Så var det klippdax igen för dom två små. ...

img_7750 (MMS)

Så var det klippdax igen för dom två små. Malcolm längtar varje gång för han tycker att det är så skönt att klippa av kalufsen Ofelia tycker oxå om det men hon längtar mest efter att få färg på slutet. Idag höll hon på att somna i stolen när hon blev klippt. Huvudet ramlade flera gånger och Susanna fick kämpa för att hinna klart innan hon skulle däcka helt. Men när hon skulle få färg piggnade hon till, när hon dessutom fick lockar i hela håret var lyckan total. Även Malcolm blev väldigt nöjd. Elisabet.


Måndag!

Måndag eftermiddag och jag sitter här och gäspar i kapp med barnen..man borde vara pigg som en mört efter en spa helg, men antar att man behöver mer tid att "coola" ner en sliten och stressad tvåbarns mamma:-))).

Nu har villervalla börjat ramla in i butiken...





Ha en bra kväll. Hoppas ni är piggare och mer alert än vad vi är:-)

Kram/ Annika♥

Söndag 30/1

Hej på er!

Åhhh vilken underbar helg vi har haft på Vann..helt fántastiskt rofyllt att bara gå där å dra i tofflor och morgonrock:-) Och inga måsten och inga..mamma,,mamma..,mamma:-). Men när vi vaknade idag så kände vi att vi bara ville hem till tjejorna och pussa på dom. Dom har haft det super bra här hemma med mamma. Hoppas ni oxå har haft en toppen helg!!!

Sen när vi kom hem var det dax för simskolan och jag tog med båda barnen så jag ligger helt klart på plus på "sukados" listan:-)..Nu  har dom lekt med sina kompisar Tilda och Ella som precis gick så nu e det lugna puckar som gäller innan sängen..!!

Idag fick man allt lite vårkänslor...har fått in lite fina vårjackor på mini.



Metoo. 80-98cl 399:-



Metoo, 80-98cl. 299:-



Metoo, 80-98cl 299:-



Ticket 2 Heaven..62-128 cl.

Visst blir man sugen på att kasta bort overallerna och hoppa i en vårjacka istället. Kommer självklart massa mer jackor. Men dessa modeller e på plats redan nu:-)

Kram på er!! Annika♥

Det blev en visit på Bohus-Malmön denna he...

img_9553 (MMS)

Det blev en visit på Bohus-Malmön denna helgen. För första gången kändes det lite vårigt ute. Lite cykelturer och prmenader blev det. Elisabet.


Fredag 28/1

Gomorron!!

Hoppas ni alla mår tipp topp. Vi mår bara bra, vår nyheterna har börjat komma in med rasande fart och vi kämpar järnet för att få ut det i butiken till er. Sååå kul, men som alltid i denna perioden så är det så mycket så man blir helt snurrig!! Och i allt detta så är det ju massa inköp och nästa vecka drar vi till mässan i Köpenhamn.

 

Tumble & Dry.



Snygga jeans shorts till den lite större tjejen(stl.128-164cl). Snygga att bära redan nu med tights under:-)





Riktigt snygga jeans från Tumble & dry. (Stl.98-164cl).









Fick ni ett litet smakprov av det vi har hängt ut. Fortsättning följer:-)))

Så det känns inte helt fel att åka på spa denna helgen med min kära sambo och goa vänner. Ska bara njuta och vila upp mig så jag har laddade batteri när jag kommer hem på söndag! Mamma ska bo här med tjejorna och förhoppningsvis pappa oxå om han blir frisk.

Så nu e det bara att sätta igång och larma,galga och hänga ut mera nyheter så jag med gott samvete kan lämna bygget om nga timmar:-)))

Kram på er och trevlig helg♥/Annika

Äntligen börjar vår kläderna ramla in. Met...

img_8612 (MMS)

Äntligen börjar vår kläderna ramla in. Metoo kom igår och vi har haft fullt upp med att packa upp. Imorgon hoppas vi på att kunna hänga ut det i butiken. Jätte fin klänning med tights. Coola röda chinos och tröja med fotbolls tryck och massa mer i butiken. En nyhet med metoo är att det numer går upp till stl.140. Kom gärna förbi och kika. Elisabet.


Tisdag den 25:e..

Gomorron!!

Då var veckan och vardagen i full gång, hoppas ni mår bra!! Ska snart dammsuga butiken så det blir ett kort inlägg. Men jag lovade ju att jag skulle lägga ut ngn bild på Fransa. Har inte kommit så mycket dock...



