Gott nytt år!!!

Hej alla glada!!

Nyårsafton..tiden går ju inte alls fort..phuu. Snart 2010..då väntar nya spänningar och utmaningar. Och ett nyårs löfte som ska hållas..;-). Ingen idèe att jag avlägger något då jag aldrig kan hålla det ändå..Lite sundare livstil vore på sin plats:-)..Så vi får väl se!

Står på jobbet och inte en trut så långt ögat kan nå:-)..Så jag inventerar som en tok. Men var tvungen att ta en pause. Allt måste räknas, och det e sådär kul!! Nästa år hoppas jag att vårat nya data system gör att vi har allt i burken och slipper slava.

Igår var det ett fantastiskt vinteväder ute, så jag å barnen var ute i det fina vädret och åkte pulka och lekte i snön.



Tjejorna i sina Molo stassar:-)..





Emmie i Helly Hansen mössa..Och grymma didriksons vantar.

Ett gott slut alla fina och ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!!

Nu ska hem å fixas och trixas lite innan folket kommer:-)

Kram på er/ Annika♥


Bio och pulkarace...

Hola todos!!!

Vilken dag..en händelserik sådan!! Vi började dagen med att fara in till Gbg och kolla på Bio med tjejorna, eftersom det var Emmies första besök så valde vi en film som var lagom för henne så det blev Laban..Mindre kul för oss andra.. Winnie ville se Alvin och gänget 2 så det får hon och Ronnie göra nästa helg då jag och Emmie ska se på Pippi firar jul på Lisebergs teatern tillsammans med Elisabet och Ofelia.

När vi var på väg tillbax blev det ett lunch stopp i Kungälv och sen hem och på med vinter stassen för att ge sig ut i pulka backen. Mötte upp Anna m,barnen och hej va det gick!! Ella och Emmie åkte snowracer rätt in i en sop tunna..Jösses va jag skratta,såg så kul ut. Sen följde Tilda med hit och Anna fick svarte petter och fick med sig Emmie hem:-)..Men det hade gått bra!

Sen åkte jag ner till Småtufft och höll mamma sällskap sista timmen och fixade och trixade lite så det skulle bli lite REA på stället. Så nu har vi trollat fram en liten mellandags REA trots allt..Nästa vecka kör vi igång med den stora. Återkommer om när.

Nä, dax att varva ner..kanske en bra film vore på sin plats!!



Pyjamasar från Fixoni..

Kramelikram och gonatt

Annika♥



Bak dag!

Gomiddag kära du!!

Ja, då var det måndag igen och ny vecka..tack å lov ingen vanlig vecka..utan en ledig sådan..Lyx!! Jobbar dock på nyårsafton..!! Om ni undrar varför det råder blogg torka hos fru Warper så är dom och njuter av lugnet på Bohus-malmön och är back in buisness på onsdag eller torsdag skulle jag tro. Så då väntar vi förbrilt efter ett inlägg med massa bilder :-)..Känn ingen press Elisabet..hehe

Just nu tampas jag med två duracell kaniner som törstar efter att leka med kompisar..så snälla Tilda och Ella kom snart, innan dom retar gallfeber på mig och varandra:-)..Jaaa, nu ringer det på dörren..



Tjejorna leker med dockskåpet./Winnie i Metoo och Tilda i Villervalla.



Hon gjorde ett försök att vara med, men det gick sådär...

Det var Tilda, Ella kommer lite senare med mamma Anna och fikar. Emmie bröt ihop så hon och jag har nu bakat kladdkaka...



Emmie..(Metoo klänning å tights.)



Pax för att slicka skålen:-)

Ska snart försöka ge mig på att baka lite bullar oxå..hehe som sagt hör å häpna.. det e inte varje dag jag får sådana infall..!! Kan ju hoppas att min tur vänder och att dom blir lika goda som första gången, och inte lika torra som 2:a och 3:e:-)Detta blir fjärde gången i mitt 32 åriga liv..så frekvensen ökar då första gången var när jag var 30:-). Kanske är på väg mot en roll som bullmamma!! Kanske ska sälja Småtufft och öppna bageri istället..Eller va tror ni??

