Vikinga marknad!!!

Imorgon fredag är det VIKINGA marknad!! Då är det full rulle här i Kungälv!! Hoppas att det inte regnar bara,tanken är att vi ska stå på utsidan i vanlig ordning och sälja fina plagg till grymt bra priser. Men spöregnar det så kommer vi ha ett bord utanför butiken istället.

Kom ihåg att vi fortfarande har 50% på alla Helly Hansen plagg, gäller t o m lördag den 1maj. Och ja vi har öppet då:-), trots knallröd dag. För er som redan har köpt vår jacka,passa då på att fynda ett grymt bra regnställ istället!!!



Hörs imorgon och hoppas vi ses!!!

Kram Annika


Pass.

Så var det äntligen avklarat. Pass till Ofelia. Vi har tänkt att göra det hur länge som hellst, men det har alltid kommit något imellan. Men nu är det gjort så nu är vi snart redo för semester. Nu ska jag ner till Småtufft för en jobbdag, men vi hörs en annan dag.

Glad tjej efter passfotograferingen.

Även Malcolm var på bra humör.

Grillad hamburgare till lunch i lördags på bohus-malmön.
Ha en super dag.
Elisabet.

Onsdag!

Gomorron!!

Hoppas allt e bra med er. Tack så mycket för igår, alltid kul när man planerar något och många tar sig tid att komma och shoppa lite:-). Är allt lite små trött idag, så jag e grymt nöjd att jag är ledig! Ska snart åka till stora staden och göra ett pass till Winnie. Hennes har gått ut och snart bär det ju av till Gran Canaria. Ska bli riktigt skönt att komma iväg..hoppas dock inte på mer vulkan utbrott.

I Söndags var Emmie på kalas hos Ella, och det var Pippi outfiten som gällde:-)..



Söta Ella 3 år.



Pippi trion:-).

Igår följde Tilda med oss hem efter förskolan..i helgen hade dom bestämt outfit så dom var likadant klädda, tänk att det kan vara så kul!! Sen när man blir äldre är det ju tvärtom..man e ju livrädd att dyka upp på ett bröllop eller en stor fest med en likadan klänning som någon annan:-)..



T o m jackorna och mössorna var bestämda:-).. Mössor från Frithiof,jackor från Didriksons och "baggy"mysisar med mudd nertill från Metoo.



T-shirtar från Metoo.

Ha en grymt bra dag!!! Så höres vi snart igen!!

Kram Annika♥


Påminnelse!!!

Hej alla!!

En liten påminnelse...Ikväll är det ju dax för våran inpirations kväll. 18:30-21:00 är ni välkomna. Vi har 20% på allt och lite x-tra rabatter på utvalda produkter.



Hoppas vi ses...

Kram Annika♥

Erbjudande....och mingel kväll!!

Gomorron!!

Hoppas ni hade en fin dag igår, vilket väder!! Hoppas det håller i sig länge länge....:-). Idag står det röja och kalas på programmet, så jag lär inte ha några större problem att hålla mig sysslosatt. Håller på att tömma kontoret för att göra plats för soffan på nedervåningen..får en ny på måndag så den gamla ska upp och så ska vi fixa ett tv rum åt barnen.



Denim tjejen..(Jeansjacka samt klänning från Diesel.)

Nu ska ni få veta en hemlis...På tisdag kommer kungälvs posten och i den har vi en kanon annons, som gäller t o m 1maj. 50% på alla Helly hansen produkter...Detta är ett grymt erbjudande som ni inte kan missa. Deras funktions jackor är grymma samt deras fleccar och överdragsbyxor.Så man kan säga att ni får tjuvstarta på måndag istället!!! Måste ju få lite x-tra förmåner när man läser denna blogg:-).



Ofelia i sin helly hansen jacka.



Vill oxå passa på att bjuda in er på en inpirationskväll och ett litet inflyttnings jippo på Småtufft/Sweet samt Jeanette&c:o. Vi kommer ha 20% i alla tre butikerna och bjuda på lite tilltugg. Så ni kan med andra ord handla allt från Smink,parfymer,hårvård till damkläder samt då givetvis barnkläder. Ingång från västra gatan genom Jeanettes och insläppet startar kl.18:30 och vi håller öppet till klockan 21.00. Välkomna!!

