Sista MARS!!!

Gomiddag:-))

Hur har ni det?? Här i butiken är det lugnt just nu så jag passar på att att visa lite varor som har kommit. Ska snart ut och fota mer:-)



Fantastiskt söta tunikor från Metoo..(98-140cl)



T-shirts från Metoo (98-140cl)



Fräcka mys brallor som sticker ut lite:-)) (74-98cl.)



Söta Bodysar och en fin liten klänning från Metoo. Byxor finns att matcha..(56-74cl)



Man blir så glad av alla dessa fina färger.

Igår hade jag en hel skön ledig dag..vilket väder!!! Underbart.. Hämtade Anton och Casper i skolan och sen firade vi Winnie lite i efterskott då grabbarna var i fjällen när hon fyllde år. Så det blev massamys och godsaker.



Anton klagade på värmen och körde utan tröja..haha han e för skön. Han visar dock upp Diesel kallingarna och dom schyssta Metoo jeansen.

Sen fick jag stor främmat när jag satt på altanen å götta mig i solen..



Coola Malcolm..( Molo jeans,Quiksilver tröja och Diesel mössa, allt är VÅR NYTT och finns i butiken.)



Söta Charlie i sin nya fina Didriksons jacka...



Och sist min inte minst..goa Ofelia:-)). Molo mössa och jacka från Helly hansen. Tyvärr har vi ingen Helly hansen nu till våren men till hösten är det tillbax. Starkare än någonsin!!! Såå mycket fint och helt grym kvalitè.

Kram på er och ha en bra dag!!

Annika♥

29:e mars!!

Hej på er!!

Sorry för dålig uppdaterig men det har gått i ett. Har haft en helg med mycket ös i form av en kombinerad möhippa/svensexa med fina vänner. Det resulterade i en trött söndag och igår fyllde jag hela 34 år. Känner mig dock äldre just nu, då jag e helt slut körd. Märks att när man inte har haft en helg att hämta andan på så tar det ett tag innan man blir människa igen:-)..

Hoppas ni mår bra och har haft en riktigt grym helg. Vädret fortsätter att toppa å dala...men det känns dock som att  det börjar bli mer toppar!! Och det e ju helt underbart..



Coola pikèr från Metoo. (stl.74-98cl)



Lite nytt från Fransa:-)...(stl.92-140cl.)

Kom massa fint idag oxå..hann dock inte ta kort på det. Så det kommer på bloggen inom kort!! Vi kör en rejäl pyjamas rensning i butiken. 40% på alla pyjamasar...Passa på att fynda..



Winnie i dom coola "ed hardy inspirerade tightsen" från Molo.

Ha en fortsatt grym tisdags kväll. Kram på er// Annika♥

P.S. Har följt en blogg som heter Linda skriver efter ha läst en stor artikel i mama om henne. Idag somnade hon in..så det blir att tända ett ljus för henne. Alla styrka till hennes man och barn och övriga anhöriga.♥

I fredags kväll fick jag äntligen tummen u...

img_9322 (MMS)

I fredags kväll fick jag äntligen tummen ur och la ut massa på blocket som jag har tänkt göra för länge sen. Herregud vad jag blev nerringd, smsad och mailad. Men nu är nästan allt borta och vi är lite rikare. Och framför allt så kommer man in i garaget.  Igår jobbade jag, och det börjar märkas att folk längtar efter våren och vårkläder. Hoppas verkligen att det blir samma fina väder som igår så jag oxå kan få njuta av det lite för idag hade jag tänkt vara ute heeeeela dan även att jag egentligen borde städa. Men städa kan man göra en annan dag... Här är Ofelia i en ny underbar Roxy klänning som kom i fredags. Riktig sommarkänsla över den.  Ha nu en bra söndag och njut av vädret. Elisabet.


Badshorts från Hummel, även dom med solsky...

img_6802 (MMS)

Badshorts från Hummel, även dom med solskydd 50.


Badkläder från Hummel. Alla badkläder har ...

img_5039 (MMS)

Badkläder från Hummel. Alla badkläder har solskydd 50. Solskyddsdräkterna börjar på 74 och tröjorna går upp till 122.


Badkläder från Hummel. Alla badkläder har ...

img_3527 (MMS)

Badkläder från Hummel. Alla badkläder har solskydd 50.


