Astrid Lindgrens värld.

Äntligen kom vi tillslut iväg. Efter att barnen haft feber i några dagar så vaknade dom (eller blev väckta) feberfria idag.
Klockan 06.00 packade vi in dom i bilen och drog. Vid halv 10 var vi framme och åt frukost på "Linas kök". Sen hade vi en underbar hel dag. Barnen var glada och tyckte att det var jätte kul, även Emmie och Ofelia uppskattade det i år. Det gjorde dom inte förra året. Klockan 18.00 packade vi in dom i bilen igen och stack hem. Förra året var vi där i 2 dagar, men jag tyckte att en sån här hel dag var bättre och fullt tillräckligt.


4 förväntansfulla barn på väg från frukosten till ingången. Malcolm klädd i Quicksilver, Winnie och Emmie och Ofelias tröja är från Molo, Ofelias byxor från Roxy.

Malcolm och Ofelia fiskar på Junibacken.

Det var ett helt nytt Villavillerkulla i år. Super fint. Till och med ett riktigt sjörövarskepp fanns.

Ofelia vågade sej inte upp på Lilla Gubben, men dom andra tre vågade. Jag fick även med Annika på ett hörn.

Malcolm och en trött pappa.

Ofelia spande in alla trä getter.

Sötnosar!

Malcolm och Skalleper lekte inte nudda mark och klättrade omkring på stenar. Efteråt satte sej Skalleper i Emmies vagn, det var Ofelia lite tveksam till och berättade med en gång att det där är minsann Emmies vagn.

Mot slutet shoppade vi loss i butikerna. Ofelia och Emmie fick varsin Pippi väska som dom satte på sej och promenerade omkring väldigt nöjda.
Vi hade en super dag, men nu är det sovdax för mej så jag är pigg på jobbet imorgon. 
Ha en bra natt. Elisabet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0