Välkommen kylan!!

Gomorron!!!♥

Jösses va kallt, frost på bilen å allt!! Nu e verkligen hösten här. Det e med skräck blandad förtjusning jag välkomnar hösten/vintern:-)..trots att det finns en mysfaktor med det men ihhh va kallt!!Men det e ju bara att palta på sig!!!



Didriksons gänget för ett antal år sedan:-)



Snart kanske det ser ut såhär på backen...näe, usch jag e nog inte mentalt förberedd än. Såg i tidningen igår att det hade snöat uppe i Åre..Men vi kanske inte får någon snö alls här i vinter...man e ju inte bortskämd med det precis!!

Snacka om hel dag i Sthlm igår..åkte vid 8-tiden och kom hem vid 23. Men vi hade det bra trots att det gungade bra i kolan efter tåget. Vi kände oss hel snurriga ett tag ha ha. Och trots att vi hade spenderar brallorna på så shoppa vi typ nada..men det e ju så typiskt!! Men vi shoppade desto mer på inköpet...Så skit va vi måste kränga varor till våren:-)..hi hi



Nu pusslar Emmie och Winnie sitter här och väntar på att få spela barbie på datorn medans jag duschar. Så nu e det dax att dra igång dagen...ska b la till tandläkaren,dansen, apoteket m. m idag..Jag återkommer senare mina vänner!!!

So long.Ha en riktigt bra dag!! Kramiz Annika

Måndag!

Haloj!!

Ville bara säga gonatt och hoppas ni alla haft en härlig dag!! Idag på jobbet har det varit sådär, känns som folk hade annat för sig än att handla barnkläder, så hoppas på lite mer röj imorgon, då söta Linnèa ska jobba för vi drar till Sthlm på inköp...Ska bli mysigt att få en hel dag med Elisabet och mamsen i huvudstaden...lutar åt lite tid över för shopping!!! I like:-)

Idag efter dagis gjorde vi ett litet stopp hos Mamma å pappa och tog en fika. Så mysigt att ha dom så nära...!!



Mamma å Winnie. (Metoo.)



Pappa har sina ideèr...Emmie i en kuvert hatt och Metoo top:-)

När vi kom hem fick vi en söt liten middags gäst!! Så Emmie var själa glad och givetvis fick dom tiggt till sig en glass efteråt, det e ju inte varje dag man får celebert besök på en Måndag..ha ha



Ofelia och Emmie!!

Gonatt på er..!!! Kram Annika♥

Bosse gråsugga.

Helgen har verkligen varit super skön. Vi har varit på Bohus-Malmön och bara tagit det lugnt. Vi har fått gjort väldigt mycket utan att stressa, tex höst städat på tomten och tagit in möbler och studdsmatta mm. För första gången så har barnen lekt med varandra en HEL HELG utan att bråka. Så skönt.
Malcolm och Ofelia röjde lite i förådet och hittade en pulka som dom tog fram och åkte i ner för altanen.



Roligt hade dom. Båda två har överdragsbyxor och skaljacka från HellyHansen.

Här har dom hittat Bosse. Det är en gråsugga som alltid finns någonstans på tomten. Ofelia är väldigt skeptisk till gråsuggor, medans Malcolm plockar upp dom utan problem. Just den här helgen så hade Bosse fått barn. Under stenarna låg det väldigt många, och Malcolm var överlycklig.  
När jag kom hem idag så hittade jag Ofelia i lekstugan i docksängen. Hon var väldigt frustrerad över att hon inte kunde ligga på kudden. Kortet kanske förklarar varför.

Sängen är aningen mindre än henne...
Idag känns det som om jag har haft kameran i handen hela dagen. Vi håller på att ta kort på alla kläder till webshoppen. Så nu ska jag försöka att sätta mej och beskära dom så dom passar. Imorgon bär det av till Stockholm för ett inköp, så förhoppningsvis så blir det en tidig kväll så jag är pigg imorgon.
Elisabet

Söndag!!

Gomiddag!!

Söndag och inget mer än simskola inplanerat..så vi får se vad som händer. Borde kanske städa lite..hmm eller inte!! Ronnie klev precis innanför dörren då han har spelat en golfrunda på morgonen. Fastnade i alla våra kort nu här på fm..jösses va många skratt det blir, och vad alla runt en har förändras..tur att man inte åldras själv..ha ha. Inte mycket sanning i det påståendet!!

Här är Winnie exakt lika gammal som Emmie är nu..tillsammans med Anton. Vissa tycker dom är lika, men jag tycker inte det..Vad tycker ni??



Winnie



Och Emmie!!!

Nä dax att ta tag i dagen på riktigt och inte bara sitta här å jäsa som en pacha!!

Kram på er allesammans!! /Annika♥


Bobux!


BOBUX!!

Nu e det höst..och då e det kanon med ett par bobux på dom små fossingarna..Eftersom det dessutom är äkta skinn så sitter dom som ett smäck på foten och formar sig efter den. Och så andas dom..så dom slår mockasiner tycker jag, då dom inte andas.

Finns i massa olika färger och modeller...kostar 299:- dyrt tycker vissa, men jag kan lova att dom e värda det. Dom som har börjat med dom på sina barn kan knappt sluta. Tänk istället va dyrt att köpa massa halk strumpor..dom här har ju anti halk skydd under samt att barnen själva får knappt av dom då dom sitter så bra på..dom små liven har ju en tendens att dra av sig sina små strumpor...:-)

 

 

Ett litet axplock på några modeller vi har.. Höst nyheterna är små söta sköldpaddor och små söta getingar.


Lördag!!


Hej alla!!

Då var lördagen nästan slut..hoppas ni har haft en härlig sådan. Trodde min lördag skulle vara fullspäckad med barn och bus men det blev lugnare än planerat. Skulle passa Anton å Casper egentligen då Susanna och Sami skulle på bröllop i Bollebygd. Men då Anton fick feber igår kväll och hade det fortsatt i morse så fick Sanna gå själv och Sami bli hemma.Sååå trist!! Hade en hel bunt av besvikna barn kan jag lova... Winnie hade sett fram emot två lek kompisar som sover över..det e ju alltid spännande!!



Yammi...lördag= GODIS!!!

Så efter jobbet har vi bara softat här hemma och gjort typ inget..kul lördag..not!! Men välbehövlig..så nu laddas det inför nästa helgs bravader..då jag och Ronnie ska iväg och ha en barnfri helg!! Så peppa peppa att ingen blir sjuk!!