Bloggtävling avslutad!!

Fredag..tjohooo:-)

Hoppas ni mår bra och jag anar ett lite lättare skutt ur sängen imorse..:-). Bara tanken på att det är fredag och vår i luften gör att man blir lite piggare!!!

Dax att avgöra våran bloggtävling, kul att så många har velat vara med...har precis lagt alla namn i en burk och lottat fram följande:

1:a pris går till: Malin "Jag gillar Roxy själv och hoppas att min stora tjej oxå gör det " .

2:a pris går till: Michelle "Klänningar såklart!! Finns inget bättre,finare och skönare att ha på sig på sommaren  ..längtar efter sol och värme"

Och Tröstpriset går till: Ylva Jansson

ETT STORT GRATTIS TILL ER!!!

Vi kommer maila till er vinnare och så ser vi om vi ska skicka vinsten eller om ni kommer förbi butiken och hämtar den.

Ha en grymt trevlig helg♥ Hörs snart igen..// Småtufft



Onsdags mys!!!

Haloj!!

Snacka om en fullproppad start på veckan..Mia skärringer var grymt bra i måndags...och igår var det dax för Disco bowling med 26 barn. Det gick grymt bra och alla var nöjda å glada. Så idag har jag verkligen gjort mg förtjänt av en lugn å skön dag).

Som ni såg på inlägget innan så kom det massa nytt från Desigual idag och vi har även fått massa fina badkläder från Hummel. Ska visa er badkläderna imorgon.




Trots bitande blåst övertalade Emmie mig att hon ville ha sin nya fina vår jacka från Ticket ner till affären. Och självklart åkte även vår mössan från Molo  på:-)). Som sagt..lager på lager principen är aldrig fel och ett bra knep att ta till nu i övergången.

Nu märks det att det börjar bli vår då det bara ryker ut jackor och överdrags byxor...så glöm inte kolla förra årets jacka om den passar i år eller om det är ett måste med en ny. Kolla runt i butikerna, slå till och köp innan dom tar slut:-))

Kram på er..nu börjar min tv kväll,älskar onsdagar! //Annika♥


Nytt från Desigual.

img_3170 (MMS)

Nytt från Desigual.


Nytt från Desigual.

img_4129 (MMS)

Nytt från Desigual.


Ny vecka...

Hej på er!!

Ny vecka och nya äventyr..eller mest troligt så rullar ekorrhjulet på som vanligt, med lämning, jobb ,hämtning.middag, kvällsbestyr och till sist sängen..Inte alls inrutat:-))) Idag ska jag gå å se Mia skäringer, ska bli grymt kul och det e ju dock ett litet äventyr:-)).

Nu e det dax att dammsuga butiken och kicka igång dagen. En bild på Roxy får kicka igång bloggen idag!!






Kul att så många har anmält sig till bloggtävlingen....till er som inte har gjort det så har ni nga dagar kvar. Antingen mailar ni mig på [email protected] eller så skriver ni i kommentarsfältet under tävlingen. Skrolla neråt så hittar du tävlingen:-)))

Ha en grymt bra dag!!

Kram Annika♥

Lördag 19:e mars

Hej på er!!

Göta Petter vilket drag det var i Kungälv idag, vår i luften och camden market. Perfekt kombination. Och jag var ledig så jag missa denna roliga dag ,-) för 19:e mars är ingen vanlig dag i våran lilla ank familj..utan det är Winnies födelsedag. Hela 7 årsedan jag födde våran lilla guldklimp. Tack alla som kom och rota runt på vårat fyndbord och besökte oss i butiken.



Idag har Winnie haft ett litet mini kalas för några grannar, vi åkte in till gbg och gick på Bio och fikade:-).Såg på hotel gyllene knorren. Super mysigt, så nu återstår bowling discot för klassen.



Tillbax till butiken och lite nyheter som kom i fredags:



Det lila ser lite blått ut så nedan finns en produktbild från Didriksons som är bättre.



Vår jacka och överdrags byxor i ett sett. 80-140cl.



Soft shell jacka till den större gruppen 130-170cl.

Nu har alla jackor från Didrikssons kommit. Så 6 olika färger på mellan gruppen (80-140cl) och 6 olika på den stora (130-170cl).




Stövlar. Stl.22-30.



