Lekstugan o jordgubbar

Haloj!!

Nu sover Emmie så jag passar på att göra ett litet inlägg...Vi två har precis varit nere på Maxi o handlat lite,hon älskar att åka dit. Hon pratar med alla som kommer i hennes väg.."hej..heter du" och flörtar med allt o alla. Fick köpt lite svenska jordgubbar, det var inte planen från början men hon lyckades få ner näven i en kartong när kundvagnen gick förbi jordgubbsståndet..unge!! Men gott ska det bli=)..

Hela fm har barnen lekt i lekstugan..i våran!! Kors i taket..för det brukar nästan alltid bli Ofelias då den ligger intill lekplatsen.Emmie var där uppe med Winnie o Felicia o var deras lilla syster o unge..=) Hela 40min tog det innan kaoset bröt ut..Emmie vill inte gå med till kyrkan o döpa dockan. Så då blev hon utslängd..





Winnie outfit har jag ju redan presenterat idag men Felicia har haremsbrallor o tunika från metoo.



Emmie har givetvis en ny outfit med tanke på att hon höll på att dränka sig i yogurt i morse. (Metoo top och mysisar från Molo.)



Hmm, var uppe hos tjejorna vid lekstugan..och se vem som passar på..ha ha. Skämt åsido...så här dutig e han:



Nu e det dax att sätta sig i solen o njuta av tysnaden lite..eller inte..hör hur Winnie o Filippa ropar på utsidan..vill ha pyssel hjälp.Så, så var det med den tystnaden.

Kram på er! / Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0