Hel nöjd över sitt nya pippi pussel som hon har fått av Jenny:-)..(Moloklädd.)

Tack alla för dagens fångst på Småtufft:-) Ha en fortsatt trevlig helg så höres vi imorgon!!

Kram Annika♥

Fredagsmysa!!

Haloj!!

Yes, fredag igen och snart dax för lite mys..Bara ett litet inlägg först:-).. Tjejornas outfit idag: 



Båda i höst nyheter från Metoo.

Efter dagis så åkte vi ner till Kungälv lite då jag hade några ärenden i stan..och givetvis ville tjejorna kramas lite med världens bästa mormor!!!Så det blev ett litet besök på småtufft. Här hjäper dom till lite bakom kassan eller jag menar själper...ha ha. Emmie älskar tejp apparaten:-)..hmmm



När vi kom till butiken så kom dom två sista jackorna från Helly Hansen, som vi har väntat på. Klassiskt snygga eller hur? Och såå bra!! Snacka om kvalitè.vind och vatten täta och givetvis värmeisolerade. 799:-



Trötta i soffan efter en hel vecka, Emmie med sin Kitty som hon fick av Ofelia idag:-)



Och Winnie med sin som hon fick av Malcolm. Söta vänner å grannar man har:-)



Ha en mysig fredagskväll alla glada!! Nu e det helg...yippi!! Ska dock jobba en stund imorgon så inte riktigt än för min del men för några av er!!

Kram på er!! Annika♥


En fm i Kungälv.

Nu sitter jag här och väntar på att Robert ska komma hem från jobbet så att vi kan åka till Bohus-Malmön. Ska bli så himmla underbart att komma dit och bara vara.
Jag och barnen har tillbringat fm i kungälv. En ny leksaksaffär har öppnat och självklart var vi tvugna att åka dit och titta. Vi fick handlat en STOR kitty, lite pussel och målarsaker. Vi fick även köpt varsin kitty till Winnie och Emmie. Sen gick vi till Moodys och och åt lunch.

Självklart skulle kitty ligga i vagnen och sova tillsammans med Ofelia. Men trångt blev det.

En glad tjej vid frukosten. NovaStar tröja.

Även Malcolm var glad. Hummel tröja.

Efter frukosten var det dax för litte brottning. Hummel jeans och Mexx byxor.

Nu kom Robert hem så nu sticker vi. Ha en bra helg.
Elisabet


Webshoppen på G.

Som ni märker blir det inte så mycket bloggande för mej. Men när kvällen kommer och barnen sover och det finns tid för att blogga, så sitter jag och jobbar med webshoppen istället. Men som tur är så är Annika flitig istället. Just nu håller jag på att fota och beskära bilder så att dom passar i shoppen. Så snart ska den vara igång...
I morgon sticker vi till Bohus-Malmön och är där hela helgen. Ska bli så skönt att bara vara och leka med barnen lite utan en massa måsten.


Ofelia busar lite med pappa innan det är sovdax. Pyjamas från Fixoni.
Nu ska jag fortsätta med bilderna.
Vi hörs imorgon innan vi sticker.
Elisabet

Trött!!!

Haloj!!

Hoppas ni alla mår fin fint idag!! Själv står jag på jobbet å gäspar...hör å häpna, jag e trött!!Mitt allmän tillstånd numera:-) Väntar på Mamma å Elisabet då vi ska gå bort till Goopy/spot/bodyshop på en liten mingel kväll med modevisning m.m. Ska bli mysigt!!

Idag har det varit på och av i butiken..ena stunden jätte mycket för att kontra till sten dött..Men summa sumarie så har vi haft en bra dag å e nöjda med dagen:-)..Så tack alla kunder!!



Emmie i Diesel top.

Igår var vi på Moodys och det var som vi trodde,,väldigt fint å fräscht. Så där lär det bli en å annan lunch å fika. Emmie skulle följa med mig men hon vägrade för hon ville vara hos Ofelia med hennes mormor Margot! Så det slutade med att hon fick sin vilja igenom..och Margot är helt otrolig med barn så Emmie ville knappt gå med mig hem senare på kvällen:-) Så tack Margot♥..



Winnie i sin pyjamas från shisser.

Nu ska vi gå, så tack för mig... hej!! Kram Annika♥

Moodys!!

Gomiddag!!

Ledig idag och det har varit fullt upp här på fm:-)...Malcolm kom över till oss på mogonen då han inte ville följa med Robert på massa ärenden. Sen kom Susanna och Anton och Casper upp och hälsade på...så som sagt..fullt ös:-)



Inte nudda golv..inte undra på att mina överdrag på stolarna inte e så vita längre.. Malcolm å Winnie i Diesel överdel samt Mexx jeans och Emmie i Villervalla.



Brottning



Inrullning av varandra i mattan..Hmm undra vem dom brås på..Inte mig å Elisabet ivarje fall:-)



Spelar med pokemon kort..(Anton å Casper i Metoo.)

Nu sitter jag här och det e helt tyst i huset..Emmie somnade precis och Malcolm å Winnie leker med stängd dörr. Så jag bara njuter, för snart e det dax att väcka den lilla virvelvinden igen..Och då ska barnen fotas för web-butiken..ska bli spännade och se om dom fastnar på bild,he he. Vi kommer ha ett flertal mutor i bakfickan kan jag lova..

I bakfickan..:-)

Sen e det dax för Winnies dans i vanlig ordning och sedan smyg premiär av moodys,cafè & kitchenware här i Kungälv. Ska bli kul, eftersom både Cilla å Bella e grymma på att baka och fixa å trixa och Johan å Erik likaså kan det inte vara annat än kanon!!! www.moodys.nu .

Ha en fortsatt härlig onsdag i höstvädret!!

Kram Annika♥

Mexx!!

Hej!!

Tisdag och riktig höst..trodde inte det var sant när klockan ringde i morse, helt kolsvart..gick dock upp en timme tidigare idag då jag å Elisabet skulle på inköp, dax för vår 2:an på Mexx. Såå mycket fint, ni anar inte. Dom blir bara bättre å bättre..i mångas ögon har dom varit lite halv tråkiga och färglösa, speciellt när det hänger brevid Molo och Metoo...men nu kommer det massa färg på deras kläder samtidigt som dom håller kvar vid det "cleana" och stilrena och romantiska!!! I like..



