Sverige i topp!!!

Haloj!!!

Smälter ni bort?? Läste precis att Sverige låg i topp på varmaste länder i hela Europa just nu. Helt sjukt!!! Trodde aldrig att detta regn mekka skulle hamna där..men men nu hoppas vi bara det håller i sig nga veckor till så att vi som inte gått på semester än får njuuta av det...:-)

Igår flyttade som sagt mamma o pappa hit i värmen, flytten gick super smidigt tacke vare alla som var så snälla och hjälpte till. Söta Emilie ställde upp och hämtade tjejorna på dagis då jag gick till 18 och Ronnie bar möbler. Så när jag kom hem möttes jag av nybakat..hon hade bakat med dom..i värmen!! Hon e för go..



Sen var det dax att hoppa i plurret lite..



Söta Emilie och Emmie..(Badrock från shisser, finns även i blå med pirat på)



Rocka lite oxå...(Helly hansen klänning)

Både Winnie o Emmie är extremt hund rädda av någon konstig anledning..men nu börjar det släppa lite sakta men säkert. Eftersom Edith är en valp så vill ju hon gärna hoppa o busa lite med dom, och dom får panik. Men Winnie är jätte duktig..



Winnie ger henne lite vatten från poolen.

Idag var det dax för utflykt med dagis, allt lite lyxigt nu när det e så få barn kvar. I dag skulle dom ha med sig matsäck och åka buss till en badplats.Winnie var så lycklig:-)..Emmie fick dock stanna på gården.



Winnie på väg till bilen..Med Helly hansen ryggsäck och klänning. Klänningen kostar 249:- och nu e det 40% på den. Glasögon med uv glas från regazza. Glasögonen kostar mellan 39-99 kronor.

Har haft Terese här från Diesel idag, världens goaste säljare. Köpte lite preview, lite försmak på våren som anländer till butiken i november..lagom till Jul. Så jag e nöjd..nu ska jag skicka hem Linnèa så hon får en lite lyxigare vecka innan hon går på sitt tuffa sommar schema:-)

Ha en fortsatt bra dag alla!!

Kram Annika♥







Sommar.

Nu sitter jag här ute på vår altan och njuter av att det äntligen börjar bli lite svalt. För efter värmen på dagarna så uppskattar man att det blir lite svalt när solen går ner. Vi är mest på stranden hela dagarna och fiskar krabbor och bygger sandslott. Fruktansvärt jobbigt..inte.

Här är våran underbart lagom stora (lilla) tomt. Ofelia svalkar sej i jättepoolen.

Ännu mera hur det ser ut.Malcolm sitter och äter vattenmelon. Stenhuset ska nån gång (kanske i år eller om 10 år) bli en gäst stuga.

Ofelia är redo för stranden. MeToo klänning.

Malcolm vågade sej på ett dopp. Det var inte varmt.

Ofelia sitter och väntar på krabborna som Malcolm fångar. Badkläder från Panos och solhatt Villervalla.

Malcolm gör det han älskar. Fiskar krabbor. Han kan sitta i timmar. Solskyddströja från Panos och badbyxor o keps från Quicksilver.

Glass på bryggan är inte fel. Ofelia i Molo kläder och Malcolm i Mexx kläder.

Idag var vi vid en annan strand och den var riktigt långgrund vilket passade Ofelia bra.

Pappa bygger sandslott. Antagligen inte det sista för i sommar. Som ni ser så har vi det ganska bra här och nu hoppas vi bara att sommaren håller i sej så att alla ni som inte har gått på semester ännu oxå får uppleva den.
Elisabet

Mina X-tra pojkar.

Haloj igen!!!

Måste bara få visa några kort på mina söta x-tra barn:-)...Anton o Casper när dom var på semester för någon vecka sen.











Dom e så söta så jag dör...(Hummel tröjor o jeans shorts från Metoo.)



Hela familjen...Susanna känner ni säkert igen från butiken då hon brukar ställa upp o jobba lite då o då..Så fin vän, ställer upp i vått o torrt..en vän som jag har har varit tajt ihop med sen Bollebygdstiden och nu bor hon oxå här i Kungälv sen några år tillbaka med sin underbara familj.♥ AJ LAJK!!

Kram Annika♥

Måndag igen!!

Gomorron!!!

Då var det måndag igen..man blir nästan mörkrädd när man tänker på hur fort en vecka går..hua! Tänk va man längtar efter några futtiga semester veckor..och swich säger det så är hösten här!!! Men dom där futtiga veckorna e extremt välkomna nu:-)..Jag ska njuuta o suga in varje ögonblick.

Haft en grymt jobbig natt så jag e helt slut..Emmie har knorrat från o till, antar att det e värmen som spökar. Jag märkte det igår att Emmie var helt tagen av värmen, hon var verkligen inte sig själv. Så vi stannade hemma o greja o slappade hela dagen. Emmie var mest inne..medans Winnie låg som en liten fisk i poolen eller så var hon i någon annan grannes pool. Hon älskar verkligen att bada den ungen. Får bli simskola till hösten. Kom inte in på sidan igår så jag lägger ut lite bilder sen.

Winnies outfit idag:



Dalmatin linne från Molo och Villervalla kjol. Linnet finns kvar i butiken..Nu till 30%.

Nu ska jag gå ut till Linnèa och ta tag i butiken..Ska röja lite på lagret, för snart kommer alla fantastiska höstplagg in..längtar massor. Är som ett barn på julafton när det kommer varor. 

Ha en grymt trevlig dag alla glada.

Kramiz Annika♥


Sol sol sol...

Gomorron alla!!

Sol idag med..börjar bli en vana,en god sådan:-)...Söndag och inget på programmet...får se vad vi hittar på idag.

Igår var vi i Bollebygd några timmar o slappa vid poolen, känns super skumt att mamma o pappa flyttar imorgon..tur nog så tar ju bror o Emilie över.så man fortsatt kan åka dit o bada och hälsa på. Hunnebo i all ära men ibland är det allt gott att ta ett dopp i poolen och barnen älskar det. Eller Winnie gör det, Emmie e morsk men när det väl gäller så vill hon inte. Så hon badade i lill poolen:-)..



På väg ner i poolen..(Panos bikini.)





Bus med Mormor i poolen..



På väg i men ångrade sig...(Panos).



Härlig fantasi dom har ibland..här leker dom hund, törstiga sådana..



Ha ha..Molo linne.


(Metoo linne.)



Nu e det dax för frulle innan Ronnie kommer hem från golfbanan..han gick ut vid 6 tiden så han borde komma snart.Ha en bra dag i värmen.



(Omvänt Molo idag..kjol och pikè från RalphLauren.) Antagligen trött på sin tjötiga mamma..

Kram Annika♥

Det funkar!!!

Jag är ute på nätet! Om jag sitter utomhus så går det att komma åt internet. Vårat hus här på Bohus-Malmön är byggt år 1870 och har tjocka stockväggar så därför går det inte att sitta inne och vara ute på internet för då får man ingen kontakt. Så dom dagarna som det regnar i sommar kommer jag antagligen INTE ta på mej regnkläder och ta med datorn ut för att blogga. Nu har vi i alla fall helt underbart väder. Vi har precis ätit lunch ute på altanen och Ofelia sover och Malcolm leker med en kompis. Sen ska vi gå till stranden och fiska krabbor och köpa glass i kiosken. Sämre kan man ha det.

Klänning från MeToo och tröja från Molo, shorts från Mexx.
Ha en helt underbar sommardag så hörs vi förhoppningsvis snart igen.
Elisabet

Sovmorgon:-)

Gomorron...

Klockan e halv 11 o vi vaknade bara för en liten stund sen..Vi hade ju trevligt besök här i går och satt o tjöta in på småtimmarna. Barnen lekte o var nöjda så dom kom oxå i sängs sent..Det e lyxigt med tjejorna, är dom uppe länge så sover dom länge dagen efter. Vet att inte alla har den turen...när jag var liten så sa mamma att vi vaknade 06.00 som en klocka varje morgon oavsett när vi kom i sängs på kvällen.



Söta Meja o Winnie i samma klänning, kvällen till ära..(Metoo.)



Glass på altanen vid halv 9 bläcket hör ju inte till vanligheten direkt..Hmmm

Meja fyllde 6 för inte så länge sen och då önskade hon sig En lilla syster, eller en resa till Grekland eller studsbollar..ha ha så gulligt. Kan säga att hon fick 14 studsbollar:-)..

Nu e det dax att ta tag i dagen känner jag, skriver en mening sen ropar någon färdig..tillbaka..vi vill pärla..tillbaka...Emmie har hällt ut alla pärlor..tillbaka...Emmie har tagit av sig sin blöja och hon har bajsat..tillbaka och thank u good för hårda magar ibland:-)..

Ha en riktig härlig dag idag..!! Skriver mer ikväll. ..

Tjejornas outfit idag:



(Nova star.)

Kram på er/ Annika

Mexx i butiken..

Phuu viken värme...men jag klagar inte, jag lovar!! Men det lustiga med Sverige är att det e på eller av aldrig något mellan läge..

Har precis kommit hem från jobbet och svetten lackas i pannan..ska snart ta en snabb dusch innan Martin o Caroline och Meja kommer hit o hälsar på. Ska bli super mysigt o träffa dom o sitta o tjöta lite. Blir inte mer avancerat än en köpe pizza o öl..ha ha. Orkade inte efter denna vecka ställa mig o fixa käk i värmen..då hade det blivit snabbmakkisar o köttbullar:-).



Winnie hjälper till o vattnar blommorna...(Linne från Desigual o shorts från Metoo.)



Emmie hjälper oxå till...(klänning från Mexx.)




Fick lite nyheter från Mexx igår..så kul nu när allt det nya börjar komma...









Ett litet axplock..

Nu längtar jag järnet upp till Hunnebo, men bara en vecka kvar att jobba innan det är SEMESTER!!! Yippi...Ronnie går dock v.29 först så semester o semester...men gött ska det bli. Ha en riktig härlig fredags kväll...och som vanligt njuuut!!!

