Trevlig helg!



Alla glada!!

Nu ska jag gå o lägga mig o ladda inför en underbar dag imorgon med INGET planerat...så gött!! Sen är det bröllop på lördag och två kalas på söndag. Winnie ska på ett och Emmie ska på sitt första kalas hos sin dagis polare..ha ha. Erkänn gulligt!! Kan riktigt se henne framför mig när hon börjar öppna paketet själv innan hon ger det vidare till söta Ella .Eller gött snäsigt säger "MITT" paket...jag hade den...!!! En fras hon säger x-antal gånger på en dag! Ja, dom e "underbara" dom små liven...det e vid dom tillfällerna man tittar under lugg och skakar på huvudet...nää det e inte min dotter=), hon e så givmild o gullig jämt!!

Höres imorgon kväll!!

Kramiz Annika♥

Trevlig valborg!

Igår tog jag kort på Lisa våran granne och Ofelias största idol. Lisa hade på sej klänning och hårband från Mexx och hon var så himmla fin så jag kunde inte låta bli att ta kort på henne.



Idag har det varit jobb hela dagen, men imorgon bör det av till landet. Så härligt. Hoppas bara att vädret håller i sej.


Att hoppa ner i Fatboyen från soffan är tydligen väldigt kul, mindre kul för mamma som bara väntar på skriken när dom slår sej. Idag kom dom skriken inte. Ofelias kläder och Malcolms shorts från Mexx, Malcolms tröja från MeToo.


Idag fick vi hängt ut shortsen från Hummel oxå, dom är så himmla fina på. Malcolm själv tyckte att dom var väldigt bra att leka i, för dom var inte så hårda. Dom finns även i rött.
Nu är det packning som står på schemat. Förhoppningsvis hinner jag göra ett inlägg imorgon bitti innan vi åker annars blir det på söndag kväll.
Ha en underbart varm härlig helg.
Elisabet

Ledighet på väg!!

Haloj!!!

Jaha då var det snart dax att gå hem för alla ni som jobbar halvdag..Era gottegrisar=)..Men jag ska inte klaga då det e Elisabet som går till 6 idag. Men imorgon ska det kors i taket vara stängt. Har tagit ett gemensamt beslut här i klocktornet att hålla stängt efter förra årets katastrof siffror. Men många butiker här på västra gatan håller öppet....förstår inte varför,kan det inte få vara stängt en knallröd dag som den..

Mer villervalla solhattar är på väg, kommer under måndagen finnas i butiken. Så ni får ha lite tålamod alla ni som väntar=)...



(Emmie i byxor från Metoo o huvtröja från hummel o Winnie i hummel zip, molokjol och tights. Keps från Diesel.)

Ha nu en fantastisk em o en underbar helg!! Vi hörs ikväll el,imorgon fm.

Kram på er!! Annika♥

Sol sol sol!!!

Shit vilket fantastiskt väder det har varit idag..för en gång skull tajmas det med min lediga dag=).. Så lyxigt..har bättrat på sandlåde brännan..kommer se sjukt roligt ut när jag ska på bröllop på lördag. Mina ben e lika vita som skolkritor..jag skämtar inte..och sola solarium känns sådär efter ha följt Sabinas blogg. Så det får vara vitt eller snyggt fläckig om jag väljer brun utan sol!! Har testat det så många gånger men det blir aldrig bra..Någon som har något tips på en bra creme el,spray??

Vi hade lyxen att få celebert besök två dar i rad..Emilie o Edith har varit här idag oxå o ätit lunch o myst här på altanen.Såå härligt! På Småtufft har det varit bra drag trots det fina vädret..fick precis läges rapport där ifrån. Kan tänka mig att en del upptäcker att sommar kläderna har "krymt" eller är det snarare så att ungarna växer...??=).
Hummel shortsen kom idag oxå, så dom ska prismärkas o packas upp imorgon fm.



Emilie, Edith och tjejorna!!

Nu ska jag i väg på hemlighetsmakeri...ni anar nog vad det handlar om..(möhippe smussel)..he he.

Ha det bäst!! Hörs imorgon...

Kram Annika♥ 

Äntligen sommar!!!!

Äntligen känns det som att sommaren är på väg. Solen skiner och vinden börjar bli varm. Efter dagis lämnandet så åkte jag och Ofelia till Plantagen och köpte blommor. Sjukt dyrt! några krukor och lite blommor kostar en hel förmögenhet. Självklart så fick Ofelia tiggt till sej lite blommor att ha vid lekstugan, plus lite låtsas fjärilar! Så nu har jag ägnat fm åt att plantera, och fint blev det.


Malcolm och Ofelia sitter och pratar om cirkusen och tittar på bilder i programmet.
Malcolm har på sej tröja från Quicksilver och långshorts från Mexx. Ofelia har en klänning från Villervalla och MeToo tights.


Medans jag planterade så lekte Ofelia i sin lekstuga. Lägg märket till dom fina blommorna och fjärilarna.
Nu är det dax att slappa i det fina vädret. Ha en bra dag.
Elisabet

Gäst bloggarn!!

Gomorron!!

   v c        20000 0 m  ddkjkjlkdjhfsuilfhasozeidfapoi
          0    n      nhjdjdjjdjk              
v0,5  0  0 n00  0 0,1 0 fhzsjkdglfxdklhbvgjklsdfghlkgkxlzbfchkzs

Som ni ser har Emmie gjort sitt första inlägg på bloggen..Man får tolka det som man vill=)..När jag frågar vad hon har skrivit säger hon: att jag e orättvis..ha ha. Kan vara så att hon hör sin syster just för tillfälligt skrika o gorma dessa orden  från sitt rum......Hon har nämligen bestämt sig att det e sommar ute och vill ha en sommar klänning från förra året, som dessutom e för liten och slutar vid halva rumpan...Skulle inte tro det!!



Bloggarn!!  (Top o tights från Metoo.)

Nu har Winnie hunnit smälta att det inte e högsommar ute och tagit på sig en Mexx klänning o tights. Här är hon på väg med hennes bebis Lisa för en tur till lekplatsen...=).



Gött med ledig dag idag, så nu ska det ut o njutas av det fina vädret. Så höres vi senare!!

Kram Annika♥

Öppet kväll!!

Gokväll alla!!

Hoppas ni har haft en härlig dag..har tänkt blogga hela dagen men det har hela tiden kommit upp ngt annat .Har ju som ni läste på Elisabets inlägg haft öppet kväll för våra medlemmar, så det var en del som behövde roddas inför det. Tusen tack till alla ni som kom o förgyllde våran kväll♥.

Och TACK söta Emilie som hjälpte oss att passa barnen..då min kära sambo helt hade missat att skriva i kalendern att han skulle på ett viktigt möte..hmm karlar!!! 

Tjejorna väljer att ta till kvasten på morgon kvisten innan dagis...så det skulle vara fint o välstädat när Moster Emilie skulle komma på em..=)Och lilla Edith...



Winnie i molo kjol och Helly hansen jacka.



Emmie i Jacka från Metoo o Molo kjol.



Söta Edith...=)

Gonatt alla!!

Kram Annika♥


Bra kväll!

Öppet kvällen som vi hade idag för våra medlemmar gick helt utan klagomål. Eftersom vi inte visste hur många det skulle komma så var det lite spännande. 1 eller 100??? Det kom faktiskt ganska så mycket folk så vi har inget att klaga på. Känns som om vi kan göra om det igen så småningom. Däremot köpte vi alldeles för mycket godis... våra lördagar den närmsta månaden är räddade. Men bättre för mycket än för lite.
Härligt väder har det varit idag oxå, om bara molnen kunde försvinna. Men som det ser ut så ska det vara fint hela helgen, vilket är underbart för vi ska ÄNTLIGEN åka till landet! Det var alldeles för länge sen vi var där och jag längtar verkligen dit nu.
Ofelia har varit ute och kört sin Anna-Bell (dockan) i barnvagnen idag, och hon behandlar den verkligen som en riktig bäbis.


Diesel klänning och Mexx tights.


Efter promenaden var det dax för en liten fika paus.
Tack alla för idag. Elisabet.

Annons!!

Haloj...

Måndag avklarad och som vanligt är jag helt slut..Vet inte vad det är med mig, får snart söka för kronisk trötthet..!! Antar att diagnosen blir; Småbarnsförälder som jobbar,stressar och går på möhippa varje helg=)..ha ha Snart e fullspäckade April o  Maj över och då kommer några lugna helger...så vem vet, kanske är botad i juni=)...



Tog ett kort på våran skylt idag som jag lovade..Är dock inte klara än men snart så. Synd bara att dockorna e så stela,kan ju inte göra ett skit med dom, önskar man kunde sätta dom ner el,ngt =).Våran gravida tjej är klädd i Sobea..ni vet byxorna vi pratar så varmt om..som vi inte kan vara utan=). Tjejen i shorts o linne från Metoo och pojken även han i Metoo outfit. Badkläderna kommer från Panos.




Här pysslas det vilt på kvällskvisten. (Emmie i molo tröja och Winnie i Katvig klänning.)

Idag har det varit rätt så lugnt på jobbet så vi har fått gjort en hel del bakom kulisserna, Linnea hjälpte oss o jobba en stund på fm när vi var på möte jag o Elisabet. Sen hämtade jag barnen o så fullt ös till åtta bläcket. Nu sover dom små liven, ska snart krypa ner o göra detsamma. Blev helt förvånad när jag tittade ut och såg att det regnade ute, konstigt va fort man vänjer sig vid vädret fast vi bor i ombytliga Svedala.

Imorgon har vi annons i Kungälvsposten, 30% på alla jackor som är kvar.(gäller t o m lördag).

Gonatt alla!! Hoppas att jag e lite piggare imorgon=).

Kram Annika♥

Edvin o Lova.

Gomorron...

Hoppas helgen har varit bra!! Kom inte in här igår av ngn anledning, såg dock att Elisabet lyckades, så det var väl min dator som spökade antar jag. Men nu e jag inne=). Ska snart iväg ner till jobbet, måndag och ny vecka...på något konstigt sätt gillar jag måndagar,..ja vet, det e inte normalt!! Men jag lovar jag gillar fredagar bättre=).