Svart på barn??? Ris eller Ros?? Jag gillar det, sen för att poppa till det kan man ju alltid sätta till några knallfärgade tights..Men jag valde svarta idag ja!! (Metoo, finns även i lila.)



En sång trudelutt vid 7-bläcket e aldrig fel!!

I butiken har det varit fullt upp som vanligt, men det gillar vi:-). Var precis över hos Elisabet med ett usb minne med massa härliga kläder som kommer till våren. Man längtar järnet när man ser alla vårens och sommarens färger och netta klänningar å shorts. Men men ett år kvar..först ska vi gå igenom hösten och vintern.!! Och nog finns det charm med det oxå. 

Som lata och härliga kvällar i soffan framför tv:n med tända ljus,gosig filt och en härlig såpa på burken;-)

Dax att åter igen krypa till kojs, som Elisabet skrev..en dag går monster fort!!

Natt natt alla fina!!

Kram Annika♥

 

Snabba dagar.

Så var det kväll igen. Dagarna går så fort så det känns inte som jag hinner gå upp innan det är dax att gå och lägga sej igen. Det är verkligen fullt upp hela dagarna. Är det inte på jobbet så är det hemma. Men samtidigt så är det kul att ha och göra.
Ofelia har äntligen accepterat dagis och äter utan problem numer, vilket är väldigt skönt så jag slipper att gå och tänka på det hela dagarna när jag är på jobbet och ändå inte kan göra något åt det. Även Malcolm är super nöjd med sitt dagis och alla kompisar.

Metoo tröja och Novastar byxor.

Helt i Metoo, och helt inne i filmen.
Nu ska jag fortsätta att arbeta lite med webshoppen så att vi kan starta upp den snart. Väldigt snart hoppas jag.
Ha en bra kväll. Elisabet.

Tidig morgon imorgon.

Det har inte blivit så mycket skrivande för mej det sista, men det är så mycket annat med datan just nu med webshoppen så jag har inte haft tid. Imorgon är det Mexx inköp så barnen ska lämnas tidigt på dagis, så det blir till att ställa klockan och VÄCKA barnen. Det hör inte till vanligheten.
Idag kom en Diesel zip tröja som var så himla fin röd färg på.





Inte ett enda kort fick jag på honom som var normalt. Hela tiden dessa grimasher (eller hur det stavas). Men tröjan var snygg i alla fall. Jeansen från Villervalla.
Nu är det sovdags för länge sen så godnatt.
Elisabet

Måndag!!

Halojsan!!

Ibland hjälper det att klaga lite..var lite dött här i butiken tidigare..antar att pengarna från barnbidraget är slut hos många..men vips, hann inte mer än säga det så har det varit fullt upp.Såå skoj!Så nu har jag dragit ner gallret för idag å hoppas på en lika bra dag imorgon:-)

Övergångs mössorna går som smör..så får nog ringa och beställa lite fler imorgon om det finns på lagret vill säga..så tänk på det alla glada kunder att om man vill ha lite val möjligheter på allt vad vintern och hösten innebär så börja titta runt redan nu..många storlekar och färger är redan slut både här i butiken och hos leverantören..

Igår fortsatte dagen i ett sköldpaddas tempo..kände oss som skalman hela familjen..önskade dock ett flertal gånger under dagen att sov klockan skulle ringa..men men vi fick vänta tills kvällen..så vi åkte ner till oasen hela familjen en timme innan Winnies simskola började.. Det var riktigt lyckat, barnen trivdes som fisken i vattnet. Och Emmie den badkrukan fick oss att tappa hakan med att hoppa från kanten och doppa huvudet..jösses!!



Panos.



Spanar efter simskole polarna!! (Panos badräkt.)

Dax att sticka hem till man och barn!! Hoppas vi ses imorgon!!

Kram/Annika♥

Skattjakt!

Gomorron!!

Då var man vaken och redo att ta sig an en solig söndag!! Kräftskivan igår blev lyckad, och jag mår bra idag..thank u good!!! så nu ska vi snart ut å städa efter oss.. Barnen tycker oxå det e kul när det blir lite fest på gården, här har dom samlats för att gå skattjakt..



Nåra av ungarna på gården:-)

Emmie och Ofelia..alias humle å dumle hamna hela tiden sist å gick där och prata för sig själva..när vi kom till den ena ledtråden så hade dom knappt lämnat den innan..ha ha.



I sina nya Molofleecar och fithiof mössor!!!

Efter dessa kort dog min kamera på batteri..Men kanske lika bra det..ha ha Kanske inte e alla här i området som vill pryda bloggen med en nubbe i högsta hugg!!

Kram på er och ha en härlig söndag!! /Annika♥

Lördag å Kräftskiva i "pipeline"

Gomiddag!!

Gosh, vilket väder..!!Helt otroligt..Har precis varit ute och hjälp till att sätta upp party tältet för ikväll, då det e dax för den årliga kräftskivan här på gården!! Ska bli skojsigt:-)




Igår hade vi besök av min fina vän Maya med familj..alltid lika mysigt å ses..synd bara att det blir så sällan!! Barnen lekte kanon hela kvällen..Emmie och Oliver låg å myste i fatboyen och kollade på Pippi större delen..:-)



Medans Winnie å Hugo var upp e på Winnie rum, så dom såg vi inte röken av..endast när det var glass och godsaker på nedervåningen..

Winnie bara älskar sin mjuka å goa Mexx klänning..här med en matchande scarf till, oxå från Mexx.



Nä nu ska jag gå å ladda batterierna för ikväll!! Kan behövas kan jag säga:-)..Man e ju inget annat en trött nu förtiden. Gäspade i bilen innan..Emmie sa: E du trött mamma..ja, det e jag..Du kan få sova i min säng sen om du vill:-)...Så jag ska lägga mig brevid henne nu och väcka henne med lite kramisar...

Ha en fortsatt härlig Lördag!!

Kram Annika♥


Fredagsmys.

Imorgon är det dax för den årliga kräftskivan som vi har i vårt område. Så imorgon klockan 11 ska alla träffas för att sätta upp tälten ute på gården. "Tyvärr" så jobbar jag imorgon så jag kan inte hjälpa till, utan kommer sen när festen börjar. Typiskt att jag missa det "roliga"...inte.
Om det är någon som har tyckt att golven på Småtufft har varit smutsiga, så stämmer det bra. Vi har haft så mycket att göra så vi har "glömt" golven. Förhoppningsvis kommer jag upp i tid imorgon så jag hinner fixa golven imorgonbitti. För det behövs VERKLIGEN!!!