Kram Annika♥

Bohus-Malmön!

Nu är det dax. Nu flyttar vi till Bohus-Malmön för sommaren. Det ska bli så himla skönt. Bara slappa och ha semester. Om man bara kunde få packat klart någon gång. Det är ju inte lite saker som ska med. Kläder, vagnar, cyklar och så datorn. Jag ska göra ett försök till att få igång internet där. Enligt leverantören ska det funka helt utmärkt där, så det är väl vårat hus som stör. Men om ni inte hör från mej på ett tag så vet ni varför.

Ofelia i sin Pippi tröja och Molo kjol. Smarta pappa har satt upp en gunga i garaget så att han kan greja samtidigt som Ofelia är nöjd, och så slipper han ju att stå ute på lekplatsen om det regnar...
Ha en helt underbar sommar om vi inte hörs på ett tag.
Elisabet

Varmt!!

Haloj alla i sommar värmen...!!!

Som ni läste på Elisabets inlägg så kom vi iväg igår...bocken i kanten e gjord!! Hade en jätte mysig dag i parken..var dock en aning varmt, men barnen gnällde inte en gång..!! Så eloge till dom, då e det värt att vingla upp klockan halv 6 på morgonen och följa efter dom små "bossarna" en hel dag.:-) 

Tjejorna somnade om i bilen,men när vi nästan var framme, sa Emmie att hon hade ont i magen..Ohh no,åksjuk!! Så hon spydde..mindre kul!! Har aldrig hänt förut och förhoppningsvis händer det aldrig igen..Medans jag tog hand om Emmie så tog Ronnie hand om sitt andra barn,nämligen den sprillans nya bilen..ha ha.Han var på väg ner i skogen för att avreagera sig på ett träd..



Så här kul var det....



Emmie försöker komma upp på stolen inne hos Nils Karlsson pyssling.



Ronnie o Winnie på paradisön, vid hoppetossa..





Bustrollet hissar upp storasyster i flaggstången.


(Malcolm leker med stenar med skalle Per.)

I parken var det fullt ös medvetslös tills det stängde...man går med ett leende på läpparna idag oxå när man blickar tillbax på barnens miner när dom olika karaktärerna visade sig. Ett år kvar till nästa gång:-).



Sista halvtimmen var dom helt slut..då gick vi o hämta en skrinda..alla skulle absolut åka ihop..Hmm

Lite segt var det allt att få upp dom till dagis idag..men men det var det värt för att få bocken..Nu e det Liseberg nästa:-)

Dagens outfit..givetvis i Pippi anda:



(Winnie i T-shirt från Metoo och kjol från Molo och Pippi leggings. Emmie i sin pippi outfit som hon valde själv i shoppen.Solbrillor från regazza)

Ha en bra dag alla!!! Kram Annika♥ 

Astrid Lindgrens värld.

Äntligen kom vi tillslut iväg. Efter att barnen haft feber i några dagar så vaknade dom (eller blev väckta) feberfria idag.
Klockan 06.00 packade vi in dom i bilen och drog. Vid halv 10 var vi framme och åt frukost på "Linas kök". Sen hade vi en underbar hel dag. Barnen var glada och tyckte att det var jätte kul, även Emmie och Ofelia uppskattade det i år. Det gjorde dom inte förra året. Klockan 18.00 packade vi in dom i bilen igen och stack hem. Förra året var vi där i 2 dagar, men jag tyckte att en sån här hel dag var bättre och fullt tillräckligt.


4 förväntansfulla barn på väg från frukosten till ingången. Malcolm klädd i Quicksilver, Winnie och Emmie och Ofelias tröja är från Molo, Ofelias byxor från Roxy.

Malcolm och Ofelia fiskar på Junibacken.

Det var ett helt nytt Villavillerkulla i år. Super fint. Till och med ett riktigt sjörövarskepp fanns.

Ofelia vågade sej inte upp på Lilla Gubben, men dom andra tre vågade. Jag fick även med Annika på ett hörn.

Malcolm och en trött pappa.

Ofelia spande in alla trä getter.

Sötnosar!

Malcolm och Skalleper lekte inte nudda mark och klättrade omkring på stenar. Efteråt satte sej Skalleper i Emmies vagn, det var Ofelia lite tveksam till och berättade med en gång att det där är minsann Emmies vagn.

Mot slutet shoppade vi loss i butikerna. Ofelia och Emmie fick varsin Pippi väska som dom satte på sej och promenerade omkring väldigt nöjda.
Vi hade en super dag, men nu är det sovdax för mej så jag är pigg på jobbet imorgon. 
Ha en bra natt. Elisabet

Mammas dag!! 24/6

En hyllning till världens bästa Mamma♥!! Som fyller år idag..hurra hurra på din dag!! Som du tillbringar på Små tufft idag..Så glöm inte att säga Grattis till henne om ni har vägarna förbi butiken..:-)



Mormor,mamma och svärmor... vi älskar dej...!!!

   
  

Du är våran klippa..Ha en bra dag!! Pöss / Annika o Ronnie,Winnie och Emmie.♥

Stressig dag...

♥Gokväll!!

Vilken dag..en aning stressad sådan. Började morgonen med att besöka lilla Ljungkile och Rita och hennes butik "Minimode" som börjar ta form. Sen var det tillbax till butiken och jobba lite och sen vidare till Nordahls och köpa lite mer presentpapper o kartonger.Så söta  Linnea kan slå in presenter så det knakar i sommar medans jag ligger på playan med en bok o njuter...eller ja menar jagar barn och tampas med det härliga sommarlovs kaoset :-). Som jag delvis ÄLSKAR!!

Barnens outfit för dagen:



(Tröja Lipfish o shorts dodipetto.)



(Helt i Molo.)

Efter att jag hade hämtat barnen från dagis, sprang Winnie bort till Malcolm och hoppade i deras pool.Sen har jag packat för en eventuell Astrid Lingren färd imorgon..Vi håller tummarna för att Ofelia ska bli frisk så vi kommer iväg. Dum som man är så lär man sig aldrig att knipa inför barnen, så även om jag långt o länge har förklarat att det kanske inte blir ngn tripp utan vi får åka ngn annan dag så kommer dom bli dö besvikna om vi inte kommer iväg. Men hoppet är inte släckt...



Plask plask...(Bikini Panos..se gårdagen..NU: 40% på alla badkläder.)



(Emmie  hälsar på Ofelia lite.. Ofelia i Villervalla klänning.)



Malcolm i en cool solhatt..Linne från Molo och shorts från Metoo.)

Kommer vi iväg så blir det avgång mycket tidigt...så tidigt att jag får köra då Ronnie är i väg med Peter som fyller jämt o bowlar..Och känner jag det gänget rätt så kommer han inte än på ett bra tag..Så det kan hända att han hoppas järnet på feber..ha ha. Men jag kan varje fall fet glömma att sova i bilen ner...









Nga utvalda från förra årets resa..hoppas hoppas vi kommer iväg..hade varit så skönt att slippa åka dit under semestern, vill ha den bocken i kanten när jag lägger huvudet på kudden imorgon..

Ha en god natts sömn alla så höres vi under morgon dagen!!

Kramelikram Annika♥ 

Sol...

Sommaren är kort det mesta regnar bort men nu e den här så ta för dig... solen skiner kanske bara idag!!!!Så sant som det e sagt...Så Njuut!!

Var allt lite trögt att låsa upp dörren till jobbet idag o veta att man ska stå inne i butiken hela dagen lång..men det gick bra.förmiddagen var seg men sen hände något och det var full rulle..så kul:-)..

Tjejornas outfit idag : Och ja dom fick välja själva:-)



(Mexx top, Molo kjol o tights.)



(Mexx top och kjol från desigual.)

När vi kom hem från dagis så hade Frida o Tim fyllt sin pool så gissa om barnen vad lyckliga. Emmie var lycklig tills jag doppade ner henne..ihhh inte bada mer mamma..!! Men Winnie var i hur länge som helst.

 

Winnie i Panos Emporio och Filippa i Metoo bikini. Dom andra 8 barnen hade gett upp..ha ha. Sa just det till Linda(mamman) att det e sådär o vara först med pool i området, för då kommer alla barnen.. Snart har ju alla det och då delas dom ju upp lite:-). Då e det inte en stackare som får ha alla 30 ungarna på sin tomt..

Nu e det dax för middag! Ha en fin kväll alla.

Kram Annika♥


Gamla kort

Jag tittade på lite gamla kort och hittade ytterligare 2 midsommarkort som är från 2007.

Ofelia försöker stirra ut pappas ölburk.

Malcolm var jätteglad även då.
Tiden går så himla fort. Dom ser så små ut på gamla kort och så tittar man på dom idag och då är dom helt plötsligt barn, och inte bäbisar.
Elisabet.


Måndag!!

Gomorron alla glada!!

Ny dag och nya utmaningar;-)..Mitt favvis uttryck tillsammans med lev i nuet, livet kommer inte i repris..Och det e ju så sant. Man borde stanna upp oftare och se till det man har och inte till det man inte har. Det e så lätt att vara gnällig och negativ till små saker..! Men man får helt enkelt försöka kasta det åt sidan emellanåt och slå sig för bröstet för det man har...men men hur lätt e det alltid, man måste ju givetvis ha sina dåliga dagar oxå.

Idag fick jag mig en tankeställare när pappa berättade om sin vän som har galopperande leukemi..!  Och tänker givetvis ofta på min älskade pappa som efter sin svåra cancer blev frisk men nu har parkinson. Thank u good för att han mår så bra som han gör..F.. va livet kan vara orättvist. Det e sådana saker som får en att verkligen få perspektiv på saker o ting.



Emmie o hennes älskade morfar!!

Igår hade vi en fantastisk dag i Hunnebo som jag skrev igår..solen sken på oss!! Så härligt....



Emmie leker att hon åker båt på parasoll foten..(Molo top och Mexx shorts.)



(Winnie i villervalla klänning o Mexx tights.)



