Piff och Puff har brottat ner krokodilen.

img_5367 (MMS)

Piff och Puff har brottat ner krokodilen.


Glass stop.

img_4648 (MMS)

Glass stop.


Vi har det helt underbart gott. Solar, bad...

img_7963 (MMS)

Vi har det helt underbart gott. Solar, badar o latar oss. Precis som det ska vara på semestern.


Skönt att komma bort...

Haloj!!

Ja som vanligt under denna perioden haglar det inte in inlägg tyvärr,..brukar vara så i slutet av en säsong, när dom flesta varorna har kommit in. Men snart e det dax att börja använda alla fina sommar kläder och då blir det lite mer aktivitet här igen...:-)))

Då vi åker på semester imorgon eller "förhoppningsvis" man blir ju en aning orolig att askmolnet ska dra över Svedala just imorgon..men om allt går som det ska så lär ni snart få se en hel del kort på hur sommar 2011 ser ut . Nu bjuder vi inte på alla styles såklart men ett litet smakprov...Ska bli riktigt skönt att komma iväg.....



Emmie fick följa med mig å öppna på jobbet idag då hon var lite krasslig..Bra hjälpreda..eller inte!!Tur att vi bara var där en liten stund. Nu e vi hemma å packar och tvättar det sista...



Lite fika "muta" innan vi åkte hem i lunchrummet...som sagt det gick ingen nöd på henne.

Ha nu en riktigt grym vecka så hörs vi snart igen. Lär komma en sommarhälsning från Spanien i veckan..

Kraaaaaam♥ //Annika

Mer Fransa. Dessa två snygga pikéer i ceri...

img_8830 (MMS)

Mer Fransa. Dessa två snygga pikéer i cerise o grå kom just till butiken.


Nytt!!!!!

Ny vecka nya möjligheter......och nya varor:-) Fick fotat lite innan stängning

Idag fick vi bla. fina shorts från Fransa.



Korta shorts i rosa och turkost(98-140cl.) Topparna har ni sett tidigare och detta är ett litet förslag till shortsen. Finns givetvis massa annat att sätta till.



Marinblåa och bruna shorts (98-140cl). Som sagt överdelarna har ni sett tidigare här oxå:-))



Söta Tunikor från Metoo (74-98cl)



Tunika från Fransa (92-128cl).



Färg glada chinos från Metoo. (98-140cl).



T-shirt från Metoo och halv långa sweetis shorts från samma märke. Både t-shirt och shorts finns i en till färgställning.



Söta enkla toppar med brodyr upptill från Metoo. Fint att sätta till dom goa randiga brallorna från samma märke.



T-shirts från Quiksilver (8-16år).

Där var lite nyheter..ska fortsätta att fota mer i veckan. Idag fick jag äntligen på Winnie den fina byxdressen från Metoo och hon gillar den...vi har inte exakt samma smak nu förtiden så det var kul att den gick hem då jag tycker den är super söt!!



(98-140cl).

Ha en fortsatt fin måndag kväll!!!

Kram på er// Annika

Söndag

Hej på er!!

Regn å sol vart annat och det passar våran lilla ankfamilj rätt så bra idag. Känns lixom mer legalt att slappa å skruva ihop Ikea möbler när det e lite risigt väder ute! Tjejorna och min kära sambo har blivit förkylda och igår va lill tjofsan bra hängig å spak och hade ett humör som hette duga. Idag är det dock bättre...Thank u good. E bra tröttsamt att höra ngn gnälla å lipa på heltid en hel dag!!!!gahhh...man blir tokig

Ja va händer på Småtufft i veckan...inget speciellt mer än att det fortsätter komma sommar kläder i alla världens färger å styles:-)).

Kampanjer som fortsätter i butiken:
-25% på Allt långärmat från Villervalla.
-40% på all Diesel.
-40% på uv soldräkter från panos ( från förra året)
-30-50% på utvalda Vår nyheter. (Rundstället utanför butiken.)
- 20% på Vår/höst jackor



Emmie i Diesel outfit..dom rosa jeansen nu till 40%.

Hoppas vi ses!!! Måste måste ta mig i kragen å få fotat lite fina styles..
Tänk på att det snart e skolavslutning och det börjar ta på storlekarna.

Kram på er!! Ha en fortsatt fin söndag

Torsdag!!!

Torsdag och en välbehövlig helg närmar sig med stormsteg!! Efter förra veckans kalas helg ska det bli riktigt skönt att inte ha något vidare planerat utan bara ta dagarna som dom kommer och vara hel ledig:-)

Igår var vi på Liseberg, och alla som bor nära och har möjlighet borde ju åka off season. Såå grymt, inte en enda kö till någonting. Helt otroligt. Och nu när dessutom hela familjen måste ha åkband så e det ju skönt om man får utnyttja det till fullo och slippa stå i kö halva tiden!! LYX kallar vi det å en skön bock i kanten!!



Redo...Båda i outfits från Tumble & Dry! Och Ofelia i Cool Desigual t-shirt i bakrunden..:-)



Ofelia å Emmie kramas med kaninen:-))..







