Snart dax...

Hej hopp!!

Nu packar vi det sista och snart drar vi till varmare breddgrader..eller varmare å varmare, det e ju kanon väder här hemma.Men varmt eller inte, ska bara bli grymt kul och skönt att komma iväg!!

Igår sov Winnie hos mamma så hon var ledig från dagis..sen kom hon ner till mig på jobbet och även hennes kompis Tilda..Så dom har jobbat stenhårt och hjälp oss med allt från att galga till att vika kläder:-). Och som ni ser i Elisabets inlägg, provade kläder:-)..



Här sitter dom och tar en pause från allt slit:-) I sina Mexx klänningar..

Ha nu en grymt bra vecka så hörs vi snart igen!! Kanske kan bli ngt inlägg i veckan från Elisabets iphone då jag har gett upp att få plats med min dator..

Kram på er!!! / Annika♥

Två modeller på besök.

Nu är det snart färdigpackat, bara lite handbagage kvar. Ska bli så skönt att komma iväg på lite semester, och förhoppningsvis så har sommaren kommit när vi kommer hem.
Idag hade Småtufft två praktikanter som fick hjälpa till med lite av varje, bla lite modell jobb.Så här kommer lite bilder på sommar outfits perfekt till skolavslutning och midsommar (som inte är så låmgt borta).









Tack Tilda och Winnie för att ni ställde upp. Eftersom ni skötte er så bra så kommer vi anlita er fler gånger.
Nu ska jag packa det sista sen är det dax att sova så vi kommer upp och hinner med flyget imorgonbitti.
Elisabet

Underklädes vecka!!  Denna vecka är det 30...

img_6807 (MMS)

Underklädes vecka!!  Denna vecka är det 30% på Hummel och Fixoni underkläder.  Småtufft.


Morsdag!

Hej och gomorron!!

Då var det Morsdag idag..Tänk att man själv är mamma,lilla jag..Vad hände?? haha Erkänn stort! Så grattis till mamma, mig och alla ni fantastiska mammor där ute♥. Hoppas ni får en grymt härlig dag och att era små liv gör allt för er idag:-). Tänkte själv ligga på sofflocket och äta praliner;-)..Not!! Här ska tvättas, packa till resan, städa, bjuda mamma och pappa på middag and u name it!! Ingen rast å vila här inte.. Men snart bär det av på semester och då ska jag inte göra många knop vill jag lova!



Snart är vi där!!! Ni har väl inte missat att vi har hängt ut massa panos badkläder till 40% på rea stället. Dessa söta badbyxor hänger där b la.

Igår var jag och Elisabet ute och slirade lite med Sweet tjejorna, så kul!! Var på Sex in the city 2, sååå grym!! Måste ses. Sen var vi och åt på Meet och sen avslutade vi kvällen med lite goda drinkar!! Så tack tjejor för en riktigt trevlig kväll, lever jag på länge♥..



Lycklig mamma till 2 underbara små troll♥

Nu blir det sen frukost och sen börjar dagen D. Kram på er!! Ha en bra dag..Annika♥

En utmattad Ofelia som sover gott.  Sent i...

img_6807 (MMS)

En utmattad Ofelia som sover gott.  Sent igår kväll fick vi åka till jourcentralen med lillpluttan. Hon hade då skrikit i 2 timmar för att det gjorde ont när hon skulle kissa. Efter mycket hot ( tyvärr enda sättet ) så lyckades vi få ett urinprov. Självklart visade det inget, men det kan ju vara ibörjan så att det inte syns nått än. Men vi får se vad som händer. Känner inte riktigt att jag har tid med sånt här nu.  Idag ska försöka att börja med packning...får se hur det går. Nu är det dax för frukost. Godmorgon. Elisabet.


Fredag!!!

Hej!!!

Vill bara önska er en härlig fredag..Vaknade till strålande sol och nu regnar det ser jag. Trökigt!!Men hoppas det spricker upp igen mot em/kvällen. Winnie tog t o m sina solbrillor när vi skulle till dagis idag:-)..Antar att dom ligger orörda i facket!!   



Trevlig helg alla vänner!!! Kram / Annika♥ 


Villervalla!!

Hej på er!!