Av alla killar i Svedala så föll min kära syster yster för denna:-)...ha ha en helt underbar svåger i blöjhatt!!!

Nä nu e det dax att åka till jobbet o knega lite:-) Det e jag o Elisabet som kämpar på idag!! Så har ni inget för er så kom o hälsa på vetja... Höres lite senare!!

Kramar Annika♥

Solviken

Nu har vi precis kommit hem efter en dag på Solviken. Solviken är Roberts föräldrars sommarställe som ligger lite utanför Stenungsund. Vi var där för att fira kusinen Inez som fyller 2 år på onsdag. Malcolm och kusin Valdemar som är lika gammal har lekt och haft jätte roligt hela dagen. Ofelia däremot kom inte riktigt igång och när jag tog febern så hade hon 38,4 så det kanske inte var så konstigt. Hoppas att hennes feber är lika snabbövergående som Malcolms var.
Annars har vi haft en underbart härlig dag.

En mycket bestämd Inez i MeToo klänning.

Den lilla midsommarstången stog kvar så barnen fick med dom vuxna på lite dans. Här är det björnen sover.

Ofelia och Inez sitter och pratar om Inez roliga stövlar som såg ut som grodor.
Ofelia i Mexx tröja, NovaStar klänning och Katvig tights.

En liten paus i soffan framför en film är inte dumt.

Tjejerna står och tittar på korna. Tänk att stå på gräsmattan på sin tomt och titta på kor, och sedan gå ner till havet på andra sidan med egen brygga. Helt underbart!

Pluppa stenar är kul...

...även för storebror.

Men att fiska krabbor från bryggan var ändå bäst.

Dagens fångst.

Kort sammanfattning, en helt underbar dag.
Elisabet

Båt tur!!!

Halojsan!!

Söndag och snart ny vecka igen...men för varje helg som bockas av så närmar vi oss semester!! Har haft en super duper helg här i Hunnebo..snart dax att åka hem igen. Har bara liggat o slappat i varsin solstol hela fm, så nu e det pizza som gäller och sen drar vi..

Hade en riktigt mysig dag igår med..På ett konstigt sätt så blir oftast dagen "efter" dagen D  alltid lite mysigare..Man har inga krav  på något, man bara är... Vi var inne i Hunnebo o käkade lunch i solen och sen blev det mjukglass..vid 7 drog vi ut med båten, innan grillningen, tänk va man vänder lite på dygnet för dom små..kommer in ett semester lunk bara efter en helg..ha ha. kl.22 somna dom små liven som stockar o sov till halv 10 idag. 



Pippi tröjor för hela slanten, Winnie fick oxå en av mormor..och moster Emilie har oxå en..Bara lilla Edith som saknar en. (Winnie har harems shorts från metoo o Emmie från Molo.) Tog med mössor, då det blåser en del när dom drar i gasen.. Står o väntar på Johan o Ronnie ska komma med båten.



Här kommer dom..Ronnie är hopp i land kalle:-)..







Min lilla brors dotter och mysiga svägerska och min käre tvillningbror.



Winnie nya sommar kompis Nicole..så söt!!

Winnie missade ett kalas hos Eveline idag, hon e såå besviken...får gå o hälsa på dom i veckan istället o leka o uppvakta henne.:-)....

Nu så,nu kommer pizzorna, dax att äta!! Höres sen.

Kram Annika♥


The winner is MOLO!!!

Haloj!!

Vilken fantastisk midsommar...och vilket väder!!! Tänk att solen sken på oss hela dagen lång, och idag är det ju ännu bättre...!! Från go sill lunch till grillning på kvällskvisten..samt dans kring stången,skratt o bus:-)..Kan det bli bättre?



Här sitter Carina o hjälper mig med kransar till barnen..tänk att jag slapp undan i år igen..hmm ödet:-). Emilie gjorde oxå en..!! Så tack tjejor!!





Visst blev dom fina..(Båda molo klädda).



På väg ner mot midsommarstången o dansen med moster Emilie.



Såg att Ofelia var lika klädd..ha ha. Heja MOLO!!! som vann midsommar kampen.



Sitter o myser på altanen..Emilie sitter med Winnie som har blivit helt förälskad i Villervallas nya katalog, hon sitter o bläddrar och visar allt hon vill ha för alla. Så just nu känns det som att Villervalla står på prispallen nästa år:-). Tur att dom kommer gå till 128cl nästa år.



Nu ska jag gå ut o mingla med dom andra. Så kommer nästa inlägg imorgon med härliga bilder från våran båt tur...

Ha en riktigt bra kväll alla!! Antar att ni som jag e lite slitna och härligt trötta idag..Ha en fin kväll och hoppas vädret e lika underbart hos er som här.

Kram på er / Annika♥








Inget regn!

Tänk att det var en midsommar utan regn. En liten regnskur mitt på dagen och regnet som kom vid 23-tiden räknas inte.
Vi vaknade tidigt igår morse av att Malcolm kom in till oss och sa att han inte mådde bra. Termometern visade att han hade 39 graders feber. Tur att det finns alvedon och ipren. Tack vare det så kunde Malcolm ändå fira midsommar.
Vi hade en helt underbar dag. En riktig midsommar med kranstillverkning, klä midsommarstång, dans och olika lekar.

En febrig Malcolm som försöker hålla humöret uppe. NovaStar tröja.

Ofelia var lite tveksam till kransen. Molo klänning.

I väntan på dans. Tröja HellyHansen.

Äntligen dans. Alla barnen tyckte att det var jättekul. (Även dom vuxna.)

Säckhoppning.

Bevis på att även jag var med och lekte.

Full koncentration så att inte potatisen ramlar av skeden.
Mexx jeans och Peak tröja.

Efter alla lekar var det dax för mat.

En pirat hade varit och hälsat på och lagt ut massa lappar som ledde fram till en skatt. Det är kul att se hur roligt barnen tycker att sånt är oavsett ålder, för även dom äldre barnen var med och letade.

En del lappar låg lite knepigt till. Här ligger det en under framdäcket på Roberts bil, så barnen fick hjälpas åt att putta bilen för att komma åt.

Äntligen hittade dom "skattkistan" som nartuligtvis var full med godis.
Sammanfattat så hade vi en jätte bra midsommar, hoppas att ni andra oxå har haft det.
Elisabet

GLAD MIDSOMMAR!!!

VILL BARA ÖNSKA ER EN RIKTIGT TREVLIG MIDSOMMAR!!!



Hoppas nu vädret håller i sig och att vi slipper regnet. Ska allt försöka knåpa ihop en krans till tjejorna under dagen:-). Jag kanske chockar er..ha ha. Finns det att köpa färdiga tro? Nä skämt åsido, om jag så ska sitta hela dan så innan dom går o lägger sig så ska det allt sitta något hemsnickrat på deras "höven"..;-).

So long!! Nu drar vi till andra breddgrader. Måste nog göra ett stickinlägg på mina kransar senare idag...så vi hörs!!

Kramiz Annika♥

Middagsbesök.

Ibland får vi lite middagsbesök. Det brukar vara samma barn som kommer på besök. Gissa vem??
Emmie så klart!
Jag börjar tro att det stackars barnet inte får någon mat hemma för hon äter som en häst.
(Skoja bara Annika, jag vet att hon får mat.)
Det är i alla fall väldigt mysigt när hon kommer och äter och hon klagar inte på maten vad det än smakar.



Molo tröja.

MeToo tröja.

MeToo klänning.
Nu verkar det som om vi kan komma igång med webshopen till hösten, för nu har vi nog hittat en "leverantör" som känns bra. Så för hoppningsvis är vi igång i september. Det känns jättekul, men så himmla mycket jobb ibörjan. Tur att det kommer en semester i mellan. Ha en trevlig midsommar med massa härligt regn...som alltid.
Elisabet

Torsdag!!

Haloj alla glada!

Änligen blå himmel och sol efter en förmiddag i hällregn..måtte det nu bara hålla i sig över morgon dagen..eller gärna hela sommaren om man får önska fritt, men det e väl att ta i!!



Härliga svenska sommar...



På väg till dagis...i hällregnet. (Emmie i Helly hansen och Winnie i didriksons.) Tyckte nästan lite synd om dom när jag lämnade dom på dagis när dom skulle ut och smycka stången och dansa runt den.. Men samtidigt vet man ju att barnen skiter i vädret..det e bara en annan som stör sig järnet.

Igår när vi var på Lip fish fick vi ryggsäckar till barnen innan vi gick..gissa om jag var poppis imorse..!! Dom klädde på sig i raket fart.



Ha ha nästan lite ful söt:-)



(Winnie i Levis jeans och molo top.)



(Emmie helt molo klädd.)

Dax att fara hem, började med detta inlägg tidigare idag men det har varit o göra hela dagen..och givetvis prioterar vi er kunder först. Kul när man har o göra hela tiden...Ha en bra dag alla och trevlig midsommar.. Ni hör säkert mer från mig imorgon men antar att bloggen inte blir så värst besökt imorgon:-). Fick Villervallas katalog idag med nästa vår..åhh så mycket fint!!!

Stora härliga kramar till er alla!! /Annika♥

Inköp, tandläkarbesök o mingel...

Gokväll!!

Ännu en fullspäckad dag..herregud vad allt händer på en och samma gång nu förtiden...På morgonen stack vi till Borås och köpte in Didriksons o lite pyjamasar från fixoni till nästa vår...så mycket fina jackor som vanligt! Sen snabbt hem för att lösa av mamma som passa barnen för hon hade ett möte i butiken.Phuu


(Metoo klädd)


Ha ha..kolla prillan:-) (Metoo klädd.)

Sen var det dax att åka till tandläkaren..medans jag plockade bort lunchen hörde jag hur Winnie pratade med Emmie i vardagsrummet..

-Emmie, om du e duktig nu får du säkert välja en present i leksaks affären, men du måste gapa.
-ja, gapa ahhhh
-Inte nu sen..och du,jag kan välja leksak åt dig om du vill..