Coola jeans och t-shirt från Metoo.(98-140cl)



Söta klänningar från Metoo (74-98cl)



T-shirts från Metoo.(74-98cl)



Påfyllning på dom grymma baby byxorna och nya bodys från Metoo (56-74cl)



Tunika och byxor från Metoo.( 74-98 cl)

Ha det bäst!! Så hörs vi snart igen...Kramiz Annika♥

Missa inte camden market imorgon. Massa fy...

img_2615 (MMS)

Missa inte camden market imorgon. Massa fynd i p-huset under klocktornet.


BLOGG TÄVLING!!!

Nu när våren har kommit så e det dax att dra igång årets första BLOGG TÄVLING!!!

Det ni ska göra är att skriva vilket som är erat favorit vår/sommar plagg!
(Glöm inte att skriva om det är till tjej/kille och vilken storlek.)

Tävlingen avgörs nästa vecka på fredagen d.25/3. Då presenterar vi vinnarna här på bloggen och kommer maila till er som har vunnit. Kommer ha ett 1:a pris (värde:500.-), 2:a pris(värde 250:-) samt ett tröst pris.

Skriv i kommentars fältet nedan eller maila till oss på [email protected] .

LYCKA TILL!!!!


Vår!!!!!

VÅR..tjohooo, äntligen!!Som vi har väntat, hoppas den är här för att stanna!! 

Hoppas ni mår bra och att vår känslorna spritter i era kroppar, snacka om att man blir piggare bara solen visar sig. Märks även i butiken att våren är här, då det inte bara kommer in varor utan det går ut oxå..:-)).

Idag är det onsdag och som vanligt är det min lediga dag..inte helt fel dag att vara ledig på om det inte va för att jag sitter inne med en febrig lill skrutta..Den kom, den försvann och vips så kom den tillbaka. Blir så trött..



Så här pigg var Emmie innan..men nu e det tillbax i soffläge och Pippi på tv:n. Så det blir till att vila,vila och åter vila så hon blir frisk.

Ha en fin dag...Kram Annika♥ 

P.S. Ni glömmer väl inte av att det är Camden market på lördag i garaget. Vi kommer står där nere med värsta fynd bordet. Så välkomna!!!!


Söndag!!

Hej på er!!

I fredags natt hände det en hemsk bil olycka strax utanför mina gamla hoods, Bollebygd. Tre unga tjejor miste sitt liv och tre blev allvarligt skadade. Sååå fruktansvärt!! Min fina vän miste sin svägerska b la..mina tankar går till alla anhöriga och en än gång får man sig en tankeställare att man ska leva i nuet och ta vara på varje sekund. ♥

Igår hade vi kalas för min fina pappa, svägerska och Winnie. Winnie fyller först nästa helg men eftersom alla fyller så nära så körde vi ett släktkalas denna helgen. Så nu återstår bara Barnkalas..rätt skönt faktiskt!!En skön bock i kanten kan man säga:-)))). Winnie var över lycklig över sina presenter...



Dax att dra på kalaset..Winnie i ny top från Nova star och Emmie i ny Desigual klänning.



Lycka..en ny cykel!! Och så fick hon sin första kamera, massa play mobil mm.



Morbror Johan hjälpte till att bygga ihop leksakerna i vanlig ordning:-)))

Nu ska jag försöka göra något av denna dagen, har noll energi och en rygg som skriker av smärta..men men något måste jag bara ta tag i frågan är bara vad???? Eller så fångar jag bara dagen helt enkelt från sofflocket:-))

Kram på er!! Ha en fortsatt fin söndag!! //Annika♥


Fredags mys!!

Hej på er!!

Back in town:-))..Då var man tillbax efter några kanon dagar i Branäs. Visste inte riktigt vad jag hade att vänta men det var super mysigt och tjejorna tyckte det va sååå kul!! Så det lär bli en repris nästa år:-). För att vara första gången på skidor måste jag säga att jag blev grymt överraskad att dom var så duktiga men framför allt att dom ville lära sig!Dom är inte kända för att spotta i nävarna direkt;-) Hjälpte dock till att Tilda å Ella var med såklart!!


Emmie



Dax att krama en björn buse:-)



Winnie å Tilda i lift kön!



Emmie å Ella på skid skolan!!