Hoppas ni har haft en kanon dag..!! Det har vi:-)..Trivs sååå bra på jobbet, och hur lyxigt är inte det!! Att få jobba med något som man tycker e grymt kul och pricken över i:t ,härliga arbets kompisar och goa kunder..I like♥

Idag fick vi lite påfyllning från Villervalla, behövdes kan jag säga..då deras solhattar nästan var helt slut samt deras mysiga mjukis shorts och kjolar samt den söta randen på klänningen.



Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi imorgon!!

Kram Annika♥


Bloggtävling avslutad..and the winner is!!!!!



Nu är tävlingen avslutad och vinnare av sommar paketet värde:500:- är:

Alicia stl.86 (inskickat av Maria Berg.) Ett jätte grattis..

Och tröst prisen går till:

Jonelly stl.104 (Inskickat av Johanna).

Wilhelm stl.104 (Inskickat av Sanna.)

Tack för att ni ville vara med i våran tävling, håll utkik för snart är det dax för en ny!!! Kommer maila er vinnare och se om ni bor i Kungälv och vill hämta paketen i butiken eller om vi ska skicka det till er:-)..

Ha en bra dag!!! / Småtufft

Det känns som om våren/sommaren kommer och...

img_6807 (MMS)

Det känns som om våren/sommaren kommer och går lite som den vill. Strålande sol och hällregn skiftar med varandra på mindre än en minut. Men förhoppningsvis kommer sommaren på riktigt när alla semestrar börjar.  Nu börjar Kanarieöarna närma sej. Ska bli såååå skönt. Bara 6 dagar kvar,  Malcolm har stenkoll. Han har nedräkning varenda dag.  Sen är det inte länge kvar till midsommar. Problemet varje år är vad man ska göra, eller vill göra och det brukar man inte veta fören samma morgon.  Nu är det Grays så spring och titta på det.  Godnatt. Elisabet


Onsdag!

Gomorron!!

Onsdag och som vanligt min och tjejornas lediga dag!! Ska försöka få lite gjort, tänkte tvätta och fixa lite inför resan nästa vecka..Så man slipper göra allt till helgen. Ska bli grymt skönt att komma iväg..nu ber jag bara till högre makter att vi ska förbli friska. Står magsjuka med stora bokstäver på anslagstavlan på dagis..Nu, slutet av maj..inte klokt!! What`s happening?? Peppa,peppa att vi klarar oss.



Yey..Molo top och Diesel jeans samt regazza solbrillor-

Sista dagen att skicka in till bloggtävlingen, imorgon får ni veta vem som tar hem priset! Många har mailat och många har skrivit på kommentarsfältet..super kul!!! Vi tycker det är minst lika spännande att dra lott och se vilken storlek vi ska plocka ut ett sommar kit till:-)

Ha en grymt bra dag, ser ut att bli en fin sådan!! 

Kram Annika♥ 



Nu var det dax för lite nya erbjudande. De...

img_6807 (MMS)

Nu var det dax för lite nya erbjudande. Denna veckans varor är lite olika tröjor i blandade storlekar som vi har 30% på.   Ha en superduper dag. Elisabet.


Måndag och ny vecka!!!

Gomorron!!

Måndag och solen skiner...trots väder rapporter att det skulle bli 8 grader och regn!! Vi fortsätter hålla tummarna på att vädret håller i sig!!!

Nu när barnen är ute och leker hela dagarna så kommer dom in som små lortgrisar, så det blir bad eller dusch varje dag. Har fått in söta duschcremer, kostar 99:-. Lättare att locka ner dom i badet då:-) Och när dom är slut kan man fylla på dom med annan tvål eller ha dom som en fin prydnads figur i fönstret eller i bokhyllan.





Nä, dax att dra upp gallret och fånga dagen!!! Ha en fortsatt fin måndag alla glada/ Kram Annika♥


Sol sol sol!!!

Sol,sol,sol...Igår hade vi ju en helt underbar dag,jag och Elisabet gjorde inte många knop vill jag lova. Först va Malcolm och Winnie på kalas hos Erik och sen cyklade dom ner till Kungälv för att titta på cruisingen med Ronnie och Robert. Jag och Elisabet satt på altanen och kollade på när Ofelia och Emmie badade och lekte..väldigt ansträngande:-)..Haha



På väg till kalaset. Malcolm i Diesel t-shirt och Quiksilver shorts och Winnie i Desigual klänning och leggings från cadeau.



