför allt nattkläder och underkläder men oxå lite sortiment. Så ni ser, ni bestämmer en hel del i slutändan:-)

Nä, gonatt på er..dax att ladda batterierna så man e pigg på jobbet imorgon!!

Kram Annika♥

Hektisk dag.

Fm började med att jag åkte och köpte färg. Sen åkte båda familjerna taikon till småtufft. Malcolm, Ofelia, Winnie och Emmie sprang omkring som tokar och skrek och bråkade och lekte. Ronnie och Robert skulle hjälpa oss att vända på två paneler som varit felvända länge, antagligen tyckte dom att det var så där halv kul eftersom dom var ute och tog mer än 1 öl igår. Men nu är det gjort, och när dom åkte hem så fick jag målat väggen som vi ska ha med större storlekar. Den blev svart.
Efter det var det träff med föräldragruppen från när Malcolm var liten. Vi träffades och var vid en lekplats. Jätte mysigt. Det ända problemet var att när vi kom hem vid halv 6 så hade jag inte ätit varken lunch eller middag.
Det är tur att det finns pizzerior!!!

Tänk om vi hade haft råd med nått sånt här på våran tråkiga gård.

Eller såna här snurr stolar. Man gick inte rakt efter en tur i denna stol. Malcolm i Hummel tröja och Mexx shorts.

Robert fick hålla i Malcolm så att han inte ramlade.

Även Ofelia provade. Hummel tröja och Diesel jeans.

Fika är gott. Malcolm och William sitter på ett bord och njuter.
Imorgon är det förskoledax för Ofelia igen. Hoppas att det går lika bra imorgon så hon inte har hunnit ändra sej under helgen. Sov gott.
Elisabet

Förkylning och bullbak!!

Haloj!!

Ville bara säga gonatt...helt slut, har åkt på stans förkylning. Ont i halsen och hela baletten.Har varit ensam hela dagen med tjejorna då min kära sambo är ute och slirar med sina kompisar. Skulle träffas vid halv ett redan och bowla. Som tur är har jag haft lite hjälp av mina sessor och Ofelia som har tagit hand om mig:-)



Ofelia kommer ner för att hämta sjuklingen, vem kan motstå dom ögonen. Klart jag lägger mig på rygg och låter dom undersöka mig...(Molo klädd)



Doktor Emmie..(fixoni klänning) Skenet bedrar igen, doktorn valde att näst intill spätta mig med plast sprutan. så jag fick in dom på ett nytt spår..kan ni inte leka hårfrisör istället tjejor:-) och dom nappade...



Här får Emmie håret fönat:-)

Efter besöket på apoteket hade jag kittat upp mig rejält i medecin skåpet så jag tog mig an att baka lite bullar när allt släppte för stunden.. och nej jag är ingen bullmamma..det är för övrigt mitt tredje försök under mina 32 år. Första gången jag gjorde det var för två års sedan när Emmie föddes..och då var det större uppståndelse än när jag hade krystat ut min 4 kilos klump:-)..Dom ringde ner mig,kompisarna..ha ha, trodde jag skoja..



Goda men ack så fula.. ha ha. Men min nybörjar tur börjar svika..vet inte vad jag gjorde den där dagen för två år sedan..

Nä. nu ska jag krypa till kojs och tycka synd om mig själv!!

Kram å gonatt

Annika♥

Julafton...eöhh

Haloj..

Herregud vad jag har garvat...läs Elisabets inlägg nedan så får ni se vårat riktiga liv här på vesslegatan.ha ha ha

Helg,,sååå skönt den är helt klart välbehövlig,..ha ha det tar tydligen ett tag att komma ur semester lunket.



En glad Winnie i Metoo.

Idag har det varit å göra i butiken, har det inte varit kunder så har det ramlat in nyheter..vilket vi gillar skarpt, brukar skoja att det är som julafton när vi öppnar kartongerna och idag stämde det klockrent för både jag och Elisabet kollade på varandra som fågelholkar när vi packade upp vissa lådor..ha ha. Har vi beställt denna..ehhö nja...tydligen. Och idag var tvekan positiv ibland är den motsatt och då är det mindre kul...Men felköp gör man varje säsong, även om dom blir färre å färre genom åren...



