1:a advent

Haloj!!

1:a advent!! Säger det igen som så många gånger förr..jösses va fort tiden har gått. Känns som man bara har jobbat en månad eller något efter semestern. Inte klokt!! Men nu har vi en mysig månad framför oss..!! Barnen kommer förhoppningsvis vara x-tra snälla..vet inte hur många gånger jag har sagt det i dagarna.."tänk på att tomten ser er" så förvandlas trotsen till något änglalikt! Prova vetja..hehe. Tips från "mut & hot"morsan. Jesper juul kommer väl och jagar mig med pekpinnen imorgon:-)..iihhh



Testade sina outfits inför Lucia idag..hihi

Idag var det fullt med folk i Kungälv, såå kul när det händer något extra. Så tusen tack alla för en riktigt bra helg!! Vi hade många som gick ur butiken idag med stora leenden på läpparna..med andra ord så fick många en riktigt bra rabatt på sitt köp! Kul att göra folk glada i juletider:-) Då varje krona är viktig.

Ha en fortsatt bra söndag kväll!!! Antar att många karlar sitter bänkade framför fotbollen..och tjejer med för den delen men jag ska bara krypa ner under täcket och hoppas att det kommer något kul på burken som inte består av några män som jagar en boll. Hur kul kan det va?? ha ha

Kram Annika♥




Skyltsöndag imorgon..Missa inte:-)

Gokväll!!

Hoppas ni alla har haft en bra start på helgen!! Själv har man jobbat och det slutar inte idag för jag är på plats i butiken imorgon oxå, så det var den helgen!! Tur att man älskar sitt jobb:-). Imorgon är det ju äntligen dax för skyltsöndag så då är det allt som oftast massa folk i rörelse i kungälv!!! Som tradition har man täckt över sitt skyltfönster och imorgon så simsalabim så ska pappret väck.. :-)



Bus på golvet...:-) Emmie i "fågel tröja å tights" från Molo och Winnie i Metoo klänning.)

Självklart har vi ett grymt bra erbjudande som vanligt... Handla för minst 500:- och få en lott som ger er 15-40%på hela köpet.  (Så har man tur så får man en riktigt bra rabatt på sitt köp).. Vi bjuder oxå på pepparkakor och klubbor till alla barnen.

Vi hörs igen imorgon!!! Hoppas vi ses:-)

Gonatt /Annika♥


Då och nu:-)

Hola todos!!

I`m back:-)..Känner mig genast 100 ggr piggare idag när jag har varit på jobbet. Idag har vi fixat med skylten jag å Elisabet..och vi e nöjda!! Dock inget NK fönster direkt men vi lär oss sakta men säkert!! Det är ju ett år sedan vi fick vårat efterlängtade skyltfönster..samt våran större butik!! Stormtrivs med den öppnare ytan och atmosfären.

Då...Kommer ni ihåg??



Nu:





Lite skillnad eller hur??

Åhh pratade precis med min bror och Emilie och önskade dom trevlig resa. Dom åker till Thailand några veckor och gottar sig!!! Blir bra sotis trots att man precis varit iväg..!!! Man kan ju hoppas och hålla tummarna för att det blir lite snö å kallt här hemma nu i december.. så e ju det rätt mysigt här oxå! Eller hur??

Trevlig kväll!!/ Kram Annika♥



Trött vardag!!

Ja..ännu en rätt så sysslolös dag..!! Ska bli sååå skönt att komma tillbax till vardagen imorgon. Har knappt gjort ett smack idag, detta väder bjuder inte upp till dans direkt..Vid halv 4 åkte mys brallorna av och vi drog ut en sväng jag å barnen.

Julklapps tips: "Mina teckningar" sitter på väggen i Winnies rum och den är grym. Där kan dom lägga alla miljoner teckningar och så kan man smyg rensa lite då å då..:-) Finns i rosa och blå och kostar 249:-.



På tal om julklappar, har ni inte varit inne hos fröknarna bus på västra gatan så gör det. Sofia och Lotta dom nya ägarna håller på att förvandla den då så trötta leksaks affären till något helt nytt. Massa roliga och udda märken samt givetvis dom kända varumärkerna vi känner till sen förut som lego,barbie mm.. Kolla deras hemsida och blogg på www.froknarnabus.se .

