Nu är försäljningen av overaller och jacko...

img_7849 (MMS)

Nu är försäljningen av overaller och jackor i full gång, men ni glömmer väl inte att det behövs mössa och vantar oxå. Hos oss finns det massa olika modeller att välja på. Tex Malcolm i didriksson handskar och diesel mössa, Ofelia i molo vantar och tumble&dry mössa. Vi ses i butiken. Elisabet.


Fleece.

Gomorron!!

Nu e det banne mig höst...jösses amalia va kallt det var i morse. Men nu tittar solen fram och det ser ut att bli en underbar "höst" dag:-). Dax att bygga lager på lager på kidsen. Känns lite tidigt att börja med vinter stassen ännu. Fortsätt ett tag till med vår jackan och sätt en varm å god fleece under. Har man ett mycket fruset barn, bygg på ytterligare ett lager till.



Ha en bra dag alla!! Önskar vi på Småtufft:-)

Äntligen var det dax för tand nr 2. Den ha...

img_9418 (MMS)

Äntligen var det dax för tand nr 2. Den har suttit så där löjligt löst dom senaste dagarna, så där så man bara vill pilla ut den. Men mamma har absolut inte fått röra. Men idag när jag hämtade Malcolm på dagis så var den ute. Gissa om han var nöjd.  I söndags vaknade jag upp utan så mycket röst. Antagligen lite självförvållat efter en mycket rolig fest, men lika jobbigt för det. Så ni som kommer till butiken imorgon kan väl ha lite överseende med det. Förhoppningsvis är rösten bättre imorgon. Sov gott. Elisabet.


Måndag!

Hej hopp!!!

Trött,tröttare...TRÖTTAST!! Idag släppte spänningarna efter helgens stora fest, som för övrigt blev super lyckad!! Man e ju alltid lite orolig att allt inte ska klaffa mm..men allt klaffa precis som det skulle så nu kan vi äntligen slappna av.



Nöjd numera 40+:are klockan 03.45...:-)

Istället börja nästa oro, att allt inte ska klaffa inför klocktornets modevisning på lördag. Ska bli riktigt kul å se vilka barn som vågar och inte. Emmie är ingen hög oddsare direkt då hon ballade ur på scenen i Spanien. Men man vet aldrig:-).Och som tur är vi ett helt gäng med ungar så det gör inget om ngn ballar ur;-) Klockan 12 och 14 kör vi och då är ni hjärtlig välkomna ner å kika!!!!





Winnie har på sig Roxy, som är ett av våren 2011:s nya märke på tjej.Så det väntar vi med spänning på. 

Såg även i nya Mama som jag fick på posten i torsdags att det var en annons i form av en hel sida på klädmärket "Nonosense" som vi oxå får till våren. Ska bli sååå kul med lite nytt!!! Men som sagt fokus på nu...och det fortsätter att komma varor varje dag.

Nä, dax att lägga barn och kolla på Idol kval:-).. Kram på er/ Annika♥

Nova star!!

Nu har äntligen dom snygga Nova star jackorna kommit!!!



Rosa och svart och kostar 499:- (80-140cl.)

/Småtufft

Nu när det börjar bli höstrusk ute, kan ma...

img_3704 (MMS)

Nu när det börjar bli höstrusk ute, kan man behöva regnkläder till dom små. I butiken har vi just nu ett höstigt erbjudande. Metoo regnkläder med avtagbar fleece, nu 349:-  Ordinarie pris 499:- Finns i stl 98-128  Det är väl lika bra att passa på. Eller? Elisabet


Tisdag!

Hej på er!!

Full fart på jobbet nu..det märks att hösten är här!!Framför allt på morgon kvisten,brrrr va kallt det är!! Har haft ytterligare ett inköp idag inför våren/sommaren 2011. Kommer komma en hel del nya märken till våren, så kul!! Men nu är vi inne på hösten och givetvis fortsätter det att komma massa nytt och roligt nu oxå..!! Nyheter varje dag!!



