Inköp, tandläkarbesök o mingel...

Gokväll!!

Ännu en fullspäckad dag..herregud vad allt händer på en och samma gång nu förtiden...På morgonen stack vi till Borås och köpte in Didriksons o lite pyjamasar från fixoni till nästa vår...så mycket fina jackor som vanligt! Sen snabbt hem för att lösa av mamma som passa barnen för hon hade ett möte i butiken.Phuu


(Metoo klädd)


Ha ha..kolla prillan:-) (Metoo klädd.)

Sen var det dax att åka till tandläkaren..medans jag plockade bort lunchen hörde jag hur Winnie pratade med Emmie i vardagsrummet..

-Emmie, om du e duktig nu får du säkert välja en present i leksaks affären, men du måste gapa.
-ja, gapa ahhhh
-Inte nu sen..och du,jag kan välja leksak åt dig om du vill..


I väntan på att komma in och bli undersökt!!

Ja du hör, snacka om att veta hur man ska lägga upp det. Så Winnie var mer entusiastisk till tandläkar besöket än en dag på Liseberg. Men det slutade med att tandläkaren frågade om hon fick se Winnie tänder oxå..så hon fick oxå välja en liten skitsak i deras låda:-). Och det blev ingen leksaks affär, då det varken drogs tänder eller blev ngn tvångshållning. Tanden var lite lös, men med lite tur så klarar den sig..får vänta och se om den tappar lyster o blir grå. Isåfall e det dax att återvända.Men hon har stans blåmärke under läppen och anktrut..ser ut som hon har en prilla innanför läppen.

Så snipp snapp slut så var den sagan slut:-)

Sen åkte vi till Jenny en stund o hälsa på alla dom tre sessorna..så det var fullt ös kan man säga..


Sötisarna Julia,Tilda o Ronja.

Nu e vi nyss hemkomna från Palace i göteborg, där vi har varit på vip mingel för Lip fish med lite vin o plockmat. Fick allt lagt en order till nästa vår/sommar. Sen var det trevligt att mingla lite med andra butiker. Elisabet tog svarte petter och fick köra hem så jag o Linnea fick oss ett o annat fnitter anfall under kvällens gång..som resulterade i onda ögat..ha ha


Foto: Fredrik welander

Näe, shit pommes frites va trött jag är..gonatt alla dax att sova, jobbar till 18 imorgon, men sen e det ledig helg då Linnea jobbar på midsommar afton.

Kram Annika♥

Kommentarer
Postat av: Linn

hej Tjejer ! Vill bara önska er en härlig midsommar så ses vi till veckan, slappa och njut ! kramen

2009-06-18 @ 16:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0