Ronnie som aldrig är sjuk är fortfrande kass så han blir hemma imorgon oxå, antar att det kommer bli en smula lyxigt och slippa resten av kaoset..:-)

Nog om våran trötta och sjuka vardag!! Lev i nuet..livet kommer inte i repris!!!

Kram Annika♥

Tisdagstips!

Hellyhansens underställ är så grymt bra. Barnen håller sej varma så slipper man oroa sej för det. Malcolm och Ofelia använder sina mycket hela vintern. Speciellt i fjällen men oxå som i söndags när vi åkte skridskor.

I söndags åkte vi som sagt skridskor hela familjen utom jag. Tyvärr så har jag inga, (verkligen jätte synd...) men jag hade det bra ändå. Båda barnen tycker att det är roligt men framför allt Malcolm. Han skulle nog kunna åka skridskor flera timmar varje dag. Det värsta är att den dan jag får skaffat skridskor så har jag inte en chans mot Malcolm.

Bandy Malcolm in action. Hög klubba gör inget.. 

Ofelia har inte riktigt samma teknik som Malcolm, men hon kämpar och hon har ju i alla fall en rosa hjälm och det är ju det som räknas enligt henne.
Nu ska jag forsätta med målandet av skyltfönstret så ha det bra.
Elisabet.

Tisdag !!

Haloj där!!

Nu är Emmie fit for fight så det e riktigt skönt!! Ronnie ligger under tre filtar å gnyr..sviterna från sprutan igår kan jag tro.(Karlar när dom e sjuka..hehe).

Har precis varit nere på jobbet en sväng och kollat läget och fick gjort några viktiga samtal. Elisabet står och målar i skyltfönstret..medans Eva-Lena håller ställningarna i butiken. Ska snart ner igen en liten stund och då ska jul pyntet fram och gallerian ska smyckas..Nu börjar man sakta men säkert fatta att det faktiskt snart e jul..vart tog hösten vägen..kan inte minnas att det brukar gå så här fort!!!

Fick tvinga mig själv att ge mig ut en sväng innan med barnen..var inte alls sugen trots det fina vädret. Men men vad gör man inte för husfriden:-). Vi gick till två olika lekplatser så dom fick leka av sig ordentligt!



Molo jacka, mössa från fritiof.



Molo overall och fodrade stövlar från Helly hansen..

Nä, nu ska jag titta efter något kul till vårat skyltfönster. Förra året hade vi ju inomhus miljö , och det blev riktigt bra..frågan e bara hur vi ska toppa det i år. Men vi har nog bestämt oss för utomhus miljö i år!! Några tips någon vad man kan göra för kul??? Maila dom isåfall:-)... [email protected] .

Kram på er!! Hoppas ni är friska å krya♥ / Annika




Måndag!!

Heje!!

När vi trodde att allt var över så började skiten om på Emmie i natt, så det var bara upp och byta lakan och ställa Emmie i badkaret. Men sen har det inte hänt något mer,peppa peppa. Vi hänger fortfarande löst kan man säga så jag hoppas efter en vab dag imorgon och våran lediga dag på onsdag att vi ska sitta "säkert" och kan återgå till det normala på torsdag.



Blir en del tv tittande i sjukstugan, här får dom kolla lite på lill tv:n innan läggdax. Emmies pyjamas från fixoni. 

Nästan mer synd om Winnie då hon e grymt rastlös..men ifall att hon bär på smittan vill jag att hon håller sig hemma. Nu har jag varit ute på en promenix med Elisabet i blåsten. Emmie fick följa med då Ronnie känner sig si sådär..skönt för duracell kaninen att komma ut och få lite frisk luft oxå. Så hon satt så gott inbäddad i vagnen:-)

Nä dax att krypa till kojs!! Helt slut...

Kram på er, hörs imorgon / Annika♥

Magsjuka!

Haloj alla i söndags rusket!!

Hoppas och ber till högre makter att det inte är ett sådant här väder nästa söndag!! Har ju beställt fint väder till skyltsöndag..Men eftersom det var lite party igår så klagar jag inte jätte mycket idag!!! Rätt skönt att bara slappa och slippa få dåligt samvete för att man bara sitter hemma. Har inte gjort många knop idag och anledningen stavas magsjuka!!