Fredagsmyset idag blev popcorn. Malcolm och Ofelia står och väntar på att dom ska bli klara. Malcolm i Molo tröja och NovaStar byxor och Ofelia i Villervalla klänning.

Äntligen är popcornen färdiga. Popcorn och film är inte fel innan sängen. Nattlinne och pyjamas har precis kommit från Fixoni.
Godnatt. Elisabet


Fredag!!!!

Gomorron!!

Då var man på jobbet, ska snart dra upp gallret och sätta igång dagen på Småtufft:-). Elisabet kommer lite senare då hon fixar och trixar järnet med Web-butiken så vi kan öppna den snart! Man tror inte att det ligger så mycket jobb bakom, men jösses!!! Är som vi redan har två butiker...

Säger bara thank u good att vi inte tog erbjudandet och öppnade en butik på frölunda torg. Då hade vi inte sett röken av våra nära å kära..och värsta möjliga senariet suttit ensamma i varsin radon 1:a. Men om några år kanske..då kanske vi e redo att ta det ett steg längre....!!U never know!!

Igår var Winnie och Ronnie å klippte sig på kvällskvisten, Winnie var sååå nöjd, då Ann t o m hade flätat hennes hår så fint!! Gjorde allt för att fixa till det idag på morgonen efter en natts sömn..kan ju inte göra inbakade flätor, tyvärr. Får gå i kurs el,något...



Så nöjd att hon inte kan slita ögonen från spegeln..ha ha.



Så fin fläta...som sagt önskar jag kunde!!

Igår kom det lite påfyllning på bebis..precis vad vi behövde då det har ekat lite tomt där.



Mexx



Mexx



Metoo



Metoo



Lite bilder på mellan tjej som Elisabet glömde fota i onsdags. (Ett axplock av nyheterna från Metoo .)

Ha en underbar fredag alla fina!!

Ta hand om er..Kram/Annika




Mössorna är här!!

Haloj gokväll!!!

Hoppas eran torsdag varit bra....själv ligger jag här och slö tittar på Idol!! Konstigt nog fastnar man i det..!! Ja ja, Winnie och Ronnie e och klipper sig och kommer när som helst och Emmie sover som en gris! Så här e det lugnt å skönt, eller lugnt å lugnt ligger ju här å hör skrållet från tondöva människor som inte har vett att skämmas. Är för mig en gåta hur man kan ställa upp, antar att det låter bra i sina egna "hövven"..ha ha

Winnies outfit för idag:



Diesel klänning och leggins..!!



Emmie oxå i Diesel. Brukar inte klä dom lika normalt sätt men idag övertalade dom mig!!

Idag fick vi äntligen fritiof mössan från Åre!! Perfekt nu när det börjar bli kallt som en övergångs mössa. Och det roliga är att det finns bara en av varje..Vissa påminner om varandra men e inte helt lika. Så skynda skynda om ni e sugna på en:-)..



Erkänn coola??



Winnie i sin nya.

Har ett nytt märke på gång..men avslöjar inget än!! Men snart så..dock e det isåfall tänkt till våren.Men den som väntar på något gott... he he.

Gonatt på er...börjar känna vittring att det börjar närma sig helg...!!Yippi!

Kram/Annika




Mycket att göra på Småtufft.

Idag efter att Annika hade gått hem blev det full fart på Småtufft. Från att ha varit ganska lugnt på dagen så kändes det som om alla hittade dit. Typiskt bara att jag var själv, för det kändes som om jag skulle behöva klona mej. Men jag klagar inte för det är roligt när det är fullt upp. Men nu ska jag bädda ner mej i sängen och titta på Idol. Hade inte tänkt att fastna i Idol denna gång, men det är svårt att låta bli det är ju så kul att titta på alla som gör bort sej.

En trött tjej efter en dag på dagis. MeToo kläder och Villervalla strumpor.

Malcolm skulle visa hur han ser ut när han är trött. Tigertröja från Metoo som han är sååååååå nöjd med. Byxor från Hummel.
Ha en bra kväll och missa inte Idol.
Elisabet

Hipp hipp Hurra!!

Hipp hipp Hurra.idag e det min sambos födelsedag!!Hela 39 år..så nästa år smäller det:-).





Min fina sambo och barnens fantastiska pappa!!

Idag e det våran lediga dag, så idag har vi haft det lugnt å skönt. Ska snart iväg och hämta Felicia på dagis och köra ner tjejorna till dansen..!! Sen ska vi ha ett litet mini kalas här hemma..vi firar inte men pompa å ståt direkt när det inte e jämnt..men som sagt,nästa år..då smäller det!!!



Winnie i höst nyheter från Molo.

Nu e det dax att väcka Emmie...ha det bäst så hörs vi snart igen!!

Rock on...med ekologisk body från Villervalla:-)


Kram Annika♥


MeToo och NextLevel.

Idag har det gått bra på dagis för Ofelia. Så himla skönt. Hon var ledsen när jag lämnade henne, men det gick över och hade en ganska bra dag. Hon till och med åt lite. Malcolm har det som vanligt inte varit några problem med på dagis. Han tycker att det är super kul och vill hellst bara vara ledig på lördagar för då vill han vara hemma och få lördags godis. Där får man för att man kämpar så dom ska kunna vara lediga onsdagar och fredagar...
Här kommer lite smakprov på nya MeToo och NextLevel.

Jätte mysig velourdress på bebis stl.56-74.

Mellan kille stl.74-98.

Lite coola tröjor och goa mys byxor på stor kille stl.98-128.

Superfina tröjor, en go mjukis klänning och svarta strech byxor.

Ännu större kille. Stl.128-152.

Ännu större tjej. Super snygga chinos. Stl 128-152.
Mellan tjej kom inte med, men även där finns det mycket fint.
Självklart finns det mycket mer, men nu har ni i alla fall fått ett litet smakprov.
Nu hör jag hur Idol ropar på mej så jag får springa...
Elisabet

Tisdag!!

Haloj!!

Solen strålar ute och trots det har det varit mycket bättre i butiken idag..så det känns ändå som att folk känner av att hösten e på väg när dom åker till jobbet på morgonen:-)..Ser i våran lilla bok där vi fyller i dagens kassa att det var ca.9grader kallare denna vecka förra året..så det e bara att njuta av det fina vädret innan det vänder :-)....