I väntan på att komma in och bli undersökt!!

Ja du hör, snacka om att veta hur man ska lägga upp det. Så Winnie var mer entusiastisk till tandläkar besöket än en dag på Liseberg. Men det slutade med att tandläkaren frågade om hon fick se Winnie tänder oxå..så hon fick oxå välja en liten skitsak i deras låda:-). Och det blev ingen leksaks affär, då det varken drogs tänder eller blev ngn tvångshållning. Tanden var lite lös, men med lite tur så klarar den sig..får vänta och se om den tappar lyster o blir grå. Isåfall e det dax att återvända.Men hon har stans blåmärke under läppen och anktrut..ser ut som hon har en prilla innanför läppen.

Så snipp snapp slut så var den sagan slut:-)

Sen åkte vi till Jenny en stund o hälsa på alla dom tre sessorna..så det var fullt ös kan man säga..


Sötisarna Julia,Tilda o Ronja.

Nu e vi nyss hemkomna från Palace i göteborg, där vi har varit på vip mingel för Lip fish med lite vin o plockmat. Fick allt lagt en order till nästa vår/sommar. Sen var det trevligt att mingla lite med andra butiker. Elisabet tog svarte petter och fick köra hem så jag o Linnea fick oss ett o annat fnitter anfall under kvällens gång..som resulterade i onda ögat..ha ha


Foto: Fredrik welander

Näe, shit pommes frites va trött jag är..gonatt alla dax att sova, jobbar till 18 imorgon, men sen e det ledig helg då Linnea jobbar på midsommar afton.

Kram Annika♥

Next level.

Måste bara lägga ut dessa 2 kort på våran otroligt söta (om man får kalla dom söta i den åldern) granne Lisa. Hon är på väg till disco och är super fin i sina Next level kläder.



Hoppas att du hade det roligt på discot Lisa och tack för att vi får lite kort så det blir lite variation på barn här på bloggen.
Elisabet.

Vilken dag!!

Halojsan!!

Japp, då var man hemma igen efter ytterligare en fullspäckad dag. Dagen började med inköp på Novhotell, köpte in Next level för nästa vår. Next level är fortsättningen på metoo, så det börjar på stl.128-164cl. Ska ju gå upp lite i storlek nu till hösten redan. Hoppas vi kan få in dom lite större barnen oxå. Ska göra en liten hörna för dom i början av butiken så dom slipper se alla bodysar och nappar:-)..Mycket känsligt det där..ha ha

Sen efter en god lunch med säljaren och Minimode åkte jag tillbax till Linnea och butiken. Sen stack Linnea och skulle hjälpa en kompis och så kom hon tillbax vid fem och löste av mig så jag fick sticka..då fick jag gasa järnet till Olseröd där jag och tre andra mammor hade anordnat ett sommar disco för alla på Winnies avdelning.



Winnie o Tilda dansar loss..(Roxy linne o Metoo kjol.)



Discot blev jätte lyckat..det blev korv med bröd, popcorn och chockladbollar och klubba till sist. Dom dansade,lekte på lekplatsen på utsidan, limbo o ch ballongleken. Men att leka var roligare än att dansa, så njaa lite tidigt med disco kanske:-).





Emmie o Ronnie var på lekplatsen på utsidan, han skulle gå hem men det var massa syskon och föräldrar till dom andra barnen på utsidan så dom stannade. Emmie åkte rutchkana för glatta livet, synd nog när hon åkte ner så krockade hon med en tjej som sprang upp för kanan..så nu är det akuten o försäkringsbolag på programmet imorgon. Så typiskt. Våran granne är tandläkare och hon kunde konstatera att det inte såg så bra ut..så vi får se om vi får hem en linus ida imorgon..ja ja det som inte dödar det härdar...



before..



After... (Klänning Helly hansen..nu 40%)

Gonatt alla, som ni förstår kommer jag stupa i säng:-)..

Kram Annika♥

Didriksson.

Imorgon var det dax igen. Inköp på Didriksson. Känns lite knepigt att sitta och titta på och bestämma vår/sommar kläder för nästa år. Men det gäller att tänka framåt i tiden. Så imorgon är det Didriksson vårjackor och regnkläder som ska bestämmas. Här kommer lite bilder på just Didriksson, både vinter och vår.

En liten Malcolm på Liseberg.

Dax för skridskor.

Malcolm och kusin Valdemar i fjällen.

Lisa och Ofelia pysslar.

Liten och glad Malcolm.

Hoppa i vattenpölar är kul.

På promenad med Anna-Bell (dockan).
Här var lite gamla didriksson kort, nu får vi se vad dom har för nya fina färger till nästa vår.
Vi har haft fullt upp både igår och idag som kanske har synts på bloggen, men jag jobbar på att bättra mej. Ha en trevlig kväll alla. Elisabet.

Grill lunch!!

Haloj!!

Japp, så var man på jobbet o det bara dog. Folket kommer som sagt allt som oftast i vågor...och kommer en så poppar det upp fler från ingenstans.Så kom ..:-)!!



Winnie i dagens outfit från Metoo..ser ut som en dörrvakt eller ngt:-).

Innan jag åkte ner till jobbet så hade jag o barnen en mysig fm på gården, träffade på Jonas o Robert o Ylva på lekplatsen och vi bestämde oss för att ta en gemensam grill till lunch. Så det blev korv m,bröd o hamburgare...Och givetvis glass till efterätt..



Bus tjejorna...(Emmie i metoo o Ofelia i Mexx o diesel tröja.)



Winnie, Pontus,Malcolm o Tim mumsar korv i solskenet..Winnie tycker det är högsommar och tagit av sig sin t-shirt. Hmm den ungen!!



Här sitter dom och äter...och håller sams!



Gabriel i Metoo t-shirt o Mexx shorts.

Rejält tungt att åka till jobbet när solen sken o barnen lekte o hade kul och man satt o tjöta med glada o härliga grannar.. Men men snart semester!!! Längtar. Längtar oxå efter höst kollektionen. Man e ju skadad men man tröttnar fort på säsongens kläder när man ser det hela tiden. Antar att ni är en smula trött på vissa av våra barns favoriter som är ständigt återkommande....ha ha.

Håller på att kolla massa praktiskt med web butiken nu så vi kan dra igång till hösten. Målet är september...ska bli sååå kul!!

Ha en fortsatt bra dag i solskenet..Man får njuta så länge det varar..man litar inte direkt på den svenska sommaren..

Kramiz Annika♥


Kalas dax!

Gomorron!!

Hoppas eran helg har varit grym..!! Måndag idag och jag är faktiskt hemma nu på fm då dagis är stängt idag. Så Ronnie kommer vid lunch och tar över stafett pinnen. Så vi softar här och tar det riktigt lugnt...

Igår blev det inget bloggande för mig, det var en fullspäckad dag om man säger så, i kalasets tecken. Först va Winnie på Hannahs kalas. Dom träffades hemma hos henne och så blev dom indelade i lag och så läste dom ett brev som Hannah hade fått om troll och om skattkistan dom skulle leta efter. Så upp i skogen och i en dunge under en ek grillade dom korv och blåste såpbubblor och letade efter troll (i stora drag,,,)Väldigt påhittigt, det e sådana kalas som får en att få dåligt samvete..Själv e man lat o drar fram plånbken på bushuset.ha ha. Men dom älskar ju att kalasa där oxå:-)



Molo fin på Hannahs kalas..



Under eken..mysigt va?





Såpbubbel blåsning..

Nästa kalas var på just bushuset..vi kom dit med andan i halsen kan man säga..jisses vilken stress. Åkte dit hela familjen så Emmie fick busa lite oxå. ( Och jag o Ronnie..)Söta Meja fyllde 6 år. Så gissa om Winnie var lycklig när hon la sig..2 super lyckade kalas.



Nova star på nästa kalas..hon ville absolut inte ha samma klänningar. Hmm det ska börjas i tid.



Agnes o Winnie i dom snygga västarna..egentligen behövs ingen fin klänning, man ser ju inte den ändå.



Meja i färd med att öppna alla presenter...



Emmie ville åka den stora rutchkanan hela tiden..Ronnie åkte på svarte petter..ha ha.



Men även jag..hmm smidig som ett kylskåp.

Nu e det dax att gå ner o äta frukost innan mina två sessor ballar ur fullständigt.  Vi höres lite senare...

Kram Annika♥

Liseberg.

Idag har vi varit på Liseberg hela dan. Vi åkte in och åt lunch och sedan gick vi in på Liseberg när det öppnade och vi åkte inte hem fören 20.30. Vi her verkligen haft en helt underbar dag och barnen har varit på sitt bästa humör.
Idag tänkte jag vara smart och ta med min lilla kamera så jag skulle slippa släpa runt på den stora som jag alltid annars gör, för den tar så himla mycket bättre kort. Men det skulle jag inte ha gjort för den lilla kameran var helt kass och har tagit nästan bara rosa kort. Väldigt fint med rosa, men man ser ju inget annat. Kul! Här kommer i alla fall några kort som har blivit ganska normal färg på.

Lunch på Max. Det blev väldigt intressant för det kom in en polis, det är honom dom har vänt sej om för att titta på.

Flumride. Den var en hit. Även den nya cirkusexpressen Rabalder älskade han. Ofelia var lite feg i början och vågade inte ens åka karusellen, men det släppte efter ett tag. Sen blev det kaninresan, sagoslottet, drakbåtarna mm.
Det var så mysigt att bara vara familjen och ingen annan att ta hänsyn till, vi kunde göra precis som vi själva ville.

Malcolm flyger flygplan.

Malcolm älskade kaninerna, medans Ofelia var lite mer skeptisk. Men hon var ändå väldigt nyfiken på dom.
Nu är jag helt slut och ska gå och lägga mej så att jag är pigg och glad när jag jobbar imorgon.
Elisabet.

Solsken...Aj lajk!!

Haloj!!

