Mycket kli.

Inatt har min lilla prickigkorv inte sovit mycket. Hon sov mellan 19-20 sen var hon vaken till 23.30, efter det vaknade hon ungefär en gång i halvtimman hela natten. Så idag har hon inga pigga föräldrar. Men det kan bara bli bättre nu.
Inköpet idag på MeToo gick bra, men det är så svårt att man inte kan ta allt, utan måste välja. Allt är ju så himla fint.

Min lilla surkorv. Dagen idag hade gått jättebra. Hon lekte och var som vanligt, hoppas att det håller i sej inatt oxå. NovaStar tröja och Hummel byxor.

Malcolm och Jesper spelade basket när jag kom hem.

Fördelen med vattkopporna är att hon har haft så mycket koppor mellan benen så hon har slutat med blöja dagtid. Så nu är det trosor som gäller och hon är jätte duktig. Dessa trosor är från Molo.

Hon somnade som en stock i kväll och jag hoppas verkligen att hon får sova någorlunda bra inatt. Nu ska i alla fall jag gå och lägga mej och det känns inte som om det finns nått som kan väcka mej.
Elisabet

Kommentarer
Postat av: Jill

Men lilla gumman!! Har aldrig sett så många prickar i ansiktet på någon!! Hoppas att hon kryar på sig och blir bättre snart.

2009-06-09 @ 21:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0