REA REA REA REA!!!!

Gomorron!!

Onsdag igen och det betyder ledig dag..men det betyder även REA på Små tufft :-). Så idag kan ni ta er en sväng förbi butiken och fynda. Finns massa kap!! Vissa kläder blir löjligt billiga, typ en liten Mexx tröja på bebis 39 spänn..som hittat.

Visst är det tidigt att börja Rean nu innan ens sommaren har börjat, det e ju inte klokt egentligen. Men eftersom fler butiker i klocktornet börjar sin nu så känner vi att det är bäst att haka på. Men däremot som jag skrev i ett tidigare inlägg så är vi inte riktigt lika generösa som tidigare år..dels p ga att vi inte har så mycket kvar, känns grymt!! Och dels för att våra sommar gäster ska få möjlighet att handla just sommar kläder!! Känns sådär att inte ha något att erbjuda dom i mitten juli början augusti när förhoppningsvis solen skiner skarpt...


Denna söta top från Mexx...kan du fynda på 50%. Förstår inte varför den inte har gått.



Helly hansen klänning 40%

Näe, idag blir det lugna puckar för oss, kanske får ett spontan ryck och drar någonstans men än så länge ligger dagen spegelblank framför oss. Winnie skulle ha varit hos tandläkaren idag men jag fick ringa o avboka den. Hon hostar som en gnu..bom tät i näsespisen och allmänt hängig.
 
Igår när dom skulle åka på den efterlängtande utflykten, så kom det ingen buss...fröknarna hade tittat fel..stackars barn..ha ha. Men lika glada var dom när dom styrde kosan ner mot ankdammen istället..tror bestämt att det var matsäcken som var det mest spännande. Små fåglar som strutsar struntade dom blankt i :-).

Nä, nu e det dax att göra det berömda morgon rycket...eller så väntar jag lite. Just nu leker mina kära barn grymt bra. Dom har tagit på sig massa kläder plus skor och med väskor i handen säger dom att dom e på väg till skolan. Winnie är mamma o Emmie hennes barn. Stackars Winnie, vilket  litet bångstyrigt barn hon har som inte lyssnar på henne..ha ha



Helt allvarligt, tänk om man skulle låta barnen ta på sig själva helt.. Lite avigt och en härligt  blandning. Får gå o ta på dom nu:-).


oj va suddigt..men var bara tvungen o visa...på väg till badhuset. Poolen är visst våran säng. Panos badkläder..NU:40% så passa på!!!

Ha en bra dag!!!

Kramiz Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0