Igår efter Winnies dans åkte vi till Lena o Freddie och deras godingar Lova o Edvin en sväng, såå kul o se dom! Var längesen nu..innan vi fick barnen hängde vi super mkt men av förklarliga skäl när vi fick våra kaos så e det inte lika ofta längre. Hoppas det blir mer nu till sommaren...!!



Winnie snurrar Lova på gungan! ( Lova har klänning från Metoo.)



Glass i stora lass.... ( Edvin i Hummel tröja).



Winnie o Lova busar!!!



Emmie vill oxå busa...(Emmie i kläder från Mexx.)

Hörs garanterat lite senare..Nu bär det av till dagis.

Ha en skön dag alla glada!!!

Kram Annika♥

Kalas och shopping!

Direkt efter frukost bar det iväg till partille på kalas hos min farmor Anna. Där blev det smörgåstårta och bullar. Malcolm och Ofelia åt mest bullar. Efter kalaset blev det Allum. Ofelia somnade i vagnen och Malcolm mutade vi med en vattenpistol, så både jag och Robert fick hittat lite kläder som vi till och med hann och prova innan Malcolm började protestera. Sen kom Malcolm bort! Han såg inte att vi stannade vid kassan för att betala utan fortsatte att gå. Tänk vad långt dom hinner på några sekunder. Efter en stund hittade vi honom och han tyckte att det var vi som hade gått ifrån honom! Paniken är inte långt borta när något sånt händer.


Här sitter dom redo för kalas. Ofelia helt i kläder från Mexx, Malcolms skjorta oxå från Mexx och byxor från Diesel.


Sagostund med Gammelfarmor Anna som fyllde 92 år, och morfar Lasse.


Pappa och Malcolm busar.


Hemma igen gick Ofelia och satte sej på grannens bänk och bara såg söt ut. Visst är kläderna fina. Klänningen kom i torsdags och har gått som smör, men jag är inte förvånad för den är verkligen super söt.


Malcolm passade på att spela lite basket innan det var dax att komma in och sova.
Imorgon är det måndag och dax för jobb, så nu ska jag passa på att söndags slappa i soffan och hoppas att det kommer någon bra film.
Elisabet

Gonatt alla!!

Hemma...vilken dag! Cirkusen blev en succé, barnen älskade det..jag tyckte dock att det var sådär. Tyckte allt det var bättre förra året. Men snacka om att det kostar att ligga på topp..det e ju inte bara biljetter man får hosta upp till utan dessutom till popcorn clown snurror, som lär gå sönder på ett grisblink.m m..Men men vad gör man inte...och ser man all deras personal m.m dom har ju t o m en levande orkester så förstår man ju va pengarna går till.



Anton o Winne i väntan på att gå till cirkusen. (Anton i Metoo t-shirt och shorts och Winnie i klänning och tights från Molo och Converse dojor.)



Snurran jag pratade om..



Ofelia tyckte oxå det var skoj..(Metoo linne).



Leia, helnöjd med godiset i högsta höjd...(Metoo tunika.)



Liam helt inne i cirkusen medans Anton spexar med snurran. (Liam har en mexx skjorta som kom i veckan.) Erkänn fin?



Susanna o Casper..( Samma t-shirt som Anton fast i annan färg,Metoo).

Linnea passade ju Emmie o det hade gått jätte bra, så hon kom ner med henne till cirkusen o såg dom sista minuterna..och då hann hon haspla ur sig att det var läskigt med clowner så det var nog bra att jag inte tog med henne=)..Så tack söta Linnea för all hjälp!!



Söta Linnea♥

Pratade med Ronnie på tfn:en och han lät sådär nykter, han sa att barnen hade planterat in lite foliè i min tfn och att det var anledningen till att han lät så sluddrig...ha ha. Ska bli kul o se om han kommer upp på ngn golfrunda imorgon bitti, halv 7 står Mangan på uppfarten o tutar...

Nä, nu ska jag gå o lägga mig, helt slut!! Tack Sanna för middag o kvällsmys...Jill o Kristina sitter kvar än antar jag och sipprar vin=). Sååå kul o se er♥.

Kram o gonatt!! / Annika♥

Fullspäckad dag.

Efter den årliga städningen på gården så var det dax för cirkus. Vi var inte ensamma, ungeför hela kungälv var där oxå. Först skulle vi bara ta med Malcolm på cirkus men det slutade med att vi gick hela familjen. Jätte mysigt. Vi var osäkra på om Ofelia skulle tycka om det, men hon tyckte det var jätte spännande. Roligast var förstås alla djuren.


Kofta MeToo.


Tröja Ida T och byxor Molo.
Här gör sej barnen redo för en cykeltur ner till cirkusen. Så himmla skönt att kunna ta cykeln och slippa leta efter parkering. Extra roligt är det när barnen verkligen älskar att sitta bak på cyklarna. Dom satt och sjung hela vägen till Kungälv.
Själv är jag helt slut, förmodligen för att jag har varit ute i princip hela dagen. Det tar på en.
Natt natt nu blir det sovdax för mej. Elisabet


Städdag över...

Nu sover Emmie...och städdagen är en bock i kanten...Rätt så mysigt å gå omkring med en sopborste o tjöta med alla trevliga grannar. När det var färdig städat blev det korv m,bröd hos familjen Warper...



Kiosk luckan e kul o öppna i Ofelias lekstuga..tills man klämmer sig!! (solhatt från Villervalla)



Emmie i Molo top,Novastar jeans och Ofelia i kofta och tights från Metoo och kjol från Villervalla.



Korv m,bröd...Gott!! Malcolm i Ida T tröja och Mexx shorts och Winnie i Molo top och tights och Nova star kjol. Och Malcolms och Ofelias morfar i en skjorta från...ha ha ska kolla med han=)...

Nu står det Cirkus på nästa rad....Hörs sen!

Kram Annika♥

Cirkus!!

Gomorron alla!!!

Vikinga marknaden igår gick kanon!Hade inte samma tryck i butiken som vi brukar p g a det fina vädret men där ute, vilket drag...så tusen tack Jill o Jenny och Linnea för eran insats och till alla glada kunder...!!

Nu ska det snart ut o städas..Vi har städdag här idag...och det e jag o barnen som får dra vårat strå till stacken då Ronnie åkte iväg på svensexa precis. Som sagt med tre bröllop i maj så det svensexa el,möhippa varje helg=). Sitter här o väntar på att Elisabet ska komma hit o ta mina fönster oxå...fniss...får nog vänta antar jag så det e lika bra o ta en vals med min bästa kompis dammsugaren sålänge=). Och klä på mina små troll så dom slipper städa i pyjamas.Eller städa o städa ...vara i vägen låter bättre.



Winnie i solglasögon från regazza o klänning från Metoo.

Sen är det cirkus som gäller..Söta Linnea ska passa Emmie, då jag inte vet om hon pallar att sitta still i två timmar el, ens diggar det. Så jag o Winnie ska gå med Susanna och hennes grabbar Anton o Casper och Jill kommer med sina godingar Liam o Leia. Ska bli kul!! Men shit va dyrt det är att gå på cirkus, men det e ju som tur bara en gång om året.
Sen blir det gemensamt middags mys med lite rödtjut o fniss...Och GODIS!!! det e ju tack o lov lördag idag...(intalar mig själv att då får jag äta järnet!!!)mums filibabba...



Nu säljer vi sol mössor i mängder, Så passa på nu när det fortfarande finns kvar... ( Solhattar o Kepsar från Maximo, Villervalla, Nova star, Quiksilver m.m).

Höres senare!!

Kram Annika♥

Fredag!

Vilken härlig dag det har varit idag. Barnen var glada och lekte med varandra hela förmiddagen, så jag kunde vara ute och greja med sånt som man aldrig hinner, typ sopa altanen. När Ofelia sov och Malcolm var hos grannen så tänkte jag lägga mej i solen och slappa. Men istället så började jag putsa fönster. Jag skulle bara göra några, men när jag var färdig så var alla fönster putsade på både in och ut sidan. Det var jobbigt, men så skönt att det är gjort nu när solen lyser in.


Ofelia gör iordning dockan Selma för utevistelse. Klänning från MeToo, tights från Molo.


Malcolm sitter i soffan och tittar på tv under tiden. Tröja och byxor från MeToo.


Ofelia har just lärt sej att cykla på trehjulingen och är så stolt. Tröja från Hummel.


Även Malcolm tycker att det är kul att cykla. Även han har en tröja från Hummel.


Efter cyklandet så gick dom och lekte en stund i lekstugan. Det är verkligen inte varje dag dom leker tillsammans i flera timmar utan att bråka.


Sen var det dax för lunch. Idag blev det egna hamburgare.
Imorgon har vi städdag i området så det blir en härlig ute dag imorgon med. Kanske blir det någon timmas jobb oxå om det är mycket folk som är på handlings hummör. Ha en trevlig kväll. Nu ska jag bygga ikea möbler och titta på så ska det låta. (Kanske dricka ett glas vin oxå.)
Elisabet

Vikinga marknad!!

Japp, då var det dax..att lyfta ut bord o rundställ på utsidan. Hoppas ni kommer o tjingsar på oss. Har headhuntat Jill o Jenny som ska stå på utsidan mestadels..dom e grymma där ute. Solen skiner så det blir förhoppningsvis en fantastisk dag...

Emmie på bushumör..vill inte åka till dagis!! Så väljer att brottas med fatboyen istället...var super sur när jag lämnade henne idag,så tur att e det är fredag,kort dag....och helg på ingång..Yippii!! (Molofleece)


Nää, nu ska jag hämta kassan och börja dagen...!!

Kram Annika♥

Vart tog tiden vägen?

