Lördag!!

Gomorron!!!

Japp, då var kylan här igen.. -15 på termometern. Nu menar jag verkligen att jag hellre ser +10 och regn, för nu e jag så trött på denna kyla så jag spyr!!

Idag e jag ledig så det e såå nice, Lena och Mamma tar hand om er nere i butiken idag bland alla roliga nyheter. Nästa vecka väntas det massa mer!! För er som har barn som drar 74-92 el. 128-152cl  i storlek har vi en hel det REA kvar som man kan fynda upp till hela 70%. Bebis och 3-7år har gått som tåget förra säsongen så där finns det bara några enstaka rea plagg kvar. Med andra ord precis som det ska vara...:-)..hehe enligt oss ivarje fall!!

Idag bär det av till min söta syster yster med familj i Kungsbacka, var tok längesen vi sågs nu känns det som. Så det ska bli super mysigt. Imorgon hoppas jag hänga lite med min kära Bror och Emilie..!! Har knappt sett mina syskon sen jul, längtar♥.

Dagens outfit:



Metoo tunika och Diesel jeans.



Molo klänning och leggings.

Ha en bra dag!! Ta hand om er.../Annika♥


Trevlig helg!!!

Haloj!!!

Vill bara önska er en riktigt  trevlig helg!! Hoppas ni alla mår bra..Sköt om er. 

NU HAR LIP FISH LANDAT PÅ SMÅTUFFT!!



Cool haj tröja där fenan hänger utanför samt shorts +  massa andra tröjor med räv,kanin,groda mm.

Höres imorgon!!

Kram på er/ Annika♥


Torsdag!

Haloj!!

Då har man haft sin första hel dag på hela veckan..känns i både kropp å knopp..Helt slut!! Vi sliter verkligen nu för att få ordning i butik samt web. Tar på krafterna, men va kul!!.. 

Vi alla mår bra nu ivarje fall, så tjejorna har varit på dagis idag, och gissa om dom kom upp fort i morse..haha.
Igår hade vi en riktigt lugn dag men mot alla odds fick vi besök av Jenny och hennes tre små sessor. Så det var full fart och tjejorna var överlyckliga över att få leka med någon annan än varandra..och mamma med vill jag lova:-). Så tack Jenny för ett trevligt besök!!!



Glass pause..Tilda,Julia, Winnie och Emmie.

Erkänn fina Desigual plagg, dom e dock lite dyra..men vad gör man inte för sina små liv!! Det kostar att ligga på topp..Skämt åsido,men visst är det kul att ha något plagg i garderoben som är lite speciellt och inte så många har. Men vi får se hur det går i Kungälv..kanske inte alls passar här. Men men man kan inte göra annat än att prova sig fram:-)..Här kommer några till mode kort..hehe



Top och harem shorts..



Winnie favvis klänning..



Fram



Bak

Gonatt alla och imorgon e det fredag...:-)..Gött

Kram Annika♥










Desigual är här!!!

Nu har det äntligen kommit ut i butiken. Vi har kämpat gärnet idag för att få in det i datan och ut i butiken. Har även tagit kort så snart är det på webben oxå.
Jag har tagit hem en bunt med kläder för att prova på mina barn, men var tvungen att muta dom med pepparkakor för att få dom att prova. Men vad gör man inte...här kommer i alla fall en del av korten.

Tänk denna med en jeans jacka över. Coolast i Kungälv.



Kjol och vändbar zip tröja. Om man vänder den så är den enfärgad lila med mönstrad huva.

Även till kille har det kommit. En cool piké och jeans shorts...

..som är snygga även bak.

Snygg t-shirt som är randig bak.

Jätte söt topp som är typisk desigual.
Visst var det fina kläder, nu längtar man verkligen till sommaren.
Nu ska jag lägga barnen och sätta mej och redigera kort resten av kvällen.
Elisabet.

Äntligen internet!!!

Äntligen har vi fått tillbaka internet på jobbet. Min snälla bror har köpt ett nytt modem och kopplat in. TACK!!!
Så nu kan vi få igång vår webshop. Det är verkligen på tiden känns det som.
Nått mer som är kul är att Desigual har kommit. Så imorgon ska vi försökas att få ut det i butiken. Det är sååååå mycket fina kläder. Ett litet smakprov:



Så söta klänningar. Har även kommit shorts och pikeér till kille. Jag lovar att ni kommer se mer av det här på bloggen inom en snar framtid.
Nu är det sängen.
Elisabet


Snökaos!!!

Gomorron!!

Snö kaos...va e detta, jag orkar inte med skiten längre. Det e nästan så jag börjar längta efter 10 plus och regn. Inte riktigt kanske men snudd där på:-)..

Onsdag och våran lediga dag..idag kan man kanske hitta på något. Då vi andra har klarat oss ett dygn till så e det slut med isoleringen..men vad ska man hitta på!! Känns inte som ett väder man e ute å fin åker i direkt och ut..nej tack. Och jag tror ingen är speciellt sugen på att komma hit heller, hade inte jag varit ivarje fall.