(Många frågade i fredags och igår om man får hänga undan eller om man får handla för 20% för att man inte kan på kvällen..Nej tyvärr. vi måste sätta en gräns och erbjudandet gäller endast mellan halv 7 och 9 på tisdag den 27:e april.)

Nä, dax att ta tag i dagen och börja jobba:-). Ha en trevlig dag!!! / Kram Annika♥

Gomorron!!

Hej hallå!!

Lördag, ny dag och nya möjligheter. Snart dax att dra upp gallret och starta dagen. Hoppas det blir lite fart idag, antar att det kommer gå en å annan frithiof mössa:-). Dom säljer som smör i solsken, och det bästa av allt är att vi får så få av varje så varje mössa känns unik!! Har även fått in ett gäng "vuxen" mössor, så om inte annat kan du köpa en till dig själv eller om du vill att mössan ska sitta lite mer "baggy" på ditt barn/ungdom.!!

Ha en fin dag alla i solskenet!!!





Top från Molo..249:-.

Kram Annika♥



Lip-fish 30%

Gokväll!!!

Vill bara önska er en riktigt trevlig helg. Jag och Tina jobbar imorgon, så är ni shopping sugna så kom vetja..Hoppas vi ses!!



Emmie i Lip-fish klänning.. ALL LIP-FISH NU: 30%.....

Avslutar med mitt favvis kort som Maria Wingfors har tagit..som kommer bli en canvas tavla och pryda en vägg här hemma♥



Winnie var ledsen och syster yster ville göra henne på bättre humör!! Kärlek♥

Kram och gonatt /Annika♥










Nu kom dom...

Frithiof mössorna in the house again:-)..

 


Tillbax till arbetet igen;-)..hörs lite senare!

Fredag.

Denna helg är det min lånlediga helg. Jag ska inte jobba igen fören på tisdag. Hur skönt är inte det!? Så fort Robert kommer hem idag så sticker vi till Bohus-Malmön. Ska bli skönt att bara vara där i helgen och inte göra något speciellt.
Men innan vi åker är det som vanligt en milijon med saker som ska göras. Packa, damsuga, tvätta (Ofelia kissa i HELA sängen inatt) hitta cykel till Ofelia att ha stående där (allt för att slippa släpa), handla och avsluta med en fika hos grannen som ska bli jätte kul. Så nu ska jag sätta igång.

Piff & Puff lekte hela em igår.

Äpple paus på lekplatsen.

Emmie sitter och spanar.
ha en super dag. Elisabet.

Onsdag!

Heje!!

Har precis kommit hem från en promenix med Elisabet och e lite små sur för att hockeyn går på 5:an, hade sett fram emot ett rykande färskt avsnitt av Grey`s nu..Attans!! Men men..får väl zappa mig till någon annan dynga el, kanske läsa för omväxling skull.

Idag har jag och tjejorna varit lediga...så skönt. Har fått massa gjort, så jag känner mig hel nöjd med dagen. Har t o m fått gjort en hel del saker som har hängt över mig, så nu ska jag allt kunna sova riktigt gott i natt.



"ljugar bänken" här sägs det inte mycket vettigt alltid;-)



Affären här på gatan med stans godaste sandbollar..

Nu hoppas vi och håller tummarna för att Fritiof mössorna kommer imorgon el.på fredag. Jag vet att ni väntar och jag lovar att skriva här så fort dom kommer:-)

Hade egentligen inte några roliga news, ville bara önska er en fortsatt fin kväll och gonatt på er!! /Kram Annika♥

Sommarlängtan!

Nu börjar jag på allvar längta efter sommaren. Tänk när man går till stranden varenda dag och solen skiner. Hoppas verkligen att det blir en riktig sommar iår. Det kan vi behöva efter den här vintern. Men våren är inte dum den heller. Den är faktiskt helt ok. Det som är bland det bästa är att slippa ta på barnen alla dessa kläder som man gör på vintern.
 
Snart är vi här...hur skönt ser inte det ut?

Nu ska jag gå och lägga mej och drömma om sommaren så kanske den kommer lite fortare..
Godnatt.
Elisabet

Tisdag!!

Hej hallå!!

