I dig denim!!



I DIG DENIM!!!!

Kalas!!! 50%

Nu säljer vi ut våra sista smycken från Kalas. Som är äkta silver. Priserna på smyckerna varierar från 145:- till 395:-. Och så har vi en pappa kedja som ligger på 695:-.

Nu kör vi halva priset på allt..halsband,armband samt örhängen.



Kanon att lägga i påsk ägget tillsammans med allt godis:-)..


Onsdag!!

Hej alla!!

Då var snart onsdagen över och vart tog den vägen. Som vanligt så har min onsdag varit fullsmockad med äventyr!! Dagen började med lite påskfirande på dagis..jag letade som en tok efter ngn bra scarf att pryda dom små påsk kärringarna med..tillslut fick jag pryda Emmie med en Baccardi scarf..tror du fröknarna skrattade när dom såg det..men men nöden har ingen lag;-)..



Glad påsk från denim påsk kärringarna:-)..

Sen var det dax att klippa tjejorna..och helt äligt så känner jag knappt igen mitt eget barn. Jag har fått en ny Emmie..Vi klippte rejält på längden så det ska bli tjockare och finare..!!Så bye bye till Pippi flätorna för ett tag, och välkommen pagen. Sen hämtade vi Anton på skolan och Casper på dagis..så em har varit action fylld kan man säga!!



Våran nya tjej:-)...Givetvis ville hon ha rosa färg i håret. Winnie klippte bara topparna.

Igår visade jag lite olika färger på Didriksons jackor..glömde en riktigt fin, som är för dom större tjejorna. Finns från stl.140-170cl.





Coola Agnes med jackan på. Visst e den snygg???

Ha en fortsatt fin kväll!!! Kram Annika♥



Vår jackor!!

Hej hallå igen!!!

Ja,det blev verkligen en kanon dag!! Ibland önskar man att man kunde flytta ut lite försäljning på gatan så man kunde njuta lite av det fina vår vädret!! Som jag skrev tidigare idag så har det varit fullt upp. Först kom Anna och visade lite solbrillor..så snart kommer massa coola brillor i olika färger och modeller till butiken..allt från Kitty,bilar,neutrala och inte minst ett par pilotbrillor. Super bra priser och givetvis med bra UV-glas!!!

Sen kan jag oxå meddela att Fritiof mössorna från Åre snart kommer in igen..hoppas på slutet av veckan!! Ni vet mössorna som våra barn har på sig på hemsidan. ( En bild som snart ska ändras;-).. Sen har vi ju massa fina lite tunnare mössor från Maximo,Villervalla mm.

Sen har vi packat upp varor,lagt in och givetvis hjälpt er. Nu börjar verkligen vår jackorna att ta fart..såå kul!!



Lite olika färger från Didriksons...



Samt från Helly hansen. Givetvis finns det överdragsbyxor från båda leverantörerna oxå. Vi har ju även jackor från Molo,Villervalla och Metoo. Och underbara Desigual kappor.

Ha en fortsatt härlig kväll!!

Kram Annika♥

Tisdag!!

Gomorron!!

Hoppas ni alla mår tipp topp. Solen skiner och det lär bli en fantastisk dag!!! Pratade med Elisabet igår och dom har det super i funäsdalen..!!Hoppas på ett inlägg därifrån snart!!!

Ska snart dra upp gallret och starta dagen...kommer köra på för fullt idag då det finns massa att göra. Hoppas ni kommer å hälsar på mig!! Återkommer lite senare idag...

'

Söt sommar klänning från Metoo..endast 99:- och finns från stl.74-128cl.



Linne och kalsonger från Hummel finns även till tjej med linne och hipster. 199:-


Kram Annika♥




Söndag!!

Hallå där!!

Hoppas ni har haft en härlig helg. Idag för 33 år sedan kom jag och min tvilling bror Johan till världen..Jösses va tiden går..Och det bästa med allt är att det e nu livet är som bäst, det trodde man inte när man var 20 direkt. Så jag hoppas innerligt att man får vara med i massa herrans år framöver och se sina barn och barnbarn växa upp och "leva LIVET"...



GRATTIS bror !!! med lilla Emmie för två år sedan.

Morgonen bjöd på skön sång och  fina skapelser från barnen..hmm Får snart bygga ut:-) sen var det dax att lämna Winnie på kalas hos Thyra..och sen hade jag beställt min favvo mat hos mamma och pappa, det kallar jag LYX:-)..Så som vanligt ingen rast å vila här inte..



Emmie på väg ut i sitt nya fleece fodrade regnställ från Metoo. (Avtagbar fleece.)

Snart är det dax för Sweet att flytta in och det ska bli grymt kul..Kolla in dessa coola skorna som dom har fått in från Ed Hardy..I like!!