Som tur är ska jag på inköp i em hos Diesel så då händer det något ivarje fall för min del. Väntar förbrilt nu på Diesels vår kollektion. Det enda som har kommit är denna ur söta top. (nedan) och jeans på stor tjej och kille(8-14år). Men det kommer snart massa mer...:-).



Ha en bra dag alla och kör försiktigt ni som ska ut på vägarna!!

Kram Annika♥


Nytt, nytt och mera nytt!

Nu dräller det in lådor med kläder fortare än vi hinner packa upp. Så i slutet av denna vecka eller början av nästa, så känns det som om butiken skulle kunna bli ganska så välfylld med nyheter, bara vi hinner packa upp. Och innan vi kan hänga ut det så ska det läggas in i datan och sedan fotas...så det tar lite tid.

Hummel.

Scotch & Soda.

Hummel med glitter. Gissa om Ofelia gillade den.

Supersöt hummel dress stl 62-92. Perfekt present.
Ha en bra kväll.
Elisabet

News..

Haloj!!

Rastlös.... får panik!! Nu hoppas vi att skiten är över och att vi kan börja leva "normalt" imorgon.Men man vågar ju inte ropa hej än. Emmie är hur pigg som helst så det känns sådär att sitta här när man vet att man har traver med jobb i butiken. Men men, man får se det positivt.. man får umgås med sina fina barn♥.

Igår kom det massa fint från Villervalla samt från Hummel. Och imorgon eller på Torsdag får vi Desigual..ska bli så spännande att se hur det kommer gå här i Kungälv! Priserna på det är ungefär detsamma som Molo, nga styles ligger något under och vissa lite över..

Lite smak prover:

 



Och ett litet smakprov på Villervallas Vår kollektion:



Randiga trikå plagg i glada färger. Deras mysbyxor är grymma..nu med resår upptill samt dragsko nere vid benslutet.

Ha en bra dag!!

Stora kramar Annika♥

 


Nyheter..

Hej!!

Säger bara fan,fan,fan..jag vet att man inte ska svära så jag har lagt tre kronor i svärburken,jag lovar:-). Men nu har magsjukan kommit till oss. Tidigt imorse hörde jag ett vrål från Emmies rum, och så var hela hon och sängen ner spydda..

Men jag klagar inte..:-)..det e ju "bara" magsjuka..kunde ha varit värre. Men det blir till att vara hemma och hoppas att hon träffar en hink nästa gång samt att vi andra slipper skiten. Så här spritas det för fullt just nu:-). Ronnie får komma och lösa av mig sen då jag behöver få lite gjort på jobbet och lösa av Elisabet.

Igår var vi som sagt vid svarte mossen och kollade på när Ronnie spelade, som han redan hade räknat ut innan så förlorade KSK men det var ett kul jippo med massa folk.



(Bild tagen från IFK kungälvs hemsida)..Jag och Emmie sittandes i pulkan, fastnade på bild:-)..konstigt!! jag som aldrig fastnar annars.

Coola vändbara vår mössor från Molo.. Och nu har det kommit in lite mer Villervalla. Elisabet packar upp för fullt i butiken:-). Fick precis en dax fräsch rapport där ifrån.

Nä, dax att tvätta och skura..inte riktigt vad jag hade tänkt mig idag..
Ha en bra dag alla, ta hand om varandra och hoppas ni har fått en bättre start på veckan än oss..

Kram Annika♥


Bandy!!

Gomorron alla!!

Hoppas ni har sovit gott å haft en härlig helg..än är den inte slut dock!! Vi har ju en söndag vi ska slå ihjäl oxå innan det vankas måndag och ny vecka. Idag ska vi upp till svarte mossen,(en liten sjö här i Kungälv) och kolla på bandy. Något jippo där KSK möter IFK..(old timers)..hehe Min sambo ska vara med, så det ska bli kul å se.

Kallt bara, e jag rädd. Men det e väl bara att palta på sig. Ska försöka få lite jobb gjort idag oxå och sen är det sim skolan som gäller för Winnie.



Ofelia och Emmie i sina Molo overaller och Maximo mössor!!

Ha det bäst!! Kram Annika♥






Natti natti

Hej!!

Vill bara säga gonatt och hoppas ni alla har haft en riktig bra Lördag..!! Ta hand om er..Höres imorgon bitti!!



Winnie valde sin nya Molo stass till Malcolms kalas idag../Valfritt om man ville klä ut sig eller inte, och kors i krösamoset valde hon bort sin prinsess klänning!! Ibland överraskar dom:-)

Natti natti/ Kram Annika♥


Kalas.

Så var ett kalas avklarat. Bara barnkalas kvar..Jag var lite orolig att Malcolm skulle bli sjuk lagom till sina kalas, för det känns som om hela dagis utom han har fått magsjuka, men än så länge har han klarat sej...