Snygga jeans 249:-, pikèr, skjorta,army byxor,ls t-shirt...snyggt och stilrent till bra priser och bra kvalìté.



Söt enfärgad tunika/klänning 249:- och snygga strechjeans med grym passform samt ett par sköna brallor. Väntar dock på en del klänningar och toppar på tjej samt en hel del till på kille. Men som sagt en liten början:-)..



Söt denim kjol som är jätte mjuk och fin i tyget.



REA, REA , REA, REA...............passa på att fynda mössor!!

På tal om REA så höjer vi upp den idag..till 50-70%. För nu börjar vår kläderna strömma in och vi behöver platen:-). Sweet har ökat sin idag till hela 70-80%..helt sjukt vilka fynd du kan göra där till dig själv:-)..!!!

Ha en fin dag alla och sköt om er!! Denna dag kommer ju aldrig tillbaka så se till att göra den riktigt bra:-)))

Kram Annika♥


Kalas helg.

Denna helgen har det inte direkt blivit nån vila. På lördagen fyllde Malcolm 6år, och vi var tvugna att ställa klockan på 06.45 för att hinna väcka honom innan bandyträningen som började kl 08.00. Efter 2 tim träning kom han hem och bytte om för att gå på kalas hos en kompis. Efter det kalaset var det dax för hans eget kalas med släkten.
På söndagen var det dax för barnkalas. 18 barn var dom. Det blev 2 intensiva timmar men alla barn skötte sej jätte bra.
Behöver jag säja att vi alla somnade ganska gott igår kväll.



En glad kille tidigt på lördagsmorgonen.



En bandyplans tårta ville han ha, så vad gör man inte för sina barn.



Hoppas ni allla har haft en bra helg och att ni får en bra vecka.
Elisabet.


Söndag!

Hej på er!!

Hoppas ni har haft en kanon helg..den börjar dock lida mot sitt slut. Nu e det snart handboll och sen är det dax att bänka sig framför Solsidan. Denna helgen har varit en riktig kalas helg för Winnie:-), och vi andra har inte gjort så mycket. Vi hade goda vänner här på middag igår och idag har jag och Emmie varit i Stenungsund hos Anna och ätit lunch och fikat med förädragruppen:-).



Maskerad kalas gånger 2..det blev party katt:-)..Toppen hänger för övrigt på 70% nu!!!

Vi har just nu ett grymt bra erbjudande i butiken som du bara inte får missa..Vi har 50% på massa fina mössor. Vi har gjort en rensning som heter duga.. Normalt sätt så rear vi ju inte mössor,endast udda storlekar..Men nu har du som sagt chansen att köpa mössor från denna säsongen till 50%..Vi har gjort i ordning en hel vägg, så det e bara att välja och vraka.



Ska ta ett kort på "möss"väggen imorgon så ni får lite mer inspiration och ser lite bättre.

I fredags kom lite nyheter från Fransa..så det ser jag fram emot att presentera för er här på bloggen. Då vi inte har haft det tidigare så känns det extra kul att se vad ni tycker. Så imorgon ska jag ta kort på det samt göra ett försök att trycka ihop rean så jag kan få ut det i butiken oxå. 



Fantastisk fin klänning från Desigual..3-14år.

Ha en fortsatt fin söndags kväll!!

Massa kramar/ Annika♥

Tråkigheter!!

Blir såååå arg...nu har det försvunnit massa fina vår nyheter från butiken. Alltid lika trist att göra upptäckten, vi tror oss veta vem det är. Men eftersom vi inga bevis har så kan vi inte göra mer än att vara som en hök nästa gång. Man tycker man har världens koll, men icke som nicke...antar att det räcker att man står med en annan kund och vips så lägger dom ner varorna i barnvagnen eller i påsen. Mycket var dessutom larmat så man undrar ju hur slipade dom är. Har dom kommit över en larm borttagare, fixat av larmet(har dock inte hittat några lösa än-)

 I detta fall kan det vara två som har samarbetat då dom har snott två lila skaljackor från Molo i 104 och 110 samt lila molo fleece med regnbågs färgade vant"fickor" i 98,104 samt 110. Har dessutom försvunnit leggings i samma storlekar.





Vet du någon, kanske har visat dig att dom har köpt den hos oss...så har vi inte sålt några i dessa storlekar än!!!

Jag tror alltid på folk och att dom är ärliga..och det är så trist att man ska behöva gå och misstänka folk höger och vänster. Hoppas personen i fråga åker dit snart........