Vann ju en stjärnvinst...visserligen har jag gett upp hoppet om att se hyfsad ut i min bikini i sommar men det kommer ju inte bli bättre när man har 2kg toblerone i huset:-)).. Elisabet å dom vann oxå en stjärnvinst..plus att vi vann massa annat. Har aldrig haft sådan tur på Liseberg innan!! Kanske skulle ha köpt mig en triss lott:-)))..

Nu kom det mer varor, dax att packa upp!! Spännande som alltid...

Välkomna!


Måndag!!

Hej på er!!

Sorry för dålig uppdatering men det har gått i ett det sista...High life,högt å lågt u name it!! Men vila kan man göra senare i livet synd bara att vissa saker blir lidande.Hoppas ni har haft en riktigt grym helg och visst e det underbart att solen å värmen har hittat tillbax:-).



Det märks att det e varmare ute idag då försäljningen består av solhattar och sommar plagg..Förra veckan var det tillbax till jackor och långärmat.



Sommar Villervalla:-)...

Allt långärmat från Villervalla är det 25% på nu i butiken. Och Vår rean fortsätter på rundstället med massa vår nyheter från 30-50%.

Ha en fortsatt fin dag i solskenet!! Så hoppas jag vi ses... Fler bilder e på ingående med dom underbara sommar plaggen, ska bara ladda ner dom!!!

Avslutar med en härlig sommar bild från ett av alla kalas i helgen:-))



Båda i fina långklänningar från Desigual..Finns från stl.3år-14år.

Kram på er!!!








5 maj!

Va e det för dag idag...e det en vanlig dag, nä det e ingen vanlig dag för det är Emmies födelseda`Hurra hurra hurra.. Tänk att det redan har gått 4 år sen den lille knodden kom till världen..











Vårat busiga lilla charm troll som gör allt tvärtemot:-).. Congratz...idag blir det kalas och jag har gjort min livs första tårta. Hoppas den är ätbar..:-)..Dom som känner mig kommer förmodligen svimma vid första anblick:-)). Men men vi hoppas jag slipper dra fram en almond tårta ur frysen!!!

Men först e det dax att knega och vi hoppas att det dimper ner ytterligare lite mer fina varor idag. Gud så söta klänningarna va från Metoo. Fick coola chinos på kille i gräs grönt å turkost oxå och så har vi ju röda sen innan. Kul med lite färg på byxorna...

See ya..Och ni som kommer in i butiken. glöm inte att säga GRATTIS till fina Linn på sweet som oxå fyller år idag..

Välkomna!!!!!! Kram Annika♥

SMS-inlägg

img_1005 (MMS)


Så här söt är klänningen och dressen på.

img_6819 (MMS)

Så här söt är klänningen och dressen på.


Sommarnytt från Metoo. Helt perfekt till m...

img_0769 (MMS)

Sommarnytt från Metoo. Helt perfekt till midsommar!


Lite nytt från Villervalla i butiken.

img_7970 (MMS)

Lite nytt från Villervalla i butiken.


Öppet kväll!!??

I dagens stress med sena arbetstider, hämtningar å lämningar så har vi fått en hel del förfrågningar om öppet kvällar!!

Och givetvis ställer vi upp med det..maila oss eller boka med oss i butiken. Vi har en minimum gräns på 8st personer så samla ihop kompisarna och tänk då på att Sweet ligger här oxå så man behöver inte ha barn utan man kan i lugn å ro prova ut en ny outfit till sig själv oxå:-). Då fixar vi lite tilltugg och har lite bra erbjudande..!!!

[email protected]  alternativ [email protected] .

Ha en fortsatt härlig dag!!


Söndags fix..

Hej på er!!

Då har man haft ytterligare en kanon helg med fint väder och nu börjar jag nästan bli lite orolig att inte solen ska räcka fram hela vägen till semester veckorna:-)).men men vi lever i nuet och njuter medans vi kan. Tyvärr kommer alla måsten lite på efterkälke då man inte har lust att vara inne men som sagt vi lever i nuet eller hur??..vädret har ju en tendens att växla fort..

Vikinga marknaden i fredags blev bättre än vad vi hade hoppats på:-)..Sååå kul så tack alla!!! Imorgon är det måndag och då väntas nya varor från b l a Metoo. Fick lite badkläder förra veckan från dom på tjej..nu väntar vi bara på badshortsen till kille..så hoppas dom är med imorgon!

 

Idag har det varit kalas för hela slanten..Emmie har varit på 4-års kalas hos Ella och Winnie på 5-kamps kalas hos Alicia,Hannah,Albin,Pontus samt Albin.B. Fullt ös..



Haha...samma outfit utan att veta om det. Ofelia kom från landet och utan att dom visste om det så fick dom syn på varandra och brast ut i garv när dom hade prickat samma klänning från Fransa!!

Ha en fortsatt fin dag..!!! Kram Annika♥


Miss Dee princess..

Nu har vi äntligen fått dom fina smyckerma från Miss Dee. Perfekt present och priserna är riktigt bra.



:-).. Långa och korta halsband, både med läder band eller kedja och armband och örhängen.




RSS 2.0