Nä, snacka om att sväva iväg och ta sido spår!! Snart fika...yammi...

Höres sen!! Kramelikram Annika

Jul i Hunnebo!!!

Hej alla!!

Hoppas ni har haft en fantastisk jul helg med massa god mat och trevligt sällskap. Antar att det blev en å annan julklapp till er oxå eller till barnen om inte annat!! Har själv haft det super duper bra i Hunnebo, första julen där och förhoppningsvis inte den sista:-)...för shit va mysigt det var med den miljön i bakrunden samt en å annan frisk promenix längst bryggan.

På Julafton när vi gled upp fick vi den fantastiska nyheten att min kära bror Johan hade frågat om Emilies hand, så nu är dom förlovade..sååå kul!!Är så glad för deras skull!



Bror ch Emilie♥

Så det blev champagne när vi kom upp och sen åt vi och sen blev det givetvis Kalle i bakrunden..dagens barn e dock inte lika intresserade av trötta Kalle som man själv va,eller hur?? Inte mina ivarje fall dom satt mest och undrade när tomten skulle komma.. Och visst kom han tillslut..





Winnie hjälpte tomten att läsa på paketen. Emmie därimot gick fram och tog paketet och sprang järnet tillbax till mig.haha /Winnie i vårnytt från Mexx, röd/vit rutig blus.



Emmie i Mexx top och tröja och Metoo kjol.

Och som vanligt får barnen ett berg av klappar trots att man varje år bestämmer sig för att dra ner på det..Glada var dom, så sen var det bara att packa upp och montera:-)..Bror fick jobba hårt som vanligt:-)

Winnie fick ett coolt Barbie hus så hon var såå lycklig. Ett hus där det lät när man spolar, ringklocka, platt tv som kom upp ur en öppen spis..ja, inte klokt. Trodde aldrig vi skulle få hem det men skam den som ger sig!! Nu står den på plats.





Tingeling på språng!!

På juldagen kom min älskade syster yster med familj så det blev lite julfirande i dagarna två. Så det var mysigt att dra ut på det lite, ävan om det givetvis hade varit kul att vara alla på Julafton oxå. Men så e det ju, man kan ju inte dela på sig!



Syrran,Emmie,Winnie och Malin spelar lite innan julklapps utdelningen. Tjejorna har sina nya klänningar från Metoo(Vårnytt). Och Malin har Diesel top,så cool..finns på småtufft!!



Ingen tomte till utdelning nummer två, så Winnie var tomte nisse:-)



Ibland är kartongerna roligast...

Igår hade vi en slappar dag som heter duga, så skönt. Och idag e det väl bara att ge sig ut och åka lite pulka innan snön försvinner. För er som undrar om vi har någon mellandags REA så har vi väldigt lite i år, tidigare år har vi haft sånt som inte har gått något vidare under hösten men i år så har vi gjort lite fler rätt hör å häpna så vi väntar att REA det mesta tills januari.

Ha en riktigt bra dag alla!!!

Kram Annika♥


Dagen före dagen....

God Jul i stugan mina vänner!!!

Dan före dan..och det e vitt ute. Så härligt!! Lär bli en del pulka åkning under dagen för barnen. Själv jobbar man i vanlig ordning. Ska dock försöka skingra mig lite tidigare då jag tror att det dör ut fram emot eftermiddagen, Då vill alla vara hemma och mysa och förbereda inför morgondagen, ivarje fall jag..Så jag hoppas fler tänker som mig:-)...Men för er som har lite kvar att fixa så står söta Linnèa här och hjälper er fram till klockan sju.



Klänning och tights från Diesel och next level mössa.



Emmie även hon i Diesel.

Igår var det då öppet till 22 och vi hade en jämn ström under kvällen och dagen slutade på topp så tack alla och hoppas era barn,barnbarn, syskonbarn mm blir nöjda å glada för sina mjuka klappar!!!