Onsdag!

Hej på er!!

Onsdag och dagen innan barnbidrag:-)..brukar inte längta efter det men nu gör jag det. Känns som det har varit mycket ut och inget in på ett bra tag:-))). Idag är vi lediga jag och Emmie..och idag har vi bestämt oss för att bara slappa,läsa och pyssla innan det e dax att hämta Winnie på skolan. Ha en härlig dag helt enkelt utan städ & tvätt..hoppas ni får d-samma!!!



Emmie i VÅR nytt från Molo. Bondgårdsdjur:-)



Har tyvärr fortfarande inte kommit några mer varor:-(. Det vi har fått är en härlig påfyllning på checkmate stället. Så nu e det jobbigt att gå in med små tjejor som älskar krims krams och väskor...hmm för dom har en tendens att fastna vid stället och inte vilja gå därifrån;-).



Gummi diademen har äntligen kommit in igen samt dom små rören med silikon gummiband för dom minsta.









Dom vändbara mössorna från MOLO.

Snart måste det vara dax för en blogg tävling, det var ju super längesen. Kul nu inför våren och vinna lite vår nytt. Eller hur??

Ha en bra dag alla!!! Kram Annika

Lördag!!

Heje!!

Lördag em och min helg har precis börjat känns det som. Har jobbat idag och efter det massa handlings bestyr mm så nu har jag äntligen satt mig ner.. och här lär jag bli sittandes:-)..Helt slut!!

Har inte fått några nya varor sen jag skrev sist så jag hoppas det ramlar in en del nästa vecka. Idag har jag sänkt massa REA, så det som har varit 30% med undantag för ytterplagg och fleece tröjor har blivit 50%.. ni kan även hitta lite fynd till hela 70%..De ni:-)))..



Vändbar vår mössa från Molo. Emmie skulle absolut ha den när vi åkte och handlade idag:-). 

Som sagt hoppas ni har haft och får en fortsatt fin helg♥

Kram på er/Annika

Onsdag!

Hej på er!!

Hoppas ni alla mår bra och att det börjar suga i shopping tarmen för nu börjar det komma vår kläder:-).Tjohoo..!!!Som jag har skrivit tidigare så är det som julafton när lådorna kommer och man e super snabb med att sprätta upp lådorna för att se vad som gömmer sig i dom. Det som har kommit är en del Molo samt Desigual.





Emmie provar den nya lång klänningen från Desigual. Hon har aldrig haft en lång klänning förut och jag tror aldrig hon har känt sig så fin som när hon provade den:-))..Hon tjatar om den varje dag!!!!









Ser det inte underbart VÅR:igt ut:-)..



Molos djur motiv för denna säsong:-) Bondgårds djur...



samt lite mer vilda djur:-)





Underbart sommar mönster!!



Känns dock lite skumt att packa upp korta leggins och värsta sommar klänningarna när det fortfarande är massa snö och vinter ute. Men det har redan börjat sälja..många fyller ju år nu i dagarna och då vill dom ge ngt nytt och inte REA plagg. För er som mentalt inte är inne i vår/sommar tänket ännu så har vi en hel del REA kvar även om det börjar bli en aning utplockat!!

Nu ska jag och Emmie göra lite ärenden, vi är ju lediga idag. En av mina bästa vänners son fyllde år i går så vi ska iväg och fixa ett starwars skepp och fingerboards till han. Är sådär bra på kill leksaker så jag har fått tydliga derektiv:-)) Var i stan igår och åt middag med några fina vänner, fattades dock en...hon födde en liten pojke igår 9 dagar för tidigt..så Grattis Karin till lille Charlie<3...

Ha en bra dag alla fina!!

Massa kramar/Annika♥

Hej. Nu finns Molo softshell jackor i buti...

img_9037 (MMS)

Hej. Nu finns Molo softshell jackor i butiken. Blå med grönt foder och lila med cerise foder.


Hejsan på er.

Som ni märkt har jag haft ett lååååååååångt jullov från bloggen. Men här är jag igen. Rean är i full gång och vårnyheterna börjar att ramla in. Molo och Desigual är först ut i butiken, men det andra är oxå på ingång. Ofelia blev jätte glad när jag kom hem med lite sommar kläder för hon trodde att sommaren oxå skulle komma samtidigt. Lite besviken blev hon när hon förstog att det skulle dröja ett tag till innan hon skulle slippa overall och vinterskor.



Malcolm i T-shirt från Molo. Oxå Ofelia i färgsprakande Molo.