I år ville han ha en döskalle tårta, och vad gör men inte.

Vi fick absolut inte sjunga för honom, men det gick bra att hurra. Så det blev ljusutblåsning och 5 hurra i stället.
Malcolms skjorta är en vårnyhet från Scotch & Soda. Så himla cool på.

Ofelia har blivit helt tokig i Roberts glasögon, och vill ha dom hela tiden, så dom närmaste korten framöver kommer dom antagligen att vara på. Här är hon i Molo nyheter. Kjolen är från Metoo höst.
Nu är det dax att börja fixa för barnkalaset som är mellan 12-14..efter det är det antagligen städ som gäller.
Ha en bra dag.
Elisabet

Trevlig helg!!!

Haloj!!

Fredag och jag e rätt så sleten..Räknar ner minuterna tills jag får gå hem å fira fredag:-) Fortfarande förkyld..men men jag klagar inte..det e ju bara en förkylning!! Fick ett mail från en kompis som jag inte har sett eller pratat med på länge..som berörde mig så mycket att jag fick en klump i magen och började grina.. Man får sig en rejäl knäpp på näsan och får en att inse att man då å då ska stanna upp och titta sig omkring och se till allt man har..och inte gnälla för det man inte har eller borde göra osv..

Jag vet inte om du läser detta gumman..om så ska du veta att vi tänker på dig och din familj!!!

Idag var det inte så mycket nyheter som behagade att komma..attans;-)..Hoppas att måndag blir en sådan dag då det bara smäller till och låda efter låda dimper in i butiken.. Internet är förtillfälligt helt stört här i butiken, går bara vissa stunder och sen lägger det bara ner. Så på måndag hoppas jag vi kan få det fixat..lätt frustrerande!! Men tack vare mamma så fick jag lånat ner deras dator en stund..så jag kunde jobba lite med webben.

Vill bara önska er en riktig härlig helg!!



Ta hand om varandra!! Kram Annika♥

Malcolm 5 år!

Tänk att det har gått fem år. Tiden gåt verkligen så fort som alla säger när man har barn.
Det var en glad kille som vi väckte imorse. Som han har längtat efter sina kalas. Släkt kalas idag och barn kalas imorgon.

Ofelia blev så glad när Malcolm sa att hon kunde få hjälpa honom att öppna ett paket.

Gissa vad han har gjort hela morgonen...spelat kanske?
Till idag har Malcolm beställt en döskalle tårta..vi får se hur jag lyckas få till den. Lägger ut ett kort på den sen.

Här kommer lite kort på Molo kille som Annika lovade.





Visst är dom coola. Det är så konstigt för dessa har hamnat i Malcolms garderob, måste vara samma person som har varit hemma hos Annika och lagt kläder...
Om ni undrar var webbshoppen har tagit vägen så är den snart igång. Korten är tagna, men vårat internet på Småtufft har försvunnit så vi kan inte lägga in varorna, men vi hoppas snart att detta ska vara åtgärdat.
Nu ska jag gå och fixa iordning lite till så jag blir färdig.
Elisabet

MOLO

Gomorron alla!!

Förkyld som attan men med gott mod och snart dax för en ny dag och nya möjligheter så kör vi;-). Här nedan är några av alla nyheter som har kommit, Och konstigt nog har någon lagt dom i tjejornas garderober...av vem?? Ingen aning..hehe







Erkänn snygga..ska ta lite mer kort idag så ni som har pojkar få se lite coola plagg oxå:-)

Ha en grym bra dag alla!! / Annika♥


Längtar till solen..

Rastlös..

Jösses va slappa vi är här hemma..har legat och kollat på Ronja Rövardotter precis, det var ett tag sen man såg på den, vad jag kom ihåg så tyckte jag den var lite små läskig när jag var liten med gråvargarna och vildvittrorna men tjejorna satt som små ljus och tyckte den var jätte bra.

I helgen bokade vi en resa tillsammans med Elisabet och Lena med familjer. Ska bli riktigt kul!! Halva resan är nästan längtan..att man har något kul att se fram emot.  Vi ska vara riktiga Svenssons å bo på Sunwing..när jag jobbade för Ving för några år sedan så hån log man lite lätt  när man såg alla familjer ramla ut till bussen med väskor och barn som var högt å lågt. Men nu e man där själv..hehe!! Rå diggar Sunvings koncept..allt är uppbyggt så att man som förälder och barn får ut maximalt..Barnen får aktiviteter i massor och vi en välbehövlig vila i solen platt fall:-)..Och dessutom när man reser flera familjer så hjälps man åt mycket och barnen har varandra.



Emmie längtade så mycket idag att hon valde Lollo och Bernie t-shirten..Hon e så glad att hon e stor nog att få vara med i deras klubb till sommaren då dom har en åldersgräns på 3år.



