Lördag..Öppet 11-15!!

Gomorron!!

Lördag, solen skiner och det ser ut att bli en underbar dag!! Och jag är ledig, så det står bara lugna puckar på schemat eller nja lite städning kanske man får pressa in under dagen..;-)..



Ett konstverk på morgonen../Me too klänning! (Finns även i röd/rosa.)

Ikväll är vi bjudna på middag hos Susanna och Sami ska bli mysigt och hänga lite med dom, fick oxå precis höra att Jill och Peter och barnen kommer..=dubbelmys♥.

För er som är shopping sugna idag så vet ni ju att webben e öppen 24h och den fysiska butiken är idag öppen mellan 11-15 och det är Söta Linnèa som jobbar och tar hand om er. Så varmt välkomna!!

Ha en härlig Halloween alla!!! Kram på er/ Annika♥

Tack alla!!!

Gokväll!!

Vill bara tacka alla för idag!! Vilket drag det var på marknaden..jösses!! Redan klockan 10 hade vi fullt ös runt vårat marknads stånd!! Så kul, sålde så bra att vi fick packa ihop bordet redan vid 14. Så igen, tusen tack ♥

Nu har äntligen lugnet spridit sig efter någon timme på marknaden med två halv trötta tjejor..pricken över i:t, jag åkte till Maxi och handlade en fredag eftermiddag..phuu!! Så luften gick ur mig kan man säga, så min kära sambo fick brassa fredags käk medans jag halvdog i soffan! Så nu väntar Idol och lite fredags mys!!!

Kram på er alla glada helg firare...Bus el,godis??? / Annika♥  ( Jag väljer godis..;-)..yammi


VIKINGA MARKNAD!!

Gomorron!!

Fredag idag och snart bär det av ner till jobbet och VIKINGA marknaden. Vi kommer stå på utsidan av Jeanettes. Vi kommer ha riktigt mycket fint till riktigt bra priser. Vissa varor har vi sänkt till rena fynden trots att det är säsongens kläder..så med andra ord "ingen gammal skit"..!!! :-)



(Me too)

Ha en riktigt bra och härlig fredag med massa mys!!! Höres säkert lite senare igen!!

Kram på er!! Annika♥

Snart dax för Vikingamarknad!!

Haloj!!

Onsdagen börjar lida mot sitt slut och jag längtar efter kudden och sängen, mår dock mycket bättre och den värsta skallebanken har lagt sig men den ligger och smyger lite innanför pannbenet!! Har trots det haft en riktigt skön ledig dag med noll stress och noll måsten. Var nere i centrum en sväng och gjorde lite ärenden bara och sen åkte jag å tjejorna ut till Jenny i ytterby. Där fick vi go lunch och barnen lekte super bra. Tack snälla Jenny för allt♥.



Söta Julia och Ronja och Winnie som verkar grymt sugen på en lilla syster till:-)



Stackars Ronja försöker fly fältet från en till som gärna vill ha en lilla syster..ha ha.

Har ett träningskort i min hand..hehe så nu måste jag bara ta tag i mig själv..Känner mig genast mycket nöjdare när det bara ligger i plånboken, men jag antar att jag inte blir mycket sundare för att det ligger där:-)...Min kära sambo tröttnade på mitt eviga tjat om att jag vill börja träna men aldrig får tummen ur..så han tog saken i egna händer..så nu har jag ett träningskort..så nog med ursäkter!!!Och tack min bästa sambo..I löv u..



"Hopp" i säng...(pyjamas från shisser.)

Glöm inte klippa ut annonsen ur kungälvsposten och kom hit och få 15% på valfri vara:-).. Och Nu på fredag är det dax för Vikinga marknad..självklart kommer vi ha massa fina kläder till riktigt bra priser!! Både ute och inne i butiken..Så jag hoppas vi ses!!!

Kram på er och gonatt/ Annika♥


Natti natti!!

Haloj!!

Med världens monster huvudvärk vill jag bara säga hej å gonatt!!! Tror tyvärr att huvudvärken som har smugit sig på är en förskylning vid start linjen samt ett ålders tecken...Elisabet höll på att garva ihjäl sig när hon såg mig kisa för att se artikel nummret på en vara..!! Jag försökte få henne att hålla med mig om att det var svårt att se när texten e så liten...men det gick sådär, hon titta på mig som jag kom från rymden och gav mig världens smile....Så synsam here i come!!!



Tilda följde med oss hem efter dagis.../Winnie i Me too outfit!!

Natti natti...höres imorgon på min lediga dag!! Då hoppas jag och ber till högre makter att denna skiten har släppt!! Tack alla som har testat våran web-butik förresten..vi blir såå glada!! Fått super bra respons att det har funkat bra samt många glada miner för gåvan vi skickat med.(värdet baseras på hur mycket man handlar)

Kram Annika♥


Försmak på julen.

