DIESEL 40%



Nu har vi ett grymme bra erbjudande på DIESEL!! Hela 40%, de ni:-))..Ett erbjudande ni inte kan missa!!!!



Några av varorna som är med på erbjudandet!!




Välkomna!!!


Vikinga marknad!!

Imorgon fredag är det dax för Vikinga marknad!!Då kommer vi tillsammans med andra butiker och knallar vara på plats i vanlig ordning!! Självklart har vi massa fina fynd!! Så kom förbi vetja:-)))

Mvh // Småtufft


Mina sötisar! O i kläder från Tumble'n dry...

img_8763 (MMS)

Mina sötisar! O i kläder från Tumble'n dry och M helt i Quiksilver. Elisabet.


Äntligen har våren kommit!! Vi har varit i...

img_8466 (MMS)

Äntligen har våren kommit!! Vi har varit i fjällen en vecka och haft det helt underbart. Sol varenda dag. Malcolm ser mer ut som om han har varit utomlands, eftersom han blir som en pepparkaka så fort solen tittar fram. Hemma igen var det bara att plocka fram shorts o sommar kläder till barnen. Härligt! Barnen sprang ute o lekte hela helgen och vattnet i badkaret efter dom var svart, precis som det ska vara på våren/sommaren. Elisabet.


UNDERBAR PÅSK HELG!!

Hej på er!!

Den helt fantastiska påskhelgen börjar lida mot sitt slut och vi kan nog alla skriva under på att detta vädret inte kunnat komma mer lägligt!! Göta petter vilket väder!! Äntligen blir det pay back time för en kall och snöig vinter..hoppas dock att juni/juli/augusti oxå håller måttet:-))

Har varit i Hunnebo vi och myst, och så avslutade vi med två dagar på hemma plan..



Vitsippor i massor och det kallar vi vår tecken om ngt:-)



Kvälls promenad i Hunnebo...(Metoo tunikor och metoo jeans leggings.)



Winnie i det nya coola Molo linnet!



Emmie och Ofelia på väg ut till lekplatsen i morse.

Nu ska jag ut och njuta av vädret och alla måsten lägger vi åt sidan till sämre väder...

Kram på er!!


GLAD PÅSK!! //Öppet tider i Påsk

Skärtorsdag idag och vi har öppet till 18.00 som vanligt. Imorgon är det stängt och på påskafton håller vi öppet mellan 10-15. Och på Måndag är det oxå stängt!!



Nu ska det handlas godis till tjejornas påskägg och sen bär det av mot Hunnebo!! Ska bli helt underbart att komma dit och få njuta av ledigheten i paradiset!!Ha nu en underbar långledighet och GLAD PÅSK på er alla!! Hörs snart igen!!!!!



Bye bye...kanske blir ett stopp på blåkulla på vägen:-)))

Onsdags mys i solen!!

Solen fortsätter att stråla och jag har haft en hel underbar ledig dag med tjejorna. Har ägnat mig hel hjärtat åt dom och släppt precis alla måsten. Såååå härligt!! Nu börjar snart min favorit tv kväll som ni vet, så jag ville bara kika in och säga hej:-)).. Om ni undrar va Elisabet håller hus så befinner hon sig i Funäsdalen på skidor..!!!



Emmie i sin nya fina Roxy klänning:-)



Viktor på besök hos Emmie..



Winnie hälsar på hos Felicia:-).. Shorts idag...helt otroligt!! Nu e våren verkligen här!!!!

Kram på er!! Vill passa på att tacka er för ytterligare en grym dag i butiken..ni är guld värda!!! Nu e det dax att heja fram Lollo..hoppas hon vinner!!!!

//Annika

Vår REA!!!

Hej!

Solen fortsätter att skina på oss och längtan till semestern är stor..men nu e det snart dax för lite påsk ledighet och det känns hel rätt att påsken ligger så här sent i år. Märks att det är påsk då vi har haft full rulle här idag, många som vill fylla påsk ägget med något annat än godis:-)..



Vårmys med tjejorna vid fästningen:-)

Vi har börjat med lite vår REA!! Då den kalla "våren" uteblev och man dök direkt in på den sk vår tvåan och sommaren så har vi fyllt vårat rundställ med kanon varor för 30-50% och vi har dessutom hör å häpna 20% på alla VÅR jackor som erbjudande nu!!!

Så passa på..man lär behöva en om man inte har någon. Om vi nu skulle ha sådan tur att värmen är här för att stanna så kommer ju sen sommaren och hösten och då vet man ju att kidsen behöver en.