Idag har det varit väldigt lungt i butiken. Alla har väl antagligen varit ute i det fina vädret. Annika har varit iväg i Borås nästan hela dan, och jag har packat upp varor från Mexx. Jättefina klänningar och shorts. Man längtar verkligen till sommaren när man packar upp sånt. Efter jobbet skulle hela familjen klippa sej. Malcolm går det jätte bra med, men Ofelia tycker att det är mindre kul. Tur att det finns godis! När dom hade klippt sej så åkte Robert hem med barnen och jag stannade kvar. Helt underbart att få sitta i lugn och ro och bli klippt och färgad. Tyvärr hade jag ingen kamera med mej, så det blev inga kort på klippandet, och när jag kom hem så satt dom i badet. Skönt i och för sej, men jag ska ta desto mer kort imorgon. Nu har jag hållt på och städat HEEEEEEEELLLLLA kvällen (klockan är halv 12), jag hoppas verkligen att det var sista städningen för den här veckan annars får jag snart köpa ny damsugare. Men nu är bygget färdigt, förutom att dom måste såga upp en vägg igen för att det har blivit lite fel, sen måste väggen tapetseras igen! Det är kul nästan jämt när man bygger.
Här hittade jag ett kort från förra sommaren när vi var på Astrid Lindgrens värld. Ni ser ju hur glada barnen är över att vara där...dom tyckte faktiska att det var jätte kul även om det inte syns på kortet. Lägg märket till Annika som försöker komma med på kortet.



God natt. Elisabet

Egentid...

Haloj!!

Yes..då sover barnen och äntligen börjar den fantastiska egen tiden..ibland undrar jag vad ja gjorde innan jag fick barn. Kan inte komma ihåg att jag bara låg på soffan o åt praliner hela dagarna efter jobbet. el,vad gjorde jag egentligen...? Synd att jag inte blogga på den tiden..hade varit kul o veta den kanske hade handlat om min matlagning..ha ha. Snabb makisar o köttbullar el,tacos o åter tacos. Kom ihåg när jag bakade mina första bullar, hör o häpna det var när Emmie precis va född, ja ni hörde rätt..med andra ord för två år sedan..och ryktet spred sig fort i kompis kretsen, fick mer uppståndelse då än när Emmie krystades ut....men vilka bullar sen, svin goda!! Synd bara att det var nybörjar tur..nu e det kanel gifflar som gäller här!!



ha ha.... Emmie hejar på mammas bullbakande=) (Molo body).

Fick ju givetvis inte fotat skylten som jag lovade..men det kommer. Ha nu inga större förväntningar, vi e amatörer. Har ju aldrig haft ngn skylt tidigare. Så har nån ngt tips så maila oss..vi vill bli bättre=).
Var i Borås halva dagen med Rita...kom ihåg när jag var i samma sits och man ville köpa allt så jag fick hjälpa till o bromsa henne lite.Var lite morsk o visade vad vi hade köpt in..Thomas säljaren tittade på mig som om jag kom från rymden..ni har inte alls valt det. Nähä då kom jag på att man ska inte åka på samma inköp 2 gånger, för då tycker man tydligen inte lika...fniss. Skämt åsido när han visade vad vi hade valt så ramla femma ner...så den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge......


Våran första Småtufft annons...gud va små dom va!!..Winnie,Casper,Anton och Emma. Winnie e lika gammal som Emmie är nu.

Nu ska jag krypa till kojs!! Vikinga marknad imorgon så det måste laddas en del....Hoppas vi ses!

Kramiz Annika♥

Torsdag!!

Gomorron!!

Säga vad man vill, men herregud va fort en vecka går. Och då menar jag inte bara helgen=). Redan torsdag..Idag ska jag till Borås, mina gamla hem trakter eller nja nästan men gymnasie tiden gjorde jag där. Ska på inköp, dock mest vara med som stöttepelare då jag ska följa med Rita dit o göra order för Didriksons, Nowali, fixoni och Cadeau.

Tjejorna ligger som stubbar i sina sängar och vill inte vakna trots att jag går runt o sjunger.."snälla snälla snälla" med min härliga kråkröst!! Som jag har fått skämmas för hela livet...kommer så väl ihåg på musiken när läraren bad mig mima när jag hade samlat mod att vara med i kören..ha ha. Tur att jag var en aning bättre på att dansa så det kompenserades på ngt sätt. Men som sagt så fort jag trallar lite här hemma så säger båda ungarna sluuuta mamma. Och Ronnie bara garvar o håller med=). Härlig stöttande familj man har..hmm.



Emmie som pussar sig själv, lustiga är att när hon ser kortet säger hon: e de?Och undrar vem den lycklige är som får en puss av henne. IQ badboll..fniss. Klänning från metoo.

Vet ni vad...jag o Elisabet fick äntligen färdigt skyltfönstret igår.."kors i krösamoset" vad det har suttit långt inne. Åkte t o  m ner på våran lediga dag. Så nu blev det lite sommrigare,men konst gräs å allt. Ska ta kort på det senare idag.

Ha nu en riktigt bra dag i solskenet....

Kramelikram Annika♥

Majblommor!

Så var det dax igen. Majblommor. Varenda unge säljer majblommor. Det känns som om det knackar på dörren hela tiden. Det jobbiga är att jag inte kan säga nej, så när dom slutar sälja har jag så mycket majblommor att jag kan börja sälja. Det blir dyrt. Men det går ju till nått bra.
Nu ska jag sätta mej i soffan en stund innan jag ska väcka Ofelia och åka och hämta Malcolm.


Ofelia gör i ordning vagnen inför tuppluren. Mexx tröja, Molo kjol och tights.
Hörs senare. (Tror jag om inget annat kommer emellan.)
Elisabet


Quiksilver rockar!!!

Haloj!!

Onsdag och ledig dag,I like...har haft en lugn o skön morgon. Ska snart packa in tjejorna i bilen för att  åka å hämta mamsen på små tufft. Ska åka till Nordahls o köpa lite kartonger o smått o gått. Aldrig e man helt ledig...=).

I dag öppnade jag garderoben o sa välj själva...det e verkligen inte ofta jag gör det!! Här nedan ser ni resultatet!!



Självklart föll valet på en pippi t-shirt..."finns det ris i kina"...och ett par katvig mysisar.



Winnie valde helt otippat en klänning från villervalla och ett par katvig mysisar under..ville ha samma byxor som Emmie idag. Trodde dock att hon skulle välja ngn mer sommrig klänning så phuu...nu får det allt gå nga dagar till nästa gång dom får välja själva=)

Måste bara visa ett kort från förra sommaren på mina bästa vänners pojkar när vi var i Danmark...förstå att dom diggar Quiksilver...fniss!!  Har den i grönt i år som ni ser på Malcolm.



William, Liam, Noel och Anton e inne i en film som ni ser!!!



Ofelia har pärlplatte top från Molo o Malcolm den gröna Quiksilver t-shirten.

Ha en bra dag!!! Lev i nuet....

Kram Annika♥


Solbrillor.

Jag tog hem lite solglasögon till barnen igår så att dom ska få välja ett par var. Båda tyckte att det var jättekul att prova solglasögonen, och Malcolm hade väldigt svårt för att välja vilka han tyckte bäst om. Så han håller fortfarande på att försöka övertala mej att han ska få båda. Vi får väl se...
Nu är bygget här hemma klart. Elektrikern var här idag så nu finns det el oxå. Det är helt underbart. Som jag har längtat efter denna dag när allt är klart. Nu är det "bara" vårat jobb kvar med att sätta upp hyllor mm. Men det är ju det som är det roliga (men dyrt). Nu ska jag gå och lägga mej. Det blir sista natten i denna sängen för imorgon kommer våran nya säng, och det ska bli så himmla skönt.


Här är mina små tuffingar i solglasögon från Regazza.
Klänning från Villervalla och tröja från Levis.


Tröja från Mexx.
Godnatt. /Elisabet

Glass..

Haloj!

När jag kom hem idag var det full rulle...men med glada barn!! Så det var mysigt. Så efter middagen så firade vi att vi är lediga imorgon med en glass.Ibland får man allt lyxa till det lite på en trökig tisdag kväll,gissa om dom blev glada..!!



                     

Glass i stora lass=). Båda har kläder från Metoo.

Imorgon ska vi hämta söta Meja på dagis, så det blir kul!! Ibland när vi e lediga så går vi o hämtar en lek polare till Winnie. Är inte så många hemma mitt på dagen i vårat område. Och Winnie älskar verkligen att leka med kompisar..Mamma är inte lika rolig alltid då det ska tvättas,städas mellan rollspelen,hmm. Försöker hinna med lite sånt trökigt på onsdagar så jag slipper lägga den tiden på helgen.

Nä nu ska jag ringa Elisabet o se om hon vill ut o gå en sväng!!

Kram på er o Gonatt! /Annika♥


Super dött!

Haloj...

Shit vilken dag..super lugnt!!  Antar att barnbidraget inte går till kläder nu efter påsk helgen! Utan till mat kanske, det gör mina ivarje fall=). Det värsta av allt är att det finns 100 saker att göra men man har så svårt att hitta energin till det ..lugnt, grått o trist ute. Och kallt, jag o Linnea har frusit järnet här idag. Såg att det ska bli kanon väder till helgen...hoppas att solen skiner på oss på fredag. Då är det vikinga marknad här i Kungälv, då ska vi stå på utsidan o kränga billigt..ska givetvis ha lite erbjudande i butiken oxå.

Åt lunch med söta Linn på Sweet idag. Super mysigt! Dom har en butik här i kungälv och en  i Göteborg och en Webbutik. Gå in o kika på deras fina saker samt Linns mysiga blogg. www.sweetstar.se .



Dax att fortsätta jobba innan det e dax att åka hem o pussa på mina prinsessor...som brukar vara monster vid den här tiden men ändå..drömma kan man ju alltid. Och precis när man öppnar dörren då e man åtminstone fantastisk en liten stund=)


Emmie i sin Tingeling pyjamas, som hon älskar.( 149:-)

Höres senare ikväll!!!

Kram Annika♥

Butiken då o nu!!

Haloj!!

Måndag avklarad...har mest stissat runt idag känns det som!! Har typ fått gjort hälften av allt jag skulle..så imorgon blir det till att skärpa sig!! Ska försöka hitta konstgjort gräs som vi kan ha i skylten, ngn som vet var jag kan hitta det???Tänkte att det kunde vara kul med ett riktigt sommar fönster.

