Bus väder!!

Gomorron!!

Milda makter vilket bus väder...Igår var ju oxå en riktigt trökig dag,trist när vi hade besök och vi ville visa Hunnebo när det e som bäst och alla våra smultron ställen. Men vi gav oss ut ändå och trotsade vädret,..var sådär kul att gå över flytbryggan när det blåste storm vill jag lova. Men det var super kul att träffa fam.Lundh och äntligen få träffa Adrian.Såå söt!



Adrian. (Molo t-shirt.)



Adrian o Winnie på loftet i sjöborden.



Mera bus på loftet...



Faster o Winnie gör sallad.

Idag är det som sagt Vikinga marknad i Kungälv..undrar starkt om det kommer vara några tappra stackare som kommer att stå på utsidan. Är glad att vi inte försökte få hit våra grymma marknads tjejor, Jill o Jenny från Bollebygd. Vi kommer ha tag 3 rea varor betala för 2 idag.(billigaste på köpet.)inne i butiken.. fantasin är tydligen oxå på semester!!Hmm Ska snart ner och jobba en stund faktiskt, Linneà ville sluta tidigare så då hoppar jag in.

Så hoppas att vi ses!!! Ha en bra dag alla!

Kram Annika♥

Vikinga marknad, fredag 31/7.

Gomiddag!!

Imorgon är det Vikinga marknad i Kungälv och det är första gången som vi inte ska stå på utsidan, känns hel skumt. Anledningen är en kombination av semster och lite Rea varor kvar. Men vi kommer ha erbjudande inne i butiken..sitter just nu å värker på vad vi ska ha. Återkommer snart om det:-)



Pappas tjej..(Metoo klänning.)

Börjar klarna upp ute..så hoppas på lite sol. Min faster Kerstin och min kusin Kim och hennes son Adrian är på väg hit för att besöka oss över dagen. Ska bli jätte kul o träffa dom. Har inte ens träffat Adrian och han är 4mån äldre än Emmie så förstå att det e längesen vi sågs.



Börjar bli en aning för stor för spjälsäng..eller??

Ha en fantastisk dag!!!

Kram på er!! / Annika♥

Fiske!!


Hej!!

Igår hade vi en fantastisk dag här i Hunnebo, vi bara slappa och njöt av det fina vädret...Så härligt! Idag e det dock lite sämre med massa moln..men man får vara glad så länge det inte regnar. På eftermiddagen åkte Winnie o Ronnie och Johan o Tina ut med båten för att fiska..det gick sådär inget napp..men jag har fått napp sa Emmie belåtet när dom kom in..svårt att fatta att ett ord kan ha två betydelser:-)...



När dom kom in till bryggan åkte jag o Emmie med på en tur..och jösses va det blåste..Emmie tyckte det var sådär kul när båten flög..och jag måste erkänna att jag oxå tyckte det var lite små läskigt.



(Klänning från Mexx, tights f.Molo, kofta f,Metoo.)



( T-shirt från Lipfish och shorts från dodipetto.)

Nu sitter jag i tystnad och skriver, så skönt!! Winnie följde med gänget till golfbanan och Emmie sover middag. Tänk att man kan uppskatta tysnaden så mycket..nu ska jag stänga av datorn och bara njuta, för snart e kaoset igång igen..

Höres snart!! Kram Annika♥

Tippen!

♥Gomorron!!!

Yes..solen skiner och inte ett moln på himlen. Hoppas den e här för att stanna...dax att äta frulle och på med kläder och ut..man vågar ju inte chansa direkt..Sveriges klimat i ett nötskal! Hilde våran granne här i Hunnebo har yoga nere på bryggan vid sjöbodarna, kanske ska sticka ner och testa detta som alla pratar om..kanske gillar det!!

Igår tog vi det  riktigt lugnt upp hit till Hunnebo då det regnade hela fm, Ronnie tog en tur till tippen, vårat andra hem..det e ju inte klokt vad man samlar på sig skit..tur att man har så nära. När Ronnie var i centrum och handlade en dag sprang han på en kvinna som hejade  så gott...ha ha efter en liten stund ramla kronan ner på min kära sambo..Kvinnan var hon som jobbar på tippen...Han var ett välkänt ansikte:-), så ja, vårat andra hem!!





I väntan på att pappa ska komma tillbax från tippen...(Winnie i Mexx klänning, höst nyhet, Emmie i Mexx t-shirt och villervalla kjol och molo tights. Båda har katvig stövlar..Nu:149:- på rean.)

O.b.s Villervallas klänningar och t-shirts med en stjärna..Nu 30%. (ord.pris 129:-)




Dax att ta tag i dagen..hoppas ni alla får en kanon dag!!

Kram på er!! /Annika♥

Sommar snart igen???

Då var det morgon igen och idag bär det av till Bohus-Malmön igen. Hoppas verkligen att vi kan få lite fint väder denna vecka, det var ju ett tag sen sist. Även denna vecka får vi lite gäster så det blir fullt upp. Om inte vädret blir bättre så lutar det åt att vi åker hem till helgen och då är våran sommar slut..inte riktigt, men vi kommer bara att åka upp på helgerna till Malmön, och då känns det lite som att sommaren är över.
Igår när Ofelia skulle bajsa så kom det en liten, liten kula. Hon tittade på den och sa att det var en bäbis plutt, sen gick hon och la sej. Efter en stund ropade hon igen och sa att nu kommer mamma och pappa. Va var då sa jag. Då upprepade hon igen att nu kommer mamma och pappa. Innan jag förstod att hon behövde bajsa igen så var jag lite undrande.



Ofelia skulle tvätta händerna och var noga med att Tiger skulle sitta på toalocket och titta på så att han skulle lära sej hur man gör. MeToo byxor och Villervalla tröja.

Tv tittande Malcolm som vanligt. Hummelbyxor och Molo tröja.

Malcolm kom på att man kan hoppa säck med en påse. Ofelia var inte sen att hänga på.

Igår var det inköp på Molo och Hummel. Superfint kan jag lova!! Det ska bli jätte kul när det kommer till nästa vår, men först är det ju alla nya höst kläder och dom är inte helt fel.
Nu vet jag inte när jag skriver nästa gång beroende på tillgång på intenet men ha det så bra tills nästa gång...
Elisabet.

WOW!!