Haha..här får ni lägga huvudet åt sidan..att vrida bilden gick sådär från denna datorn...



Men som sagt där fick ni några bilder på lite jackor som finns kvar. Så passa på:-)))

Vi hörs snart igen!!!

Kram på er...//Annika♥




Måndag och solen strålar!!!!

Hej på er!!

Hoppas ni har haft en helt fantastisk helg...Jag jobbade i lördags så min blev inte så lång men jag fick allt njutit i söndags av det fina vädret och idag förlängde jag den lite genom att börja 14. Men va surt att åka ner när man hade det så gott i solen med goda vänner...men nu står jag här och var är ni??? Haha..antar att ni som har slutat för dagen har annat för er än att hänga i affärer:-))

Visar lite nytt smått å gott!!


Coolt linne från Molo...kassett band, det var inte i går man såg det direkt!!


Med färg glada stjärnor på ryggen.



Flip flops från MOLO..



Skorna från Maximo 159:- (med dragkedja vid sidan..tjejmodellen har funnits ett tag men den med stjärnor fick vi förra veckan.)



Några söta modeller på solhattar från Maximo..finns fler i butiken.



Till coola killen:-)



Snart dax för bad säsong...



Nya fina klänningar från Metoo.(stl.74-98.)..Har den även till baby i vit/rosa (56-74cl).



Nedräking har börjat till jag får gå ut i solen igen....

Avslutar inlägget med fina Casper i Molo vår jacka och Metoo jeans:-)



Ha en fortsatt fin dag!! Kram Annika♥







Vinst nr från medlemskvällen!!!

Hej på er!!

Tack för igår alla som kom å förgyllde våran medlemskväll. Ni som inte är medlemmar, adda oss på facebook eller skriv eran mailadress i butiken så du inte missar våra kvällar å erbjudande:-)).

Alla som handlade igår fick varsin lott och följande nr tog hem vinsterna:

1:a pris(värde 1000:-) går till lott nr:44.
2:a pris(värde 500:-) går till lott nr:9.
3:e pris (värde 400:-) går till lott nr:54.
4:e pris(värde 200:-) går till lott nr:92.
5:e pris(värde 200:-) går till lott nr:66.
6:e pris (värde 100:-) går till lott nr:81.

Ett jätte stort GRATTIS och välkomna in å hämta era vinster!!!



TREVLIG HELG!! HOPPAS VI SES:-) // Småtufft & Sweet



Onsdag...

Onsdag...

Ledig dag och inget vettigt att skriva å dela med mig om.."buu".Nu när vi har som mest läsare borde man ju rycka upp sig och vara ännu mer alert..sorry men upprycknig kommer inom kort..promise!!Har bara varit så mycket det sista så det har lixom inte funnits någon tid å ork över.

Varor fortsätter att ramla in och det är inte mycket vi saknar....!!Igår fick vi mer söta och tuffa solhattar från Maximo samt lite coola kepsar. Har fotat dåligt det sista så imorgon ska jag ta en ride i butiken med kameran i högsta hugg:-))..Men istället visar jag lite vår nytt från Sweet som vi delar butik med:

Lite nytt från Desigual som kom förra veckan:







www.sweetstar.se


Idag är det min tv kväll:-)..Tycker det e super kul att följa Sveriges mästerkock. Hejar självklart på Louise som är här från Kungälv. Här är hon (i mitten) med två andra gulliga deltagare å shoppar inne på Sweet. Heja Louise:-))



Sen är det greys efter det...som sagt en tv kväll som heter duga. Ha en fortsatt fin kväll!!

Kram // Annika♥

Tisdag å regn å rusk!!

God morgon!!

Vilken fantastiskt helg det har varit..helt otroligt vilka vår och t o m sommar känslor som har poppat upp. Området hos oss har varit näst intill neutron bombat och helt plötsligt är det liv å rörelse å alla e ute å fixar å trixar å barnen cyklar och leker...Sååå najs:-)
....................................................................................................................................................................
Men så vaknade man i morse och regnet står som spö i backen..men det är varmt!!Alltid något:-)..Vi har fått hopp om det ivarje fall. Ska bli fint på torsdag igen så det ser vi fram emot.



Nya vår jackan(ticket) å mössan(Molo) åkte på igår.