Emmie gör soppa..Solhatt från Maximo och top och kjol från Molo.



Söta tjejor,redo för poolen:-)

Nä, dax att ta tag i dagen. Winnie ska snart på golf skola. Ha en bra dag alla fina!! Höres lite senare.

Kram Annika♥

P.S Ni glömmer väl inte att anmäla er till Bloggtävlingen. Gå in på tidigare inlägg i kolumnen till vänster och klicka på tävling!!

Fredag

Gomorron!!

Jösses amalia vilket konstigt väder det var igår. Jag var helt slut när jag kom hem, sen kom regnet och det med besked..fick t o m en ordentlig hagelskur. Thank u good att vi hann in innan den drog igång. 

Idag ser det ut att bli en liknande dag, såå kvavt. Ser verkligen fram emot att stå här inne i butiken och svettas till sex bläcket;-). Hoppas det blir en rolig dag med massa glada och trevliga kunder, för det kompenserar allt:-)



Passar på att flika in med en Sweet skylt docka. Både jacka,tunika,under klänning,leggings,halsband och väska finns här i butiken. Såå fint!!

Ha en grymt bra dag! /Kram Annika♥

Lite bilder från butiken:
















Onsdag!

Tjoho!!

Ibland ska man ha tur,ledig dag och ett helt fantastiskt väder!! Jösses, va hände? Det är bara att passa på att njuta och hoppas att det är här för att stanna!!Har gått osminkad och okammad och drält här i området hela dan, hoppas jag inte skrämt slag på någon,haha ..Snacka om skön dag,..I like♥



Mina troll i solglasögon från Regazza..!!!

Hörs imorgon!! Kul att så många redan har anmält sig till tävlingen..keep going!!

Gonatt / Annika♥

Malcolm på väg till fotbollsträni...

img_6807 (MMS)

Malcolm på väg till fotbollsträning. Shorts och t-shirt från Hummel är perfekt att ha nu i fotbolls säsong. Självklart finns det hos Småtufft.


Äntligen kommer sommaren!! Iallaf...

img_6807 (MMS)

Äntligen kommer sommaren!! Iallafall idag. Det känns som om man får ta dag för dag vad det gäller vädret.  Malcolm och Ofelia var överlyckliga och tog på sej sommarkläder när dom sprang ut. Hoppas bara att det är lika varmt i skuggan... Maria Wingfors var här och lämnade bilder som vi ska ha i butiken. Dom är sssåååå fina och jag blir lika glad varje gång jag ser dom. Så ni ska vi köpa ramar så vi kan få upp bilderna. Ha nu en bra dag i solen och tänk på stackars mej som står inne i butiken, så kom gärna och hälsa på.  Elisabet.


Idag var det sommarfest på Malcolms dagis....

img_6807 (MMS)

Idag var det sommarfest på Malcolms dagis. Dom hade övat in sånger och gjorde små skådespel till. Så söta och duktiga. Alla föräldrar stod och var superstolta. Efteråt var det grill och till sist hade alla barnen hjälpts åt att baka en tårta, en låååång tårta. Nu är det sovdax, men glöm nu inte att vara med i våran blogg tävling.  Elisabet


Bloggtävling in the house!!!

Japp, då var det äntligen dax för en ny blogg tävling!!



Som vanligt är det inte så mycket du behöver göra..mer än att hoppas att du vinner:-)

1:a pris = Ett sommar paket (värde:500:-)

2:a & 3:e pris= Tröstpris i sommar anda:-)

MAILA ELLER SKRIV DIREKT PÅ KOMMENTARSFÄLTET STORLEK OCH NAMN PÅ DEN DU VILL SKA VINNA PRISET!!  ( Glöm inte att ange din mailadress så vi kan meddela er om ni vinner.)

Maila på [email protected]  eller skriv som sagt direkt på kommentarsfältet nedan.

Vinnarna presenteras torsdag d,27/5.

Hoppas ni vill vara med!!!! / Annika & Elisabet♥






Måndag!!

Haloj!!

