Måndag!!

Hej på er!!

Måndag å ni anar inte hur konstigt det känns att inte vara på plats i butiken å dra upp gallret kl.10..:-). Kommer säkert vara extra påtagligt nästa vecka då vi tömt allt och det ekar tomt när man går förbi på utsidan. Hoppas verkligen för Kungälvs skull å Klocktornet att det snart flyttar in en ny hyresgäst i den tomma lokalen.

Om det är så att det skulle vara något med ngt klädesplagg ni köpt får ni vända er till leverantören för hjälp. Googla å vips har ni nr å kan ringa resp. Kundtjänst å fråga hur ni går tillväga.

Ha det bäst alla fina kunder.. Å igen tack för alla dessa fantastiska år!!!

Kramar Annika & Elisabet


Sista dagen..

Hej på er...
 
Det börjar dra ihop sig till våran sista dag..Imorgon fredag kör vi så det ryker med allt som är kvar. Då snackar vi fynd... Tar varorna slut kommer vi dock inte hålla öppet till 18 så se till å vara ute i tid. Babsen kommer vara stängd imorgon så det är endast kontant betalning som gäller...!!!
 
Trevlig torsdags kväll!!!
 
Mvh
 
Annika & Elisabet

TOTAL UTFÖRSÄLJNING!!!!

Vi stänger butiken nu på fredag d.19/10...Så nu kör vi total UTFÖRSÄLJNING på allt som finns kvar. 50-70% på ALLT. Så passa på.
 
Vi vill passa på att TACKA alla våra underbara kunder för dom här 7åren. Ni är guld värda!! Vi lär synas i Kungälv...Ha det bäst!!!
 
// Annika & Elisabet...
 
 
 

Fredag!!

Hej på er!!

Solen skiner och vi vill bara önska er en trevlig helg!! Fortfarande massa fint till grymma priser:-)) Så kom in vetja!!!!!

Molo

Mössor och vantar... 30%


Molo

30%


Molo

30%


Molo

Mera ytterplagg....30%


Molo

Overaller...30%. Finns 4 färger, tyvärr kommer inte färgerna i sin rätt på bilderna. Chockrosa, klar blå, lila och marin blå.


Nytt Molo!

30% off


Nytt Molo!!

30% off .. Skynda fynda går åt fort...


Nytt Molo

30% off

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1055048/images/2012/pic_506b3789e087c33f4c47bb90.jpg" class="image">


Nytt från Molo!

Har kommit massa fint från Molo.. Ytterplagg samt kläder. Passa på nu: 30%... Går åt fort så skynda fynda..

Bilder kommer.. Går inte å ladda ner nu:-(


RSS 2.0