Hoppas ni mår bra!! Sorry, en liten torka drog över bloggen men nu e vi tillbax igen:-)..Har inte hänt så mycket kul mer än att det har gått i ett och vi jobbar för fullt. Vi storm trivs med att ha Sweet inne hos oss, hoppas det e ömsesidigt..haha. Butiken känns mer mysig nu och det händer något hela tiden, blir dyrt bara då man har svårt att inte handla till sig själv:-).

.

Emmie mötte mig utanför när jag kom hem från jobbet idag♥..(Top från Metoo)

Nu e det dax att slänga sig i soffan och kolla på Desperate..hörs imorgon. Tack alla söta för era mail ang. korten Maria tog. Och det är bara att kontakta henne om ni vill boka en fotografering!! Lovar att ni inte blir besvikna.

Kram på er och natti natti!!

Annika♥

Maria Wingfors

Några av korten Maria har tagit på barnen finns nu på hennes blogg!!!

Gå in och kolla: www.mariawingfors.blogg.se .

Ni förstår att vi är nöjda!! Hon är verkligen helt grym!!

En förmiddag i skogen!!

Gokväll!!

Ja då börjar helgen lida mot sitt slut. Har haft en riktigt bra "återhämtar" helg så det känns helt ok att det är måndag imorgon och ny vecka.

På förmiddagen idag gick vi till skogen med Anna och Magnus å alla barn för att leta efter vår tecken. Var riktigt mysigt, är knappt i skogen trots att den ligger precis bakom huset. Så nu får det bli en ändring på den fronten..vi får helt enkelt tända till och bli lite mer "skogsmulle". Barnen tycker ju det är grymt kul!!!


Emmie♥


Söta Tilda..♥


Winnie♥


Söta Ella♥


Alla i "full action"...

Sen var det dax att åka ner till Kungälv för att fota barnen. Maria en grymt go tjej och duktig fotograf ska hjälpa oss med hemsidan. Tyvärr blåste det mycket och barnen var väl inte på världens bästa humör då dom frös..stackarna. Men med en duktig fotograf i spetsen tillsammans med lite mutor från oss galna morsor så gick det bra. Väntar med spänning på resultatet..!!! Om ni inte har gått in på länken brevid till Marias hemsida gör det eller klicka er in nu:  www.mariawingfors.com . Så ska ni få se på riktigt fina bilder.

Vi hörs igen imorgon!!!

Sovgott / kram Annika♥


Lördag!!

Hej!!

Härligt med lördag och ledig helg..trist bara att det inte e goare ute! Man blåser ju nästan bort när man går ut, och solen vägrar ju titta fram typiskt nog. Det ska enligt väderprognos bli sol imorgon så vi håller tummarna för det.

Idag var det fotbolls kalas hos Pontus,va gärna utklädd stod det på inbjudan..Då vi inte äger en fotbollströja så fick hon bli stylad med hummel:-)..Såg ut som en riktig sporty spice när hon gick iväg! Och Söta Malcolm i sin coola Gais tröja med Warper på ryggen:-).







När dom stora var på kalas så åkte jag och Elisabet ner till Kungälv och åt lunch med små tjejorna. Dom ville till varje pris ha samma jacka och mössa.."nöjda"..bara förnamnet.



Vi tittade givetvis in på Småtufft och sa hej till Tina och Lena som jobbade idag. Det var fullt upp i butiken så det var riktigt kul å se. Vi försökte muta Emmie och Ofelia så dom skulle pröva Desigual kappan för att se hur den satt på. Dom var inte super sugna..men jag fick ett kort fram ifrån på Emmie och ett bakifrån på Ofelia.Det gick sådär med andra ord:-). Men visst är den underbar!!!



Emmie..♥



Ofelia!!♥

Nu åkte Ronnie för att gå 9 hål i stormen..tänk att golf kan vara så kul. Snart ska Winnie börja på golf kul ute på gullbringa, så det ska bli spännande å se om hon gillar det. Winnie är fortfarande ute sen kalaset så henne har jag inte sett röken av..så det e jag och Emmie som ska gå ner och har pussel VM nu..så här ska pusslas!!!!

Ha en fortsatt härlig helg!!

Ha det grymt bra/ Kram Annika♥

Fredag!

