Måndag över...tjohoo!!

Heje!!

Trökigaste dagen på hela veckan är avklarad och innan man hinner blinka är det fredag igen. Har bara måndagen passerat så tycker jag det går super fort till fredag. Idag kom det ännu mer varor..idag fick vi lite hummel på tjej, så hoppas på hummel kille imorgon.



Fantastisk mjuk å go klänning och fina blom tights. Fick oxå den söta toppen med samma blom mönster i loggan som tightsen.



Cool rutig klänning med "rocka billie" känsla med tatoo leggings.



En närmare titt på dom coola tightsen från MOLO.



Popcorn body med ben!! Helt underbar...eller hur?



Äntligen har bondgårds bodyn på kille kommit...



Slimmade snygga kill jeans från MOLO..299:-



Berättade igår att vi hade hängt om, idag visar jag hur vi har gjort med Tumble & Dry. Som sagt, lite annorlunda än vanligt...



Tumble & dry, tjej!!

Återkommer snart med mer bilder. Ha en fortsatt fin kväll!!

Kram//Annika♥

Söndags trött!

Haloj!!

Trött, tröttare, tröttast....det kostar att ligga på topp:-)). Har haft en super härlig helg med goda vänner i Hunnebo. Men när man inte ses så ofta så resulterar det såklart att man sitter å babblar långt in på småtimmarna. Såååå mysigt..men som sagt man får betala sitt pris!!! Barnen vaknade givetvis runt 8-bläcket och höll låda så det var omöjligt att somna om. Så snart dax att ...."zzzzzzzzzzzzzzzova" längtar!!

I torsdags fick jag och Elisabet ett ryck och började ändra om i butiken..Kan säga att vi tog ut svängarna och var lite wild & crazy..ha ha. Allt som oftast vill jag ha en symmetri och det ska vara jämt och hänger en på den sidan så ska det givetvis hänga en på andra osv. Men nu så har vi helt gått loss..Ska bli spännande å se om ni gillar det. Har hängt det mesta märkesvis och ingen symmetri:-)..Ska ta kort på nga väggar imorgon så ni ska få se.

I fredags fick vi massa nytt, från Molo, Bobux, Maximo,Tumble & dry och det vi hade beställt x-tra från Nova star.Så nyheter strömmar in vill jag lova...så hoppas på VÅR snart!!!!

Återkommer imorgon med bilder:-)




Molo SKORNA med dragkedjan vid sidan e på plats. 

 Kram Annika♥

Här är lite mera fint från Tumble&dry.

img_5708 (MMS)

Här är lite mera fint från Tumble&dry.


Idag kom det en stor låda Tumble&dry. Mass...

img_7897 (MMS)

Idag kom det en stor låda Tumble&dry. Massa fina shorts och toppar. Shorts är väl inte det man är sugen på riktigt än, men snart förhoppningsvis. Snygg t-shirt som Malcolm fastnade för.


Ofelia 4 år!!

Så var Ofelias kalas oxå avklarat. Så nu har jag två stora barn i huset. Men det var en hektisk helg.
Ifredags kväll kom vi hem från fjällen, i lördags var det 40-års fest, i söndags var det barnkalas med inte fullt så pigga föräldrar och i måndags var det dax för släktkalas. Men nu är det skönt att det är avklarat!



Ett födelsedags barn...



som tyckte det var väldigt kul att fylla år!




Dax för barnkalas.





Barbietårtan till släkten.



Morbror Robban och Ofelia som alltid busar. Novastar klänningen finns nu i butiken.
Ha en bra dag. Elisabet

Ledig dag!

Gomorron!!

Då var det onsdag och ledig dag..Jag och Emmie ska snart till Göteborg och hälsa på min fina vän Karin och hennes nyfödda lille Charlie!! Ska bli sååå mysigt och Emmie hoppas innerligt att få hjälpa till att byta hans blöja..ha ha.

Har haft två hektiska dagar så här i början av veckan, massa att fixa å pyssla med i butiken..Allt tar så mycket längre tid än man tror. Men nu har vi hängt ut mer nyheter, så nu börjar det likna något. Nu väntar vi förbrilt på vår jackorna från Didriksons och givetvis har vi massa andra favoriter vi väntar på. Men det e la tur att det kommer med lite mellan rum så att allt inte kommer samtidigt!