Idag har vi haft "städdag" på Småtufft. Det behövdes verkligen. Webben har tagit så mycket tid att vi ibland har kännt att vi inte "hunnit med" butiken. Men nu när den är öppnad så kan vi ta tag i butiken.
Det kom lite nyheter från Villervalla idag.
tröja TURKOS
tröja RÖD
tröja SVART


Alltid kul att få lite nytt nu när julen börjar närma sej. På tal om julen så ville Ofelia prova sina tomtekläder idag, så här kommer lite försmak på julen:





Tänk att det bara är två månader kvar till jul. Det går så himla fort, så nu är det väl dax att börja köpa julklappar. Men det blir väl som vanligt, att jag köper allt sista veckan. Men det är lite charm med det oxå.
Godkväll. Elisabet.

Måndag!!

Gomorron!!

Hoppas eran helg har varit bra!! Trökigt väder dock..regn och rusk!! Igår var jag och några i Winnies  föräldragrupp och bowla med barnen. Var super kul, men jag e totalt talanglös så det gick käpprätt åt he...! Men men tur att man inte är någon dålig förlorare..hehe. Måste bara säga att golvet måste vara grymt tåligt, för när barnen fjongar i väg klotet tror man stundtals att golvet ska spricka:-)..Undrar om jag kan få be om "staket" i rännan som barnen har nästa gång:-)



Några av bowling hjältarna...Winnie,Julia och Pontus .(Winnie har mjuk jeansklänning med trekvartsärm från Metoo..finns i shoppen:-)..Molo tights.

Sen var vi som vanligt på simmis på eftermiddagen. Så som vanligt är det inga problem att få söndagen att gå, utan snarare tvärtom:-). Har ledigt på fm idag då dagis är stängt så det e lugna puckar här hemma..Mamma kommer hit omkring lunch och tar över stafettpinnen. Så trots tidig vecka så blir det jag som har kvällspasset idag!! Så kom gärna förbi..



Ahhhh...Villervalla klädd idag!!!

Ha en grymt bra dag!!!

Kram Annika♥


Helhelg i Gbg.

Så är ytterligare en vecka slut. Tiden går så himla fort nu, så det hinner knappt bli måndag innan det är helg igen.
I lördags lämnade vi barnen till mamma och åkte in till gbg. Hela dan gick vi och shoppade och tittade i affärer. På kvällen gick vi ut och åt och sen gick vi på bio. Det var nästan 5 år sen vi var på bio, så det var dax nu. Det enda felet var att det hade blivit något fel med bokningen så vi fick inga biljetter till "Flickan som lekte med elden", utan fick ta den enda bion som det fanns platser kvar på. Det blev "Soraya M". Lite snopet, men vilken film. Hela bion satt och grät. Den handlade om en iransk kvinna som blev falskt anklagad för otrohet så hon blev stenad till döds. Man fick se steningen och det var ingen rolig syn. Det var en verklighets baserad film, vilket gjorde den ännu hemskare. Sen gick vi till hotellet och sov.
Det bästa med att sova på hotell är väl ändå frukosten. Så lyxigt att bara sitta där i lugn och ro utan barn.
Barnen hade haft det super bra och var väldigt nöjda, men trötta för dom vaknade lite tidigare + att klockan inte var vad den var igår...

Malcolm ligger i soffan och myser. Novastar byxor och Metoo tröja.

Även Ofelia var helt utslagen. Det konstiga är att både jag och Robert är helt slut, fast vi har sovit som grisar inatt. Nu ska jag ialla fall göra ett litet "plocka undan" ryck innan dat är sängen för mej. Vi hörs nästa gång.
Elisabet

Katt???

Haloj!!

Japp, då kom det..det vi har fasat för!! Mamma, jag önskar mig en katt i julklapp. Vaa!!! Det kom som en blixt från en klar himmel.Du menar ett gosedjur va?? Näe.en riktig såklart. Vad hände??? Vi som hade planerat i minsta detalj vad vi skulle svara om frågan dök upp..en ut av oss skulle var allergisk..vem har vi dock bråkat lite om..ha ha.. vem ska ta på sig att vara the bad guy!! Antar att jag fick svarte petter tillslut men all planering gick i stöpet då jag bara svarade okej...

Okej...?? Jag har inget emot djur men jag vet vem som får fixa och trixa med kiss å bajs lådor och mat och när man reser bort....samt att Emmie fortf.flippar ut om det kommer en katt kommer för nära. Så efter en aning eftertanke fick jag ur mig..du Winnie du får vänta några år tills Emmie blir större och tills du vågar passa Edith..!! Okej..svarde hon mig då phuu. Nu gick det, undra om det går lika lätt nästa gång!!??

Winnies förra dagis kompis var så söt när hon skulle med oss hem efter dagis..hon hoppade in i bilen och ögonen lös av iver..Annika vet du..Jag ska få en hund!!! Va kul..ahhh jätte kul, när jag fyller 18 och har flyttat hem ifrån...hihihi jösses va gulligt!!



Bilden som pryder webbutiken.. Winnie och Malcolm med Molo jackor och tjejorna i sina molo fleecar. Winnie har "baggy"mössa från Maximo och dom andra tre frithiof.