Gomorron!!

Lovely...solen vill skina på oss idag oxå!!! Ska snart ge mig ut och njuta lite innan det e dax att åka ner till jobbet. Emmie hade feber igår så idag har hon en feberfri dag hemma! Och hon e pigg som en mört..kan inte tro att hon låg här i soffan igår helt utslagen.

  

Kan meddela er som inte hann köpa någon Fritiof mössa förra veckan att jag har beställt nya så det e på G. Tack snälla Agneta,vet att du har massor att göra just nu..!!



Söta Viktor med Molo fleece och frithiof mössa.

Vad händer annars...det fortsätter att komma varor och nu e butiken verkligen full av Vår å Sommar kläder. Tyvärr har vi svårt att hinna med att fylla på webben men vi jobbar på att hitta ett bra system så det ska gå lite smidigare.

Ha en bra dag!!!

Kram Annika♥




Vila!!!

Nu är min vecka slut..ledig tills på söndag. Det ska verkligen bli riktigt skönt. Vi har jobbat mycket, mycket hela veckan, men nu är Sweet på plats och det känns som om vi börjar få koll på sakerna.
Robert åkte till Funäsdalen idag på möten och kommer inte hem förren på söndag, så jag och barnen ska försöka att roa oss själva denna helgen. Men det ska nog gå bra.

Malcolm är supernöjd med sin ny fisk tröja från Molo.

Morgonmys i soffan.
Imorgon ska farmor ta barnen en stund så jag kan plocka lite här hemma. Och det behövs. Jag har forfarande inte hunnit packa upp allt från fjällen. Men vi har ju BARA varit hemma en hel vecka...
Ha en bra kväll.
Elisabet

Hummel..


Hej!!!

Vill bara önska er en grymt trevlig kväll. Och visa er ett par coola skor från Hummel..





Coola sneakers från Hummel..Skickar med en grymt bra lösning för alla som har barn som inte kan knyta sina skor själva.  Bara att dra sig på skorna...och hopp å lek:-)



Världens sötaste Ofelia med en söt sommar hatt från Maximo!!!

Kram Annika♥

Onsdag!

Heje!!

Tjohoooo vilket underbart väder och jag är ledig och kan njuta av det!! Sitter här i soffan på utsidan med datorn i knät. Barnen leker och och just nu e alla vänner och ljudet av skratt och lek får mig på ännu bättre humör.. Morgonen började tufft med en grining Emmie, så vi lunch tid funderade jag starkt på att sätta ut henne på blocket..;-).haha Tur att humöret vänder snabbt på det envisa lilla trollet.



Där Emmie låg imorse..ligger jag nu:-)..



Idag har det även fixats en del i lekstugan!!!

Men nu....njuter jag av nuet!!! Malcolm och Winnie drog precis iväg med cyklarna med Ofelia hack i häl!!Emmie e talanglös vad det gäller att cykla så det är bara att öva å  öva som gäller. I vissa fall är det tur att hon är enveten. Synd bara att hennes mammas tålamod inte är 100 jämt..hihi.

Nä, det e väl bara att ge sig ut och räkna till 100 några gånger, fick jag för att jag skrev att jag bara"satt" och njöt...So long gott folk!! Höres snart igen!!

Kram Annika♥

Tisdag!!

Haloj!!!

Hoppas ni alla mår bra!! Så ledsen för dålig uppdatering men vi har haft fullt upp med flytt så det har knappt funnits en minut över till annat!! Ligger fortfarande efter med sömnen sen helgen,men det börjar gå åt rätt håll!!



Elisabet hel nöjd över resultatet..:-)

Känns super bra i butiken och nu börjar det verkligen ta form och vi har fått massa positiv respons..Så kul att ni gillar det. Ska snart fira sammanslagningen med massa fina erbjudande!!! Återkommer om det. Annars har det börjat ramla in massa fina sommar kläder. Vi har b l a fått in Villervallas populära enfärgade solhattar med stjärnan på toppen som är ställbara. Grymma!!



Nu är det dax att slå igen dom små blå..men jag återkommer imorgon!!

Kram på er Annika

Söndag!!

Gomorron!!

