SNATTARE!!

Hej igen!!

Igår mellan 14-18 hade vi en tjej inne i butiken. Hon är mamma till två tjejor..en i 1-års åldern och en i 3-4 års åldern. Denna mamma valde att ta massa kläder utan att betala. Vi tror vi vet vem det är...så självklart kommer vi följa denna person med järnblick. Det denna mamma inte visste är att vi har full koll på vad vi hänger ut...det hon tog var ett par blommiga molo tights i stl.98, katvig klänning i ljuslila med äpple mönstret i 104cl, Molo linne i orange/rosa i 104cl, molo shorts i rosa 98cl, regnbågsklänning molo. Till lilla tjejen Katvig pyjamas lila äpplen i stl.86cl, molo body och en ida t pyjamas i lila, Helly Hansen shorts.....Kan hända att vi hittar mer saker. Har ni ngn kompis eller någon ni känner som har kommit hem med en ny garderob till sina tjejor..så har hon snattat dessa saker...Har ni något namn på denna tjej, snälla kom in o tala om detta eller om ni misstänker någon!!

Men ni har ju larm...tänker säkert några!! Just dessa kläder hade vi fyllt på under dagen så vi skulle ta en raid o larma dessa men hann inte. Hon har dessutom hängt galgarna tillsammans med plaggen brevid.Blir så trött...hon valde dessutom att handla ngt plagg, hon trodde väl att hon skulle vara mindre misstänkt då.

HJÄLP OSS!!!!!

Annika o Elisabet

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fy vad tråkigt. Vilken jäkla förebild hon är till sina barn - PINSAMT! Hoppas hon åker fast.

2009-05-06 @ 15:56:57
Postat av: Sanna

Om hon vågar sig tillbaka e hon nog inte riktigt frisk... Såå pinsamt...

Undra om d e dessa tider när folk har mindre pengar, är mer arbetslösa å så... D e ju hysteri med vad man har på sina barn så hon kanske kände press att ha märkeskläder men inte kunde köpa. Gör d som en regel att ALDRIG hänga ut några kläder utan att larma...

2009-05-07 @ 13:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0