Igår kom det en super söt tunika/klänning på stor tjej. Lite tatoo och Ed Hardy känsla i lite piggare färger:-). På tal om tatueringar så för er som har sett Miami ink så har dom kommit ut med en liten barn kollektion så coolt!! Så snart ser ni den hos oss!!!



Fram



Bak. Finns även i cerise rosa. Kostar 349:-.

Nä, dax att slita sig å gå ut å ta hand om er kunder!!

Stora julkramar från mig till dig!! / Annika♥




Glöm inte!!!

Haloj!!!

Glöm nu inte att vi har öppet till 22 idag!! Hörs lite senare..

Kramelikram Annika♥

Webbutiken laddar för våren...

Haloj!!

Vi närmar oss dagen"D" ned stormsteg..och det ser ju faktiskt för en gång skull ut som att det blir en vit och fin jul..!!Vågar vi hoppas?? Kylan håller ivarje fall i sig och det med besked..brr va kallt det är. Men å andra sidan klär man sig därefter nu, alltid när det blir snabba väder omslag ligger man lite efter själv, barnen paltar man på i vanlig ordning!! Men så har man en tendens att glömma sig själv!! Som vanligt...hmm.

Igår var det jobb som gällde för min del, då jag bytte med mamsen. Så det var jag och Linnéa som kämpade på i butiken. Hade massa att göra så det var super kul. Idag har jag bara varit på jobbet en stund. Emmie är tyvärr fortsatt förkyld så hon fick vara med mig och Elisabet på jobbet en stund sen kom mamma och löste av mig och vi åkte å hämtade Winnie. Så nu e vi hemma och slappar!! 



Winnie i Metoo.

För er som inte har köpt alla sina julklappar och e stressade för det,vill jag bara meddela att imorgon har hela Kungälv öppet till 22.00, många butiker har riktigt bra erbjudande mellan 18-22. Har man handlat färdigt är det bara mysigt att gå och ta en kvälls fika och kolla på alla andra som stressar..:-).Vi kommer självklart ha erbjudande inne hos oss oxå..! Så välkomna!



Ni som har varit inne på hemsidan och sett att alla varor i shoppen hux flux är försvunna så har vi tagit bort dom då vi hade så fruktansvärt lite kvar av det vi hade inne. Så snart när vi öppnar den på "riktigt" så ska ni få se på grejor:-) Så snart fylls den med massa härliga vår nyheter. Kommer t o m ha en del där som vi inte har i butiken.

Ha en fortsatt trevlig dag!! Hoppas ni inte stressar allt för mycket nu.

Jul kramar/ Annika♥




Granen!!!

Haloj!!

Blev inget jobb för mig idag, bestämde mig rätt sent igår att byta dag med mamsen då jag kände mig helt färdig. Idag har det gått lite upp å ner skulle jag vilja säga. Men jag ska försöka ta mig i kragen och åka ner å handla nu, har inte varit utanför dörren på hela dagen..Vill till att ta på sig rejält om man läser termometern..Brrr

Väntar nyfiket på besked från Småtufft om hur dom har haft det idag. Hoppas ni har varit där och sett till att dom fått jobba hårt;-).Imorgon är det min tur istället, så det ska bli kul!!! Så jag hoppas och ber till högre makter att jag ska vara piggelin imorgon.

Igår fick vi in granen..och barnen var såå nöjda. Vi har en liten där uppe som dom fick pynta med alla deras fina alster dom har gjort på dagis..hmm och en stor där nere och där hänger det endast kulor och glitter i år. Kände mig stundtals som pluto, ni vet när han ska fånga julgrans kulor från piff å puff. Emmie är en riktig liten fumlig tjej:-).



Emmie med minigranen./ Molo klädd.