I fredags kom äntligen fam.Warpers hem från fjällen. Emmie var överlycklig och lekte med Ofelia hela eftermiddagen..Sen kom Mormor och morfar och tog över staffetpinnen så jag och Ronnie kunde åka till våra vänner i Bollebygd och fira deras hemkomst. Hade det grymt trevligt och det var såå mysigt å träffa hela gänget igen.



Sen igår var det dax för den stora omtalade flytten. Så nu e vi sambos med SWEET!!! Ska bli riktigt kul att glida ner till jobbet på måndag. Många har undrat hur vi ska få plats, kan säga att vi har trollat med knäna och är grymt nöjda hur vi lyckades få in allt på våran sida:-)..Ska bli spännande å se vad ni tycker!!



Tina tapetserar...snyft,våran älskade logga försvinner!!!





Linn fixar med panelen och Elisabet och Robert jobbar med kassadisken..

Hade fixat barnvakt åt barnen en stund, Emmie följde med Ofelia och Malcolm till deras mormor..Hon tyckte det var super kul, så tack Margot!! Winnie var hos sin kompis Matilda några timmar( tusen tack A-S för hjälpen)..Så nu ska jag snart iväg till Ann-Sofie med barnen för att träffa några från våran gamla föräldragrupp och sen bär det av mot Småtufft igen för att fin lira lite och hjälpa Sweet över med alla deras kläder!!!

Ha en grymt bra dag, ser ut att bli en helt fantastisk sådan...

Kram Annika♥


Fredag!!

Tjohoo!!!

Fredag, och fint väder!!! Kan inte bli så mycket bättre..möjligen slippa stå inne,men jag slutar ju snart!! Men vi får hoppas att det fina vädret håller i sig över helgen!! Blir dock mycket jobb i helgen då det är imorgon Sweet flyttar in. Ska bli såå kul!!!Så på måndag kommer det nog vara lite kaos här men vi är igång och på hugget..så kom och hälsa på oss vetja och för er som undrar hur vi ska få plats..haha så ska ni få se på trolleri!!!



Ikväll ska vi till våra vänner i Bollebygd som har kommit hem från sin 3månaders resa i Thailand,Malaysia och Vietnam. Coot att sticka iväg så med två  barn..men nu e dom hemma och det ska firas:-)..Så Mamma och pappa ska passa tjejorna.



Syskonkärlek♥

Ha en härlig helg..vi hörs snart igen!!

Kram Annika♥


Torsdag!

Gomorron!!!

Vill önska er en trevlig torsdag innan det är dax att dra upp gallret och starta dagen!! Hoppas ni får en grym dag!!

Min lediga onsdag igår tillbringade vi på olika lekplatser:-)...





Emmie i sin nya fritiof mössa:-)



Höres lite senare igen!!!

Kram Annika♥


Äntligen är dom här!!!

Fritiof mössor från Åre in the house!!!!



Hoppas ni alla mår tipp topp!! Vi har haft en fullspäckad dag att greja och fixa inför Sweets flytt..Nu snart blir vi sambos:-)..Ska bli riktigt kul att starta ett samarbete med dom!!! Och ni missar väl inte vårat fina erbjudande med pyjamasar mm. Nu kan ni snart handla både barn och dam kläder!!!Och snart även herr inne hos oss:-)..De ni!!

Ha en fortsatt fin kväll!!!

Kram/ Annika♥


Veckans erbjudande!!

Veckans erbjudande!!!

All Diesel i butiken 20%..gäller t o m 11/4-2010.

/Småtufft



Klänning från Diesel!!!

40% på pyjamasar,nattlinnen & Underkläder!!

Heje!!

Nu rensar vi lite och gör plats för SWEET som snart ska flytta in till oss. Så denna veckan, 6-11:e april har vi ett kanon erbjudande på pyjamasar,nattlinnen samt underkläder!!

HELA 40% på alla pyjamasar, nattlinnen samt underkläder!!

Glöm inte att säga till i kassan då detta erbjudande gäller endast dig som läser bloggen eller är med i våran grupp på facebook!!

/Småtufft


Sol, sol, sol!