Två av överaskningarna idag:-)..Fick t o m promenera hem med mig idag.. (Metoo.) 

Nu har Rita öppnat sin butik i Ljungkile, så kul. Antar att hon ligger pall hemma i soffan nu. Kommer ihåg hur det var..en rolig och tuff tid. Det tar allt ett tag innan man kommer in i allt var det innebär att driva ett företag, men minimode har funnits för ett antal års sedan så hon är ingen gröngöling i gemet direkt.. Så ett jätte Lycka till Rita:-)

Dax att fredags mysa..höres imorgon!!



Winnie dansar lite innan läggdax..i sitt nya nattlinne från Max colletion 149:-. Har även kommit pyjamasar med blixten på. Super coola:-)..



Låtsas sova i våran säng..hon e inte direkt svår att läsa..el?

Kram på er!

Annika♥

Avslöjanden.

Jag har äntligen bestämt mej för att jag måste berätta sanningen om hur det går till här på Vesslegatan.
Jag har smugit runt och tagit kort på hur det egentligen ser ut på dagarna här. Dom korten ni har sett förut på bloggen är egentligen montage för att det ska se ut som om vi lever normala liv här.
Håll i er för här kommer bilderna.

Här på vesslegatan har vi barnarbetare. Dom får slita hela dagarna utan någon som helst betalning.

Dom får själva åka och handla mat om dom blir hungriga.

Pengar ska sparas, så det är inte längre tillåtet att tvätta kläder här, utan i stället så borstar vi alla kläder.

När Annika, som förövrigt bestämmer det mesta här på gatan, ryter i så är det bäst att fly. Som ni ser så har Ronnie oerhörd respekt för Annika, vi får väl se om han vågar sej ner framåt natten.
Som ni förstår så är det inte särskillt trevligt här hos oss så håll er så långt borta som ni kan, för oss är det redan försent...
Hoppas vi hörs imorgon.
Elisabet


Inskolning och webshop.

Inskolningen går helt super. Idag lämnade jag henne, och det var inga problem. Puss och kram och hej då mamma, sen sprang hon in och lekte med Emmie. Så skönt. Hoppas bara att det håller i sej och det inte kommer några jobbiga bakslag. Imorgon ska hon stanna lite längre och äta lunch oxå. Får väl se om hon äter nåt...

Ofelia på väg till förskolan. Pippi väskan är viktig att ha med, även att den nästan är större än henne själv.
På em idag hade jag telefon möte med Jetshop. Det är det företaget som håller på att hjälpa oss med webshoppen, så nu är den innom synhåll. Det är bara väldigt mycket att lära sej och sen ska man komma ihåg allt. Men om andra klarar det så ska väl vi oxå kunna.
Godnatt.
Elisabet.

Gonatt!

Haloj, gokväll...

Då var det "the end" på denna dagen oxå..helt slut!! Dagen har gått i ett, dock inte så mycket folk i omlopp..antar att man inte är grymme sugen på att köpa höstkläder när solen skiner och med en semesterkassa som haltar..känner ivarje fall själv att barnbidrag och lön är varmt välkommet nu..men fick gjort en hel del andra måsten. Villervallas jeans m,mudd och jeansklänning har kommit. Såå fint!! Nästa vecka kommer trikå kläderna..

Tjejorna har inte riktigt kommit in i dagis tugget ännu..Emmie e lite ledsen när jag lämnar.Men Ofelia har ju kommit strax efter och då e hon glad igen:-)till att övergå i en liten snyft historia när Elisabet kommer och hämtar Ofelia..Snart är deras inskolning klar..phuu.Nedan på väg till dagis i morse.





Tjejorna i sina nya Hummel zippar.

Nästa vecka kommer Didriksons overaller och jackor..och regnställ för alla er som undrar och har mailat oss och v.35 kommer Helly Hansen. Om allt går enligt planerna...man vet ju aldrig!

Gonatt på er!!

Kram Annika♥

Fler timmar på dygnet, tack.