Kalaset igår blev riktigt lyckat. Emmie var super glad och somnade med ett leenden på läpparna. Det sista hon haspla ur sig var: Mamma, det e inte alla barn som får besök av Pippi på sitt kalas:-). Kan säga att hon blev totalt livrädd i början när hon fick syn på självaste Pippi på altanen...haha men sen tinade hon och resten av gänget och Pippi fick sig några kramar efter sång och skådespeleri..Tack världens bästa Karin♥





Ofelia ger Pippi en kram..

Idag måndag och ny vecka..var är värmen?? Förra året vid denna tiden var det ju kanon väder..Jag vill tro att årstiderna är lite bättre i fas nu än vad det har varit dom senaste åren..så med andra ord kommer juli och augusti bli hur grymma som helst..Vågar vi hoppas..?? Ja, visst vågar vi det...

Imorgon är det dax för ny blogg tävling!! Kul va:-)

Kram på er/ Annika♥


Denna veckans utvalda varor är långärmade ...

img_6807 (MMS)

Denna veckans utvalda varor är långärmade tröjor från Villervalla. Det är 20% på dom och det finns fem olika färgställningar att välja på.  Elisabet.


Söndag!!

Gomorron!!!
 
Hoppas ni har haft en härlig helg,den e dock inte över riktigt än..Vi har ju en hel söndag att slå ihjäl oxå;-). Igår var det en fixar dag utan dess like då vädret inte var det roligaste..Framåt eftermiddagen fick vi besök av Jill och Peter m.familj. Trevligt som vanligt!!!

NU står Emmie otåligt och hoppar vid sidan om, hon ska ha ett litet barn kalas idag. Hon längtar och vill att vi ska gå ner och duka..trots några timmar kvar till startskott:-)

Återkommer lite senare,nu drar ungen mig i tårna...

Kram ha en riktigt bra dag!! Kram Annika♥


Det är tydligen inte bara jag som längtar ...

img_6807 (MMS)

Det är tydligen inte bara jag som längtar till sommaren. Ofelia hittade simpuffar och simring och låtsades att hon var på stranden. Hon låg tillochmed på gräsmattan och låtsades simma...Hoppas sommaren snart kommer.  Godnatt Elisabet


Studsmattan är uppe. Det gick inte att nek...

img_6807 (MMS)

Studsmattan är uppe. Det gick inte att neka barnen, undanflykterna var slut. Men just nu har vi världens lyckligaste barn, och föräldrar. Malcolm och Ofelia hoppar och jag och Robert sitter i var sin solstol o tittar på. Solen skiner från en klarblå himmel och livet kunde inte vart bättre.  Hoppas ni får en lika bra dag som vi har.  Elisabet


Äntligen är vi på vårat Malmön. Så skönt a...

img_6807 (MMS)

Äntligen är vi på vårat Malmön. Så skönt att bara slappa och göra det man själv känner för. Barnen har varit ute hela dan och lekt med grannbarnen, och jag har "rensat" i trädgården. Vi hade tydligen lovat barnen att sätta upp studsmattan, men ska försöka förhala det till nästa gång...tveksamt om det går.  Nu är det tv för min del så jag orkar med en ny ute dag imorgon.  Elisabet.


Torsdag!

Hemma igen..efter två mysiga dagar i Hunnebo. Nu borde jag städa och feja..men jag orkar inte! Så det får bli ytterligare en slappar dag i soffan. Har fått total blogg "tråka" och torka, har ingen fantasi och ingen gnista. Hoppas det vänder snart..!!



Winnie spöar skiten ur oss på Uno.

Antar att det beror på att man är fullmatad från alla håll. men eftersom jag verkligen har skruvat ner på tempot borde det avta snart tycker jag. Och förhoppningsvis visar provsvaren inget konstigt och mina tanker kan börja bli normala igen. För nu svävar dom iväg allt för ofta och jag har svårt att fokusera på nuet!!

På söndag ska Emmie äntligen få sitt lilla barnkalas..som hon har väntat. Haha..hon har stora planer och ligger just nu brevid och befaller mig hur jag ska måla. Hon vill till varje pris ha Pippi inbjudnings kort och jag har inte hittat några så jag målar just nu åt henne:-)



Erkänn snygg:-)..Not!!Men Emmie är nöjd och det är huvudsaken.

Ha en bra dag!! Kram Annika♥

Onsdag!

Haloj!!