Blir så sur på mig själv men jag missa helt att fota lite god bitar från Metoo och Next level som kom igår..ni ser, minnet e bra men kort:-).. Men jag ringde ner till Elisabet och bad henne att foto lite.. så det kommer sedan:-)



Emmie i Prinsesströja från Disney..en tröja jag tycker e mindre fin från Små tufft!! Ni vet den tröjan jag valde att gömma när barnen besöker butiken..men som Elisabet så snällt visade för dom..grr..ha ha!! Men dom vann och det e en favorit kan jag lova. 139:- .



Winnie vid barbie lådan..(Metoo klänning.) Underbart med barn som har så naturliga leenden..!!Anar att dom e något trötta på mig och kameran:-)...

Nu ska jag ta tag i middagen här..innan alla ballar ur inklusive mig själv:-).Mitt tålamod e på väg nedför just nu...Åhh nooo nu hällde Emmie ut mjölk på mattan. Grrrr "tänk på vad du säger","tänk på vad du säger"...:-)
-Hämta papper Emmie och trasan..trudelido (inombords drar jag min harang från igår..he he).

Måste hjälpa till att styra upp!! Höres...

Kramiz Annika♥




Dax för lill"pluttarna" att hoppa ner i overallerna:-)

Haloj!!

Vilken dag..har inte slått klackarna i taket direkt.Sååå lugnt!! Känns som våra kunder inte har tänkt höst å vinter idag:-)..men vi har fått gjort mycket jag å mamsen. Fick 40 lådor Metoo idag med massa fint så vi har fixat och trixat med det..fortsätter imorgon med resterande. Så jag ska foto å lägga upp till er imorgon!!

Trots det fina vädret så e det faktiskt lite små kyligt på morgon kvisten..och e det någon som snart behöver börja med overall så e det lilla bebben..!!



 



Dom övre e från Metoo och dom undre tre från Molo. Har även en multi färgad från Villervalla.

Idag har jag varit stans värsta mamma:-)..gick rakt in med foten i en stol och fick benet på stolen rakt in mellan tårna..å aj/%¤%F..n va ont det gjorde. Och utan att tänka mig för drog jag en harang av otrevliga ord..och då travar givetvis Emmie in genom dörren..och snappar upp vad jag sa och valde att memorera orden och dra dom för mig. Så jag ber till gud att det försvinner under natten så jag inte behöver kolla under lugg när jag hämtar på dagis imorgon:-)...



Kanske funkar om man skrubbar öronen ordentligt!! ha ha trots att vi har badkar envisas hon fortfarande med att bada i baljan..:-)

By the way, våran härliga Linnèa som jobbar hos oss titt som tätt har blivit Sweets modell..så snart får ni allt kolla in henne med alla super fina kläder Linn och Tina säljer på deras web samt i deras två butiker. www.sweetstar.se.
Älskar deras sortiment å fantastiska service♥.

Ha det bäst!!!

Gonatt å kram / Annika♥





 




Hjärnsläpp!!

Gokväll!!

Helgen börjar gå mot sitt slut...jag e helt slut liksom min hjärna, så allt jag hade planerat att skriva idag e totalt borta. Har ivarje fall haft en bra dag.Dagen började med föräldraträff , som jag har berättat tidigare så träffas vi i föräldragruppen fortf,efter 5 år. I dag fall lotten på Madelaine som för övrigt bor här på gatan, så för oss var det nära idag:-)..Som vanligt kul att ses och skvallra lite, och kul för barnen att leka.

Emmie var med en stund..här myser hon med John.





Söta Julia i Villervalla.



 Och söta Ida likaså..



Sen var det dax för kalas i Kungsbacka ..min fantastiska svåger fyllde 45 år idag, så jag å Emmie åkte dit å gratta med mamma å pappa.. Ronnie och Winnie var faktiskt hemma för att inte missa simskolan...känns lite viktigt nu i början så hon kommer in i det!!

Nä, dax att kolla på den svenska serien på 4:an som börjar nu klockan 21..

Gonatt alla och dröm sött!!!

Kram Annika♥


Kalas.

Idag har vi haft kalas. Även om allt var städat och iordning redan igår så hittar man alltid nya saker att fixa med. Tex så kom vi på att vi behövde tvätta fönstren, för solen lyste in så dom såg inte kloka ut. Det blev lite stressigt, men nu är det skönt att det är gjort.

Ofelia väntar på att "kalaset ska komma". Klädd i gissa vad...molo.

Malcolm mitt i ett hopp. Tröja från Mexx och shorts från Peak performans. Tänk om vi kunde få det till butiken, deras barnkläder är ju så himmla fina.
Nu ska jag ta mej en tårtbit till och lägga mej i soffan och hoppas att det kommer något bra på tv.
Elisabet.

Barnens dag!

Hola todos!!

Idag har vi tillbringat några timmar nere i Kungälv..Har ju varit barnens dag i dag nere i centrum. Så det har varit full rulle milt sagt. Dom har åkt karusell, åkt rutchkana,hoppat. ridit åsna och tittat på trolleri show m m..Kul när det väl händer något i stan:-).

 

Uppför...



och nedför i en härlig fart...





Dom sprang upp å ner 100ggr så dom var genom svett...

Sen när dom hade lekt av sig så åkte Ronnie hem med lill pluttan för att sova middag och jag å Winnie åkte till en hårsalong och tog hål i öronen på Winnie. Hon har pratat om detta länge och jag har sagt att det e lagom att göra det tills hon börjar skolan...men men efter sommaren så hade halva dagis tagit hål i öronen så jag fall för grupp trycket...Har gått å tryckt så hårt jag kan på hennes öra och sagt att det gör 100 ggr ondare på riktigt...men det e lugnt mamma, men får jag gråta lite om det gör ont?..Men inte en min hon gjorde, hon sa att det inte gjorde ont alls..Så tji fick jag:-)



Förväntansfull...och fick välja mellan en diamant el,blomma i massa färger och otippat nog valde hon turkos diamant!!



Så nöjd å glad!!

Nu e det dax att lördags mysa:-)..Hade gärna varit hos Jillsan och Peter på kräftskiva men tyvärr ingen barnvakt!! Men vi e så grymt uppbokade nu i september början oktober så på ett sätt e det rätt lyxigt att bara slappa.

Kram å fortsatt trevlig lördags kväll alla fina!/Annika♥


Fredag...

Haloj alla fredags diggare:-)..

