Tisdag den 30/11.

Hej på er!!

I`m back:-)...i ett kallt och snöigt Sverige!! Jösses vilken kontrast att komma hem till den här kylan. Har haft två grymma veckor i ett varmt å soligt Teneriffa. Första veckan bjöds det inte på så mycket sol i för sig men andra veckan sken solen på oss för fullt!! Har inte haft några måsten bara satt oss runt dukade på,,frukost,lunch och middag och där imellan solat,badat,läst,babblat och bara myst!!



Bamse och Emmie=Bundisar!!



Tjejorna i Bamse klubben..



Prinssesan på ärten.



Tjohoo...från världens vatten mes till helt galen.Ju längre vi kastade henne desto bättre. Hon hoppade och dök, så kul. Och Winnie lärde sig simma och dyka så hon hade inga puffar på sig på hela veckan. Denna poolen var uppvärmd sen fanns det en stor till som inte var det så man kunde välja.



Bror busar med Winnie!!



Winnie,syrran,Lotta och Malin.



Ankfamiljen:-)



Galna systrar:-)med Emmie!!

Men nu e man tillbax i vardagen igen efter en fruktansvärd hemresa som gjorde att vi kom hem 17 timmar senare än beräknat. Så jag har varit bra trött på jobbet idag. Men vi har haft en grymt bra dag på Småtufft med massor att göra och klappar att slå in, så jag har inte hunnit känna efter hur trött jag är..så nu e det snart dax för kudden och jag längtar.

Imorgon är det första december...och då är det dax att öppna första luckan i våran lilla julkalender som vi ska ha här på bloggen. Så glöm inte att titta in här imorgon. Vi kommer att ha ett nytt erbjudande varje dag fram till den 23:e. Och erbjudandet som vi kommer ha gäller endast den dagen vi sätter ut det på. Spännande va?

Gonatt på er!!! Kul att vara tillbax och jag hoppas ni har saknat mig lite;-) /Annika




Redan första advent. Imorgon på skyltsönda...

img_9069 (MMS)

Redan första advent. Imorgon på skyltsöndagen kommer tomten och hälsar på Småtufft och Sweet. Han kommer att sitta utanför och ta emot önskelistor. Vi serverar även glögg och pepparkakor. Ofelia har varit med på morgonen och förberett. Hoppas att vi syns imorgon. Elisabet.


Härligt att snön för en gångskull träffade...

img_3288 (MMS)

Härligt att snön för en gångskull träffade att komma på en lördag så man hinner leka lite. Vi har varit ute hela dan i snön och gjort snögubbar, snölycktor, haft snöbollskrig, pulkaåkning, skottning och allt som man normalt gör under en hel vinter... Men kul var det! Och som det ser ut nu så är det väl borta till imorgon. Snart är denna helgen slut och då är det full rulle inför skyltsöndagen, som jag kår får fixa själv eftersom Annika har smitit iväg, men det ska nog gå bra om jag bara får igång fantasin lite. Ni får väl komma och se på första advent hur det blev. Nu är det dax för sängen. Godnatt. Elisabet.


Hej på er!! Vill bara skicka en hälsning f...

img_2526 (MMS)

Hej på er!! Vill bara skicka en hälsning från ett varmt å härligt Teneriffa!! Vi njuter till fullo. Emmie badar järnet varje dag och har blivit bundis med Bamse. Nu längtar vi efter resten av familjen som kommer snart!! Sköt om er!! Så hörs vi snart igen!!! Kram Annika <3


Malcolm kom och hälsade på i butiken. Helt...

img_0942 (MMS)

Malcolm kom och hälsade på i butiken. Helt plötsligt hade han en helt ny outfit på sej. Kul när han börjar bry sej själv om vad han har på sej. Tröja från Nextlevel, lite stor men han ville så gärna och tiggde och bad så vad gör man inte, mössa från Quiksilver. Såååå cool.