Winnie i snygg klänning/tunika från Tumble & Dry och Metoo:s grymma tights som är lite tjockare med knappar ner till. Finns även i rosa och Lila. En favorit i repris:-).

På lördag är det barnens dag i kungälv med massa roliga aktiviteter. Så missa inte det. Vill oxå att ni bokar in 2:e oktober i kalendern då klocktornet kommer ha sin modevisning då kl.12 och 14. Ska bli grymt kul å se vilka av våra barn som får scen skräck:-)..Har även lånat in ett gäng ungar i olika åldrar så vi kan visa våran bredd. Modevisningen kommer vara gratis och äga rum borta vid blommorna och entren. Givetvis deltar dom flesta butikerna i gallerian. Ska bli så kul!!!Hoppas det blir lyckat!



Gonatt från oss. Emmie i nytt nattlinne som kom idag från fixoni med massa muffins på!! Mums...

Hörs imorgon!!

Kram på er/ Annika♥


Söndag!!

Hej hallå!!

Då var man inne på slut tampen av helgen..Hoppas ni har haft en härlig helg. Min har varit kort då det var jag som höll ställningarna nere på Småtufft igår. Hade grymt mycket och göra så det var super kul!! I övrigt har jag haft en lugn å skön helg:-)...

Ídag har vi varit å röstat och efter det tog vi en tur in till Gbg för att göra lite ärenden..och givetvis fick det bli lite shopping oxå..Snart e det dax att gå in till Elisabet och fixa en grym spelarlista på spotify till nästa veckas party!!



Mina små troll. (Emmie i Desigual och Winnie i Metoo tunika och tumble & dry jeans.)

Nu har äntligen setten från Didrikssons kommit. Har även fått en del nytt från villervalla, Metoo,Bobux och dom populära mössorna från Frithiof. Tur att barnbidraget kommer imorgon;-)..känns som det behövs lite in på kontot eftersom det går så mycket ut just nu!!!

Ha en härlig söndag kväll!!!

Kram /Annika♥


Blogg tävling avslutad.

Hej!!

Då var det fredag och dax för att presentera vinnarna i våran bloggtävling. Har fått massa mail samt svar på kommentarerna här på bloggen och några få på facebook gruppen..så kul att så många vill vara med. Har dragit lott i vanlig ordning så det ska bli rättvist (Eva-Lena har varit våran kontrollant och sett till att allt har gått rätt till.)

Den som hade turen på sin sida denna gången är:

1:a pris: Eva "proppelina" som hade valt Desigual som sitt favorit märke.

2:a pris: Maria Hallbygård som hade valt Villervalla som sitt favorit märke.

3:e pris: Erna "margret" som hade valt Nova star som sitt favorit märke.

Bilder på priserna kommer nästa vecka då vi vill att vinnarna ska få öppna sina paket först.

Håll utkik, det dröjer nog inte länge förrän nästa tävling är igång igen:-)))

/Småtufft





Onsdag!!

Hej hej!!

Hoppas ni mår bra!! Har precis kommit hem från en hel dag i Göteborg med mamma och Emmie. Har klippt mig varit på inköp och självklart fått bränt en hel del pengar!! Känns som jag har hål i fickorna under denna perioden varje år när vinterkläder och skor ska inhandlas till barnen plus att man varje säsong tittar i sin egen garderob och undrar vad man hade på sig året innan:-)och inser att man behöver en rejäl laddning där oxå..



Mamma & Emmie♥



Emmie i Metoo tunika. Finns även i grått.

Vill påminna alla som inte har köpt ytterplagg att kolla igenom det ni har hemma om ni behöver köpa nytt i år eller inte. Har redan slut på massa storlekar och vissa storlekar är dessutom slut hos leverantörerna så vi kan inte efterbeställa..Setten från Didrikssons ska komma denna veckan och då är allt på plats:-)..

Nä, dax att fixa å dona inför morgon dagen då min kära sambo fyller 40:-)..Blir dock ett mini kalas imorgon då det är nästa helg det smäller:-)..Men men, jag jobbar ju till fyra bläcket imorgon så det är skönt att få så mycket gjort idag som det bara går.