Gick å la mig vid halv tre i morse och klockan halv 5 vaknade Emmie och så var det igång..jätte kul:-)..Så jag höll på med henne upp å ner till halv 8 ungefär så jag är inte alls trött nu:-). Trots Bruce lee sparkar på Ronnie fick jag inte liv i han så gissa om han fått dra det största lasset idag..karlar!!

Barnen hade ivarje fall en riktigt bra dag i går, Winnie var på 6-års party hos Agnes och Emmie hade lyxen att leka med Winnies barbies med mormor..utan att stora syster drog och slet och bestämde vilken docka och vad hon skulle heta:-). Sen hade dom bakat pepparkakor och lördags myst med Mormor å Morfar.♥



Mexx cardigan,Desigual linne,Me too kjol och Molo tights.

Nu vill jag bara slippa detta hus en stund så jag funderar på att bara gå ut i skitvädret och andas lite frisk luft..få se om jag får med mig någon annan. Ha en riktigt mysig söndagkväll i mörkret..medans en annan sitter och väntar och våndas vem som ska bli nästa "magesjuke"offer...åhh i hate it!!

Kram å gonatt/ Annika♥


Regnvantar och bandyskola.

Igår var vi ju hos grannarna och åt middag. Självklart blev det sent för barnen, men det brukar inte göra så mycket för dom har börjat att sova längra på morgonen istället. Men inte imorse. Malcolm vaknade vid 7 och började ropa på oss att han måste ha sina regnvantar på bandyskolan. (Regnvantar är didrikssons galonvantar)Självklart vaknade Ofelia oxå, o ingen av dom var intresserade av att somna om igen. Det var den lördagsmorgonen!
Sen satt Malcolm i en halvtimma i hallen med hjälmen på och väntade på att han skulle åka. Kul att han tycker att det är roligt med skridskor.
Nu väntar jag och Ofelia på att dom ska komma hem för då är det avfärd till mormor och Ingemar där barnen ska sova inatt då jag och Robert ska ut.
Förut kom Turtles och hälsade på:

Turtles i Molo och Levis.

Men det var ju bara Ofelia.
Nu kom  dom hem så nu ska jag slänga in Malcolm i duschen och sen åka till mamma. På vägen hem ska vi hjälpa min bror med lite städ inför inflyttningen imorgon. Vi hörs imorgon.
Elisabet.

Fredagsmys!!

Haloj!!!

Äntligen helg och snart dax för fredags mys..fredag är helt klart bästa dagen på veckan då man har hela helgen framför sig!! Är man då dessutom ledig imorgon så känns fredagen lite x-tra kryddig:-).. !! Åhh va jag ska bädda ner mig i soffan snart och bara glo på tv och inte göra nåt! Jösses vilket spännande liv man lever hör jag..ha ha!

Man har gått från en tjej som älskade att hänga på stan med polare till att älska att ligga på soffan och mysa med familjen. Och summa av kardemumma så gillar jag det sistnämnda bättre fast man ibland drar en å annan klago visa. Imorgon ska vi faktiskt på ett litet galej på farshatt då KSK fyller 80år så det ska bli kul att breaka loss lite och träffa massa trevligt folk.

Dagens outfit:



Kunde givetvis inte hålla mig från att köpa den nya Mexx tröjan till Winnie.



Tröjan är även fin på ryggen, eller hur??

Nä,,nu har jag inte tid att sitta här längre, dax att brassa lite käk. Kram på er alla och ha nu en fantastisk helg!!! Hörs imorgon / Annika♥


Ledig.

Idag har det varit min lediga fredag. På morgonen bakade jag och barnen sockerkaka och sen bjöd vi in en granne med barn på fika.
Nu är vi på väg in till en annan granne på mat. Tur att man har grannar.

Ofelia har bäddat ner Skrållan. Diesel klänning och strumbyxor.

Malcolm hjälper oxå till med dockorna. Här är han på promenad med Annabell. Diesel tröja och Molo byxor.
Ha en trevlig helg ifall jag inte hinner blogga i helgen.
Elisabet

Regn och regn...

Gokväll!!

Det e ju verkligen helt galet vilket trist väder vi har!! Snacka om att bli slö,orkar knappt ta tag i något, varken på jobbet eller hemma..tur att ni kunder kommer och piggar upp oss i mellanåt!!

Men nu har nedräkningen börjat, nu är det ju bara en vecka kvar och sen är det skyltsöndag med massa happenings samt 1:a advent..!! Och då börjar jul shoppingen sakta men säkert dra igång.. samt att vi äntligen får lite mer mysbelysning i hemmet;-)..I like...!!!