Att vädret kan vända det vet vi, men ändå blir man lika förvånad varje gång...från en kall o regning fredag till en lördag med knallblå himmel o sol..dock lite små kallt i blåsten. Men oj vilken härlig dag vi haft..

På förmiddagen åkte vi till fjällbacka en sväng o hälsa på Karin i hennes butik Rogers, Jag ,mamsen,syrran,Malin och Emmie åkte. Vi fick shoppat en hel del..b l a flytvästar till tjejorna och en hel del till oss själva..hmm. Och när vi var inne hos Karin, gissa vad Emmie fick syn på..En pippi tröja, hon brände av ett leende som inte var av denna värld och vägrade släppa den..ha ha. Så mormor kunde inte låta bli att köpa den åt henne...



Emmie =Super nöjd. Hon har verkligen vägrat ta av sig den idag trots att eftermiddagen har varit  super varm o skön. Ville t o m sova med den, lite stor dock, fanns inte i hennes storlek. Men men...vad gör man inte för Pippi Olsson!!

När vi kom hem så var det lunch o prövning av flytvästar.Dom passade som ett smäck.



Redo för en båt tur..( Flytvästen är från Helly hansen, ska nog satsa på några stycken till butiken nästa år.Klänning Mexx)



Tjejorna tyckte det var döds kul, Emmie satt i mitt knä hon hade en härlig skräck blandad förtjusning i blicken. Hon tyckte allt det var lite läskigt när det gick fort och vi hoppade i vågorna.ha ha ( Molo fleece och Hummel tröja..tänk att båda modellerna är på REA, så passa på)



Ronnie vid ratten..Och syster yster o Johan.



 Winnie med huset och sjöboden långt i bakrunden..



Winnie o kusin Lotta.. Vilken lyx att Malin o Lotta följde med upp, dom var grymma med barnen. Fick allt en o annan härlig stund i solen utan att behöva lyfta rumpan var tionde sekund..och Ronnie passa på att åka till golfbanan o slå lite bollar.
Stramar gott i ansiktet nu...Så tack Lotta o Malin!!!

Näe dax att gå o lägga sig!! Helt färdig, satte uppe lite för länge igår:-)

Kram på er/ Annika♥



 

Bloggtorka?? JAAAA

Som ni märkt har jag inte varit så flitig med skriveriet på sista tiden. Men det är helt tomt i huvudet. Lite beror det nog på att nattsömnen har blivit störd när Ofelia har vaknat och varit vaken ca 4 tim/natt. Så jag har varit så himla trött. Men inatt sov hon hela natten så jag ska försöka återhämta mej nu. Igår var Malcolm hos en kopis hela dagen och hade jättekul. Robert var hemma med Ofelia och själv var jag på shopping tur i Gbg. Det blev köpt lite möbler och tyg till nya gardiner. Idag har vi oxå varit på shoppingtur, men med BARN. Hur kul är det? Tur att det är lördag så man kan hota med att lördagsgodiset försvinner om dom inte är snälla...
Här kommer lite kort från igår, kanske kommer det kort ikväll som är från idag.



Så här ser mina barn ut när dom tittar på tv, gärna med stövlar på.
Ofelias tröja och tights från Villervalla, stövlar Maximo.
Malcolms tröja från MeToo och byxor från Molo.
Ha en fortsatt bra dag så kanske vi hörs ikväll. Elisabet

Trevlig helg!!

Trevlig helg!!!

Då har man gått på helg..härligt!! Nu väntar vi bara på att Ronnie ska komma hem så sticker vi... till varmare breddgrader, eller inte:-)..pratade precis med mamsen och det var samma skit väder där som här.Ibland kan det allt skilja lite mellan ställerna men dock inte idag..snyft.



(Winnie i hummel byxor,Diesel tunika och Emmie i Lipfish.)

Måste bara berätta något gulligt!! Emmie är inte nöjd med sitt andra namn..ha ha. Igår frågade Ronnie henne om hon visste vad hon hette mer än Emmie..

- Emmie tuva Olsson svara hon..
- Nä sa Ronnie du heter ju Ronja, Winnie heter ju Tuva i andra namn..
- Nääää, vi byta då,ja inte heta Ronja..heta Tuva istället...

2-år och har redan synpunkter på våra namn val..Bara att inse, det kommer inte bli lätt det här..ha ha.

Ha en trevlig helg!! Så höres vi imorgon...

Kram Annika♥

Trök vädret!!!

Gomorron!!

Hoppas ni mår tipp topp i trök vädret...Man blir nästan förbannad när man tittar ut o det bara vräker ner. Men det e ju verkligen likadant varje år..maj=kanon, juni=blä, Juli/augusti=toppar o dalar..Bara att gilla läget helt enkelt!!!!

Såg Elisabets inlägg och blev full i skratt, va små dom var..ha ha. Såg oxå Elisabets fina kransar, mina stackars barn fick nöja sig med en blom stackare bakom örat´förra året. Jag har insett att jag inte är någon pysselmakare..bara om det går fort. Men i år så ska jag försöka få ihop en. Gick oxå in på gamla midsommar kort och hittade...



Japp, ni ser helt rätt...jag sitter där ock knåpar..



På Winnie ser ni resultatet..inte illa va??ha ha Men Emmas är ferrarin och min en opel i jämförelse..men det är en krans ivarje fall.( Winnie har tröja från Diesel och söta Emma klänning från Metoo.



Söta Lova..helt liten, pluttas. Hon fyller snart 4.Herregud va tiden går fort.



Och söta tvilling brorsan Edvin och pappa Freddie...

Ja, tiden går galet fort..eller hur? Nu siktar vi mot en solig midsommar och härliga blomster kransar ...

Vi höres lite senare!! Ha en riktigt bra dag!!

Kram Annika♥

Snart är det midsommar!

Idag har jag jobbar heldag, och efter det var det handling på schemat. Så när jag kom hem hade båda barnen redan gått och lagt sej. Jättehärligt men det innebär att jag inte hunnit ta kort på dom idag. Men eftersom det snart är midsommar (bara en vecka kvar) så kommer här lite kort från förra midsommar (2008).



Här sitter mina små gullungar och äter i tälten som vi ställer upp på parkeringen. Midsommar firar vi med alla grannar (nästan) och det är verkligen jättemysigt och för o inte tala om praktiskt. När barnen är trötta så går vi in och lägger dom och sedan kan man gå ut igen med babywatchen.

Ofelia var väldigt tveksam till att dansa runt stången.

Malcolm däremot älskar att dansa och leka.

Även Emmie var med i dansen. Både Emmie och Ofelia har Molo fleecar på sej.
Nu får vi verkligen hoppas att det blir fint väder i midsommar, men det återstår att se...I Sverige kan allt hända.
Ha en bra kväll. Elisabet


Slutkörd!!

Haloj!!!

Dagen börjar gå mot sitt slut och här är en som är total slut kan jag lova!! Hör att Emmie ligger inne i sin säng o sjunger medley..hur hon ens kan ligga där o vara vaken är för mig en gåta då hon valde att inte sova på dagis idag. Winnie sover som en stock...!!



Emmie leker med barbie i trappan..HUMMEL, nu 30%..

Har allt plockat från hyllorna i dag med, och mins söta vän Jill har varit i Kungälv o lunchat med mig. Efter jag hade hämtat tjejorna på dagis åkte vi ner till Maxi o handlade lite..ingen ballade ur, gissa varför?? Mutmorsan hade varit framme igen..Lovade dom varsitt tuggummi om dom "satt snällt utan att smyg nypa varandra" och det funkade idag med..:-) Gött!!!


En favorit i repris...Vi ska till Astrid Lingrens värld näst nästa vecka, förstå va hon kommer älska det. Totalt pippi tokig ungen...

Näe, nu e det dax att packa lite..Ska till Hunnebo i morgon efter jobbet. Min kära syster yster och hennes härliga familj ska oxå dit, Mamsen o Papsen är redan på plats Vi stannar bara en natt då söndagen är fullspäckad med kalas för Winnie. Och det e ju livsfarligt att missa det:-) Men en dag är bättre en ingen

Åhhh Hunnebo imorgon kommer vi:-).

Sov gott...så höres vi imorgon!

Kram Annika♥


Torsdag!!

Gomorron!!

Då var man på jobbet, syns allt att det försvann en hel del varor igår. Hoppas att det blir lite o göra idag oxå. Är inte alls på G, är helt slut trots många timmars sömn inatt. Men blir garanterat på bättre humör när jag får fräffa er!

Fick allt sparkat mig ut igår en sväng på eftermiddagen i mina stövlar:-)..fick offra mig för mina barn..men när vi väl kom ut så var det super skönt o barnen bara älskar att hoppa i vattenpölarna o söla lite.



Emmie på väg ut..(Helly hansen).


Träffa bästisen på lekplatsen...jaaa Ofelia, gunga!!!



Leker affär..Winnie o Malcolm gör choklad bollar o tårtor till Frida,David o Erik. (Winnie i HH o Malcolm i Didrikssons.)



Winnie i dagens outfit från Metoo.

Nä, nu e det dax att sparka mig ut till butiken och  fylla på lite mera Rea varor.

Höres lite senare!!

Kram Annika♥

Ha en riktigt bra dag!!!

Kram Annika♥

Regn.

Regn, regn, regn. Men gräsmattan mår i alla fall bra!
Det är då man vet att man börjar bli gammal.
Förhoppningsvis så regnar det av sej nu så det kan vara uppehåll på midsommar. Stackars Ofelia har velat gå ut hela dagen, men jag har inte orkat, så hon har varit inne. Men efter middagen fick hon sin vilja igenom. Och det var faktiskt riktigt skönt ute.
Malcolm går sista dagen på förskolan i morgon, sen har han sommarlov. Tyvärr kommer han nog att bli besviken, för han tror att när man har sommarlov så är det fint och varmt väder.'

Ofelia och Emmie busar i vattenpölarna.
Emmie i HellyHansen och Ofelia i Didriksson.

Även Malcolm i Didriksson.