♥Grattis Ronnie♥

Ha det bäst!! Nu har ni bara imorgon oxå på er att anmäla er till blogg tävlingen, på fredag får ni veta vem som är dom lyckliga vinnarna!!! Kram Annika♥


Söndag!

Söndagskväll och helgen börjar lida mot sitt slut!! Har haft en lugn och skön helg med familjen och goda vänner. Imorgon är det jobb igen, det är inte klokt va fort en helg går.



Emmie med höst nyhet från MOLO, finns även som tights i samma rådjurs mönster!!!

Vi har hand om både våran butik och Sweet denna veckan som kommer då Linn är på semester så det blir full rulle..Såå kul!! För er som fortfarande inte har anmält er på blogg tävlingen..kom igen..Ibland har man turen på sin sida:-).

Ta hand om er och ha en fortsatt fin söndags kväll!!!

Kram Annika♥


Imorgon är det kalas för pappa Robert som...

img_2769 (MMS)

Imorgon är det kalas för pappa Robert som fyller år, så jag och Ofelia bakar lite idag. Det är så skönt när barnen har blivit så stora så dom vill hjälpa till och inte bara slicka smet... Eller hur? Nu ska jag gå och rädda den lilla smeten som finns kvar och hoppas på att vi får ihop till några små muffins. Elisabet.


Molo!!

Enkla enfärgade bodies från Molo med en stjärna på magen. Har fått den i rosa,lila och vit. Snart kommer även blå och grön. Kostar 149:- och vill man kan man få den i en fin liten presentask.





/Småtufft

Lördag!!!

Gomorron!!

Va kul att så många vill vara med på våran blogg tävling!! Kul att se lite vad ni gillar för märken:-)..Jag har funderat lite på vad mitt favvis märke är och det varierar lite från säsong till säsong men om jag måste välja ett idag så skulle jag nog välja....*tänker*..Tumble & dry till Winnie och Molo till Emmie. Till våren får vi in Fransa kids och jag längtar..massa fina tuniker och klänningar a la "Odd molly" stuk med en bra prisbild. En söt tunika som har etsat sig fast kostade 149:-..super fina styles till bra priser med andra ord. Till Kille kommer super coola jeans, och fina men enkla t-shirts och pikèr till bra priser.



Matilda å Winnie...

Idag är det Elisabet och Mamma som tar hand om er på Småtufft. Hoppas ni ger dom lite att göra:-).. Själv är jag ledig och jag antar med detta trök väder att det finns en del måsten att ta tag i här hemma. Sen ska vi till Lena och Freddie med fam.Warpers..ska bli grymt kul.

Önskar Ann-Sofie och Jonas som gifter sig idag ett jätte lycka till på bröllopsdagen♥.

Ha en fortsatt härlig helg!!!

Kram Annika♥


Blogg tävling!!!!!!

BLOGG TÄVLING!!!

Nu är butiken fylld med massa härliga höst nyheter!!! Och med det,dax att dra igång höstens första blogg tävling!! Det enda ni behöver göra är att skriva vilket som är erat favorit märke i butiken och vilken storlek erat barn har.

Svara nedan på kommentarer eller maila till [email protected] . Nästa fredag, den 17/9 drar vi vinnarna och presenterar dom här på bloggen.

1:a pris är ett plagg från eran favorit designer(värde:500:-) och givetvis har vi några tröst pris att dela ut oxå.

Hoppas ni vill vara med att tävla:-)))...

Mvh Småtufft


Onsdag!!

Hallå där!!

Hoppas ni alla mår bra!!! Här e det bara bra..vi börjar sakta men säkert komma i fas. Vi får fortfarande varor varje dag men lite utspritt så det är skönt och det är dessutom så att det börjar ta på inköpen!! Så snart så kan vi gå in för web-shoppen hel hjärtat. Det är verkligen en börda som ligger som en sten över axlarna på oss, hemskt att behöva känna att man inte hinner med allt man vill.Men det hela handlar ju åter igen om att prioritera..Ibland ifrågasätter man sig själv dock om man verkligen prioriterar rätt....och den frågan lär man väl aldrig få svar på. Men men det man får luta sig mot då är att man alltid försöker göra sitt bästa ivarje fall!!!!