 Vi la lite julklappar unde granen i hopp om att dom skulle få ligga där ostört..men imorse tog jag Emmie på bar gärning..haha. -Jag bara tittar och känner lite mamma...-Okej bara titta. Och peppa peppa inget paket som är öppnat än. Så vi får se hur det går.



En suddig Winnie i Metoo.



Må så gott alla!!! Dax att dra till Maxi.

Kramar Annika♥

Nyheter!!!

Haloj alla i kylan!!

Vi snackar kallt..herregud!! Men jag klagar inte, lite snö på detta nu lagom till torsdag skulle sitta som ett smäck. Hade allt varit mysigt med en vit jul för omväxlingens skull.

Slutade halv 3 idag och det passade bra då jag e lite yr i bollen efter gårdagens spruta. Bättre sent än aldrig sägs det ju.Min arm e så öm samt att jag har lite feber..Så jag hoppas att jag mår bättre inför morgondagen, då det e jag och Lena som ska ta hand er i butiken:-) 

Lovade att visa er lite Mexx nyheter..(vårnytt men hänger redan ute till er:-)



Cardigan 179:-, Byxa 79:-, Top 179:- /Stl.50-68cl



Body 179:-, Byxa 179:- / Stl.50-68cl



Klänning 299:-, Tights 79:-, Top 129:- Byxa 199:-/ Stl.74-92cl



Tröja 179:-, Byxa m.hängslen 349:-, Zip.tröja 249:- / Stl.74-92cl



X:t i svettis tröjan är massa döskallar samt på bältet. / T-shirt 99:- , Zip-tröja 299:- och jeansen inkl.bälte 399:-. Stl.98-152cl



Klänningen som finns på mellan gruppen kommer på måndag. Top:199:-, Byxa 249:-, Cardigan 349:-  / Stl.98-152cl.



Pikè 299:-

Coola pikèr från scotch & soda. Till killen som vågar sticka ut lite bli super cool i en rosa pikè och ett par slitna jeans. Pappa kan alltid matcha sina söner, märket finns till pappa på b l a MQ.

Nu ska vi snart hör å häpna ta in granen, lite tidigt kanske men eftersom vi inte ska vara hemma på julafton vill vi hinna njuta lite av den. Det e ju nu innan det e som mysigast. Nä, dax att återgå till lite måsten innan man riktigt kan njuta av fredags kvällen:-). Ha en mysig kväll!!!



En som vill att vi ska gå...:-) / Villervalla klänning och Molo tights.

Kramar Annika♥

Sjuka barn.

Lagom till julen kommer alltid sjukdommar. Vi har två förkylda barn här hemma, som har varit hemma både tisdag och onsdag, men jag hoppas att dom kan gå till dagis imorgon. Men man vet aldrig. Det är tur att farmor och farfar kan hjälpa till, för så här innan jul är det fel tid att bli sjuk. (Dom har lovat att aldrig göra om det...)
Det som är positivt är att dom förhoppningsvis kan vara friska på julafton.

Även "Bä" har fått sej en släng av sjukdommar. Tur att doktor Ofelia har allt som behövs för en undersökning.

Förhoppningsvis så ses vi på jobbet imorgon, men nu är det sovdax.
Elisabet


ANNONS!!!

ANNONS!!!

Nu har vi 25% på alla jackor och overaller!!! Även på mjukis overallerna på bebis:-)

Välkomna

P.S. Har även fått in lite nyheter från Mexx idag:-)..Så fint!!!


Sorry!!

Hej!!

Sorry för dålig blogg uppdatering. Livet går just nu i ett..inte ett pause tryck och när det väl händer är det annat som står högst på listan. Sen är det ju tyvärr slutet på säsongen vilket innebär att ni nog e så smått eller "väldigt" trötta på våra glin och deras kläder som går i repris:-).. Så snart så..kommer det massa nytt och fint!!!

Webbutiken är oxå ett kapitel för sig just nu, detta har dock varit en liten prövotid då vi öppnade den mitt i säsong med ett utplockat sortiment. Till våren blir det andra bullar då allt det nya kommer samt att vi har lagt en budget även för web shoppen. Samt att vi ska lägga lite mer krut på bilder och utseendet. Så ha överseende!!!