Dax att gå o knyta sig snart,längtar=) helt färdig..märks att man inte e 20 längre...Men först ska jag vara lite hurtig o ta en promenix, alltid skönt att komma ut o röra på fläsket en sväng när man har jobbat till sex.

Satt o kolla på gamla bilder på butiken..e allt lite skillnad mellan förr o nu,.se själva=)



Ovan: När vi precis hade öppnat.







Erkänn mycket finare o rymligare nu=) Vi storm trivs i den nya/gamla lokalen...

Gonatt dröm sött!

Kram Annika♥

Sliten!!

Gomorron alla glada!!

Måndag morgon, är fortfarande seg efter helgens bravader. Stugan vi bodde i var bara rustad för 7 pers och vi var 8 så jag, Jill o Susanna delade en 160 säng..Man fick knäppa på fingrarna när man skulle byta håll ungefär så jag har ont i hela kroppen=)..Inte varje dag man ligger sked med tjejpolarna..ha ha.

Morgonen flöt på bra, dagens outfit: Winnie i t-shirt o kjol från Nova star och tights från katvig.



Emmie borstar tänderna...=). Tröja från Levis, kjol från Nova star och tights från molo.



   

Nu e jag på jobbet o väntar på att Elisabet ska komma så vi ska dra igång med skylt fönstret. Rita ska låna vårat lunchrum o ha ett inköp där...hon köper in för fullt nu för att öppna i Augusti. Minimode ska hennes butik heta. Och för er som e nya på bloggen ska den ligga i Ljungkile.(strax innan Uddevalla.)

Ha en bra dag!! Höres senare...

Kram Annika♥

Härlig morgon.

Vissa mornar funkar allt utan problem. Barnen vaknade vid 7, tittade på tv en stund och gick sedan in på sina rum och lekte. Helt underbart. Jag kunde göra mej i ordning i lugn och ro. Det är inte varja morgon som ser ut så. Jag kunde till och med klä på Ofelia utan problem.
Nu sitter jag här och väntar på att barnens farmor ska komma. Hon passar dom på måndagar när både jag och Robert jobbar, jätte skönt.


Ofelia har på sej en pyjamas från schisser.


Fiffi huset är en stor favorit just nu.


Malcolm har på sej blixten pyjamas (syns inte så tydligt jag vet). Just nu tycker Malcolm att det är väldigt roligt med bokstäver, så han sitter gärna vid sitt skrivbord och ropar till mej: "Hur stavas..." Det känns som om jag går omkring och bokstaverar allt nu för tiden. Men vad gör man inte för sina barn. Till höger ser ni trä mappen för "mina teckningar". Den är från Kids koncept och är helt perfekt att samla teckningar i.
Nu kommer farmor så det är dax att åka till jobbet för mej. Ha en bra dag.
Elisabet

Snart ny vecka.

Tänk att helgen alltid går så fort. Den hinner inte börja innan den är slut. Och man blir lika förvånad varje söndag kväll att det är måndag imorgon. Att man inte lär sej.
Robert fick sova lite extra idag, men sen bar det av till Mio. Vi skulle titta på skrivbord, men det slutade med att vi kom hem med 2 skrivbord, ett överkast, 4 kuddar, en matta , en lampa och lite annat smått och gott. Behöver jag säga att det kostade mer än vi hade tänkt. Men fint blev det. Sen var det dax att gå ut lite. Ofelia pysslade lite i sin lekstuga. Emmie kom oxå, men dom drog inte riktigt jämt i lekstugan. Båda ville ha samma saker HELA tiden. Däremot lekte dom jätte bra utanför lekstugan. Den var väl helt enkelt för liten för dom båda idag.


Hela vintern vägrade Ofelia att ha på sej den här mössan (Helly hansen), men nu ska hon tvunget ha den så fort hon får syn på den hur varmt det än är ute. Jag blir inte klok på henne!
Tröja från Nova Star, byxor från Villervalla.
Malcolm satt och myste i mitt knä en stund i kväll. Och han hade två stora funderingar:
"Mamma, jag har inte hittat nån jag kan gifta mej med." och
"Innan man blir stor måste man smaka på paprika.
Just nu är det väldigt mycket som rör sej i hans lilla huvud och det är väldigt synd att man inte kan spela in allt dom säjer. Imorgon är det jobb som gäller. Jag och Annika ska försöka att fixa skyltfönstret så det blir lite sommar fint.
Nattnatt. /Elisabet


Söndag!!!

Hej!!

Då var man hemma efter en super rolig dag igår, den blivande bruden fick dra på sig guldstassen från förr..ha ha och sen bar det av mot stora staden med ett lunch och dryckes stopp på vägen...





Vi började att dansa Linedance, herregud va kul det var, vidare till torp där Jenny fick lite "pinsamma" uppdrag, en av anledningen till att jag inte e sugen på giftermål=)..Sen åkte vi vidare till Hafstens camping där vi bubblade o hade det riktigt gött i 3 timmar och sen var det käk, dryck, fnitter o singstar. = Nöjd brud o nöjda polare=)



Vårat härliga "fulkort"..Bruden vann med sitt härliga ansiktsuttryck...ha ha.. Jag hoppar att visa bilder från bubbelbadet..annars vet jag nga som stryper mig!!

Dax att gå ut o leka lite..Ha det gött så länge, så höres vi senare=)

Kram Annika♥

Ensam lördag.

Robert åkte vid 7 i morse och kommer hem någon gång i natt. Han är på svensexa. Han har säkert jättekul, men det är mindre kul att vara ensam en hel lördag med barnen. Det är ju helgen man längtar till när båda är hemma. Som tur är så har det ju varit så fint väder idag så vi har varit ute nästan hela dan. Ronnie är ju oxå ensam idag när Annika är på möhippa så till middag åkte jag till McDonald och köpte 6st happy meal och 3 BigMac, (ytterligare en granne är ensam hemma med sina 2 barn) sen åt vi tillsammans allihopa. Det känndes lite mindre ensamt då. Grannar är bra att ha.
Så nu har jag städat hela kvällen (igen!!!) och är redo för sängen.


Malcolm har på sej en cool tröja från Mexx. på ryggen är det en dinosaurie som spelar elgitarr. Byxorna från MeToo. Ofelias klänning är oxå från MeToo och den är så söt. Ännu bättre blir det sen när man inte behöver ha någon tröja under. Tröjan är från Mexx.


Hoppas att ni får en jätte härlig natt.
Elisabet.

Möhippa!!

Hej svej!!

Gomorron alla glada...Ny dag och se fram emot...en solig sådan!! Är ledig och det känns lyxigt en dag som denna. Ska dra till bollebygd och träffa tjejligan för det e dax för ytterligare en möhippa..näst på tur är Jenny!! Hon ska bli fru Fardby d,30maj...så nu ska hon grillas=). Näe vi e faktiskt rätt snälla,....!! Berättar mer om detta imorgon. Säger bara cowboy boots, bubbelbad o alkohol,,,=).

Tjejorna ute på lekplatsen, lättaste platsen just nu för paparazzi Annika! Winnie ska snart in för ombyte då det e dax för kalas hos Pontus här på gården. Och med det lämnar jag över allt till Ronnie o drar...kommer hem imorg runt lunch...!!





Emmie med truten full med mariekex=)..Molo fleece o Villervalla solhatt.





Felicia och Winnie busar vid gungan. ( Winnie i villervalla klänning och Felicia i Molo tröja).



Ha en bra dag alla!!

Kram Annika♥


Badmode!

Panos badkläder kom ju som sagt häromdan. Jätte söta baddräkter. Det var väldigt svårt att välja vilken jag skulle ta med hem till Ofelia, så det fick bli 2 olika, och så tänkte jag att hon skulle få välja själv. Smart Elisabet! Hon ville ju ha båda självklart. Jag tog på henne båda och fick tagit några bilder, även om hon var mest intresserad av att titta på tv.


Denna baddräkt har små nyckelpigor i olika färger och vid höfterna sitter det små band med pärlor i. Självklart fastnade hon för den.


Den här är turkos och finns även i rosa. Den har små blommor och prickar. Verkligen jätte söt. Efter mycket om och men så kom vi fram till den med nyckelpigor. När jag sen skulle ta av henne den turkosa baddräkten så sprang hon iväg och ut på altanen. När jag kom ut efter henne så såg jag en pöl under henne. Gissa vad det var!?! 
"Ofelia vad har du gjort? frågade jag. "Kissat, svarade hon. Så nu har hon fixat så hon har två nya baddräkter denna sommar. Smart gjort!
Godnatt. Elisabet

Gomorron underbara fredag!

Haloj!

Glad man blir när man öppnar dom små blå och solen skiner o himmelen är blå...Hoppade upp från sängen o in i duschen men när jag hoppade ur fick Winnie syn på min mage...och sa: Ska du ha en bebis till eller nä förresten då e den väl inte så mjuk... Det är i den vevan man har lust att ta henne i öronen o hänga ut henne genom fönstret o skrika...säg förlåt annars släpper jag. Istället små ler man o brottar ner henne. Och faktiskt inser att hon har helt rätt, denna degklump som jag lovade mig själv skulle vara borta till beach 2009. Men har man ingen karaktär så har man inte...får som vanligt intala mig själv...2010 bli mitt år!!!

Nu e det dax att fokusera på butiken o inte min mage..ha ha. Ska ta tag i påfyllning av solhattar o kepsar. Börjar redan ta på det så det blir till att  beställa mera. Förhoppningsvis, om det nu finns kvar på leverantörens lager. Dessa söta solhattar från Villervalla går riktigt bra, kostar 99:- och finns även i enfärgat. Klänningen på bilden har vi i färg som synes och i rött med gul stjärna och den kostar 129:-.



Ha en bra dag alla!!! Tur att jag slutar tidigt idag så jag oxå får njuta av solen lite.

Kramelikram Annika♥

Mexx!!

Heje!!