Onsdag och som vanligt min och tjejornas lediga dag. Fick ett ryck och drog till Hunnebo i morse för att hälsa på mamma och pappa. Har varit på Bella gästis och ätit dagens..såå gott!! Nu sitter vi här och myser i huset och bara njuter..Jag med ett glas rosè i handen och tjejorna med varsin festis och lite godis!!





Må så gott!!! Och ha en härlig ledig dag imorgon. På fredag är Småtufft öppet igen i vanlig ordning:-)..

Kram Annika♥


Veckans utvalda varor.

Denna vecka har vi valt ut ett kill- och ett tjej set som vi har lite rabatt på. På tjej är det en jätte fin top och ett par harems shorts från Desigual. På killsidan är det en piké och ett par shorts, oxå det från Desigual. Denna vecka är det 30% rabatt som gäller på dessa plagg.





Passa på att shoppa lite sommarkläder nu, för snart är sommaren här...hoppas jag!
Hoppas att vi ses imorgon.
Elisabet

Måndag!

Gomorron alla fina!!

Hoppas ni har haft en härlig helg!! Det har vi:-)..Hade det riktigt nice i Hunnebo med fam.Persson. Skönt att lämna alla måsten hemma å bara slappa och umgås med trevligt folk:-)..



Tilda å Winnie..



Tjejligan:-)

Nu e jag på jobbet och ska snart dra upp gallret..ni som har mailat och frågat om web-butiken, nej vi ska inte lägga ner den men vi har precis kommit på hur vi ska jobba med den på ett smidigare sätt..har varit riktigt tufft att få ihop det. Men som sagt i augusti så kör vi så det ryker, vi tycker inte det är någon större idé nu då säsongen börjar lida mot sitt slut.så snart så ;-)..

Snart dax för ytterligare en blogg tävling!!! Håll koll, det är nära nu:-).

Ha en grymt bra dag!!! Visst det är måndag, men veckan är kort:-)

Kram Annika♥

Lördag!!

Gomorron!!

Knallblå himmel och sol..Inte helt fel,och det bästa av allt är att vi befinner oss i underbara Hunnebo!! Våran lilla oas. Ska snart sätta igång och ta tag i dagen..Ska få besök av fam.Persson snart. Gissa om tjejorna är glada när deras kompisar ska komma hit å sova över. Emmie hoppas att krabborna i havet har vaknat så hon kan visa Ella dom..haha.



Nya sommar pyjamasar från Fixoni!!

Idag är det Susanna och Tina som tar hand om er på Småtufft/Sweet. Så jag hoppas ni ger dom lite att göra:-).. 

Ha en grymt bra dag!! Ta hand om er../Kram Annika♥ 

Kalas dag!!

Gonatt!!

Emmie överlycklig över kalaset och alla fina presenter..Tack alla♥..



Hoppas ni har haft en grymt bra dag!! Imorgon är det fredag..så helgen är nära:-),tjohoo!!!

Natti natti/ Annika♥

Äntligen är Ofelia glad igen när jag lämna...

img_5249 (MMS)

Äntligen är Ofelia glad igen när jag lämnar på dagis. Under några veckors tid har det varit mycket tårar vid lämnandet, och det är inte rolig.  Idag bestämde Ofelia att hon skulle vara "kalasfin" för Emmie har fyllt år. Hummelzipen hon har på sej är ett super plagg nu på våren, under jackan eller som jacka.  Ha en bra dag. Elisabet


Veckans erbjudande!!

Dax för veckans erbjudande. Gäller t o m onsdag d.12/5.

Vi har ett kanon erbjudande även denna veckan.. Hela 40% på Maximos uv kläder. Se nedan:













Passa på!!! Först till kvarn....



Emmie gillar sin klänning:-)



Och även Ofelia!!!

/Småtufft

Hipp hipp hurra!!!

Hipp hipp hurra för lilla Emmie idag!!!



Så här glad blev hon när jag och Winnie sjöng för henne i morse.



Jippi,,paket dax:-)...Fick några nu på morgonen och så får det bli några när pappa kommer hem sen! Imorgon har vi kalas för resten av familjen..

Nu ska vi ut och njuta av det fina vädret..och jag ska verkligen försöka ta det riktigt lugnt!! Tyvärr så mår jag inte helt bra än..väntar på lite prover. Hoppas och ber till högre makter att det inte är något farligt!!