Säger bara WOW..vilken kollektion Molo hade idag..Såå fin, hoppas ni gillar den lika mycket som oss..känns lite långt tills nästa vår just nu dock men en försmak kommer redan i November. Men nu e det höst nyheterna vi fokuserar på och de är givetvis oxå helt underbara.Tror ni vi hållde budgeten...??? Knappast! Så det vill till att ni gillar den;-)..

Tog som vanligt sin tid så vi var inte hemma förrän på eftermiddagen..och gissa var jag hittade Emmie...?? Vid köksbordet hos fam.Warper. Ha ha dom måste tro att att vi inte ger ungen mat, men saken e det att vi har ett matvrak i familjen som äter i tid å otid:-) Och visst e det härligt med barn med aptit, Winnie äter bra men e grymt kräsen, Emmie äter allt hon.



Hängde lite på lekplatsen, och träffade grannen Ylva och lille Viktor..En nybliven ettåring med stapplande steg..Såå söt:-)



(Tröja från Metoo och shorts från Quiksilver.)





Äehh går sådär eller!! Hoppa då,vrålar Ofelia. och Emmie som knappt lättar från marken försöker.ha ha ( Emmie i Metoo shorts och Mexx tröja och Robert tyckte Ofelia skulle vara dagens stjärna..Molo.)

Nu e det läggdax..ska försöka komma iväg i tid imorgon.fm, dax att åka till Hunnebo en sväng igen och suga in det sista av semestern..Vi har en vecka till efter det men då e det modemässa i Köpenhamn några dagar och sen är det lite skönt att vara hemma lite oxå..och komma ur dom konstiga semestertiderna på barnen..Så dom e reda för dagis!!

Kram å gonatt

Annika♥

Hus renovering.

Idag har vi varit hela dagen hos min bror och hans tjej och hjälpt dom med renoveringen av huset som dom ska flytta till. Jag har rivit ner tapeter och målat tak och Robert har blandat betong till köksgolvet. Malcolm tyckte att det var jätte kul att få gå omkring i betongen och trampa ut den. Ofelia satt och tittade på film i ett prinsess tält.

Malcolm och morfar går i betongen.

Ofelia tittar på film och äter klubba. Villervalla klänning och tights, Hellyhansen tröja.
Just nu är min familj hos Annika och Ronnie och äter varma mackor så jag ska oxå dit sen är det sängen så att jag är pigg imorgon på inköpet för Molo och Hummel.
Elisabet.

Fästningen och jobb!!

Heje!!

Vilken tur vi hade med vädret igår på fästningen...hade en super mysig kväll med mina syskon m,respektive och Lena o freddie. Orup o Lena var grymma..säga vad man vill, trots man inte e ngn större fan så kan man varje låt och det svänger...;-).

   
(Lena, Freddie, syrran, Ronnie och Johan...Emilie o Johan...Jag, Lena och Emilie.)

Har varit en aning trött idag kan jag lova..men med jobbet i bakhuvudet igår så blev det en relativ lugn kväll så jag var allt på hugget ändå. Var riktigt kul att jobba idag då jag hade massa att greja med samt massa trevliga kunder. När jag kom hem till min mindre pigga sambo:-) så tog jag med barnen ut..och vips var dom borta.. dom följde med Robert hem. Efter en stund ringde Robert..och sa att jag skulle komma en sväng, gissa vad?? Emmie hade smörjat in sig med ngn fotvårtskräm över hela sig..hmm Va ska det bli av henne tro..:-) 



Som vanlig tiggde hon till sig lite käk av Robert..!! Elisabet är och hjälper sin bror o Julia med deras hus.



Brottning i soffan..Ofelia lekte att hon sov och när Emmie släppte välte Ofelia omkull Emmie. Hon e smart hon..ha ha.

Nu drog jag tydligen nit låten en stund för nu e alla barnen här och röjer..tjejorna ville absolut visa sina nya rum. Blev jätte bra och alla e nöjda o glada. Men det blir inget byta tillbax på många år..herregud vilket jobb det var. Vi slängde tre svarta sopsäckar med leksaker..eller två en har vi sparat till mina syskon om det blir någon liten knodd i framtiden..♥

Imorgon ska vi till Jönköping och handla Hummel och Molo för nästa vår..samt se på två av deras nya märken. Ida T och Katvig hoppar vi nog lite till då vi inte har haft någon vidare efterfrågan eller saknad av det...Så får vi se vad som händer i framtiden. Så som sagt vi är väldigt lyhörda så är det något märke ni saknar hos oss..maila eller kommentera här under. Ska ju på mässan nästa vecka..

Men nu e vinter kläderna på G..känns konstigt såhär i juli eller hur??

 

 
 

Några av modellerna..Dessa  färgerna kommer. Sen får vi ju massa Didriksons och helly hansen oxå..

Ha det bäst!! Och ta hand om er-)

Kram / Annika♥

Trök väder!!!

Åhh vilket underbart härligt sommar väder vi har..NOT!! Fy bubblan va trist, det har ju verkligen regnat konstant hela långa dagen. Så det har inte gått många knop här hemma inte, har inte haft någon som helst ork att ta tag i något.



Enligt mig en super snygg kofta som kom i dagarna från Metoo..jag bara älskar den och Winnie gillade den oxå..phu.. Finns även i lila/röd. Kostar 399:- ..Erkänn mysig..med tryck knappar samt om man vill använda trä knapparna oxå.
 
Winnie hade en kompis här några timmar från sitt gamla dagis. Och Emmie har bara varit en pillemaja mest hela dagen,snacka om rastlös om inget händer..blir tokig på den ungen som ska på allt och helst pilla å greja så sakerna går sönder. Winnie har inte haft sönder en leksak på sina fem år men Emmie...Så fort hon e tyst e det bäst att gå o kolla vad hon pysslar med..:-).. Idag har hon valt att smula sönder frigolit i våran säng, förstört lite saker i Winnies rum, varit på toaletten och hällt ut massa vatten samt dragit ut allt toa papper på golvet ..phua blir helt matt..Listan kan göras lång!!!



Winnie o Ebba leker att dom är ute och ska på utflykt på landet..härlig fantasi...



picknick i det gröna..:-)..på kontoret!!

På em när Ronnie kom hem från en golftävling på Barsebäck, stack jag och Elisabet ner till Småtufft och tjingsa på Linneà och gjorde lite små saker. Hann in på Sweet en sväng och la undan lite höst nyheter till mig.. I like!!!