Gissa vad? Mina nycklar var i Hunnebo, pappa ringde mitt i inköpet o berättade att han hade hittat dom...blev så glad att vi spräckte våran budget på Mexx inköpet..nu blir inte mamsen glad..!! Våran fantastiska ekonomi chef...fniss. Hon väljer att skicka oss på alla inköp med en budget o hålla. Förr åkte hon o jag o då gick det åt pipan allt som oftast, då båda har svårt att låta bli samt e grymt lätt övertalade.. Nu e det lättare för henne att ta fram pekpinnen o bestämma vad vi har råd med å inte...och vi lyder nästan alltid !! Dock inte idag, f-låt ;).

Vi halv låg i en go soffa på en svit på Elite plazas takvåning..åhh vilken svit!! Shit pommes frite va nice!! Dit vill jag igen...Så Ronnie om du läser detta pleeease,I löv u!!

När vi kom tillbax från inköpet kom Frida en super gullig tjej från en butik i Falkenberg som heter Falkenbergs interiör. Säljer inredning/barnkläder i sin butik. Hon har fyra barn o e lika gammal som mig, säger bara RESPEKT! Vi utbytte lite tips och ideér och hennes dotter modella för oss i provrummet med kläder från next level, så söt! Kommer bilder på det imorgon då Elisabet håller på o städar järnet efter byggjobbarna ikväll.

Efter dagis var det glass tajm i solen och lite gung o bus. Ofelia kom o klinga på o hämta Emmie o gissa om hon blev glad när bästisen kom. Här e dom på väg ner till lekplatsen







Visst e dom söta i sin lika outfits..Tröjor fån Nova star, Converse och Emmie har mysbyxor från Hummel och Ofelia har jeans från Diesel.





Winnie på gungan, med tights o klänning från Metoo och tröja från Nova star.

Gonatt alla sov så gott!! Trött Emmie (Molo tröja).



Kram Annika♥


Hejsan.

Var kom regnet ifrån? Enligt min tidning så skulle det vara fint väder idag och resten av veckan. Men det var väl något tryckfel. Hoppas verkligen att våren kommer tillbaka imorgon.
Imorgon är det inköp för Mexx. Ska bli jättekul att se vad dom har för nytt. Idag hade Ofelia på sej ett par  vår Mexx byxor. Helt underbara och verkligen jätte fina på. Mycket finare än när dom hänger på en galge, men så är det ju med dom flesta kläder förstås.


Ofelia ligger i soffan och är helt nyvaknad efter middagsluren. Byxorna är röd/vit randiga och dom går att vika upp och fästa med en knapp. Tröjan är från Hummel.


Här är Malcolm hemkommen från dagis och på sprallhumör. Kläderna är från Nova Star.
Nu är det dax för Gray´s anatomy på tv. Ha en bra kväll!
Elisabet


Nycklar!!

Heje!!

E så frustrerad..halva min dag idag har gått ut på att leta nycklar. Har fortfarande inte hittat dom...blir så trött! Stackars barn som fått hjälpa mig. Och sååå stor deras hittelön skulle bli mot slutet hoppades jag nästan att dom inte skulle hitta dom..ha ha. Hade blivit riktigt dyrt!! En chans kvar..Pappa ska till Hunnebo imorg så jag ber till högre makter att det är där dom är. Annars blir det till att byta lås o det e ju billigt, not!

Hoppas ni alla har haft en bra dag med inte allt för mycket jobb o slit.. Laddar för morgon dagens inköp på Elite plaza,(Mexx) ska bli kul! Alltid lika kul med inköp. Hörde av mamsen nu på kvällskvisten att Panos badkläder kom idag, så det får packas upp när vi kommer tillbax imorgon.


 
En liten rackars unge som har smitit ut, ungen har lärt sig att öppna altan dörren själv.(Villervalla outfit.)

Kram o gonatt!!

Annika♥

Dop tips!!

Gomorron!!

Yihooo klarade mig från att sitta på knä o prata med holken i natt oxå..,nu har varje fall dom 48 riskfulla timmarna gått..men men än vågar man ju inte ropa hej..men nästan: HEJ!! Shit jag vågade, nu hoppas jag att jag inte får äta upp det=). Idag är det onsdag och min lediga dag, känns konstigt att vara ledig så här länge!! Barnen börjar allt längta lite efter sina dagis kompisar nu..

Idag ser vädret sådär kul ut, men förhoppningsvis klarnar det upp. Regnar ju inte nu ivarje fall o det e ju rätt så skönt ute.

Igår fick jag ett mail av en tjej som undrade om vi hade dop presenter, och jag tycker ju inte att det behöver vara massa silver prytlar..utan varför inte ett par coola converse( det e ju ngt man sparar o inte slänger "sina första skor") , eller mätsticka , halsband el,ett par bobux. Vissa kör även på kläder..smaken e ju så olika!!



Förslag 1= Smycke från Kalas. (äkta silver smycke med roliga berlocker.)

Förslag 2: Mätsticka från Kids concept, finns även i rosa o kostar 159:-.



Förslag 3: Baby Converse 249:-



Förslag 4: Bobux  tofflor i skinn som sitter som ett smäck på foten och andas. 299:- Och finns i flera modeller o färger.

Hoppas du gillade något av förslagen Sofia och kanske hjälpte jag någon annan på traven oxå. Fortsätt maila, alltid lika kul. Nä nu e det dax att gå ut o leka lite!! Höres lite senare gott folk!!



Winnie har tagit över kameran..ha ha. Emmie i klänning o byxa från Villervalla.

Kram Annika♥

Tillbaka till vardagen.

Nu är det vardag igen. Dagis stress på morgonen och barn som inte vill klä på sej. Klockan 7 i morse var målaren här och skulle fortsätta. Det var bara att knalla upp och klä på sej. Imorgon kommer han klockan 7 igen, men på fredag ska allt vara klart. Det ska bli så skönt. Från början skulle det inte göras så mycket i det befintliga huset, utan "bara" byggas ut. Men det är konstigt vad mycket man kommer på som behöver göras. Så nu har vårat hus fått en total make over. Det är tur att det är fint väder ute så jag och barnen kan vara ute för annars vet jag inte vart vi skulle tagit vägen. Här kommer lita härliga vår bilder.


Frukost framför tvn kändes ok idag i byggdammet. Ofelia i kläder från Molo (tidigare säsong, kjolen finns i annan färgsättning i år), Malcolms tröja Nova Star och byxor Villervalla.


Ofelia står som vanligt och håller i så många saker som möjligt så att ingen annan kan ta "hennes" saker. Man kan ju absolut inte låna ut sina saker till sina kompisar. Här har hon sin underbara Molo fleece. Stövlarna finns oxå i butiken och kostar bara 129:- hur söta som hellst, handmålade. Som ni ser kan man ha dom även när det är fint väder så man blir så där varm och svettig om fötterna. Har man egen vilja så har man!


Söt kan man vara även om man är bestämd.


Här sitter Malcolm och Winnie på pottan. Dom lekte nån lek, och när jag frågade vad dom gjorde så tittade dom på mej som om jag var helt dum och svarade att "vi sitter på pottan ser du väl". Självklart!!? Här har Malcolm oxå sin Molo fleece och Winnie har tröja och byxa från Katvig.
Nu är det dax för soffan en stund, jag hör hur den ropar på mej så jag skriver mer imorgon.
Godnatt. /Elisabet

Solbrillor!

Haloj!

Nu e det snart dax att krypa till kojs...mår lite si sådär just nu, hoppas verkligen det är inbillning!! Alltid så när ngn har haft magsjuka i familjen.Man bara går o väntar på nästa offer. Såg precis att det e dubbelavsnitt på Desperate idag, så det får bli det när jag har bäddat ner mig. Tjejorna sover gott i sina sängar, efter en riktig ute dag med massa gung o bus.

Här är ett litet axplock på solglasögonen vi har fått in, som jag lova fota.Finns massa fler modeller. Kostar från39:- upp till 99:- o alla har Uv-skydd. Vilket är jätte viktigt för deras små ögon.



  

Nä nu måste jag gå o lägga mig innan jag svimmar...ni ser va jag offrar mig för bloggen..ha ha. Gött o vara ledig imorgon med..Gonatt alla glada, sov så gott!!

Kram Annika♥


Vardag igen!!

Haloj!!

Som en perfekt avslutning på påsken så fick Emmie magsjuka natten mellan sön-mån...kunde ju ha regisserat det bättre, el,hur?!! Så idag kommer Emmie vara hemma från dagis för första gången sen hon började för ett år sedan. Så vi ska väl inte klaga antar jag!!  Men vi får väl allt nu istället, alla ungar ska väl ha sin beskärda del av sjukdomar!! Men magsjuka av alla, I hate it!!



I väntan på att mamma ska få tummen ur o servera frukost!.(Winnie i villervalla klänning o Emmie i en ärvd Molo tröja,ibland kommer dom gamla tröjorna fram..ha ha.)

Idag e hon helt som vanligt och har sovit hela natten..Jag ska vara hemma till halv två o sen kommer Ronnie o tar över stafett pinnen..Ska ner o försöka göra lite nytta på jobbet!! Antar att det kommer vara stendött idag med tanke på att alla har spenderat sina pengar till påsk! Men det finns ju att göra bakom kulisserna om man säger så. Om inte annat lösa Linnea för lunch.

Ska dessutom packa upp solbrillorna vi fick i torsdags från Regazza. Bra prisvärda glipor med uv skydd perfekt för barnen. Ska ta kort på nga varianter o visa er sedan.

Hoppas ni får en bra dag alla i vår värmen!!

Kram Annika♥

En härlig vecka!

Nu är jag tillbaka. Vi har haft en helt underbar vecka i fjällen med mycket skidåkning och lek. Tyvärr lite för mycket fika oxå. Bilresan uppp gick helt super bra. Tack den som uppfann DVD spelare till bilen! Utan dom hade det blivit en jobbig 9 tim resa.
Malcolm åkte skidor utan problem och älskade det. Vi var i backen vid 9-10 på morgonen och åkte hem vid 16 tiden. Han åkte konstant hela tiden med undantag för ett tvångs mat stopp. Han sov oxå väldigt bra på nätterna efter sånna dagar. Ofelia lekte i snön, bakade snö kakor och åkte snowracer.
En dag efter backen byggde Robert och barnen (det var kusiner och kompisar med oxå) en JÄTTE snögrotta. Den hade flera rum och gångar (syns på bilderna som kommer). I 4 timmar höll dom på och alla barnen hade jätte kul. Tänk att det är så roligt när vuxna är med och leker.
Det har verkligen varit en kanon vecka. Här kommer "lite" bilder (svårt att välja ut, jag tog 300 kort under denna vecka).