Coola "80"tals jackan..ha ha..är det inte lite nostalgi över den?? Blir glad när jag ser den. (Molo).

Idag skulle Ronnie ut med kunder till jobbet, så jag fick hjälp med att hämta barnen då det är min sena vecka. Winnie följde med Tilda hem och Elisabet hämtade upp Emmie så tack för hjälpen♥..



Emmie vid sin dator..sitter och bloggar om sin familjs "trötta" vardag:-)..ha ha. ( Levis och Villervalla.)

Nu ska jag krypa till kojs och läsa nya mama som låg i brevlådan!! Elisabet är och hjälper sin bror med huset så hon lär inte hinna blogga idag.Men vi hörs som vanligt under morgondagen!!

Kram på er/Annika♥


Advent och julklappar.

Idag kom jag på en sak. Det är bara en och en halv vecka kvar till första advent! Och jag som hade tänkt att alla julklappar skulle vara färdig köpta innan advent. Den tanken har jag varje år, men jag har fortfarande inte lyckats. Få se om jag hinner, det är ju lite tid kvar...ska bara komma på vad jag ska köpa till alla.
Det ska i alla fall bli skönt att få upp lite ljus både inne och ute, det känns som om det kan behövas.



Malcolm i ny Mexx tröja och hummel byxor.



Oxå Ofelia har Mexx nyheter på sej. Kläderna är riktigt fina i färgerna.
Nu ska middagen lagas och det gör den tyvärr inte av sej själv så det är bara att gå och börja. Ha det bra.
Elisabet

Mexx nyheter!!!

Haloj alla och gomorron!!

Hoppas ni alla mår bra. Vi mår tipp topp vi och är hemma å  slappar då det är onsdag och våran lediga dag. Casper är här och leker med Winnie då Susanna är iväg och gör lite ärenden. Anton är i skolan så han kommer oxå snart.



Casper in action!!! (Molo).

Vill bara visa lite av dom fina Mexx nyheterna som kom igår...













Fint va? Nu är det dax att gå ner och ta tag i en överfull tvättkorg!! So long... Höres lite senare!!

Kram Annika♥


Tisdag!!

Haloj alla!!

Vaknade till spö regn utanför fönstret i morse...sååå kul att vara hemma;-). Den lilla färg man har skrapat ihop på en vecka bleks av bara farten..och snart finns det inte ett spår av Teneriffa kvar! Tur att man fick knappat lite bilder:-)..så får man får drömma sig bort lite då å då:-)

Idag var det lite trögt för Emmie att komma upp ur sängen, första dagis dagen sen semestern..men tillslut så..Efter dagis var hon och tog sprutan mot svininfluensan, Winnie tog den förra veckan när vi var borta. Inte en reaktion från någon av dom..så den känns tydligen inte. Dom som vanligtvis e grymt "sjåpiga".  Har velat fram och tillbaka om vi ska ta sprutan eller inte..men nu när vi tillslut valde att göra det så känns det hel rätt. Hade aldrig förlåtit mig själv om det skulle hända något och man har valt att avstå.

Dagens outfit:



Winnie i Metoo.



Och Emmie i Lipfish.

Dax att bänka sig framför hemma fruarna..!! Fick massa nyheter från Mexx idag..Massa fint, så snart fyller vi på webbshoppen med massa nytt:-)..

Kram på er!! / Annika♥



Tävlingen avslutad!!!

Tävlingen avslutad!!!

Tusen tack alla som har varit med, nu har vi äntligen korat våra vinnare...(genom lottdragning,då vi tyckte att alla motiveringar var lika bra.)

Och VINNAREN är:

1:a pris = Carina Eriksson

"Vi vill vinna för att vi inte har någon butik med barn kläder här i Kiruna. (Här finns bara Lindex och Coop...)"

Dom tre som får tröstpriser är:

- Anna Malm/ Östersund.
- Ella Persson/ Kungälv
- Johanna Andersson/Romelanda

Grattis grattis till er!! Och till alla er som inte vann denna gången så är det snart dax för ytterligare en tävling.
Ni som har vunnit kontaktar vi via mail idag!!


Kompisar.