Winnie har vi precis lämnat på skolan och idag har hon den nya coola toppen från Tumble & Dry i militär grönt med knappar i ryggen.(finns från stl.122-164cl).



Som sagt, Nova star är på plats och vi har redan fått kompletera lite och det lär säkert inte vara sista gången vi gör det. Då det är en himla fin kollektion i vår.





Tre nya coola t-shirts till stor grabb från Tumble & Dry.(122-164cl)



T-hirts till stor grabb från Diesel...(8-14år)





Trekvart långa baggy jeans från Fransa...så snygga och top med glittrig fjäril.



Ursöta små skor från Maximo..en favorit i repris!! Stl.19-24. Kommer snart i en kill modell oxå.



Svarta nya brallor från Villervalla med dragsko nertill. Sitter som ett smäck på både tjejor och killar!



Härliga färger på mysiga fleece tröjor från Didriksons.



Tunikor, tights och turkosa strech jeans från Metoo.( 98-140cl)

Det var lite smått å gott, har givetvis fått in massa annat. Ska fota mer i veckan. Ha nu en grymt bra dag!!

Kram // Annika♥

 


Nova star in the house...............

NOVA STAR IN THE HOUSE......

















Hoppas ni diggar den nya vår kollektionen......

Välkomna!!


Söndag....

Hej på er!!

Söndags trött och paus i solsidan, för övrigt en av världens bästa serie. Hoppas ni har haft en härlig helg. Jag jobbade igår och sen bar det iväg på 40-års fest hos grannen, super trevligt men nu e jag så trött så jag snart stupar...med andra ord varning för stavfel!!



Mimmi pigg! Ofelia fylle 4 år igår och idag var det dax för hennes maskerad kalas..!

I lördags hängde jag ut massa fint från b l a Tumble & dry..



B la denna söta t-hirten. Finns från stl.122-164cl.

Imorgon tar vi nya tag i butiken och då e det dax att välkomna NOVA STAR!!! Alltid lika kul när det kommer. Ska även få en del Metoo..Ska fota imorgon.

Ha en fortsatt fin kväll!!

Fån scen:



Emmie med sina nya fina MOLO tights!!

Gonatt//Annika♥


Trevlig helg!!!

Fredag...några timmar kvar och sen är det dax att fira helg och tugga i sig fredags mys:-)..Har slutat med godsaker på vardagar, men tyvärr tuggar jag i mig desto mer på helgerna..så jag antar att jag får byta strategi om det ska synas ngn skillnad på förra årets "valk"parad på beachen mot 2011:as:-)..

Kan inte hålla mig längre från att visa er lite härliga image bilder från Nova star som är i antågande..Hoppas att det kommer idag annars är det måndag som är the day:-).. Lovar att sms:a er som har satt upp er på våran Nova star lista i butiken samt skriva ett snabbt inlägg här.



















En liten skön försmak på vårens godbitar...Ska visa mer så fort det kommer!!

Ha en grymt härlig helg!! Och vi lär höras mer....//Kram Annika♥

Web-butik????????


Vi får många mail och frågor om web-butiken...och helt ärligt så har vi valt att inte fylla den med vårnytt!!! Varför?? Vi gjorde ett försök som inte var helt lyckat enligt oss, det tog såååå mycket tid och kraft och genererade i så lite:-(.. Känns som om man ska satsa på webben så gäller det att satsa stort..vi la in varor och sålde slut det i butiken för fort..och så fick vi ta bort det. Och då hade vi lagt ner mega jobb på det. Ska man ha en webbis så måste man köpa in ett lager endast för det och då måste man bestämma sig...Satsa stort eller lägga ner.

Och ja, det lutar åt att lägga ner!! har inte bestämt oss helt 100 än om det är värt det eller inte!! Vad tycker ni?? Många gillade att ha det som ett skyltfönster, för att se vad vi hade inne men få valde att klicka hem ngt. Därför väljer vi nu att plåta nyheterna och lägga ut det på bloggen så ni vet när erat favvis märke e på plats:-)..

Novastar som många frågar efter har kommit till Svedala och packas nu, så det är på ingång!!Lovar att göra ett inlägg så¨fort det kommer:-)))

//Småtufft 


Sjuk:-(

Gomorron!!