Just nu kan man nog inte ha det bättre än vad vi har det. Barnen är friska (Ofelia äter sista pencillinet imorgon) och solen skiner. Hur skönt som helst.
Igår hyrde vi skotrar allihopa (det blev 8 skotrar) och åkte upp på fjället. Jag drog "nitlotten" och fick Ofelia. Hon sov både på upp och ner vägen vilket innebar att jag fick sitta och hålla henne med en arm och styra med den andra...det var tungt! Idag är jag något stel i axlar och nacke.

Malcolm är laddad för en skoter tur!

Även Ofelia är laddad, sen att hon knappt kommer ihåg att hon har åkt skoter för att hon somnade efter 5 min det hör inte dit.

Uppe på fjället.

En nysoven Ofelia sitter och solar på fjället.
Det har äntligen börjat lossna lite för Ofelia med skidåkningen oxå. Hon tycker att det är ganska ok att åka en stund, bara man får leka i snön sen.

Öva, öva, öva...

Lekpaus.

Malcolm och Lisa bygger en snögrotta.
Nu ska jag gå och smörja in mitt tomatansikte och hoppas på att det ändrar färg till brunt under natten. Kanske blir det inlägg till innan vi åker hem, men jag lovar inget...
Elisabet

Måndag,annandag PÅSK!!

Gomorron!!

Hoppas ni har haft en härlig påskhelg!! Vilket väder vi har haft,helt grymt!! Har haft det helt underbart här i Hunnebo,..!! Men nu är det snart dax att bege sig hemåt igen till verkligheten:-).



Emmie i Molo jacka,Novastar mössa och sin nya Kitty solglasögon.



Winnie uppträder för oss i Molo jacka,mössa från Fritiof, Dieselklänning och molo tights.



Jag,Ronnie och Emmie utanför sjöboden.



På altanen i lä var det t o m så varmt att Winnie satt i kortärmat..(Diesel klänning).

Ha det grymt bra!! Hörs snart igen!!

Kram Annika♥

Påskafton!!

GLAD PÅSK ALLA FINA!!!

Nu bär det av:-)



Njuuut av helgen och det fina vädret!!! Ni vet att Småtufft är öppet mellan 10-15 och söta Linnèa e på plats för att hjälpa er idag♥..


Ta hand om er/ Annika♥


Långfredag!!

Haloj alla!!

Småtufft stängt!!! Och vad gör man då:-)..Städar och fejjar hemma..jobb,jobb,jobb!!! Så först i morgon börjar den riktiga ledigheten kan man säga och då bär det av till underbara Hunnebo!!! Inga måsten utan bara "vara" och umgås med familjen!!! I like...



Längtar♥

Självklart följer den bärbara med mig så ni slipper mig inte helt:-)..Ha en fortsatt fin dag..och för alla som inte satt sig på kvasten än..var försiktigt!!♥

Några nya toppar och t-shirts som kom i förra veckan!!



Kram Annika♥


Fjällen.

Glad påsk allihopa. Vi har det super här uppe i fjällen. Men jag saknar det där fina påskvädret som brukar vara med strålande sol, men det kommer kanske. Som vanligt är någon sjuk, och den här gången är det Ofelias tur. Iförrgår natt hade hon svårt med andningen, och självklart var medicinerna kvar hemma, så det var bara att åka till vårdcentralen för att få nya. När vi var där hittade farbror doktorn att hon hade öroninflamation oxå! Så nu består dagarna av att tvinga i henne pencillin. Men lite skidåkning blir det oxå. Malcolm åker från det öppnar tills det stänger.

Ofelia i skidlekis.

Ofelia, Malcolm och Jesper tar en paus.
Jag och Ofelia har tagit det lite lugnt på morgonen, men nu är det dax för oss att åka till backen.
Hörs en annan dag.
Elisabet

Have a nice day!!!

Gomorron!!

Hoppas ni alla mår bra och är laddade inför lite x-tra ledigt,antar att dom flesta av er börjar sin ledighet när ni går hem från jobbet idag. Jag ska snart dra upp gallret och starta dagen. Ville bara önska er en fantastisk dag♥

Nu har vi fått in lite bikinisar och badräkter från Metoo så nu längtar vi ännu mer efter sommaren.



Så ser mönstrerna ut och finns även som bikinisar i båda färgerna och kostar 199:-.

Kram Annika♥


RSS 2.0