Solsken...Aj lajk!!

Haloj!!

Att vädret kan vända det vet vi, men ändå blir man lika förvånad varje gång...från en kall o regning fredag till en lördag med knallblå himmel o sol..dock lite små kallt i blåsten. Men oj vilken härlig dag vi haft..

På förmiddagen åkte vi till fjällbacka en sväng o hälsa på Karin i hennes butik Rogers, Jag ,mamsen,syrran,Malin och Emmie åkte. Vi fick shoppat en hel del..b l a flytvästar till tjejorna och en hel del till oss själva..hmm. Och när vi var inne hos Karin, gissa vad Emmie fick syn på..En pippi tröja, hon brände av ett leende som inte var av denna värld och vägrade släppa den..ha ha. Så mormor kunde inte låta bli att köpa den åt henne...



Emmie =Super nöjd. Hon har verkligen vägrat ta av sig den idag trots att eftermiddagen har varit  super varm o skön. Ville t o m sova med den, lite stor dock, fanns inte i hennes storlek. Men men...vad gör man inte för Pippi Olsson!!

När vi kom hem så var det lunch o prövning av flytvästar.Dom passade som ett smäck.



Redo för en båt tur..( Flytvästen är från Helly hansen, ska nog satsa på några stycken till butiken nästa år.Klänning Mexx)



Tjejorna tyckte det var döds kul, Emmie satt i mitt knä hon hade en härlig skräck blandad förtjusning i blicken. Hon tyckte allt det var lite läskigt när det gick fort och vi hoppade i vågorna.ha ha ( Molo fleece och Hummel tröja..tänk att båda modellerna är på REA, så passa på)



Ronnie vid ratten..Och syster yster o Johan.



 Winnie med huset och sjöboden långt i bakrunden..



Winnie o kusin Lotta.. Vilken lyx att Malin o Lotta följde med upp, dom var grymma med barnen. Fick allt en o annan härlig stund i solen utan att behöva lyfta rumpan var tionde sekund..och Ronnie passa på att åka till golfbanan o slå lite bollar.
Stramar gott i ansiktet nu...Så tack Lotta o Malin!!!

Näe dax att gå o lägga sig!! Helt färdig, satte uppe lite för länge igår:-)

Kram på er/ Annika♥



 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Sötis!

Kan du inte maila över bilderna som är på bloggen från Hunnebo till mig! Jättefina!

Kram från syster!

2009-06-14 @ 17:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0