Hoppas ni har haft ett bra avslut på veckan och som jag, ser fram emot HELG!!

Imorse började dagen men att Emmie inte ville till dagis..jag spetsade öronen lite från badrummet när jag hörde Winnie förklara för Emmie vad som gällde:-)

W-Men Emmie, du förstår mamma å pappa måste jobba, annars kan inte dom köpa pippi trosor till dig.
E-Men jag har redan det..(tjurig röst)
W-Mmm men vi kan inte bo kvar här i detta huset..vill du flytta här ifrån???
E-Jag flytta till kungälv med Mormor å morfar då
W-Du bor ju i Kungälv redan..
E-ja men inte hos Mormor å Morfar..
W-Nä, men tänk på att dom blir "gammlare å "gammlare"..då orkar dom inte leka med dig så bra..
E- ja åka dagis då..(ännu tjurigare.)

Ha ha, gissa om jag stod å fnissa för mig själv.Dom säger så mycket roligt hela tiden, ibland e det svårt att hålla sig.



Glass mys i soffan..Filippa och Winnie.



Och små tjejorna i "fatboyen"...



Leker affär i Emmies rum. Så seriösa, Emmie betalade t o m med kort:-)..

Efter dagis och jobb var vi ute i det fina vädret och där efter gick Ofelia med och lekte lite hos oss. Winnie lekte med Filippa och Ronnie e på super cross på Ullevi..Så nu ska jag glida ner i sängen och glo på Tv. By the way..

Imorgon e det barnens dag här i Kungälv, så det e lite happenings här och där.. I klocktornet bjuder skojiga figurer på klubbor till alla barn, gratis karusell,fotografering,fiskedamm, lös flätor i olika färger inne hos Jeanette..borta i parken e det trolleri och massa annat bus. Så kom ner till centrum vetja!!

So long å gonatt / Kram Annika♥

Ledig.

Idag var första dagen på min långlediga helg. Ledig fre-mån var fjärde vecka är inte dumt. Jag känner att jag verkligen behöver det nu. 
Idag har det ju varit jätte gott väder ute så vi har bara varit hemma och njutit. I fm var vi hos grannen på fika och sen har barnen varit ute och lekt och på em blev det cykeltvättning.

Här är cykeltvätten i full gång.
Själv har jag målat om i köket. Men inte väggarna, utan kaklet. Det blev faktiskt riktigt bra. Få se bara hur länge det håller. Vi har tänkt att byta kakel snart så därför vågade jag prova att måla det. Så nu är det vitt och fint. Ska nog ändå måla en gång till imorgon bitti för säkerhets skull.

Ofelia i Diesel tröja som precis har kommit. Molo kjol och tights.
Malcolm helt i Molo. Tröjan med motorcyklar har vi väntat länge på men nu är den på ingång.
På söndag fyller Robert 30 år, så då är det släktkalas. Så nu ska jag göra ett litet städryck till innan sängen.
Godnatt. Elisabet.

Torsdag!!

Haloj alla!!

Japp då sken solen igen, och det e ap lugnt på jobbet,speciellt nu på eftermiddagen. Ingen e ju direkt super sugen på att köpa höst å vinter kläder när det e 20 grader varmt ute..Fullt förståligt.

Idag skulle Ronnie spela fotboll efter jobbet så Elisabet åkte å hämta våra barn på vägen då det e jag som har kvällspasset tre dagar denna veckan. Så dom e där nu och har det bra. Så skönt och värdefullt att ha så nära å kära grannar å vänner som alltid ställer upp.♥ Så tack Elisabet.♥



Winnie i Höstnyhet från Metoo.

Igår hade vi besök av Anton å Casper och Susanna efter alla våra ärenden..som vanlig jätte mysigt och hänga lite med dom. Sen när dom drog hem åkte vi ner till Felicias dagis och hämtade henne och körde till dansen. Dom tyckte det var super kul, och speciellt nu när dom har hamnat i den större gruppen.



Winnie och Felicia efter dansen på Maxi.



När vi kom hem fastnade Winnie på utsidan med Malcolm.

Nu är det en stund kvar på arbets dagen och inte en trut så långt ögat kan nå..har inte hänt på flera veckor att jag har kunnat göra ett inlägg på arbets tid. Unnande mig det idag, då vi har gjort många bockar i kanten jag och Elisabet!

Ha det bäst så höres vi lite senare idag eller imorgon!!

Kramiz Annika♥

Godkväll.

Hejsan. Ska gå och lägga mej så det blir bara ett litet kort inlägg.
Vi har tittat på idol ikväll och förundrats över att folk inte har någon självinsikt. Hur kan man ställa upp när man inte kan sjunga. Finns det inga föräldrar eller kompisar som kan stoppa dom. Man tycker ju bara synd om dom. Men det är väldigt underhållande att titta på.

Malcolm med en av alla miner han gör nuför tiden när jag tar kort. Quicksilver tröja och Metoo shorts.

Ofelia är idag helt klädd i Hummel.
Idag har Robert varit hemma med barnen, men imorgon är det dagis igen. Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra med Ofelia i morgon.
Elisabet.

Ledig dag!

Gomorron alla fina!!

Idag är det onsdag och min lediga dag..tycker det e sååå skönt att bara ligga och dra sig på morgonen och inte stressa någonstans..tjejorna vaknade 8 idag, helt ok. Känner mig rätt så utvilad faktiskt..hoppas det håller i sig bara.

Konstigt nog, och då förstår ni hur mycket som sitter i detta huvudet så glömde jag att blogga igår..det har ju inte hänt tidigare!! Har endast haft frånvaro när jag inte har hunnit.. så ni förstår!! Trots man gnäller om det stuntals så gillar jag det,att det händer mycket runt en.



En dag i Lipfish:-)

Igår hade vi en jätte gullig tjej som hette Hanna på jobbet som visade ett nytt märke för oss..I dig denim..så coola plagg!! Hon hade en kollektion på fyra plagg i denim, så lagom. Självklart får ni se det hos oss i februari.

Snart efter frukost bär det av på en liten fixar turnè, ska inhandla lite till Winnie b l a då hennes dans drar igång idag. Ska hämta hennes kompis på dagis och ta med henne ner till dansen i em oxå. Så det lär bli en fullspäckad dag i dag oxå.  Såg ni idol igår??Shit va pinsamma vissa är...men en riktigt glad nyhet är att Tom gick vidare..Min kompis Susannas systers man..tyvärr fick vi inte se honom sjunga igår bara att han fick en guldbiljett!!!Så kul!!!