Dessa kunde jag inte motstå..så dom står i hallen.Ni förstår va farligt det blir för min budget när dom flyttar hit!!



Dessa coola valde Elisabet..Egentligen är hon rosa och jag svart så därför är det x-tra kul att vi valde tvärtom denna gången. www.sweetstar.se

Men nu äntligen är det dax att lägga mig och hoppas att superkrafterna växer till sig över natten...för nu e jag bra seg!

Natti natti/ Kram Annika♥

Lördag!!

Gomorron!

Regnet öser ner på utsidan och man känner att det är helt "lagligt" att bara vara inne och slappa. Ingen sol som lyser in genom fönstret och en dag som denna är jag rätt glad för det!!! Har haft några fulltecknade dagar nu så jag behöver en vilodag:-)..och det är svårt när solen lyser då den avslöjar en del på ytan..

I går var det sista kalaset för Winnie..grymt skönt att det är över och att det är hela ett år till nästa gång!! Pyjamas party var temat denna fredag..och det gick super bra!! Susanna lekledaren var här och styrde upp..haha Så 12 barn på 3 vuxna mot förra veckans 25 var rena barnleken...!!



Winnie i ny sommar pyjamas från Shisser.

  

I torsdags hade vi lite folk på småtufft från bla Bollebygd, och där hade vi besök av b la 2 ursöta tjejor , Linn och Alicia!!



Linn i ny Desigual top och Alicia i ny Diesel jeans jacka...

Idag är det mamma och Lena som tar hand om er i butiken..Hela veckan har varit kanon och det märks att folk är redo att lämna vintern bakom sig!!Så tack alla trogna kunder!! Ni är guld värda!!

Kram på er och ha en fantastisk dag!! / Annika♥


Fredag.

Äntligen är det fredag igen. Jag har varit ledig, men när man är ledig ska man göra allt sånt som man aldrig hinner. Och det är oftast ganska mycket, så istället för att ta det lugnt och slappa, så stressar man runt mer än en duracell kanin. Men det blir mycket gjort. Idag har jag hunnit ta det LITE lugnare på morgonen än jag brukar, varit och klippt båda barnen, ätit lunch, hämtat Charlies dop present, köpt tråd, damsugit, vikt tvätt, börjat att packa inför fjällen, skickat iväg Malcolm på pjyamas party hos Winnie och självklart haft pjyamas party för små tjejerna. Full rulle, men ganska kul.

Malcolm väntar på att få klippa sej. Han var väldigt bestämd med att han ville ha en kort frisyr nu.
Ny tröja från Diesel och byxor från Idigdenim.

Mina sötnosar som börjar bli stora.

Emmie, Ella och Ofelia har pjyamas party.

Inget pjyamas party utan popcorn. Tre mysiga tjejer som lekte hur bra som hellst.
Nu ska jag försöka få skruttarna i säng så jag kan forsätta att packa, för på söndag sticker vi till fjällen i två veckor. Det ska bli jätte skönt, men det är alltid mycket innan man kommer iväg.
Ha en härlig helg.
Elisabet

BLOGGTÄVLING AVSLUTAD!!!

BLOGGTÄVLINGEN!!

Idag är det dax att utse vinnarna i våran Blogg tävling!! Super kul att så många ville delta,tyvärr kan ju inte alla vinna men nu har vi dragit lott..och dom "lyckliga" vinnarna är:

1. Vinnaren av den hemliga lådan värde: 500:- är:

Ulrika Rydell..Som har skickat in för sin son Alexander stl.146. Ett jätte GRATTIS!!!


Ett jätte GRATTIS även till samtliga som kammade hem tröstprisen..

2. Tröst pris nr 2: Andrea Hellersjö /Felicia stl.86.

3. Tröst pris nr 3: Saija Söderström /Dotter stl.74.

4. Tröst pris nr 4: Weronika Skånberg / Wiggo stl.98-104.

5. Tröst pris nr 5: Caroline Christensen/ Meja stl.134.

Vi kommer skicka mail till er vinnare och be om era adresser. Så vi kan skicka era priser så fort som möjligt!!!

När alla vinnarna har fått sina paket så kommer vi självklart visa bilder här på bloggen så även ni andra får se vad paketen innehöll:-)

Hoppas ni är sugna på en ny tävling snart...håll utkik!! Snart kör vi igen:-)...

/Annika & Elisabet

VÅR!!

Haloj!!

Nu är verkligen VÅREN här.. Och det känns i både kropp och själ..Och inte minst suget efter vår nyheter i butiken!! Givetvis åkte vår jackorna på när vi fick i uppdrag av Susanna att hämta grabbarna på skolan respektive förskolan..Sen tog jag med alla 4 till Bvc då Winnie skulle ta 6-års sprutan samt bli utskriven från BVC..nu åker hennes journal till skolan. Hur stort känns inte det då!!!