Idag har jag varit på lusse firande på dagis, Winnie var lucia. Dom var jätte duktiga men jag kan komma på mig själv med att jag satt å skratta åt all kaos som var runt omkring -där e min mamma ropade någon från lusse tåget. - Där e min, en annan. Syskon som skrek och hej å hå..Men visst e det allt en stor charm med det oxå. Emmie och Ella valde att inta scenen och sjunga en liten trudelutt för alla som satt och lyssnade innan lusse tåget kom:-)..haha Ja, snacka om att Winnie och Emmie är varandras motsatser,Winnie skulle aldrig göra något sånt.



Efteråt sprang Emmie och pussade på stora syrran♥..

Nä, nu e det dax att gå och lägga sig, är helt slut efter dagens bravader.

Kram på er och tack för idag!!!

Annika♥

Söndag..

Hoppas ni har haft en fin lucia och en härlig Söndag!! Själv har man jobbat hela dagen lång..Eftersom vi inte har öppet söndagar annars så känns det lite överkurs att ha öppet nu i December, skyltsöndag köper jag samt söndagen innan julafton men 2:a och 3:e advent. Man blir inte ner sprungen direkt..men lite glatt folk hade jag allt, mer än jag hade räknat med så jag är nöjd med dagen:-)..Så tack!



Ha en fortsatt mysig kväll..Snart e det måndag igen och en ny vecka väntar. Denna vecka som kommer har vi öppet till 19.00 alla dagar. Så varmt välkomna!!!

Kram Annika♥


Lördag!

Haloj!!

Då var man nyss hemkommen från Winnies dans uppvisning, dom var såå duktiga och man sitter där med ett stort och stolt leende:-)..Tycker att det e super kul att Winnie gillar att dansa, då jag själv dansat i många år samt varit danslärare för 6-12åringar med en kompis.



Temat för deras grupp var:..tjuren ferdinand, så alla var röd klädda.



Stolt som en tupp när allt var färdigt!!

Innan dansen delade vi oss lite, Ronnie och Winnie åkte och spelade lite golf och jag å Emmie åkte och handlade. Emmie vaknade imorse med världens klibbigaste ögon så nu är det hennes tur att ha fått ögoninflamation samt en förkyld liten snok!!! Så hoppas hon e frisk tills på måndag.



På väg till golfbanan för att slå. (Metoo byxor, tajta i stretch och Molo jacka och mösa från Maximo.) Ronnie står bakom med den vändbara Diesel mössan jag har visat er tidigare.



Tuff doktor, trots lite halvkass så var hon på jobbet, och kunde dessutom konstatera att hennes mamma led av kronisk trötthet!! Gäsp..

Natti natti!!! Ha en fortsatt fin helg alla glada..Imorgon hittar ni mig på Småtufft!!

Kram Annika♥

Lucia.

Så var det avklarat i år igen. Tidig morgon (samling 06.50), nervösa barn och stressade föräldrar.
Men när man väl är där så är det väldigt mysigt. Och man får faktiskt lite mer julstämning av att se på luciatåg.
I år skulle Malcolm vara tomte. Men när jag tog fram dressen i går kväll, så vägrade han, för han vill vara pepparkaksgubbe istället! Det gick inte att övertala honom. Så det var bara att leta upp dressen som han hade förra året och prova. Den var ju inte direkt störst, men Malcolm var nöjd.

Allt fick sin förklaring när dom sjung pepparkaks sången. Han hade ju övat in att "gå hand i hand" och sjunga med dom andra pepparkakorna. Det hade ju sett lite konstigt ut om han hade varit tomte när han sjung pepparkaksvisan! Att jag inte fattade det.

Ofelia tyckte att det var väldigt bra och satt still och tittade hela tiden. Självklart skulle hon vara tomte.
Efter tåget var det dax för höjdpunkten: fika!

