Stödhjul...

Heje!!

Fredag kväll och som vanligt är man rätt seg efter en arbetsvecka. Jag ska ju jobba imorgon oxå..känns sådär när det ska bli sånt super väder..

Hämtade kidsen klockan tre på dagis och sen bar det av hemåt..där stod mamsen och hennes väninna Lisbeth och väntade, dom skulle lämna en sak o ville säga hej till barnen. Sen åkte dom vidare till Hunnebo dom gottegrisarna=).

Och vi gick ner till fotbollsplan o Winnie fick träna på att cykla utan stödhjul. Hon har sedan hon varit liten inte haft ngt intresse av att cykla..men nu har det börjat komma lite när hon ser alla andra...framför allt när dom yngre barnen sveper förbi henne. Men något vi har lärt oss genom åren är att allt har sin tid..kan inte stressa fram något om dom inte är intresserade och inte vill lära sig. Hon chockade oss kan jag säga..Ronnie tog av stödhjulen och så drog hon iväg..blev nästan så rörd att jag började lipa..ha ha. Så det går åt rätt håll kan man säga...helt spelklar är hon inte än dock, får allt öva lite till innan vi släpper ut henne själv i området!!!



När hon fyllde år "fick" hon en cykel av mormor o morfar...eller fick o fick hon har pekat ut en men får inte hämta den förrän hon klarar att cykla helt själv utan stöd. En röd med blommor på..så det e moroten nu..=)  
 ( Tröja från Peak, klänning o tights från Molo.)

Eftersom vi drog där nere en stund blev det mackedonken till middag/kvällsmat!! Alltid lika uppskattat..dock inte lika roligt att få spiderman i happymealet som Kitty.Men gott vad det säg..





Gonatt alla goa o glada o trötta vänner!! Höres imorgon...

Kramiz Annika♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0