Nu e det dax att gå å lägga mig!! Tack alla kunder som besökte oss idag!! Ni kan ni se ett smak prov på våran webbutik. Den är inte helt färdig men nästan. Kommer givetvis arbeta och uppdatera den så den bara kommer bli bättre å bättre. Beställer man något nu så får man en överrasking i paketet..De ni?? Kan ni missa detta:-)???  www.smatufft.se .

Gonatt kram / Annika♥


400

Inlägg nummer 400 och det bli bara ett gonatt inlägg idag oxå..!!

Haft en fartfylld dag på jobbet och sen fortsatte den.Direkt efter dagis drog jag å barnen till fam.Persson/Rudolvsson ..tjejorna lekte järnet med Tilda och Ella..sen var det hem och sätta in mackorna i ugnen och så fick vi besök av bror Johan å söta Emilie och lilla Edith.. Tjejorna är fortfarande totalt livrädda för denna lilla söta hund. Riktigt trist, hoppas det blir bättre snart..annars får jag gå i hund terapi med dom:-)..JAG KAN KLAPPA,JAG ÄR INTE RÄDD...!!


Nytt i butiken..Cool tyll kjol,finns även i svart samt en söt stickad a-linjeformad kofta med två knappar upptll.

Nu ska jag gå å kolla vem som åker ut i idol!!

Natti natti höres imorgon!!

Kram Annika♥

Natti natti!!

Vill bara säga gonatt:-).. Kom precis hem från Småtufft och klockan är halv 12..!!!Tror ni jag e helt slut eller!? Fick ett ryck tidigare idag och började hänga om och byta plats på dom olika storleks kategorierna, och hann givetvis inte färdigt!! Så jag och Elisabet drog ner några timmar så fort barnen hade knoppat..Och resultatet blev bra..tror jag!! Det är det ju ni som bestämmer om det är det..!! Så kom gärna in och kolla och säg vad ni tycker...!! Och tack Terese på diesel för sparken i baken:-)..Vi behövde det...!!!



(Pyjamas fixoni).

Natti natti..hörs imorgon!!!

Kram / Annika♥


Ledig onsdag!!

Haloj!!!

Då var denna onsdag snart slut!!! Fullt ös som vanligt..Gick bra hos doktorn, Emmie uppträdde i väntrummet samt för alla läkare med bä bä vita lamm..och därmed var isen bruten och dom fick sticka å klämma på henne hur mycket dom ville bara dom sjöng med :-)..Så nu hoppas vi att det blir bra i den lilla kistan.



Dagen outfit: Top från Diesel och jeans från Mexx.

När vi kom hem efter alla måsten, titta Susanna och grabbarna förbi och tog en fika..Mys pys som vanligt. Nu är Winnie och dansar och Ronnie passar på att träna medans..så jag å Emmie sitter i varsitt rum och tjurar..då hon just för en liten stund sen fick sig ett bryt..Den järn viljan..jösses,undra vem hon har ärvt den ådran av:-)..

-Mamma du e inte snäll..vet inte vad jag ska göra med dig,kanske sätta dig i skamvrån..,.haspla hon ur sig precis..hihi. Har nästan svårt att hålla mig för garv..



Lite spel mys..



och lite brottning:-)

Ses imorgon hoppas jag..det e ju jag som har kvällspasset!!!;-)..Ha en fortsatt mysig kväll!! ´

Ta hand om dig / Kram Annika♥

Gant,Ralph lauren,Wheat?????

Gomorron alla!!!

Åhh typiskt!! Blir sååå trött...är ju min lediga dag idag men fick ändå ställa klockan då vi ska till doktorn med lilla Emmies mage som har krånglat sen hon föddes!! Fick väcka barnen och tvinga mig in i duschen efter lite snozzande..och vad tror ni händer.jo dom ringde precis och sa att läkaren som Emmie skulle till var hemma med sjukt barn..jag blev så besviken och ledsen..som vi har väntat på detta tillfälle!! Men hon hörde nog min desperation så vi får komma till en annan läkare ngn timme senare...så det kanske finns en gud ändå:-)!!



Cool Nova star tröja och hummel mysbrallor och fritiof mössa.

Igår var det inköp några timmar på fm och sen åkte vi faktiskt till Ullared för att köpa lite rekvisita till jul skyltningen när vi ändå var i dom trakterna..och givetvis blev det lite smått å gott hem oxå. Så plånboken är lite skärrad idag.!!!

Vi funderar och funderar på att vi skulle vilja ha ett klassiskt märke i butiken..vi älskar färg och print men vi behöver balansera upp det lite. Har ni något förslag????

Har funderat på: Gant, Ralph lauren, Wheat ..va tror ni??Vad skulle passa hos oss...hade varit kul om ni lämna en kommentar nedanför.

Ha en bra dag alla!! Kram på er Annika♥

Dagens outfit!

Haloj alla!!