Nu är nästan alla prickar torra och det är så skönt. Nu kan vi bocka av vattkoppor på listan.
Imorgon är det jag och Annika som jobbar så kom gärna ner till butiken och fynda på Rean så vi har nått att göra...
Ha en bra kväll och glöm inte titta på Gray´s kl 21.
Elisabet

Melon pause!

Hola todos!!

Åhh vilken klockrent sommar väder...regn!! Finns det något trökigare och jag idds verkligen inte att gå ut o klampa omkring med gummistövlar, även om jag har ett par döds coola från Katvig. Blää vilken trökig em. Förmiddagen gick som en dans, tog det lugnt på morgon kvisten och sen drog vi in till Göteborg och Backaplan en sväng. Var förbi Tidermans och hälsa på Ronnie och gjorde nga ärenden.



Coola!! Dock något vassare i st.21 än i st.39..ha ha.

Fick läges rapport från Små tufft för en stund sen..hade varit bra drag i butiken antar att många var på humör att fynda i det trista vädret. Och som vi vet, så har ju faktiskt shopping en tendens att pigga upp.





Melon pause i det "vackra" vädret. Winnie ute med sina bebisar med sin egen snickrade flagga:-)

Niu ska jag ner o sätta lasangen i ugnen så den står på bordet när min käre sambo väljer att göra entrè. Han ringde och frågade om det var ok om han stannade och slog nga golfbollar på vägen hem..Hur kul kan det vara , men ok kör honey boney.."ett upp" på mig!!!

Ha en trevlig kväll!! Grey`s vid 21...yes!!

Kram Annika♥


REA REA REA REA!!!!

Gomorron!!

Onsdag igen och det betyder ledig dag..men det betyder även REA på Små tufft :-). Så idag kan ni ta er en sväng förbi butiken och fynda. Finns massa kap!! Vissa kläder blir löjligt billiga, typ en liten Mexx tröja på bebis 39 spänn..som hittat.

Visst är det tidigt att börja Rean nu innan ens sommaren har börjat, det e ju inte klokt egentligen. Men eftersom fler butiker i klocktornet börjar sin nu så känner vi att det är bäst att haka på. Men däremot som jag skrev i ett tidigare inlägg så är vi inte riktigt lika generösa som tidigare år..dels p ga att vi inte har så mycket kvar, känns grymt!! Och dels för att våra sommar gäster ska få möjlighet att handla just sommar kläder!! Känns sådär att inte ha något att erbjuda dom i mitten juli början augusti när förhoppningsvis solen skiner skarpt...


Denna söta top från Mexx...kan du fynda på 50%. Förstår inte varför den inte har gått.



Helly hansen klänning 40%

Näe, idag blir det lugna puckar för oss, kanske får ett spontan ryck och drar någonstans men än så länge ligger dagen spegelblank framför oss. Winnie skulle ha varit hos tandläkaren idag men jag fick ringa o avboka den. Hon hostar som en gnu..bom tät i näsespisen och allmänt hängig.
 
Igår när dom skulle åka på den efterlängtande utflykten, så kom det ingen buss...fröknarna hade tittat fel..stackars barn..ha ha. Men lika glada var dom när dom styrde kosan ner mot ankdammen istället..tror bestämt att det var matsäcken som var det mest spännande. Små fåglar som strutsar struntade dom blankt i :-).

Nä, nu e det dax att göra det berömda morgon rycket...eller så väntar jag lite. Just nu leker mina kära barn grymt bra. Dom har tagit på sig massa kläder plus skor och med väskor i handen säger dom att dom e på väg till skolan. Winnie är mamma o Emmie hennes barn. Stackars Winnie, vilket  litet bångstyrigt barn hon har som inte lyssnar på henne..ha ha



Helt allvarligt, tänk om man skulle låta barnen ta på sig själva helt.. Lite avigt och en härligt  blandning. Får gå o ta på dom nu:-).


oj va suddigt..men var bara tvungen o visa...på väg till badhuset. Poolen är visst våran säng. Panos badkläder..NU:40% så passa på!!!

Ha en bra dag!!!

Kramiz Annika♥

Prismärkning.

Natten har varit ganska bra, Ofelia sov nästan hela natten utan avbrott. Jag fick däremot väcka henne vid halv 9 för att hinna lämna Malcolm på förskolan. Nu ligger hon och sover och jag ska oxå lägga mej och vila en stund innan det bär av ner till Småtufft för prismärkning. Hörs i kväll igen.

Vet inte vad det är hon ser, men det ser ut som om det är något hemskt...Kläder från Molo.
Elisabet

Njuuut!!!

Gomorron!!

Härligt att vakna och titta ut...och solsken!! I like...har precis varit och lämnat tjejorna på dagis. Winnie studsa upp ur sängen i morse, alltid spännande med utflykt. Och mest spännande var det nog att ha med sig matsäck.Emmie var lite avis så hon satte oxå på sig en rygga, vi fyllde den med nga gosedjur å nappar så va hon nöjd oxå:-).



Winnie som väntar på att komma iväg. (Helt klädd i Molo och Helly hansen ryggsäck.)



Nu kommer jag...( Helly hansen tröja, Bodean byxor.)

Nu lär jag inte hinna blogga förrän i kväll då vi har ett pressat schema framför oss.,så här ska prismärkas..:-). Ha nu en fantastisk bra dag..och kom ihåg: Njuuuut av livet det kommer inte i repris (vad vi vet ivarje fall.) 

Kram på er!! Annika♥ 

Mycket kli.

Inatt har min lilla prickigkorv inte sovit mycket. Hon sov mellan 19-20 sen var hon vaken till 23.30, efter det vaknade hon ungefär en gång i halvtimman hela natten. Så idag har hon inga pigga föräldrar. Men det kan bara bli bättre nu.
Inköpet idag på MeToo gick bra, men det är så svårt att man inte kan ta allt, utan måste välja. Allt är ju så himla fint.

Min lilla surkorv. Dagen idag hade gått jättebra. Hon lekte och var som vanligt, hoppas att det håller i sej inatt oxå. NovaStar tröja och Hummel byxor.

Malcolm och Jesper spelade basket när jag kom hem.

Fördelen med vattkopporna är att hon har haft så mycket koppor mellan benen så hon har slutat med blöja dagtid. Så nu är det trosor som gäller och hon är jätte duktig. Dessa trosor är från Molo.

Hon somnade som en stock i kväll och jag hoppas verkligen att hon får sova någorlunda bra inatt. Nu ska i alla fall jag gå och lägga mej och det känns inte som om det finns nått som kan väcka mej.
Elisabet

Varför bloggar jag???

Gokväll alla!!

Japp, då satt man här igen!! Lite terapi att hamna framför databurken en stund när tjejorna har lagt sig. Finns 3 anledningar varför jag bloggar..

1. För företaget, tycker allt att kläderna gör sig bättre på ett barn än på en galge. Speciellt nu när web-butik är i sikte.

2. För mig själv, som sagt lite terapi och det e super kul, ibland önskar jag dock att jag hade en mer privat blogg, finns så mycket att skriva å skvallra om..ha ha.

3. För mina barns skull, tänk va kul o dra ut alla dessa inlägg och sätta i en pärm o spara tills tjejorna blir stora och får egna barn. Dom kommer rå garva åt alla "fula" kläder deras mamma har tvingat på dom..:-).

Nä nu e det snart dax att gå ner o steka pannkakor..och nej jag är inte galen. Men Winnie ska på utflykt imorgon och dom hinner inte äta lunch på förskolan så överst på listan står just pannkakor, och det ska tydligen alla ha med sig, så det e bara att göra givakt o gå ner o steka ett par....sablans curling morsa man e ibland.Hmm I löv them♥



grrr gör pankakor NUUU....!!!! ( inne från pippi tältet i Emmies rum)



Och en KAN SJÄLV...unge:-) (Villervalla klänning)

Gonatt alla glada o sov så sött!!

Kram Annika♥

Snart REA!!

Haloj!!

Då var man tillbax till butiken efter ett Metoo inköp på Novhotell, Sååå mycket fint det finns, vill ha allt men man har ju dock en budget att följa. Har ju lite fler märken kvar att inhandla om man säger så..närmare 12 inköp kvar. Men shit va kul det är!!!

Mamma har hållt ställningen i butiken medans jag o Elisabet åkte på inköpet,..här har varit ganska lugnt då vi har annons i tidningen att på Onsdag börjar våran REA. Så imorgon håller vi faktiskt stängt för att hinna prismärka o fixa inför det. Har dock valt att kalla det för "FÖR REA"..tidigare år har vi smält ut allt och har då har vi inte haft ett par shorts kvar i juli knappt...Inte riktigt så illa men nästan. Och så har vi en rea till i slutet juli början augusti oxå.

Winnie outfit idag!!!



Helt klädd i Mexx.

Höres lite senare..ska på sen lunch nu. Svin hungrig!!

Kram Annika♥


Jag vill inte vara prickigkorv!!!

Om vi någon gång tyckte att Malcolm hade mycket koppor, så är det ingenting jämfört med Ofelia. Hon är helt täckt! Och hon kliar så hon håller på att bli tokig.Varken tavegyl, kylbalsam eller potatismjöl hjälper. När hon tittade sej i spegeln i dag så började hon gråta och sa:
-Jag vill inte vara prickigkorv!!
Nu undviker hon speglar så mycket hon kan.
Helgen har ändå varit bra. Speciellt igår när vi hälsade på fam. Ohlsson i Hunnebo som Annika skrev om. Det var supermysigt. Tack för att vi fick komma, vi hade jätte trevligt och maten var super.
Som ni har märkt så funkade inte bredbandet som det skulle. Hoppas att vi hittar nått innnan sommaren som fungerar, jag ska jobba på det.
Bilresan hem idag var ett rent h-vete. Varför är det ingen som gör bilbarnstolar med tyg som andas. Ofelia blev helt varm på ryggen som vanligt, men med en herrans massa koppor på ryggen så gör det att det börjar klia nått ofantligt mycket. Så hon satt och skrek och grät och vände och vred på sej HELA vägen hem. Stackars barn. Jag lovar att du inte ska behöva åka bil igen innan kopporna är borta!
Men nu sover hon (en stund i alla fall).