Nu är snart hela familjen vaccinerade. Bara Ofelia kvar, men imorgon är hon oxå färdig.
När vi kom hem efter dagis idag så kom Emmie och lekte med Ofelia. Så glada dom var. Ofelia sprang ut i strumporna för att möta Emmie och kramas. Sen lekte dom nästan utan något bråk hela kvällen.
När vi tömde min farmors lägenhet i helgen så fick jag hennes piano, där satt Ofelia och Emmie och spelade och sjung i minst en halvtimma. Måste jag berätta att det lät!

Ofelia i Molo och Emmie i Pippi kläder.

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas att det går något bra på tv för mitt huvud håller på att sprängas. Hoppas att det bara är en reaktion efter vaccinationssprutan idag, så jag vaknar pigg imorgon.
Elisabet.

Då var man tillbax till kylan!!!

Haloj alla!!!

Nu var man tillbax till kylan och verkligheten igen!! Har haft en helt underbar vecka på Teneriffa med sol och bad och trevligt sällskap!! Hade det inte varit för att ena halvan av familjen var hemma hade jag gärna stannat ett tag till:-) Men längtan mot slutet blev stor...!! Var så gulligt när systrarna Olsson sprang emot varandra i morse och kramade om varandra..och var sååå snälla mot varandra. Höll ca.2timmar sen var det kalabalik igen..ha ha. Med andra ord som vanligt..



Fotot tagit från våran ute plats..så vi bodde nära poolen kan man säga.. så klockrent!!(Lotta i Next level noch Emmie i Molo.)



Badade som tokar gjorde vi..och Emmie bara älskade det!!



På stranden var vi inte så mycket då det var gul flagg och mycket vågor..Emmie i solhatt från Villervalla och bikinitrosor från Panos.



Världens bästa mamma och Emmie. (Tyllkjol från Metoo, diesel top och kofta från Ida t.)



Vilken lycka...en Kitty butik!!



Söta tjejor:-)...Lotta ville göra flätor..och då ville givetvis Emmie oxå det.



Karuseller och bus..lyckan var total.



Min fina syster yster och söta Lotta!



Tokig unge...som var en duracell kanin på kvällarna. Stod upp på stolar i restaurangerna och sjöng för glatta livet..

Nu avslutas härmed blogg tävlingen. Då vi har varit ensamma i butiken idag och gått omlott så presenteras vinnarna imorgon. Då alla motiveringarna är kanon så är det svårt att välja så grann butiken får vara domare åt oss imorgon och dra lott.

Ha det bäst så höres vi imorgon!!

Kram Annika♥




Flytthjälp.

Så var det fredag igen. Barnen har lagt sej och jag ska sjunka ner i soffan och titta på tv och bara lata mej. För imorgon ska vi hjälpa till med flytt. Klockan 08.00 kommer farmor och farfar och hämtar barnen för då ska jag och Robert åka med pappa och tömma min farmors lägenhet. Klockan 12 ska Malcolm på kalas. Efter det ska min bror med familj börja med sin flytt, och jag ska försöka få tid att tapetsera två fondväggar hos dom. Sen håller min kompis på att flytta från lägenhet till hus och dom ska vi oxå försöka hinna med. Hur kan det komma sej att alla ska flytta samtidigt, på samma dag???




Malcolm och Ofelia har haft lite fredagsmys och ätit popcorn och tittat på film. Ofelia i Diesel tröja och Malcolm i Molo tröja.  Nu är det dax att vila upp mej i soffan så jag orkar med imorgondag. Ha en bra fredagskväll.
Elisabet.

Julklappstips.


Nu har pyjamasarna från Schisser kommit. Helt underbara i kvaliten och perfekt julklapp.


Nattlinne.

Söt pyjamas med resår i midjan.

Tuff polis pyjamas.
Alla finns i stl 92-128.
Även morgonrockarna från Schisser brukar vara populära julklappar. Malcolm och Ofelia älskar sina. Dom är mjuka och sköna och så har dom förutom skärp i midjan, även 2 knappar som gör att den sitter på ordentligt.




Det var lite julklappstips från Småtufft. Ha en fortsatt bra dag.
Elisabet



Rensning bland hyllorna!

Nu gör vi plats för nya varor genom lite bra erbjudanden för dej som läser på bloggen.

Hela Molo och NextLevel sortimentet 20 %
 

Nextlevel är ett märke för de lite äldre barnen och finns i stl 128-152.
Säg bara till i kassan att ni läst om erbjudandet i bloggen.
Elisabet.