Båda tjejorna i sina nya Molo jackor. Emmie i mössa från Nova star och Winnie i Molo mössa. Dom ler så spontant nu förtiden..haha undra varför!!!



Som sagt en eftermiddag med ös, Anton och Casper firade Winnie i efterskott så hon fick ett nytt spel till sitt Nintendo DS samt lite pet shop så hon var super nöjd!! Nu e hon snart färdig firad, bara fredag kvar och sen ett helt år till nästa gång..Phuu.

Kan ju tyvärr inte köra ryssen för Emmie i år..så i maj väntas ytterligare kalas..men snart så..;-).

Ha en grym kväll!!

Natti natti / Kram Annika♥


Klänning från Metoo.

Ett snabbt inlägg inan jobbet. Ofelia fick syn på en sommarklänning som låg på bordet och skulle absolut ha den på sej idag. Och eftersom hon alltid får som hon vill...



...men visst är den söt. Finns även i rosa, men efterson vi inte har någon brist på rosa klänningar så blev det en gul.
Ha en bra dag.
Elisabet

Regn.

Idag var det dax för en uppdatering av regnställ. Ofelia är först ut. Jag insåg att hon skulle nog kunna få på sej regnstället från förra året, men hon skulle antagligen inte kunna böja sej för att det skulle strama. Vilket är lite synd, för jag kan tänka mej att det är lite tråkigt att leka stående hela dagarna.
Så här fin blev hon ialla fall i sitt nya regnställ från Ticket:

Kan vara bra med paraply även inne, man vet ju inte med dom här klimatförändringarna om det helt plötsligt skulle börja att regna inne!

Hon valde i alla fall dom mest regnsäkra skorna. Även om man har regnställ så måste man ju vara fin...'

Fluffiga och fina.
Snart kommer ni att se lite förändringar på bloggen. Vi har nämnligen fått hjälp med att fixa till den lite. Det ska bli så kul. Tack Maria för att du hjälper oss. Du är helt super! Gå gärna in på hennes blogg och hemsida så får ni se helt fantastiska fina kort. (Maria är fotograf, och helt otroligt duktig.)
www.mariawingfors.com
www.mariawingfors.blogg.se
Ha en superkväll.
Elisabet


Måndag!!

Japp då var det en trött måndag igen..har fortfarande inte återhämtat mig från helgen..haha. Märks att man inte är 20 längre..Vilket väder det är i dag då, det gör ju inte en piggare direkt. Men man får vända det positivt och se det till att snön faktiskt försvinner och hjälper till VÅR processen lite på traven:-). Man ser ju faktiskt lite gräs här å där nu.



Gräsliga tatueringar...haha men fin top från Diesel. (Vårnytt).



Winnie har oxå sin fina diesel top på sig...Gissa vem som vann!!!?

Så kul att så många vill vara med å tävla om hemliga lådan;-)..Istället för två tröstpris har vi faktiskt bestämt oss för fyra fina tröstpris. Så ni har lite större chans att vinna något! På torsdag lottar vi som sagt fram vinnarna..så ni som inte anmält er har några dar på er..

Snart dax att piggna till lite och breaka loss på body jamen..ska bli grymt kul som vanligt!! Så hörs imorgon!!!

Kram på er/ Annika♥





Utedag.

Idag har det varit lite segt. Jag var iväg igår på tjejkväll hos Lena och hade super mysigt, men kom inte hem förren vi 3 tiden. Så idag har det inte blivit mycket gjort. Barnen har varit ute och lekt jätte mycket frivilligt, utan att vi har behövt tvinga ut dom. Det är ett tecken på att våren är på G.

Robert lyfta upp barnen på garage taket, sen vägrade dom att komma ner. Ofelia satt och skrattade och ropade att vi inte kunde nå henne. Ofelia i fodrat regnställ från Didrikson och Malcolm i jacka och överdragsbyxor från Hellyhansen.
När vi väl fick ner dom och kom in, så fick vi besök av lille Charlie, barnens kusin. Världens goaste Charlie!

Både Malcolm och Ofelia tyckte att han var super mysig att ha på besök. Och faster oxå såklart!
Nu säger mina ögon att dom är vääällldigttt trötta, så vi hörs en annan dag.
Elisabet

Söndag!!

Hej på er!!

Hoppas eran helg har varit grym!! Vill bara säga TACK alla för en grymt bra Lördag! Camden market blev en succé igen..helt otroligt va mycket folk!!

Ja, jösses vilken vecka och vilken helg..ingen risk at bli rastlös direkt!! I fredags var det ju disco för Winnie och det blev jätte lyckat och sen då upp tidigt på lördag för att förbereda marknaden och sen vidare till min fina vän Lena på tjej fest!! Blev super lyckat och det var precis vad jag behövde.Så tack alla goa tjejor!!



