Varmt!!

Haloj alla i sommar värmen...!!!

Som ni läste på Elisabets inlägg så kom vi iväg igår...bocken i kanten e gjord!! Hade en jätte mysig dag i parken..var dock en aning varmt, men barnen gnällde inte en gång..!! Så eloge till dom, då e det värt att vingla upp klockan halv 6 på morgonen och följa efter dom små "bossarna" en hel dag.:-) 

Tjejorna somnade om i bilen,men när vi nästan var framme, sa Emmie att hon hade ont i magen..Ohh no,åksjuk!! Så hon spydde..mindre kul!! Har aldrig hänt förut och förhoppningsvis händer det aldrig igen..Medans jag tog hand om Emmie så tog Ronnie hand om sitt andra barn,nämligen den sprillans nya bilen..ha ha.Han var på väg ner i skogen för att avreagera sig på ett träd..



Så här kul var det....



Emmie försöker komma upp på stolen inne hos Nils Karlsson pyssling.



Ronnie o Winnie på paradisön, vid hoppetossa..





Bustrollet hissar upp storasyster i flaggstången.


(Malcolm leker med stenar med skalle Per.)

I parken var det fullt ös medvetslös tills det stängde...man går med ett leende på läpparna idag oxå när man blickar tillbax på barnens miner när dom olika karaktärerna visade sig. Ett år kvar till nästa gång:-).



Sista halvtimmen var dom helt slut..då gick vi o hämta en skrinda..alla skulle absolut åka ihop..Hmm

Lite segt var det allt att få upp dom till dagis idag..men men det var det värt för att få bocken..Nu e det Liseberg nästa:-)

Dagens outfit..givetvis i Pippi anda:



(Winnie i T-shirt från Metoo och kjol från Molo och Pippi leggings. Emmie i sin pippi outfit som hon valde själv i shoppen.Solbrillor från regazza)

Ha en bra dag alla!!! Kram Annika♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0