Helg på Bohus-Malmön.

Nu är vi hemma igen efter en härlig helg som vi mest har tillbringat ute. Vi har krattat löv och lekt nästan hela helgen, förutom när vi var inne och åt. Idag har det varit min lediga måndag som jag har en ggr i mån. Den började med att farfar kom och hämtade barnen och sen var det storstädning för mej. Så himla skönt att ha det gjort. Det är ju inte varje dag man dammar och tvättar golvet...inte här i alla fall även om det skulle behövas.


Ofelia på lekplatsen i fodrat Didriksson regnställ och Maximo mössa.

Malcolm hittade ett bra klätter träd. Oxå han i Didriksson och Frithiof mössa.

En cykeltur runt ön.

Bus på gräsmattan.

På väg till resturangen som faktiskt har öppet på helgerna hela vintern. Ingen av barnen kunde tänka sej att ställa upp på kort, utan vände sej så fort dom såg kameran.
Malcolm i Mexx tröja och Diesel jeans, Ofelia i Metoo kofta och Molo kjol.
Nu är det sovdax för imorgon är det jobbdag så då ses vi hoppas jag.

Ses om en vecka!!

Hola todos!!

Nu är väskorna färdig packade...känns kanon!!! Så nu är vi helt enkelt redo!! Emmie har gått å babblat kors och tvärs och till alla om Spanien hela veckan och att hon ska ha sin solhatt och bada och sola..Kan inte låta bli att undra om hon överhuvud taget kommer ihåg något från sist..Hon var ju bara ett då!!



Här var i november för två års sedan..(ett halv år)



Och här när hon var ett.

Ska det ska bli spännande att bara följa henne..:-).

Ni får ha en fantastisk vecka..så hörs vi när jag har kommit hem!!! Elisabet ska allt få bli lite mer aktiv nu när jag är borta så det händer lite här på sidan:-)..

Kram Annika♥

P.S Glöm inte bort alla fantastiska pappor imorgon♥.. Pappa, I löv u:-)





Packning!!

Haloj!!

Lördag och jag går med ett stort leende på läpparna..samtidigt som jag packar våra väskor. Jag har alltid haft en tendens att packa för mycket men nu försöker jag allt packa måttligt!! Man ska ju orka konka på väskorna oxå..!! Samt att man allt som oftast bara använder hälften av kläderna...ivarje fall jag!!



Winnie förra året..ser ju inte alls dumt ut:-) Eller hur!??



Jag, Winnie å Malin förra året. Åhh måtte solen skina på oss i år igen!!

Winnie ska snart på prinsess kalas hos Sofia, så hon står redo med snövit klänningen på..Jag och Emmie ska ner till Små tufft en sväng och hälsa på Lena samt göra några små ärenden och handla det sista. Så nog är det fullt ös allt!!

Eftersom många har anmält sig till tävlingen så har vi bestämt att vi kommer dela ut tröstpris oxå till 2:an, 3:an och 4:an. Nästa Måndag kommer vinnarna presenteras på bloggen:-)..Och ni som fortsatt inte har anmält er..kom igen:-) Maila mig på [email protected] eller  skriv på kommentarsfältet. Ni har en hel vecka till på er!! Skriv bara en motivering varför just du vill vinna...Lätt som en plätt:-)

Ha det bäst alla!! Jag återkommer efter packningen...

Kram Annika♥

Helg.

Så var det helg igen. Jag har packat nu på morgonen och snart kommer Robert hem och då bär det av till Bohus-Malmön. Igår blev det en helkväll på simbadet. Barnen älskar det och är riktiga fiskar. Båda två "simmar" omkring själva med puffar och tycker att det är superkul. Mellan 19-19.30 hade vi bokat in oss i lagunen innan vi åkte hem.
Nu sitter Ofelia och tittar på Dora och väntar på att pappa ska komma hem. Malcolm och Jesper leker med lego på Malcolms rum.

Full koll på Dora. Metoo kläder.

Legokillarna. Båda i Molo byxor.
Ha en bra helg så hörs vi nästa vecka, då jag ska försöka att skärpa mej med bloggen eftersom jag är själv, eftersom Annika smiter till ett varmt och jobbigt ställe som jag absolut inte skulle vilja åka till...och nej, jag är absolut inte det minsta avundsjuk!
Elisabet.