Bergsklättring i Hunnebo.

Glada barn.

Sommarens första tå dopp.


Ofelia vaknade vid 5 imorse och det var omöjligt för henne att somna om för kliet, så vi tog en morgon promenad istället. Då såg det ut så här. Inte helt fel. Eller?





Efter en stund somnade hon i vagnen. När vi kom hem sov hon och jag satte mej ute och drack kaffe och läste en tidning. Helt underbart och det var inga andra ute mer än fiskmåsarna. (Klockan var 6.30 så det kanske inte var så konstigt.)

Sen var det film som gällde. Molo kläder.

Humorn finns även om inte leendet är där. Mickro locket som hatt. Pjyamas från Schisser.
Godnatt. Elisabet

Söndag..

Haloj..

En söndag som pendlar vädermässigt kan man lugnt säga..nu skiner solen o nyss kom en liten skur som vi klarade oss ifrån. Kom hem precis från en promenad med ett glass stopp i Hunnebo. Har ätit en smarrig pizza oxå från Bella gästis och ska snart bege oss hem till kungälv.



Tjejorna på gott humör, har teater för oss..Emmie kom ut till mig och sa att hon ville ha en truls i huvudet...truls? Måste har varit någon på dagis som trulsar..:-).Winnie ville oxå ha en boll på huvudet..boll?...ja ni ser, kanske inte en varje dag frilla...ha ha ( Emmie i Levis o Winnie i Lipfish.)





Winnie på väg till Hamnen..



Över flyt bryggan få hon inte cykla..


 Hunnebo hamn.


Glassligan..Morfar orkade ine gå med.

Det gick si sådär för Elisabet och hennes mobila bredband..hon kommer inte in, ringde henne tidigare idag och dom har sån kass täckning i huset. Får se om dom åker hem idag eller imorgon bitti. Så hennes inlägg kommer..:-)Den som väntar på något gott....!.



Vi höres lite senare...ska dra upp det minsta lilla trollet som har deckat gott ute i vagnen...snacka om att ha en duracell  unge lagom till kvällskvisten. Hon får jogga upp o ner för backen utanför oss...ett två ett två..fortare.....Nazimorsan.

Kram Annika♥

I`m back..blev tydligen inte sänt tidigare av någon konstig anledning..Nu e vi hemma igen, allt skönt att få några timmar hemma innan det e dax för sängen.Då man ska upp och jobba imorgon. Ska på inköp för Metoo imorgon inför nästa vår. Ska bli super skoj, såå kul med inköp, men svårt...!! Man vill ju ge er kunder en härlig mix med olika stilar o prisklasser. Men vi blir bättre o bättre för varje år..

Ha nu en riktigt mysig söndags kväll..!!!

Åter igen en bamse kram från lilla mig / Annika♥

Hunnebo!!

Gokväll!!

Hoppas ni har haft en riktigt härlig dag..det har vi! Vi drog till Hunnebo efter frukost...såå mysigt vilken idyll. Västkusten är verkligen så vackert!! Som en levande tavla. Ska bli så mysigt och vara här i sommar och hitta alla små smultronställen:-).



Winnie o mormor målar i väntan på fam.Warper..(Mormor i Sobea tröja o Winnie i Villervalla klänning och mexx hårband.)

Efter lunch fick vi besök från Bohus-malmön, då kom familjen Warper på besök. Med bil tar det ca.15-20min från deras sommar ställe och hit, får se någon dag hur lång tid det tar med båt..Vi fikade när dom kom och sen gick vi en mysig promenix ner till lekplatsen och bort till stranden. Sen grillade vi och barnen fortsatte busa,..och em var ju kanon med klar blå himmel o sol, så vi satt ute och hade det gött!!!



Buseri...(Malcolm i t-shirt o brallor från Metoo.)



Två till små bustroll...(Emmie i t-shirt f,Bodean o hummel byxa o Ofelia i Metoo klänning.) Stackars Ofelia hade fullt med koppor i hela fejjan.





Malcolm gör tricks.. :-)





Brrr va kallt..men tydligen inte. Här letar dom snäckor.



siluetten e bara så nice,eller hur??

Nä, nu e det dax att sova, havsbrisen tar..Ronnie o Pappa har bokat golfbanan till kl.06.00 imorgon bitti. Tänk att man går upp vid 5 bläcket frivilligt. Gonatt på er!! Höres imorgon.

Kram Annika♥

För vi har tagit.....!!!

Gokväll alla!!

Bira bira bira...för vi har tagit studenten..ihh vad man minns dagen, x-tra tydligt blev det idag när jag skulle åka o hämta barnen på dagis och jag hamnade bakom en lastbil med ett flak fullt med glada ungdomar..dom hängde ut längst sidan o vinkade åt mig samtidigt som dom halsade en bira..där satt jag o var sen till dagis och började bli lätt irriterad att jag inte kom någonstans..snacka om att känna sig som en från stenåldern, vinkade lite tafatt tillbax samtidigt som jag log inombords...undra i vilket fack dom sorterar mig nu, som en cool morsa med stenkoll,knappast..mer som en kärring som ska hem till barnen o virknålen kanske:-)..Såg Winnie o Emmie framför mig hänga där...men förträngde synen fort som attan..dom får allt vara små troll ett tag till...



Troll 1



Troll 2, tagen på bar gärning hos Sanna..(Båda bär molo.)

När vi kom hem började Winnie o Emmie leka, gick super bra...tog nya skvallerblaskan och smög som en svobb in på toaletten, hann inte mer än in förrän Winnie ropade att Emmie använde hennes limstift till lypsyl...så, så gick det med dagens egentid..Undra om dom ska behöva bli 15år innan man ska få gå på toa i lugn o ro..;-) ha ha. Vi löser ingen kvant fysik på denna bloggen direkt, men ibland går vi aningen in på vissa väl privata delar eller vi o vi..jag! Ska skärpa mig.ja lovar!!.

Natti natti alla fredags trötta...inte klokt vad en vecka tar på ens krafter. Ska åka till Hunnebo imorgon o bara vara, ska bli sååå skönt. Höres imorgon.

Kram Annika♥


Mobilt bredband

Nu har jag äntligen skaffat mobilt bredband, så nu slipper ni inte undan mej inte ens på semestern. Hoppas bara att det funkar. Vi åker till Bohus-Malmön i morgon bitti så då kommer först testet om det funkar. Så om jag är tyst hela helgen så vet ni vad det beror på.
Idag kom första koppan på Ofelia. Som vi har väntat. Det känns så skönt att ha det avklarat för då kan vi koppla bort den sjukdommen.
Nu är det packning på schemat så vi kommer iväg tidigt imorgon. Hoppas bara att det blir lite sol i helgen, men annars är det skönt att bara komma hemifrån.

Just nu är det "Robin Hood" som går varm här hemma. Får hoppas att det snart blir någon annan film, för både jag och Malcolm börjar tröttna.
Mexx tröja, Molo kjol och Cadeau tights.

Idag lyckades jag få ett litet leende på kortet. (Kan bero på att jag sa elefantbajs samtidigt.)
Molo tröja och Hummel byxor.

Ha en jätteskön helg allihopa om internet skulle krångla och jag inte kan blogga. Nu är det dax att väcka Ofelia och sedan packa. När Robert kommer hem ska jag hinna med en sväng in till Gbg oxå och köpa med lite smått och gott till Malmön.
Elisabet

Guiness rekordbok..

Gomorron!!!

Vilken härlig underbar morgon...INTE!! Har haft en katastrof morgon..Barnen hamna i  guiness rekordbok under fliken gnälliga ungar. Allt va fel,och jag var den dummaste mamman i hela världen..När jag började hota med uteblivet fredagsmys var jag helt plötsligt världens bästa..RESPEKT..eller inte! Men jag kanske kommer med i samma ovan nämda bok under fliken hot/mut morsa..=)

Här ligger fröken gnällspik....



(Levis jeans,Molo linne.)


Lovely...vilket leende man bjussar på.



Trötter i sju dvärjarna...och butter med för den delen..:-) (Molo tröja o byxor.)

När vi gick från bilen till dagis var det en glader och en toker. Så dom vaknade nog bara på helt fel sida bara. Hoppas ni alla har haft en bättre morgon. Säkert många som ska fira någon student idag..Tänk vad man minns den dagen efter alla dessa år..shit va kul man hade och den känslan...

Ha en bra dag  alla!! Höres senare / Annika♥


Torka vad det gäller rubrik=)

Haloj..

Vad hände??? Har haft en fartfylld morgon o helt plötsligt dog det, inte en trut så långt ögat kan nå..har dock tre timmar kvar så hoppas på lite eftermiddags röj:-).. Elisabet mådde lite si sådär så hon fick gå hem o lägga sig...eller,om hon nu kunde smita förbi sitt kaos till sängen, vill säga...

Nu har jag kommit på grejen...att börja blogga när det e tomt, för då kommer folket. Nu e jag tillbax igen...se hur många ord jag hinner denna gången..Ett härligt underbart  problem.. Kom bara kom alla glada..=)

Igår på min lediga dag hade vi det såå mysigt och barnen var på topp humör,.På eftermiddagen var vi på lekplatsen i daglig ordning och då kom en härlig mamma maffia(Hanna,Ann-Sofie,Kajsa och Johanna) med alla deras barn o frågade om jag ville hänga på till en annan lekplats med tjejorna och fika..Så det gjorde vi...



Winnie..(hummel zip, Novastar kjol o cadeau tights.)



Agnes, Winnie o Matilda...busar



Söta Maja..(Metoo jeans o Diesel zip.)

Efter denna dag med lek o bus somnade tjejorna som stockar..Här ligger Emmie o kollar på Bolibompa..Pippi tokan!!



Näe du kommer det folk igen...Hej så länge!!!

Kramiz Annika♥

Internet strul.