Det är inte varje dag som man äter lussekatt och pepparkaka till frukost.
Idag är det min jobb fredag, så vi syns väl på Småtufft!
Här kommer föresten korten på barnens pepparkakshus som jag lovade.

Emmies.

Malcolm och Ofelias. Visst blev dom fina? Just nu går dom mest och undrar när man får äta upp dom, så¨vi får väl se hur länge dom står kvar.
Elisabet.

Torsdag...

Gokväll!!

Gissa va vi har gjort idag??? Varit på ytterligare två inköp och köpt massa fint som vi hoppas att ni kommer att gilla. Varorna dimper ner i butik i slutet av juli så det känns inte som imorgon direkt;-). Men den som väntar på ngt fint..ha ha Först handlade vi Next level och sedan Metoo, två säljare men samma företag. Om ni inte känner till det så är Next level fortsättningen på Metoo kan man säga..Brytpunkten är stl.128cl så den finns med på båda kollektionerna. Som vanligt var det massa fint och glada färger.

Igår fortsatte min lediga dag i lugnt tempo, vi hämtade Tilda på dagis och när vi kom hem bakade vi lite och tjejorna lekte. Sen gick Tilda hem och då kom Ida..och då tröttnade Emmie på att få en dörr i trynet och höra att hon inte fick vara med så hon gick till Ofelia och lekte:-).



Här bakas det med söta Tilda:-)



Och Ida å Winnie leker med Polly pocket i dockskåpen. Som ni kan förstå så e det sådär kul när Emmie ska vara med och pilla å förstöra.

Nu e det dax att inta soffläge och ladda för zapp på burken. Ronnie tränar bandy så jag får fjärrisen helt för mig själv. Annars är han snabb på att ta sängen och vinka ner mig en våning. Han vägrar nämligen att se "Desperate" "greys" mm. Inte helt samma smak när det gäller såpor kan man säga!!!

Kram på er!! Annika♥

Onsdag och ledig!!

Hej!

Ledig idag och jag har haft lyxen att få sova ut!! Så skönt!! Så nu e det bara att riva igång dagen med alla energi jag besitter;-)..Not, lite överdrivet kanske men jag känner att jag börjar återhämta mig från helgen. Tänk att det ska ta så många dagar innan knoppen och kroppen vaknar ordentligt..

Idag har vi en ganska lugn dag framför oss, Winnie vill hämta en kompis på dagis så det lutar åt det, och så blir väl det en sväng till Kungälv kan jag tro!! Och en del tid ska ofrivilligt läggas i tvättstugan...



Så här ser en utsövd Emmie ut.(Mexx.)

Inköpet igår var kanon..vi blev positivt överaskade så vi handlade en hel del. Massa roliga färger samt att Micke gav oss en lärorik lektion om hur overallen är uppbyggd samt dess fördelar och hur man ska behandla den. Så nyttig information som vi sen ska förmedla vidare till er:-)

Ha en underbar dag alla!!

Kram Annika♥

Måndag igen..

Haloj!!!

Måndag och fortfarande helt slut efter helgens bravader.. så idag blir det allt tidig läggdax IGEN,det e ju nästan så man skäms, klockan är 20.00 och man funderar skarpt på att hoppa i säng!!! Men det blir väl ett å annat zapp på fjärrisen kan jag tro.



Winnie i söt skjort klänning från Mexx. ( Finns från stl.98-152cl) i samma mönster men en annan modell finns även klänningen i stl.74-92.

Imorgon bär det av till götet för att träffa Micke från Onetwoten och göra ett Molo inköp. Imorgon är det ytterplagg och fleecar som ska ses och lägga orders på. Ska bli kul och spännande att se dom nya färgerna. Jag tycker deras ytterplagg är helt fantastiska, och fler å fler upptäcker detta och verkligen kommer in och säger att dom aldrig har varit nöjdare. Och då från folk som har använt Reima i alla år tidigare. Så det ser jag som ett riktigt bra betyg!! Men det e allt fortfarande lite skumt att man redan beställer inför hösten 2010.