Fredag:-)

Gomorron alla!!

Vilket sablans skit väder!! Känns inte det minsta jobbig att lämna landet på söndag:-)..!!! Längtar massor, men det blir till att hålla tummarna för sol och värme..Man vet sen tidigare erfarenhet inom rese branschen samt efter 7 års resande på höstkanten att det även regnar nere i söder;-)...och att man kan ha världens otur!! Så det är med stor ödmjukhet vi lämnar svedala på söndag morgon och hoppas;-)



Emmie har nästan växt ur alla badkläder så jag tog hem och provade lite på henne... ( Diesel klänning!)



Ha ha Emmie ville till varje pris ha en bikini med överdel som Winnie har:-) Panos..och som ni vet har vi 40%på alla badkläder. Fråga bara i kassan så tar vi ut backarna.

Igår hade jag problem med att komma in på internet hemma, därav inget bloggande!! Men idag gick det bättre, så igen gomorron alla glada!! Hoppas ni alla får en grymt bra fredag!! Utan tvekan den bästa dagen på veckan..alla är så glada!!!I like;-).. Jag jobbar till 18 idag, och det känns rätt ok måste jag säga när man vet vad som väntar...

Nästa vecka när jag och mamma är borta,dansar råttorna eller jag menar Elisabet på bordet och det tänker vi fira med något roligt erbjudande!!! Elisabet kommer avslöja det på Måndag!!Så den som väntar på något gott....

Ha det bäst!!!

Kram Annika♥


Onsdag!!

Gomorron!!

Hoppas ni alla mår bra...jösses, va glad jag blev när jag öppnade min mail och såg att ni allt är ett litet gäng som vill vinna ett present kort hos oss!! Kul..Keep going:-)

Dagen startade med ett bvc besök, Emmie skulle dit och vägas och mätas och kolla hur språk utvecklingen låg till. Hon började sjunga Pippi långstrump låten och berättade att hon snart skulle till Spanien..så med andra ord så gick det galant!! Hon e lite kort i rocken bara..ha ha. Ofelia e hela 9 cm längre.



På väg...Winnie i  Molo Jacka/kappa och Emmie i Diesel jacka.



Me too...

Sen bar det av till badhuset med Susanna och grabbarna..Så det var fullt ös och massa bad! Så lyxigt på vardagarna, vi var typ ensamma i hela badhuset. Susannas granne och Karin var där oxå med sina två barn.



Panos tjejor:-)



Susanna är som vanligt våran lektant!!!ha ha hon e grym!!

Nu e Winnie på dansen och jag å Emmie tar det lugnt och slappar lite!! Så nu ska jag gå och titta lite på Emil!!

Kram på er / Annika♥





Jul från Mexx.

Nu har vi hängt ut julkläder från Mexx i butiken. Så himla mycket fint, så jag till och med längtar lite till jul. Jag tog hem och provade en klänning på Ofelia för att se hur den ser ut på för det är så svårt att se när den hänger på en galge. SÅÅÅ fin klänning. Ofelia gick omkring och tyckte att hon såg ut som en prinsessa.



Tyvärr så var hon inte så fotovänlig när hon och Malcolm sprang och jagade en ballong, men man ser lite hur den ser ut. Klänningen är av en lite kortare modell som är så söt på.
Nu har jag just kommit hem efter en kvälls promenad med Annika och jag ska sätta mej och titta på House, men imorgon syns vi i butiken hoppas jag.
Dagens outfit:

Tröja från Mexx, byxor från Molo och strumpor från Novali
Varje gång jag tar fram kameran så kommer spex-Malcolm fram. På det senaste halvåret har jag inte lyckats att ta många "normala" kort på honom. Ofelia börjar oxå visa vissa tendenser...

Hon springen emot kameran så det blir väldigt många närbilder. Tröja från Molo.
Elisabet.


Höst.

Nu känns det verkligen som om hösten har kommit på riktigt. Regn och rått. Det som är lite mysigt är att man får krypa upp i soffan och dricka te och titta på tv UTAN att ha dåligt samvete.
En annan bra sak är att det är mycket lättare att komma igång med träning på hösten. På våren och sommaren är man ute och njuter av vädret och då känner man verkligen inte för att åka och träna inomhus, men på hösten kan det vara lite mysigt.
Det blev inget Bohus-Malmön för oss denna helgen, men det blir nästa helg istället. Nu är den öppna spisen på plats och inkopplad och färdig att användas, så nu längtar vi...
Eftersom jag inte skrivit på ett tag kommer här en radda med kort.