Winnie redo att gå på Disco..(Top från Molo 249:-) Winnie bara älskar den.



Födelsedags barnen...Matilda,Winnie och Celine. (Matilda har oxå vår nyhet från Molo.)



Discot i full gång!!!

Nu e det väl dax att ta tag i dagen, men jag är helt orkeslös..resten av familjen är ute och njuter av det fina vädret..Men mina ben orkar sig inte ut just nu!!Så jag kanske ska passa på att vila lite när det e lugnt i huset...

Ha en fin söndag!! Kram på er/ Annika♥


Fredag!!!

Hej hallå!!!

Fredag och snart dax att checka ut för idag..Jobbar dock imorgon så det blir en kort helg!! Ni har väl inte glömt att det är Camden marknad i morgon i parkerings garaget här under. Massa butiker och massa fynd!! Kommer vara dj på plats som spelar gamla vinyl plattor samt Cafèer,street dans mm..

Idag fyller min stora tjej 6år..vad hände!! Känns helt stort:-)..Så igår va det kalas för familjen!!! Hon fick massa fint,så tack alla!! Nu e det snart dax för disco som hon ska ha tillsammans med två andra tjejor som fyller i dagarna..



Nyvaken plutta..hipp hipp hurra för våran Winnie i da:-)



Emmie var givetvis med å sjöng!! Hon har sitt älskade Pippi nattlinne på sig. 3-pack 149:-.Nytt hos oss!!

Sen när vi kom ner fortsatte hon sången för sin syster:-)..



Helt klädd i Molo!!

Nu har Didriksons kommit!! Saknar endast en jacka!!! Så nu har vi massa vår jackor i butiken!!!

Eftersom vi laddar i garaget imorgon så laddar vi även butiken med bra erbjudande.Så hoppas vi ses!!

Ha en bra dag/kväll alla!!!Kramiz Annika

Onsdag!!

Hej på er..

Då var onsdagen avklarad och snart dax att dyka ner i bingen och slå igen dom små blå. Hoppas ni har haft en bra dag..själv har man varit ledig och fått gjort en hel massa. Så jag känner mig hel nöjd med mitt dagsverk!!!Fick t o m lite egentid mitt på dagen att gå å handla inför kalaset.

När vi vaknade i morse ringde Matilda och ville leka med Winnie så dit försvann hon..och då passade jag och Emmie på att åka ner till Småtufft.. tänk att man inte kan slita sig därifrån:-)..Där träffade vi på Jenny i föräldragruppen med hennes två minsta, och Emmie ville leka med Tilda så hon hängde med dom hem,..Så helt plötsligt var det bara jag mot världen...eller snarare jag på Maxi!! Men lyxigt va det;-).Så tack!



Hjälp va tiden går fort,snart 6år!!

Sen har jag städat då vi ska ha kalas imorgon för Winnie som blir 6år på fredag..Stooor tjej nu!! Och fixat inför hennes Disco som hon ska ha tillsammans med två tjejor till på dagis. Så fullt upp med andra ord. Imorgon ska jag ta lite nya kort på alla nyheter. Elisabet har fotat järnet och håller på för fullt att beskära dom så vi kan få in dom i shoppen.



Ny hood i Wct från Diesel..I like!



Snygg piké från Helly hansen.

Natti natti alla..Sweet dreams!!! 

Kram Annika♥ 

Äntligen tisdag...

Vad kul att så många redan har anmält sej till blogg tävlingen. Glöm bara inta att ange en mailadress så vi kan få tag på er om ni vinner.
Ida var på besök i butiken och provade lite Next level och jag fick lov att fota henne.

Det här linnet har just kommit till butiken och är verkligen super snyggt, tyvärr tror jag inte att jag lyckas pressa mej i det.
Glöm inte att det är garageförsäljning på lördag med massor av fynd. Självklart kommer det även att finnas bra erbjudanden i butiken. Hoppas att vi ses.
Elisabet

Tisdag!

Hej på er!!!

Hoppas ni mår bra!! Gick jätte bra på Östra idag,Winnie var super duktig!! Tyvärr hade inte den lilla öppningen växt igen som vi hade hoppats på. Men som tur är hade den inte blivit större heller så vi ska dit på åter kontroll när hon är 9 år igen. Hon har ju inga som helst symtom så det ser ljust ut!!Phuu men fy vad man spänner sig och mår darrigt när det handlar om ens barn...



Efter doktorn bar det av ner till butiken och givetvis var det smockat med massa nya lådor. Fick b la lite Pippi kläder idag från Nowali..Emmie är super nöjd:-)..Kollektionen är inte så "pippi knasig" utan mer naturell..hur man nu ska tolka det!! Själv tycker jag nog både och..!!!



Lite suddig Emmie provar dom nya Pippi kläderna..Här tights och top.