Måndags trött som bara den...även om tjejorna skötte sig fin fint i lördags så tar det på krafterna att ha ansvar för någons annans barn på natten..det kanske går över efter några gånger. Men jag tror jag vaknade till så fort någon hostade eller lät i princip..Så jag var bra slut igår!! Var hos min älskade syster yster och man i Kungsbacka och hälsade på och fick söndags middag, såå mysigt♥..!!! Och som vanligt spenderade vi em i badhuset.

Och som vanlig kämpar vi även för fullt med butiken på nätet..nu är den snart i box!! Det lär bli lite av en prövotid nu i början, men vi jobbar på att få den ur snygg och lätt överskådlig!! Så ni vet, om det ser lite sisådär ut på sina håll att vi jobbar på den för fulla muggar och att den inte e helt klar även om vi startar försäljningen!!!Och eftersom vi inte har full sortering på alla varor så kan vi inte heller få lika stora bilder på alla...Men men snart e det vår och då jäkl..!

Dagens outfit från två morgon trötta tjejor!! Helgen har gått hårt på dom oxå:-)



Villervalla -Ny klänning i velour..249:- samt byxor med dragsko nertill 189:- (Finns från stl.56-116cl).



Top från Metoo 199:- och harems mysbyxor från Molo.

Ha en fortsatt trevlig måndag alla glada!! Ta hand om er!

Kram Annika♥

Kort helg går fort.

Så var denna helgen slut. Det går så himla fort. Nu gör det väl i och för sig lite att jag jobbade lördagen, så egentligen har jag ju bara varit ledig söndag.
Morgonen började med lite memoryspel:

Båda har Hummel tröjor och NovaStar byxor.

Efter det var det grimas tävling.
Sen har vi varit ute nästan hela dagen. Robert och Malcolm tog en sväng till skogen och under tiden bakade Ofelia och jag en sockerkaka.

Hon var inte sen med att slicka skålen. Sen gjorde vi saft och kaffe och hade fika ute med grannarna. Supermysigt.

Kvällsbad.
Nu är det dax att hoppa i sängen för mej så jag är pigg på jobbet imorgon för då är det dax för sista tele mötet med jetshop, sen startar äntligen webbutiken!!!Det ska bli så skönt att få igång den.
Godnatt. Elisabet

Gonatt!!

Japp, då var det dax att stänga butiken och ögonen för idag:-)..Har haft en fullspäckad eftermiddag!! Var nere hos Anna och Magnus och hade det trevligt och barnen lekte järnet..Sen när vi gick följde Tilda med hem, så hon ska premiär sova över här inatt. Spännande..första gången hon sover borta hos en kompis..och peppa peppa så har det gått hur bra som helst!! Och Winnie loves it!! Så det lär inte bli den sista..synd bara att hon nog e lite för feg själv för att göra det omvända...Men man vet aldrig..



Lördags mys framför Barbie...



Nattlinne fixoni..

By the way..Tack alla kunder som besökte oss idag i butiken..ses på måndag igen! Men här på bloggen ses vi imorgon!!

Lilla fin kittet på mini tjejen!! som jag lova att fota...



Bolero,klänning och leggings från Mexx..stl.74-92cl.

Gonatt alla/ Kramiz Annika♥

Nyckelpiga!

Gomorron!!

Hoppas ni har sovit gott..antar att många av er redan är ute i det fina höst vädret..!! Ska snart följa Winnie på maskerad kalas, hon ska vara nyckelpiga. Emmie ska med Ronnie upp till Jennylund och kolla bandy, så jag får väl passa på att städa och jobba lite med shoppen. Elisabet är det som jobbar idag nere i butiken...försöker nå henne men ingen svarar, vilket nog betyder att hon har fullt upp!!! Så det e kul!



Svarta leggings och cardigan från Mexx(helt nyinkommet) samt linne från Desigual. Posar innan det e dax att krypa in i skalet:-)



Jag återkommer senare..ville bara säga hej å gomorron!!

Kram på er Annika♥

Popcorn!!

Gokväll!!

Japp, då återstår bara kvällen av fredagen , den man ser fram emot hela veckan!! Pyjamasarna är på och nu e det lite popcorn på programmet innan det e dax för sängen för dom små liven..och sen e det bara jäsa framför Idol och skavlan som gäller för mig och min sambo:-).



Undra vem som får hälsa hem idag...???

Winnie hade en kompis med hem från dagis idag så det var massa uppträdande och dans. Sen när Anna skulle hämta henne så var Ella med oxå så Emmie var själa glad så det blev att dom fick komma in en stund oxå, så små tjejorna fick leka av sig lite.



Låt mig presentera...



Emmie och Tilda!!

Måste bara visa ett sött litet kitt för mini killen nu till jul...la precis in det i shoppen.



Små kritstrecks randiga byxor med skjorta och slipover.. Hängslena på byxorna är avtagbara. (Finns från stl.74-92cl)..