När vi kom hem kom Ofelia och Malcolm över en sväng och lekte..så det var full rulle. Så nu e det dax att krypa till kojs för imorgon har jag  fått för mig att jag ska byta rum till tjejorna och det lär ta tid då ungarnas rum ser ut som en miniatyr av toys `r us sen är det Orup o Lena och Måns Zelmerlöv på fästningen som gäller. Såå kul, hoppas på uppehåll
bara..peppa peppa.



(Emmie Mexx byxa och Molo top och Ofelia i Metoo och Levis jeans.)



Malcolm ligger o snackar lite med Winnie..kan vara såhär det ser ut om 10 år..ha ha. (Winnie i Molo och Malcolm i Quiksilver och Mexx jeans.)

Kram på er alla och ta hand om er../ Annika♥

Höst nyheter!!!

Haloj alla!!

Idag har jag jobbat hela långa dagen, är så trött så jag ser i kors. Så jag ska fatta mig kort. Säger bara, HÖST NYHETER i massor. Det e som julafton när man drar upp kartongerna. Har hängt ut en hel del idag, bl a Metoo i massa färgsprakande färger. Inga dystra höst färger där inte;-)..

Har sänkt REAN  ytterligare så nu e det 50-70% på det som finns kvar. Och lite finns det allt..så passa på o fynda!!

Igår blev det inget bloggande för min del..var i Lysekil på havets hus och sen var det grillning och spela spel på programmet, och sen stupade jag i sängen för att orka upp idag. Ungarna tyckte det var jätte kul o se på alla fiskar o krabbar m,m.. Men en sak är helt säker, ska vi dit igen så blir det inte i stormväder en dag i juli..hatar köer och trängsel.



Lotta o Emmie i väntan på filmen ska börja på havets hus.



Winnie och sliten pappa efter en hård dag..ha ha  (Winnie i Peak tröja och Metoo haremsbyxa.)

Syster yster tog massa bra foton, min e superkass i mörker. Få bli till att önska sig en ny kamera..Så jag lägger snart ut mer.

Gonatt på er alla!!

Kram/ Annika♥

Här är jag igen.

Det går lite tid mellan gångerna, men det blir mer till hösten. Allt beror på att jag har så struligt med internetåtkomsten här på Malmön. Men det är ju ändå semester och då måste man ju få slappa till lite. Eller?
Vi har det i alla fall super bra, trots att sommarvädret verkar ha dragit sej tillbaka. Just nu håller vi på med att skrapa och måla om huset här, roligare har jag haft, men det måste göras. Om det är någon som är sugen på att måla är ni välkomna...antagligen ingen.
Måste säga att hur skönt vi än har det här, så blir man lite sugen på att sticka till Småtufft nu när höst varorna börjar droppa in.

Här är fam. Ljungberg på besök. Tror ni att Ofelia och Malcolm var glada när Lisa och Jesper kom på besök?!

Efter middagen var det dax för ett kvällsdopp.

Jesper var lite tveksam.

Här är det glass som gäller nästan varje dag. Kiosken ligger 20 meter i från vårt hus, så det är svårt att säga nej.

Ofelia letar blommor ute på Draget.

Fam. Tveit/Pettersen kom på besök och då var det krabbfiske som stog högt upp på listan.

På kvällen låg alla barnen i bäddsoffan och tittade på film. Hur mysigt som helst.
Kläderna har varit med i många inlägg så jag skriver inte under varje bild, men om det är något speciellt klädesplagg, så skriv och fråga. Ha en jätte bra kväll så hörs vi snart hoppas jag.
Elisabet

Tiden går ruskigt fort!!


Haloj!!

Ännu en dag har lidit mot sitt slut, det e inte klokt va tiden går fort här. Idag har det varit blå himmel och sol men, hmm konstigt att det allt som oftast finns ett men med i spelet..:-). Men det har blåst järnet här hela dagen lång, vilket har resulterat i tröja av o på men framför allt trist för ungarna då det inte går att bada då det ligger ett manet täcke här inne, tack vare blåsten. Massa rödmaneter på toppen av det..hmm hatar dom små rackarna...



Tjejornas outfit: Emmie i Molo, Lotta i Juicegirl (nu 70%) och Winnie i Mexx.



Dom ligger så tätt så man knappt ser dom..men äckliga är dom..



Lotta o Winnie försöker frenetiskt få bort maneterna...

Men som jag sa så har dagen blåst iväg med hög hastighet...Emmie har varit familjens gnällspik,märks att hon inte får den sömnen hon behöver. Hon har svårt att komma till ro med allt liv och stök som blir när vi är hela familjen taikon..Men va skoj det är när det händer något i varje hörn.. men på onsdag och lör ska jag jobba samt på Söndag är det Molo inköp för nästa vår..så lite miljö ombyte och lite full rulle i annan bemärkelse ska faktiskt bli lite kul:-)



Antar att kommandoran säger åt mormor vad hon ska göra..ha ha..



Nu ska jag lägga mig...kollade precis på Lipstick jungle och när jag kom ner hade alla dragit...så jag antar att dom sitter i sjöboden o myser med något starkt i glaset. Winnie är oxå med trots att uret står på halv 11. Hon kanske har slumrat i Ronnies knä...vem vet!! Men jag sitter inte uppe och väntar på dom...utan:

Gonatt på er..sov gott och dröm sött 

Kram Annika♥   

Hola todos.!!


Hola todos...

Nu skiner solen igen..det var på tiden det..!!! Jag sitter här o gäspar ikapp med Emmie som hoppat sova middag idag så det blir o sätta tandpetare i ögonen på henne så inte dom små blå går igen..Väntar på Johan o Emilie som e på väg från Sälen för en snabb visit och en liten matbit, då dom jobbar imorgon båda två stannar dom tyvärr inte över natten.. 

I förmiddags åkte jag o mamsen och handlade lite, grabbarna snickrade på trappan i sjöboden och min älskade syster yster passade barnen. Så här låg dom o myste med moster Tina o läste när vi kom hem..



(Winnie Molo klädd och Emmie Metoo klädd.)

Vid lunch kom Biörsmark barnen, deras mamma Anna o Peter körde upp dom och stannade och åt lunch i Hunnebo och avslutade med en fika här. Super trevligt.. innan dom for hem till Kungsbacka igen. Så Malin o Filip sitter här i soffan o läser och Tina,Winnie o Lotta är nere i sjöboden o ritar och läser..och gissa vad grabbarna gör...säger bara britsh open..GOLF;GOLF GOLF...hur kul kan det va?? Men där lär dom väl sitta som fastklistrade tills det e slut då det e sista dagen idag..hmm.



