Hemma igen!!

Haloj!!

Då var man hemma igen, hade det helt fantastiskt i Kungsbacka igår, vilket väder vi fick. Svensexan jag pratade om igår va Johans min Systers snart blivande man...Dom gifter sig den 2maj. Så kul, så lycklig för deras skull. Så när alla grabbarna hade dragit  till destination Falkenberg passa vi tjejor på att göra stan. Vi åkte ner och parkerade i innerstaden och började där....gissa om Winnies ögon glittrade när hon fick åka med Moster Tina ner,utan tak =)...Emmie var super sotis.



Vi gick till Pilutta först, en super mysig barnbutik o pratade lite med henne. Så mysig tjej, fick utbytt lite tips m.m och sen gick vi vidare till en barnbutik som var nyöppnad. Kan nog vara svårt för den butiken då dom bara hade dyra varumärken...! Sen var det lunch på Esters på ute serveringen..Där efter blev det Kungsmässan där vi gick o drog till fem bläcket. Köpte 4par skor till tjejorna...Jobbigt nog så fasar inte Winnie o Emmie just på det området, Winnie hade mkt större fötter än Emmie så stl.22 existerar inte i våran skohög,tyvärr.





Här sitte Winnie o kusin Lotta o leker med Barbie. Winnie i Molo kläder o Lotta i Fleece från Molo och tights o top från Metoo.

Sen gick slut destinationen till Bollebygd och Mormor o Morfar..Super mysigt som vanligt..barnen älskar o vara där! Emmie tycker det e grym lyx att kunna sitta på en stol o se hästarna utanför i hagen...Och Winnie kör med stackars mormor i olika roll lekar=).


Winnie sitter o spelar spel på datorn med Mormor. Winnie i kläder från Katvig o Mamma har byxa o tröja från Sobea. Finns i butiken.


När vi vaknade idag var det morgon mys o sen bar det av hem o ner till Sportlife o Winnies dans. Nu är vi äntligen hemma o det ska bara slappas. Ronnie ligger på sofflocket med ett litet bakrus o Winnie sitter hos grannen o äter lunch med 5 andra barn från gården på deras altan=). Och Emmie ska väckas nu så hon somnar i kväll.

Ha en fortsatt härlig Söndag!!

Kramelikram Annika♥

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Ser ut att ha vart en super härlig dag =) Vi ses imorgon. Kramis

2009-04-06 @ 13:50:26
URL: http://nejaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0