Eftersom vi har stans lataste unge så kom hon med geni draget att Ofelia skulle vara mamma å hon bebbe..Så stackars Ofelia slet som ett djur när hon försökte dra runt den rosa prickiga heffa klumpen i området:-))

Vill önska er en fin tisdag!! Sköt om er// Annika♥


Frithiof mössor in the house!!!!

Fritiof mössorna in the house....





Massa roliga å fina mönster, eller hur!! Tänk på att det är rykande åtgång:-))

Ha nu en riktigt trevlig helg!! Och missa inte ballong jippot i kungälv imorgon. Vi har givetvis erbjudande så glid förbi oss och kolla :-))..

Kram kram

Fredag...tjohooo!!!

Fredag och det gillar vi skarpt. Vad händer i helgen, jo imorgon lördag är det ballonglördag i Kungälv:-)..Då har butikerna lite x-tra erbjudande. Missa inte det:-)..alltid kul när det händer något lite xtra i staden. KCIS kommer att gå å dela ut godis till alla barnen..



Igår fick vi lite nytt från b la Villervalla..



Deras populära solhattar och massa fina vår/sommar styles. Fick även strumpor samt vår mössor och givetvis fina bodys till dom minsta..

Igår kväll var vi å kollade på klöverstjärnorna i aulan nere på högstadieskolan. Årskurs 0-6 hade gjort olika uppträdande. Det var super mysigt..och alla var givetvis jätte duktiga:-)).



Hahaha..Winnie å Tilda i sina Nova star tunikor..temat för förskole klassen var färg glatt och utan att dom visste så dök båda upp i samma outfits:-)..dom var såååå nöjda över det eller snarare på bilden att döma skräckslagna:-))).

Kram på er!!! Hoppas vi ses i butiken idag...dax att dra fram dammsugaren så det är rent å fräscht när vi öppnar!!!//Annika♥


Ytterligare ett försök av Ofelia att snabb...

img_8468 (MMS)

Ytterligare ett försök av Ofelia att snabba på sommaren. Ofelia och Annabell på "stranden".


Var är våren???

Tänk att vi redan är inne i April och var är våren??? Jag vill ha vår nu! Ena dagen får man ta på barnen vårjacka och nästa så är det tillbaka till vinterjacka igen. Men i butiken är det full sommar. Där finns allt från vårjackor till badkläder. Ofelia längtar och frågar när hon kan börja att använda alla sommarklänningar som ligger i gaderoben. idag fick vi en låda Molo och i den låg det flipflop och badkläder.


Malcolm i vårens Quiksilver skjorta på väg till mormor på kalas.


Även Ofelia på väg till mormor i Desigual klänning och kofta från Nono.


Supersöta baddräkten från Molo och coola flipflop.


Nu är det dax att lägga barnen och sedan ska jag vara duktig och åka och träna. Ha en bra kväll.
Elilsabet.

Trök dag!!

Gokväll..

Regnig tisdag..fy bubblan va trist!! Hoppas väder gudarna har en annan plan för morgon dagen,eller hur? 

Här kommer lite bilder på det vi hann packa upp igår och idag..och märket är FRANSA!!(stl.92-140cl på det mesta dock går vissa styles endast till 128cl och några styles börjar på 80cl.)











Gjorde ett försök att prova lite på tjejorna men det gick sådär nu på kvälls kvisten.







Några försök som fick duga:-)). Kom massa mer fint ska fota mer på torsdag..för imorgon är det min lediga dag!!Nu e det dax att kolla på tv och slappa i soffan. Ha en fortsatt bra tisdag..imorgon är halva veckan gjord. Snart helg igen..

Kram på er// Annika♥

Ny vecka...

Hej på er!!

Hoppas ni mår bra...och har haft en riktigt bra helg och fått massor av ny energi inför den kommande veckan.
Själv e jag mest trött tycker jag..hoppas att det vänder snart.



Tjejorna i sina nya fina tunikor, boleros och jeans leggings. Allt från Metoo.

Herregud vad vårig och sommrig butiken är just nu..jag blir glad i hela kroppen när jag ser alla färger,mönster och modeller. Går dock lite upp å ner där ute. Vad är det med väder gudarna egentligen??Idag tog det sig dock mot slutet och den underbara solen tittade fram. Idag kom massa mera varor från b la fransa. Ska lägga ut det imorgon, fotade det idag men glömde kameran i butiken. Typiskt!! 

Men men...Kram på er och fortsatt fin måndag så hörs vi imorgon /Annika♥


RSS 2.0