Ha en fortsatt fin onsdag alla glada!!! / Kram Annika♥

Tisdag

Hej!!

Ja då satt jag här framför datorn igen..Tack vare Elisabets bror Robert som har hjälp oss fixa datorerna och internet. Så lyxigt..har nästan fyrkantiga ögon så som jag har surfat en stund:-)..

Imorgon fyller våran lilla höna 3år..lillpluttan börjar bli stor!!



Idag var hon bra företagsam..jag hörde henne springa fram och tillbaka på övervåningen.. tillslut gick jag upp för att kolla vad hon höll på med..Eftersom vi håller på att greja så står inte allt på sin plats utan ett rör med småpengar stod i hörnet i vårat rum..and guess what!! Hon tog en näve pengar och in på sitt rum och stoppade i pengarna i hennes spargris..haha. Hon hade hållt på ett tag då den var proppad med pengar.

-Men Emmie, det e ju mamma och pappas pengar..Vi måste ju ha dom för att köpa presenter till dig b l a:-).
-Men mamma, ni får jobba mera då...

Öhhh ja, vad ska jag säga:-).

Jösses va klockan är mycket...dax att gå och lägga sig! Gonatt på er och vi hörs under morgondagen..

Kram Annika♥


Solklänningar! Nu har vi solklänningar och...

img_6807 (MMS)

Solklänningar! Nu har vi solklänningar och sol T-shirtar i butiken. Superbra kläder med solskyddsfaktor 50 i. En av klänningarna ser ni på Ofelia här.  Ha det fint. Elisabet


Finn 10 fel!  Så här snygg var ljuskronan ...

img_6807 (MMS)

Finn 10 fel!  Så här snygg var ljuskronan i uterummet när jag kom hem.


Måndag 3:e maj..

Haloj!!

Hoppas ni alla mår tipp topp och har haft en härlig helg i solskenet...!! Jag har verkligen haft en återhämtar helg så jag känner mig mycket bättre idag.

Igår var vi ute mest hela dagen och bara slappade och hängde på lekplatsen. Winnie på väg att hoppa ut:-)



Winnie i Diesel top och Molo leggings.



Ofelia och Emmie på lekplatsen..I sina molo fleecar,frithiof mössor och Hummel mysisar. Emmie har verkligen en avslappnad stil..haha.

Som ni har sett så kan Elisabet blogga från Mobilen nu..grymt bra!! Så nu blir det mer inlägg från oss:-).

Ha en fortsatt bra dag!! Kram Annika♥


Ofelia redo för solen.  Detta är ett test ...

img_6807 (MMS)

Ofelia redo för solen.  Detta är ett test att blogga från mobilen, får se hur det går.  Ha en bra dag i solen.  Elisabet


1 maj!!

Gomorron!!

Ja, då var vi inne i Maj månad..Helt otroligt va tiden går fort. En månad kvar tills vi ska bli ärke turister på "kanarieholmarna"..:-).hehe ska bli grymt skönt att komma iväg. Nästa vecka fyller Emmie,syster yster och barnens kusin Lotta år.Så då blir det en kalas vecka som heter duga. Emmie ser mest fram emot att bjuda alla barnen på glass på dagis och få paket såklart:-)


Emmie i sin nya villervalla solhatt och sin Nova star hood.

Vikinga marknaden igår var lyckad,dock inte lika grym som tidigare år. Antar att vädret gjorde sitt samt att det e ju sådär att lägga det på Valborg..Men eftersom dom alltid lägger det på sista fredagen i april så fick det bli så i år. Idag är det som sagt öppet..11-15. Linnèa och Tina tar hand om er i butiken..Välkomna!!!

Igen får vi be om ursäkt för dålig uppdatering...men det har varit så mycket det sista att t o m min kropp sa ifrån i torsdags morgon. Blev totalt livrädd och fick mig många tankeställare om vad som är viktigt!! Så nu ska jag bara vara i helgen och inte göra många knop..Och hoppas att det var en varnings lampa och inget allvarligare..

Ha en fortsatt fin helg och sköt om er!!!

Kram Annika

P.S pga av att jag nu bloggar från min mini dator då internet för tillfället ligger nere här så kan jag inte bjuda på så många bilder..Men det kommer!!!


RSS 2.0