Söndag..

Haloj..

En söndag som pendlar vädermässigt kan man lugnt säga..nu skiner solen o nyss kom en liten skur som vi klarade oss ifrån. Kom hem precis från en promenad med ett glass stopp i Hunnebo. Har ätit en smarrig pizza oxå från Bella gästis och ska snart bege oss hem till kungälv.



Tjejorna på gott humör, har teater för oss..Emmie kom ut till mig och sa att hon ville ha en truls i huvudet...truls? Måste har varit någon på dagis som trulsar..:-).Winnie ville oxå ha en boll på huvudet..boll?...ja ni ser, kanske inte en varje dag frilla...ha ha ( Emmie i Levis o Winnie i Lipfish.)





Winnie på väg till Hamnen..



Över flyt bryggan få hon inte cykla..


 Hunnebo hamn.


Glassligan..Morfar orkade ine gå med.

Det gick si sådär för Elisabet och hennes mobila bredband..hon kommer inte in, ringde henne tidigare idag och dom har sån kass täckning i huset. Får se om dom åker hem idag eller imorgon bitti. Så hennes inlägg kommer..:-)Den som väntar på något gott....!.



Vi höres lite senare...ska dra upp det minsta lilla trollet som har deckat gott ute i vagnen...snacka om att ha en duracell  unge lagom till kvällskvisten. Hon får jogga upp o ner för backen utanför oss...ett två ett två..fortare.....Nazimorsan.

Kram Annika♥

I`m back..blev tydligen inte sänt tidigare av någon konstig anledning..Nu e vi hemma igen, allt skönt att få några timmar hemma innan det e dax för sängen.Då man ska upp och jobba imorgon. Ska på inköp för Metoo imorgon inför nästa vår. Ska bli super skoj, såå kul med inköp, men svårt...!! Man vill ju ge er kunder en härlig mix med olika stilar o prisklasser. Men vi blir bättre o bättre för varje år..

Ha nu en riktigt mysig söndags kväll..!!!

Åter igen en bamse kram från lilla mig / Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0