Jag vill inte vara prickigkorv!!!

Om vi någon gång tyckte att Malcolm hade mycket koppor, så är det ingenting jämfört med Ofelia. Hon är helt täckt! Och hon kliar så hon håller på att bli tokig.Varken tavegyl, kylbalsam eller potatismjöl hjälper. När hon tittade sej i spegeln i dag så började hon gråta och sa:
-Jag vill inte vara prickigkorv!!
Nu undviker hon speglar så mycket hon kan.
Helgen har ändå varit bra. Speciellt igår när vi hälsade på fam. Ohlsson i Hunnebo som Annika skrev om. Det var supermysigt. Tack för att vi fick komma, vi hade jätte trevligt och maten var super.
Som ni har märkt så funkade inte bredbandet som det skulle. Hoppas att vi hittar nått innnan sommaren som fungerar, jag ska jobba på det.
Bilresan hem idag var ett rent h-vete. Varför är det ingen som gör bilbarnstolar med tyg som andas. Ofelia blev helt varm på ryggen som vanligt, men med en herrans massa koppor på ryggen så gör det att det börjar klia nått ofantligt mycket. Så hon satt och skrek och grät och vände och vred på sej HELA vägen hem. Stackars barn. Jag lovar att du inte ska behöva åka bil igen innan kopporna är borta!
Men nu sover hon (en stund i alla fall).

Bergsklättring i Hunnebo.

Glada barn.

Sommarens första tå dopp.


Ofelia vaknade vid 5 imorse och det var omöjligt för henne att somna om för kliet, så vi tog en morgon promenad istället. Då såg det ut så här. Inte helt fel. Eller?





Efter en stund somnade hon i vagnen. När vi kom hem sov hon och jag satte mej ute och drack kaffe och läste en tidning. Helt underbart och det var inga andra ute mer än fiskmåsarna. (Klockan var 6.30 så det kanske inte var så konstigt.)

Sen var det film som gällde. Molo kläder.

Humorn finns även om inte leendet är där. Mickro locket som hatt. Pjyamas från Schisser.
Godnatt. Elisabet

Kommentarer
Postat av: Lena

Men stackars lilla Ofelia! Så otroligt söt ändå.

Hoppas det blir bättre snart.

2009-06-08 @ 08:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0