Klänning och scarf från Ticket.

img_9058 (MMS)

Klänning och scarf från Ticket.


Lördag!

Hej på er!!

Mitt i helgen och jag hoppas att ni alla mår bra. Har precis slutat för dagen och snart på väg hem för att packa inför morgondagens resa. Ska ju upp i ottan så det krävs ju att allt faller på plats redan ikväll och jag har som vanligt inte börjat. Alltid ute i sista sekund.

Har haft en riktigt hektisk vecka, var ju i Malmö på torsdagen och köpte in massa fint från Molo. Vilken färg kavalkad..I like:-) Tyvärr får man inte lägga upp bilder på det nya som komma ska, utan först när man har varan i sin hand. Antar att det handlar mestadels om att någon ska se och göra kopior på det.

Här kommer några få bilder från i onsdags kvällen, fler kommer:-)



Snittar,champagne, godis och lotteri mötte kunderna vid ingången:-)



Goa kunder:-) Jenny och Karina!! Som motvilligt ställde upp på en bild på röda mattan:-)




Elisabet och hennes dotter:-)



Magda och hennes syster:-)

Ni som missade denna kväll, har chansen fler gånger...Återkommer när det börjar bli dax.



Soliga hälsningar, ha det nu riktigt braså hörs vi snart igen /Kram Annika♥

P.S kommer allt att göra ngt inlägg från Teneriffa...Ska dessutom sparka Elisabet i rumpan så hon får blogga lite mer när jag är borta:-)



Mamma och Emmie förra året♥

Onsdag!!!

Gokväll på er!!

Har precis kommit hem från en grymt trevlig kundkväll som vi hade tillsammans med Sweet och Jeanettes. Vi bjöd på bubbel, snittar och en mängd olika erbjudande och rabatter. Tack alla som kom och förgyllde våran kväll.

Vi hade en fotograf som fotade alla som ville och tog lite mingel kort:-)...Självklart ska vi visa några bilder på er här inom kort.



Med min lilla kamera fick vi Rita att ta ett kort på "the stuff"när alla kunder hade gått hem.
Sweet:Eva-Lena & Linn och så Småtufft brudarna; Jag å Elisabet...



I vårat rätta element..ha ha.. The monkey`s!!!

Vi hade ett lotteri oxå, då vi blev lite förbryllade hur vi skulle göra med dragningen då folk kom å gick bestämde vi oss för att presentera lott nr här och på Sweets blogg. Men nästa gång kör vi dragning två ggr och är man inte kvar vid dragningen så drar man en ny lott. Tror att det är det bästa sättet. Men denna gången kör vi såhär:

Vi hade fyra priser:

1:a pris- Väska, Desigual går till lottnr.182
2:a pris- P-kort Småtufft går till lottnr.130
3:e pris- p-kort Småtufft går till lottnr.58
4:e pris- Smycke från oxxo design.100

Grattis..Bara att komma och hämta eran vinst i butiken:-)..  

Japp, dax att lägga sig då vi har en lång dag framför oss imorgon. Ska till Malmö på inköp och köpa in Molos ytterplagg till nästa höst/vinter.

Gonatt!! Kram Annika♥


Tisdag!!

Gomorron!!

Snö...i mängder!! Jag med mina sommar "tofflor" på bilen slirade ner till jobbet! Fortsätter det snöa såhär så får vi se hur det går när jag ska hem sen. När jag lämnade Winnie på skolgården var det full fart...ett gäng hade snöbolls krig medan ett annat gjorde snögubbar. Räknade till 8 stycken påbörjade små gubbar:-).



Goa å glada tjejor..Emmie fick oxå vara med på ett hörn:-)

Tänk va många glada barn det finns runt om i landet nu!! Hoppas det lägger sig nu så det inte regnar bort i eftermiddag å blir slask!