Winnie ville att jag skulle ge henne en gåta när vi åt middag..och då drog jag till med: Vad är det som går å går och aldrig kommer till dörren?? Hon svarade..en farbror som fastnat med hängslena i stolen..hihi gulligt och klokt svar!!

Visar ett prov på den lilla tjejen imorgon. Ha en fortsatt mysig fredagskväll!!!

Kram Annika♥




Diesel idag!!!

Gomorron alla fredags läsare!!

Hoppas ni alla mår tipp topp!! Själv är jag redo att dra igång dagen..känner mig taggad till tänderna:-) Det var väl kanske lite att ta i..men jag tog en storm "kväll" igår från web-butiken så det blir till att jobba i kapp sig idag istället, Men det resulterade i att jag kom i sängs tidigt och bara blundade för alla måsten!!!



Cool kille i Nova star från topp till tå!!! Byxorna som är fodrade e perfekt nu i höst kylan!!

Dax att gå ner å göra frulle till mig och barnen innan det e dax att dra till dagis..Tjejornas outfit idag är:





Båda i lika Diesel toppar.."Söt a-linjeformad top med huva"...

Ha en bra dag så återkommer jag en sväng innan fredags myset:-)...Och tack söta Jenny för din "goa" present..ha ha har redan börjat smyga äta lite på det..ha ha.

Kram Annika♥

Foto dag!!

Haloj!!!

Hoppas ni har haft en härlig onsdag och fått njuta av det vackra höstvädret!! Trots ledig dag har det som vanligt varit fullt ös..började med att jag fick ställa klockan då det var dax för gruppfoto på dagis på morgon kvisten..Typiskt när man e ledig,eller hur?? Så när båda avdelningarna var klara, åkte vi hem och fick celebert lunch besök av Lena och barnen. Sååå mysigt!! Det är så sällan vi hinner ses nu förtiden.



Söta Edvin och Lova och en "jag vill inte vara med på kort..försvinn mamma" Winnie:-) I lego branschen.

När dom åkte var det dax att bege sig ner till dagis och ta mer kort. Dax för deras enskilda och syskonkort. Speciellt system det där, men i år funkade det jätte bra då vi hade skrivit upp oss på en bestämd tid. Fick t o m välja ut dom kort jag gillade och så nu vet jag att dom blev super bra båda två:-)..Och där med några julklappar färdiga!!



Ofelia tog kort efter oss, hon blev oxå super söt på sitt kort. Här står dom nöjda utanför...(Winnie och Ofelia i jackor från Molo och Emmie i Diesel jacka. Ofelia har en söt stickad mössa från diesel.



Sen när vi kom hem skulle vi snabbt ta lite kort till webben...det gick sådär med 4 viljor.Kan ju hoppas att det blev något som funkar. Mutan var ett kinderägg..nä, vi är inte bättre en så. Så här nöjd och frusen ser stackars Emmie ut..ha ha (Molo fleece och Mexxjeans samt frithiof mössa)



Ofelia offrade allt under fotningen..se knäna..:-) Så hon var väl värd sitt ägg!! (Molo fleece,Molo kjol och Diesel strumbyxor, samt cool mössa från frithiof.)

Sen bar det av till dansen..ja jösses var det går i ett!!! Nu är det dax att fortsätta jobba på web-butiken.

Kram på er / Annika♥

Hej igen.

Det går verkligen trögt det här med bloggandet från min sida. Igår gick det som sagt var inte att komma ut på bloggen, så det var inte mitt fel. Nu känns det ialla fall som om webshoppen börjar ta form och då har jag mer tid igen för bloggen.

Malcolm och Noa sitter och spelar memory. Ofelia försökte vara med, men tröttnade när hon inte fick vända alla kort på en gång. Malcolm i MeToo tröja och Ofelia i klänning och strumpbyxor från Metoo.

På em var Ofelia på en försenad 2½ års kontroll. Hon blev godkänd redan i väntrummet för hon var inte tyst en sekund.

På väg till Maxi för att handla. Molo jacka.

Ikväll följde Malcolm med Robert för att köpa ute lampor, så dom kom precis hem och nu är det sovdax för honom. Så nu ska jag gå och lägga honom, sedan ska jag ladda upp lite mer kort till webben. Molo jacka, Diesel mössa och NovaStar byxor.
Godnatt. Elisabet

Vad gjorde man på fritiden!!???

Haloj!!

Äntligen funkar det, igår var det nog någon uppdatering eller något för varken jag eller Elisabet kom in på sidan igår!! Så därav inget inlägg!!

Kom precis hem från jobb och dagis hämtning, båda tjejorna sitter som små klistermärken framför tv:n där nere..så passar på medans det fortfarande är tyst och lugnt! Ska snart så fort Ronnie kommer hem fortsätta med webbutiken och inmatning av varor...!!



Klänning från Me too, finns från stl.98-128. Finns även i rosa/röd.

Gjorde ett status inlägg på facebook för någon dag sen där jag skrev: helt ärligt..vad gjorde man på fritiden innan man fick barn??? Fick massa svar och påminelser..