Finns mer styles i butiken. Går från stl.86-116cl.

Denna ur söta sommar klänning hade oxå kommit!!



Metoo, stl.98-128cl. 299:-

Nu e det dax att börja med maten!! Fortsätt att maila in om ni vill vara med i tävlingen!!Så kul att så många redan har anmält intresse:-)

Kramiz Annika♥ 


BLOGG TÄVLING!!!

Nu är det dax för en ny BLOGGTÄVLING..

Denna gången kommer vinnaren få en hemlig låda värde:500:-.

Det ni ska göra är att skriva vem lådan är till, hur gammalt barnet är och vilken storlek han/hon har. Givetvis kommer lådan innehålla VÅRNYTT!!

Maila oss [email protected] eller skriv i kommentarerna nedan. Vi presenterar vinnaren den 25:e mars. Och vi kommer även ha två tröstpris. Hur utser vi då vinnaren??? Vi kommer dra lott..så alla har lika chans..

Lycka till och vad med!!! Lovar er att det är värt det:-)

Måndag!

Haloj!!

Måndag igen och vilken underbar dag!! Hoppas ni har haft en riktigt bra dag och känner vår "vibbarna" i luften ni oxå!! Nu börjar det där jobbiga snart..ni vet, vad ska vi ta på barnen? Kallt på morgonen,varmt i solen, kallt i skuggan,blött..ja, ni vet va jag pratar om. Phuu..



Cool Anton med I dig denim jeansen samt den cerisa Quiksilver t-shirten. Obs.:a guldtanden på skelettet.

Idag kom den cerisa Didriksons jackan och en svart softshell nu väntar vi bara på resten som jag hoppas kommer nu i slutet av veckan. Röd jacka och svarta överdragsbyxor fick vi ju förra veckan. Börjar ta på det, bara fyra färger kvar.:-). Fick en leverans från Metoo samt Mexx idag oxå, såå mycket fint!!

Imorgon ska vi till Östra/Drottning Silvia, Winnie hade ett blås ljud på hjärtat när hon föddes. Så imorgon ska vi dit och se om det har växt igen. Förhoppningsvis har det gjort det..Annars tror jag det kommer bli ett litet ingrepp lite längre fram. Så hoppas hoppas..Även om det är en liten grej så känns det sådär när hennes söta lilla hjärta är inblandat!! Orolig mamma..



Sist vi var där..lilla pluttan.

Höres imorgon!!

Natti natti / Kram Annika♥

Söndag!!!

Gomorron!!!

Då var det söndag igen och det e inte klokt va helgen bara rusar förbi..Tycker just nu att livet har kommit in i en fas då man inte hinner med så mycket som man vill å borde..Kan inte minnas att jag har haft så här många bollar i luften samtidigt någon gång!! Och det mest frustrerade är att man tyvärr inte kan få mer timmar på ett dygn. Så med andra ord ligger bollen i mina händer att priotera det viktigaste och försöka att inte få dåligt samvete eller må dåligt för det som jag inte hinner med..



Denver jeansen från I dig denim funkar för dom mindre oxå:-)

Just nu är mitt eller vårat..kan nog dra med Elisabet i fallet våran butik på nätet!!! Vi kämpar och vill så mycket men just nu går det trögt framåt. Vi hinner inte med helt enkelt. Vi har så mycket varor som vi vill få in samt att vi snart vill gå ut och marknadsföra den på "riktigt" så vi får helt enkelt byta strategi tror jag och hitta ett nytt sätt eller få hjälp för att komma dit vi vill och strävar. Några tips någon?

På helgerna prioriterar vi familjerna när vi är lediga:-)..Så igår bar det ju av mot Bollebygd och kalaset hos Johan och Emilie..Var super mysigt!!Så tack till er!! Sen var det Melodifestivalen och Winnie var taggad till tänderna... Tyvärr vann inte Timotej som hon förbrilt satt å korsa fingrar å tår för men enligt mig så vann rätt låt!! Tycker Annas låt är jätte fin.



DESIGUAL KIDS!!



Här förbereds det för den goda efterätten..

Medans vissa busar...Emmie med Moster Tina:-)



Nu e det dax att ta tag i denna soliga söndag!!! Och göra någon nytta..med vad börjar man..Dax att  PRIORITERA!! .Men hur gör man det?????Is the big question..Någon:-)?

Kram Annika♥


Registrering för nyhetsbrev!

Tyvärr är det något som har hänt när man ska registrera sej för nyhetsbrev på vår websida. Det står att registreringen inte gick igenom och att man ska försöka igen lite senare. Vi håller på att kolla upp detta och hoppas att det ska bli åtgärdat så snart som möjligt.
Elisabet.

Lördag!!

Gomorron!!!