Torsdag och jag e hemma idag, kunde tydligen inte trotsa min förkylning längre. Hade en riktigt dålig dag igår så bästa mamma fick komma hit och laga mat och vara med tjejorna. Mår dock bättre idag men jag behöver nog en dag hemma själv att kurera mig på. Usch va typiskt det är, och givetvis tajmas det in när Elisabet är i fjällen... Men men det gick inte att hålla emot längre,det bara brast!!



Min lilla piggelin i sin nya fina "vadderade"kofta från Metoo. Finns från stl.98-140cl och kostar 399:-..Såååå fin:-)



Ha en bra dag och ta hand om er där ute!! //Kram Annika♥

70%

Gomorron...eller gomiddag kanske passar bättre, klockan är ju för tusan snart halv 12 ser jag nu:-).. Jösses va tiden sprang iväg.Vill önska er en fin dag samt skriva att fm har gått åt till att sänka REAN ännu mer..

Så nu e det 70% på all REA, (Dock inte ytterplagg (30%) och fleece(50%).



Kram

Alla <3 dag!!!

Alla ♥=dag e snart slut och jag hoppas ni har haft en riktigt bra dag!!! Här hemma kämpar vi fortfarande mot förkylningar som inte vill ge mig sig. Har dock jobbat, eller jobbat å jobbat;-) men jag var där ivarje fall..!! Tur att Eva-lena var där och styrde upp:-)). Kom lite nytt å fint idag som jag ska plåta imorgon å visa er.

Ibland vill jag bara vräka ur mig massa här på bloggen men gång på gång blir jag påmind om att detta är Småtuffts blogg å inte min egen:-)..Kanske ska ha en egen oxå. Tror att det e terapi att skriva av sig lite ibland:-) Kul för tjejorna oxå att kunna gå tillbax å läsa när dom blir lite äldre..Jag å tjejorna satt senast igår och kollade på alla tidigare inlägg här på denna bloggen..jösses va vi skrattade, att det har hänt så mycket på så kort tid!! Helt otroligt!! 





Ha ha , hittade piff å puff i arkivet:-)..Helt små...!!!



Hoppas ni alla har fått en bra start på veckan..önskar er en fortsatt fin:-)..Kram på er så hörs vi inom kort!! /Annika♥

Då är vi i fjällen. Strålande sol, blå him...

img_4196 (MMS)

Då är vi i fjällen. Strålande sol, blå himmel, en trotsig 4 åring och en glad 6 åring. Kan det bli bättre?  Vi har det helt underbart, förutom att Ofelia skiftar humör ungefär 10 ggr på en kvart. Elisabet.


KÄRLEK i klocktornet!!

Snart är det alla ♥=dag och det firar vi med KÄRLEK i klocktornet. Alla butiker har ♥=liga erbjudande!! Vi har 25% på alla våra regnkläder..Så passa på, erbjudandet gäller endast imorgon och självklart på hjärtedagen mån den 14/2.

Har fått in massa nya fina regnställ i alla möjliga färger. Från stl.80-170 och till dom minsta har vi regnoverall från Metoo...


Ny modell som kom idag från Didriksons, Waterman med dragkedja.(Har inte Didrikson haft tidigare) finns i denna färgställningen samt en i två blåa olika nyanser. 499:- för jacka och byxa. 

Sen har vi den klassiska Slaskeman i färg som synes samt i lila,rosa,ljusblå.



Och givetvis dom fleecefodrade Boardman setten. Ni hittar oxå fina regnställ från ticket och dom tvådelade regnställen till dom större barnen.

Tigris set finns i 4 olika färger.


Sweet har 25% på massa fina smycken från Miss dee och 50% på armband från humanity.

Nu e det dax att stänga butiken för idag..Hoppas vi ses imorgon!! Tänk på att snart e slask perioden här, så prova å se så att inte era regnställ till barnen har blivit för små...

Kram på er och trevlig helg!!!!/ Annika♥


Snö...!! Vad hände med vårkänslorna?

Gomorron!!

Idag är mitt humör långt ifrån på topp, vaknade med halsont, gnälligt mini troll och till råga på allt drog jag upp rullgardinen och såg att det hade snöat i natt...gahh, jag som hade vårkänslor igår!! Dom blev begravda kan man säga!!! Ja, vad ska man säga...hoppas ni har haft en bättre start på dagen:-)).

Igår var jag och mini lediga och vi hade en super mysig dag som vi tillbringade hemma förutan den obligatoriska turen till vårat andra hem,,MAXI förståss:-)..sen gick vi och hämtade Winnie & Tilda på skolan.