Som Annika skrev så är definitivt brist på tid som gör att jag inte skriver så mycket. Eftersom jag har inskolning med Ofelia dessa två veckor så har vi fått lägga alla inköp på em/kvällar. Och det är några stycken. Inskolningen går förövrigt väldigt bra, än så länge. Jag har ju inte länmat henne än, men det gör mycket att Emmie är där så det ska nog gå bra.

Idag gick hon direkt in och började laga mat.

Bokstavstavlan var oxå kul.
Igår hade vi besök av en dagis kompis till Malcolm som heter William och hans mamma och lillasyster. Malcolm var väldigt glad över att han kom och dom lekte super bra.
Ute blev det "innebandy".



Stella ville gärna vara med. Hon har Molo klänning och Malcolm har MeToo tröja och blixten byxor från Maxcollection.

Ofelia tog en cykeltur istället. Helt i Molo.
Nu ska jag väcka Ofelia och ta med båda barnen ner till kungälv och mäta fötter och försöka hitta några skor. Helt plötsligt har deras fötter växt så inga skor passar. Ha en bra dag.
Elisabet

Massa att göra!!

Haloj gomorron alla!!

Sorry för dålig uppdatering..kan inte skylla på bloggtorka utan snarare brist på tid. Herregud vad det går i ett. Alltid såhär den här perioden efter semester tider. Kommer massa varor, ska beställa massa tills nu samt lägga order till vår/sommaren 2010..och i allt detta ska det hängas ut nyheter och byggas om i butiken, skyltas om och u name it..pust!! För att inte tala om web-butiken..jösses!!



Nya mysbrallor i butiken med blixten på. 149:-..bra dagis brallor!!



Ny hummel tröja..snygg eller hur?





Jeansen är unisex och hänger på både tjej och kille.. Väntar på lite mer varor som vi inte har fått.

Igår var vi på inköp efter jobbet så vi kom inte hem förrän halv 10. Vi var och köpte in Quiksilver..så coola grejor. Min söta kompis Karin är säljare för det..Hoppas Kungälv snart är redo för Roxy oxå den tjejiga motsvarigheten. Så fina kläder.



Erkänn cool entrè..med strand och grejor..I like!!



Världens bästa Karin!!

Idag är jag ledig..så snacka om mjukstart ändå. Ska dra igång morgon racet nu och hänga lite med Susanna och grabbarna. Var längesen jag träffade dom nu.  Får sätta fart så dom slipper vänta på oss!!

So long!! Höres

Kram Annika♥

Fullt ös!

Imorgon börjar min lilla tjej på förskolan. Det ska bli spännande att se hur det går. Men enligt henne själv så vill hon börja på "Emmies dagis". Ikväll var det info möte på förskolan och mamma passade barnen. När vi kom hem så var det verkligen fullt ös på gatan. Alla barnen på gatan och Ronnie spelade innebandy ute. Både killar och tjejer, och dom hade jättekul.

Malcolm helt i Hummel. I butiken har det nya höst Hummel just kommit. Super coola byxor och tröjor.


Emmie och Ofelia tröttnade så dom gick in i vårat garage och lekte med traktorn istället. Emmie i diesel tröja och Molo byxor, Ofelia helt i Molo. Nu ska jag gå och lägga Malcolm som har varit uppe lite väl länge nu. Hörs imorgon.
Elisabet


Vardag igen!!

Gomorron alla!!

Måndag och vardag igen för många inklusive mig själv. Dagis e dock stängt idag så jag och min kära sambo får dela på dagen. Jag tar fm hemma fast jag hade ju total glömt av att det är inköp nu på fm , så det blir till att släpa med mig barnen..och lite mutor:-), så ska det nog funka..

I lördags var ju en helt underbar dag..så fantastiskt väder.Vi solade, badade åkte båt och bara njöt av dagen. Och tur var väl det när man vaknade på söndag var det ju tillbax till den "typiskt" svenska sommaren..!!!



Lillpluttan i Mexx klänning!



Lite bad på bryggan vid sjöboden. ( Panos.)