Sorry för dålig blogguppdatering..i torsdags hade jag en konstig dag vill jag lova. Var helt yr i bollen och mådde super konstigt. Och igår var det begravning för en god vän till familjen..Med andra ord en tung dag med massa tårar. Men nu tar vi nya friska tag...och jag är back in buisness..!!



Winnie gör sig redo för pyjamas party hos Felicia!! (Pyjamas från Fixoni).

Idag ska vi till mina gamla hoods nämligen till Bollebygd på kalas..Emilie min söta svägerska har fyllt år i veckan så de är henne vi ska fira:-)..Ska bli super mysigt!! Och innan dess ska jag och Winnie på turnè och dela ut inbjudningar till hennes kalas då hon fyller nästa vecka..6år..inte klokt va tiden går fort!!!



Hipp hipp Hurra för söta Emilie!!!

Idag är det mamsen som står på Småtufft och jobbar så jag hoppas vädret bjuder upp till dans och folk e lite sugna på vår nyheter. Har kommit massa nytt i veckan igen så nu e det snart fullsmockat. Sååå kul!! Man blir glad i hela kroppen när man ser alla färger och nya styles.



Såå fin känning från Diesel..kom i veckan.

Ha nu en grym helg alla!!!

Kram/Annika♥


Coolaste jeansen.

Nu är dom äntligen här. Jeansen Denver från I Dig Denim. Som vi har väntat. Men den som väntar på nått gott...



Super coola på. Malcolm blev hel nöjd att ahn oxå fick ett par "trasiga" jeans precis som mamma och pappa. Jeansen finns från 74/80 - 134/140. Ziphoden är från Quiksilver.  
Elisabet.
PS. Idag har vi packat upp massa kläder från Diesel, och dom är verkligen super, men barnen var inte så sugna på att prova mer idag så det får bli en annan dag. DS.

Facebook!

FACEBOOK!

Nu har vi skapat en grupp på Facebook oxå, för alla som vill vara med:-)..Blir kanske lite kaka på kaka för er som är här och hälsar på regelbundet!! Men men..lite olika uppdateringar blir det allt. Och för er som inte orkar med vårat peronliga käbbel..så blir det mer på fejjan att vi konkret går in och talar om när det kommer varor, lägger upp lite bilder på nyheter..etc.

/Småtufft


Villervalla!!

Tjaba tjena hallå!!!

Hoppas ni alla mår tipp topp idag. Idag fick vi nytt besked från Didriksons..att det tyvärr inte kommer förrän slutet av nästa vecka. Blir så trött!! Skulle ju komma vecka 8. En del har påpekat att det redan har kommit in i vissa sportbutiker. men vi har nästan bara tagit modeller som endast säljs i renodlade barnbutiker. Dels tyckte vi dom var snyggare samt att det är kul att det inte går omkring på varje unge ute på "byn"..

Igår var vi på Desigual inköp och vad kan jag säga..wow!!Så mycket fint!! Var förbi butiken på vägen hem och då hade Villervalla kommit med en leverans. Multiränderna samt jeansen hade kommit. Så fint!!


Idag är det onsdag och det betyder ledig dag..så nu ska jag å barnen ge oss ut på äventyr!! Haha lär väl bli till Maxi eller ngt. Ha en bra dag alla!! Sköt om er!!

Kramiz Annika♥

Onsdag.

Igår var det Desigual inköp. Så mycket fint. Det är synd att man inte kan ta allt. Men mycket blev det i alla fall...
Nu är det dax att sticka till jobbet och försöka få något gjort där...kanske kan det komma lite varor att packa upp.
Igår kom det en ny mexx klänning som är sååå fin.

Det är lite invävde silver trådar i.

Visst är den fin!
Ha en bra dag så hoppas jag att vi ses på Småtufft!
Elisabet


Camden market 20mars!!



Ni glömmer väl inte succèn från förra året. När klocktornets garage förvandlades till en marknad i "camden" känsla. Vi ska givetvis vara med i år igen..20mars smäller det med massor av varor med galna priser!!!

Tisdag!

Gomorron!!

Jaha..dagen blev inte riktigt som planerat!! Tjejorna tog andra sprutan igår, vilket har resulterat i en febrig liten tjej. Så jag e hemma nu på fm och sen kommer Ronnie för att ta över när jag måste på inköpet. Winnie e på dagis, hon fick välja men ville absolut dit,hellre det än att sitta hemma med en gnällig lill syrra resonerade hon... haha.



Ny hood från Nova star..

Emmie e dock inte gnällig längre, utan snarare kvittrar hon och är som en duracell kanin trots sin höga feber.. Har försökt jobba lite men hennes mun går i ett och jag kan inte koncentrera mig!! Ska se om jag kan lura henne framför en film åtminstone. Hade varit skönt att få lite gjort..har många fler plagg som ska in på webbis.