Längtade t o m så mycket att hon valde att ta med simringen till badkaret:-)..

Nedan drömmer jag mig bort till värmen:-)..





Mini disco..

 

Sunving / Mallis -08



Teneriffa -08



Teneriffa -09 / Villervalla solhatt..kom in nya igår:-)..Så vill man vara ute i god tid så vet ni!!!

Nä dax att ta upp ungarna ur badet innan dom förvandlas till riktiga russin:-). Stackarna, har inte hänt mycket roligt för dom idag..jag har mått skit så vi har inte varit utanför dörren på hela dagen. Hoppas förbrilt att jag mår bättre imorgon.

Kram på er å gonatt!! / Annika♥




Vår nytt och förkylning!!

Haloj alla!!!

Nu händer det... ögonblicket jag gillar skarpt!! När vi förvandlar rea butiken till en ny fräch vår och sommar butik!! Nu får vi som sagt nyheter hela tiden och vi fyller på i den takt vi hinner. Elisabet har fotat allt, så nu blir det bara till att få in det i butiken på nätet oxå:-)..

Två av flera molo styles som kom i måndags..Ska visa fler sen, kunde inte hålla mig bara:-).

Idag är det onsdag och min lediga dag, jag e grymme förkyld..har klarat mig hela hösten och början vintern men du gick det tydligen inte längre. Så det blir en lugn hemma dag då Winnie inte heller e på topp. Så jag vet inte vad vi ska göra med den lilla duracell kaninen bara..skicka över henne till Robert kanske..hehe.

Det händer grejor ska ni veta på Småtufft, snart e det dax att släppa bomben..Bara allt blir klart!!! Så jag hoppas att jag gjorde er lite nyfikna nu...hehe snart ska ni få veta!!!

Kram på er och ha en grym dag!!!/ Annika♥


Vårnyheter.

Nu har det äntligen börjat trilla in vår nyheter. Mexx, metoo och idag kom molo. Sååååå mycket fina kläder. Imorgon ska vi försöka att få ut dom i butiken oxå så ni oxå får se och handla.
Håller oxå på att fota för att äntligen öppna webshoppen på riktigt.
Malcolms kalas i helgen. Tänk att man alltid ska vara ute i sista stund. Men det är väl det som är charmen. Nu är det bara svart marsipan som saknas. Men det fixar jag imorgon.
Ofelia fick ju magsjuka i fredags, men alla vi andra klarade oss!! Hur det nu gick till.

Ofelia i Metoo nyheter.
Nu är det dax att äta lite, för middagen vet jag inte vart den tog vägen. Den stog i alla fall inte på bordet när jag kom hem!
Elisabet

I dig denim!!!



Snart ser ni I dig denims coola kollektion i butiken!!! Coolt slitna jeans med attityd..


Söndag!!

God söndags morgon alla!!

Hoppas ni alla mår bra!! Vi mår tipp topp pch peppa peppa så har vi inte råkat ut för någon magsjuka än!! Så hoppas förbrilt att vi slipper..Igår kväll när jag pratade med Elisabet så hade ingen annan fått det, så förhoppningsvis så var det bara Ofelia denna gången...



Dax för kalas hos Tilda!!



Emmie tröst åt lördags godis när hon inte fick gå på kalas!! Åter igen i Metoo klänning/vårnyhet.

Igår hade vi "fin" besök här, min underbara faster och kusin var här..Har inte träffat min kusin Lena-Maria på flera år. Hon bor i Toscana och innan dess bodde hon i Barcelona. Det var super mysigt å se dom..!! När man hör vilket äventyr hon lever i nu så....shit vilken Svensson man är själv..hehe. 



Lena-Maria och faster Kerstin♥

Sen var det rensning av barnens garderober..jösses va jag fick rensat!! Nu finns det allt plats för massa fina vårnyheter!!! Molo kommer i veckan och jag bara längtar efter deras super fina vår kollektion. Och Desigual ska väl oxå dimpa ner snart!!

I fredags hade ju vi fredags besökare..och det blev sent som vanligt när man har trevligt..  och nu ska här slappas innan det bär av ner till Freddie och Lena för lunch..så lyxigt!! Så vilken helg..Såå nöjd:-)



Meja och Winnie har show för oss..dom letade i Winnie garderob och kom ner så här.. Helt otippat tog Winnie jeans på sig samt den nya Metoo blusen som kom i veckan..!!

Nu hoppas vi på en riktigt nice vecka, en frisk sådan..och med massa nyheter!!!

Kram på er!

Annika♥

Magsjuka.