Mys på bryggan.



Fiske på gång..



(Panos)



Winnie å Malin..(Moloklänning.)

Så igår drog vi väg hem efter frukost....Och barnen lekte super bra med Malcolm och Ofelia när vi kom hem .Alla fyra var här och lekte järnet några timmar. Sen på kvällen la jag och Elisabet Villervalla ordern för vår/sommar 2010. Det var inte lätt kan jag säga. Den är en monster stor kollektionen..Men vi lyckades tillslut..men tack å lov går det att kompletera i säsong om vi har missat eller tagit för lite av något.



Glass efter middagen..framför Pippi:-)

Dax att dra upp barnen och starta dagen!!

Kram på er alla! Höres lite senare.../Annika♥

Bad!

Vi hade tänkt att åka upp en helg till Bohus-Malmön nu när det är så fint väder. Men vi ångrade oss, och stannade hemma. Ganska skönt det oxå eftersom jag har varit iväg. Så idag blev det utesimbadet i kungälv. Jag har inte varit där på hur många år som hellst, men det var riktigt bra. Barnen älskade det, speciellt Ofelia eftersom det var slät och fin botten.

Malcolm övar hopp. Badshorts från Quicksilver.

Ofelia gör soppa. Baddräkt från Panos.

Fika dax!

Ofelia passade på att ta en tupplur.
Nu sover barnen och snart jag med. Man blir helt slut av värmen, men jag hoppas att den fortsätter.
Elisabet

Hemma igen!!!

Haloj..gokväll alla!!

Hoppas ni har haft det kanon i värmen..själva valde vi att åter igen pricka in dom två varmaste dagarna i sommar och gå inomhus i en mässhall:-). Men vi har haft det jätte bra så jag ska inte klaga..men det stramar inte i ansiktet direkt. Men imorgon hoppas jag få lite sol igen innan det e dax för jobb nästa vecka.


(Molo)

Som vanligt var mässan fullsmäckad med montrar med massa fina kläder. Vi lägger inte så mycket inköp utan går mest och spanar och får massa inspiration. Men Nova star la vi, så fin kollektion..samt lite Ticket to heaven..har haft det tidigare men nu köper vi lite igen då vi har haft efterfrågan på det. La även lite Pippi långstrump till dom små pippi tokiga.

Barnen har haft fullt upp hemma med utflkt till Universeum och badning på programmet, så man var inte saknad direkt:-), När jag kom hem på eftermiddagen drog vi till Hunnebo. När vi kom fram satt alla nere vid sjöboden och hade gjort en stor Paella...så mysigt!! Härliga sommarkvällar är vi inte bortskämda med direkt efter denna sommaren...



Fick nya små söta stolar av morfar. (Winnie i klänning med hennes namn på och Emmie i Katvig.)





Winnie ska ta ett kvällsdop med flytväst på. Helly hansen flytväst.



Söta syster yster å Lotta. (Lotta i Nextlevel.,tunika klänning..finns kvar på REA.)



Winnie i Hummel..Nyheter från Hummel kommer början nästa vecka.



Som ni ser hade vi en mysig kväll nere vid sjöboden,

Nu e det dax att sova..ögonen går i kors..Gonatt på er alla!!

Kram Annika♥

Mässa.

Är det inte typiskt! Det har varit skit väder hur länge som helst, men just idag när vi ska åka till malmö för att gå på mässa i morgon och åka hem på fredag, så är det strålande sol och varmt... kul om man hade kunnat vara vi havet. Men familjen får det bra i alla fall.
Nu har jag precis packat färdigt och ska åka alldelse strax, men vi hörs på fredag igen. Jag hade planer på att ta med datorn men jag tror att jag hoppar det...eller inte?? Det märker ni imorgon om det kommer något inlägg.

Ofelia är redo för en promenad med skrållan. Molo linne och Diesel kjol.

Under denna hög av barn, ligger Robert. Ofelia, Malcolm och Filippa busar. Malcolms tröja och Filippas klänning från Mexx.
Ha en underbart bra solig dag.
Elisabet

Liseberg!!

Gokväll!!