Härliga sommar pyjamasar från Disney(Max kollektion).

Ha en bra dag alla!!

Kram Annika♥

Converse 30%

Halojan!!

Jösses va klockan blev mycket..tiden går alltid så fort när man har sin sena vecka. Men jag har hunnit träna och slappat framför Hollywood fruarna..jag säger då det. Såg en liten snutt på annorlunda familjer oxå..och herregud,jag som kan tycka det är kaos att åka utomlands med två..men med 10!! RESPEKT;-).

Nu har vi 30% på alla Converse vi har kvar!! Varför?? Jo, tyvärr är det så att vi måste köpa in en hel massa skor och nu när både Walk on och Skoherloff har tagit in det samt att vi inte har någon plats. Men efter års slit med Converse..så är det med glädje jag sätter på barnen Molo skor istället. Så lyxigt med dragkedjan vid sidan.



Några har det blivit till Winnie genom åren..haha,och pinsamt nog är inte detta alla. Emmie med sina knubbfötter har inte varit någon converse tjej:-)..

Imorgon är det Desigual inköp..och det ska bli sååå kul att se vad hösten har att erbjuda.

Kramiz Annika♥


Nu kom den.

Nu är våren på väg. Äntligen känns det som om våren är på väg på riktigt. Självklart kan det fortfarande bli snöstorm och istid, men det känns längre bort för varje dag som solen tittar fram.
Antagligen har dom flesta passat på att vara ute lite idag, utom jag, för vad har jag gjort en så här fin dag?? Självklart det som alla tänker på när solen kommer fram efter en lång vinter. STÄDA!!! Jasså inte. Var det bara jag som stängde in mej och lekte med damsugaren och missade solen helt?

Malcolm kämpar för att snabba på snösmältningen så han kan ta fram rullskridskorna.

Medans Ofelia är lite mer lik mej. Sitt och titta på så länge ingen tvingar dej att hjälpa till...
Igår var vi en sväng i Kungälv och lyckades köpa alla vår skor som vi kan tänkas att behöva, och eftersom det var lite varmare ute så åkte dom nya Molo jackorna på. Visst är dom fina!



Nu ska jag hoppa in i dushen och sedan ner i soffan.
Godnatt Elisabet.

Nova star rockar!!

Gomorron!!

Ny dag och nya möjligheter...Solen kämpar hårt för att ta sig igenom molnen!! Kämpa nu då.. Det bästa om det e molningt, om man nu ska hitta något bra med det..är att all skit inte syns lika bra och man slipper känna ångest när man tittar på fönstren och dylikt..Har inte alls lust att städa idag..!! Med andra ord..jag drar ner persiennerna eller lämnar huset helt enkelt!!! Hur svårt kan det va..??





Ska lägga ut dom coola shortsen från Nova star imorgon. Vi har dom i svart samt i jeans. Skjortan ska oxå läggas ut. Hooden ni ser på bilden är redan på plats..



Klänningen ska ut imorgon och den röda zippen, annars e allt ute på webbis:-) www.smatufft.se

Vill önska er en härlig söndag!!! Så höres vi snart igen../Annika♥

Lördag!

Hej alla!!

Efter en fullspäckad dag med sol och spenderar brallorna på e jag toppen nöjd:-)..Fick shoppat massa fint till mig själv för en gång skull!! Snart dax för mello och Winnie väntar förbrilt!! Hon hoppas på Alcazar:-)

Nedan, på väg till Moodys för fika:-) I nya mössor och skor!!




När vi kom hem, skulle min kära sambo på Bandy så Elisabet och Ofelia kom hit en sväng!!



På Småtufft har det varit svettigt för Linnèa..haha!! Fullt ös. så kul!! Hade vi vetat detta hade vi givetvis behövt att vara fler. Men hur man än planerar efter föregående år etc så stämmer det aldrig!! Så sorry om ni inte fick den servicen idag som vi eftersträvar. Vi får bli ännu bättre helt enkelt!!

Ha det bäst och sköt om er!!

Kram Annika♥

Fredagsmys...

Tjoho..vilken bra dag!! Nu börjar folk få vårkänslor, det märks direkt. Tyvärr kom inget Didriksons idag som dom hade lovat så vi hoppas att det kommer på måndag. För nu frågar ni järnet efter dom:-)..





Men fina jackor från Helly hansen är redan på plats..

Nu e det dax för Tacos och sen fredagsmys...höjdpunkten på veckan är allt fredag då man har hela helgen framför sig!! Och skönt nog är jag ledig imorgon.

Ha en fortsatt fin kväll så höres vi imorgon!! Kramiz Annika♥

Fredag!!!

Gomorron!!

Fredag och knall blå himmel..UNDERBART!!! Snart dax att åka ner tll jobbet, frukostmöte idag med dom andra butikerna i Klocktornet!!

