Vardag igen!!

Haloj!!

Som en perfekt avslutning på påsken så fick Emmie magsjuka natten mellan sön-mån...kunde ju ha regisserat det bättre, el,hur?!! Så idag kommer Emmie vara hemma från dagis för första gången sen hon började för ett år sedan. Så vi ska väl inte klaga antar jag!!  Men vi får väl allt nu istället, alla ungar ska väl ha sin beskärda del av sjukdomar!! Men magsjuka av alla, I hate it!!



I väntan på att mamma ska få tummen ur o servera frukost!.(Winnie i villervalla klänning o Emmie i en ärvd Molo tröja,ibland kommer dom gamla tröjorna fram..ha ha.)

Idag e hon helt som vanligt och har sovit hela natten..Jag ska vara hemma till halv två o sen kommer Ronnie o tar över stafett pinnen..Ska ner o försöka göra lite nytta på jobbet!! Antar att det kommer vara stendött idag med tanke på att alla har spenderat sina pengar till påsk! Men det finns ju att göra bakom kulisserna om man säger så. Om inte annat lösa Linnea för lunch.

Ska dessutom packa upp solbrillorna vi fick i torsdags från Regazza. Bra prisvärda glipor med uv skydd perfekt för barnen. Ska ta kort på nga varianter o visa er sedan.

Hoppas ni får en bra dag alla i vår värmen!!

Kram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0