Men min kusin Anna fick mig verkligen att minnas:-)

-Pratade hela meningar
-Drack varmt kaffe
-Åt mat utan att skrika ut förmaningar med munnen full.
-Sov mer än 2timmar i stöten
-Kollade på film efter klockan 21 utan att somna- på en biograf dessutom.
-Tvättade EN gång i veckan max.
-Hade aldrig kontakt med försäkringskassan
-Lyssnade på musik som inte har med melodifestivalen eller mora träsk att göra....

Ha ha ha..varav min söta svägerska kontra att det lär dröja innan Emmie å Winnie får några kusiner från dom..!! Kan verka sisådär att skaffa barn när man läser det där..Men så fantastiskt mycket rikare man känner sig på alla plan!! Dock inte i plånboken..dom e dyra i drift dom små trollen;-)..

Ha en fortsatt bra dag och kväll alla glada!!

Kram på er!! / Annika♥

P.S Tack söta faster Ann-Britt för dom fina sakerna till tjejorna, dom blev super glada!!

Olserödloppet!!

Gokväll!

Då sover barnen som små stockar, har varit en fartfylld dag. Vi gick ju ner till "loppet" och det var massa springsugna barn vid starten..:-)



Innan det var dax , hade Ann-Sofie uppvärming..så de hoppades och viftades en stund..
Didriksons, villervalla och helly hansen..representerade trion idag. Alla i överdragsbyxor från HH..och frtiofmössor. Emmie hittade dock en gammal pippi mössa igår under rensningen..så jag ska försöka trolla på den tänkte jag;-)..



Sen var det dax för första loppet att gå av stapeln..för 2 och 3-åringarna. Ofelia kämpade...



Och Emmie den långsamma sprang och gick vartannat..hon blev lite peppad när hon hörde lite heja rop;-).
Emmie och Ofelia ville t o m köra ett xtra varv, så dom var helt slut efteråt.



Men Winnie den lata ungen, valde att sitta på klätterställningen och heja fram dom andra.



Här står några av dom hurtiga för att ta emot diplom.



Söta Albin på klätterställningen. ( Helly hansen skaljacka och mössa från frithiof. Jackan finns även som vinterjacka.)



Emmie och Ofelia sitter och läser sina diplom..ha ha. Sååå nöjda.

Sen var det dax för simskolan och Emmie följde oxå med och badade. Så det var fullt ös! Så som sagt trötta hjältar i sängen. Nu e det även dax för mig att hoppa i bingen.

Gonatt på er!! Höres imorgon...

Kram Annika♥


Gomorron!

Haloj och Gomorron på er allesammans!!

Hoppas ni hade en härlig lördag igår, själv var jag i fixare tagen så jag hade fullt upp med garderober..så jag hann verkligen inte med bloggen igår. Men idag ska jag allt hinna med er;-)..



Syskon kärlek när den e som bäst!! ( Fixoni pyjamasar.)

Nu ska vi gå ner till området nedanför där b l a Ann-Sofie har fixat en springtävling för barn. Olserödsloppet.. Ska bli spännande och se om tjejorna tar täten..ha ha. Knappast!!

Hörs om en stund igen..lite sena!! Kl.11 smäller det!

Kram Annika♥


Jag finns kvar.

Just nu går det lite trögt med bloggandet som ni säkert har märkt. Det är tur att Annika håller igång. Jag ska försöka bättra mej, men just nu har det varit så mycket data så jag spyr snart på datorer. Men det går över...
Imorgon är det dax för en 30 -års fest. Det ska bli kul att träffa lite kompisar, för det har jag inte hunnit med så mycket det sista. Idag har jag varit ledig och haft en helt underbar dag med barnen. På fm var vi hos en granne på fika och sedan har vi varit ute en hel del i det fina vädret. Robert är på afterwork så jag är ensam med barnen.

Spralliga barn. Ofelia i NovaStar tröja, Hummel kjol och Katvig tights. Malcolm i MeToo tröja och Hummel byxor.
Nu sover barnen gott och jag ska sätta mej i soffan och titta på Idol och bara ta det lugnt.
Elisabet.

Desigual!!

Halojan!!

Japp då var det min första fredag ever att gå till 18..och hur kul är det från en skala 1-10:-).. jag har kommit undan i 4års tid så nu är det väl på tiden kanske. Och jag har bara en fredag i månaden..!!! Så jag ska skippa klagoramsan..

Det e ju fredag och snart HEEEELG!!! Många av er har säkert på börjat sin..inte är ni å shoppar ivarje fall..för kungälv är just nu totalt sten dött!! Hoppas ni kommer på något ni behöver nu sista timmen:-). Kan behöva lite sällskap!

En rolig NYHET!!!



Snart.. Ska bli så skoj!! Längtar...!!! Vissa styles finns även på vuxen så snacka om att man man matcha sin förebild:-)...

Ha en underbar fredagkväll!! Ta hand om er!

Kram Annika♥

Nex level!!

NEXT LEVEL!!