By the way..Ett stort tack till alla gulliga julklapps handlare som har förgyllt våran dag idag!! Undrar om jag snart börjar slå in paket i sömnen:-)...

Kram på er!! Höres imorgon / Annika♥

Fullsmäckad helg!!!

Go kväll!!

2:a advent, nu börjar det sakta men säkert närma sig jul veckan och konstigt nog trots mina 32jordsnurr så är jag förväntansfull som ett litet barn. Stor del beror nog på att vi ska fira julen i Hunnebo samt få en välbehövlig lång ledighet. Men det jag längtar mest efter är att se är barnens leenden och glädje.



Emmie och Ofelia i sina Molo overaller kvälls gungar:-)..Ofelias mössa är från Maximo..Så grymma mössor.

Denna helgen har varit fullsmäckad med både det ena och det andra. Älskar att hitta på saker men älskar oxå att bara slappa i soffan med min familj..så jo, jag erkänner att det tar på krafterna att gå ut två kvällar i rad..Man är ju inte 20 längre direkt..hmm. Men slutsatsen är trots allt en kanon helg. I fredags var jag och åt på restaurang familjen i Gbg med Karin, Maya och Linda..så mysigt!! Sen på Lördag var det dax för julbord, och vi hade så grymt kul, efter maten kom dj:n och spelade en salig blandning musik..så jag rockade loss järnet!! Som ni läste i Elisabets inlägg så sov Emmie där och Winnie sov hos sin dagis kompis Tilda. Första gången hon sov hos en kompis och jag var nog mer nervös en henne..Men det gick bra, lite svår somnade dock..Eller Anna??Hehe

Idag har vi varit och ätit lunch i kungälv med mamsen och papsen och sen var det adventsfika hos grannen. Som helt säkert var gladare när vi gick en när vi kom..;-) Skämt åsido men dom hade bjudit in några familjer här på gatan och till saken hör att dom har en liten söt Oskar som e 5mån..Så man kan säga att dom nu har full koll på vad och vart dom ska barnsäkra:-) Efter ett kaos med 10ungar...hihihi

Var givetvis förbi småtufft när vi var nere i Kungälv och hälsade på Elisabet. Då kom Robert och barnen precis oxå. Så dom slängde av sig jackorna och började leka:-)..



(klänning Metoo och tights Mexx.)..

Winnie drar alltid ut skyltdockorna och börjar leka med dom..Den här huvudlösa skulle tydligen vara Winnie och Malcolms barn..men sen ångrade dom sig och tog små tjejorna..



(Ofelia i Diesel och Emmie i Metoo klänning och Molo fleece.)

Så nu har dom lämnat in dom på "dagis"för dom var så jobbiga..haha vilken fantasi



Robert fick jobba lite;-)..

Barnen somnade som två stenar klockan 7, lyx kallar vi det. Nu e det snart sängen för mig oxå. Som sagt man är inte 20 längre. Ha det bäst mina vänner!!

 Kram Annika♥


Nattgäst.

Inatt har Emmie sovit över hos oss. Och dom lyckades att vara kompisar hela kvällen!!! Efter middagen var det sångstund med pippi-sånger. Alla tre satt och sjung för glatta livet.

Ofelia i villervalla, Emmie i Molo och Malcolm i molo byxor.
Sen var det dax att göra pepparkakshus.

Full koncentration. Det är inte lätt att göra prickar med kristyr!

Även Emmie var fullt koncentrerad.

Malcolm satt länge efter det att tjejerna hade gett upp.
Jag har inte hunnit sätta ihop husen än, men när jag har gjort det så ska jag ta kort och visa, för dom blev super fina.
Ofelia är nog inte den bästa övernattningskompisen, för hon somnade nästan med en gång när dom hade lagt sej. Emmie var nog mer inställd på att leka hela natten...men hon lovade att sova om "Fiffi ligga hos mej". Och vad gör man inte. Tillslut somnade även hon.