Härliga mysbyxor från Molo`s höst kollektion.

Med andra ord är jag värd en shoppingtur imorgon..utan barn!! Eller hur??

Höres lite senare..Kram kram / Annika♥

Trött dag!!

Haloj alla...

Jösses amalia, va trött jag är..Det kostar att ligga på topp.Ha ha...Hade super trevligt igår kväll så det var helt klart värt det:-). Men med regn och trök väder ute idag så är barnen som små duracell kaniner..så eftermiddagen kommer bli lååång;-).

Hela dagen igår var ju helt fantastiskt med strålande sol..!! Så härligt, Satt nere vid sjöboden och bara myste och tjöta..



Winnie i sjöboden..på väg upp på loftet. (Roxy bikini).



Kort tagit från soffan i sjöboden..visst e det en fantastisk utsikt.???



Winnie på hopprep../Roxy klädd.



Göransson busar med Wimpen..



Tjejorna älskar när det kommer besök..Emmie sitter hos Marie och tigger godis..det lilla godis trollet.

Höres lite senare..Kram på er!!!

Annika♥








Lite MOLO...


Tjingeling!!!

Som sagt...vi är helt  kassa!!! Det där med att hålla budget som Elisabet nämde gick sådär..hmm. Men det var mycket fint, så det e ju positivt..ha ha. Efter inköpet fick Linnèa sin efterlängtade lång lunch och medans hängde vi ut lite roliga höst nyheter från Molo. Såå mycket fint..dock en aning dyrt, priserna har ju höjts lite p g a den danska kronan. Trist, men sant...

 







Bara lite få plagg som har kommit..Har endast fått tre tröjor på stor kille och två par byxor..kommer mera snart. På stor tjej har vi fått en hel massa. Mellan och bebis har vi fått en del av oxå. Vi väntar dock på lurv fleecarna och ytterplaggen smat lite mer sortiment.

Ronnie och Robert och barnen har tillbringat hela dagen på Nordens Ark, Barnen var helt lyriska när dom återberättade sitt äventyr bland djuren för mig.



Torsdags mys i soffan...:-).. Ostbågs älskaren...(Mexx klänning).

Nu e det sängen som gäller, helt färdig. Ska laddas inför en tripp till Hunneboparken imorgon med goda vänner, Är 80-tals nostalgi med band som Attack å Noise.m.m. Ska bli super kul... Trist är att Lena och Freddie inte ska med dock då Lena ligger sjuk hemma....Ska skåla för dig gumman:-)..

Ha det bäst alla bloggläsare!!!

Kram Annika♥

Oxå ensam.

Idag är det min tur att vara ensam en natt. Synd bara att inte jag och Annika kunde vara det samma kväll så man hade kunnat umgås. Men sånt är livet med barn. Jag åkte från Malmön 06.30 imorse för att vara på Mexx inköpet kl 09.00, sen åkte vi till butiken och hängde ut det nya Molo. Jätte fina Molo kläder som har kommit. Imorgon ska jag jobba så Linnea får en dag ledigt, därför sover jag hemma och åker tillbaka till Malmön imorgon.
Mexx kollektionen var verkligen super fin och som vanligt lyckades inte jag och Annika att hålla oss till budgeten. Det är hur svårt som hellst. Vi tycker att vi drar ner varenda gång och bara tar det som vi verkligen tycker om och ändå sticker prislappen iväg...nån som har nått bra förslag hur vi ska lyckas hålla våran budget??
Tyvärr glömde jag kvar kameran med alla nytagna bilder på Malmön, men jag satt och tittade på lite gamla kort och här kommer några. Jag har verkligen hur mycket kort som hellst, men tyvärr kan man ju inte visa alla...



Dessa korten blir jag så glad av. Man kan verkligen se på dom hur mycket dom tycker om varandra. Båda i Molo fleecar. Diesel väst och keps.

Är bara tvungen att visa detta kort på min lille prins i frack på mitt och Roberts bröllop. Våra söta brudnäbbar som hjälpte till att ta hand om Malcolm när han fick långtråkigt under bröllopet är Maja och Ida Garellik. Tänk vad fort tiden går och hur fort dom små liven växer. Det känns som om det var igår han var så här liten men det är 3½ år sedan.
Nu ska jag lägga mej i soffan och njuta av att det är helt tyst i hela huset. Bara jag och katten.
Elisabet

Ensam..:-)

Ni anar inte..snart åker jag hem för att tillbringa kvällen ENSAM..hur konstigt känns inte det..Ska på inköp tidigt imorgon bitti och tycker det e skönt att slippa gå upp med tuppen..men framför allt lyxigt att bara få vara lite själv. Kan inte minnas när jag sist sov helt själv hemma..



Molo tjejorna...blickar ut mot havet!!

Mexx är det som ska inhandlas imorgon, sen ska jag förbi butiken och lösa av Linnea så hon får gå iväg och ha en lång lunch..och sen bär det av mot Hunnebo igen. Det e så lyxigt att vara här så man vill knappt åka här ifrån...trodde nog inte att vi skulle ha våran semester bas här  men så blev det och vi trivs som fisken i vattnet...



Winnie vid sjöboden..(metoo klädd.)

Kommer rapport från butiken imorgon..ska b la hänga ut lite Molo nyheter...I like!!!  Så får vi se om det har kommit något annat kul. Är som julafton när dom nya höst nyheterna kommer, blir glad i hela kroppen:-)

Ha det härligt i värmen..känns nästan som åskvärme så hoppas att det inte kommer att regna på oss i eftermiddag.Nu kom Winnie o Ronnie från golfbanan..så dax att sluta.

Kram Annika♥

Vi ska bli bättre:-)


Haloj!!

Idag har vi tillbringat dagen på stranden..känner mig lite lätt tjatig men det e typ så dagarna ser ut nu i semester lunket..Trodde statistiken skulle försämras såhär i semester tider,,men ni är oss trogna:-) Såå kul. Jobb och vardagskaos Annika är snart tillbax med ny energi....jag lovar:-)..Och Elisabet, vad håller hon på med..ha ha. Snacka om att ta semester fullt ut..fniss..förstår dock med alla dom besöken dom ligger inne med,samt hur kul är det att sitta på en pall i trädgården när ungarna har lagt sig med en dator i knät..Men snart e hon oxå tillbax med besked:-)

På förmiddagen fick vi lte spontan besök av Familjen Warper, dom skulle hämta någon maskin eller ngt som Ronnie hade tagit med sig. Så det var super mysigt o få se dom en sväng. Det blev bara ngn timme dock då dom skulle hem o ta hand om nytt besök:-)men alltid något o barnen var eld å lågor..