Jag har som sagt haft lite strul med att komma in på nätet, så därför har det blivit lite få inlägg. Hoppas att det är löst nu.  Igår var vi på student och hade trevligt. Malcolm tyckte att vi kunde åka dit idag oxå för dom hade en JÄTTE studdsmatta där han och Ofelia bodde igår kväll.
Imorgon ska vi försöka att komma iväg till sommarstugan igen och det ska bli så härligt. Hoppas bara att vädret håller i sej.

Igår på fm lekte tjejerna. Här leker dom affär och småtjejerna handlar av Winnie. Emmie i Villervalla tights och kjol och Ida T tröja, Ofelia i Mexx tights, MeToo klänning och Diesel tröja. Winnie i MeToo Tights, NovaStar kjol och Ida T tröja.

På promenad. Dom är så himmla söta när dom bestämmer vad dom ska göra, för dom står och diskuterar.

Hemkommen efter studentfest. Barnen var tvugna att springa av sej lite innan sängen.
Keps och skjorta från Quicksilver och jeans från Mexx, skor från Converse.

Ofelias kläder helt från Mexx.

Busungarna.
Nu ska jag öppna butiken, så ha en bra dag och kom gärna och hälsa på.
Elisabet


Dagens outfit!!

Gomorron alla!!

Hoppas ni alla mår bra..helgen börjar närma sig med stormsteg. Har precis varit och lämnat tjejorna på dagis.Winnies avdelning ska på utflykt till en dagis fröken i Backa idag och grilla korv o busa på hennes trädgård. Så därför lämnade jag barnen innan frukost , hör inte till vanligheten direkt.Vi är riktiga segisar på morgonen. Väntar nu på markis gubben som ska komma hit o ta mått på våra fönster på övervåningen, har bara markiser på nedre..sen e det dax att fara ner till jobbet :-)..Och vara alert;-)

Svårt det är att klä barnen rätt nu..varmt,kallt,varmt...och så blåsten på det. Ser ju så fantastiskt varmt ut när man kollar ut på morgonen och det är knallblå himmel..men ack va fel man kan ha. Tur att jag slängde ner både långa tights o jeans till Wnnie ifall ifall. Dagens outfit fick dom välja själva....



Emmie i tröja f.Helly hansen, Kjol f,Molo och tights från Metoo.



En suddig Winnie valde pärlplatte top o kjol från Molo o tights f.Cadeau och solhatt från Villervalla.

Om ni undrar varför Elisabet inte bloggar, så har hon problem med internet..jag kom inte heller in igår kväll. Men hon lär göra ett inlägg så snart  hon kommer ner till Småtufft.

Ops nu kommer han...bäst att sluta!! Jag återkommer lite senare!!

Kram på er /Annika♥

Lekrum!!

Gomorron alla glada!!!

Har fått lite bloggtorka dom sista dagarna, antar att det e värmen som gör att man e helt tom i bollen på kvällarna..eller så e det Maj månads alla aktiviteter som fortfarande spökar. Ska bli sååå skönt att vara ledig till helgen...hoppas på fint väder,då blir det nog ett besök upp till Hunnebo. På tal om ledig så e jag ju det idag oxå...hel nöjd med att vädret e hyfsat!! Nu önskar jag bara nöjda o glada barn hela dagen lång...!

Dagens outfit:



(Mexx top o Nova star kjol.)



Emmie försökte fånga fjärilar..ha ha, gick sådär. Men man kan ju alltid plocka upp dom från golvet och lägga i håven. (Villervalla t-shirt och kjol.).



Måste berätta något lustigt som hände igår..Vi har ju ett lekrum i butiken, som är till för våra kunders små knattar. Det händer ett  flertal gånger i veckan att föräldrar skickar in sina barn dit när dom sitter och fikar på utsidan..Och det tycker inte vi är okej om det inte är så att kunden kommer in och frågar om det är ok? Eller att vi vet att det är en kund som vi känner igen. Det har t o m hänt att dom sätter barnen i lekrummet och sticker o handlar på Lindex.. Eller väljer att sätta sig hela familjen i lekrummet o plockar upp fika o sitter där en bra stund..så pinsamt, hur kan man "mä"? Men igår som sagt var en mamma där med sina barn i två timmar utan att handla..helt enkelt bara för att fördriva tiden, hon gick inte ens o kollade på kläderna..har aldrig sett henne tidigare..Men var gör man, kan ju inte be henne gå? Eller?

Kanske ska anställa en barnflicka;-)..



Näe nu e det dax att ta tag i dagen..

Have a nice day / Kramiz Annika♥

Sommarlov snart.

Idag var Malcolm tillbaks på förskolan. 2 veckor till sen har han "sommarlov" precis som pappa, och det är nått han längtar till. Hoppas bara inte att han blir besviken, för jag tror att han tror att när det är sommarlov så är det fint väder och man kan bada i havet...hoppas att det kan bli så.
Ofelia har fortfarande inte fått några vattkoppor. På torsdag är det 2 veckor sedan Malcolm fick det, och det skulle inte förvåna mej ett dugg om hon inte fick det.
Om vi alla är friska imorgon så ska vi på student hos min kusin. Otur för dom bara att vädret inte ser ut att bli så bra, men dom har nog kul ändå!


Full koncentration på gungan. Mexx klänning.
Idag har Ofelia inte kissat i blöjan alls, utan sagt till när hon behövde kissa. Duktig tjej!!

Härligt att vara barfota i sanden.

Söta kompisarna Sofia och Victor.
Idag blev det ett sent inlägg för vårat internet har legat nere hela dan, så nu är det dax att gå och sova.
Godnatt Elisabet

Dagens outfit!

Haloj..!!!

Var helt slut när jag kom hem igår..så det blev inget bloggande för min del. Men nu har jag nya krafter..inte alls lika varmt i butiken idag!! Tack gode gud för det...! Läste att det skulle bli 15 grader o regn..får hoppas att högtrycket knuffar ut det ;.-) , jag e ju ledig imorgon, så det e la typiskt om det skulle regna då.. Jag fick aldrig lagt upp några kort igår, så här kommer lite...



Här busar tjejorna innan det e dax för dagis. (Emmie i Mexx shorts o Metoo top och Winnie i Roxy shorts o Helly hansen t-shirt.)



När jag kom hem från jobbet lekte Emmie med Ofelia..Igår var dom riktiga bundisar inte ett bråk...Kors i krösamoset!



Dom e söta nu när dom pratar o bestämmer vad dom ska göra.."Kom Emmie vi går hem till mig o leker nu...", "Jaaa det gör vi,hålla handen"...


 Hittade dom efter en stund på altanen..Vad gör ni? Vi ska åka till landet o köpa hamburgare..=)..Härlig fantasi!!

Dagens outfit:



Winnie var lite halv sne för att hon inte fick klänningen från Lipfish som Emmie fick..dom går ju bara till 110cl, men eftersom dom e lite stora i storleken så kan hon ha den som klänning / tunika..Så hon var sååå nöjd!



Emmie i Mexx tights o Molo klänning!!!

Ha en bra dag alla!!! Njuuut...man vet inte när dom 15 graderna väljer att titta fram..

Kram på er / Annika♥


Smälter bort...38grader!

Haloj i värmen alla!!!

Håller ni på att smälta bort...? Jag vet att man inte ska klaga nu när solen väl är här..men fy bubblan va varmt. Står här i butiken o dricker vatten för fulla muggar för att inte svimma av, fastighets skötaren var här precis och mätte temperaturen i butiken och gissa hur många grader vi har...hela 38°, det e ju helt sjukt!! Det är något som har gått sönder, men det händer nada...dom får helt enkelt fixa det..NU!

Nä nu räcker det med gnäll...man får försöka se positivt på det hela!!! Tur att ni kunder finns som kommer hit och piggar upp oss!! Det gör att man orkar stå här, annars hade jag dragit ner gallret och gått hem för längesen.

 



  

 

Lite härliga sommar kläder som finns i butiken...blir man glad av=)

Mamma ringde precis oxå o pigga upp mig ytterligare...hon har precis beställt resa till Teneriffa till hösten. Såå härligt att ha något som piggar upp en senare i höstrusket.. Är 8:e året i rad vi åker på våran lilla tjejtripp... !! Mysigt att umgås med mamsen o Syster yster♥..vi tar med oss dom två barnen som inte fick följa med förra året...Emmie och syrrans Lotta..synd nog kunde inte Emilie följa med i år(Brorsans tjej)..Tror att det är viktigt att dela på dom lite när det e så sällan som en gång om året..så dom får sakna varandra samt att jag o Ronnie får egentid med varsin tjej..Winnie var eld o lågor förra året när hon fick vara minstingen o få allas uppmärksamhet..som gärna Emmie knycker..hmm  Men shit va tufft det är för en själv, man saknar ju den andra så man kan dö... men en vecka i solen går fort, samt att vi fick jobbat lite oxå. Och det hade varit svårt om man hade haft två små barn o jaga;-) 



Ha ha Emmie e så feg..ska se om hon blir lte tuffare i sommar!!

Ha en bra dag alla i värmen..återkommer lite senare om jag inte har smält bort! Nu ska jag gå och köpa en glass!! Måste jag vara värd nu!!!Eller?


Kram på er / Annika♥

Egen valda kläder.

Idag gick Ofelia och hämtade kläder själv i garderoben. Det blev helt ok faktiskt. Det enda hon blev sur över var att hon inte fick ha ett par velour byxor under kjolen, hon låg och skrek en kvart. Det hade ju inte blivit lite varmt!
Efter frukost gick dom ut en stund innan det var dax att åka till farmor och farfar.





Här är Ofelia på väg till "dagis" med Anna-Bell (dockan). Tröja från Nova Star och kjol från MeToo.
När jag kom till butiken så var det 28 grader inne!! Kul att jobba i den värmen, men vi har fått en fläkt i alla fall.
Njut nu av solen och värmen för den ska tydligen inte hålla i sej, men det är svårt att tro idag. Vi får väl se.
Elisabet


RSS 2.0