Var är prickarna??

Imorgon är det 14 dagar sedan Emmie fick vattkoppor, så nu borde Ofelia och Malcolm få det. Men det skulle inte förvåna mej om dom lyckats undvika det. Vi har verkligen kämpat för att dom ska bli smittade för att det skulle passa så bra nu, så bara därför kommer dom antagligen inte få det. Det kommer säkert mitt i sommaren när det är strålande sol och varmt, och det inte alls passar bra. Men nu kan vi inte göra mer än att leta efter prickar dom närmsta dagarna.
Ofelia var inte så intresserad av att somna ikväll heller. Får nog försöka skippa middagsluren någon dag. Kanske imorgon...eller inte. Det är så otroligt skönt den lilla stunden på dagen när hon sover. Men någon dag snart är det nog dax att pröva. Jag måste bara bli redo först. Det är jobbigt att inse att lilla prinsessan börjar bli stor! För att inte tala om våran stora kille. Han har helt plötsligt blivit stor, och kan "allt". Nu hade det varit skönt om tiden kunde stanna upp lite, för båda är i en helt underbar ålder, men det tycker man nog jämt. Eller??


Malcolm helt inne i tvn som vanligt på morgonen. Tröja från Hummel och byxor från Molo.


Även Ofelia är ett stort fan av tvn. Top från MeToo och byxor från Levis.
Ha en fortsatt trevlig kväll. Elisabet

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej!



15 dagar exakt tog det för Edvin att få det från första dagen Lova fick det, och det vnligaste är 15-16 dagar sa de till mig då.

Så inom ett par dar då förhoppningsvis :)

Kramar!

2009-05-19 @ 08:28:45
Postat av: Elisabet

Ja, jag hoppas verkligen att dom dyker upp.

2009-05-19 @ 09:16:15
URL: http://smatufft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0