(Winnie i Panos och Malcolm i Molo t-shirt och Quiksilver shorts.)



(Emmie i Molo top och Metoo shorts och Ofelia i Mexx klänning.)





Små bebis krabbor blev det i hinken idag..barnen tycker det e lite små roligt när dom vågar ta upp dom själva och klappa dom:-)..



Söta Malcolm med en liten bebbe..



Och lillfisen med en...

Gonatt alla härliga bloggläsare..sov så gott!!

Kram Annika♥

Gonatt..

Gonatt alla nattsuddare!!!

Hoppas ni har haft en bra solig dag,det har vi,åtminstonde halva.Jag ska hoppa i säng nu för att ladda inför ytterligare en solig dag imorgon..I hope!!! Konstigt vad man på något sätt hakar upp sig på detta väder...undra hur många gånger man snackar om väder o vind både här på bloggen och med grannar and u name it... Och e det en sak man inte kan påverka så e det just vädret så det är bara att ta vara på dagen och gilla läget helt enkelt. 

Efter en tur in till smögen och bryggan blev det en tur ner till stranden i daglig ordning, oavsett väder så vill Wimpen bada..Och så har vi  Emmie i vanlig ordning som väljer att vara morsk o ta av sig kläderna för att doppa stortån och sen fega ur. Mycket snack o liten verkstad på den ungen:-).



Panos emporio.. och till alla er som fortfarande inte fått köpt er ngt badplagg så e det fortf.40%. (Gäller ej Uv-dräkterna)

Sen stack Ronnie o Winnie på en liten cykeltur, skönt att skilja dom små liven åt ibland, blir lätt lite rastlösa fram emot eftermiddagen och då ska det pickas på varandra hela tiden..blir tokig, vilka små retstickor jag har..ha ha. Undra vem dom brås på??



Sen avslutades det med Lotta på Liseberg..:-). Winnie ville ju absolut inte missa Molly Sandèn. Här myser hon och Ronnie i soffan..



Gonatt alla!!

Höres imorgon. Kram på er / Annika♥

Grannträff.

Igår skulle vi på kalas men det blev inställt pga sjukdom. Istället blev det en spontan grannträff. Vi och en familj till träffades och åt, sen kom en familj hem från sitt sommarställe och då kom dom oxå in till oss. Efter en stund kom ytterligare en familj. Barnen var helt överlyckliga och lekte hur bra som helst. Ofelia la sej vid 22 och Malcolm kom inte i säng fören 00.15!! (Han sover fortfarande.)Men vi hade hur trevligt som helst. Oftast är det dom spontana träffarna som blir bäst.

Malcolm har slickat tallriken för att få i sej den sista glassen och chokladsåsen. Han fick inte iden själv utan blev påhejad av alla runt omkring. Quicksilver tröja, Villervalla byxor.

Ofelia var inte sen att haka på hur man gör. Kläder från Mexx.

Malcolm har fått en ny hobby, och det är att pussla. Minsta lilla tid över så sätter han sej att pussla. Så nu för tiden ser våra mornar ut så här:

Pyjamasar från Fixoni.

Ofelia är på väg för att "handla". Hon har sån fruktansvärt bra fantasi, så ibland sitter vi bara och gapar över allt hon berättar.
Idag bär det av till Bohus-Malmön igen, och förhoppningsvis så kommer somaren tillbaka snart. Ha det bra.
Elisabet.


Susanna, Sami och barnen på besök.

Gomorron!!

Ensam vaken och klockan är snart halv 10. Så jag passar på att göra ett inlägg innan kalabaliken börjar. Susanna o Sami och barnen kom igår, så mysigt... och gissa vad?  Vi hade världens tur med vädret..inte en regndroppe utan t o m lite gassande sol mellan varven..nice!!



Vi började med lunch och där efter drog vi in till Hamnen..där det var härlig kaos, eftersom det var kanaldagen så var det hur mycket folk som helst. Men massa stånd,hoppborgar, happenings, öltält m.m. Har aldig sett så mycket folk i lilla Hunnebo tidigare:-) Sen drog vi hem och fiskade lite krabbor och tände grillen..



Här brottar barnen ner Sami...och vad händer då:-)



Rätt ner i fängelshålan..ha ha.



Emmie o Susanna brottas...(Emmie helt klädd i Molo.)



Winnie väntar på att söta Susanna ska plocka upp lite blå musslor till krabbfisket.



Susanna hittar ett gäng....



Casper..(i Dodipetto t-shirt och Nova star jeans.)



Anton..(Quiksilver t-shirt och Nova star jeans.)

Snacka om att semester dagarna ser likadana ut..ha ha. Måste vara super trist att läsa..Men snart börjar höst nyheterna strömma in oxh webben ska startas och nya kläder på barnen:-)..så tills dess får ni stå ut med våra fånga krabbor inlägg..ha ha

Ha en härlig dag alla fina!!

Kram Annika♥

Kanaldagen..

Gomorron alla glada!!

Hoppas ni har sovit gott och att ni är vid gott mod..:-) Hoppas att det inte regnar på oss idag, ser sådär ut på himlen. Men just nu skiner solen, så en glimma hopp har jag allt att det ska bli bättre idag än igår.

Ska snart ringa Susanna och se om dom kommer idag och hälsar på, vi har sagt att vädret får avgöra lite. Idag är det Kanaldagen här i Hunnebo med massa happenings vid hamnen och aktiviteter för både vuxna o barn.



Så här rastlösa var vi...brottning i soffan. (Winnie i Diesel jeans o Molo top och Emmie i Dieseltop och shorts från dodipetto.)

P.g.a det trökiga vädret igår, blev det lugna puckar här hemma..så barnen var bra rastlösa när Ronnie kom. Så man kan säga att han hade två sugproppar på sig..ha ha. Dom hade längtat massa..:-). Vi hade en mysig kväll med rosè och kortspel..Pssst, jag vann!!



En glad Emmie:-) När pappa kom...