Idag är det min lediga dag i vanlig ordning, så jag å Emmie har en lugn fm tillsammans medans Winnie är på skolan. Så skönt!! Har bestämt att det inte ska städas å fejjas utan bara slappas här idag:-).. Så snart ska här lekas med Barbie...Som sagt, ibland får man prioritera;-))))

Ha en fin dag!! Kramar Annika

P.S. Imorgon är det dax för en ny blogg tävling...dont miss it!!!

Nytt från Hummel och Desigual.

img_2736 (MMS)

Nytt från Hummel och Desigual.


Superbra hårband från checkmate. Det finns...

img_2064 (MMS)

Superbra hårband från checkmate. Det finns säkert fler än jag som har problem med att barnen vill ha diadem, men dom sitter inte i. Detta silikon diadem sitter i en hel dag på dagis. Det är grymt! Elisabet.


Höst? Nej inte än.

Nu är det dax att ta tag i bloggandet igen. Eller? Det var ett tag sedan vi lyckades uppdatera den varje dag, men nu är det dax att försöka. Kan inte lova något...
Denna helgen har vi varit på Bohus-Malmön och bara haft det underbart skönt. Tur med vädret hade vi oxå. Barnen lekte och jag och Robert gjorde i ordning ute inför hösten som snart är här. Tyvärr.

Malcolm och Ofelia har öppnat ett kafé och producerar chokladbollar på löpande band.

På lördags eftermiddagen gick vi ner till havet, och det var inte långt ifrån att vi tänkte gå tillbaka för att hämta badkläder, så varmt var det.
Snart blir det lite roligare bilder här på bloggen när barnen börjar att använda sina höstkläder. Inte för att jag längtar till hösten, men det blir kul med lite nya kläder.
Ha en bra dag. Elisabet.

Lördag!!

Gomorron!!!

Lördag, vilken morgon!! Knallblå himmel och sol, inte illa:-) Och så är man ledig..I like!! Tur att det finns lite kyla i luften imellanåt så ni mentalt kan ställa om er till hösten..Småtufft gillar att det blir höst medans jag gärna håller kvar sommaren ett tag till:-)..Har haft en grymt bra vecka så det märks att några av er kan förlika er med tanken att det faktiskr ska bli en höst/vinter.



Söta Felicia knackar på för att leka med Winnie i sina nya fina höst kläder från Metoo. Och då var jag super snabb med kameran:-)..Finns även som grå tunika och strumpbyxorna utan fot finns även i rosa.

Idag ska även jag försöka ladda om mentalt och åka och köpa vinter pjux till kidsen..Känns skumt men lika bra att få det gjort innan stylsen man vill ha fösvinner och tar slut. Önskar er en grymt härlig helg...!!! Hörs snart..

Kram /Annika♥

Hur hann jag!!

Hej allesammans!!

Hur hann jag??? Kan verkligen inte fatta hur jag under ett års tid hann blogga varje dag med endast några få undantag..Jag sliter för att göra ett inlägg nu..Tycker det är ngt hela tiden, phuu hoppas det vänder snart och blir lite lugnare..

Idag har jag varit "ledig" från jobbet men inte från hemmet!! Passar på nu att få så mycket gjort jag kan innan jag ska hämta Winnie på skolan. Sen kom Jenny och sina tre sessor så det var full fart här på em. Massa lek å bus.


Mys på altanen♥



Några styles från Tumble & Dry..(98-128cl)



Lite coola nyheter fråm Tumble & Dry, Diesel och Next level. (128-164cl)



Next level, Tumle & Dry...(128-164cl).



74-98cl...massa härlig färg glada kläder.



Nova star på plats..!!Vissa styles får påfyllning snart:-)..



Massa fint från Desigual..



Ska snart visa er massa annat..ska fota mer i veckan..

Kram på er å Gonatt!!!!

Annika♥




RSS 2.0