Måndag!!

Halojsan!!

Ibland hjälper det att klaga lite..var lite dött här i butiken tidigare..antar att pengarna från barnbidraget är slut hos många..men vips, hann inte mer än säga det så har det varit fullt upp.Såå skoj!Så nu har jag dragit ner gallret för idag å hoppas på en lika bra dag imorgon:-)

Övergångs mössorna går som smör..så får nog ringa och beställa lite fler imorgon om det finns på lagret vill säga..så tänk på det alla glada kunder att om man vill ha lite val möjligheter på allt vad vintern och hösten innebär så börja titta runt redan nu..många storlekar och färger är redan slut både här i butiken och hos leverantören..

Igår fortsatte dagen i ett sköldpaddas tempo..kände oss som skalman hela familjen..önskade dock ett flertal gånger under dagen att sov klockan skulle ringa..men men vi fick vänta tills kvällen..så vi åkte ner till oasen hela familjen en timme innan Winnies simskola började.. Det var riktigt lyckat, barnen trivdes som fisken i vattnet. Och Emmie den badkrukan fick oss att tappa hakan med att hoppa från kanten och doppa huvudet..jösses!!



Panos.



Spanar efter simskole polarna!! (Panos badräkt.)

Dax att sticka hem till man och barn!! Hoppas vi ses imorgon!!

Kram/Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0