 
Bilresan dit gick bra som ni ser.

     
Lite kort från backen.

 
Ofelia spexar coh Malcolm läser för Ofelia. Underställ från Helly Hansen.

   
Snögrottan.

   
Ofelia och Inez (kusin) leker i snön. Malcolm åker slalom tävling. Malcolm kramar Lilla Lo.

     
Här busar småtjejerna medans Malcolm spelar pingis.



Snygging!!!


2 snyggingar!!

Nu har ni fått se lite från min vecka. Imorgon kommer det vårkort istället för snö. Härligt. Ha en bra natt
Elisabet.

Påskdagen!

Haloj!!!

Hoppas ni alla har haft en kanon helg, shit vilket härligt väder vi har haft!! Det kan vi inte klaga på direkt! Förra året runt påsk var det ju massa snö...Just nu känns snö väldigt långt borta el,hur?



Påsk förra året. (Winnie i Helly Hansen outfit.) 

Idag innan vi åkte hem från Hunnebo åkte vi en sväng till Fjällbacka,vilket ställe....gud va mysigt det "kunde" ha varit om man hade haft en aning gladare barn. Emmie somnade på vägen dit så hon vaknade mot sin vilja på sämsta tänkbara humör o Winnie valde den tvära sidan. Men vi hann med ett  kort besök hos min kompis som har en butik där..gud vilken mysig butik.!! Hon o hennes kollega har två sommar butiker där. En som säljer barnkläder och inredning från Lexington och en med vuxen kläder. Dom för märken som Ralph Lauren, Sailracing,Roxy,Quiksilver,converse,lacoste,nolita m.m. Sååå mycket fint=)..Ibland önskar jag att vi kunde ha lite dyrare varumärken, men tyvärr funkar det inte i Kungälv...Har försökt!! E dock grymt sugen på Ralph Lauren!!



Pott å toa träning på hög nivå..ha ha. Går sådär dock..kissade på Elisabets o deras badrumsgolv för en halvtimme sen.
Här i en tröja från Molo.

Nu har Elisabet äntligen kommit hem!! Vilken lycka när Emmie fick gunga min sin Ofelia.Hon har längtat så, dom kvälls badade t o m tillsammans. Få se om ni får ett inlägg från Elisabet idag, om hon orkar leta fram datorn, hela deras hus e lite upp o ner då dom har haft workers där när dom har varit borta. Men imorgon lär ni få se fina bilder från fjällen=). Välkommen hem vännen!!!

Gonatt alla!!

Kram Annika♥

Påskafton!!

Haloj!!

Bilder säger mer en tusen ord o idag har jag totalt hjärnsläpp var det gäller bloggen. Helt färdig efter en grymt trevlig kväll igår och en apjobbig natt..Säger bara ungar!!! Emmie sov oroligt så jag tog upp henne och la henne mellan oss o gissa vad? Då kommer en hostande Winnie upp oxå...å då vaknade Emmie igen o så var helvetet igång!!! Det värsta av allt var att dom var piggelin o superglada att möta varandra mitt i natten, så dom började busa o medans jag var på toa skeva dom in till Tina o Johan som sov som stockar!! Ha ha o dom som har barnledig helg..inte då=)

Idag blev det en promenix in till Hunnebo för att köpa oss varsin glass o sätta oss uppe på en klippa o bara njuta av den vackra utsikten...Hade även med en klubba som muta..Så vi fick en halvtimme på berget innan barnen tröttnade o ville hem.







Syskonkärlek på hög nivå..not!! Båda tjejorna har toppar o tights från Molo o svarta villervalla kjolar. Winnie har ziptröja från Novastar o Emmie från Mexx.



Får väl se om det blir påsk brasa sen såg att dom förberedde det uppe på en klippa.Men grillning blir det...gött!! Trevlig Påskafton alla glada!!!

Kramiz Annika♥

Hunnebo!!

Haloj!!!

Då var vi här och njuter av det fina vädret. Sitter just nu på altanen och njuter av ett glas rosè...webern ska snart sättas på för en kvällsgrillning på den nya altanen. Har varit på promenix längst havet o barnen har fått leka av sig lite på lekplatsen här nere. Tänk om livet vore såhär när det var som sämst....!!!!

  
  
  

Visst ser det helt underbart ut...?? Både mamsen o syrran har på sig mysbyxorna från Sobea. Ni förstår inte hur sköna dessa byxorna är!! Mina ska oxå på snart..=). Prinsess tältet i bakrunden är från Kids Concept och finns oxå som riddarborg.(299:-). Winnie är fortfarande Metoo klädd men har bytt till en kortärmad klänning=).



GLAD PÅSK!!!!

Kram Annika♥


Långfredag!

Gomorron alla glada!!

Nu e det helg och en ganska så lång en...så härligt. Tittar man dessutom ut genom fönstret o ser den knallblåa himmeln så dras smilbanden ända bak till öronen..Igår slutade jag lite tidigare o istället för att ta kvasten till blåkulla valde jag att använda mig av den här hemma...så nu är det nystädat ! Ska bara packa det sista så bär det av till Hunnebo.Ska bli lyxigt o spendera påsk helgen vid havet och västkusten.



  

Lilla bustrollet som ska upp på bordet hela tiden...aja Emmie säger hon o fortsätter..
(Top från diesel o byxa från Molo).



Winnie på favvis platsen..Älskar att skriva o pyssla..(Hela outfiten från Metoo.)

Imorgon natt kommer Elisabet hem..min goda vän,granne,kollega, och inte minst min bloggkompis. Ska bli kul o få hem dom, e tomt här på gatan utan dom. Antar att ni saknar henne med...ni börjar väl bli trötta på o se bara mina glin=). Som jag har skrivit tidigare så kommer ingen gå säker..vi ska ha en kamera liggandes på jobbet o ta kort på era söta barn om vi får erat godkännande vill säga. Som vanligt ber jag er maila eller kommentera om ni har nga åsikter..alltid lika kul o läsa...Och bor ni inte i metropolen Kungälv kan ni ju alltid maila lite bilder till oss ;). [email protected].

Ha nu en grym PÅSK helg alla!! Mig lär ni höra av lite senare..Datorn får följa med på våran lilla miniweekend=). 

Kram Annika♥ 

Hej igen!!

Nu e det påsk...=). Och tjejorna ville ju självklart vara påsk kärringar..jag målade dom lite med en trubbig kajal o dom bara pep aj aj hela tiden. .Sen var det dax för scarf...hmm var kan det finnas,hitta givetvis ingen gammal snusnäsduk. Längst in i garderoben fick jag fram två gamla scarfs. Inte alla påsk kärringar som går till dagis med en burberry scarf o en DKNY scarf...Och inte en granne var hemma som jag kunde låna av heller...attans! Men söta blev dom ändå=).



  

Winnie i Mexxklänning och Emmie i Villervalla t-shirt.

Kram Annika♥

Skärtorsdag!!

Gomorron!!

Hoppas ni alla mår bra...själv e jag sååå trött!! Först måste jag bara tala om att det gick kanon o vara 4-barns morsa igår=)..Kanske ska köra på tvilling tjejor ändå...not! Dom lekte så snällt så jag t o m fick gå upp imellan åt o kolla så dom inte hade lekt ngn våldsam lek o tuppat av där uppe...

När jag hämtade Anton O Casper var dom målade som små påskgubbar...så Winnie o Emmie ville givetvis oxå ha några prickar i ansiktet som dom så gulligt uttryckte sig, så det fick dom såklart. Här spänner Anton o Casper musklerna för mig..som sagt grabbigt värre..ha ha.



(Anton i dinosaurie tröja från Molo och Jeans från Villervalla.)



Casper e den lite snällare action hjälten...( Tröja från Katvig.) Jag bad dessutom Anton lite snällt om han kunde visa jeansen där bak och det gjorde han kan man lugnt säga...han gjorde en Malcolm=)



Om ni nu undrar varför jag inte gjorde ngt inlägg i går kväll så var jag på middag i stan...inte hos en kompis som jag skrev igår..det var nämligen "möhippa" rond 1 för min syster yster. Hennes blivande hade lurat ut henne till Hisingens golfklubb för att slå lite bollar o så dök vi upp...gissa om hon blev förvånad. Så det bar av till stan för att äta o dricka lite gott. Vi var bara några få igår men det är i rond 2 det händer...=). Så passa dig sis! ha ha I löv u♥



Det blev ett o annat garv...alla har vi ju våra "lik" i garderoben o det har Tina oxå..fniss! Susanne o Helene hade med sig några bilder från förr. Tina skratta så hon grät...o vi med kan jag lova..

  

Tack tjejor för igår!! Det var super trevligt=).

Ha en bra dag alla!!

Annika♥

Amy o Måns...

Haloj igen!!

Jag skrev så snyggt innan att jag o barnen skulle softa o ta det lugnt innan vi skulle hämta Anton o Casper...Den bubblan sprack kan jag säga..Sablans ungar, dom har inte gjort annat än bråkat hela morgonen,blir tokig!! Finns ingen som kan reta mig så som barnen. Morgonen  började bra med melodifestival uppträdande...Winnie var såklart Amy Diamond o Emmie fick tilldelat sig rollen som Molly Sanden men hon ville inte riktigt lyssna..och då skrek Winnie att då fick hon minsann vara Måns istället..fniss Och sen var det igång o det slutar inte...Nu sover Emmie så förhoppningsvis när Måns vaknar så är Amy på bättre humör...annars drar jag=).



   Amy sjunger...its my liiiiife!!!!!! ( T-shirt o tights från Metoo, nyinkommet och kjol från Diesel).



"Måns" surar o går nerför trappan...(kjol från Nova star o tights från Me too.)