Idag hade vi inget planerat så vi gjorde värsta spontan rycket runt lunch och drog till Liseberg!! Det sista på listan är avbockat..så gött. Vi släpade med regnställen och drog..och inte en regndroppe fick vi på oss under dagen. Lagom med folk och inte så långa köer till "barn" attraktionerna. Fick dock köa en 25 min till flumride...en tur som för övrigt gjorde mig och Winnie plaskvåta. Men med lite rutin i kaninparken så tog vi den lilla trippen i båten sist:-)..







Rattas för fullt:-)

I bilen hem frågade Ronnie tjejorna vad som va roligast..Winnie svarade karusellen där man cyklade och Emmie tyckte det var roligast att köpa godis..ha ha. Så nästa år åker vi med Winnie till Liseberg och Emmie tar vi ner till Maxi och köper snask!! Men hon drog allt på smilbanden efter åken samt ordet mera återanvändes en del.Så båda tjejorna var super nöjda:-).





(Molo tröja "höstnyhet" och Levis jeans.)

Nu e det dax att packa lite inför imorgon. Då åker jag,Mamma och Elisabet till Köpenhamn för att gå på modemässan. Ska bli grymt kul som vanligt. Alltid kul att komma dit och få lite inspiration samt titta på nya märken till butiken. Kommer hem på fredag igen. Så det lär väl bli lite bloggtorka här under torsdagen, men på fredag är vi tillbax igen... 

Ha det bäst och ta hand om er!!

Kramiz Annika♥

Sen kväll med Elisabet.

Idag blir det en sen bloggning. Det har varit och göra hela dan så jag har inte hunnit. Nu har jag precis kommit hem från min brors nya (gamla) hus, där jag har spacklat hela kvällen. Det kommer att bli superfint när det är färdigt, men det finns mycket att göra med gamla hus...
Det får bli lite mer bloggande imorgon för nu ska jag gå och lägga mej, men här kommer i alla fall lite kort från dagen.

Ofelia hittade Malcolms tofflor som hon gick omkring med och skrämdes. Molo topp, Villervalla kjol och MeToo tights.



På em blev det pysslverkstad i vårat kök. Malcolm, Winnie, Frida och Ofelia lekte med playdo och målade med vattenfärger. Dom har lekt hela em och haft jättekul.

Ofelia har inte sovit middag på några dagar, så för att hon inte ska somna framåt 18-tiden så blir det bad.
Nu säger jag godnatt vi hörs imorgon.
Elisabet

Fixar dagar..

Haloj!!!

Vilken brandmans uppstigning det blev idag...jösses!! Vaknade halv 10 och tittade på mobilen kvart i, där det stod att jag skulle klippa mig klockan 10. Tror ni det blev bråttom..Men 20 över tio satt jag hos Kattis på arkivgatan bakom avenyn. De ni..behöver jag säga att kudden satt kvar i fejjan och banan i all hast blev min frulle..:-). Men nu e jag nyfärgad och nyklippt, känns bra!!! Fortsätter att vara mörk ett tag till...



Igår var en fixar dag..samt en del hål i plånboken..Vi åkte å köpte en ny kamera och spontan köpte ett nytt surround system då det förra va helt kasst. Men jag e såå nöjd med kameran!! Har inte lärt mig den än dock men snart så...  Winnie såg vi knappt röken av igår då hon lekte med Felix och Malcolm hela dagen...fick muta in henne på middagen, sa att hon fick bjussa på glass om hon kom in...Men Winnie ville inte ha någon men hon blev ner skickad och övertalad av två andra glass sugna:-)..så middagen kastades in i truten och så iväg igen..men va kul dom har.



Winne , Felix och Malcolm.

Ska snart ner till småtufft en sväng och tjingsa på mamsen som jobbar idag..Elisabet har löst henne för lunch. Hoppas hoppas det har kommit några nyheter!!!

Kram på er!!! Annika♥




Trädgårdstältning!

