Vikingamarknad!! 29/7

Gomorgon alla glada!!

Solen skiner...Underbart!!! Men glöm inte att ta en sväng förbi Vikinga marknaden och gör lite fynd!!!Vi står i vanlig ordning på utsidan med massa fina fynd!!!!

Du kan bla fynda fina Molo flip flops för 50:-..Metoo badkläder för endast 80:- ( denna säsongens.)..mm

Välkomna!!



Ni hinner sola sen:-)))...Kom vetja!!


Söndag...24/7.

Hallå!!

Tröööök väder....Vart är solen? Man ska väl inte klaga, vi har haft nga riktigt toppen fina dagar med strålande sol. Så det kanske inte e helt fel att ha en storm dag å vila skinnet lite:-)).Men imorgon får den gärna återkomma:-) 

Snart e Juli slut...va hände?? Tiden går så ruskigt fort, snart e man inne i ekorrhjulet igen. Nu har vi höjt Rean så vissa sommarplagg som förr va på 30% e nu på 50%..och vissa plagg på 70%.Så fynda fynda:-)) Metoo jackorna å Ticket jackorna å dom coola Molo skorna med dragkedja är oxå på 50% nu.



Ponny ridning..



Hö hoppning!!



Och lek på lekplatsen..en hel dag på Nordens ark..avbockad!!

Och så har vi haft massa besök från släkt å vänner...mysigt!!



Här e tjejorna med Lova å Edvin:-))



Ofelia å Emmie bakar chokladbollar.



Malcolm å Winnie bakade Dajmtårta..mums:-))



Ida å tjejorna♥



Nu får vi snart besök av fam.Persson...så so long så länge så hörs vi inom kort igen!! Kram på er å ha en fortsatt fin semester..

Kram på er//






Regn...svensk sommar!!!

Haloj!!

Ja, vad vore den svenska sommaren utan regn.... som tur e så e vi rätt förskonande här ute vid kusten men så händer det att han där uppe vill bjussa på lite vatten..Nu håller vi tummar å tår på att den vita himmeln ska förvandlas till blå:-)).



Men enligt barnen finns det inget dåligt väder...så självklart badas det ändå. (Badrockar från shisser reas nu ut i butiken till 50%)



Emmie sitter på första parkett efter hennes dopp...



Hua..va kallt!!!

Hoppas ni har det bra där ni befinner er....och att solen skiner på er!!!

Kram å ha det bäst!!

Njuuuter!!!

Njuuuuter!!!

Nu e det sommar å sol and I löv it!!! Underbart!!! Vi njuter till fullo av semestern... !!! Så här skulle livet vara när det var som sämst:-))). Idag har det varit sol å bad i massor och båt tur och nu ska vi äta en god middag på terassen å sen blir det minigolf tävling:-).





Vatten krig:-)) I sitt söta Roxy linne å shorts!!



Bad vid sjöboden..varvar mellan stranden och sjöboden:-)) Det blir inte många steg på en dag..hmm



Emmie kollar efter en husbåt:-))..Hon har bestämt sig för att köpa en med Lotta 12år..haha



Pingis turnering...innan middagen.

Ha det nu så grymt bra!!!! Hannah finns som sagt på plats å tar hand om er nere i butiken. Hörs snart igen!!!

Kram på er




Semester!!!

Hej alla semester firare och icke semester firare:-))

Hoppas ni mår toppen..!! Det e ju verkligen super najs att vara ledig och slippa ställa klockan och att stressa på morgonen. Nu e jag å tjejorna i Hunnebo å har det gott. Först imorgon em kommer resten av familjen Taikon och joinar oss.



Emmie och Ofelia innan vi åkte..





Nu leks det för fullt med Playmobil..i väntan på att det ska spricka upp så vi kan gå å bada. (I sina fina Metoo byxdressar.)

Som sagt lite sämre väder idag..igår hade vi super väder och tjejorna badade som tokar i havet. Nu ska vi åka till Kungshamn en sväng å shoppa lite. Hoppas hitta ngt fint:-))

På Småtufft rullar det på, och Hannah finns där å tar hand om er:-)).Så välkomna!!

Kram å hörs snart igen!!! // Annika

Äntligen har vi hämtat vår båt!! Barnen va...

img_8904 (MMS)

Äntligen har vi hämtat vår båt!! Barnen var super nöjda, förutom att Ofelia tyckte att det gick lite för fort ibland. Malcolm skrattade mest hela tiden och förklarade att det var detta han har sagt hela tiden att vi ska köpa båt. Vi kunde väl ha lyssnat på honom lite tidigare! Nu får vi bara hoppas på båtväder hela sommaren.  Elisabet.


SEMESTER!!!!

Hej på er!!

Då var det helg och SEMESTER!!! Känns grymt skönt att ha 5 härliga veckor framför oss. Elisabet har oxå semester så våran goa Hanna ska ta hand om er och ruljansen i butiken. REA:n fortsätter att rulla på och det finns fortfarande en hel del fynd kvar..idag e det dessutom världens shopping väder så vad väntar ni på:-)).

Var nere och fixade det sista i butiken imorse och träffade på fina Anton och Casper på parkeringen..Sååå coola!! Givetvis dressade med Småtufft kläder från topp till tå:-).



Casper i Quiksilver keps, pikè från Fransa och jeans från Tumble & Dry! Och Anton i Quiksilver keps, Och quiksilver hood, piké från Fransa och chinos från Metoo.

När jag kom hem lagom till lunch stod Emmie som en liten husmor och tog imot mig med Metoo klänning:-)







Winnie i skön stil från Nova star och baggy shorts från Metoo.

Ska allt få till lite blogg inlägg på semestern..så håll utkik:-))Elisabet har oxå lovat att skärpa sig så det lär komma ett å annat inlägg från henne oxå!!! Ha det nu så grymt bra...Och trevlig semester!

Sköt om er och lev i nuet!!!

Kram kram

Höstnyheter från Molo har anlänt till buti...

img_3527 (MMS)

Höstnyheter från Molo har anlänt till butiken. Lite tidigt känns det kanske eftersom sommaren precis kommit, men nu är det iallafall här.


RSS 2.0