Idag var det vab på fm, febern har hittat hit igen!!Stackars lilla Emmie har legat här på soffan som en slagen hjälte hela dagen. Vid lunch kom mamma och tog över sjukstugan och jag åkte ner och jobbade å kollade in alla fina nyheter som har kommit i veckan..Kom massa fint från Metoo idag oxå:-).Ska fota det på måndag. Hade en grymt bra eftermiddag med full rulle så jag e helt slut nu!! Känns äntligen som folk e sugna på VÅR NYTT!!! We like:-))

Ha en fortsatt fin fredagskväll och trevlig helg!!!

Massa kramar Annika♥


Och lite Nono på kille.

img_7406 (MMS)

Och lite Nono på kille.


Nytt märke i butiken som heter Nono. Nu i ...

img_9585 (MMS)

Nytt märke i butiken som heter Nono. Nu i vår har vi bara tagit in lite för att prova, men till hösten kommer det en större kollektion.


Didriksson vår jackor har börjat komma. Nu...

img_1616 (MMS)

Didriksson vår jackor har börjat komma. Nu väntar vi bara på våren.


2:a chansen!!

Hej på er!!

Sitter å slö kollar på 2:a chansen medans jag gör ett sista inlägg på några dar. För imorgon är det dax att åka på en liten mini skid semester till Branäs!! Det är med skräck blandad förtjusning som vi ska åka på våran första skid resa med familjen...!!! Kan inte låta bli att se detta koas framför mig ha ha..men men jag kanske blir överraskad!!! Om inte annat så e det skönt med ett miljö ombyte och vi ska dessutom åka med goda vänner så det kan inte bli annat än kanon:-)
 
Vilket vår väder vi har haft idag då, helt underbart!!! Hoppas det är här för att stanna...!!Här kommer lite mer vår nytt:



Metoo..coola t-shirts och jeans.(98-140cl).



Tumble & Dry. (98-128cl)



Tumble & Dry. (134-164cl)



Metoo (74-98cl)



Metoo..Lång klänning,bolero och lite längre jeans skjorta. (98-140cl.)



Tumble & Dry.(98-128cl.)



Fina regnställ från Ticket..

Ha en fortsatt trevlig helg!! Massa kramar// Annika♥


Fredags erbjudande!!!

Fredag...Tjohoo!! Tänk va mycket lättare det är att jobba en fredag om man jämför med andra dagar i veckan. Som vanligt står vi här och packar upp nyheter..börjar bli en vana, en god sådan. Sååå kul att åtminstone få vår i butiken då det verkar segt på utsidan..!!!!

Idag är det fredag och då bjussar vi på ett bra erbjudande: 20% på Bobux:-))





Ha en grymt trevlig helg för er som inte kollar bloggen på helgen och till ni andra så hörs vi snart igen..ska fota lite nytt idag:-))

Kram Annika

GULD kväll.

Kvällen GULD erbjudande som vi har mellan 18-20 är:

30% på alla regn artiklar.

50% på resterande vinter jackor

Och REA erbjudande...ta 3 och betala för 2(och få den billigaste på köpet.)

Välkomna hit!!!!!!

Sweet har 20% på hela sortimentet.

Och alla butiker i Kungälv har öppet...

Även till kille kom det lite från Fransa

img_9680 (MMS)

Även till kille kom det lite från Fransa


Ny leverans från Fransa kom idag. Så fina ...

img_4488 (MMS)

Ny leverans från Fransa kom idag. Så fina kläder!


GULD-KVÄLL!!!

TORSDAG och idag är det ingen vanlig dag i Kungälv, det är nämligen GULD-kväll och det betyder att butikerna är öppet till 20.00. Många butiker kommer ha erbjudande mellan 18-20. Självklart kommer vi oxå det, har dock inte bestämt oss för vad än..återkommer under dagen:-))

Hoppas vi ses idag!! // Småtufft & Sweet♥




I vår testar vi även lite Roxy (kommer äve...

img_0463 (MMS)

I vår testar vi även lite Roxy (kommer även till hösten).


Ännu mera Quiksilver. Så fina...Malcolm ko...

img_8957 (MMS)

Ännu mera Quiksilver. Så fina...Malcolm kommer vilja ha allt!


Just nu står vi och packar upp Quiksilver.

img_9925 (MMS)

Just nu står vi och packar upp Quiksilver.


RSS 2.0