Hej igen! Nu är vi hemma. I fredadags gav vi upp och åkte hem, vi tröttnade på vädret. Fast nu ser det lite ljusare ut, men nu är vi hemma iall fall. I veckan hade vi besök av grannar. Barnen lekte som om dom inte hade setts på flera år. Ibland är det nog bra att sakna sina kompisar lite...

Ofelia och Erik pysslar lite.

Amanda och Ofelia åker båt...

Killarna sprang runt och röjde och hade jätte roligt.

När vi kom hem ville Malcolm åka rullskridskor, och då kom Ofelia på att hon oxå ville det.

Med lite övning så ska det nog gå såsmåningom.
Igår kväll kom Robert på att han och Malcolm skulle tälta. I trädgården!
Malcolm blev jätte glad och tyckte att det skulle bli jätte spännande.

Undra vad grannarna tror om oss. Tälta på gräsmattan!!!

Jag skickade ett sms till Robert en timma efter att dom gått ut till tältet för att höra om Malcolm somnat, men jag fick inget svar. När jag gick ut för att titta så hade båda somnat.

Katten var oxå med. Dom sov därute till kl 05 för då hade Malcolm vaknat och kunde inte sonma om. Så dom gick in och la sej och sover fortfarande. Men nu är det dax för frukost för alla som är vakna i detta hus. Ha en bra dag.
Elisabet

Gonatt!!

Vill bara säga gonatt!!!

Har haft en härligt flummig dag..Känns inte som jag har gjort så mycket vettigt direkt. Var nere på Små tufft någon timme och sen har jag bara lallat omkring här på gården och tjötat med alla goa grannar som man inte sett på några veckor.

Winnie var på kalas hos Frida här på gården och Emmie har lekt med Ofelia hela dagen. Har lekt så bra att dom t o m ville sova över hos varann..Så vi testade..Ofelia följde med hit, då hon aldrig har sovit borta tidigare så tänkte vi att det här går aldrig. Men allt gick tipp topp tills Emmie började knorra av övertrötthet och balla ur och då piggnade Ofelia till igen och vi var tvungna och sära på dom. Kanske aningen för små...men nästa gång kanske:-)..Hade ju funkat om inte "knorrasen"hade börjat pipa och ville leka affär mitt i sovakten...



Winnie redo för kalas..Kjolen köpte vi i Spanien som hon skulle ha över balett dräkten på dansen..,men den ville hon ha till varje pris idag..så idag fick hon bestämma..Jag säger inget..hmmm (linne Molo och tröja Mexx.)



Lite mys framför Dora innan läggdax..(Nattlinnen från Fixoni.)



Gonatt igen och sov så gott /Annika♥


Mer NYHETER i butiken!!!

Gomorron!!

Ser ut som vädret fick sig en knäpp på näsan igår, för nu skiner solen igen. Ibland hjälper det allt att gnälla lite. Vikinga marknaden blev lyckad för oss trots vädret, alltid kul med lite extra folk på gatorna och i butikerna..Tyckte synd om dom som stod på utsidan och kämpade så inte deras tak skulle flyga iväg. Så är rätt nöjd att vi beslutade att strunta i det i år. 

Fick fixat en hel del i butiken så nu är det ändå mer NYHETER ute i butiken. Idag hänger Elisabet ut lite ytterplagg från Molo oxå..Så är ni sugna på det, gäller det att passa på då vi inte har så många i varje storlek. Har ju redan visat er modellerna och färgerna. Dom berömda lurvfleecarna har inte kommit än, vi väntar med spänning:-)



Som sagt..1augusti och man ska redan börja tänka på ytterplagg:-)..Vi kommer få massa didriksons, Molo har vi ju fått, Helly hansen snart på väg. (Liam, Leia och William i förra årets modeller och färger.)



(Winnie å Emmie i Molo och Lova i Helly hansen.)

Nu ska jag gå å väcka min lilla familj som fortfarande sover, och ja...vi är helt fel på det!! Måste snart börja få in lite tidiga läggningar innan dagis börjar näst nästa vecka...Semester i all ära men det ska inte bli helt fel att komma in i dom vanliga rutinerna igen..

Höres!! Ha det bäst!!

Kram Annika♥

RSS 2.0