Ofelia på väg till fotografen. Molo jacka och kjol, Diesel strumpbyxor och mössa.

Malcolm hittade ett par gamla glasögon som han spexade med. Metoo tröja och Villervalla byxor.

Ofelia hittade en pumpa mask som hon absolut skulle ha på hallowen, med den oranga Molo overallen såg hon ut som en pumpa.

Innan läggning idag blev det operation brotta ner pappa. Tröjor och tights från Molo, mysbyxor från Novastar, Kjol från villervalla.

Nu ska jag in i duschen och tvätta bort svetten efter ett spinningpass, sen blir det antagligen tv, eller sängen och en bok, har inte riktigt bestämt mej.
Ha en bra kväll. Elisabet.

TÄVLING!!

Dax att ha våran första tävling här på bloggen!! Nu när ni har blivit så många som följer våran galna och rätt "trötta" vardag...så e det väl på tiden:-) Eller hur?? samt att webbutiken äntligen har kommit igång.

VINN ETT PRESENT KORT PÅ 300:- OCH EN HEMLIG GÅVA VÄRDE:199:-!!!!!

Det ända ni behöver göra är att motivera varför just du/ni ska vinna,enkelt eller hur?

www.smatufft.se kan ni se vårat sortiment.

Antingen mailar ni oss på [email protected] eller så skriver ni rätt in på kommentarerna nedan.

Tävligen avslutas lördagen den 14/11-2009.

Lycka till!!!

Sten dött!!

Haloj!!

What`s happening?? Det e ju totalt stendött här i kungälv, kanske inte jätte konstigt med tanke på att det regnar små spik och blåser järnet. Tyvärr får man ingen vidare inspiration att göra någon nytta heller man blir ju bara deprimerad när man kollar ut.



I sina nya tyll kjolar från Me too. Winnie har cardigan och tights från mexx och top från desigual och Emmie i molo leggins och diesel top.



Syskon kärlek♥

Igår var det full rulle som vanligt..Winnie skulle på 6-års kalas uppe på bowlingen till söta Ebba, så Ronnie tog henne dit och jag och Emmie hämtade mamma och åkte till Kungsbacka och grattade Filip som fyllde 18 i fredags. (Min systers bonus barn.)



Filip 18..dagen efter krogen:-)..ha ha det var tider det!!



Bästa syster yster och Lotta. (Molo fleece och Next level top.)



Min "bästa och super goa" barnvakt nu när vi åker till Teneriffa:-)...

Sen när vi kom hem gick vi bort till Warpers och såg det sista av matchen..sen var det dax att dra till oasen och simskolan som vanligt.

Nä,dax att göra något vettigt sista timmen!!

Ha det bäst så höres vi imorgon/ Annika♥

Trevlig söndag!!

Gomorron!!

En fullspäckad söndag ligger framför mina fötter så jag ska fatta mig kort:-)..



Förmiddagen började ute i det vackra vädret..Här går Emmie och Ofelia hand i hand med sina Molo overaller. Enligt mig...Sååå grymma!! Snart e det dax att beställa overaller för nästa höst..bara längtar efter att se dom nya färgerna...

Igår berättade en kund för oss att hon hade sålt sin overall i 2:a hand och fått 900:- spänn för den..Så snacka om bra andra hands värde, man blir chockad!!



Winnie kör Molo jacka och cool mössa med häng från Maximo!! Deras mössor är fantastiska, sitter som ett smäck på huvudet.



Malcolm,Pontus och Winnie hoppade lite hage!!



Och det ville givetvis små tjejorna oxå..jag skrattade så jag kiknade. Ofelia var så koncentrerad med tungan rätt i mun.



Sen bar det av mot Susanna och Sami..hade en super trevlig kväll, så tack mina vänner♥. Vi satte barnen framför bolibompa med lite nuggets och pommes frites medans vi satt i köket och åt grillat..mums va gott det var.



Sen så delade dom på sig lite..Några hamna på botten plan framför tv-spelet och några på övre plan framför Rasmus på luffen!!



Ha en trevlig söndag!!

Kram Annika♥

RSS 2.0