Ha en bra dag!!!

Kram Annika♥

Hemma på besök.

Nu är vi hemma igen. Men bara över helgen. Det är kalas både på lördagen och söndagen så det blir en helg hemma. Passar ganska bra nu när vädret ändå är så kast. Barnen tyckte att det var kul att komma hem en sväng och leka med "nya" leksaker.
Igår passade Malcolm på att ta ett kvällsdopp. Han tycker att det är superkul att bada från bryggan med flytväst.





Han simmar omkring som en liten fisk när han har sina simfötter på.



Malcolms tröja Molo och jeansen Villervalla. Ofelias kläder från Molo.
När vi kom hem började Malcolm och Ofelia leka hur bra som helst. Varför har dom inte gjort det under dom 2 veckorna på Malmön???
Var inne en sväng på Småtufft idag. Gissa vad som har kommit. Något som vi alla går och längtar efter nu på sommaren. VINTERMÖSSOR!!! Vi väntar nog lite med att ta fram dom. Eller??
Nu ska jag sätta mej i soffan och få igång min nya telefon som Robert köpte till mej idag. Han är ganska så snäll ibland.
Ha en bra kväll så hörs vi imorgon.
Elisabet

GOD NATT

Maya,Karin och Linda på besök

 Haloj..

Åhh vilket trök väder...igår kom inte regnet förrän på kvällen dock men idag finns det inget stopp på det känns det som. Såå trist!! Blir så rastlös..

Igår fick vi besök av 3 av mina fina vänner Maya,Karin o Linda. Maya kom på på fm med barnen, då gick vi in till Hunnebo och åt lunch och glass..Winnie och Hugo lekte super bra så vi såg knappt röken av dom.



På väg in till Hunnebo på sparkarna..(Winnie i Metoo haremsbrallor,Peak tröja och Hugo i Mexx shorts och hood från Villervalla.)



Söta Oliver o Hugo och Winnie...

Sen när vi kom tillbaka till huset så kom Karin o Linda. Då gick vi ner och fångade krabbor och visade runt lite sen kom regnet..så det blev att äta grillat inomhus..



Fina Maya, Linda o Karin.



Det e kul o se hur vi vuxna engagerar oss och vill få upp dessa kryp i en hink för att efter sen stund släppa ut dom igen..ha ha. Vad gör man inte för barnen:-)



Hugo visar upp fångsten:-)...

Sen åkte Maya o barnen hem men Linda o Karin stannade över natten så det blev mycket babbel o garv..ha ha märks att det var längesen vi träffades nu. Vi hade det super mysigt!! Nu har dom åkt hem så nu e det slappa på programmet innan Ronnie kommer efter jobbet. Och hans SEMESTER börjar...!!!

Höres sen alla glada..

Kram Annika♥

Stolt över mig själv!!!


Heje..

Oj, vad klockan är mycket. Det blir ett snabb inlägg innan läggdax..Måste sova för i morgon kommer Maya,Karin o Linda på besök. Ska bli dunder mysigt då det var super längesen vi sågs alla 4.



Tjejornas outfit idag: Winnie Helly hansen klänning och Emmie i Me too top och Mexx kjol.


Idag har det varit ytterligare en kanon dag, tur med vädret..och mesta dels glada barn med bara ett fåtal släpp:-) Mammas mysiga kusin Irene från Falkenberg kom på besök idag, barnen har knappt träffat henne men dom bara älskar henne. Hon är en frisk fläkt utan dess like..



Eftermiddags vila framför lill Tv:n.



Prinsessan på ärten..ha ha med Irene.(Dieseljeans, Peak tröja.)

Ni anar inte va jag har gjort mer..skruvat ihop en våningsäng till friggeboden med pappa som en hjälpande hand,Han har så ont den stackaren i sin fot så han ska till akuten imorgon ..men jag är så nöjd över mig själv så jag lär somna gott..ha ha. Kan knappt sätta ihop ett kinderägg i vanliga fall...så ni förstår varför jag e stolt!!!:-)

Gonattis och kram

Annika♥


Utflykt till Warpers!

Hej alla glada!!

Idag har vi haft en kanon dag som började på Bohus-Malmön..Kul att träffa fam.Warper och hänga lite med dom, barnen var över lyckliga över att träffas.Robert fixade lunch åt oss och sen fikade vi och sen blev det en promenix ner till hamnen och bryggan.Såå mysigt!



Winnies outfit idag: Molo klänning och sitt nya Kitty halsband som hon fick när vi var i Kungshamn. Snart lär det finnas på Småtufft:-).

För er som är nya på bloggen så skriver vi  inte var dom har på sig under varje bild, då dom flesta kläderna har varit med ett antal gånger tidigare, så då får ni bara gå in i arkivet och titta tillbax på tidigare inlägg eller maila oss, så får ni svar¨på era frågor.[email protected] el, [email protected] .



En bild säger mer än 1000ord...haha en suddig sådan. Så här glada var dom när dom sågs dom små liven.



Lunch i solen..

När vi kom tillbax till hunnebo så ville Winnie bada..Så vi gick ner till stranden nedanför och badade lite. Det slutade med att Winnie tog av sig puffarna och ville testa att simma..gick jätte bra så nu får vi öva. Hon satt även på botten under vattnet och kokade "kaffe" så nu har hon ett märke ivarje fall..ha ha. Emmie gick i till knäna, så det tar sig:-).



Panos Emporio.



Landkrabban...alias "mesproppen olsson" (pippi tröja och Molo kjol.)

Fick dags rapport från söta Linnèa tidigare, och hon hade haft en bra dag idag, så tack alla köplystna kunder. det e tack vare er vi finns och överlever!!

Ha det bra och ta hand om er!!

Kramiz Annika♥

Molnig shopping dag!!


Gokväll alla!!

Klockan e 22.00 och termometern visar 20grader, och man tycker det e lite burrigt..ha ha. Snacka om att man hade vant sig vid den tropiska värmen..Har allt varit skönt med någon vilo dag från solen..men nu får den gärna komma tillbax:snart igen-)..