Dagens plagg:-)..Lite nytt från MOLO..









Ville bara önska er en trevlig dag!! Höres lite senare!! Kram Annika♥



Onsdag!

Haloj gokväll på er!!

Snart dax för tv soffan och Grey`s..."såpa nörden" får det jobbigt nu i vår med allt som skall ses och hinnas följas:-)..haha. Ska inte se på något innan 21.00 har jag bestämt,alltid något!! 



På väg...tunnare mössa på(Nova star)!! Hur underbart är inte det! Skulle dock inte vara ute och leka för då krävs det allt en tjockare modell fortfarande.

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag i solskenet, det har vi!! Dock super trött på Winnie som är inne i en 6-års trots utan dess like..blir helt tokig!! Man får väl igen nu eftersom hon hade en ganska snäll 3-års trots..Hua..tänk tonåren sen. Och på detta en trotsig och bestämd 3-åring!! Men imorgon ska jag jobba så då blir det lite lugnare..haha. Susanna och grabbarna kom upp på fika och lekte lite på em, så med andra ord en dag fylld av happenings!!



Lekledarn Susanna på G..här står barnen i kö för att få flyga:-)..

Gonatt!! Hörs imorgon...Kram /Annika♥

Dagens vara:



Cool skjorta från Mexx..(199:-) Från stl.98-128cl


Fin klänning från Nova star..299:- Från stl.86-122cl.

 

Vårkänslor.

Äntligen känns det som om våren finns någonstans där ute. Hoppas vekligen att den tittar fram ordentligt snart, för antagligen är det inte bara jag som är LITE trött på vintern...eller? Man märker i butiken att så fort solen kommer fram så vaknar vår känslorna, och folk börjar köpa vårkläder.
Malcolm frågar varje dag om våren är här för han längtar efter att kunna ha på sej shorts. Än så länge har han det bara inne..men snart så...

Malcolm är vår klädd med Hummel shorts, Novastar tröja och Quiksilver keps med RAK skärm. Det är det viktigaste.
Ikväll efter jobbet ska jag och Robert på box ihop. Så imorgon kommer jag väl inte kunna röra mej, men kul är det.
Nu är det mer jobb men vi hörs en annan dag.
Elisabet

I dig denim!!!

Gomorron!!

Solen skiner och snön smälter..I like:-)..Vilken dag, och så e man ledig,hur lyxigt är inte det då!! Ska i väg och göra lite ärenden nu på morgon kvisten och möta upp några vänner!! Sen till Winnies stora glädje, hämta Tilda på dagis..

Igår köpte vi in I dig denim till hösten.!! Mycket fint som vanligt..Som jag har berätttat tidigare så är det en liten kollektion med endast denim produkter. Så igår fick vi en del av vår leveransen b la harems jeansen,klänningen och solhatten och nästa vecka kommer dom "håliga"jeansen..





Dessa ser ut så här på:









Så goa så jag förstår namnvalet..då modellen heter just Goa. Modellen är Unisex, som ni ser så passar modellen lika bra på tjejor och killar:-). Winnie har ny top från Molo på sig oxå.



Sahara:





Så fin klänning, eller hur!! Nya tights från Molo till.

För er som väntar på Didriksons kan jag meddela att det ska komma i slutet av veckan. Hela 7 färger kommer vi ha från dom i år. Cerise,Marinblå,Röd,Svart,Grön randig,rosa randig,blå randig.

Ha en fin dag alla, så höres vi lite senare!! Åhh tror jag känner lite VÅR känslor nu...attans bara att hemmet ser ut som kattskit när solen lyser in..haha

Kram Annika♥


MEXX!!

Cooool Kille:-)



Snygg skinnjacka från MEXX, eller hur!!?? Finns från 98-128cl och kostar 499:-. Tröjan under är oxå MEXX.. Långärmad t-shirt med huva.

Gonatt alla!! Hörs imorgon

Kram Annika♥

Regn ställ!!!

Haloj!!

Måndag och ny vecka...!! Eftersom dagis är stängt idag så blev det en väldigt kort dag för mig, känns hel skumt att redan vara hemma. Winnie är ute och leker med Agnes och Emmie röjer runt i Winnies rum..tänk att det kan vara så kul!!

Tänkte lägga ut bilderna på regnställen från Metoo som jag lovade:



Fodrade regnställ med avtagbar fleece, från 98-128cl.



Regn overaller..stl.74-98



Nya färger från Didriksons,kom i fredags.





Fina regnställ från Ticket to heaven..

Måste bara visa ett par supersöt skor från Maximo..





159:- rena fyndet:-)..Finns i stl.19-24 och som ni ser är det dragkedja på sidan. Ska komma i kill modell oxå.

Dax att fixa och trixa lite med webben..mer varor ska in!!

Kramiz Annika♥

RSS 2.0