Här har trollet somnat på en madrass i Ofelias rum.

Godnatt!

Idag är det min jobb söndag och vi har öppet mellan 11-16, så kom gärna in i butiken och hälsa på.
Ha en bra andra advent.
Elisabet.

Julklappar!!!

Hej!!!

Jösses va kass jag har varit på att blogga det sista. Anledningen stavas tids brist!! Även om det finns lugna stunder på jobbet så är det så mycket annat som ska fixas då. Men man märker att julförsäljningen har börjat dra igång och det e såå kul!!! Så i dag har jag slagit in julklappar för glatta livet:-)



Lite snett...ha ha men erkänn "pluggit"..Nästa år får jag nog hitta på något annat..för herregud vilket jobb. Men en riktigt bra morot på morgonen..dom får öppna paketet när dom har tvättat sig och klätt på sig..hehe så ni anar inte vad snabba vi är på morgonen.

Igår var jag dock ledig och det var jätte skönt, eftersom jag jobbade både lördag och söndag. Så det blev en slappar dag som heter duga med lite"måste" inslag som b l a städning. Anledning=Solen lyste in i hemmet och gjorde mig påmind hur det egentligen såg ut!!! Så det var bara att dammsuga och se glad ut...



Passade Anton och Casper en stund..jag bad Anton visa dom nya Mexx jeansen..Hmm snygga va?

Nu stack Ronnie iväg på bandy träning och jag ska lägga mina små troll som sitter och pusslar. Och sen startar min egentid som jag just nu längtar järnet efter:-) Imorgon ska jag iväg och träffa några av mina fina vänner i Gbg. Ska bli super mysigt!! Så jag hoppas Elisabet tänder till och ger er en liten uppdatering imorgon..;-)



Imorgon ses vi tjejer...längtar!!

Gonatt alla. Kramar Annika♥

Diesel!!

Hej alla!!!

Hoppas ni alla mår bra!!! Jag mår tipp topp, bara lite öm i truten då jag har dragit en visdomstand idag.. har verkligen fasat för detta ögonblick men det kändes inget, inte ens när bedövningen släppte.Så all oro förjäves.

Erkänn fina Molo tröjor som Elisabet har lagt ut, det är en liten försmak på våren som har kommit!! Så printen lär ni se lite mer av:-)..Vi har oxå fått in lite "vår"nytt från Diesel, kul med lite nyheter så här innan jul.
Diesel nyheterna finns från stl.8-14år.

På tjej har vi fått:



Top med paljetter i Diesel printet.



En tunika/top samt en L.s-top med bling bling i printet:-) Erkänn snygga? Passar även er "petita" mammor:-)

På kille har vi fått:



Två coola t-shirts samt



En snygg ls t-shirt med "rock tour" print bak till. Och sist men inte minst..världens coolaste mössa..



Vändbar "baggy" mössa. Passar även vuxen. Så min kära sambo tog en direkt:-)

Kom även lite kalsonger och trosor från Diesel. Väntar nu bara på lite påfyllning av jeans samt en snygg jeans kjol till tjej:-)

Ha en fin kväll i soffan!! Sköt om er!

Kram Annika♥

Molo nyheter!

Nu är äntligen dom efterfrågade molo fleecearna här. Super härliga färger. Det har även kommit två tröjor, en på kille och en på tjej.







Idag när Ofelia vaknade så var hennes ögon igenmurade. Kul. Det var bara att ringa till dagis och säga att hon inte kommer. Istället fick hon följa med mej till jobbet, och det gick super bra. Vi var där från 9.30 till 14 och hon gnällde ingenting. Hoppas bara att det ger sej snart. Nu ska jag försöka att få Annika att ta en promenad med mej. Få se om jag lyckas.

Kvälls macka innan sovning. Ofelia la sej bredvid Malcolm och frågade om inte han kunde klappa henne.
Godnatt. Elisabet.

RSS 2.0