Coola print!

Spana in...

Vilken hockey fantast kan inte vilja ha denna coola tröjan från MOLO..



Och till Disco prinsessan...


Härliga print..detta finns även som leggings!!!

Kom flera styles från MOLO idag men dom kom precis när jag skulle gå så jag hann inte fota alla..

Natti natti ....hoppas ni har haft en härlig tisdag.

Kram Annika


Regn å rusk...men vem bryr sig!!

Gomorgon!!

Jaha..måndag igen och nya utmaningar å måsten:-). Hoppas ni har haft en härlig helg..trots ett rätt så trist väder. Jag måste dock säga att det allt e lite mysigt när regnet smattrar mot rutan och man får gå å mysa inne och faktiskt få en hel del måsten gjort samt att det är helt legalt att krypa ner i soffan mellan varven och dra en filt över sig å bara vara!!! Finns allt en å annan fördel med hösten..trots att man redan längtar till nästa sommar:-))

Har haft en riktigt grym helg i butiken..så man tackar:-)).. Såå kul att jobba när det e fullt ös å massa trevliga å goa kunder. Nu börjar det allt rassla till i ytterplaggen..känns som många vill vara ute i god tid i år och orkar kanske inte med att jaga runt i butikerna som förra året. Ska det bli en tredje kall vinter tro???



Vinterjackor från Metoo..med full funktion. Från stl.74-140cl.

Nu har vi nästan lagt färdigt allt inför våren 2012..sååå mycket fint vill jag lova!! Så nu börjar det att bli lite lugnare i våra scheman..snart är det även dax att börja använda höstkläderna på barnen å då ska det börja fotas ordentligt igen. Skönt att komma på grön kvist vad det gäller bloggen..har haft ett gnagande dåligt samvete för den nu det sista. Snart dax att presentera våran nya fina hemsida oxå..I like!!

Vill önska er en riktigt skön vecka. Och dagens tänkvärda efter att ha umgåtts med min fina vän i helgen som
för nga månader miste sin man hastigt.. (men en bebis i magen och en på 3,5år och en på 6,5år...) Lev i nuet , stanna upp då å då och se till allt du har och glöm inte ta vara på varje dag med dina nära å kära..gnäll inte över skitsaker och det du inte har♥

Kram på er!!!!

Höst/Vinter i butiken!!!

Hej på er!!

Onsdag å ledig och med det lite tid över för annat. Som vanligt så går vi för fullt just nu, alla inköp för våren 2012 håller vi på med samt fyller butiken med höst/vinter. Kändes lite små skumt igår när vi packade upp en pall med Didriksons å solen värmde från tak fönstret å kunderna kom in i shorts:-).. öhh overall ngn??? -nä men jag e ute efter en solhatt...okeeeej, vänta lite:-))

Men men vi vet att snart e hösten här..så inventera hemma å se vad som överlevt från förra året å vad som passar:-)).. och sen e det bra att kolla vad man e ute efter..Märke?Kvalitè?Färg?? och sen slå till!!!! Och tänk på att många gånger är det dyrt att köpa billigt..man kan ju givetvis ha världens tur men tänk på dom två senaste vintrarna. Vi hade hur många som helst som fick köpa en overall till då den första "billiga" inte höll måttet. Tänkvärt ivarje fall:-)



Ett gäng overaller..från Helly hansen(fattas rosa/lila randig, men den e på ingång), Molo och Didrikssons(fattas blå.) 80-140cl.



Till den lite mindre krabaten..från 74-92.



Jackor i alla det färger..Finns även från Metoo som är full funktion å Helly Hansen.
Ska fota mer...



Lite nytt från Fransa:-)



Härliga färger å mönster från desigual:-))



Lite dovare färger från Tumle & Dry och Nono.



Lite coola kill styles från Tumble & Dry å Nono.

Detta är bara ett litet axplock av allt som har landat hos oss. Ska bli ett nöje att visa er mer härliga styles..så håll koll på bloggen. Snart dax för mer bilder!!

Kram på er..ha en härlig dag!!!!

Annika & Elisabet




Torsdag....