Idag var det magsjuka på programmet. Inte riktigt vad jag hade planerat men ibland måste man vara flexibel...
Den drabbade var Ofelia. Det är helt otroligt vad barn kan vara opåverkade av att vara sjuka. Själv hade jag legat helt utslagen. Men inte hon. Imellan kräkningarna gick hon och grejade lite och tittade på tv.
Fram emot eftermiddagen tog hon en tupplur, och nu ser det inte ut som om vi får henne i säng det närmaste dygnet.
Nu är det bara att vänta och se vem som är nästa på tur. Eftersom jag ska jobba imorgon hade det varit bra om det inte var jag, men just därför så blir det väl det...

Precis innan tuppluren var hon så lugn.

Malcolm hade så där halv kul idag när han inte kunde leka inne med kompisar.

Efter tuppluren kom party Ofelia fram. Socker kicken av colan har väl antagligen gjort sitt oxå.
Nu ska jag gå och tvätta ur hinken iväntan på nästa "hinkbesök". Ha en bra kväll!!!
Elisabet

Fredags mys!!!

Haloj!!!

Sorry för dålig uppdatering men det har gått i ett!! Äntligen har det kommit lite härliga vår nyheter till butiken..och den väntas massa mer i nästa vecka!! Vi har fått en leverans från Metoo samt lite från Mexx. Har dock inte hunnit få ut allt men vi kämpar järnet:-)... då allt ska in i det nya datasystemet tar det lite längre tid. 

Så snart kommer ni även kunna se nyheterna på webben. Ska ta lite kort oxå så ni får er en smygtitt..men hann inte det idag!!

I onsdags var Lena och barnen här..så mysigt att träffa dom då det var super längesen vi sågs. Lova och Winnie sprang upp till Winnies rum och sen såg vi knappt röken av dom:-) Edvin var med en stund men sen fastnade han och Emmie i Bee movie.



Winnie och söta Lova!! Lova har klänning och tights(mexx vår nyheter!!).



Söta Edvin i Molo tröja och Mexx jeans.



Fika!!! Lena hade med sig "stora"bullar..Winnie kan t o m gömma sig bakom en:-)



Till Emmies stora glädje så fick hon en urväxt balett dräkt med Kitty på av Lova=Lycka!!!

Nu väntas snart nytt besök av Martin och Caroline och Meja..ska ha lite fredags mys med dom..a la pizza å godis:-).. Ska bli super trevligt!! Så so long alla och ha en fortsatt trevlig fredag och trevlig helg!!

Jag återkommer imorgon!!

Kramiz Annika♥

Onsdag

Gomorron!!!

Onsdag och min lediga dag!! Så underbart att ha en ledig dag såhär mitt i veckan..!! Vi har inte bestämt oss vad vi ska hitta på än, men just nu känner jag bara för att ta det super lugnt och bara ha en slappar dag!!



Emmie i Molo tröja och Metoo kjol. ( Molo tröjan och dess mönster fortsätter nu i vår/sommar.)

Kom inga nyheter igår heller..så hoppas förbrilt att det kommer ett gäng i dag. Då vi har dragit ihop all REA så ser det väldigt tomt ut i butiken, så flera frågar oss om vi ska lägga ner..haha..Men NEJ det ska vi inte!!! Ni blir inte av med oss i första taget;-). Tack förresten för alla mail ang.vilka märken ni saknar och vill ha in i butiken. Det uppskattas att få lite feedback runt det..samt hur vi sköter oss :-)!!

Igår gjorde jag en god gärning;-).. Tog med en hemlös in på Maxi och köpte nga korv m,bröd och dricka till honom. Han blev jätte glad..och det värmde!!Tänk va lite som ibland behövs för att glädja någon annan. Man får sig en ordentlig tankeställare om vad som är viktigt här i livet..!!

Ha en bra dag alla!!! Lev i nuet,livet kommer inte i repris(vad vi vet)..!!!

Kram Annika♥




Åter till vardagen.

Första dagen efter jullovet på dagis är avklarat, och det gick jätte bra. Jag hade nästan förväntat mej lite motstånd eftersom Ofelia var sjuk veckan innan lovet, då Malcolm oxå var hemma, så dom blev lediga i 4 veckor. Men allt hade gått som smort.
På Småtufft har vi försökt att städa lite här och där, och det behövdes verkligen. Nu hoppas jag verkligen att det trillar in lite vårkläder imorgon så vi får lite att packa upp.

Så här ser det ut på kvällarna nu för tiden hemma hos oss. Hela familjen spelar wii..men roligt är det.
Nu är det dax för wen stund framför tvn.
Elisabet

Måndag 11/1-2010

Haloj!!

Måndag och det kära vardags hjulet har börjat snurra för fullt igen. Gick förvånadsvärt lätt att få upp kidsen ur sängen imorse och det var inga sura miner när det skulle lämnas på dagis heller, så det var en riktigt lyckad start på veckan!!