Huset..Måste ju bara visa huset där det bloggas från just nu och några veckor framåt:-)

Har haft en mysig dag med mamsen o tjejorna, Vädret har varit helt ok, varmt men med mycket moln...dock inget regn,peppa peppa. Vi har varit på stranden med en bad tokig Winnie..som är helt sjövild i vattnet, förra året vägrade hon bada i havet men i år...shit pommes frites. Så nu blir det simskola till hösten.Så kul!! Den andra fega krabaten vågar knappt stoppa tån i vattnet..ha ha men nu vet jag att det finns hopp för henne oxå..:-)



Kvällspromenix...vinbär till kvällsmat?? (I sina Pippi tröjor som dom älskar.)

Sen åkte vi till kungshamn en sväng..och där shoppa vi loss, snacka om att det blir dyrt när det är molningt..så solen kom snart tillbaka...!!!Min ekonomi ber dig:-)


Emmie i pyjamas från Disney.Kommer super fina nu till hösten, för er som har barn som gillar prinsessor och bilar:-)

Nu e det dax att gå o lägga sig, helt färdig. Man märker att havsluften tar på en. Ska på utflykt till Bohus-Malmön imorgon o hälsa på familjen Warper. Ska bli super mysigt!!! Emmie längtar järnet efter Ofelia, och Winnie efter Malcolm med för den delen.

Kram o gonatt på er!!

Annika♥

Mycket besök.

Det har varit en del besök det sista här hos oss, så därför har jag inte bloggat. Det är tur att Annika är duktig på det. Det har varit mycket bad, sol och slappa här, vi har inte orkat så mycket mer. Igår var det mulet och lite regn, och det var faktiskt ganska skönt. Ibland behöver man lite paus från solen. Vi åkte in till Kungshamn och Hunnebo och gick omkring lite.

Malcolm klädd i Hummel.

Pippi tröja, MeToo kjol och strumpor från Novali. Varenda morgon ska Ofelia ha strumpor på sej oavsett väder. Sen åker dom av på fm.

Mys med pappa.

Malcolm älskar att simma omkring i badring.

Igår byggde Robert och barnen en gunga. Det blev uppskattat. Finns risk för att vi måste göra en till om vi vill ha en fortsatt lugn semester.
På onsdag är det Linneas lediga dag och då är det jag som jobbar. När man varit ledig ett tag så kan det vara ganska skönt att jobba lite och vila öronen från "mamma tjat" .
Elisabet

Söndag...

Haloj!!

OJ, vad tyst det blev. Nu åkte alla utan Mamsen o Papsen och jag o barnen. Ronnie börjar ju inte semester förrän nästa vecka så han drog oxå. Får se hur länge vi stannar, allt beror på vädret. Blir det skit väder så åker vi nog hem någon dag o sen tillbax.



(Winnie i Metoo outfit och Emmie I klänning från Lipfish.)


Winnie får naglarna målade av moster Tina...som tur e genomskinligt nagellack..



Emmie ville givetvis oxå ha..hmmm

Trots en regnskur mitt på dagen så har det varit varmt och förmiddagen var super fin...och nu börjar det klarna upp igen, Så vi hoppas allt att metrologerna har fel ang.näst kommande vecka..då det ser ut att bli en hel del regn. Mitt i regnskuren satt vi och åt en glass vid hamnen, så vi sprang till ett parasoll och där stod Elisabet o barnen och tryckte medans Robert hämtade bilen..ha ha. Så det var ju trevligt!!! Synd bara att Emmie sov så hon inte fick tjingsa på Ofelia. Får bli ett besök till Bohus-Malmön i veckan....



Blev allt lite bad idag oxå utanför sjöboden.



Lotta på väg i plurret.(Roxy bikini.)



Winnie o Ronnie myser i vattnet.

Pappa har kört med sina svärsöner nu i helgen så nu är sjöboden äntligen färdig..så imorgon flyttar vi in möblerna. Men madrasserna hamnade på loftet idag. Winnie längtar sååå mycket efter att få sova där. Winnie o Lotta lekte lite där uppe...



Kram på er alla!! Höres imorgon.../Annika♥

Hunnebo!!

Haloj alla!!

Då var man äntligen i Hunnebo, och för första gången ever så behöver jag inte åka hem i morgon. Så det känns extra skönt ..hoppas solen vill lysa på oss imorgon oxå.



Winnie på väg till playan..(Desigual linne och leggins från Mexx) Och solhatt från Villervalla.

Igår när vi kom upp gick vi o badade och det var såå skönt i vattnet, och idag har programmet sett likadant ut..förmiddagen spenderader vi vid playan o sen var det lunchdax och sen höll vi oss nere vid sjöboden. Tjejorna fångade krabbor med Lotta o Malin och hennes kompis My. Så lyxigt. Ronnie och Johan har fått måla sjöboden på insidan så dom har fått jobba lite i värmen medans vi har legat och göttat oss i solen.



Manet fångst..(panos bikini.)





Torkar lite utanför sjöboden- (Morgonrock från Shisser.)



Winnie, Malin,Lotta o My fångar krabbor.



Emmie är en badkruka utan dess like..här kramas hon med Mormor.



Åhh vad Winnie njuter...hon älskar verkligen att bada. Hon simmade från stranden o bryggan hela tiden.

Näe, nu e det dax för en båt tur innan Bror o Emilie kommer och det e dax för grill.

So long!! Höres snart igen!! Ha det bäst!!

Kram Annika♥

Alfred o Klara


Gomorron!!

Nedräkningen har börjat, i mitt lilla huvud är jag redan i Hunnebo och gottar mig..ha ha. Men jag har allt några timmar kvar och dom är fullspäckade om man säger så. Har en ordentlig att göra lista innan det bär av. Skulle inte förvåna mig om tidningarna har rätt för en gång skull och det blir skit väder nästa vecka...då har jag packat rätt mycket för en helg:-)..

Igår hade jag besök av Cissi o barnen i butiken. Våra trogna kunder från Borås ocå min kusin Martins fina familj.



Söta Klara.....



....och Alfred!!

Nu e det dax att börja bocka av på att göra listan.....

Kram på er, så höres vi senare från Hunnebo. / Annika♥


Kompisar är bäst.

Lite strul har jag i alla fall med att komma ut på nätet här. Men om jag försöket tillräckligt mång gånger så går det. Därför blir det lite oregelbundet bloggande under sommaren.
Igår kom Nina med sin son Noa som är lika gammal som Malcolm. Dom hade superkul. Det är kul att se när dom har varit ifrån varandra ett tag att dom längtar. Ofelia längtar oxå efter sin Emmie. Idag berättade hon att om Emmie kommer så kan hon få låna min katt och mina leksaker! När hon går så långt att hon tänker låna ut sina leksaker då förstår man att hon saknar Emmie. För leksakerna lånar man helst inte ut alls till nån.