Antar att jag kommer vara rätt upptagen nga timmar fram över med 4 barn plus att klockan 6 sticker jag på middag hos en kompis!! Så orkar jag så kommer ett inlägg lite senare idag..annars hörs vi imorgon!!

Kram på er/ Annika♥


Anton o Casper!!

Haloj gomorron..!!

Onsdag och min lediga dag, har inte jätte mkt planerat idag. Så det blir en soft morgon med tjejorna. Ska försöka tvätta o greja lite. Sen ska vi hämta två små busungar på deras dagis, Anton o Casper. Ska bli mysigt o kaosfyllt..ha ha.
 
Det e sån skön kontrast mellan tjejor o killar ibland så jag blir full i skratt. Det är sån action på killar, dom ligger här på golvet o brottas o är olika superhjältar. Vet inte hur många gånger jag har sagt till Susanna deras mamma att :ska du inte ingripa det ser riktigt farligt ut...o hon:näe det är ingen fara låt dom hållas.. Herregud hade någon gjort dom där rambo rörelserna på mina tjejor hade väl dom lipat en vecka...Vi trodde ett tag att Emmie skulle bli våran lilla "grabb" men nja hon blir nog en riktig tjej tjej hon oxå!! Påverkas nog av Winnie just nu ivarje fall...så vi får se!



Casper i haj tröja från Ida T. Med sina tindrade ögon e det svårt att säga nej till honom...ska ni veta=) Lägger gärna huvudet på sne oxå..



Min gudson Anton i ödletröja från Mexx. Här sitter han och äter spökflingor..Får han bara hos mig. Ligger gömd i skafferiet o vips är dom framme när han kommer. Tro att man blir poppis då...=). Så han ska nog få det sen...

Skriver mera sen!! Ha en bra dag..

Kram Annika♥


Mina små prinsessor..

Hej!!

Tänk vad många gånger per dag jag svarar på frågan,...ska ni ha fler barn? Och jag svarar näe, Ronnie har sagt x antal gånger att om han kommer hem och säger att han e sugen på en liten till så ska jag drämma till honom med en stekpanna i huvudet...men jag har lärt mig att man aldrig ska säga aldrig. Även om jag just nu e grymt nöjd med två. Efter resan med Emmie som aldrig sov o bara knorra hela dagarna så ligger det låångt långt borta=). Men visst hade det varit kul med en liten grabb el,just det man kan ju inte välja..tvillingtjejor kanske..hmmm Not!! Vi hoppar nog det som sagt.

Ronnie får helt enkelt fortsätta hoppas på att tjejorna en dag tvär vänder o vill leka med bilar o motorcross cyklar m.m.
Just nu får han vara prins o gå på bal, glittra,pärla o vara Lasse i Bullerbyn=) Och vet ni..det finns inget som gör han så stolt som sina små prinssesor!!!







Min fina familj!!!

Gonatt alla!! Och igen...njuuuut av livet, det kommer inte i repris!!!

Kram Annika♥

Syskon kärlek!

Gomorron!!!

Ny dag nya utmaningar..har lärt mig det sista att försöka ta vara på dagen el,det sista men har åtminstone fått mig en xtra tankeställare..I dag är det en vecka sen Sabina somnade in, Sabina vars blogg jag har följt i nga månaders tid. Vem var Sabina? En sann krigare som hon beskrivs i bloggen, kämpade mot en obotlig cancer..en tjej imin ålder med två små tjejor. Gå in o läs hennes resa på www.mittlivsabina74.blogspot.com. såg även i senaste Vi förädrar att det var ett repotage om henne. Eller så gör ni som jag o köper boken så går lite av intäkterna till Radiumhemmets forskningsfonder. Man får verkligen perspektiv på verkligheten...vilket man kan behöva ibland. Man har en tendens att gnälla för små saker.



Som att barnen bara bråkar hela tiden..hmm. Herregud man blir ju galen, dom retar gallfeber på varandra. Men ibland så lyser syskon kärleken igenom o dom leker,busar o myser med varandra. Det e lycka!!



Ha en bra dag!!! Njuuuuut av livet o dagen!!!

Kram Annika♥


Hektisk dag!!

Halojsan!!

Idag har det varit full rulle i butiken...jätte kul! Har haft Rita här idag oxå så ni kan tro att jag har babblat, hon lär somna gott ikväll=). Nu e det klart att hon öppnar en butik, såå kul!! Butiken ska ligga på gågatan i Ljungkile. Och hon ska ha en skön mix bland märkerna precis som vi.ha ha.

Det var mamsen o jag som jobbade idag, ni vet ju att Elisabet är i fjällen o gottar sig denna veckan. Pratade med henne nyss och dom har det kanon..Solen skiner på dom o Malcolm e tydligen grym ner för backarna. Så sotis, hade varit riktigt gott med lite ledighet.Tur att det är påsk åtminstone så man får nga dagar snart.

Har världens huvudvärk så jag ska bädda ner mig o se på en annorlunda familj, ha ha blir så full i skratt när jag ser det programmet. Och jag som tycker det e kaos med två ungar....man vet inte hur bra man har det!!



Emmie sitter i håller sig vaken med en näve majskrokar framför Pippi.....hoppade att sova middag på dagis!!



 Majskrokarna slut= slagen hjälte som bara kanar längre o längre ner...Ser ut som pappa gör ibland=).Nu sover hon gott i sin säng. (Tröja samt byxa från Metoo.)

Gonatt alla! Höres imorgon

Kram Annika♥

Tack alla!

Efter mitt senaste inlägg valde solen att  titta fram helt plötsligt och då var det givetvis dax att komma ut lite i det fina vädret. Sparkade upp min kära sambo från favvis platsen på soffan och drog ut.  Winnie ville ut med spark cykeln i sin nya hjälm som hon diggar skarpt, den heter ju bell samma som hennes älsklings prinsessa, dock med en annan stavning=). Här i sin hummel zip! Finns i Grön/vit ,marinblå/grön, röd/vit, Blå/rosa i butiken. 



Vill tacka för alla positiva mail vi har fått, har nu mängder av  bra tips på nya märken som ni vill att vi ska ta in..Ska givetvis kolla upp detta det var ngn som skrev att ni ville att vi skulle ta in Jackpot och det kommer redan i höst och på kille kommer cottonfield.Tänkte att det var på tiden med lite romantiska inslag på tjej o lite cleanare på kille mitt i all färgkavalkad. Dom flesta var väldigt nöjda med dom märkerna vi hade och vi fortsätter med dom ett tag till..gör dock ett uppehåll på Katvig och Ida T till hösten, där vi tyvärr har sålt dessa märkerna väldigt dåligt.

Gonatt alla!!

Kram Annika♥


Hemma igen!!

Haloj!!

Då var man hemma igen, hade det helt fantastiskt i Kungsbacka igår, vilket väder vi fick. Svensexan jag pratade om igår va Johans min Systers snart blivande man...Dom gifter sig den 2maj. Så kul, så lycklig för deras skull. Så när alla grabbarna hade dragit  till destination Falkenberg passa vi tjejor på att göra stan. Vi åkte ner och parkerade i innerstaden och började där....gissa om Winnies ögon glittrade när hon fick åka med Moster Tina ner,utan tak =)...Emmie var super sotis.



Vi gick till Pilutta först, en super mysig barnbutik o pratade lite med henne. Så mysig tjej, fick utbytt lite tips m.m och sen gick vi vidare till en barnbutik som var nyöppnad. Kan nog vara svårt för den butiken då dom bara hade dyra varumärken...! Sen var det lunch på Esters på ute serveringen..Där efter blev det Kungsmässan där vi gick o drog till fem bläcket. Köpte 4par skor till tjejorna...Jobbigt nog så fasar inte Winnie o Emmie just på det området, Winnie hade mkt större fötter än Emmie så stl.22 existerar inte i våran skohög,tyvärr.





Här sitte Winnie o kusin Lotta o leker med Barbie. Winnie i Molo kläder o Lotta i Fleece från Molo och tights o top från Metoo.

Sen gick slut destinationen till Bollebygd och Mormor o Morfar..Super mysigt som vanligt..barnen älskar o vara där! Emmie tycker det e grym lyx att kunna sitta på en stol o se hästarna utanför i hagen...Och Winnie kör med stackars mormor i olika roll lekar=).


Winnie sitter o spelar spel på datorn med Mormor. Winnie i kläder från Katvig o Mamma har byxa o tröja från Sobea. Finns i butiken.


När vi vaknade idag var det morgon mys o sen bar det av hem o ner till Sportlife o Winnies dans. Nu är vi äntligen hemma o det ska bara slappas. Ronnie ligger på sofflocket med ett litet bakrus o Winnie sitter hos grannen o äter lunch med 5 andra barn från gården på deras altan=). Och Emmie ska väckas nu så hon somnar i kväll.

Ha en fortsatt härlig Söndag!!

Kramelikram Annika♥

Fjällen!!

Äntligen börjar vi bli klara för att åka. Idag har det varit mycket. Packa, packa, packa och mitt i allt ett kalas. Nu är i alla fall bilen färdig packad, så nu ska vi bara skruva ner alla hyllor, lampor och flytta ihop alla möbler och plasta in dom så att målaren har fritt spelrum nästa vecka. Som tur är så har barnen varit på bra humör idag. Dom har varit ute nästan hela dan. Alla utom stackars mej har varit ute i det fina vädret.
Efter frukost idag så matade Ofelia våran katt Kosmos med skinka som hon hade kvar, efter det så försökte hon med jodgubbsyoghurt, och blev lite småsur när han vägrade.


Skinka går bra...


...men inte yoghurt med jodgubbs smak. (Kläder från Katvig)


Idag blev det lunch ute i solen. Korv med bröd är perfekt utelunch.
Efter lunchen sov Ofelia en liten stund, sen började kampen med att byta kläder på henne. Det är nästan omöjligt att byta kläder på henne under dagen. Det hon tar på sej på morgonen det är det hon vill ha hela dagen. Men till slut fick jag på henne kalas kläder. Lite sur var hon förstås.





Klänningen är från Mexx. Helt underbar är den.