Har min sena vecka nu så jag e fortfarande kvar på jobbet. Ska snart dra ner gallret och åka hem. Vi har haft full rulle här idag,har det varit tomt på folk så har jag å Elisabet städat för fullt samt börjat knåpa ihop Villervallas order för nästa höst, som snart ska vara lagd.!! Men nu e vi som sagt så gryyyymt sugna på våren,är inte ni?..Ska komma lite leveranser nu i veckan och vi väntar med spänning:-).. Vi är som barnen på julafton när det kommer lådor, vi bara dyker ner i dom..haha!!! Känner på mig att detta kommer bli den bästa säsongen ever.., Kommer så mycket fint!!!

Nä, dax att ge sig ut i den bitande kylan..är så trött på den nu. Och det gör inte saken bättre att jag precis var inne i resedagboken och fick se underbara foton på mina vänner som är i Thailand och lyxar det!!

Ha det bäst mina vänner!! Höres imorgon bitti

Kram Annika♥




Söndag!!!

Gomorron!!!

Då var det söndag, och imorgon drar vardagen igång på riktigt igen. Så då blir det till att ställa klockan och förmodligen blir det en aning tufft att få väckt dom små trollen. Nu har man ju ingen julkalender m,paket att locka dom med heller:-)..Attans..!!

Igår var som sagt en fullspäckad dag..När Elisabet stod här utanför med bilen och jag å Emmie skulle stressa iväg så gjorde jag en klassisk vurpa..benen bara försvann och jag hamna på svanskotan..gjorde så ont så jag började lipa. Men det fanns ingen tid för gnäll;-) så snabbt in i bilen och full gas till Pippi,och givetvis inte en parkering någonstans. Som Elisabet skrev blev det till att bära tjejorna från Lisebergs södra parkering. Pust å stånk och med en värkande rygg och svanskota..men var gör man inte för dom små liven!!! Vi vill ju inte missa något..

När teatern var färdig så väntade jag och tjejorna på Universeum medans Elisabet hämtade bilen, så tjejorna slapp gå samt frysa ihjäl. Men idag ser jag på termometern att det bara är -6 grader..jösses va varmt..hahaha. Kanke ska ta shortsen idag:-).





I väntan framför ormarna på Universeum.



Hockey match hos Warpers..



Emmie spelade och sjöng för glatta livet..

Ha en bra dag så höres vi snart igen!!!

Kram Annika♥

Pippi & bio.

Idag var det dax för Pippi teater med småtjejerna och bio för Malcolm och Winnie. Jag och Annika gick med Ofelia och Emmie, och Robert och Ronnie tog med dom större. Även att vi åkte i god tid så fick vi stressa för att hinna. Det kändes som om alla skulle till gbg idag, för det fanns inte en p-plats i sikte när vi kom. Det blev till att ställa sej långt bort och bära tjejerna för att hinna. Dom väger en hel del...Men det var värt det för teatern var uppskattad. Även bion var super. Efter det följde fam Ohlsson med oss hem och lekte gärnet.

I pausen var det dax för mera popcorn.

Pysselverkstad i köket.

Ännu mera pyssel.
Ha en bra lördagkväll. Elisabet

Slicka inte på lycktstolpar!!!

Idag har det varit min lediga fredag. Men som vanligt har jag inte fått gjort så mycket som jag hade tänkt. Men det var ju inte helt oväntat. Eftre frukost kom vi i alla fall ut en stund. Ofelia gick och hämtade Emmie och sen lekte dom ute i snön jätte bra. Malcolm och Arvid provade sparken som har stått i skylten på Småtufft. Den ska tillbaka till min kompis Nina som har varit så snäll och lånat ut den till oss. Men vi var bara tvugna att provåka lite. Hoppas att det inte gjorde nått Nina..
Det blev ett väldigt snabbt avslut på utevistelsen när Ofelia slickade på en lycktstolpe. Tungan sätt fast, blodet rann och Ofelia skrek. Innan jag hann få tag på varmt vatten så hade hon dragit loss sin stackars tunga. Tungan är lite skinnflådd men den läker väl fort hoppas jag. Stackars Emmie satt och tittade och fattade ingenting.

Snöskottning när alla var glada..

Sparkåkning.
Innan sovningen fick Malcolm ett hysteriskt utbrott för att vi skulle stänga av wii spelet. Fram till idag har vi inte haft några problem med det, han har skött spelandet jätte bra, och stängt av när vi har sagt till. Men idag gick det inte. Så arg som han var idag har jag nog aldrig sett honom, och han skulle till och med flytta hemifrån. Så imorgon fick han en spelfri dag.
Nu sover dom ialla fall gott och laddar inför imorgon när jag, Annika och små tjejerna ska på Pippi teater, och Robert, Ronnie och dom två stora ska på bio.
Nu ska jag krypa upp i soffan och titta på Let´s dance.
Elisabet

Hjälp oss!!!

Gomorron alla i kylan!!!

Idag jobbar jag halvdag, så lyxigt! Så jag börjar inte jobba förrän klockan 14. Som ni redan vet pågår REAN för fullt i butiken..men nästa vecka ska det nog ramla in lite vårnytt för er som väntar på det:-)..Jag längtar som en tok..med andra ord, jag e trött på kylan och vill ha VÅR nu!!! Ngn mer som längtar???