Hej på er!!

Gääääsp...första jobb veckan snart avklarad å jag e helt slut:-) ...det bara ramlar in varor å vi fixar å trixar och försöker göra typ 10 saker samtidigt!! Man vet knappt i vilken ände man ska börja...!

Igår när jag hade en ledig dag..jo då tog vi inte en välbehövlig sovmorgon utan jag å mamma å barnen drog till Astrid Lindgrens värld och gick där hela dagen...korkat, ja vet!! men det var det värt när tjejorna strålade av lycka..men som sagt man har ju inte varit som en travhäst idag direkt. Men vi har fått gjort mycket å nu börjar butiken se full ut igen...och mer e på ingång:-)).. Hoppas på en pall med Didrikssons imorgon för då har i stort sätt alla vinter kläder kommit. 



Tjejorna med Madicken...Emmie i sin nya fina kjol från Nova star.

Det här med att vara duktig på att fota allt nytt har gått sådär för oss eller va tycker ni..Ska göra ett försök imorgon å hoppas inte bli avbruten med 100 andra saker...snart ska det vara ordning å reda på torpet:-))



Coola Edwin i full mundering från Nova star!!!

Kram på er♥

Snattare!

Idag, tors em 18/8 kom två tjejor in å snodde b la varsin lång ärmad t-hirt från Nova star..En vit med blå ärmar som den på bilden i 104-110 och en vit med lila ärm i samma stl. F-n va trist det är med folk som inte betalar sina kläder. 


Hellyhansen är nu efter mycket efterfrågan...

img_2162 (MMS)

Hellyhansen är nu efter mycket efterfrågan åter i butiken. 4 olika jackor, 2 overaller och självklart deras super termobyxor. Även överdragsbyxorna har kommit.  Edvin o Lova kom förbi butiken o så här fina kommer dom vara i vinter.


Nova star in the House!!!

Då var Nova star i butiken med fantastiska styles i vanlig ordning:-).. Håller på att packa upp för fullt!!! Så i em ska allt vara ute i butiken..Så välkomna:-))).





















Fint. eller hur!! Kan finnas ngn style på bilderna som vi inte har tagit å likaså att jag har missat å lägga ut någon!! Men då visas det vid nästa tillfälle!!

Ha en fin dag!!

Denna super härliga jacka fastnade självkl...

img_2750 (MMS)

Denna super härliga jacka fastnade självklart Ofelia för. Finns i butiken nu från Molo.


Nu är det vinter i butiken!! Inte riktigt ...

img_5555 (MMS)

Nu är det vinter i butiken!! Inte riktigt men Molo har anlänt med vinterstassen. Mycket härliga färger!!!


10:e Augusti:-))

Då börjar våran semester lida mot sitt slut å vi har haft 6 fantastiska veckor..med kanon väder å massa roliga happenings!! E sååå nöjd!! Och nu riktigt längtar jag att sätta igång å jobba igen.. hänga om å ta emot alla härliga höstnyheter som e på ingång men framför allt träffa alla er goa kunder.

Var inne förra veckan en dag och började hänga ut lite nytt och var även nere en kort sväng idag å kolla läget..känns skönt att Rean nästan e borta å att det finns mer plats att hänga ut allt det nya!!! För nu känns det som hösten e på väg in med besked..tänk att det kan vända så fort.

Nästa vecka ska vi plåta massa å lägga ut här...så snart så:-)))

Ha en fortsatt fin vecka alla!!!!

Kram på er//

Lite härliga sommar bilder:




Många härliga båt turer..





Fina syster yster å Emmie♥



Winnie i sin nya fina flytväst!!



Bohus-Malmön å hälsa på Warpers nga dagar.



Härliga familjen Hundal/Johansson på besök



Hugo å Emmie på väg ner till sjöboden..

Mmmmmm.........härliga sommar 2011.



70%

Nu ska all REA bort....Skynda fynda!!! 50-70%...varav det mesta är på 70%.



Snart e semestern slut och bloggandet kommer igång igen...å då ska ni få se massa höst nytt!!!

Återkommer:-))




RSS 2.0