Idag har vi erbjudande på ytterplagg:-)..Lite utplockat dock men har man tur så har man...25% på ett valfritt ytterplagg så som jacka,byxa eller overall. (Gäller endast 9/11, säg blogg i kassan så drar vi av rabatten i kassan.)

Ha en bra dag!! Kram Annika

Måndag!

Måndag och svin kallt..känns inte alls fel att vara på en annan plats vid denna tidpunkt nästa vecka.Längtar massa!! Nu börjar jag i vanlig ordning att bli lite nojig att det ska stå magsjuka på anslags tavlan på dagis eller skolan i veckan. Trots att vi aldrig är sjuka och inte haft en vab dag på 7mån så får jag en känsla som säger..tänk om!!! Nä fy, bort med den, klart vi ska vara friska och krya:-)...men så här är det varje gång.



Som ni ser så längtar Emmie efter bamseklubben.

Har haft en helt underbar helg i ett soligt Hunnebo med familjen och min syster yster m.fam. Grabbarna har jobbat med att sätta in en bras kamin medan jag och syrran och tjejorna bara slappade och va ute i det fina vädret. I går var det Halloween kalas för Sofia som fyllde 6.



Antar att det är slut med prinsess kalas för henne nu:-)))..

Nu e jag på jobbet och det är dax att ta tag i massa måsten. Ni vet fel leveranser och lokalisera varor som vi saknar och inte fått mm. Sen senare i veckan är det dax att fara till Malmö för att kolla på Molos vinter kollektion till nästa höst/vinter. Alltid lika spännande.

Idag är det som jag sa kallt ute och dagens erbjudande är: Alla fleecar oavsett märke 25%...Vi har fleecar från Molo,Didriksons och Villervalla. Nämn blogg i kassan så får du rabatten. Gäller endast mån d.8/11.

Kram på er!! Ha en bra dag!!!/Annika♥

 


Fredag!

Hej på er!!!

Vill önska er alla en riktigt härlig helg!! Själv drar jag snart till Hunnebo! Ska bli sååå mysigt, hoppas det fina vädret håller i sig hela helgen.



Ny fin klänning från Metoo finns även i grå/rosa färg ställning!!



Nytt från Hummel, Blå Zip,tröja och wct brallor. Coolt retro, eller hur?!!



Fantastisk fin kjol från Hummel och massa fina "party" leggings. Paljett och sammet.



Påfyllning av Villervalla jeansen.

Massa kramar!!! /Annika♥







Onsdag!

Gomorron!!

Seriöst, vilket oväder det var i natt..Vaknade t o m av det. Nu har det dock lugnat sig en aning som tur e. Hoppas allt är bra med er!! Under tre dagar har jag börjat på ett inlägg men blivit avbruten och har inte hunnit fortsätta, så därav lite glest bland inläggen. Jag var ledig igår så jag borde haft all tid i världen men dagen gick i ett.

I dag är jag oxå ledig och vi ska iväg på bio, jag och tjejorna:-)..Ska bli mysigt!!! Kan se om vi kan locka med oss mamma oxå:-) Sen ska jag iväg ikväll och ut å äta med föräldra gruppen..(Winnies). Inte klokt egentligen att vi fortfarande ses då å då, sånt brukar har en tendens att rinna ur sanden..Vi är dessutom väldigt olika..antar att det är charmen med det hela:-).



Söt klänning från Hummel som passar perfekt till jul.


I dig denims coola jeans chinos!! Sitter som ett smäck på och passar både tjejor och killar.



Malcolm bar dom på modevisningen tillsammans med tumble & dry pikè och cardigan. Ofelia är Diesel klädd och Ella Metoo klädd. Allt finns i butiken nu!

Vill önska er en riktigt skön dag!!

Massa kramar /Annika♥

P.S.. Nämn blogg i kassan idag onsdag den 3/11 och få 20% på ett valfritt plagg!!!!!!(gäller endast idag).

RSS 2.0