Vi har beslutsångest..finns så många fina märken som bara skriker SMÅTUFFT..men vi kan ju inte ta in alla, det går ju inte. Så nu när vi far till mässan i februari så ska vi gå runt och bestämma oss för dom bästa!! Men vi behöver eran hjälp..Vi vill ju att ni ska få vara med å bestämma oxå...det e ju trots allt ni som får oss att överleva.

Så maila mig om ni kommer på något kul märke som ni saknar...eller skriv i kommentarerna under. [email protected] .

Ses mellan rea hängen sen:-)



Ha en bra dag!!! Kramelikram Annika♥

Elisabet 31år...!!!!:-)

Heje!!

Hipp hipp Hurra för idag är det Elisabets födelsedag!! Grattis vännen..tyvärr har hon inte legat på en solstol i Bali och firat sin dag utan hon har fått hänga med mig hela dagen..haha. Klockan 06.00 ringde våra klockor och det bar av mot Borås i snö"modden" för ett inköp hos didriksons. Så nu har vi köpt till nästa vinter..och det var som vanligt massa fina färger och nya finesser och detaljer!! Så lova mig nu alla som är ute efter en ny nästa år..KÖP i tid!!



Friends♥ Emmie och Ofelia i lika outfits:-) Och jag lovar det var inte planerat..Klänningar från Metoo(Vårnytt)

Gud vilken fin tavla familjen Warpers hade gjort, eller hur?? Kanske vore något för oss oxå, super rolig idè..!! Börjar ni bli lite tävlings sugna förresten?? Snart e det dax för en ny tävling här på bloggen..och även "ny"premiär av webbutiken. Så den som väntar på något gott....

Jösses, va jag gäspar. Märks att man inte e van att gå upp tidigt. Här hemma har vi vänt lite på våra rutiner kan man lugnt säga. Så på ett sätt är det faktiskt rätt skönt att komma tillbax till vardagen på måndag. Och jag tror allt att tjejorna håller med mig, även om dom har älskat att vara lång lediga så ska det nog allt bli kul att träffa alla vänner.

Gonatt på er alla  och sov så gott:-)

Kram Annika♥

Skapande familjen.

Vi har aldrig varit riktigt nöjd med våra tavlor i vardagsrummet, så för ett år sedan när vi tapetserade om så tog vi ner dom och sen har dom aldrig kommit upp. Efter det har vi inte hittat något vi vill ha för vi har inte vetat vad vi ville ha. Så nu har vi istället gjort våran egen tavla. Hur ful den än blir så har vi i alla fall gjort den själva, med barnen så klart. Enda kravet var att det skulle vara mycket och glada färger.

Alla är redo att börja.

Alla gjorde var sitt hörne, och speciellt Malcolm tyckte att det var hur kul som hellst. Ofelia höll på en kvart innan hon tyckte att det räckte.

Färdigt resultat. Ska bli spännande att se hur länge vi orkar med den på väggen, men annars är det väl bara att måla en ny.
Godnatt. Elisabet

Bad och snö.

Efter frukost idag som blev lite tidigare, ca 10, så åkte hela familjen till simbadet. Jag kan ju inte påstå att jag längtade efter det imorse när man tittade ut, men när vi var där var det himla mysigt. Barnen var super glada och badade som fiskar. Sen blev det lunch på badet.
Nu har Malcolm och Robert byltat på sej alla kläder som finns och gett sej ut för att skotta.

Det första Malcolm skottade var framför kattens ingång. Han tyckte lite synd om Kosmos som hade en jätte snödriva framför luckan.

Ofelia tycker att det är så där kul med snön som ör omkring, så hon valde att ta det lite lugnt i soffan framför tvn. Själv ska jag försöka plocka undan julen, för nu är jag trött på den. Få se hur långt jag kommer innan nån behöver hjälp med något...
Elisabet

SNÖ...

Gomorron!!!

Och så har det snöat igen..inte klokt va mycket snö och snön fortsätter vräka ner!! Inte för att vara negativ, men nu räcker det:-).Har älskat att äntligen få en vinter och snön får gärna ligga kvar ett tag till men det behöver ju inte komma mer nu!! Ska ringa Warpers nu och hyra in Malcolm för snö röjning;-)



Kallt..brrr (Winnie å Malcolm i sina Molo jackor.)

Hade en fullspäckad dag igår, hängde med Anna och barnen på dagen och sen fick vi besök av tre familjer på kvällen. Hade super mysigt och vi mår idag som vi förtjänar;-) Fick ställa klockan på 10.00, typiskt nog när barnen sover som små grisar. Men Winnie ska iväg på kalas hos sin kompis Linnèa.

Återkommer lite senare, känner mig lite stressad!!!

