Lekrum!!

Gomorron alla glada!!!

Har fått lite bloggtorka dom sista dagarna, antar att det e värmen som gör att man e helt tom i bollen på kvällarna..eller så e det Maj månads alla aktiviteter som fortfarande spökar. Ska bli sååå skönt att vara ledig till helgen...hoppas på fint väder,då blir det nog ett besök upp till Hunnebo. På tal om ledig så e jag ju det idag oxå...hel nöjd med att vädret e hyfsat!! Nu önskar jag bara nöjda o glada barn hela dagen lång...!

Dagens outfit:



(Mexx top o Nova star kjol.)



Emmie försökte fånga fjärilar..ha ha, gick sådär. Men man kan ju alltid plocka upp dom från golvet och lägga i håven. (Villervalla t-shirt och kjol.).



Måste berätta något lustigt som hände igår..Vi har ju ett lekrum i butiken, som är till för våra kunders små knattar. Det händer ett  flertal gånger i veckan att föräldrar skickar in sina barn dit när dom sitter och fikar på utsidan..Och det tycker inte vi är okej om det inte är så att kunden kommer in och frågar om det är ok? Eller att vi vet att det är en kund som vi känner igen. Det har t o m hänt att dom sätter barnen i lekrummet och sticker o handlar på Lindex.. Eller väljer att sätta sig hela familjen i lekrummet o plockar upp fika o sitter där en bra stund..så pinsamt, hur kan man "mä"? Men igår som sagt var en mamma där med sina barn i två timmar utan att handla..helt enkelt bara för att fördriva tiden, hon gick inte ens o kollade på kläderna..har aldrig sett henne tidigare..Men var gör man, kan ju inte be henne gå? Eller?

Kanske ska anställa en barnflicka;-)..



Näe nu e det dax att ta tag i dagen..

Have a nice day / Kramiz Annika♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du skämtar !!!!!!! Vilka typer det finns ! Skriv en lapp lekrummet är till för Småtuffts kunder ,,,, ja man slutar inte att förvånas. Hoppas din dag varit nice, jag hittade inget på utförsäljnigen kramen

2009-06-03 @ 19:17:00
Postat av: Annika

Lapp..vi har t o m skrivit det med färg över dörren in. Men det hjälper inte..!! Som sagt man slutar aldrig att förvånas...See u tomorrow.Kramiz

2009-06-03 @ 19:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0