Smakprov på vårnyheterna från Desigual. Två helt underbara klänningar, och mer finns det i butiken så kom ner och kika.
Nu ska jag hoppa in i duschen efter mitt första träningspass detta året, och det känns verkligen att man inte har tränat sen innan jul. Jag skulle gissa att det behövs en lyftkran för att få upp mej ur sängen imorgon. Ha en bra kväll. Elisabet.

Torsdag 6:e jan

Heje!!

Torsdag idag och trettondagen vilket betyder röd dag och stängt för butikerna här i Kungälv!! Men imorgon tar vi nya tag med REAN så då hoppas jag vi ses.

Nu börjar det allt ta på ledigheten, en klämdag imorgon för många sen är det back in buisness på måndag igen. Skolorna är dock stängda här så Winnie ska sova hos Mormor och Morfar på söndag. Men annars är det dax för ekorr hjulet att börja rulla igen. Skönt på ett sätt att komma igång med träningen och att vi går mot ljusare och varmare tider. För nu börjar man bli aningen trött på denna snö..!!!



Winnie utanför fönstret imorse:-)

Som vanligt i slutet av en säsong så har jag inte så mycket roliga kort att visa då det e samma paltor som e på every day. Så det ska bli riktigt kul att snart få visa upp en ny kollektion. Som vanligt får ni jätte gärna maila in bilder på era fina barn i "småtufft" outfits...!!! [email protected] .



Skrisko premiären ägde rum i dagarna:-)..Bambi på hal is!!!



Knatte,fnatte å tjatte:-)..vilar efter skridsko åkningen!

Elisabet har lovat att bli bättre på att blogga så jag hoppas vi snart får se hennes inlägg oxå...Nu e det dax att fixa å trixa lite..p g a en ihärdig skallebank som inte har velat ge med sig så har jag inte fått gjort så mycket här hemma. Men nu e det på tiden att städa bort julen. Igår städade vi bort Emmies nappar..eller rättare sagt skickade iväg dom sista till herr Nilsson och Pippi. Så nu e hon napp fri och det känns både bra men oxå jobbigt...har varit skönt i mellanåt att ta den där proppen och stoppa in i den lilla truten när det gnälls. Hon grät sig till sömns igår, hoppas det bli bättre ikväll..som sagt,tillfället blir aldrig det rätta!!! Så det e bara att köra på!! Trots att mitt mamma hjärta blöder när hon lägger huvudet på sne och ber så snällt!!!

Ha det bäst alla!!! Hoppas vi ses i butiken imorgon:-))))

Kram på er!!/Annika

REA!!!!!

REA START imorgon onsdag kl.10.00..Välkomna!!

Vi har rea på nästan allt..30-50%. Massa fint till riktigt bra priser. Nu när snön ligger vit å kylan ska hålla i sig så känns det bra konstigt med rea...men men så är upplägget numera..:-)bara att gilla läget!! Vi måste ju få plats med alla fina vår och sommar kläder!

Så varmt välkomna att fynda!!!!!



REA på Desigual


REA på Metoo



REA på Fransa



REA på Quiksilver!



REA  på Hummel



REA på Next level.



REA på Tumble & Dry.



REA på dessa Klänningar å tights från / Hummel och Ticket



REA på Molo.

Och massa massa mer!!!

Kram på er och igen välkomna!!!

P.S Vi håller stängt på torsdag då det är trettondagen men på fredag och lördag håller vi öppet som vanligt!!


God fortsättning!!!

God fortsättning alla!! Hoppas ni hade ett grymt avslut på året igår och att ni som vi ser fram emot ett riktigt bra 2011. Mår som en travhäst idag trots en hel del drinkar i trevligt sällskap..dock lite små grus i ögonen då det blev en sen kväll..så det lär bli tidig läggdax i kväll. Skönt att det bara är lördag så man har en dag till att vila upp sig på:-)..



Nyårs fina:-)..Klänningar från Next level.. 

På onsdag börjat vi våran stora och populära REA!!! Kl.10 är ni varmt välkomna:-)..!!! På tisdag kommer vi att hålla stängt, så vi kan ägna oss åt inventering och prismärkning. Är ni medlemmar kommer ni få ett mail eller ett sms av oss under dagen. För självklart ska ni som trogna kunder få förtur att fynda hos oss först.

Ha en fortsatt fin kväll..nu e det pizza dax:-)..antar att vi inte är ensamma i detta avlånga land att besöka en pizzeria idag:-)

Massa kramar/ Annika♥

RSS 2.0