Torsdag!!

Gomorron alla glada!!

Ny dag o nya möjligheter och förhoppningsvis inte massa svinn i butiken..Åhh vad arg man blir.Det man inte kan förstå är hur dom lyckas plocka på sig allt utan att man ser. Det är en gåta o lär förbli en!! Vi får helt enkelt snärta upp oss lite mer o fälla ut falk ögat..

Trist väder det e ute idag..hoppas det åtminstone klarnar upp framåt eftermiddagen som det gjorde igår...jag vabbar idag på fm, så det e lugna puckar som gäller här hemma. Ronnie kommer o löser av vid 2 bläcket så jag får ner o göra lite nytta på jobbet. Har deadline på en order som måste in idag. Har fått både mail o tfn samtal ang.Lipfish..o alla verkar vara rörande överens att vi ska ta in det..så vi får se, får kolla klämma o känna o se vilket pris dom ligger på först!! Återkommer...=).



Vem vill ha vattenkoppor???? Jaaa, hon tror seriöst att det e kul o se ut som en prickekorv o klia ihjäl sig på natten. ( Linne och mysisar från Molo ).

Hoppas förbrilt på att det ska dyka upp några koppor på Winnie oxå, och inte först om två veckor...men så lär de ju bli. Har varit allt för kaxig om att vi på 4år har vabbat 5 dar..så nu lär dom få allt i ett bräde..



Oj..det verkar vara ett allvarligt samtal..( Top från molo.)

Ha en bra dag så höres vi lite senare!!

Kram Annika♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0