Nu har vi fått påfyllning av Next level..Så kom in och spana vetja..!! Dom har riktigt coola plagg till bra priser från stl.128-152cl.



Coola mysbrallor som är smala nertill med lite häng 349:- , t-shirts från 159:-..

Du hittar oxå i tjejdelen..coola slitna jeans leggins 299:-, svarta chinos 299:-, scarfs 99:-, tunikor, underkläder and u name it!!



Jeans 299:-, Hood 399:-, t-shirts f,159:- 

Givetvis coola svarta chinos, stickat, underkläder m.m.

Värt ett besök:-).. I våran stora hörna hittar du även märken som Diesel, Mexx, Hummel, Molo. 

Längtar...;-)

Hej alla!!

Då var man precis hemma, efter en lång dag på jobbet. Helt slut som vanligt!! Ronnie och Winnie är och badar och jag å Emmie har varit och hälsat på mamsen en stund. Pappa är i Spanien med sin kompis och spelar golf, och har 20 grader på fastlandet..inte dåligt!! Nu har min nedräkning börjat, om precis en månad drar vi till varmare breddgrader. Ska bli såååå skönt:-)!!Längtar, speciellt efter dagens hagel skurar!!!

Idag har vi grejat om i butiken, tagit hand om er♥, och fotat massa nyheter som kom idag till webbutiken. Svarta chinos kom idag på kille, så coola;-)..(Stl.98-152). Det kom givetvis massa annat fint!! T o m lite julklänningar och skjortor. Tänk, snart kommer tomten:-).

Nu e det dax att fortsätta jobba en liten stund innan jag kan stänga av burken för ikväll!!



Winnie posar i höstens pyjamas från Fixoni.



Nattlinne från shisser..(Lillifee, har vi varje säsong fast i olika tappningar)

Gonatt på er alla..sweet dreams!

Kram Annika♥

Ledig dag!

Gomorron!!

Eller gomiddag..kanske snarare passar in på uret;-)..Här har vi haft en riktig slappar morgon, så vi åt frukost halv 11..de ni,ha ha! Nu leker barnen samtidigt som jag försöker få något gjort..men det går sådär , har ingen lust attt dra igång städningen. Så jag sitter här framför datorn och hoppas att den ska hoppa på mig!! Hade förvånat mig mycket om jag helt plötsligt tog tag i dammsugarn och dansade iväg...;-)...



Roxy tunika och Mexxjeans.(349:-)



Svarta Molo harems mysbrallor..199:- / Syns snart på webben!

Eftersom det inte händer något i städ ådran, tänkte vi åka ner till kungälv och göra några ärenden..ska bla ta kort till mitt nya körkort!! Tänkte oxå passa på att titta förbi Susanna och barnen och tjingsa lite innan det e dax för Emmies tupplur, dans mm.

Höres alla fina!!

Kram Annika♥

Regn å rusk!!

Gokväll alla i höstrusket!!

Jösses vad det blåser och regnar ute..Nu är hösten verkligen här, och tydligen för att stanna! Skulle ha gått ut en promenix med Elisabet med vi la ner det då vi stoppa ut truten genom ytterdörren. Får satsa på morgondagen istället;-)..Dessa ursäkter,men hur kul e det att ge sig ut i detta vädret!!Hmm

Både jag och Elisabet är inne i en liten bloggtorka period, tror det beror på att tiden inte räcker till. Vi försöker ju varje ledig minut sätta oss med webbutiken. Så nu längtar vi verkligen efter "premiären"..:-). Så vi kan slappa lite på kvällarna!

Winnie såg ut som en riktig "sporty spice" idag när det vankades dagis..Hela outfiten från Hummel!!



Emmie fick lite gammalt plock idag, tightsen är dock höst nyhet och kommer från Mexx..



Är det inte Hollywood fruarna så är det dom desperata...så dax att zappa till 5:an. Ha det bra alla och sov så gott!!! Kram Annika♥

Åkpåsar!

 Haloj!!

Hoppas ni alla har haft en riktigt bra måndag!! Jag måste erkänna att jag har varit bra trött  men dagen har rullat på bra i butiken. I lugna stunder har vi grejat med webbutiken. Så nu e den snart igång. Kommer inte vara 100 rattar från början..men vi ska kämpa på och få den riktigt bra!! Till våren borde vi vara proffs:-).

Nu är verkligen kylan här..Så för er med små barn, kolla in dessa fantastiska åkpåsarna. Så gryma,eller hur?? Några av er kanske redan har sett dom i butiken, eller i senaste mama tidningen. Dom är från Thebuppabrand och kostar 799:-. Fleece på insidan, dragkedja hela vägen runt så du kan ha den som en sittdyna när det är varmare ute.


Nu e det dax för Hollywood fruarma med Anna Anka i spetsen...snacka om att skapa debatt och rubriker:-)..Men man kan ju inte låta bli att kolla.Eller hur?

Kram på er, så höres vi imorgon!! /Annika♥

japp..vi oxå!!!