På väg hem...

Sen var det dax för Emmie och Ofelia att åka på dans.."funky kids"..vi tjuvkika lite igenom springan på dörr fönstret och dom var bara för söta. Som små ljus gjorde dom allt som fröken sa och dansade på för fullt:-). Efter dansen ville dom fortsätta dansa hos Ofelia:-))



Nä dax att gå ut å moppa golvet innan vi öppnar butiken. Elisabet är ledig då hon är på väg till funäsdalen för en vecka på skidor:-))

Kram på er//Annika♥

Tisdag d.8/2

Hej på er!!

Hoppas ni har sovit gott och är piggelin idag och på hugget för en "trött" tisdag..Själv är jag helt slut så jag hopppas på skön energi från er kunder idag:-). Ska snart iväg till synsam en sväng och prova ut linser och glipor..tant börjar bli gammal;-)..!!! Tycker det e super snyggt med coola glipor på andra men själv ser jag ut som, ja vet inte vad!!Antar att det är en vanesak.

Som sagt lite nyheter hängdes ut igår:



Tumble & Dry kille



Och två plagg på stor tjej..Både fram å bak!



Söta små koftor från Metoo på baby!



Och färg glada bodys i massor..ett exempel ovan.



Klänning och tights från Fransa.

Som sagt lite smått å gott..idag väntas mera..

Kram på er, ha en bra dag! /Annika♥

Nu börjar det bli lite vårigt i butiken. T...

img_3415 (MMS)

Nu börjar det bli lite vårigt i butiken. Ticket har levererat vår jackorna och dom är sååå fina. Här kommer ett smakprov.


Söndag 6/2

Heje!!

Vilken slappe helg...efter två intensiva dagar på mässan så var det välbehövligt med en spegelblank helg. Har dessutom två förkylda små troll här hemma varav den minsta med feber. Så det blir vab imorgon..som vanligt delar vi på dagen så jag kommer jobba em imorgon. Så hoppas vi ses:-)



Jeans jackan är populär till våren:-)..Denna snygga från Tumble & dry.

Mässan var som vanligt bra och det är alltid lika kul att komma dit och se alla fina höst kollektioner och mingla runt hos alla trevliga säljare och leverantörer. Tyvärr får man inte visa bilder på det som komma ska utan först när man har varan i sin hand..trist, för jag hade så gärna velat visa er en liten försmak på hösten. Mycket denim och givetvis en hel del färg..precis som det ska vara på barnkläder men oxå lite ljusa naturfina toner a la romantik:-) och army modet is back in town.

I mars får vi in super fina och riktigt prisvärda smycken från Miss Dee princess..Lite kul då Sweet har Miss Dee till vuxen.

  

Nu dax att äta kvällis och sen laddar vi för solsidan..!! Ha en fortsatt fin söndags kväll. Ska fota massa fint som kom i veckan när vi var borta och lägga ut imorgon!!



Nu längtar vi efter Nova stars nya vår kollektion....är lite försenat men ska vara i butiken runt februari lönen..och har vi tur lagom till barnbidraget:-)))). Det är så mycket fint!!! Längtar.....

Kram på er!!/Annika♥


Onsdag!!

Då var det onsdag och efter lite jobb nu på förmiddagen bär det av mot Malmö och Modemässan i Cph. Ska bli grymt mysigt som alltid att komma iväg och bo på hotell..och givetvis spännande att se dom nya kollektionerna. Har en del inköp inbokade och i vanlig ordning brukar vi alltid hitta något nytt och spännande.

Har en lista på nya märken vi ska spana lite extra på, tips från er♥.

Kom lite mer fransa igår..


Och även en cool vårjacka från Ticket:.



Världens finaste kofta från Metoo..




Var och kollade på Helly hansen igår, ni vet ju att vi har haft det tidigare men vi hade det inte nu i vintras. Men vi och framför allt ni saknade det så, därför har vi köpt in en massa fint till vintern -11. Dom har ändrat en del och blivit ännu bättre. B la har dom nu hela 17 000 vattenpelare på sina plagg. GRYYYMT!! Vi blev verkligen positivt överaskade på både kvalitèn och färgerna samt modellerna.

Nu drar vi...so long..så hörs vi snart igen!!

Kramiz /Annika♥


RSS 2.0