En hoppande tjej..som fortfarande är i pyjamas..(shisser.)

Nu ropar mini trollet från nedervåningen...bäst å se vad hon gör för bus, då hon har varit tyst för "länge"..ha ha

Ha en bra dag alla!! Kram Annika♥

2 köttbullar och lite vatten.

Två små köttbullar fick skitungen i sej. Och lite vatten. Men det är alltid en början. Och glass blev det när hon kom hem, det hade hon inte glömt. Imorgon är hon ledig så då får hon väl äta upp sej så hon klarar torsdagen. Det som är mest jobbigt är att hon är så ledsen emellanåt när hon inte har någon energi. Och när hon är ledsen så får ingen ta i henne eller trösta henne. Men det går väl över när hon lär känna sina fröknar lite bättre. Hon har ju faktiskt inte gått på dagis i mer än 4 veckor!
Idag kom det mera Diesel. Bla en super fin klänning som finns i st 3-7 år som jag självklart tog med hem till Ofelia. Så fin på.

Ofelia tyckte inte att det var några problem att prova, för den var ju LILA.
Godnatt. Elisabet.

Matvägran.

Hej igen. Festen var super kul i lördags, och igår var jag lite för trött för att blogga. Tyvärr blev korten lite mörka, (jag var väl inte på mitt bästa ta kort tillstånd) så jag får se om jag kan ljusa upp dom lite innan dom kan visas.
Just nu har jag och Robert fått ett litet problem som heter Ofelia. Hon vägrar att äta på dagis!
Eftresom hon inte är någon frukost människa så har hon alltid varit väldigt hungrig vid lunch, men nu vägrar hon. Det resulterar i att hon inte är så glad på dagis för hon har ingen energi, och hon längtar efter mamma lite för mycket.
Men hon är lika glad varenda morgon och vill till dagis.
Någon som ha nått bra förslag hur man kan få henne att äta?
Imorgon är hon mutad med att hon får en glass när hon kommer hem om hon har ätit, hur bra är det? Men vad gör man inte?

Så här glad är hon i alla fall när jag lämnar henne. Båda i Molo byxor och NovaStar tröjor.
Nu väntar soffan på mej så vi hörs imorgon.
Elisabet.

Måndag och ny vecka!

Hej å gokväll!!

Måndag avklarad så nu e det snart helg igen..:-)!! Men nästan, tycker veckorna går såå fort nu det e att göra hela tiden. Idag har vi haft Next level inköp i butiken på fm, gick strålande!! Jätte fin kollektion..synd bara att man inte kan klämma i sig i en stl.152 själv!! Det fanns nämligen en hel del JAG VILL HA kläder..om man drömmer tillbax x antal år vill säga..hmm behöver jag säga mer!! Kanske att min sunda vecka åter har dragit igång..känns som det e en och annan måndag i månaden som start skottet går..och tyvärr kommer jag aldrig i mål, tröttnar på vägen.

Men nu ska jag faktiskt ut å gå en sväng!! Och sen blir det tidig läggdax vill jag lova..som vanligt super trött. Ska nog slinka in på hälsokosten och köpa några "krumelurpiller" imorgon..då gör det nog susen ska ni se:-)..ha ha

Gonatt på er alla så höres vi imorgon!! Avslutar med ett underbart kort på mina vänner Per å Lottas söta barn Adam och Amanda.



Amanda i villervalla och Adam i Nova star!! (Höst nyheter.)

Kram /Annika♥


Söndag!

Gokväll!!

Då var det söndag,,väntar fortfarande på Elisabets inlägg men hon har väl somnat ifrån det:-)..Men jag kan meddela att hon inte har galopperat från Kungälv för jag har träffat henne i sandlådan tidigare under dagen.

Min kära sambo har där i mot galopperat iväg, så jag e ensam hemma med barnen..han tröttnade och drog:-)... Skämt åsido, han e och spelar sin älskade golf i Jönköping och kommer hem imorgon. Så jag och tjejorna har haft en riktigt mysdag mellan våra aktiviteter..



På med skorna nu drar vi. (Nova star t-shirt/tunika.)



Först ut var Lovisas kalas..tänkte gå hem i mellan men det gick sådär..det var så många föräldrar kvar i kalas lokalen så då ville givetvis inte Winnie att jag skulle gå heller..så jag å Emmie har oxå varit på kalas. Sen var det dax att dra hem och pausa lite för att sedan åka vidare till nästa ställe..badhuset!! Winnie har ju sin simskola på söndagar.Så som tur va, så kom Mamma och pappa hem i tid från Hunnebo så dom kunde mysa med Emmie så länge:-)



Winnie redo för kalas..( Molo klänning).

Så nu e det sängen som gäller!! Har ett inköp i butiken imorgon tidigt så det gäller att vara alert så vi håller våran budget!! Som vi e så bra på!! "NOT"

Kram och gonatt /Annika♥


Lördag!!

Gokväll!!

Hoppas ni har haft en härlig lördag..Själv har man mest slappat och njutit av ledigheten. Och det tänker jag fortsätta att göra...:-).Med andra ord inte sitta här vid datorn. Tänkte faktiskt kolla på Män som hatar kvinnor. Ska bli kul då alla säger att den e så bra!!



Elisabet och Robert skulle ju på cowboy tema fest på skräddarön. Erkänn dom e fina!! Hawdi howdi:-) Längtar redan efter hennes inlägg imorgon:-),,Med förhoppnigsvis bilder där ifrån.



Söta Ofelia ville oxå gå på cowboy fest trots feber...



Winnie i dagen outfit. Molo tröja och Mexx jeans.

Gonatt på er, så höres vi imorgon med ett längre inlägg!!



Winnie i pyjamas från shisser. Lite längre tröja med pyjamas tights. (Höst nyhet.)



Emmie i pyjamas från Fixoni.( Höst nyhet!)

Kramiz Annika♥

Sjukdom och fest.

Förra fredagen när jag var ledig så låg ju jag med feber, så denna fredagen tänkte jag och barnen hitta på något. Självklart så vaknade Ofelia med feber. Så det blev ytterligare en fredag i soffan. Idag ska jag och Robert på fest och egentligen skulle barnen sova hon mamma, men eftersom Ofelia är sjuk (hade 40 grader inatt) så kommer mamma hit istället. Jag ska försöka att få med mej kameran i kväll och ta lite kort på alla cowboysare, så kanske dom kommer ut här.