Helt tom i bollen sätter jag mig här för att skriva några rader..och har efter en helg som denna värre hjärnsläpp en vanligt:-)..Vill bara meddela att vi har haft en dunder helg i Hunnebo och lyxat till det rejält!! Haft besök av ett gäng sköna lirare som jag bara älskar att hänga med...har skrattat så jag har träningsvärk i magen..shit va jag behövde detta:-)...!!!

När vi kom hem så var huset tomt, men sen kom Emilie och Johan med Emmie...och efter ytterligare en stund kom mamma å Winnie. Båda tjejorna hade haft det grymt bra hos sina fantastiska barnvakter, så dom var verkligen super nöjda med helgen:-)!! Antar att hela bunten e helt slut..ha ha så dom lär somna gott idag, barn som barnvakter!! Tusen tack..Syster yster m,fam..Bror å Emilie och så mamsen!!!Luv u!!



Metoo klänning och Molo jacka!!

Idag på simskolan så gick brandlarmet så stackars Winnie fick springa ut dyblöt i skitvädret.!! Så får hon ingen förkylning på detta så e det kors i krösamoset!! Stackarn hon var helt förstörd!!

Nä..där dog fantasin totalt!!

Gonatt på er!! Dax att dyka ner i sänghalmen...Kram Annika♥

P.s Hoppas vi ses på småtufft imorgon!!!


Hemma igen.

Tyvärr så fanns det inga datorer i stockholm...dom har inte sånt där, därav inget bloggande.
Vi har haft en härlig långhelg i stockholm hos Roberts bror med familj. Vi åkte i torsdags em med tåg och det gick superbra, trots att vi glömde batteriet till "lill tvn" så dom inte kunde titta på film. Roberts bror har en kille som är 3 mån yngre än Malcolm och en tjej som är 4 mån yngre än Ofelia, så ni förstår ju att det har varit full fräs hela helgen.

Två förväntansfulla barn på tåget. NovaStar tröjor.

Ute i sandlådan.
Igår var vi på bio med med hela ligan och såg på Ice age 3. Malcolm och Valdemar tyckte att den var jätte bra, och även små tjejerna satt still och tittade nästan hela tiden.



Full koncentration på filmen. Quicksilver tröja.

Ofelia, Valdemar och Malcolm. (Inez låg och sov.)
Nu är det operation uppackning som gäller, inte det roligaste men det måste göras.
Elisabet.

Lyx helg!!!

TACK alla som kom och förgyllde våran kväll i butiken!! Blev jätte lyckat♥

Igår på min lediga dag..så var jag allt annat än ledig!!! Vi bakade..Malcolm kom förbi och hjälpte till. Både Malcolm och Winnie har höstnyheter från Metoo på sina överkroppar!!



Var hos tandläkaren..vilket för övrigt  gick grymt bra..Då dom hade lite tid över så frågade dom om jag hade fått någon tid till Emmie och att dom kunde undersöka henne oxå, Då hon tjatade hål i huvudet på tandläkaren att hon "osså" ville sitta i stolen å gapa stort:-)..



I väntrummet med sina blåa tosser!!!

Helt slut och helt färdig packad för morgondagen..För imorgon ska ju vi åt ett håll och barnen åt ett annat:-)..Vi ska ha en lyx helg jag och Ronnie. Sååå härligt!! Ett dygn själva och ett med 16 vänner som ska sova över hos oss i Hunnebo:-) Winnie ska till falkenberg med mamma och hälsa på Irene,mammas kusin och Emmie den lilla loppan ska följa med min kära syster yster hem till Kungsbacka efter dagis..sen på lördag kommer min bror och söta Emilie och hämtar henne och så ska hon sova en natt hos dom eller här hemma med dom!!! Fina syskon och föräldrar man har som ställer upp...



Winnie och Irene i sommras..Fick kanon kontakt!! Så hon längtar såå mycket!!



Moster Tina♥



Moster Emilie♥

Så ni förstår nog att det kommer inte bli så mycket bloggande för mig då jag inte har någon bärbar dator kvar i Hunnebo.Men jag återkommer på söndag!!Promise..

Om ni undrar var Elisabet har blivit av så kan jag meddela att hon är i Sthlm och hälsar på Roberts bror med familj och även hon kommer hem på söndag!! Men hon kanske gör ett inlägg från saltsjöbaden:-)...Sägs att det finns datorer där;-)..hi hi

Kram på er! Annika♥

Guld kväll!!

Haloj..

Hoppas ni alla mår tipp topp!! Ett snabbt inlägg innan det e dax att bege sig till butiken igen.. Idag är det nämligen GULD kväll i kungälv. Så nästa alla butiker har öppet till 20.00. Kommer även vara lite roliga erbjudande lite här och var. Vi har: Handla för 500:- och få 100:- i rabatt..med andra ord 20%...:-).. Så jag hoppas vi ses!!!

Återkommer lite senare!!!



Winnie i toppp från Metoo,,Höstnyhet!!!.

Kramar Annika♥


RSS 2.0