Grill lunch!!

Haloj!!

Japp, så var man på jobbet o det bara dog. Folket kommer som sagt allt som oftast i vågor...och kommer en så poppar det upp fler från ingenstans.Så kom ..:-)!!



Winnie i dagens outfit från Metoo..ser ut som en dörrvakt eller ngt:-).

Innan jag åkte ner till jobbet så hade jag o barnen en mysig fm på gården, träffade på Jonas o Robert o Ylva på lekplatsen och vi bestämde oss för att ta en gemensam grill till lunch. Så det blev korv m,bröd o hamburgare...Och givetvis glass till efterätt..



Bus tjejorna...(Emmie i metoo o Ofelia i Mexx o diesel tröja.)



Winnie, Pontus,Malcolm o Tim mumsar korv i solskenet..Winnie tycker det är högsommar och tagit av sig sin t-shirt. Hmm den ungen!!



Här sitter dom och äter...och håller sams!



Gabriel i Metoo t-shirt o Mexx shorts.

Rejält tungt att åka till jobbet när solen sken o barnen lekte o hade kul och man satt o tjöta med glada o härliga grannar.. Men men snart semester!!! Längtar. Längtar oxå efter höst kollektionen. Man e ju skadad men man tröttnar fort på säsongens kläder när man ser det hela tiden. Antar att ni är en smula trött på vissa av våra barns favoriter som är ständigt återkommande....ha ha.

Håller på att kolla massa praktiskt med web butiken nu så vi kan dra igång till hösten. Målet är september...ska bli sååå kul!!

Ha en fortsatt bra dag i solskenet..Man får njuta så länge det varar..man litar inte direkt på den svenska sommaren..

Kramiz Annika♥


Kommentarer
Postat av: Cissi

Vad fin bloggen är, fantastiskt hur ni hinner och orkar uppdatera varje dag. Kramar hoppas vi syns snart

2009-06-16 @ 09:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0