Andra miner blev det efter kalaset när godispåsarna kom fram.



Malcolm har precis provat sina pjäxor därför har han bara en sko. Malcolm har på sej jacka och jeans från Quicksilver, och Ofelia har sin Mexx klänning, Molo jacka, MeToo tights.

Nu måste jag fortsätt med packandet. Jag ska försöka att komma åt internet någon gång under veckan, men annars blir det Annika som för sköta bloggandet under en vecka. Ha en jätte härlig vecka och jag hoppas verkligen att våren är kvar nästa vecka när vi kommer hem. Vi höres efter påsk.
GLAD PÅSK. Kram Elisabet.

Kungsbacka!!

Gomorron!!

Yes, solen skiner och jag är ledig idag...Skulle ha jobbat idag men hade hel glömt av att Ronnie ska iväg på svensexa. Så Linnea får jobba för mig=). Tur att vi ska på ett helt gäng med svensexor o möhippor så jag kan skriva ut det här...Men  man vet ju inte om ...xxx..... skulle gå in o läsa nu på morgonen så därför låter jag namnet vara osagt en stund till. Men sannolikheten är inte stor direkt..

Så då får jag o tjejorna hitta på ngt skoj och då går bilen till Kungsbacka idag. Mina kära syster bor där med sin familj. Mamma ska oxå möta upp, tänkte spana in kungsmässan o centrum och kolla in den nya barnklädesbutiken. Alltid lika kul o få lite inspiration o ideèr!!



Winnie o moster Tina...myspyser! Ska bli kul o träffa familjen Björsmark idag=).

Sen mot kvällkvisten får vi se hur vi lägger upp programmet, trist nog kommer inte Ronnie hem förrän imorgon då dom ska sova på hotell i natt. Så antingen blir det kanske Bollebygd inatt eller så får vi se vad Susanna o Barnen ska göra då hon oxå är ensam för Sami är iväg.

Nä...dax att klä på dom små trollen så höres vi lite senare!!! Hasta la vista!!!!!!



Liten stund framför pippi medans morgon bestyret fixas klart!! Dagens outfit= Winnie i Molo klänning o tights o Emmie i Novastar jeans o Molo top!!

Kram Annika♥

Packa.

Just nu är det packning som står på schemat. På söndag morgon åker vi till fjällen. Det ska verkligen bli jätte kul, men det är mycket man ska komma ihåg att ta med. Jag har tvättat hela dan så nu är det "bara" att lägga det i väskor. Jag kommer antagligen inte att ha tillgång till internet så mycket nästa vecka men det får bli dessto mer när jag kommer hem. Mycket kort ska jag i alla fall ta.
Min lilla dotter har ett väldigt minspel. När hon är sur så syns det verkligen. Idag vid lunch blev hon jätte sur för att köttbullarna var slut. Jag sprang och hämtade kameran för att försöka fånga denna sura min på bild, men jag hann inte riktigt.





Här börjar hon tina upp lite.



Här sitter dom små trollen och tittar på Robin Hood och äter AllBraun. AllBraun springer dom offta och hämtar när dom är sugna på något framför tvn. Bättre än godis i alla fall. Båda har på sej Nova Star byxor och Molo tröjor från tidigare säsonger.
Nu har det tystnat på deras rum så nu ska jag gå upp och packa deras kläder så jag slipper göra allt imorgon.
Njut nu av att det är fredag.
Elisabet.

Återköp!

Gomorron!!

Kul o börja dagen med ett återköp,not...men nu tar vi nya tag o hoppas på lite glada ansikten i butiken idag..

Vädret är inte riktigt vad jag hade hoppats på idag..,men kanske klarnar det upp under dagen lagom tills jag slutar. Hoppas hoppas. Här e barnens outfit för dagen:



Emmie har dalmatin topp pch stjärntights från Molo.



Här pysslas det som vanligt innan dagis.Winnie har klänning o tights från Metoo.

  

Dom ville till varje pris ha sina grodstövlar idag när det regnade ute så för att komma iväg i tid så gav jag med mig o kastade ner ett par varmare skor i en påse. Vad gör man inte för husfriden=). Speciellt på morgonen när man har lite bråttom och ska iväg! Grodstövlarna är handmålande och kostar 129:- och finns även i blått med båt motiv.

Återkommer lite senare!! 

Kram Annika♥

Gonatt!!

Hej!

Nu e det dax för sängen, har tagit den dagliga promenixen och fått lite frisk luft. I morgon e det halv dag på jobbet som gäller för min del såå skönt..!!Hoppas på vår imorgon oxå.

Här är tjejorna i sina nya pyjamasar från Disney!! Finns även i rosa och kostar 149:-.





Gonatt alla så höres vi imorgon!!

Kram Annika♥ 

Tiden går fort.

Att tiden med barn går fort har man ju alltid hört. Men inte fören jag fick egna Har jag förstått HUR fort den går. Jag har suttit och tittat på kort från när barnen var små (vilket dom fortfarande är) och då ser man verkligen hur dom har ändrats. Från bäbisar till barn.

    



Dessa kort är från midsommarafton 2007. Malcolm och Winnie gjorde en myshörna på kvällen och satt där och fnissade och pussades. Så söta. Få se om vi föräldrar tycker att det är lika sött om 10 år...






Här är Malcolm och Ofelia sommaren 2007. Här syns det verkligen hur stora dom har blivit. Snyft...



Detta är på Borås djurpark i september-07. Ofelia och Emmie var inte lika roade som sina stora syskon av att vara där. Men visst är dom söta där dom sitter i sina Molo fleecear.



  "Tjockis" Ofelia sitter bredvid sin storebror som hon avgudar och försöker härma så mycket hon bara kan.
Som ni ser glömde jag kameran till jobbet idag för jag skulle ju ta kort på alla nya MeToo kläder. Men som tur var så hade Annika med sin så det blev lite kort ändå. Ha en trevlig kväll så skriver jag mer imorgon med lite "aktuellare" kort.
/Elisabet

Nyheter!!

Hej alla!!!

Hoppas ni har haft en toppen dag!! Vi har haft fullt ös på jobbet vi..dels kom det massa nya varor igår som skulle ut samt massa goa o trevliga kunder i butiken. Sen fick jag besök av en gammal reseledar kompis..!! Det var super kul o ses,vi räknade ut att vi sågs senast på Kreta för 7 år sedan,..jag i Ving uniform o hon i Always uniform..ha ha. Det var tider det=).
Snacka om att livet ser en aning annorlunda ut nu.

Här är lite bilder på nga nyheter som vi hängde ut idag! Allt från Metoo. VI fick oxå en pyjamas med kort arm o korta ben med tingeling på...i olika pastell färger. 149:-. (på pyjamas e det ok annars kan jag ibland vara lite emot stora blaffiga tryck). Ska ta bilder på tjejorna i dom sen.

   
  
  

I dag hade jag med mig tre barn från dagis, det gick super bra. Men det e helt otroligt vad dessa tjejer spelar upp varandra.(Winnie o Matilda). Efter maten var det ut på lekplatsen som gällde. Emmie och Ofelia var o hälsade på grannens kanin Hoppan=), medans jag stod o frös..Herregud va kallt det blev när solen försvann. Men nu är jag i värmen igen o tinar mina fingrar genom att blogga lite.



Skriver lte mer sen, tänkte lägga barnen nu som röjer runt i sina rum...

Ha det bäst!!

Annika♥

Vilken härlig dag!

Idag har det verkligen varit vår ute. Helt underbart! Som ni såg i Annikas inlägg så har vi varit vid ankdammen idag. Ofelia var väl inte på sitt bästa humör. Hon ville inte låna ut någonting till Emmie, hon tyckte att allt var hennes. Detta humör kan i och för sej bero på att jag glömde ta med något att äta, och eftersom hon inte är någon frukost tjej, så är hon ganska hungrig framåt 10-11. Så det var väl lite mitt fel.

Så här glada och spralliga var mina barn på morgonen idag:





Det var någon dans som Malcolm lärde Ofelia. Malcolm har på sej en favorit tröja som är från USA med Blixten. Det finns en inbyggd knapp i tröjan som man kan trycka på så det låter som en bil. Väldigt populärt bland kompisarna. Men det ska ju vara USA till en sån grej. Jeansen är från Mexx. Ofelia har oxå en favorit på sej. En Pippi klänning som hon fick av Emmie när hon fyllde år. Tights och tröja är från Villervalla.

Efter en heldag ute var båda ganska trötta när dom kom in.



Här sitter dom och tittar på Robin Hood som är en favorit just nu. Malcolms tröja är från Hummel.

Det kom massa varor från MeToo idag, så imorgon är det uppackning på schemat. Ska försöka att ta lite bilder på varorna och lägga ut imorgon.
Godnatt. / Elisabet

VÅR...

Yippi..Vilket fantastiskt vår väder det e ute!! I solen är det verkligen super varmt o skönt. Har precis kommit hem från centrum, var nere o hälsa på Mamma o Linnea en stund..konstigt att man inte kan hålla sig där ifrån när man e ledig=).. Och sen gick jag o Elisabet o barnen till Ankdammen så barnen fick leka av sig på lekplatsen. Malcolm var dock på förskolan så Winnie fick leka o bossa lte över små tjejorna.



Alla tre i Överdragsbyxor från Helly Hansen.



Vilken himmel...VÅR!!!! I like♥



Här sitter dom utanför Småtufft i sina Molo fleecar=)..och väntar på att deras mammor ska babbla klart!!

Är det ngn som har något tips om vad ni saknar för märke i våran butik?? Det ringer säljare varje dag o vill att vi ska sälja just deras märke i butiken o vi åker ju på mässor o e lyhörda för er kunder. Så vi tar ju in lite nya märken  titt som tätt. Har ni ngt förslag, kommentera gärna eller maila till oss. [email protected]. Till hösten kommer b la Jackpot och Cottonfield..dom har lite mer klassisk stil. Tunikor som e lite åt "odd Molly" stuket o snygga pikér o skjortor. Det ska bli spännande o se hur det kommer gå i Kungälv!!

Ha en bra dag!!

Kram /Annika♥

RSS 2.0