Ofelia och Malcolm hoppar studsmatta iväntan på Noa. Den här studsmattan är välanvänd. Även om det är stekande sol som det har varit nu så hoppar dom och svetten rinner. Tänk om man hade orkat det. Ofelias klänning från MeToo och Malcolms shorts från Quicksilver.

Äntligen kom han. Malcolms tröja Molo, Noas tröja HellyHansen.

Efter lunchen blev det stranden så klart. Man kan inte så mycket annat i den här värmen.
Solskyddströjorna från Panos.

Minigolf hann vi oxå med. Minigolf och fiska krabbor står högst upp på Malcolms "favoritsaker-att-göra" lista.

Även Ofelia försöker sej på en karriär inom minigolf. Tröja Molo och kjol Villervalla.
Imorgon kommer det mera besök, men jag ska försöka att få lite tid under helgen att blogga. Ta nu vara på värmen i helgen i fall den försvinner nästa vecka som jag har hört (hoppas verkligen inte att det är sant).
Elisabet

Ariana Ramhage

Ariana Ramhage är konstnär och arkitekt. Hon målar tavlor över bohusläns vackra ställen som Fjällbacka, Smögen ,Gullholmen, Marstrand,.Tavlorna kännetecknas av lysande blå himlar,genuina båtar, soldränkta klippor och dom små husen och sjöbodarna. Så fantastiska...Gå in på ramhage.com och läs o se mera.



Gullholmen.



Marstrand.



Smögen



Kärringön.



Denna tavlan hänger i vårat sovrum över Marstrand.

Visst är dom fina..älskar den svenska västkusten:-)

Hennes man var precis här och levererade en helt fantastisk tavla till Mamma o Pappa över Hunnebo. Då hon inte har målat tavlor över Hunnebo tidigare så står det nu ett orginal på vårat lager..som snart hämtas för att inta sin plats över soffan i Hunnebo.Lite dovare i färgerna, inte så mkt kornblått, men den är jätte vacker. Ska ta ett kort på den sen.

Kram Annika♥

13 grader????

Haloj!!

Solen skiner genom tak fönstret och svetten pärlas i pannan, trots fläkt på full gas...Är det bara för att man vet att semestern är på gång som man känner att man inte orkar en sekund till..Är själv i butiken så Linnea kunde få ledigt idag. Mamsen har varit här och löst mig för lunch innan hon drog upp till Hunnebo!!

13 grader sa en kund precis att det skulle bli på måndag..låter sådär kul i mina semester öron..Hoppas o ber till högre makter att högtrycket skjuter ur allt från dess väg.och att solen får fortsätta lysa några veckor till:-)



En purken Emmie som inte alls ville till dagis idag..(solhatt från Maximo.)

Winnie var väl inte 100 laddad heller, man märker tydligt att dom oxå behöver ladda batterierna nu. Men nu hämtar Ronnie dom snart och sen är det bara morgondagen till 14 kvar.



Cool tjej i outfit från Metoo.

Höres lite senare..

Kram Annika♥


Spiderman på besök!!

Gokväll!!

One down one to go...Emmie har sten deckat men Winnie är fortfarande ute o springer med alla barnen på gården. Man har nästan inte hjärta att ropa in henne när man ser hur kul dom har. Men snart e det dax..det e ju trots allt två dagis dagar kvar..sen är det SOMMARLOV och SEMESTER...Yippi!! Och då e det helt OK att vara ute en lite längre stund på kvällskvisten.

Dagen har varit super duper..Fick besök av Susanna och två spiderman killar några timmar..super mysigt!! Dom badade och busade och sen var dom faktiskt inne o lekte. Helt okej tycker jag när det e så här varmt. Det e ju riktigt svalt inne om man jämför.



Anton och Casper in action!!

Eftersom vi kommer vara här lite då och då i sommar så köpte vi en liten pool att ha på altanen. Förra året hade vi en jätte stor men det känns onödigt och hålla på o fylla en pool på 1000liter varje gång vi kommer hem. Så Susanna brottades med barnen i denna lilla plask pöl..ha ha Men nog fick dom plats alltid:-)





Casper i bad shorts från Panos.



Anton i badshorrts från Diesel. NU:40%



Bläckis fick oxå hjälpa till och svalka oss i värmen.

Näe nu e det dax att ropa in Winnie så hon orkar upp imorgon. Jag brukar mestadels lämna dom vid 9-tiden så det e ju inte super tidigt men ändå.

Kram på er/ Annika♥

Slappar dag!!

Haloj o gomorron på er!!

Idag är det onsdag och min lediga dag. Så lyxigt, ska bara softa i värmen. Susanna ringde och frågade om vi skulle ut till playan..men jag känner att vi behöver en dag hemma. Att få tvättat o grejat innan vi drar till Hunnebo på fredag. Skönt för Emmie dessutom som e total loj i värmen att få välja om hon vill vara inne eller ute. 



Den här vatten sprutande bläckfisken ska hjälpa oss att svalka oss idag tillsammans med barnens pool...:-) 

Igår var det en grym dag på jobbet..helt otroligt. Man tror ju att det ska vara stendött i värmen..men icke som nicke. Är nog rätt skönt att gå o strosa i butiker där det e lite svalare. Märker att det är grym åtgång på soldräkter.

Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av kaos...Emmie hade fått tag på ett nagel lack som var Winnies som hon hade fått av Moster Emilie..och valt att måla hela fötterna och toalett golvet..den ungen,ett  riktigt litet busfrö. Idag började hon morgonen med att klättra upp på handfatet och fått tag på tandkrämstuben, och ja resten kan ni nog gissa själva..hmm



Emmies outfit idag..Mexx klänning. Skenet bedrar,jag lovar.

Igår kväll stod Ronnie o Winnie och svinga o chippa lite på gräsmattan..ha ha. Det blir nog ingen Annika Sörenstam av henne direkt. men hon försöker men när Ronnie ska ge henne lite tips på vägen väljer hon att titta åt motsatt håll:-)..KAN SJÄLV!!



Näe dax att gå ner o äta frukost..Emmie sitter redan där nere och ropar hungrig med högsta volume.



Nyvaken Winnie i Molo kläder.

Ha en bra dag alla, ta hand om er!!!

Kram Annika♥

RSS 2.0