Kram Annika♥

Tack alla kunder för en kanon start på REAN...den fortsätter imorgon:-)


I`m back...

Hej där allihopa. Nu är jag tillbaka, förhoppningsvis för att stanna.
Jul och nyår är avklarat och nästa vecka återgår livet till det normala igen. Det ska faktiskt bli ganska skönt att få lite rutiner igen. Men det kan nog bli lite jobbigt första veckan. Som det ser ut nu så äter vi frukost vid halv 11 -11 men det lär det ju bli ändring på.
Här kommer lite kort som sammanfattar den tiden då jag inte bloggat.


Vi har våran egen privata snöplog som plogar på tomten, det är det inte alla som har. Han kan hyras...

Antagligen inte Vesslegatans snyggaste gran, men barnen var i alla fall nöjda.

Efter första julaftonen, (vi firar 4 st för att vara säkra på att barnen verkligen får allt dom vill ha...) fick vi en prinsessa istället för Ofelia.

Julafton nr 2 hos mamma.

Malcolm fick ett hockeyspel och var super nöjd.

Julafton nr 3 hemma hos oss.

En hund som kan skälla och gå, kan göra en mamma tokig.

På annandagen åkte vi till landet. Barnen fick tjatat till sej skidor som dom var ute och åkte med på tomten. Det var super skönt att komma iväg lite. Och bara leka!

Världens snyggaste snögubbe.

Hemma igen var det dax att riva pepparkakshuset.
Nu vet ni vad jag gjort i jul, och framöver ska jag försöka att uppdatera lite bättre.
Elisabet

Grillning i skogen!!

Gokväll!!

Idag har jag haft en riktig fixar dag, så jag e som vanligt helt slut såhär på kvällskvisten. Har gjort allt från att frosta av frys till att rensa barnens rum..är mäkta stolt över mig själv..hehe



Får lite expert hjälp. kul att leka med all is. /Den söta diesel toppen Winnie har på sig har vi några kvar av, så den kan ni fynda på tisdag!!

Sen var det dax att möta upp grannskapet å gå på reflex jakt i skogen med korvgrillning och fika!! Super mysigt. Så med ficklampor i högsta hugg och kläder så vi skulle kunna sova i en igloo bar det iväg:-)..





Sen ville inte Emmie å Ofelia skiljas åt så Ofelia följde med oss hem en sväng och dom lekte super. Så nu sover tjejorna och snart e det dax för mig att göra d-samma. Måste ju vara utvilad så jag orkar upp till jobbet imorgon.

 

Äntligen REA, och det bästa med det är..att snart kommer det massa nytt!!! Yippi:-)

Kram å gonatt!! / Annika

P.S Ska hälsa från Elisabet att henes bloggtorka snart e över, kanske får ett inlägg idag om vi har tur;-).

Måndag STÄNGT!!! Tisdag REA!!!

Vill bara meddela innan jag glömmer det att imorgon Måndag den 4:e januari har vi STÄNGT. Som tidigare år har vi en dag då vi inventerar klart samt prismärker om hela butiken..

Så på TISDAG är det dax för våran stora REA!!! Så varmt välkomna att fynda..


2010

Haloj där!!

Ja. då var det 2010 och livet känns som vanligt tycker jag:-) Igår var dock ingen vanlig dag utan en trött dag, jösses va slappa vi var igår. Tvingade oss ut i pulka backen en timme så barnen fick rastas lite..haha. Barnen var inte heller direkt i sitt esse då dom oxå var uppe sent så det var en härligt gnällig dag då ens tålamod sprack ett antal gånger under dagen!!! Men det var det värt, för kul hade vi:-) Så tack alla underbara vänner!!!



12 slaget med några i gänget...Kyla är det sista Jillsan med familj kommer behöva tänka på. Då dom åker till Thailand i 3 månader..Sååå nice!



Redo för pulka race:-)

Men men nu e vi glada och utvilade och redo att ge oss på 2010 med råge. Hehe...Skulle jobbat idag men som en ängel offrade sig fru Warper..så ni ser 2010 kommer bli helt fantastiskt:-). Men men eftersom jag älskar mitt jobb så kan jag inte slita mig därifrån så jag ska ner lite senare och inventera klart;-)

Men i år kan jag lova er att jag inte behöver räkna så mycket ytterplagg, äntligen en riktig vinter. Now we talking!!! Så kul, hoppas att ni som kommer och är förbannade över att vi inte har något kvar kommer lära er en läxa att vara ute i god tid senare i år. Hade en man i veckan som skällde ut mig efter noter pga av att han alltid köper overall till sin pojk på rean under mellandagarna och att han hade räknat med att göra det i år oxå. Förstår inte hur vissa funkar, men alla är vi olika!!! Och tur är väl det!!



Dax att ta tag i dagen..

Kram på er alla och god fortsättning..../Annika♥





RSS 2.0