Här är söta Lisa i NextLevel. Den svarta tröjan sitter verkligen jätte fint på.

Malcolm och Jesper är precis hemkomna från kalas. Jesper i NovaStar jeans och Malcolm i sina nya Diesel jeans och MeToo tröja.
Nu är det snart dax att svida om till cowgirl så ha en bra lördags kväll.
Elisabet


Fredags mys!!

Halojsan!!!

Fredag,fredag...FREDAG!!! La la la...Vilken underbar känsla som infinner sig såhär på eftermiddagen. Kom precis hem, tjejorna skulle till vilket pris som helst ner till Småtufft och hälsa på Mormor och ta en fika efter dagis. Som sagt trots att man slutar tidigt så hamnar man åter i butiken:-) Måste vara ett bra betyg.



Winnie (Metoo top)



Emmie med kaka i högsta hugg. (Tröja=Metoo.)



Kunde inte låta bli att ta ett kort från cafèt in mot butiken..ser ni vad mycket vinter fint det har kommit i massa olika färger.

Idag fick vi massa pyjamasar och nattlinnen från Fixoni för er som har efterfrågat det. Och i början av nästa vecka får vi underbara övergångs mössor i från Fritoif of Åre..Såå fina.

Igår var meningen att jag skulle göra ett snabbinlägg men hann inte i all stress, så här kommer bilder på tjejorna från gårdagen.



Apan Winnie i Molo.



Såhär ren å fin e man efter en dag på dagis...(Novastar jeans och Villervalla t-shirt.)

Måste bara visa ett par söta trosor som kom igår..



Små söta boxer från DIESEL 159:-.

Dax att börja fixa med fredags käk och Myyys!!!

Kram so long!! /Annika♥

Butiks bilder.

Nu är ännu en vecka snart slut, (jag är ledig fredagar) och jag hoppas att vi slipper vara sjuka denna helgen.
På lördag ska jag och Robert på fest med cowboy / girl tema så vi håller på för fullt att hitta kläder. Det är tur att Annika har ett förflutet inom det området så jag kan låna av henne...
Vi har ju gjort om lite i butiken och jag har faktiskt tagit lite kort för att visa hur bra det blev:

Här är hörnan för de lite större barnen 128-152.

Villervalla väggen. Liten tjej (74-98) som förut var på denna väggen, delar numera vägg med mellan tjej 98-128.

Mina små trollungar i morse. Malcolm i Mexx tröja och byxor med Blixten från MaxCollection.
Ofelia i Molo tröja och Levis jeans.
Nu ska jag fortsätta att jobba. Dom efterlängtade Didriksson setten kom idag så nu är det bara att börja köpa vinterkläder.
Elisabet

Onsdag, ledig dag!!

Heje!!

Onsdag och ledig dag..har haft en super duper lugn morgon. Vi klev inte ur sängen förrän 9,det e lyx det:-)..
Vid 12 bläcket kom Susanna och lämnade Anton och Casper då jag skulle passa dom en stund..det gick super bra inte ett bråk eller gnäll. Dom uppträdde för mig och Emmie..ha ha ("det lät sådär"..)...



Casper på "maracasar" eller hur bövelen man nu stavar det:-)..ha ha ( Mexx)



Och Anton på klarinett..eller? Ni förstår hur musikalisk jag e:-)  (Quiksilver pikè och Mexx brallor.)



Och Winnie står för dansen:-). (Diesel klänning och Molo tights)

Nu ska jag putsa och fejja lite och sen ni..så ska jag och min kära sambo på bio...för första gången..ha ha vi har verkligen inte varit på bio en ända gång under våra år tillsammans!! Och premiär gången ska vara här i Kungälv dessutom..:-) Vi ska se sommaren med Göran. Ska bli riktigt kul!! Så det e Mamsen som ska sköta läggningen idag.



Emmie har varit på bus humör idag..satt på bordet och målade när jag kom ur duschen. Hmm (Metoo tröja och tights och Diesel kjol.)



Har varit och snott sin pappas vattenflaska och dricker "kaffe" som Emils pappa gör.. =pisseblött över allt..grr.

Näe nu kan jag inte skjuta på städningen längre, hur sablans trist det än e...Höres mina vänner!!

Kramar/ Annika♥

 

Tisdag..vilken värme!!

Haloj gokväll!!!

Vilken dag..fick en smärre chock när jag klev ut ur dörren och möttes av en varm vind i morse..whats happening!!! Inte för att vara sån, sol och värme i all ära men nu vill vi "butiken" ha höst:-)..Man märker direkt att det blir mindre folk en dag som denna..då åker sommar kläderna på igen..!!! Men men man vet ju att för eller senare kommer den med besked,och då vrål längtar man till värmen igen.



Som sagt så satte jag på tjejorna långärmat innan vi visste att det var så varmt...Emmie i Molo och Winnie i Metoo. Målade lite innan det var dax för dagis.

Vad har hänt idag på jobbet..??har ringt och efterlyst massa varor som vi förbrilt väntar på..som didriksons setten, strumpor och pyjamasar och lite Molo varor. Det e på ingång!!! Och sen har vi fyllt på järnet...Samt tagit hand om er kunder såklart!!

När vi kom hem så kom Ofelia och lekte en stund sen var det dax för middag och lite ute lek innan sängen!! Imorgon är vi lediga, ska passa Anton å Casper en stund så det lär bli fullt ös!!



Kram på er!! Nu ska jag bort till Elisabet och gå igenom några orders.

/Annika♥

Nytt.

Igår låg Malcolm och Robert hemma och hade feber. Idag är Malcolm feberfri men får vara hemma en dag till, så det är jag som är hemma första halvan med honom, sen kommer Robert så jag kan sticka ner och jobba vid 14 tiden. Ska försöka sitta med webshopen en stund efter kaffet. Hoppas att vi snart kan komma igång med den.
Vi har som sagt fixat lite i butiken och har just nu en hel Villervalla vägg. Lite smakprov på kläderna:

Villervalla klänning, tröja och tights.

Villervalla klänning och byxor i velour. Även strumpor från Villervalla.

Ofelia läser lite för Malcolm när han är sjuk.

Dessa snygga Diesel jeansen kom igår.

Riktigt snygga på.
Nu är det kaffe dax. Ha en bra dag i solen. (Som det ser ut nu i alla fall.)
Elisabet

RSS 2.0